Ensest lehine mi, yoksa buna karşı mı?
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
Ensest lehine mi, yoksa buna karşı mı?
Kendi kız kardeşimi becermenin sorun olmadığını kim düşünüyor, yoksa onu bu kadar genç yaşta baştan çıkardığım için cehennemde mi yanmalıyım?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 8):
- gynecologist_homegrown, nikolj202, Oleg11111, Büyük oğlan, Alex Langhe, evgen001, PavelNokia, andrey.petrov
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Ensest lehine mi yoksa aleyhine mi?
Annemin yanında daha rahatım. Eve geldim ve onu becerdim. Akranlarla uğraşmanıza gerek yok - onları seks için teşvik etmek, ev aramak vb.
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Kız kardeşim de iyi, ayda bir hafta evdeyim, daha üç gün önce geldim ve bu süre zarfında kız kardeşimi kaç kez becerdiğimi bile bilmiyorum, ilk kez sikim yorgunum, peki, okula gitmeden önce hâlâ vakit var, en azından gidip ona bir ağız vereceğim, bırak kendi kendine emmeyi öğrensin, yoksa onu dizlerinin üzerine çökertmeye ve tatlı ağzını becermeye alışkınım bebeğimi delice seviyorum
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 5):
- gynecologist_homegrown, André, Johnny, Dimon169, Büyük oğlan
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Burada siyah beyaz diye ayırmaya gerek yok. Bu pek çok faktöre bağlı.
Genel olarak ben ensest taraftarıyım.
Ama bazen aptal ebeveynler çocuklarını cinsel olarak açığa çıkarmak yerine ruhlarını alt üst ediyorlar ve kızlar daha sonra köleleşiyor.
Genel olarak ben ensest taraftarıyım.
Ama bazen aptal ebeveynler çocuklarını cinsel olarak açığa çıkarmak yerine ruhlarını alt üst ediyorlar ve kızlar daha sonra köleleşiyor.
-
Annem ve kız kardeşimle daha da iyi. Annem sikişmek istediğini ima etti: kıçını açığa çıkardı vs. Ona arkadan katıldım (daha fazla teknik ayrıntı aşağıdadır). Sonra kız kardeşimin önünde sevişmeye başladılar: Annem üzerime oturdu, onu okşadı, yavaş yavaş uzandı, soyundu. Kız kardeşim penisin amına nasıl girdiğini görebilsin diye annemin bacaklarını yukarı kaldırdım (tek odalı bir dairedeyiz, burası ensest için daha uygun). Geceleri sikişiyoruz, annemin amının susturulduğunu ve kız kardeşimin de sustuğunu (mastürbasyon yaptığını) duyuyoruz. Gittim, kız kardeşimin üzerine uzandım, onu bacaklarının arasına soktum ve o zamandan beri üçümüz sevişiyoruz.
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Aynı zamanda kız kardeşimin annesini de sikmeyi hayal ediyorum, oraya varıyorum
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 4):
- Johnny, Tolkala, Büyük oğlan, Esinti
-
Pişmanlık duymadan, Veya belki de kasıtlı olarak annenin seni yakmasını sağlayabilirsin seks için mi? Küfür etmeye başlayacak ve siz onu yere fırlatacak, penisinizi klitorisine yaslayacak ve ilk başta takmadan penisinizle dönme hareketleri yapacaksınız. Ve inlemeye başladığında onu tanıştırabilirsin.
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Kız kardeşim ve ben de bunu düşündük, şimdi ona penisimin bir fotoğrafını gönderdim ve yapacağım şey için beni affetmesini istedim, geri adım atmayacağımı ve geri döneceğimi umduğumu açıkça belirttim. sorun değil, hiçbir durumda beni durdurmamasını istedim, her şeyin yolunda olmasını diledim, çok endişeleniyorum, ne yazacağını, nasıl tepki vereceğini merak ediyorum
4’ten sonra gönderildi dakika 15 saniye:
Evet annem iletişime geçti, onu görmezden gelmedi , beni durdurmaya çalışırsa ne olacağını sorar) bence bu iyiye işaret
20 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Bugün çocuklarının onu ne kadar sevdiğini anlayacağını söyledi) hatta esprili bir şekilde yazıyor, gerçekten) bu beni mutlu ediyor
4’ten sonra gönderildi dakika 15 saniye:
Evet annem iletişime geçti, onu görmezden gelmedi , beni durdurmaya çalışırsa ne olacağını sorar) bence bu iyiye işaret
20 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Bugün çocuklarının onu ne kadar sevdiğini anlayacağını söyledi) hatta esprili bir şekilde yazıyor, gerçekten) bu beni mutlu ediyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 3 years 11 months
Kişisel olarak ben buna taraftarım. Eğer ikiniz de istiyorsanız.
- These users thanked the author Hayalperest for the post:
- Esinti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
O zaman çok keyifli olurdu)
Kız kardeşiniz buna karşı değil miydi?Pişmanlık duymadan: ↑08 Sep 2021, 07:58 Kendi kız kardeşimi becermenin sorun olmadığını kim düşünüyor, yoksa onu bu kadar genç yaşta baştan çıkardığım için cehennemde mi yanmalıyım?
