Bazen birbirlerini yerler ama her zaman değil...
Kim hatırlıyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Kimler hatırlıyor
benim tarih görüşüm benimkinden farklı yorgun ders kitapları ..)
46 saniye sonra gönderildi:
ders kitaplarının yanı sıra - senin kafan ne işe yarar?
benim tarih görüşüm benimkinden farklı yorgun ders kitapları ..)
46 saniye sonra gönderildi:
timsah bir kadın bulmak???Peki penisinizi büyütmenin yöntemi nedir?
-
- En güçlü orgazm!
Modern öğrenciler için bu sadece zulümdür, tarih değil...Strecoza: ↑04 Nov 2023, 10:59Çocuklarımla benim farklı bir hikayemiz var. Bu hoş bir ifade değil ama gerçekten öyle. Çalıştığım ders kitapları hâlâ duruyor. Şimdi bedava veriliyor ama ben okurken ailem muhtemelen torunlarının ihtiyacı olacağını düşünerek alıp atmadı. Böylece çocuklarla ödev yapmaya başladım ve olayların yorumunun tamamen farklı olduğunu, hatta bazı olayların farklı olduğunu, detayların farklı olduğunu, değerlendirmenin farklı olduğunu keşfettim. Anneme anlatmaya başladım, o da onların farklı bir hikayesi olduğunu, bizimkinden tamamen farklı olduğunu söyledi.
Şu anda yaşadığınız zamanı ancak doğru değerlendirebilirsiniz. Gerisi başka birinin gözünden bir bakıştır ve çoğu zaman gerçek değildir, bu da birinin işine yarar.
-
- En güçlü orgazm!
Artık büyük penisli olanın bir timsahla evli olduğunu bileceğim... Bir timsah .
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Arşivlerde araştırma yapıyor musun? Sadece internette, bir kitapta bir şey okursanız, bir videoda görürseniz veya bir podcast’te duyarsanız, kafanız size yardımcı olmayacaktır. Yazılanlara, görülenlere, duyulanlara inanabilirsiniz ama doğru olup olmadığını anlayamazsınız.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Serg_A, Firavun faresi, Ahah, ESKİ DOST
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
ama konu dışına çıkıyoruz..)
a gerçekten özlüyor musun Ourwell için 1984??))
Sizi temin ederim, işe yarayacaktır..)
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
ama konu dışına çıkıyoruz..)
a gerçekten özlüyor musun Ourwell için 1984??))
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Bir de Nina Andreeva vardı. Genelde bir palyaçodur.
Hıristiyan olmayanlar kutlama yapamaz mı? Yoksa herkes zaten buna mecbur mu?natalya.harita: ↑04 Nov 2023, 10:03 Sorunun ne olduğuna dikkat edin. Bugün tatil ayrıca Kazan Simgesi.
Ve kılavuzu değiştirdiler ? Yaklaşık 10-15 yıl önce devrimin bedelinin Almanlar tarafından ödendiğine inanılıyordu.
Bu aynı zamanda tarih ders kitapları için de tamamen geçerlidir.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
Hıristiyan değilseniz başka tatilleriniz de var demektir. KELİMELERDE herkesin kutlaması gerektiğini söylemedim. Söylemediğim şeylerin üzerine etiket koymayın.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Gösterilerden birinde bizzat Sazhi Umalatova ile tanıştım. O deli! Ancak çok gelişmiş bir durum duygusuyla. Böyle birçok kadınımız var. Örneğin Tereşkova. "Bütün dertler kadınlardan kaynaklanır" şeklindeki aptalca ifadeyi buradan hatırlarsınız.
Tatil icat etmek prensipte kolay değildir. Diğer tatillerin aksine tatillerle geliyoruz, hatta daha da fazlası. Bu nedenle olan, olandır. Şimdi ben, ücretli barınma ve toplumsal hizmet çalışanları ve bursları hayatta kalamayacak durumda olan öğrencilerle birlikte bu tuhaf tarihi kutlamalıyım. Bu tatil nedeniyle, Minin ve Pozharsky’nin restorasyondan sonra anıtın üzerindeki yüzleri bile tam bir şaşkınlık ifade ediyor. Sanırım yakında ünlü masaldaki komutan örneğini takip ederek kalkıp yeni bir milis toplamak için Nizhny Novgorod’a gidecekler!
Tarih kitapları okumayın. Beyin kapanması meydana gelebilir. Aynı şey televizyon izleyen vatandaşlarımızın başına da geldi!
Tatil icat etmek prensipte kolay değildir. Diğer tatillerin aksine tatillerle geliyoruz, hatta daha da fazlası. Bu nedenle olan, olandır. Şimdi ben, ücretli barınma ve toplumsal hizmet çalışanları ve bursları hayatta kalamayacak durumda olan öğrencilerle birlikte bu tuhaf tarihi kutlamalıyım. Bu tatil nedeniyle, Minin ve Pozharsky’nin restorasyondan sonra anıtın üzerindeki yüzleri bile tam bir şaşkınlık ifade ediyor. Sanırım yakında ünlü masaldaki komutan örneğini takip ederek kalkıp yeni bir milis toplamak için Nizhny Novgorod’a gidecekler!
Tarih kitapları okumayın. Beyin kapanması meydana gelebilir. Aynı şey televizyon izleyen vatandaşlarımızın başına da geldi!
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
- Alexsss, Zorba Carrie, Kardeş, Ahah
-
- En güçlü orgazm!

