erkek çocuklu kadın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Re: erkek çocuğu olan kadın
Bir metresim var, 46 yaşında. Okulda öğretmenlik yapıyor. Prensip gereği kocasıyla yatmıyor, kocası onu aldatıyor. Çok güzel görünüyor, makineli tüfek gibi boşalıyor. Şimdi bir lise öğrencisini sakince baştan çıkarabileceğimi düşünüyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
Henüz meslek okulundayken birkaç aile farklılıklarımız vardı. Karısı zayıf, narin, 3 çocuklu, doğru. Onunla çok iyi bir ilişkim vardı (elbette seks olmadan) 43 yaşındaydı. Bir derse gitmek istemeyince boş penceresi olup olmadığını öğrendim, varsa beni aldı ve 2 ders boyunca konuştuk. Bana aşık olan bir sınıf arkadaşımla çıkmaya başlamam için bana kur yapmaya devam etti ama sivilceliydi ve ben ondan hoşlanmadım. Yani bir yıl sonra meslek okulundan mezun olduktan sonra kocasından boşandığını, kocasının başka bir şehre gittiğini, çocukları bir şekilde bölüştüklerini ve askerden sınıf arkadaşımı beklediğini öğrendim. Onunla nasıl bir ilişkiye girdiğini bilmiyorum. Yıllar sonra kendisine bu olayı sordum ama hemen, istemiyorsanız cevap vermeyin dedim. Cevap vermedi. Artık kendi ailesi ve çocuğu var. Ayrıca orada bir beden eğitimi öğretmenimiz vardı, o sadece bir seks bombasıydı, bütün erkekler onun için deli oluyordu ve o bir rezvedenkaydı, kocasının uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıktı.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Okuması ilginç olurdu.
Bildiğiniz gibi aynı yaştaki biri sik aramaz.
Bildiğiniz gibi aynı yaştaki biri sik aramaz.
- These users thanked the author Al Admin Rutovich for the post:
- Islak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Birini tanıyordum, 14-15 yaş arası çocuklara cinsel okuryazarlık öğrettiği için çok gurur duyuyordu. Sonra bir yerlerde ortadan kayboldu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
-
- Orgazm!
Bir süredir uzak bir akrabamız vardı, 16 yaşında ve sürekli yanımızda oturuyordu. Karısını çektiğimde kapımız. Ve bu bir bölmeydi, tek kelime - içinde boşluk olan iki sunta levha. Ve sabah gözlerimi ondan alamadım.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 3):
- Fargal94, çiçek hastalığı, fötr şapka_1986
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Bir bayan tanıyordum, genç erkekleri seviyordu
Bir öğrenci buldum, onu becerdi, onu giydirdi, işi devraldı,
Giyinir giyinmez ortadan kayboldular, sonra o içki içti, ağlıyor, sonra onu tekrar buluyor
35-37 yaşlarındaydı, 20’li yaşların başında ve biraz daha yaşlı
Bir öğrenci buldum, onu becerdi, onu giydirdi, işi devraldı,
Giyinir giyinmez ortadan kayboldular, sonra o içki içti, ağlıyor, sonra onu tekrar buluyor
35-37 yaşlarındaydı, 20’li yaşların başında ve biraz daha yaşlı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
90 yaşında marketin "güvenlik hizmetinde" çalıştı. Günaşırı çalışıyoruz, pazar büyük, bu nedenle vardiyada 6-7 kişi var, periyodik olarak pazar kapandıktan sonra, yaklaşık 40 yaşında bir tüccar akşam bize geldi, eski bir öğretmen, rakamı hala normal , uzun boylu, sarışın ve kısa saçlı, içki içmeyi severdi ve sonra içeri girerdi bizimle seks yapmak için zaten sarhoştu, tüm vardiyalarda seks yapardı, kimse onun adını bile bilmiyordu - "kanarya" lakabı vardı " parlak giyindiği için ben de birkaç kez giydim ama sonra ilgimi çekmemeye başladı, o zamanlar genç bir karım olduğu için herkes onu sadece lastikle sikti, sonra bundan sıkıldı, sadece çok genç olanlar onu beceriyordu ve en azından yanında bir şişe su getirmiş olsaydı içki içmek için. 12-13 yaşlarında bir sokak çocuğu pazarda dolaşıp periyodik olarak hırsızlık yapıyordu ve biraz tombul olduğu için ona mantı veriyorlardı. Bazen ısınması, sohbet etmesi ve ona gülmesi için onu içeri alırdık. Bir akşam baloncuklu sarhoş bir kanarya seks yapmak ümidiyle yanımıza geldi ama onu beceremedik baloncuk için gönderdik o da gelip sehpa yatağına uzandı soyunmadan, bacaklarını kaldırdı, taytını ve külotunu dizlerine kadar indirip kaldırılmasını beklemeye başladım kahretsin, ben de eğlence olsun diye plastik şişeyle kıllı deliğine sokuyordum ama sonra bir mantı kapıyı çalmaya başladı, içeri girince yerde yatan bir kadın gördü açık tüylü bir amcıkla sevişmeye hazır bir sehpa yatağı, çocuk heyecanlandı ve daha önce olduğu gibi sikişmesine izin verilmesini kendi kendine istemeye başladı, sonunda öyle değildi, sonunda bir saat boyunca ondan ayrılmadı, ve biz sadece eğlence içindik - sarhoş olmak ve bu gösteriye gülmek için, kanarya sıcakta tamamen şanssızdı - orada öylece yattı ve böğürdü, hamur tatlısı sanki raylardan uçtu ve onu yaladı ve elini sıkıştı amının içindeydi, birkaç kez prezervatifsiz, dışarı çıkarmadan içine girdi, kanaryanın bacaklarının arasında sakinleştiğinde her şey süpürüldü, kıyafetleri spermle ıslanmıştı. Ertesi gün pazara vardığında hiçbir şey hatırlamıyordu. Bir süre sonra hamile olduğu ortaya çıktı, onu sadece lastikle siktiğimizi bildiğim için bunun nasıl olduğunu anlayamadım, kürtaja gittim.
