Bence anne ile oğul arasında ensest yoktur
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Anne-oğul arasında ensest diye bir şey yok sanırım
Kral Zogu, Muhtemelen üvey babamın sürekli para kazanması nedeniyle Mürettebatıyla para kazandığı için aylarca evde değildi ve geldiğinde annesiyle sık sık tartışırdı, özellikle de üvey babası içmeye başladığında. Alkol onun zayıf noktasıdır. Başka nedenler de olabilir. Aslında bu konuyu anneme sormadım.
30 dakika 22 saniye sonra gönderilir:
Kral Zogu , Ve her şey ben 15 yaşımdayken ile başladı. dikkat ettim Annemin çok kıvrımlı, iri vücudunu fark ettim ve onu gözetlemeye başladım, özellikle de banyoda banyo yaparken ve güneşlenmek için sahile gittiğimizde ve yüzmek. Her şey aşamalıydı. Örneğin, kalabalık bir otobüste, annemle birlikte kulübeye giderken, yanlışlıkla ona arkadan bastırabilir, güçlü, kıvrımlı, gözle görülür şekilde çıkıntılı poposuna hafifçe sürtebilirdim vb. Elbette her şey sınırdaydı, riskliydi ama heyecanım konusunda hiçbir şey yapamadım. Sadece annemin çok sık görülmeyen, oldukça benzersiz bir figürü var. Poposu oldukça çıkıntılı ve dışbükeydir. Peki, bunu başka nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. O zamanki ağırlığı 90-95 kg, çok geniş kalçaları ve geniş leğen kemiği, 6 beden göğüsleriyle çok orijinal, hatta etkileyici görünüyordu. Ama bu, o zamanlar 15 yaşında bir genç olarak benim zevkime göre. Ve 3 yıl sonra hamile kaldığında, tüm şekilleri ve boyutları daha da büyüdü. Elbette 100 kilonun üzerinde ama göğüslerimin ne kadar büyüdüğünü size bile anlatamam. Görünüşü beni çok heyecanlandırdı. Gerçi ben o zamanlar 60-65 kilo, 182 cm boyunda, sıska bir küçük adamdım.
30 dakika 22 saniye sonra gönderilir:
Kral Zogu , Ve her şey ben 15 yaşımdayken ile başladı. dikkat ettim Annemin çok kıvrımlı, iri vücudunu fark ettim ve onu gözetlemeye başladım, özellikle de banyoda banyo yaparken ve güneşlenmek için sahile gittiğimizde ve yüzmek. Her şey aşamalıydı. Örneğin, kalabalık bir otobüste, annemle birlikte kulübeye giderken, yanlışlıkla ona arkadan bastırabilir, güçlü, kıvrımlı, gözle görülür şekilde çıkıntılı poposuna hafifçe sürtebilirdim vb. Elbette her şey sınırdaydı, riskliydi ama heyecanım konusunda hiçbir şey yapamadım. Sadece annemin çok sık görülmeyen, oldukça benzersiz bir figürü var. Poposu oldukça çıkıntılı ve dışbükeydir. Peki, bunu başka nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. O zamanki ağırlığı 90-95 kg, çok geniş kalçaları ve geniş leğen kemiği, 6 beden göğüsleriyle çok orijinal, hatta etkileyici görünüyordu. Ama bu, o zamanlar 15 yaşında bir genç olarak benim zevkime göre. Ve 3 yıl sonra hamile kaldığında, tüm şekilleri ve boyutları daha da büyüdü. Elbette 100 kilonun üzerinde ama göğüslerimin ne kadar büyüdüğünü size bile anlatamam. Görünüşü beni çok heyecanlandırdı. Gerçi ben o zamanlar 60-65 kilo, 182 cm boyunda, sıska bir küçük adamdım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 11 months