Mümkün, ancak önce yerel polis memuruna Hıristiyan olmadığınızı gösteren bir sertifika getirmeniz gerekiyor
-
Автор темыAlexsss
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Kardeşim, Doğru, başka kimse yoktu
53 saniye sonra gönderildi:
4 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bu arada konu ne olursa olsun normal insanların iletişimi ve görüşleri , wanker değil, reşit olmayanların olmaması çok hoş, burada normal insanlar gibi geliyor, bir iltifat değil, bir gerçeğin ifadesi, arkadaşlar))))
53 saniye sonra gönderildi:
Şapka çıkartıyoruz!Ksenofont:04 Nov 2023, 12:02 Sazhi Umalatova ile şahsen görüştüm gösterilerden birinde. O deli! Ancak çok gelişmiş bir durum duygusuyla. Böyle birçok kadınımız var. Örneğin Tereşkova. "Bütün dertler kadınlardan kaynaklanır" şeklindeki aptalca ifadeyi buradan hatırlarsınız.
Tarih kitapları okumayın. Beyin kapanması meydana gelebilir. Aynı şey televizyon izlerken vatandaşlarımızın da başına geldi!
4 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bu arada konu ne olursa olsun normal insanların iletişimi ve görüşleri , wanker değil, reşit olmayanların olmaması çok hoş, burada normal insanlar gibi geliyor, bir iltifat değil, bir gerçeğin ifadesi, arkadaşlar))))
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Ksenofont, :iyi: teşekkür ederim, Anglo-Saksonların, ikonların ve Putin’in sözde tatillerinin olduğu bu standta en az bir aklı başında kişi var
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Ksenofon, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Tai’ye ilk geldiğimde, orada Sovyet sonrası bölgeden gelen bütün bir nesil Rusça konuşanlarla tanıştığıma çok şaşırdım. Zaten onu uzun zaman önce oraya atmışlardı. Doksanlı yıllarda ya da biraz sonra. Pattaya’da çoğunlukla Protamnak denilen bölgeye yerleştiler. Ve uzaklarda bir yerde bir tür Rusya’nın var olduğunu düşünmeyi bile çoktan unuttular. Farklı bir yaşamları, farklı ilgi alanları var. Her şey farklı. Ve oradaki herkes Umalatova’yı düşünmeyi bile unuttu. Novodvorskaya ve Solzhenitsyn’i de hatırlayalım.
Bu arada, Sovyetler Birliği’ni azarlamak ve bunu herkese açıkça itiraf etmek modayken, tüm bu kitaplarından çok iyi para kazandı. Rusların elleri kıçından çıkıyor. Bu arada, her iki oğlunun da durumu çok iyi. İçlerinden biri çok büyük bir şirketin üst düzey yöneticisi. Rusya’da.
Yani...
Pattaya’daki Pratamnak’ta bu Rusların genellikle villa dedikleri çok güzel evleri var. Ancak bizim anlayışımıza göre bir villa multimilyon dolarlık, pahalı ve zengin bir şeydir. Eh, yüzme havuzlu, iki veya üç katlı küçük bir ev, bir garaj ve birkaç ek binadan oluşan iyi bir arsaları var. Ancak bölge göz önüne alındığında bu bile oldukça pahalı.
Ve bence bunlar, zamanla yolunu bulan kişilerle aynı. Herkes Vzglyad programını izlerken ve kutudaki Gorbaçov ve Yeltsin’i heyecanla dinlerken, bu insanlar risk aldılar - dairelerini ve arabalarını sattılar ve bu parayla özelleştirme sırasında neredeyse bedavaya verilen bir fabrika veya fabrika satın aldılar. Ve sonra akıllıca bir şekilde bu mülkü elden çıkardı. Belki bu fabrikada ya da bu mum fabrikasında bir şeyler üretmiştir.
O günlerde kimse orada vergileri hatırlamıyordu bile. Önemli olan haydutlarla anlaşmak ya da bir şekilde onlarla savaşmaktı. O zaman bu insanlar beklemediler ve neredeyse bir bavulun içindeki parayı alıp gittiler. Ve hepimiz zombi kutusuna bakmaya devam ettik. Önce Kardeş 1, sonra Kardeş 2, ardından Haydut Petersburg’u heyecanla izledik. Ve herkes doğruyu söyleyenleri işaret etmeye devam etti.
Ve her şey yoluna girecek. Ama şimdi bunu neden yapıyorsunuz? Aynı tırmığa tekrar tekrar basmak bu kadar tatlı mı gerçekten?
Yine de durup beynimizle biraz düşünüp sonunda bir şeyler yapabilir miyiz? Sonunda bir şeye karar ver, yoksa herkesin hırsız ve ibne olduğu ve hiçbir gerçeğin olmadığı bu sakızla öleceksin.
Evet, sonunda hepinizi unutun iktidar uğruna acı çekiyoruz. Bunların hiçbirini umursamıyor ve ona hiçbir şey olmayacak. Hepiniz öleceksiniz ve Moskova’daki Tverskaya var olacak. Toko’ya başka bir şey denilebilir. Kızıl Meydan ve Kremlin de belki bir süre sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı şehrin merkezinde bir yerde duran bir tür saçma duvarlara benzeyecek. Mesela Tula ya da Nizhny Novgorod’da.
