Herkesin değiştiğini söylüyorlar, bunu bilmek ilginç

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Herkesin değiştiğini söylüyorlar, bunu bilmek ilginç

Post by vesaire »

Womanslave: 26 Oct 2023, 11:08 Sanırım neredeyse herkes seks yapıyor.
Oh peki). Birçok insan yalnızca rüya görür). Zaman yok, enerji yok, fon yok, fırsat yok ya da vermiyorlar.
These users thanked the author vesaire for the post (total 3):
Serg_A, Aion2012Ölü, Zorba Carrie
Billy Kemikleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Billy Kemikleri »

Burada kendilerini aptal durumuna düşürdüler, teorisyenler hain. İhanetin ne olduğunu, neyle yenildiğini öğrenmek yerine hikâye anlatsalar daha iyi olurdu...
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 6 months

Post by Aion2012Ölü »

Bence hile yapanlar harcanmamış enerjiye sahip olanlardır.
Böyle olur.
Bazen insanlar çakışır ve birlikte rahat olurlar, enerjilerini kendilerine ve birbirlerine harcarlar - bu sadece mükemmel denge.
Ve bunlar tamamen örtüşmüyor ve harcanmamış enerji kalıyor ve bir çıkış yolu arıyor.
Ve çıkış yolu farklı olabilir ve bu, şunlara bağlıdır: kişi, yetiştirilme tarzı ve görüşleri. Basitçe yaratıcılıkta kendini gösterebilir.
Burada her şey kişinin vicdanına bağlıdır.
Başkalarını istediğini ya hemen söyler ya da itiraf eder.
Ya da saklanıyor ve yalan söylüyor.
Ve birlikte yaşadığımız her yılla birlikte bu daha da zorlaşıyor.
Bu yüzden dünyamızı gerçekten sevmiyorum, aptal ve aptal sosyal normlar ve kısıtlamalar.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Post by vesaire »

Billy Bones: 29 Oct 2023, 07:24 Burada kendilerini aptal durumuna düşürdüler, teorisyenler hain. İhanetin ne olduğunu ve neyle yenildiğini öğrenmek yerine hikâye anlatsalar daha iyi olurdu...
Konunun adı " olmalıydı İhanet hikayelerimiz"))) .
These users thanked the author vesaire for the post:
Billy Kemikleri
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Orientation: biseksüel

Post by aryamari »

Vasyanitsa: 29 Oct 2023, 00:26 Siz kadınlar, bir erkeğin kadın arkadaş bulmasının ne kadar heyecan verici olduğunu hayal bile edemezsiniz
Beni bu şekilde tam olarak anlamadınız, ben arkadaşı olduğunu sanıyordu ama farklı düşünüyordu ve tamamen farklı görüşleri vardı
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 3 years 3 months

Post by sikikamerlik »

AryaMari: 29 Oct 2023, 12:27 Arkadaş olduğunu sanıyordum ama farklı düşünüyordu ve tamamen farklı görüşleri vardı
On Küçük Kızılderili filmindeki gibi: "Bu bir erkek ve bir kadın" :oops:
Kadınlarda genellikle arkadaşça seks kavramı yoktur, ancak erkeklerin kafasında normalde bu vardır. Bizler farklı yaratılmışız; bir kadının yakınlığı otomatik olarak bir ilişkiyle eşitlememesi nadir bir istisnadır. Ve o zaman bile, yaşamın belirli bir dönemindeki sorunlarla bağlantılı olabilir - bununla sadece seks ve bir sonrakiyle zaten ilişkiler adı verilen çok çeşitli anlamlar var. ;)
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by sikikamerlik »

Vasyanitsa: 29 Oct 2023, 00:26 Siz kadınlar, bir erkeğin bir arkadaş bulmasının, seksin şans gibi sadece mümkün olmadığı bir kadın bulmasının ne kadar heyecan verici olduğunu hayal bile edemezsiniz. HAYIR! Tıpkı bunu ondan isteyebileceğiniz ve doğru anlaşılacağınız bir seçenek gibi. Kimse seni sopayla kırar gibi kıramaz. Eğer kimse seni kadınlar gibi yönlendiremez....
İyi açıklıyor dostum © 8-)
Forum formatında uzun okumaları okumak biraz zordur, ancak bir kez içine girdiğinizde genel olarak ne kadar mantıklı olduğuna dair küçük yorumlar eklemek istemezsiniz.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 2 years 2 months