Alexey_klinkov, Anneyle ensest ülkemizde de daha az yaygın değil baba ve kız arasındaki ensestten daha! 70’lerin sonlarında yakışıklı, zayıf ve zayıf bir çocuk olan Vitya Tretyakov paralel 10. sınıfta okudu. Küçük kız kardeşi ve annesiyle yakın ilişkileri vardı. Sarhoş babası, Vitya’nın henüz okula gitmediği ve kız kardeşinin dört yaşındayken demiryolunda belirsiz koşullar altında öldü. Anneleri her gün erkekleri getiriyordu, onlar da çocukların önünde içip yatıyorlardı. Bazen anne gece geç saatlere kadar adamla birlikte takılıyor ve çocuklar bunu görmekte zorlanıyordu. Vitya’nın penisi ayağa kalkmaya başladığında ve ıslak bir rüya görmeye başladığında, özellikle aynı yatakta uyudukları için kız kardeşinin mührünü açtı (bu onu çok sevindirdi). Daha büyük yaşta sarhoş anne onları sikişirken yakaladı ama küfür etmedi ve geceleri oğlunu yatağına çağırdı ve ona bu konunun tüm inceliklerini öğretti! O zamandan beri böyle oldu, bugün kız kardeş, yarın anne vb. Psikolojik olarak adam sürekli depresyondaydı, az çalışıyordu ve okuldan sonra bir meslek okuluna gitti. Ben Vitya’nın arkadaşlarından biriydim, bana çok detaylı anlattı... Onun için her zaman üzüldüm ama deneyimsizliğim ve gençliğim nedeniyle ona değerli bir tavsiyede bulunamadım. Daha sonra Vitya "büyük inşaat projelerine" gitti ve izi kayboldu. Tynda’da yaşadığını duydum... Anne sarhoş oldu ve öldü, kızı başarısız bir şekilde evlendi, bir erkek çocuk doğurdu ve annesinin izinden gitti... Ve diyorsunuz ki bir anne ve oğlum asla cinsel ilişkiye girmeyecek!
n
6 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
fin, Ve ne sıklıkla bu yakın ilişkiler gözlemlendi mi? Ona boşaldın mı? Gerçekten üvey babasından hamile mi kalmıştı? Ya da belki oğlu da orada yer aldı... tabiri caizse yardımcı oldu baba?
n
6 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
fin, Ve ne sıklıkla bu yakın ilişkiler gözlemlendi mi? Ona boşaldın mı? Gerçekten üvey babasından hamile mi kalmıştı? Ya da belki oğlu da orada yer aldı... tabiri caizse yardımcı oldu baba?
- These users thanked the author Shompol34 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Ramrod34, kesinlikle üvey babamdan hamile kaldım. Genellikle günaşırı, günaşırı onunla seks yapardık. Özellikle yan yatan anne çocuğu beslediğinde heyecanlandım ve arkasından ben de kendi tarafıma girdim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 9 months
Anne-oğul ilişkisinin en yaygın olduğunu düşünüyorum. İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra bu durum ülkenin her yerinde yaşandı. Hem dedem hem de baba tarafından büyük teyzem benzer şeyleri çok anlattılar. O yılları hatırladıkça sürekli ağlıyordum. Poltava bölgesindeki bir çiftlikte yaşıyorlardı ve geriye kalan tek erkekler ergenlik çağındaki erkek kardeşlerdi. Böylece çevredeki tüm kadınlara kur yaptılar. Hem yabancılar hem de akrabalar. Kimse bu yüzden çıldırmadı ve sağlıklı çocuklar doğdu. Yani 12 yaşından itibaren kadınlar zaten var gücüyle çalışıyorlardı. Daha yaşlı olanlar ise genellikle ağır işlerde sağlıklarını terk ediyorlar. Traktör sürdüler, nehirlerde kereste salları sürdüler ve pek çok şey inşa ettiler. Her şey kadınların omuzlarındaydı.
Ne yapılması gerekiyordu? Başka adam yoktu ama yaşamak zorundaydım. Böylece hayatta kaldılar. Şehirlerde daha kolay olabilirdi ama taşrada durum gerçekten kötüydü.
Ne yapılması gerekiyordu? Başka adam yoktu ama yaşamak zorundaydım. Böylece hayatta kaldılar. Şehirlerde daha kolay olabilirdi ama taşrada durum gerçekten kötüydü.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İşte Kostyay72[/ref ] daha inandırıcı - umutsuzluk hakimdir. Bir şey bittiğinde, bunun hakkında konuşmamak daha iyidir, onunla tekrar yüzleşeceğiz. Ve her iki ülkede de. Ve tabii ki çoğunlukla küçük kasabalarda.
