Bunu birkaç kadınla iletişim kurduktan sonra fark etti.
Bir erkeğin cinsel organını emmeyi sevdikleri kadar seksi sevmiyorlar.
Bazıları gözlerini bile açmadan hemen uykuya daldı, bazıları kahvaltıdan sonra sanki tatlı yermiş gibi.
Ama onlar sadece sik emmeyi seviyorlar. Burada "Sikini em" ifadesi bile biraz kaybolmuş durumda, çünkü
eğer sikin emilmiyorsa o zaman sorunların var demektir...
Bütün bunlar tuhaf... AMA - güzel...
Ek.
Bazen kavgalar oluyordu. Eğer sikini yalamak istersen, daha önce hiç olmadığı kadar kavgalar çıkacak.
Bu nedir?
Bu neden mümkün oldu?
Bu kesinlikle mümkün değildi.
Tam sikişirken sikini ağzına koy.
O bunu anlayacak ve takdir edecektir.
These users thanked the author Topçik for the post:
Bunu birkaç kadınla iletişim kurduktan sonra fark etti. Bir erkeğin cinsel organını emmeyi sevdikleri kadar seksi sevmiyorlar. Bazıları gözlerini bile açmadan hemen uykuya daldı, bazıları kahvaltıdan sonra sanki tatlı yermiş gibi. Ama onlar sadece sik emmeyi seviyorlar. Burada "Sikini em" ifadesi bile biraz kaybolmuş durumda, çünkü eğer sikin emilmiyorsa o zaman sorunların var demektir... Bütün bunlar tuhaf... AMA - güzel...
Ek. Bazen kavgalar oluyordu. Eğer sikini yalamak istersen, daha önce hiç olmadığı kadar kavgalar çıkacak. Bu nedir? Bu neden mümkün oldu? Bu kesinlikle mümkün değildi. Tam sikişirken sikini ağzına koy. O bunu anlayacak ve takdir edecektir.
[quote=Topchik post_id=283220 time=1699186757 user_id=8716] Anlayacak ve takdir edecektir [/quote]ya da çenesine yumruk atacaktır. Tanıdığım bir kız var, yani oral seks ve anal gibi bu da onun için tabuydu. Sadece geleneksel olarak seks yapın.
Topchik: ↑05 Nov 2023, 15:19
Birkaç kadınla iletişim kurduktan sonra bunu fark etti.
Seksi pek sevmiyorlar, bir erkeğin cinsel organını emmeyi seviyorlar.
Bazıları gözlerini bile açmadan hemen uykuya daldı, bazıları kahvaltıdan sonra sanki tatlı yermiş gibi.
Ama onlar sadece sik emmeyi seviyorlar. Burada "Sikini em" ifadesi bile biraz kaybolmuş durumda, çünkü
eğer sikin emilmiyorsa o zaman sorunların var demektir...
Bütün bunlar tuhaf... AMA - güzel...
Ek.
Bazen kavgalar oluyordu. Eğer sikini yalamak istersen, daha önce hiç olmadığı kadar kavgalar çıkacak.
Bu nedir?
Bu neden mümkün oldu?
Bu kesinlikle mümkün değildi.
Tam sikişirken sikini ağzına koy.
Bunu anlayacak ve takdir edecektir.
Click to expand ...
))) Ahah. Erkekler oral seks yapmayı sever. Bana göre bu normalden fazlası ve buna oral seks deniyor)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
[quote=Topchik post_id=283220 time=1699186757 user_id=8716] Birkaç kadınla iletişim kurduktan sonra bunu fark etti. Seksi pek sevmiyorlar, bir erkeğin cinsel organını emmeyi seviyorlar. Bazıları gözlerini bile açmadan hemen uykuya daldı, bazıları kahvaltıdan sonra sanki tatlı yermiş gibi. Ama onlar sadece sik emmeyi seviyorlar. Burada "Sikini em" ifadesi bile biraz kaybolmuş durumda, çünkü eğer sikin emilmiyorsa o zaman sorunların var demektir... Bütün bunlar tuhaf... AMA - güzel...
Ek. Bazen kavgalar oluyordu. Eğer sikini yalamak istersen, daha önce hiç olmadığı kadar kavgalar çıkacak. Bu nedir? Bu neden mümkün oldu? Bu kesinlikle mümkün değildi. Tam sikişirken sikini ağzına koy. Bunu anlayacak ve takdir edecektir. [/quote]
))) Ahah. Erkekler oral seks yapmayı sever. Bana göre bu normalden fazlası ve buna oral seks deniyor)))
[quote=Billy Bones post_id=283451 time=1699216545 user_id=20858] I [url=viewtopic.php?t=14485]Yalamayı severim[/url ]bir kadının amcığı [/quote] Hayal etmek ve sevmek sizin için iki farklı şeydir.
Kolay bir bilmece sordum. Puşkin’i okuyun ve amım sizindir... bilmiyorlar. Eğitimli değil. Ivan Tsarevich’in bir sürü amcık salıverdiğini anlatan bir şiir. Bunlardan biri onun. Sikini çıkardı ve...
Last post
Sikildi. Bahçeye girdim. Adamlar oturuyor. Evet, hiçbir şey. Elbisesini çıkardı ve çıplaktı. Becerdin. Dört. Tamam.
Freudcu kayma
Böyle bir fetişim var. Spermi ve daha fazlasını seviyorum. Öğürme refleksimden dolayı emmeyi sevmiyorum. Ama bir sürü erkeğin bana bu şekilde mastürbasyon yapması ve her tarafımı spermle doldurması....