Bakire olmadan nasıl evlenilir?

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır
alex56
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bakire olmadan nasıl evlenirim?

Unread post by alex56 »

kadın kendi fantezileri ve arzuları olan aynı kişidir. ve eğer kocalar bakire talep ediyorsa, o zaman onlar da bakire olmalıdır!!!!
These users thanked the author alex56 for the post:
Ogest
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

alex56: 03 Nov 2023, 19:07[quote=alex56 post_id=282409 time=1699027646 user_id=20781] Evlendiğimde kesinlikle karımın da bakire olmasını isterim benden önce kimseyle birlikte olmadım ama hem birinci hem de ikinci karım zaten kullanılmıştı dedikleri gibi. İkinci eş seks hakkında çok şey biliyordu ve bunu saklamadı. Benden önce başka biriyle nasıl seks yaptığını hayal etmeye başladım ve bu beni heyecanlandırdı. Böylece özel hayatımıza bir yabancının girmesine izin verdiğimiz sonucuna vardık.
Artık benim için bir kızla evlenip evlenmemem önemli değil.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
alex56
Liman. Öğretmen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Liman. Öğretmen »

Anonim: 20 Nov 2019, 19:02 İyi günler kızlar, size bir soru: Artık bakire değilseniz ve bakire olsanız bile kötü bir geçmişe sahipseniz nasıl evleneceksiniz?
Size bir hikaye anlatacağım : Bir arkadaşımın düğününe geldim, düğün tüm hızıyla devam ediyor, damadın teyzesini bekliyorlardı) Onu havaalanından almaya gittim ve düğüne getirdim) her şey yolunda görünüyordu ama bir anda damadın teyzesi mikrofonu aldı ve şu sözler duyuldu: Kusura bakmayın ama yeğenimin oyalanmasına izin vermeyeceğim, gelin benimle konuşuyor Dikiş almak için Moskova’ya geldi Bana çok şey olduğunu söyledi. erkeklerden biriydi ve damadı için bakire olmak istiyordu. Bu yüzden kendimi yaktım. Gelini masadan kaldırıp salondan çıkardılar, gözyaşları içinde kaçtı, utandı) Her şey sırlar ortaya çıkıyor!!! Kişisel görüşüm: 5 yıl birlikte yaşayıp çocuk sahibi olduktan sonra bile, kız olarak evlenip evlenmediğine bakılmaksızın eşime ve onun geçmişine dair bir şey öğrenirsem onu ​​evden kovar ve cezasını alırdım. çocuklar.
Kahretsin, bu çok korkunç, bunun burada olacağını hayal bile edemiyorum.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ksenofon »

Minato.sensei: 04 Nov 2023, 17:40
İyi günler kızlar, size bir soru: Artık bakire değilseniz ve bakire olsanız bile kötü bir geçmişe sahipseniz nasıl evleneceksiniz?
Size bir hikaye anlatacağım: Bir arkadaşımın düğününe geldim, düğün tüm hızıyla devam ediyordu, damadın teyzesini bekliyorlardı) Onu havaalanından karşılamaya gittim, onu düğüne getirdim) her şey yolunda görünüyordu tamam ama bir anda damadın teyzesi mikrofonu aldı ve şu sözler duyuldu: kusura bakmayın ama yeğenimi beceriyorum buna izin vermeyeceğim, gelin Moskova’ya dikiş atmaya geldiğini söyledi. Bana bir sürü erkeği olduğunu ama damat için bakire olmak istediğini söyledi. Bu yüzden kendimi yaktım. Gelini masadan kaldırıp salondan çıkardılar, gözyaşları içinde kaçtı, utandı) Her şey sırlar ortaya çıkıyor!!! Kişisel görüşüm: 5 yıl birlikte yaşayıp çocuk sahibi olduktan sonra bile, kız olarak evlenip evlenmediğine bakılmaksızın eşime ve onun geçmişine dair bir şey öğrenirsem onu ​​evden kovar ve cezasını alırdım. çocuklar.
Kahretsin, bu çok zalimce, burada böyle bir şeyin olabileceğini hayal bile edemiyorum.
Bir serseri fantezisi . Ne karısı ne de çocukları var. Ve teyze de yok. Adam sarsıldı!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Aion2012Ölü, Biyel kolu
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Ksenofont,
Kabul ediyorum.
Büyük olasılıkla dağlardan gelen serserilerin fantezileri.
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154

Unread post by Büyücü »

Bence bu gerçekten aptalca bir soru. Artık hiç kimse gelinin bakire olması gerektiğinin peşinde koşmuyor, şart koşmuyor. Herkesin bir seks hayatı vardı, eşleri, kız arkadaşları vb. vardı. İffet artık moda değil. Din bile halihazırda mevcut gerçekliğe uyum sağladı, hatta rahipler bile prezervatif kullanılmasını tavsiye ediyor. Müslümanlar gibi istisnalar da var, o zaman bile her yerde değil
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by 1971 yılı »