Pek ihtimal dışı bir senaryo. Bir annenin kocası yoksa, bu durumda, genç ya da çok genç olmayan, hızla yeni bir tane ya da kendi zevkine göre bir sevgili bulacaktır. Veya iki. Ve oğlu onun hiçbir yerine vurmadı.PavelNokia: ↑22 Jul 2023, 01:33 Bir seçenek olarak.
küçük oğul aniden kripto (veya buna benzer bir şey) açısından zengin oldu
anne daha genç görünmek için ondan para çekiyor - her türlü salon, spa, fitness merkezi , estetik yüz ameliyatı, göğüsler, kalçalar...
oğul yavaş yavaş annesine bakar ve onun kulüpteki sıradan bir hatun gibi göründüğünü ve her akşam onunla sikiştiğini fark eder
the mekanizma devreye giriyor - çok para, her şeyi denedim, şimdi yasak olanı istiyorum - annem ....
ve burada, bir yandan anne kendisi için daha fazla para istiyor... Ve devam ediyor Öte yandan oğul annesini istiyor
Bu bir şeye yol açabilir...
İşte Kostyay72[/ref ] daha inandırıcı - umutsuzluk hakimdir. Bir şey bittiğinde, bunun hakkında konuşmamak daha iyidir, onunla tekrar yüzleşeceğiz. Ve her iki ülkede de. Ve tabii ki çoğunlukla küçük kasabalarda.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years 11 months
5 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Bu heyecan yaş ilerledikçe artıyor ve insanlar fetişlere kapılıyor. Ergenlik döneminde ise hem anne, hem kız kardeş hem de arkadaş bunu yapacaktır.
Burada insanlar köpeklerle yatıyor, at emiyor ama oğul annesiyle baş edemiyor mu?!
Denedim ve pratik yaptım. İlk başta anne uyurken sarhoştu. Daha sonra yine sarhoşken bunu kendisi verdi.Alexey_klinkov: ↑14 Jul 2023, 19:01 Çünkü hiçbir oğul fantezileri dışında annesiyle seks yapmayı kabul etmeyecektir,
5 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Yine, duruma göre değişir. Erkek mütevazı ve içine kapanıksa, sosyal değilse ve kız yoksa. Ve ergenlik döneminde herhangi bir meme sizi heyecanlandıracak ve ardından bir saat boyunca mastürbasyon yapacaksınız.Aptal bir çocuğun, onun gözünde artık genç olmayan ve cinsel açıdan pek çekici olmayan bir kadının baştan çıkarmasına yenik düşmesi son derece şüphelidir.
Bu heyecan yaş ilerledikçe artıyor ve insanlar fetişlere kapılıyor. Ergenlik döneminde ise hem anne, hem kız kardeş hem de arkadaş bunu yapacaktır.
Burada insanlar köpeklerle yatıyor, at emiyor ama oğul annesiyle baş edemiyor mu?!
- These users thanked the author Asdfg21m for the post (total 2):
- PavelNokia, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Kız kardeşim, eğer bu ayrı bir şarkıysa. Muhtemelen sadece tembeller kız kardeşlerine mastürbasyon yapmaz.
Ah, bu çok saçma. Bir kişi doğası gereği sapık DEĞİLSE, ne annesi, ne bir hayvan, ne de aynı cinsiyetten bir temsilci ondan vazgeçmiş demektir.
Kız kardeşim, eğer bu ayrı bir şarkıysa. Muhtemelen sadece tembeller kız kardeşlerine mastürbasyon yapmaz.
-
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years 11 months
Yapmıyorum Bilmiyorum, ben psikiyatrist değilim. Küçük yaşlardan beri annemi el yordamıyla, arkadaşlarımla ve ben doktorculuk oynadık. Çok utangaç olmama rağmen.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Sizin ilginizi çekmeyebilir. Ama yaşları ilerledikçe ilgilenmeye başlayacaklar. Bu her zaman olur. Erkekler kızlarla ilgilenmeye başlar ve tabii ki anne en yakın kızdır. Seni seks yapmaya zorlayacaklarını söylemiyorum. İlgi olacak. O zaman herkes için farklıAlina Klinkova: ↑20 Jul 2023, 01:21 Elena_Vladimirovna85 , bunu onlara sormak bile istemiyorum ve bu konuda zaten iyi iletişim kurduğumuz kocam ve arkadaşıyla grup seks deneyimim vardı ve bir anlaşma vardı. Bu nedenle ensest ilgimi çekmiyor
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
- Mishanya090, Sibiryak89, edgard.shuhard
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Bana biraz tuhaf geldi, o yaşlanacak ve yaş farkı da etkileyecek.