Tai’ye ilk geldiğimde, orada Sovyet sonrası bölgeden gelen bütün bir nesil Rusça konuşanlarla tanıştığıma çok şaşırdım. Zaten onu uzun zaman önce oraya atmışlardı. Doksanlı yıllarda ya da biraz sonra. Pattaya’da çoğunlukla Protamnak denilen bölgeye yerleştiler. Ve uzaklarda bir yerde bir tür Rusya’nın var olduğunu düşünmeyi bile çoktan unuttular. Farklı bir yaşamları, farklı ilgi alanları var. Her şey farklı. Ve oradaki herkes Umalatova’yı düşünmeyi bile unuttu. Novodvorskaya ve Solzhenitsyn’i de hatırlayalım.
Bu arada, Sovyetler Birliği’ni azarlamak ve bunu herkese açıkça itiraf etmek modayken, tüm bu kitaplarından çok iyi para kazandı. Rusların elleri kıçından çıkıyor. Bu arada, her iki oğlunun da durumu çok iyi. İçlerinden biri çok büyük bir şirketin üst düzey yöneticisi. Rusya’da.
Yani...
Pattaya’daki Pratamnak’ta bu Rusların genellikle villa dedikleri çok güzel evleri var. Ancak bizim anlayışımıza göre bir villa multimilyon dolarlık, pahalı ve zengin bir şeydir. Eh, yüzme havuzlu, iki veya üç katlı küçük bir ev, bir garaj ve birkaç ek binadan oluşan iyi bir arsaları var. Ancak bölge göz önüne alındığında bu bile oldukça pahalı.
Ve bence bunlar, zamanla yolunu bulan kişilerle aynı. Herkes Vzglyad programını izlerken ve kutudaki Gorbaçov ve Yeltsin’i heyecanla dinlerken, bu insanlar risk aldılar - dairelerini ve arabalarını sattılar ve bu parayla özelleştirme sırasında neredeyse bedavaya verilen bir fabrika veya fabrika satın aldılar. Ve sonra akıllıca bir şekilde bu mülkü elden çıkardı. Belki bu fabrikada ya da bu mum fabrikasında bir şeyler üretmiştir.
O günlerde kimse orada vergileri hatırlamıyordu bile. Önemli olan haydutlarla anlaşmak ya da bir şekilde onlarla savaşmaktı. O zaman bu insanlar beklemediler ve neredeyse bir bavulun içindeki parayı alıp gittiler. Ve hepimiz zombi kutusuna bakmaya devam ettik. Önce Kardeş 1, sonra Kardeş 2, ardından Haydut Petersburg’u heyecanla izledik. Ve herkes doğruyu söyleyenleri işaret etmeye devam etti.
Ve her şey yoluna girecek. Ama şimdi bunu neden yapıyorsunuz? Aynı tırmığa tekrar tekrar basmak bu kadar tatlı mı gerçekten?
Yine de durup beynimizle biraz düşünüp sonunda bir şeyler yapabilir miyiz? Sonunda bir şeye karar ver, yoksa herkesin hırsız ve ibne olduğu ve hiçbir gerçeğin olmadığı bu sakızla öleceksin.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
90’lı yıllarda insanların "Kremlin tableti" ile nasıl aldatıldığını hatırladım....
"...o zamanlar NIIPP yılda 40 binden fazla tablet üretiyordu"
n “O zamanlar kapsüller yalnızca NIIPP’de değil, Kazakistan’ın Zelenograd ve Aktau’daki Komponent fabrikalarında da üretiliyordu. Toplamda yılda yaklaşık bir milyon parça üretiliyordu."
Makale - Her şeyden "Kremlin hapı". 90’lardan boşanma ya da her derde deva
"...o zamanlar NIIPP yılda 40 binden fazla tablet üretiyordu"
n “O zamanlar kapsüller yalnızca NIIPP’de değil, Kazakistan’ın Zelenograd ve Aktau’daki Komponent fabrikalarında da üretiliyordu. Toplamda yılda yaklaşık bir milyon parça üretiliyordu."
Makale - Her şeyden "Kremlin hapı". 90’lardan boşanma ya da her derde deva
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Vlasyanitsa, sen şu an için ideal bir vatandaşsın hükümet
Nüfusu sizin gibi insanlara dönüştürmek için 7/24 çalışan devasa bir devleri var. Ama taş çiçek çıkmıyor, sadece yüzde 20’si altın buzağıya tapıyor. Ne olursa olsun çoğu insan bu kurallara göre yaşamak istemez.

Nüfusu sizin gibi insanlara dönüştürmek için 7/24 çalışan devasa bir devleri var. Ama taş çiçek çıkmıyor, sadece yüzde 20’si altın buzağıya tapıyor. Ne olursa olsun çoğu insan bu kurallara göre yaşamak istemez.
-
- En güçlü orgazm!
Bu gerçekten açık değil mi!? Peki burada neden bahsediyoruz? Hayatımın bir döneminde zengin tembeller olarak adlandırılan insanlarla karşılaştım. Rusya’da değil, yurtdışında. Bunlar hayatlarında bir gün bile çalışmamış insanlar. Napolyon zamanından beri atalarımız büyük bir miras bıraktılar. Aynı atalar, çöpe atılmaması veya israf edilmemesi için akıllıca elden çıkardılar.
Ve bu mirastan hepimizin işyerinde aldığının hemen hemen aynısını alan mirasçılar da var - bir maaş. Yani neredeyse her ay yeterli miktarda para da alıyorlar. Ama onların bizden farkı, bunu yapmak için işe gitmelerine gerek olmamasıdır. Ve hayatlarında bir gün bile çalışmadılar. Mirasları onların iyi bir eğitim almalarını sağladı. Ama çalışmak için değil, sarhoş olmamak için.
