a.omelchenko: ↑19 Oct 2023, 15:29
Kendiniz bu tür konular oluşturmayı denediniz mi, hadi forum üyelerinin etkinliklerine bakalım! Şahsen bu konular beni bu forumda rahatsız etmiyor; bunun için başka forumlar var!
İlk deneyimimdeki bir teknisyen olarak benim için ilginç olurdu. yüksek öğrenim, sizinle bu konuyu konuşmak istiyorum ama sizinle burada bu diyaloğu başlatmak ve bunun için bir konu oluşturmakla ilgilenmiyorum. Karşı soru: neden sizi hiç ilgilendirmeyen bir konu hakkında fikrinizi bu kadar ısrarla empoze etmeye çalışıyorsunuz
[quote=a.omelchenko post_id=274625 time=1697718544 user_id= 18222] Kendiniz bu tür konular oluşturmayı denediniz mi, hadi forum üyelerinin etkinliklerine bakalım! Şahsen bu konular beni bu forumda rahatsız etmiyor; bunun için başka forumlar var! [/quote] İlk deneyimimdeki bir teknisyen olarak benim için ilginç olurdu. yüksek öğrenim, sizinle bu konuyu konuşmak istiyorum ama sizinle burada bu diyaloğu başlatmak ve bunun için bir konu oluşturmakla ilgilenmiyorum. Karşı soru: neden sizi hiç ilgilendirmeyen bir konu hakkında fikrinizi bu kadar ısrarla empoze etmeye çalışıyorsunuz :oops:
Bu tür konuları kendiniz oluşturmayı denemediniz mi, hadi forum üyelerinin etkinliklerine bakalım! Şahsen bu konular beni bu forumda rahatsız etmiyor; bunun için başka forumlar var!
İlk deneyimimdeki bir teknisyen olarak benim için ilginç olurdu. yüksek öğrenim, sizinle bu konuyu konuşmak istiyorum ama sizinle burada bu diyaloğu başlatmak ve bunun için bir konu oluşturmakla ilgilenmiyorum. Karşı soru: neden sizi hiç ilgilendirmeyen bir konu hakkında fikrinizi bu kadar ısrarla empoze etmeye çalışıyorsunuz
Bu tür konuları kendiniz oluşturmayı denediniz mi ve forum üyelerinin etkinliklerine bakalım! Şahsen bu konular beni bu forumda rahatsız etmiyor; bunun için başka forumlar var!
Görünüşe bakılırsa ısrarcı davranıyorsun ve ben öncelikle bu konu hakkındaki fikrimi cinsiyet ve cinsel sapkınlıklar hakkındaki isimsiz bir forumda dile getirdim!
[quote=Pilgrim post_id=274728 time=1697728037 user_id=21128] [quote=a.omelchenko post_id=274625 time =1697718544 user_id=18222] Bu tür konuları kendiniz oluşturmayı denemediniz mi, hadi forum üyelerinin etkinliklerine bakalım! Şahsen bu konular beni bu forumda rahatsız etmiyor; bunun için başka forumlar var! [/quote] İlk deneyimimdeki bir teknisyen olarak benim için ilginç olurdu. yüksek öğrenim, sizinle bu konuyu konuşmak istiyorum ama sizinle burada bu diyaloğu başlatmak ve bunun için bir konu oluşturmakla ilgilenmiyorum. Karşı soru: neden sizi hiç ilgilendirmeyen bir konu hakkında fikrinizi bu kadar ısrarla empoze etmeye çalışıyorsunuz :oops: [/quote][quote=Pilgrim post_id=274728 time=1697728037 user_id=21128] [quote=a.omelchenko post_id=274625 time=1697718544 user_id=18222 ] Bu tür konuları kendiniz oluşturmayı denediniz mi ve forum üyelerinin etkinliklerine bakalım! Şahsen bu konular beni bu forumda rahatsız etmiyor; bunun için başka forumlar var! [/quote] İlk deneyimimdeki bir teknisyen olarak benim için ilginç olurdu. yüksek öğrenim, sizinle bu konuyu konuşmak istiyorum ama sizinle burada bu diyaloğu başlatmak ve bunun için bir konu oluşturmakla ilgilenmiyorum. Karşı soru: neden sizi hiç ilgilendirmeyen bir konu hakkında fikrinizi bu kadar ısrarla empoze etmeye çalışıyorsunuz :oops: [/quote]Görünüşe bakılırsa ısrarcı davranıyorsun ve ben öncelikle bu konu hakkındaki fikrimi cinsiyet ve cinsel sapkınlıklar hakkındaki isimsiz bir forumda dile getirdim!
a.omelchenko: ↑19 Oct 2023, 18:26
Görünüşe bakılırsa ısrarcısınız ve bu konudaki fikrimi öncelikle seks ve cinsel sapmalarla ilgili isimsiz bir forumda dile getirdim!
[quote=a.omelchenko post_id=274738 time=1697729216 user_id= 18222] Görünüşe bakılırsa ısrarcısınız ve bu konudaki fikrimi öncelikle seks ve cinsel sapmalarla ilgili isimsiz bir forumda dile getirdim! [/quote] Bu kadar tartışma yeter, konuya bir fotoğraf daha atsam iyi olur... :oops: [ url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/tJb7fJYS/Mp-Mja6-GVl-BI-1.jpg[/img][/url]