Sevgili erkeklerin kıyafetleri

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Sevgili erkeklerin kıyafetleri

Unread post by Zorba Carrie »

Kızlar, sevdiklerinizin kıyafetlerini mi giyiyorsunuz? Hangisi? Peki bu sizin için ne anlama geliyor? Parfüm kokusu, bilmiyorum, sevilen birinin bedeninin kokusu? Yerli koku, rahatlık, rahatlık? Yoksa tutku ve sahiplenmenin kokusu mu? Ya da bedenler eşleşiyor ve siz rahatsız olmuyorsunuz; ayağa ilk kalkan terlikleri kim aldı?))
Ya parfüm?
Söyle bana! Peki, onların kıyafetlerini giydiğinizde adamlarınız nasıl tepki veriyor? "Geri ver, bu benim mi?" Veya "Senin için aşkım, kazağı yerine koymaktan başka kusurun yok mu?"
Erkek kazaklarımı giymeyi severdim ve gömlekler, en sevdiğim kokuyu içime çekiyorum. Özellikle ilk kocamın havalı kapüşonlularını beğenmiştim; onları elbise olarak giyiyordum (ama bazı nedenlerden dolayı kayınvalidem mutlu değildi).
Neyin var? Paylaşmak!))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 7):
Venüs, Fargal94, padshiy, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A, Alice, Murena0314
Şalyn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 1 year 10 months
 Cevap: Sevgili erkeğin kıyafetleri

Unread post by Şalyn »

Giymeyi en sevdiğiniz erkeksi şey nedir?
These users thanked the author Şalyn for the post:
Alice
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Hooligan Carrie: 07 Nov 2023, 23:10 Kızlar, sevdiklerinizin kıyafetlerini mi giyiyorsunuz? Hangisi? Peki bu sizin için ne anlama geliyor? Parfüm kokusu, bilmiyorum, sevilen birinin bedeninin kokusu? Yerli koku, rahatlık, rahatlık? Yoksa tutku ve sahiplenmenin kokusu mu? Ya da bedenler eşleşiyor ve siz rahatsız olmuyorsunuz; ayağa ilk kalkan terlikleri kim aldı?))
Ya parfüm?
Söyle bana! Peki, onların kıyafetlerini giydiğinizde adamlarınız nasıl tepki veriyor? "Geri ver, bu benim mi?" Veya "Senin için aşkım, kazağı yerine koymaktan başka kusurun yok mu?"
Erkek kazaklarımı giymeyi severdim ve gömlekler, en sevdiğim kokuyu içime çekiyorum. Özellikle ilk kocamın havalı kapüşonlularını beğenmiştim; onları elbise olarak giyiyordum (ama bazı nedenlerden dolayı kayınvalidem mutlu değildi).
Neyin var? Paylaş!))
güzel konu, teşekkürler))
Erkeğin doğal kokusunu severim, parfümsüz, sürmeyi severim tişörtü ve kokusunu koklamak bir şekilde özeldir, en lezzetli ve sevgilidir.)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Serg_A, Alice, Murena0314
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

Hooligan Carrie: 07 Nov 2023, 23:10 Özellikle ilk kocamın havalı kapüşonlularını beğendim, onları elbise olarak giyerdim
Karım erkek kardeşinin uzun kazağını aldı, giydi kemeri de renkle eşleştirdim. Onu ilk defa böyle görüyordum. Bacaklar uzun. Onunla hemen arkadaş oldum 😊’ 128522 ;😉
These users thanked the author Serg_A for the post:
Alice
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Murena0314 »

Eşime termal içlik, kazak ve benzeri sıcak tutan kıyafetler giyiyorum. Bu yalnızca pratik açıdan bakıldığında, doğaya çıkmanız veya hatta geceyi bir çadırda geçirmeniz gerektiğinde geçerlidir. Kızlara özel termal iç çamaşırı üretildiğini bilmeme ve eşimin uzun süredir almayı teklif etmesine rağmen çok sık kullanmıyorum, ondan koparabilirim. Koku temel olarak çamaşır jeli kokusudur.
Ve tabii ki bazen onun isteği üzerine onun gömleğini giyiyorum ve bu seks yaptığımız zamanlarda kovboy kız pozisyonunda üstte oluyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”