Daha sonra bir meslekte çalışmak için iyi bir eğitim verildiğini düşünüyor musunuz? Çok yanılıyorsunuz!
Opera, bale, müzik, resim, tekne yarışı ve diğer pek çok hobi gibi pek çok şeyi gerçekten seviyorsunuz. Yani, kendinize ne sevdiğinizi sorarsanız, dürüst olmak gerekirse, kendinizi bile kandırmadan, çok fazla hobiniz yok - lezzetli yemekler yemek, biraz içki içmek, sandalyenizde futbol izlemek, internette gezinmek, buna benzer bir forum okumak. . Ve belki de hepsi bu kadar.
Balık tutmak, avcılık, kayak yapmak, paten yapmak, biriyle sikişmek gibi görünüşte başka hobiler de var....
Ama sezonla bağlantılı bir şeyler var, bir tür kısıtlamalarla, bir tür hazırlıklarla. Örneğin, avlanmak ya da seks - o kadar çok zorluk var ki, gidip bunu yapmak o kadar kolay değil. Daha çok konuşuyorum. Diyelim ki müzikten farklı olarak, piyanonun başına oturup gerçekten sevdiğiniz şeyi kendiniz çaldınız - burada ve şimdi.
Peki, yani...
Bu zengin tembeller yaşa ve hayatın tadını çıkar. Sabah işe gittiniz ve onlar istediklerini yaptılar. Ama sen ve ben bunu karşılayamayız. Sabahları metroya gidip metro vagonunda uzun süre itişip kakışmak, sonra da bütün gün iş yerinde bir şeyler yapmak zorunda kalıyoruz. Ve bunların hepsi sadece paraya ihtiyacınız olduğu için.
Ve eğer yeterince paranız varsa, işe gitmekten daha çok sevdiğiniz şeyi yapmaya gücünüz yetebilir.
Gerçek hükümeti azarlayabilirsiniz, ancak çöken Sovok ile günümüz arasındaki fark şu ki, kimse sizi mümkün olan her şekilde para kazanmaktan alıkoymuyor. Bir meslek edinip bu parayı kazanabilirsiniz, bir tür iş kurabilirsiniz. Öncelikle gerekli mesleğe eğitim alarak uzaktan çalışan olabilir ve dijital göçebe olarak yurt dışına gidebilirsiniz. Artık birçok ülke böyle bir vize veriyor. Gel canım, yaşa, çalış!
Ve bu hiçbir zaman sana ait olmayan ve hiçbir zaman senin olmamış bir şeyden pişmanlık duymaktan daha iyidir.
Bütün bunları ona yazıyorum Bence hayatınızla oyuncak gibi oynamamalısınız. Bilmiyorsanız genel adı "Simülatörler" ya da "Stratejiler" olan bu tür oyunlar var. Ve burada bu oyunu oynuyorsun, hayatını tehlikeye atıyorsun. Bu tür oyunları bilgisayarda oynadığınızda, var olmayan parayla, var olmayan varlıklarla işlem yapıyorsunuz. Ve bu oyunda bazı şeyler işinize yarar, bazı şeyler ise yaramaz. Ama masadan kalktın, bilgisayarı kapattın ve bunların hepsi gitti. Ancak acı bir gerçek var; yarın sabah iş için hava zar zor aydınlanıyor.
Bir şehrin belediye başkanı, büyük bir şirketin başkanı veya bir ülkenin başkanı olarak oynadım ve ardından kaydedip oyundan çıktım. Sen de buradasın. İşte bu yüzden bunun hakkında yazıyorum çünkü belki biraz oynamak yeterlidir? Belki de olanlarla hiçbir ilginizin olmadığını anlamanın zamanı gelmiştir pencerenizin dışına. Sen sadece hiçbir şeyi etkilemeyen ve tek bir görevi olması gereken sıradan küçük bir insansın: kendini siktirmemek.
Ve para da tam olarak yeteneklerini geliştiren araçtır. Bu hayatta ne istersen, eninde sonunda şu soruya geleceksin: Maliyeti ne kadar!?
Her projenin, hayalin ya da hobinin bir bütçesi vardır. Evet, sadece yaşamak ve her gün işe gitmemek - bunu herkes kendi başına karşılayamaz.
Peki, Boğa neden olsun ki! Bir süre sonra öleceksin ve her şey bitecek. Ve büyük olasılıkla orada hiçbir şey olmayacak - ne cennet ne de cehennem. Bir karıncanın, bir serçenin, bir kedinin veya bir köpeğin öldüğü gibi öleceksin.Kardeş: ↑05 Nov 2023, 01:25 Vasyanitsa, sen sadece mevcut hükümet için ideal bir vatandaşsın
Nüfusunu senin gibi insanlara dönüştürmek için 7/24 çalışan devasa bir devleri var. Ama taş çiçek çıkmıyor, sadece yüzde 20’si altın buzağıya tapıyor. Ne olursa olsun insanların çoğunluğu bu kurallara göre yaşamak istemiyor.