Post by Saç gömlek »

AryaMari: 29 Oct 2023, 12:27 beni tam olarak o şekilde anlamadılar, ben onun arkadaşım olduğunu sanıyordum ama o farklı düşünüyordu ve tamamen farklı görüşleri vardı
Belki başlangıçta öyleydi seni sikmek istedim ama belki de istememiştir.
Bunun normal olduğu neden aklına gelmiyor? Karşı cinsten bir arkadaşla seks yapmak sadece bir güven unsurudur. Örneğin iş yerindeki bir arkadaşınız size dairesinin anahtarlarını verdi. Neyse, bırakalım onları alsınlar, yoksa benimkini bir yerlerde kaybedeceğim ve kapıyı kırmak zorunda kalacağım. O yüzden seni arayacağım, anahtarları alıp dairemi açacağım. Ve bu belli bir güven derecesidir. Mesela herkese dairenizin anahtarını vermeye hazır değilsiniz değil mi?

Burada da durum aynı. Durumu tersine çevirmeye çalışın; diyelim ki evli değilsiniz ve yaşayan herhangi bir insan gibi siz de zaman zaman sikişmek istiyorsunuz. Saklanmak ne büyük günahtır. Ancak bazı nedenlerden dolayı henüz kalıcı bir ilişkiye hazır değilsiniz. Ve yanında kendinizi rahat ve rahat hissettiğiniz karşı cinsten bir arkadaşınız var. Arkadaşlar arasında genellikle olduğu gibi. Bu yüzden onlar da arkadaş.

Ve örneğin bu arkadaşınız sizinle alışverişe davet edilebilir. Alışveriş merkezlerindeki mağazalara arabaların girmesine izin vermiyorlar. Zaten yapılan alışverişler nedeniyle alışverişe gitmek zor. Ve sadece sizi takip edecek ve bir alışveriş merkezindeki her butiğin veya mağazanın girişinde sizi bekleyecek birine ihtiyacınız var. Genellikle bu rolü kocalar üstlenir. Ya kocası yoksa? İşte o zaman bir arkadaşınıza sorabilirsiniz. Arkadaşınıza bunu soramazsınız; o tamamen delirecektir. Sıkılacak.

Ve başka kimse de aynı fikirde olmayacak. İyi arkadaşın hariç. Kim seninle iyi hissediyor ve bu arkadaşlığa kim değer veriyor? Ancak farklı cinsiyetten arkadaşlar için bu arkadaşlık, eğer bu arkadaşlıkta sekse izin veriliyorsa iki kat değerlidir.
Birbirimizi aramak gibi - dinle, bunu en son ne zaman yaşadık, hatırlamıyor musun?!
Hayır, hatırlamıyorum.
Yani belki...
Haydi. Peki nerede ve ne zaman?

İlk önerenin cinsiyetini belirtmediğimi unutmayın. Ama bir erkekle bir kadının arkadaşlığında bunun bir önemi yok çünkü.

2 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
FUCKYAMATERITY: 29 Oct 2023, 19:23 İyi açıklıyor dog ©
Forum formatında uzun okumaları okumak zordur, ancak bir kez içine girdiğinizde küçük harfler eklemek istemezsiniz yorumlar, her şey ne kadar mantıklı.
Avatarın çok etkileyici ve ikna edici. Sen bunun neresindesin? Ön planda mı yoksa arka planda mı?
:-)

2 saat 15 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Aion2012Dead: 29 Oct 2023, 07:32 Bence hile yapanlar harcanmamış enerjiye sahip olanlardır
Her şey gerçekten çok basit...
Ve aslında hepimiz tüm soruların cevaplarını biliyoruz.
İşte bir keresinde bu forumda böyle bir metin okumuştum. Yaklaşık bir yıl önce.
Bir adam yazıyor. Nispeten küçük bir şirketin bir deposunda çalışıyor. Ekip mağaza sorumlusudur. Dört kadın ve altı erkek. Yaşları 25 ila 45 arasında olan kadınların tamamı evlidir. Farklı yaşlardaki erkekler. Evli olmayan gençlerin yarısı.