Öyle oldu ki eşimin bekaretini bozdum. 15 yaşındaydı. 16 yaşına girdi ve 30 yıldır evliyiz. Ben ilktim ama tek olmaktan çok uzaktım.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Büyücü: 04 Nov 2023, 18:20 Bunun aptalca bir soru olduğunu düşünüyorum. Artık hiç kimse gelinin bakire olması gerektiğinin peşinde koşmuyor, şart koşmuyor. Herkesin bir seks hayatı vardı, eşleri, kız arkadaşları vb. vardı. İffet artık moda değil. Din bile halihazırda mevcut gerçekliğe uyum sağladı, hatta rahipler bile prezervatif kullanılmasını tavsiye ediyor. Müslümanlar gibi istisnalar var ve o zaman bile her yere şaplak atılmadı. Artık bunu düşünmüyorum, özellikle de uzun yıllardır birlikte olduğumuz için başka erkeklerle cinsel ilişkiye girdi. Ne olursa olsun eşimden utanmıyorum.
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Hatta çok tecrübeli bir eşim olduğu için mutluyum. Ben de sorunları olan geç bir bakireydim ve deneyimli bir kadının yardımına ihtiyacım vardı. Ayrıca eski partnerleri ona kötü davrandı ve hatta dövdü. Ben de ona günlük hayatta saygılı davranıyorum ve onu yatakta memnun etmeye çalışıyorum. Bu zıtlığı gerçekten takdir ediyor ve bana daha sıkı sarılıyor.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
Aion2012Ölü
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388

Unread post by zayıf bağırsak »

Bakire olsun olmasın ne fark eder, önemli olan osuruğun güzel ve lezzetli olmasıdır
Varian_Rin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Unread post by Varian_Rin »

Ogest: 07 Dec 2022, 01:03 Tecrübeli, geçmişi olan bir kadınla evlenmeyi tercih ederim. Artık bakirelerle ilgilenmiyorum.
Bununla bütün konuları mahvettim. Dostum senin tedaviye ihtiyacın var
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710

Unread post by Ogest »

Varian_Rin: 12 Feb 2024, 13:32 bununla tüm konular çöpe atıldı. Dostum, tedavi görmen gerekiyor
Neyi sevmiyorsun?
Varian_Rin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Unread post by Varian_Rin »

Ogest: 13 Feb 2024, 00:57
bununla tüm konular çöpe atıldı. Dostum, tedaviye ihtiyacın var
Neyi sevmiyorsun?
ne oluyor ? zayıf bir bağırsaktı, mesajını aktardım
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

Varian_Rin: 13 Feb 2024, 01:42
Ogest: 13 Feb 2024, 00:57
Varian_Rin: 12 Feb 2024, 13:32 Bununla tüm konuları mahvettim. Dostum, tedaviye ihtiyacın var
Neyi sevmiyorsun?
ne oluyor ? zayıf bağırsaktı, mesajı alıntılanmıştı
yani yanlış aboneye hitap ettin.) Dışarıdan bana da August’a hitap ediyormuşsun gibi geldi. Ve Zayıf Bağırsak... Onun bir trol olduğunu anlıyorum. Ama o kadar ilkel ve öngörülebilir ki bilmiyorum
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710

Unread post by Ogest »

Varian_Rin: 13 Feb 2024, 01:42 ne oluyor? zayıf bir bağırsaktı, mesajı alıntıydı
Tecrübeli kadınlara duyulan sevginin tedavi sebebi olduğunu zaten düşünmüştüm.
Yurik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Yurik »

Kimseyi bilmem ama yine de ruhumda, birinin benden önce karıma vurduğuna dair kötü bir his oluştu....
Ben de o zamanki müstakbel eşimle tanıştığımda kendisi de bir çocuk gibi görünüyordu. Düğünden önce ona dokunmaya bile cesaret edemedim :) Sonra sanırım zaten evlenmeyi planlıyordum ve aynı zamanda geceyi kulübede birlikte geçirdik. Onun artık bir kız olmadığına şaşırdığımı hayal edin. Kafa karışıklığımı kendisi fark etti, hemen kızardı ve sonra elinden geleni yapmaya başladı. Ve onun ilki olmadığımı hemen umursamadım
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199

Unread post by Sidor »

Kadınımın kişisel hayatı beni ilgilendirmiyor. Onun hakkında kötü bir şey söyleyen herkesin burnuna yumruk atılacak.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bekaret ve onunla ilgili her şey”