Bu gerçekten açık değil mi!? Peki burada neden bahsediyoruz? Hayatımın bir döneminde zengin tembeller olarak adlandırılan insanlarla karşılaştım. Rusya’da değil, yurtdışında. Bunlar hayatlarında bir gün bile çalışmamış insanlar. Napolyon zamanından beri atalarımız büyük bir miras bıraktılar. Aynı atalar, çöpe atılmaması veya israf edilmemesi için akıllıca elden çıkardılar.
Ve bu mirastan hepimizin işyerinde aldığının hemen hemen aynısını alan mirasçılar da var - bir maaş. Yani neredeyse her ay yeterli miktarda para da alıyorlar. Ama onların bizden farkı, bunu yapmak için işe gitmelerine gerek olmamasıdır. Ve hayatlarında bir gün bile çalışmadılar. Mirasları onların iyi bir eğitim almalarını sağladı. Ama çalışmak için değil, sarhoş olmamak için.
Daha sonra bir meslekte çalışmak için iyi bir eğitim verildiğini düşünüyor musunuz? Çok yanılıyorsunuz!
Opera, bale, müzik, resim, tekne yarışı ve diğer pek çok hobi gibi pek çok şeyi gerçekten seviyorsunuz. Yani, kendinize ne sevdiğinizi sorarsanız, dürüst olmak gerekirse, kendinizi bile kandırmadan, çok fazla hobiniz yok - lezzetli yemekler yemek, biraz içki içmek, sandalyenizde futbol izlemek, internette gezinmek, buna benzer bir forum okumak. . Ve belki de hepsi bu kadar.
Balık tutmak, avcılık, kayak yapmak, paten yapmak, biriyle sikişmek gibi görünüşte başka hobiler de var....
Ama sezonla bağlantılı bir şeyler var, bir tür kısıtlamalarla, bir tür hazırlıklarla. Örneğin, avlanmak ya da seks - o kadar çok zorluk var ki, gidip bunu yapmak o kadar kolay değil. Daha çok konuşuyorum. Diyelim ki müzikten farklı olarak, piyanonun başına oturup gerçekten sevdiğiniz şeyi kendiniz çaldınız - burada ve şimdi.
Peki, yani...
Bu zengin tembeller yaşa ve hayatın tadını çıkar. Sabah işe gittiniz ve onlar istediklerini yaptılar. Ama sen ve ben bunu karşılayamayız. Sabahları metroya gidip metro vagonunda uzun süre itişip kakışmak, sonra da bütün gün iş yerinde bir şeyler yapmak zorunda kalıyoruz. Ve bunların hepsi sadece paraya ihtiyacınız olduğu için.
Ve eğer yeterince paranız varsa, işe gitmekten daha çok sevdiğiniz şeyi yapmaya gücünüz yetebilir.
Gerçek hükümeti azarlayabilirsiniz, ancak çöken Sovok ile günümüz arasındaki fark şu ki, kimse sizi mümkün olan her şekilde para kazanmaktan alıkoymuyor. Bir meslek edinip bu parayı kazanabilirsiniz, bir tür iş kurabilirsiniz. Öncelikle gerekli mesleğe eğitim alarak uzaktan çalışan olabilir ve dijital göçebe olarak yurt dışına gidebilirsiniz. Artık birçok ülke böyle bir vize veriyor. Gel canım, yaşa, çalış!
Ve bu hiçbir zaman sana ait olmayan ve hiçbir zaman senin olmamış bir şeyden pişmanlık duymaktan daha iyidir.
Bütün bunları ona yazıyorum Bence hayatınızla oyuncak gibi oynamamalısınız. Bilmiyorsanız genel adı "Simülatörler" ya da "Stratejiler" olan bu tür oyunlar var. Ve burada bu oyunu oynuyorsun, hayatını tehlikeye atıyorsun. Bu tür oyunları bilgisayarda oynadığınızda, var olmayan parayla, var olmayan varlıklarla işlem yapıyorsunuz. Ve bu oyunda bazı şeyler işinize yarar, bazı şeyler ise yaramaz. Ama masadan kalktın, bilgisayarı kapattın ve bunların hepsi gitti. Ancak acı bir gerçek var; yarın sabah iş için hava zar zor aydınlanıyor.
Bir şehrin belediye başkanı, büyük bir şirketin başkanı veya bir ülkenin başkanı olarak oynadım ve ardından kaydedip oyundan çıktım. Sen de buradasın. İşte bu yüzden bunun hakkında yazıyorum çünkü belki biraz oynamak yeterlidir? Belki de olanlarla hiçbir ilginizin olmadığını anlamanın zamanı gelmiştir pencerenizin dışına. Sen sadece hiçbir şeyi etkilemeyen ve tek bir görevi olması gereken sıradan küçük bir insansın: kendini siktirmemek.
Ve para da tam olarak yeteneklerini geliştiren araçtır. Bu hayatta ne istersen, eninde sonunda şu soruya geleceksin: Maliyeti ne kadar!?
Her projenin, hayalin ya da hobinin bir bütçesi vardır. Evet, sadece yaşamak ve her gün işe gitmemek - bunu herkes kendi başına karşılayamaz.
-
- Nirvana’dayım
saç gömlek, bunu yapamayacak kadar tembel değil misin? bu tür sayfaları yazdırır mısınız?) Katılmıyorum, materyalist misiniz? Ateist? Tanrıya inanmasanız bile biz hâlâ enerjiyiz ve o nereye gidiyor? Cennet ve cehennemin olmadığına katılıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Bu, bulutun üzerinde oturan sakallı bir adam mı? Yoksa bu insan formundaki bir tür süper adam mı? Yoksa bu bir tür madde mi?
