yüzüne boşalmak
-
Автор темыBerden
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 10 months

Kendi yüzüne boşalmayı deneyen var mı? Nasıl bir duygu? Kelimenin tam anlamıyla birkaç kez denedim, ancak orgazm gelir gelmez hemen çekip göğsüme indiriyorum, belki başka biri de aynısına sahiptir? :özür dilerim:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: yüzüne boşalmak
Dmitry Dmitrievich,
Yaşlandıkça ben de eğiliyorum bu yönteme doğru. Ya da elimi yalarım ya da vücudumdaysa parmağımla aktarırım. İkinci yöntem ise daha hoş, önce dudaklarınıza ve yüzünüze sürüyorsunuz, sonra yalıyorsunuz. Sonuç aynı ama jimnastik pozlarında kıvranmaya gerek yok.Dmitry Dmitrievich : ↑05 Nov 2023, 23:11 Bazen yüzüme de boşalıyorum ama daha çok elime boşalıp elimdeki spermi yalıyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 9 months
Alex bi, bu kesin, ama genel olarak öyle başka bir üyeden sperm alıp bundan keyif almak daha keyifli)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 10 months
Çok ilginç ve heyecan verici. Ancak bunu gerçekleştirmek zordur ((((her şeyden önce bu akrobasi)))) doğru bir şekilde vurmak zordur)))) en kolay yol, onu ellerinizle geldiği yerden ihtiyacınız olan yere taşımaktır. )))) En önemli şey, başkasınınkine karar vermeden önce, prensip olarak bunu takdir etmeniz gerekir! Yani, sizin)))) eğer sizinkini beğenmiyorsanız, o zaman diğeri daha da çok!!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: aseksüel
Yüzüme boşalmaları hoşuma gidiyor ve eğer ağzıma da girerse harika olur
Last edited by RealMax on 06 Nov 2023, 12:46, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
-
- Nirvana’dayım
Renara,
Tamamen katılıyorum. Benimkini ilk kez gençlik yıllarımda denedim, bir kadının birisi ağzına boşaldığında nasıl hissettiğiyle ilgilenmeye başladım. Sonuçtan memnun kaldığımı söyleyemem. Ancak bir hafta geçti ve bunu tekrarlama arzusu ortaya çıkmaya başladı, uygunsuz ve yasak bir şey yaptığım anılardan heyecan ortaya çıktı. O zamanlar bu kelimeyi bilmesem de, bir kadının oral seks sonunda ne hissettiğini de öğrendim.
-
- heyecanlanıyorum
Duygularım Aynı!!!Alex bi: ↑06 Nov 2023, 19:50 Ergenlik yıllarımda ilk kez benimkini denedim, bir kadının biri ağzına boşaldığında nasıl hissettiğiyle ilgilenmeye başladım. Sonuçtan memnun kaldığımı söyleyemem. Ancak bir hafta geçti ve bunu tekrarlama arzusu ortaya çıkmaya başladı, uygunsuz ve yasak bir şey yaptığım anılardan heyecan ortaya çıktı
-
- Penetrasyon
Siz de başkasıyla aynı hislere sahip misiniz?Renara: ↑08 Nov 2023, 15:06Duygularım aynı!!!Ergenlik yıllarımda ilk kez benimkini denedim, bir kadının biri ağzına boşaldığında nasıl hissettiğiyle ilgilenmeye başladım. Sonuçtan memnun kaldığımı söyleyemem. Ancak bir hafta geçti ve bunu tekrarlama arzusu ortaya çıkmaya başladı, uygunsuz ve yasak bir şey yaptığım anılardan heyecan ortaya çıktı
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
RealMax,
2 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
RealMax,
Duygularım farklı. Sebebi tadı değil, sadece pek bir fark yok. Ve gerçek şu ki, bir başkasının spermi ağzınıza düştüğünde, siz de o anda heyecanın doruğundasınız ve bu hareketi hoş bir son akor olarak bekliyorsunuz. Kendinize geldiğinizde heyecan azalır. Başka biriyle oyunlar çok daha keyifli, özellikle de partneriniz anlayışlıysa ve karmaşıklıklardan uzaksa.
2 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
RealMax,
Her şey yolunda doğru, kaba düşünceler, hoş anılar, yasak arzular her zaman çıplak bir bedene bakmaktan daha az heyecan vermez.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post