8 Mart’ı kutladı. Ya doğrudan depoda ya da yakındaki bir saunada. Orada iyi vakit geçirdiler ve birbirleriyle seviştiler. Ve sadece çiftler halinde değil, herkesle birlikte. Her erkek her kadının içinde olmuştur. Herkes onu sevdi. Özellikle kadınlar. Tüm kadınlar, erkeklere hediye vermenin geleneksel olduğu zamanı 9 Mayıs’ta tekrarlamak istediklerini ifade ettiler.

İzleyicilere soru...
Bu nedir? Fahişelik mi? İhanet mi?
Ya da belki ikisi de değildir? Belki bu sadece takımda iyi bir atmosferin olduğunun ve kimsenin birbiriyle tartışmadığının doğrulanmasıdır? Ya da belki herkes kimsenin ihtiyaç duymadığı o aptal sadakatten bıkmıştır? Kime sadakat, neden sadakat?
Ama eşler zaten seksen yaşına yaklaştığında seks konusunda ne düşünüyorlar? Komşunuzla kır evindeki bir hamamda seks yapmak zaten mümkün mü, yoksa hala mümkün değil ve diğer yarınız ölene kadar beklemeniz mi gerekiyor? Ve sonra...

Genellikle öyle düşünüyorum...
Eğer bir insanı seviyorsanız ve ona mutluluklar, iyi ve en iyi şeyler diliyorsanız, bana öyle geliyor ki onun adına mutlu olacaksın, işyerinde biriyle sikişecek ve o da bu konuda kendini iyi hissedecek.
Ve anlaşılan o ki hile, arkandan bir şey yapıldığında ve diğer yarının yaptığı zaman oluyor. bunu bilmiyor. Peki ya mağazacılara benzer bir durum ortaya çıkarsa?

Ret mi edeceksiniz? Veya kocanızdan veya karınızdan izin mi istiyorsunuz? Ancak ne yapmalı Yanlış anlaşılacağınızı ve bu soruyu sorarak aile skandalı yaratacağınızı ve en azından bu işi bırakacağınızı biliyorsanız. Yoksa karımı bu etkinlik için çalışmaya mı getirmeliyim?

Ve öyle görünüyor ki, sevgilinize hiçbir şey söylememek ve sorun yaşamamak daha kolay ekipten kopmadan zaman geçirin.
Ve öyle görünüyor ki sadece depodaki erkekler değil, kadınlar da öyle düşünüyor. Onlar da bir yandan ihaneti kınıyorlar ama bu özel durumda kendileri için bir istisna yapıyorlar. Bunun vatana ihanet olmadığını söylüyorlar. Bu başka bir şey. Söylemeye ve sormaya hazır olduğum şey. Ancak doğru anlaşılmayacağını kesin olarak biliyor.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
sapık
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by sikikamerlik »

AlexTDV: 21 May 2023, 12:21 Adil cinsiyetin yerel temsilcilerini aldattınız mı?
Peki bu duruma nasıl geldiniz, eğer öyleyse)
Ben cevap vereceğim yerel olmayan temsilciler Doğru olanlar var elbette ama motivasyonları aynı değil. Sana bakar, akar ve arzular ama asla değişmez. Gerçekten ciddi bir ahlaki tutum olabilir ve onun ahlaksız maceralarını bildiğinizde veya hatta sizin de böyle bir macera yaşadığınızda bu biraz komik olabilir.
Kompleksi olmayan metreslerim vardı, onlar sadece bu işi seviyorlardı, evlilik ya da birlikte yaşama sadece harici bir frendi. Sadece onun öğrenmesinden korkuyorlardı ama hiçbir iç kısıtlama yoktu. Ve kaynak kodunda yazılı olanlar da var: ama benim kaderim başkası için var ve ona sonsuza kadar sadık kalacağım. Böyle bir kısrağa ancak bir trajediden sonra ve onu bir dul gibi rahatlattıktan sonra ve sonra garantisiz olarak binemezsiniz.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by sikikamerlik »

Vasyanitsa: 30 Oct 2023, 00:35 Avatarınız çok etkileyici ve ikna edici. Sen bunun neresindesin? Ön planda mı, arka planda mı?
Farkı nedir? Ve kendimi hatırlamıyorum)) İçinde bir video var, onu ekran görüntüleri konusuna ekleyeceğim ;)
hassas
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 2 years 4 months