Nerede bulunuyor? Nelerden oluşur? O (Tanrı) tüm insanları aynı anda kontrol etmeyi nasıl başarıyor?
Peki ya hayvanlar? Allah’ın insanlardan istediği her şey onlar tarafından karşılanıyor mu? Peki istiyor mu? Buna neden ihtiyacı var?
Dolayısıyla burada önemli olan Tanrı’ya olan inanç değil, tam olarak neye inanmanız gerektiğidir. Bu yüzden yarın güneşin doğacağına inanıyorum. Parmağımı kaynar suya sokup bir süre tutarsam parmağımın sikileceğine inanıyorum. Ancak burada tam olarak neye inanmanız gerektiği tamamen açık değil.
Tanrı’nın var olduğunu veya Tanrı’nın olmadığını söylemiyorum. Muhtemelen öyledir. Tıpkı muhtemelen uzaylıların olduğu gibi. En azından bizim de birileri için uzaylı olduğumuz ve var olduğumuz gerekçesiyle.
Bu nedenle muhtemelen başka dünyalar, uzaylılar ve muhtemelen Tanrı da vardır. Belki yalnız değildir. Belki onlardan birçoğu vardır ve herkesin Tanrı olduğu kendi gezegeni vardır. Sanki bir kedimiz ya da köpeğimiz varmış gibi. Biz de onlar için bir bakıma Tanrıyız.
Peki neye inanmalı?!
Soru, Tanrı’nın olup olmadığı değil. Bana göre soru farklı bir şekilde sorulmalı: Tanrı nedir?
Bu, bulutun üzerinde oturan sakallı bir adam mı? Yoksa bu insan formundaki bir tür süper adam mı? Yoksa bu bir tür madde mi?
Nerede bulunuyor? Nelerden oluşur? O (Tanrı) tüm insanları aynı anda kontrol etmeyi nasıl başarıyor?
Peki ya hayvanlar? Allah’ın insanlardan istediği her şey onlar tarafından karşılanıyor mu? Peki istiyor mu? Buna neden ihtiyacı var?
Dolayısıyla burada önemli olan Tanrı’ya olan inanç değil, tam olarak neye inanmanız gerektiğidir. Bu yüzden yarın güneşin doğacağına inanıyorum. Parmağımı kaynar suya sokup bir süre tutarsam parmağımın sikileceğine inanıyorum. Ancak burada tam olarak neye inanmanız gerektiği tamamen açık değil.
Tanrı’nın var olduğunu veya Tanrı’nın olmadığını söylemiyorum. Muhtemelen öyledir. Tıpkı muhtemelen uzaylıların olduğu gibi. En azından bizim de birileri için uzaylı olduğumuz ve var olduğumuz gerekçesiyle.
Bu nedenle muhtemelen başka dünyalar, uzaylılar ve muhtemelen Tanrı da vardır. Belki yalnız değildir. Belki onlardan birçoğu vardır ve herkesin Tanrı olduğu kendi gezegeni vardır. Sanki bir kedimiz ya da köpeğimiz varmış gibi. Biz de onlar için bir bakıma Tanrıyız.
Peki neye inanmalı?!
-
Автор темыAlexsss
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
-
- Nirvana’dayım
Soru doğru değil, o değil insan formu ama biz onun benzeriyiz. Onun aşkın bir bedeni vardır, o her yerdedir, o herkesin içindedir, o her şeydir. Ama bu uzun bir tartışma, çok zor. Bazıları uzaylılar tarafından yaratıldığımızı söylüyor. Tamam ama onları kim yarattı?
Hayvanlar da geçmiş yaşamlarında kazandıkları karmayı yaşayan canlılardır, ancak hayvanlar bilinçli yaşamadıkları için karma kazanmazlar. Ama onların da Allah’ı var.
Birisi onu zaten bu şekilde çizmiş ama öyle değil.Vasyanitsa: ↑05 Nov 2023, 07:03 Bu sakallı bir adambir bulutun üzerinde oturuyorum. Yoksa insan formundaki bir tür süper adam mı?
Soru doğru değil, o değil insan formu ama biz onun benzeriyiz. Onun aşkın bir bedeni vardır, o her yerdedir, o herkesin içindedir, o her şeydir. Ama bu uzun bir tartışma, çok zor. Bazıları uzaylılar tarafından yaratıldığımızı söylüyor. Tamam ama onları kim yarattı?
Hayvanlar da geçmiş yaşamlarında kazandıkları karmayı yaşayan canlılardır, ancak hayvanlar bilinçli yaşamadıkları için karma kazanmazlar. Ama onların da Allah’ı var.
-
- En güçlü orgazm!
Periyodik tabloya, matematiğe, fiziğe inanabilirsiniz. Ne açık. Anlamadığınız ve kontrol edemediğiniz bir şeye nasıl inanabilirsiniz? Örneğin rüyalarda. Rüyanda görebilirsin ya da görmeyebilirsin. Bunun ne olduğu tam olarak belli değil. Dolayısıyla rüyalarla ilgili bir şeye inanmak bir bakıma aptalca ve aptalcadır.
Buna inanamazsın. Tüm bu hesaplamalarınızda birçok boşluk var.Büyücü: ↑05 Nov 2023, 07:11ir kişi zaten bu şekilde çizmiş ama öyle değil.