O zaman çok keyifli olurdu)
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
- Esinti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
Karşılıklı arzu ise, o zaman ensest yalnızca faydalı olacaktır, gelecekteki kalıcı cinsel partnerinizle size deneyim ve güven verecektir.
- These users thanked the author nikolj202 for the post (total 6):
- Nikk, Hayalperest, George, Büyük oğlan, Esinti, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ana kelime karşılıklı arzudur! Aksi takdirde, sekse olan ilginizi tamamen caydırabilirsiniz!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 7):
- Hayalperest, Tanuşka, George, nikolj202, annem adam yaptı, Esinti, PavelNokia
-
elbette normal DEĞİLDİR, ama teklif ettiklerinde kim reddeder. .
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Annem yıkılmaya başladı, beni kırmadı, direnişi hoşuma gitti, sanki ona tecavüz ediyormuşum gibi, heyecan vericiydi
10 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Kıçını zorla almamı istedi, tam bir sapık, her şey berbat, ben hala inanamıyorum şoktayım
10 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Kıçını zorla almamı istedi, tam bir sapık, her şey berbat, ben hala inanamıyorum şoktayım
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Esinti
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Ah, şanslısın! Ben 25 yaşındayım, kız kardeşim yaklaşık 2 yıl önce 22 yaşındaydı ve bugüne kadar onu sikemiyorum, ama benim için, yeni başlayanlar için, onu sadece okşamak, cunnilingus LisaAlert yapmak, kıçını öpmek yeterli olacaktır.. ..neredeyse her gün uyurken ona dokunuyorum, bunun ne olduğunu anlamıyorum, olabildiğince nazikçe dokunuyormuş gibi görünüyorum, ama elimi külotunun içine koyar koymaz, hemen huzursuzca uyanıyor, son zamanlarda annesine sıkıca bastırıldığında onu okşamaya başladım, umurumda değil, tıpkı onu dizleri bükülmüş halde gördüğümde, bunun amına dokunmak için harika bir şans olduğunu anlıyorum ...
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
İsteyip istemediğini sormaya gerek yok, lafı fazla uzatmadan hareket ediyorum, son fahişeler gibi kaba davranılmaları hoşlarına gidiyor, inanın benim kişisel deneyimime göre bu hep böyle oluyor
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Ben ensestten yanayım ama yalnızca şiddet olmadan ve karşılıklı arzuyla.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 10 months
Çocuğu baştan çıkaran kişi günahtır. Annenle seks yapmak bile o kadar da günah değil, en azından o bir yetişkin. Ve bir insanın hayatını mahvediyorsun
-
Lugansk, ancak her şey görecelidir. Tunus’ta rıza yaşı 20, Nijerya’da 11, Japonya ve Güney Kore’de 13. SSCB’de 18, 1992’de 16, 1998’de 14, SSCB’de ise 18 olarak belirlendi. 2003 yılında 16’ya (Rusya’da) ayarlandı.
-
- Total posts: 14
Bizim bu kadar okuryazarlık ve eğitimimiz yok. Köyün bir yerinde kız kardeşinizi veya kızınızı zorla alıp hamile bırakmakla ilgili bir forum okunacak, kahretsin
-
Lugansk, antik Roma’da 12 yaşında evlenebiliyordunuz -Ve. İran’da evlilik için şu anda herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor. Evet, Buryatia’da böyle bir kısıtlama yoktur (hamilelik belgesi varsa).
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Ben ensestten yanayım, yüzde yüz anneler oğullarına cinselliği çocukluktan itibaren öğretmeli, kendilerini ifşa etmeyi, gösteriş yapmayı, kızlarıyla daha zor elbette ama çok ilginç...
- These users thanked the author Johnny for the post (total 7):
- Denis881, nikolj202, artm.razvratnik, annem adam yaptı, Dimon169, Esinti, Esnek
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 1 month
Ben de, o yüzden çocuklarım istediklerini alıyor... Beni istediklerini anlar anlamaz, önce deliği o açtı, en büyüğü oradaydı, dün küçük olan da bizi gördü, diyor ki: Ben 9 yaşındaki küçük kediyi istiyorum ama o zaten istiyor, ondan önce bana sürtünüyor ve çekiştiriyordu ve dün onu külotunu çıkarıp çekiştirirken, büyük olanı seğirirken beni çağırıp ağzına aldığını gördüm. benden... birbirlerinden öğrenmelerine izin vermenin benden öğrenmelerinin daha iyi olduğunu söyleyeceğim, yoksa zaten birbirlerinin amlarını emmeye çalışıyorlardı ve büyük olan henüz küçüğün kıçını hedef almıyordu, hormonlar bunu istiyor yetişkin ol oyna
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 11):
- Evgeniy-Spb, Hayalperest, George, Tolkala, Dimon169, Fedot, kaptan63, ensest, Evgeniy7519, Ahah, Esinti
-
- Nirvana’dayım
Evet, bu onların yaşında... Sahip çıkacak birinin olması güzel...