Ama eğer bir erkek kardeşse ve kız kardeşim onları şımartıyor, onlar da senin elinde! Başka ortakları yoksa tadını çıkarsınlar! Tek sorun genetik: Akrabaların her türden ucube doğurma olasılığının yüksek olduğunu söylüyorlar... Muhtemelen bu nedenle, sonuçlarından rahatsız olmamak için bu tür bağlantılar prensipte toplum tarafından hoş karşılanmıyor.
sapıklıklar o kadar yaygın değildi, şunu gördüm: TV’de ABD’den bir hikaye: Bir oyuncu kamera karşısında oğlunu becerdiğini ve böyle bir hazineyi kimseye vermeyeceğini söyleyerek övündü! Annesi için de aynısını söyledi, tüm bunlara sarılmalar ve öpücükler eşlik ediyordu.
Bana biraz tuhaf geldi, o yaşlanacak ve yaş farkı da etkileyecek.
Ama eğer bir erkek kardeşse ve kız kardeşim onları şımartıyor, onlar da senin elinde! Başka ortakları yoksa tadını çıkarsınlar! Tek sorun genetik: Akrabaların her türden ucube doğurma olasılığının yüksek olduğunu söylüyorlar... Muhtemelen bu nedenle, sonuçlarından rahatsız olmamak için bu tür bağlantılar prensipte toplum tarafından hoş karşılanmıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Evet, bu tür ilişkiler oldu ve olacak!
Bu, seks fikrini inkar etmekle aynı şey.
Biz insanız.
Ve insanlar farklıdır.
Ve her zaman her türlü ilişki seçeneği olacaktır .
Bu matematiksel olarak bile olasıdır!
Babaların hepsi olmasa da çoğu, kızlarından etkilenir, tıpkı kızlarının da gösterdiği gibi. onların ilgisi!
Tek durak ahlaktır!!!
Neden diğer tarafta her şeyin yanlış olduğuna karar verdiniz?
Biz insanız.
Ve insanlar farklıdır.
Ve her zaman her türlü ilişki seçeneği olacaktır .
Bu matematiksel olarak bile olasıdır!
Babaların hepsi olmasa da çoğu, kızlarından etkilenir, tıpkı kızlarının da gösterdiği gibi. onların ilgisi!
Tek durak ahlaktır!!!
Neden diğer tarafta her şeyin yanlış olduğuna karar verdiniz?
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 4):
- Alexsss, Henson, Gefalar, Maigoniler
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
Mekanik, katılıyorum, bence seksin kendisi bir ortak karar, normalden farklı değil, asıl mesele hamilelik olmaması
- These users thanked the author Denis Klinov for the post:
- Mekanik
-
- En güçlü orgazm!
Evet, şu anda. Annem kesinlikle çocukların gözünde "kız" gibi görünmüyor. Ancak yetişkin bir kadın için bu kesin. İstisnalar var elbette, anneler 16-18 yaşında doğum yapıyor ama bu çok nadir oluyor ve genellikle dezavantajlı bölgelerde ve fakir taşrada oluyor. Ve bir annenin ilgi uyandırması için 30+ yaşında bir milyon dolar gibi görünmesi de gerekiyor. Bir erkek gerçekte genellikle kimi görür? Bu doğru - yaralı, yıpranmış bir kadın ve kural olarak aynı zamanda ucuz tatlılar ve her türlü çörek içip kırıyor. Bu yüzden yaşından büyük, sarkık ve şişman görünüyor. Yıkanmış bir bornoz ve çiğnenmiş terliklerle. Büyük şehirlerde ise ilk çocuğun dünyaya gelme yaşı giderek artıyor; anne ile oğul arasındaki 35-40 yaş farkı artık alışılmadık bir durum değil. Böyle bir boşlukta nasıl bir ortak çıkar var?vikylechka75: ↑02 Sep 2023, 04:39 Fakat yaşlandıkça bunu ilginç bulacaklar. Bu her zaman olur. Erkekler kızlardan hoşlanmaya başlar ve tabii ki en yakın kız da annedir.