Soru doğru değil, o değil ama insan görünümü ama biz onun benzeriyiz. Onun aşkın bir bedeni vardır, o her yerdedir, o herkesin içindedir, o her şeydir. Ama bu uzun bir tartışma, çok zor. Bazıları uzaylılar tarafından yaratıldığımızı söylüyor. Tamam, onları kim yarattı?
Hayvanlar da geçmiş yaşamlarında kazandıkları karmayı yaşayan canlılardır, ancak hayvanlar bilinçli yaşamadıkları için karma kazanmazlar. Ama onların da Tanrısı var.
Periyodik tabloya, matematiğe, fiziğe inanabilirsiniz. Ne açık. Anlamadığınız ve kontrol edemediğiniz bir şeye nasıl inanabilirsiniz? Örneğin rüyalarda. Rüyanda görebilirsin ya da görmeyebilirsin. Bunun ne olduğu tam olarak belli değil. Dolayısıyla rüyalarla ilgili bir şeye inanmak bir bakıma aptalca ve aptalcadır.
-
- Nirvana’dayım
Rüyalara gelince, yani kontrollü rüyalar.
Görmüyor olmamız onun var olmadığı anlamına gelmez. Hava var ama göremiyoruz.
Tartışmayacağım çünkü bu bir din ve hoş karşılanacak gibi görünmüyor.
Rüyalara gelince, yani kontrollü rüyalar.
Görmüyor olmamız onun var olmadığı anlamına gelmez. Hava var ama göremiyoruz.
-
- En güçlü orgazm!
Yaklaşık on yıl önce birinin blogunu okumuştum. Blog yazarlarının henüz bilgi çingenesi olmadığı ve kurumsal etkinliklerde ve düğünlerde para kazanmadığı zamanlarda.
Genel olarak, canlandırma görevlisi olan bir adam bloguna işedi.
Ve o da konuştu işi hakkında ve bir bölümü hatırlıyorum. Otuz yaşlarında genç bir adam da yanlarında yatıyordu. Ve kalp kasının çalışmasıyla ilgili bir tür saçmalık vardı. Ve bu adam zaten birkaç kez durdu. Buna kalp durması diyorlar.
Kısacası...
Bir kişinin göğüs kemiğinde kalp pili vardır. Bunu nispeten yakın zamanda öğrendim ve şaşırdım. Bu sadece bir çeşit organik organ. Kablolar ve donanım olmadan. Bu kalp pili kalbe gönderilen uyarıları üretir. Ve bu uyarılar nedeniyle kalp kasılıyor.
Yani adamın bu kalp piliyle ilgili bazı sorunları vardı. Sağlıklı bir genç adama benziyor, herkesin suratına yumruk atabilir. Ama bu kadar saçmalık, kalp her an durabilir. Zaten birkaç kez durmuştu ve nasıl bir şey olduğunu biliyordu.
Ve bu doktor bana bunun tekrar yaşandığını söyledi, bu adam yine yerde yatıyordu ve doktora soruyordu - hepsi bu mu!? Evet!? Hepsi bu!? Bu mu?
Ve böylece dudaklarında bu sözlerle öldü.
Ve işte Kendi kendinize bundan sonra hala hayatta kaldığınızı ve iyileşeceğinizi garanti ettiğinizi hayal edin. Bu saçmalıklardan sonra otobüs şoförü olarak mı yoksa kurye olarak mı çalışacaksın? Gidip klima mı yoksa cam balkon mu taktıracaksınız?
Bunu, zaten bir ayağınızın çukurda olduğunu ve şu anda hayatta olmanızın, genellikle çağrılan kişinin dikkatsizliğinden kaynaklandığını bilerek yapacaksınız. Tanrı? Ya da belki de yoktur. Belki de korkudan orada bir şeyleri tamir ettirmişsindir.
Ama öyle ya da böyle, Umalatova’nın podyumda söyledikleri umrunda olmayacak sanırım. Ve birisinin devletten ne kadar ve ne zaman para çaldığı hiç önemli değil.
bu sadece bir tür kelime dizisi. Ve herkesin kaderi aynı.
Yaklaşık on yıl önce birinin blogunu okumuştum. Blog yazarlarının henüz bilgi çingenesi olmadığı ve kurumsal etkinliklerde ve düğünlerde para kazanmadığı zamanlarda.
Genel olarak, canlandırma görevlisi olan bir adam bloguna işedi.
Ve o da konuştu işi hakkında ve bir bölümü hatırlıyorum. Otuz yaşlarında genç bir adam da yanlarında yatıyordu. Ve kalp kasının çalışmasıyla ilgili bir tür saçmalık vardı. Ve bu adam zaten birkaç kez durdu. Buna kalp durması diyorlar.
Kısacası...
Bir kişinin göğüs kemiğinde kalp pili vardır. Bunu nispeten yakın zamanda öğrendim ve şaşırdım. Bu sadece bir çeşit organik organ. Kablolar ve donanım olmadan. Bu kalp pili kalbe gönderilen uyarıları üretir. Ve bu uyarılar nedeniyle kalp kasılıyor.
Yani adamın bu kalp piliyle ilgili bazı sorunları vardı. Sağlıklı bir genç adama benziyor, herkesin suratına yumruk atabilir. Ama bu kadar saçmalık, kalp her an durabilir. Zaten birkaç kez durmuştu ve nasıl bir şey olduğunu biliyordu.
Ve bu doktor bana bunun tekrar yaşandığını söyledi, bu adam yine yerde yatıyordu ve doktora soruyordu - hepsi bu mu!? Evet!? Hepsi bu!? Bu mu?