Post by hassas »

Hiçbir arkadaşımı aldatmadım, aldatıldım, öyle oldu. Her şey kişiye bağlıdır.
These users thanked the author hassas for the post:
sapık
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 2 years 2 months

Post by Saç gömlek »

FUCKYAMATERITY: 30 Oct 2023, 01:30 Yerel olmayan temsilciler adına cevap vereceğim. Doğru olanlar var elbette ama motivasyonları aynı değil. Sana bakar, akar ve arzular ama asla değişmez. Belki de gerçekten ciddi bir ahlaki tutumu vardır ve onun ahlaksız maceralarını bildiğinizde ya da hatta sizin de böyle maceralar yaşadığınızı bilmek biraz komik olabiliyor.
Kompleksi olmayan metreslerim vardı, onlar sadece bu işi seviyorlardı, evlilik ya da birlikte yaşamak sadece bir eğlenceydi. harici fren. Sadece onun öğrenmesinden korkuyorlardı ama hiçbir iç kısıtlama yoktu. Ve kaynak kodunda yazılı olanlar da var: ama benim kaderim başkası için var ve ona sonsuza kadar sadık kalacağım. Böyle bir kısrağa ancak bir trajediden sonra, dul bir kadın olarak onu rahatlattıktan sonra ve sonrasında hiçbir garantisi olmadan binemezsiniz.
Bence her şey kadınların duygusallığı. Sonuçta pek çok kadın düzenli cinsel aktivitenin başlangıcında bu temelde çeşitli psikolojik travmalar yaşıyor. Birisi hamile kalmaktan çok korkuyor ve bu yüzden rahatlayamıyor. Bazı insanlar orgazm olamaz. Bazı insanlar bunu yalnızca belirli partnerlerle yaşarlar. Birisi neredeyse çocukluğundan beri alıştığı mastürbasyona fazla takıntılı.

Ergenliğin başlangıcında kızların hepsi aynıdır. Hepsi tek bir düşünceden çıkıyor. Hepsi başlangıçta tam seks sırasında tam bir orgazm almaya hazırdır. Ancak bazı dış faktörler kendi ayarlamalarını yapıyor ve bunun sonucunda bir şeyler ters gidiyor. Ve kız sekse kayıtsız. Hayır, elbette toplum içinde suratlar yapıyor ve birlikte oynuyor, ama gerçekte ORADA her şey kuru. Ve bu en güvenilir göstergedir. Erkekler için bu bir ereksiyondur ve kadınlar için bu, akmaya başladığı zamandır. Akmıyorsa, bu, bir adamın başka birine bulaştırmamış olmasıyla hemen hemen aynı şeydir.

Peki, yani...
Birkaç tane var duygusallık bakımından erkeklere benzeyen kadınlar. Mesela toplu taşıma araçlarında bir erkek kolaylıkla birinin üzerinde durabilir. Dar bir elbise, göğüsler dışarıda, dar taytlar var - ve bam! Çok güzel!
Demek bu kadınlar da bunu yapabiliyor; atletik ve yakışıklı bir adam gördüler - ve bam! Sadece külotunu sık!
Ve bence bunlar aldatan kadınlar. Yani onlar bu işi seviyorlar ve o alkolik erkekler gibiler.

Şu anda ne kadar iyi olacağını ve kabul ederse ne kadar büyük bir heyecan duyacağını önceden bildiklerinden, bu ayartmaya karşı koyamazlar. Ve bundan keyif alacağını yüzde yüz biliyor.
Sanırım durum bu.
Ve bu bir tür ahlakla veya başka bir şeyle ilgili değil. Bu tamamen şu ya da bu kadının normal duygusallığıyla ilgili.

Orada bir yerlerde, kızlardan klitorislerin kaldırılması boşuna değildi. Çünkü zevk yoksa ihanet de yoktur!

7 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
AryaMari: 29 Oct 2023, 12:27 beni tam olarak anlamadılar, ben onun arkadaşım olduğunu sanıyordum ama o farklı düşünüyordu ve tamamen farklı görüşlere sahipti
Yani anlamadım, Onunla seks yaptın mı, yapmadın mı? :-)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”