Genel olarak kendinizi korumanız gerekiyor! Doğru, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çok sayıda insanımızın olduğunu bir kez daha hatırlayabiliriz. Ve eğer sigara için yeterli para yoksa, gençlerin prezervatif almak için eczaneye gitmeleri pek mümkün değildir. Ancak tek sebep bu değil. Ensest her iki taraf için de psikolojik açıdan tehlikelidir. Cinsel partner bulma kolaylığı. Erkeklerle ve kızlarla tanışmak için kendinizi zorlamanıza, kur yapma, baştan çıkarma ritüelleri düzenlemenize, kendinize iyi bakmanıza, kendinizi geliştirmenize gerek yok. Ensest deneyimi yaşayanlar için aile kurmanın zorlukları da bundan kaynaklanmaktadır.Ama eğer bir erkek ve kız kardeş şımarıksa bayrak onların elindedir! Başka ortakları yoksa tadını çıkarsınlar! Sorun sadece genetikte... Muhtemelen bu tür bağlantıların toplum tarafından hoş karşılanmamasının nedeni de bu, sonuçlarından rahatsız olmamak için.
-
- Oral stimülasyon
Merhaba! Mantıklı yazıyorsun, buna katılıyorum. Ne yaptıklarını anladıklarını, korumayı vb. düşüneceklerini varsayarak yazdım. Ve bir aile kurmayı hiç hayal etmedim: Bu imkansız (kanun ve genetik), sadece eğlenmek için Ve bu şekilde aşık olamazsın, aksi takdirde neredeyse kıskanmaya başlayacaklar!Kral Zogu: ↑03 Sep 2023, 06:19 Genel olarak kendinizi korumanız gerekir! Doğru, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çok sayıda insanımızın olduğunu bir kez daha hatırlayabiliriz. Ve eğer sigara için yeterli para yoksa, gençlerin prezervatif almak için eczaneye gitmeleri pek mümkün değildir. Ancak tek sebep bu değil. Ensest her iki taraf için de psikolojik açıdan tehlikelidir. Cinsel partner bulma kolaylığı. Erkeklerle ve kızlarla tanışmak için kendinizi zorlamanıza, kur yapma, baştan çıkarma ritüelleri düzenlemenize, kendinize iyi bakmanıza, kendinizi geliştirmenize gerek yok. Ensest deneyimi yaşayanlar için aile kurmanın zorluğu da buradan geliyor.
-
- En güçlü orgazm!
Yani akrabalarla değil ama bir aile kurmaktan bahsediyorum akraba ilişkileri dışında. Ve ensest ilişki yaşayan kişilerin başka insanlarla tanışmak için ilişkilerini bırakmaları zor olacaktır.
-
- Oral stimülasyon
Katılıyorum. Ben de aşık olamazlar diye yazdım vs. Sırf eğlenmek için...
-
- En güçlü orgazm!
Bu erkeklerin işine yarıyor. Ama kızlar öyle değil. Aşık olmadan (küçük de olsa) sadece bencil çıkarlar için seks yaparlar.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
Eh, bu onların işi, ben sadece prensibinden bahsediyoruz.
-
- Total posts: 20
- Orientation: biseksüel
Şaşırtıcı bir şekilde, bu o kadar da nadir değil, en azından bir oğul ile annesi arasında buna benzer 2 ilişki biliyorum
- These users thanked the author Nasta Miller for the post (total 3):
- olur, Sibiryak89, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Elbette az değil, kimse bununla övünmeyecek
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mart
-
- Total posts: 22
- Registered for: 1 year 10 months
Nasta Miller, benden ister misin oğlum, bir biraz heyecanlandırır
- These users thanked the author yumuşak1 for the post (total 3):
- olur, Sibiryak89, Mart
-
- Total posts: 20
Anna31, Arzularınla, kendin karar verirsin, kendi başıma bunun benim için hiçbir anlam ifade etmediğini söyleyeceğim
- These users thanked the author Nasta Miller for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 2 years 1 month
Bu kadar kategorik olmazdım, kişisel görüşlerim var. tam tersi bir deneyim. Evet bu durum kızlarda daha yaygın ama %100 beyan etmek de doğru değil.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 1 year 10 months
Bu durumda seks ya mekanik bir şey haline gelebilir ya da bir çatışma nedeni olabilir.
Sekste bir fikre ihtiyaç var mı? İnkar ya da haklı çıkarma... Hiç ana çelişkilere neden olan fikrin bu olduğunu düşündünüz mü?Aion2012Dead: ↑02 Sep 2023, 17:32 Evet, böyle ilişkiler oldu ve olacak!