-
- Orgazm!
3 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Her köyün böyle bir hanımı vardır, bizimkinin iki tane. onlar 45, erkekler ise 20Sibiryak89: ↑07 Nov 2023, 19:20 Bir bayan tanıyordum, genç erkekleri seviyordu
Bir öğrenci buldum, onu becerdi, onu giydirdi, yakaladı
Giyinir giyinmez ortadan kayboldular, sonra o içer, ağlar, sonra onu tekrar bulur
Yaklaşık 35-37 yaşlarındaydı, onlar 20 yaşın biraz üzerinde ve biraz daha büyük![]()
3 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
İçmek iğrenç değil miydi? Bir sonraki malzeme odasına gittik ve orada emdik. Kendine ait bir bardağı bile vardı. 90’lı yıllardaydı, tugayda iki adam vardı, 14 ve 16 yaşlarında kardeşler, bizimle eşit olarak çalışıyorlardı ve biz onlara yaşlarını belirtmeden eşit muamelesi yapıyorduk. Aynı şeyi emdiler.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
grekko10, Seni dinleyeceğim, ahlak yok köyde hiçbir şey yok. Bazıları sarhoştur ve sarhoşlar yüzünden sefahat düşkünüdürler. Köyde yaşayan arkadaşlarım var, onlar da normal yaşıyorlar, fazla içki içmiyorlar, namuslu yaşıyorlar, köyde böyle bir sefahat yok. Pek çok insan içiyor ama o kadar değil.
-
- Orgazm!
Yetişkin bir kadının yetişkin bir erkekle yaşamasının nesi ahlak dışıdır? Yoksa o adamdan çocuklu bir eş mi aldın? Peki neden sarhoşlar? Sadece köyde her şey ortadadır ve eğer size bunu söylemezlerse, bu onun var olmadığı anlamına gelmez. Oran şehrin lehine değil. Peki büyük şehirlerde taksilerde en çok gördükleriniz ve duyduklarınız....Büyücü: ↑08 Nov 2023, 18:05 grekko10, Seni dinle, o halde köyde ahlak yok, hiçbir şey yok. Bazıları sarhoştur ve sarhoşlar yüzünden sefahat düşkünüdürler. Köyde yaşayan arkadaşlarım var, onlar da normal yaşıyorlar, fazla içki içmiyorlar, namuslu yaşıyorlar, köyde böyle bir sefahat yok. Pek çok insan içki içiyor ama o kadar da değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Bu fotoğrafları nereden aldın? Bana kaynağı söyle)))
- These users thanked the author Billy Kemikleri for the post:
- Juravl
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Bu konuyla kim ilgileniyor? Genel olarak erkekleri severim, annemle veya babamla) Tartışabiliriz, herkesi görmekten memnun olurum
- These users thanked the author Henson for the post:
- fötr şapka_1986
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Başka bir başlıkta bir şeyler yazmıştım zaten. 16-17 yaşlarındayken sık sık kalabalığın içinde 42 yaşındaki bir teyzeyi sikerdik, o bizi baştan çıkardı, sarhoş etti ve gittik ve oradan güldük, onunla dalga geçtik, kısacası onunla dalga geçtik. nereye ve nasıl gideceğini boşalacaktı ama hoşuna gitti, kendini dümdüz sürükledi, birkaç kez geldi ve hepsi bu tür duygularla ve çığlıklarla 

- These users thanked the author Profixx11 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Roma32: ↑29 Dec 2022, 10:11 Sonra 4 yaşındayken onu çalıların arasına işemeye götürdüm. Penisinin nasıl büyüdüğünü hemen fark ettim. Ve bir damlama bıraktığında onu tuttum. Bitirdiğinde ona nasıl bir amcığa sahip olduğunu görüp göremediğimi sordum. Daha sonra birkaç kez daha beni elledi. Ama zaten kıyafetler aracılığıyla. Şort giymişti ve ben onun önüne çömeldim ve cihazlarını kumaşın üzerinden hissettim. Allah’a şükür kimse bir şey bilmiyor. Şortunu poposuna sığacak şekilde yukarı çektim ve o da poposundan çıkardı.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post