-
Benim hayatımda ensest alkolle yakından bağlantılıdır. İnsanların başka şekilde ensesti nasıl elde ettiğini bilmiyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Bu ikiniz için de bir mutluluk muydu? Harika!
Sevdiğiniz biri olarak tekme atarak heyecan içinde uçmak gibi bir zevkten daha iyi ne olabilir?!!

.....
Yakmayla ilgili zabubolar hakkında cehennemde: Bunlar “Havari” Petrus’un kişisel icatlarıdır. Neden tırnak içinde? İhanetini kilisenin dogmasında geçirdi: "Tanrım, ben suçluyum!" Dolayısıyla kendini kırbaçlaması son iki bin yıldır ahlakın temeli haline geldi.
Bu ikiyüzlülüktür.
Önemli olan niyettir!
Siz ve partneriniz (kim olursa olsun iki kişilik bir ilişkideki en önemli şey budur: eş, kız kardeş vb.) iyi, rahat, harika ve sonuçları olmayan bir ilişkiyse, o zaman bunlara kaka yapabilirsiniz dogmalar! Yaşa!
Mutluluk sizinle olsun!
Sevdiğiniz biri olarak tekme atarak heyecan içinde uçmak gibi bir zevkten daha iyi ne olabilir?!!
.....
Yakmayla ilgili zabubolar hakkında cehennemde: Bunlar “Havari” Petrus’un kişisel icatlarıdır. Neden tırnak içinde? İhanetini kilisenin dogmasında geçirdi: "Tanrım, ben suçluyum!" Dolayısıyla kendini kırbaçlaması son iki bin yıldır ahlakın temeli haline geldi.
Bu ikiyüzlülüktür.
Önemli olan niyettir!
Siz ve partneriniz (kim olursa olsun iki kişilik bir ilişkideki en önemli şey budur: eş, kız kardeş vb.) iyi, rahat, harika ve sonuçları olmayan bir ilişkiyse, o zaman bunlara kaka yapabilirsiniz dogmalar! Yaşa!
Mutluluk sizinle olsun!
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, Mart, PavelNokia
-
- ön sevişme
Peki, şehvetlerini tatmin etsinler bana ne oluyor ibne oluyorlar ve kocam iş gezisindeyken birini aramak zorunda kalmamam iyi bir şey
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 2):
- Nikk, Ahah
-
Dinleyin yönetici, bu mesajı neye dayanarak sileceksiniz:
Seks forumlarında kadın yok (İnternette yazıyor).
Seks forumlarında kadın yok (İnternette yazıyor).
-
Frenler Olmadan, eğer gerçekten Eşcinselsin demektir korktum ve yöneticiye şikayet ettim.
-
- Total posts: 20
Ensest karşılıklı bir anlaşmadır
- These users thanked the author Anderson for the post (total 2):
- nikolj202, gynecologist_homegrown
-
-
- Nirvana’dayım
Keyifli ve kullanışlı!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- ön sevişme
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
ben olduğumu düşünmene ne sebep oldu???Deneyimli
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
ve takma adınızı motive eden şey nedir? Kendinizi hangi konuda yetenekli görüyorsunuz?Deneyimli
-
Frensiz ve başka kimse yok. O mesajda sadece ben sana ibne dedim ve hatta bunu açıkladım.
Ve tecrübeli olan, örneğin internet forumlarında ve sohbetlerinde ve orada (ve burada) horozların nasıl kadınlara benzediği konusunda.
Ve tecrübeli olan, örneğin internet forumlarında ve sohbetlerinde ve orada (ve burada) horozların nasıl kadınlara benzediği konusunda.
-
- ön sevişme
- Total posts: 141
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben buna varım! Anneler erkek çocuklarına bir kadına nasıl davranılması gerektiğini öğretmeli, babalar da kızlarına erkeklerin nelerden hoşlandığını göstermelidir. Sırf çocuk sahibi olmamak için.
-
-
Vitalism, bunu gerçekten yapan kimse forumlarda değil yazıyor. Forumlar fantezilerinizi yazmak ve bu konuda heyecanlanmak için tasarlanmıştır
-
- Total posts: 10
Deneyimli, sana tamamen katılıyorum, okudum buradaki konular bu soru, asıl mesele, soruların bir cevap alacak ve ona mastürbasyon yapacak şekilde sorulması)))) insanların asla gerçekleşmeyecekleri ve gerçeğe dönüştürmeye niyetlenmeyecekleri çılgın fantezileri var! Foruma geliyorlar, her türlü fanteziyi buraya yazıyorlar ve bunları gerçek gerçekler olarak sunuyorlar)) bir aptal, buradaki% 99’un hayali cinsel hikayeler ve fanteziler yazdığını anlıyor!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 1469 Views
-
Last post by Ulof
-
- 33 Replies