Ve böylece dudaklarında bu sözlerle öldü.
Ve işte Kendi kendinize bundan sonra hala hayatta kaldığınızı ve iyileşeceğinizi garanti ettiğinizi hayal edin. Bu saçmalıklardan sonra otobüs şoförü olarak mı yoksa kurye olarak mı çalışacaksın? Gidip klima mı yoksa cam balkon mu taktıracaksınız?
Bunu, zaten bir ayağınızın çukurda olduğunu ve şu anda hayatta olmanızın, genellikle çağrılan kişinin dikkatsizliğinden kaynaklandığını bilerek yapacaksınız. Tanrı? Ya da belki de yoktur. Belki de korkudan orada bir şeyleri tamir ettirmişsindir.
Ama öyle ya da böyle, Umalatova’nın podyumda söyledikleri umrunda olmayacak sanırım. Ve birisinin devletten ne kadar ve ne zaman para çaldığı hiç önemli değil.
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 1 month
Büyücü: ↑04 Nov 2023, 10:03ama apaçık olanın bununla ne alakası var, orada kimseye inanç yok, pislik ve kimse düşünmüyor oradaki insanlar hakkında ve bunu düşünmeyeceğim. Pislikler.haklısın
Ve 7 Kasım da bir tatil değil, devrimin bedeli de Anglo-Saksonlar tarafından kendi amaçları doğrultusunda ödendi ve ardından ABD’nin esaretine dönüştü. Peki 1905 devrimi ile 1917 devrimi arasındaki fark nedir?
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
- ESKİ DOST, Venüs
-
- Nirvana’dayım
okulda tarih okumadınız mı? Yoksa onu tuvalette mi sildi? İnternetten bulun ve okuyun.
-
- Sürtünmeler
Görüyorsunuz, bilmiyorsunuz ama burada akıllı bir bakışla birinin ödemesi hakkında bağırıp duruyorsunuz ! Sana zaten yabana girmemeni söylemiştim, kaderin bir ABC kitabıdır!!!!!
- ESKİ DOST, Kardeş
-
- Nirvana’dayım
öğrenmek istiyorsun, seni Google’a gönderdim. Ben tarih öğretmeni değilim. Bir öğretmene ihtiyacınız olsa da, hizmetler için ödeme yapmaya hazır mısınız?
-
- Sürtünmeler
Öyleyse ön yargılı davranmayın, bana dürüstçe söyleyin; bilmiyorum! Veya bildiklerinizi bize anlatın, bilginizi paylaşın! Ödeme konusuna gelince, bir şey istemek konusunda henüz akıllıca bir şey söylemedin!
Bunu biliyorum, sadece sizden konuyla ilgili bilgi almak istiyorum ücretli devrim ve bir de 1905 tarihinde devrim var, ama bir arkadaşıma bunun da birisi tarafından ödendiğini düşündüm!? Ve burada bir büyücü var, ya benden daha fazlasını biliyorsa? Devrimler ve ödemeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek fena değil!
Öyleyse ön yargılı davranmayın, bana dürüstçe söyleyin; bilmiyorum! Veya bildiklerinizi bize anlatın, bilginizi paylaşın! Ödeme konusuna gelince, bir şey istemek konusunda henüz akıllıca bir şey söylemedin!
- ESKİ DOST, Venüs
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
Ve bana bir daha yalan söyleyip benden kaçmaya çalışmayın, aksi halde başka bir soru soracağım ve kendinizi yine aptal bir durumun içinde bulacaksınız konum.
Tamam, bana banka hesabını, banka kartı numaranı söyle. Soyadı, adı... peki, her şeyi biliyorsun ya da bana ne olduğunu söyle şirketinizin ayrıntıları (ki bunlara sahip olduğunuzdan son derece şüpheliyim)
Ve bana bir daha yalan söyleyip benden kaçmaya çalışmayın, aksi halde başka bir soru soracağım ve kendinizi yine aptal bir durumun içinde bulacaksınız konum.
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- ESKİ DOST
-
- En güçlü orgazm!
Eğer muhatabına saygı duymuyorsan o zaman yapma onunla iletişim kurmuyorum. Ve eğer hala bunu yapıyorsanız, neden? Birini aşağılamayı sever misin? Bu seni daha iyi hissettiriyor mu? Neden buradasın? Buraya bunun için mi geldin? Birine hakaret etmek veya aşağılamak için mi?
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Büyücü
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Benim ifadelerimden alıntı yapıp bunların altına kuruntulu fantezilerinizi yazarken kendinize bu soruları mı soruyorsunuz?Vasyanitsa: ↑05 Nov 2023, 16:30Eğer muhatabına saygı duymuyorsan o zaman yapma onunla iletişim kurmuyorum. Ve eğer hala bunu yapıyorsanız, neden? Birini aşağılamayı sever misin? Bu seni daha iyi hissettiriyor mu? Neden buradasın? Buraya bunun için mi geldin? Birini gücendirmek veya aşağılamak için mi?Görüyorsunuz, bilmiyorsunuz ama burada akıllı bir bakışla birinin ödemesi hakkında bağırıp duruyorsunuz! Sana zaten vahşi doğaya girmemeni söylemiştim, kaderin bir ABC kitabıdır!!!!!
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Venüs, Serg_A
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 193 Replies
- 23829 Views
-
Last post by AWDXXX