Bu durumda seks ya mekanik bir şey haline gelebilir ya da bir çatışma nedeni olabilir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 3 years
Üzgünüm, of elbette, ama gerçekten sözlerinden şüpheliyim. Komşuların duyacağı korkusuyla yastığın tamamını çiğnedim. Birinin hakkımızda bir şeyler öğrenmesi ya da tahmin yürütmesi korkusu çok büyük.Nasta Miller: ↑15 Oct 2023, 03:51 Şaşırtıcı bir şekilde, o kadar da nadir değil, en azından bir oğul ile annesi arasında buna benzer 2 ilişki biliyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
"Erogen"de bir bayanla yazıştım, oğluyla ensest ilişkisi var, o botanikçi bir öğrenci, aklında sadece dersler var, annesi onu baştan çıkardı ve şimdi genel olarak koca ve koca gibi birlikte uyuyorlar. eş. Babasını hatırlamıyor; o küçükken boşandılar. Kısaca bu kadar.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Mart, İskender
-
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 9 months
Sibiryak89, Bir anne ile onun arasındaki karşılıklı seks yetişkin oğul, ikisi de normal seksten farklı değil.
- These users thanked the author Denis Smolkin for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 2 years 5 months
Sanırım haklısın! Güzel bir annem var, kıçım/göğüslerim tamamen onunla birlikte ama onu ona eklemek gerçek değil
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
İşte o zaman saldıracaklar kıçına girdin, o zaman bunun normal seksten hiçbir farkı olmadığını söyleyeceksin. Yaban turpu uzmanıDenis Smolkin: ↑06 Nov 2023, 20:12 Bir anne ile yetişkin oğlu arasındaki karşılıklı seks, sıradan seksten farklı değildir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Ve her türlü seks de farklı değildir ve ensest ahlaka aykırıdır , bu nedenle ilgiDenis Smolkin: ↑06 Nov 2023, 20:12 Sibiryak89 , Bir anne ile yetişkin oğlu arasındaki karşılıklı seks sıradan seksten farklı değildir.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Mart
-
- Penetrasyon
Yakın zamanda yeni yastıklar aldım. Belki birlikte yemek yiyebiliriz?
-
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 9 months
Sibiryak89, herkesin bunu yapması gerektiğini söylemiyorum yap, tekrar ediyorum, eğer bu karşılıklı bir arzuysa ve beni ilgilendirmiyorsa, o zaman diğer insanların zevki bana ne?
7 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Maksik90, Neyi yanlış yapıyorum? Her şey karşılıklıysa ve bu beni ilgilendirmiyorsa, başkalarının hoşuna gidiyorsa eğlenmelerine engel olamam ve eşcinsel seks teklif etmedim.
7 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Maksik90, Neyi yanlış yapıyorum? Her şey karşılıklıysa ve bu beni ilgilendirmiyorsa, başkalarının hoşuna gidiyorsa eğlenmelerine engel olamam ve eşcinsel seks teklif etmedim.
- These users thanked the author Denis Smolkin for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Peki bu seni ilgilendirmiyorsa sen ne konuşuyorsun burada, buraya ibneleri de eklemişsin.Denis Smolkin: ↑06 Nov 2023, 23:20 , Neyi yanlış yapıyorum? Her şey karşılıklıysa ve bu beni ilgilendirmiyorsa, başkalarının hoşuna gidiyorsa eğlenmelerine engel olamam ve eşcinsel seks teklif etmedim
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Maksik90, Dinle, eğer bu kadar olumsuzsan neden ensest avatarın var mı?
-
- Penetrasyon
Gerçekten aptal mısın yoksa öyleymiş gibi mi yapıyorsun? Annemi bir kadın olarak dünyadaki her şeyden çok istiyorum ve sen bana bunun sıradan bir seks olduğunu söylüyorsun, ne olmuş yani?Denis Aliev: ↑06 Nov 2023, 23:49 Maksik90 , Dinle, eğer bu konuda bu kadar olumsuzsan neden ensest avatarın var?
-
- Flört etmek
Maksik90, Peki, onu istiyorsan ne olacak? ben mi yanlış yazdım? Bu neden sıradan bir seks değil?
-
- Penetrasyon
-
- Flört etmek
Maksik90, Böyle bir şey ilgimi çeker deneyim, tamamen deneyim amaçlı, nasıl bir his olduğunu bilmek
- These users thanked the author Denis Aliyev for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Siz karar verin: sadece bir kadın, sadece seks. Beni kızdırma. Rüyalarımda bu sadece bir kadın değil ve kesinlikle sadece seks değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 267 Views
-
Last post by onanist1982
-
- 0 Replies