Jowara: ↑29 Oct 2023, 23:28
Bir yabancıyla seks ya da oral seks yaptıktan sonra cinsel yolla bulaşan bir hastalığa ya da başka bir enfeksiyona yakalanmaktan korkuyor musunuz?
Bir yabancıyla olmanın konsepti nedir? daha ayrıntılı olarak? Kişisel koruyucu ekipmanlar ve diğer ilaçlar var... Yıl 2023. Cinsel ilişkiden sonra kondomu, dış tarafının cilde ve cinsel organlara temas etmemesi için çıkarmanız gerekir. Bakteriler ve virüsler lateks üzerinde kalabilir: hastalığın taşıyıcısı erkekse içeride, kadın hastaysa dışarıda. Seksten hemen sonra ellerinizi ve genital bölgenizi sabun veya özel ürünlerle yıkamanız tavsiye edilir. Bu arada gidip kendinizi kontrol ettirmek, testler yaptırmak vb. kötü bir fikir olmaz. Hayatı sakinleştirici özel jeller ve spreyler var. Örneğin (Miramistin) Google’ın bilmediği bir ilacı var. Ancak Miramistin ve diğer çeşitli hastalıklara karşı tam koruma mümkündür. araçlar doğru şekilde kullanılır. Korunmasız cinsel ilişki gerçekleştikten sonraki ilk iki saat içerisinde ilacın maksimum etkisinin alınabileceğini unutmamak gerekir. Miramistin’i ne kadar erken kullanırsanız, patojen bakteri veya virüslerin dokulara nüfuz edip enfeksiyona neden olma olasılığı o kadar artar. Cinsel ilişkiden önce her iki partnerin de duş almasının iyi bir fikir olacağını kendi adıma yazacağım. asıl mesele ilk önce omuzlarınızda ne olduğunu kafanızla düşünmektir, başınızın alt kısmıyla değil (bazen aynı fikirde olmak çok zor olsa da) ve mutlu olursunuz) :zafer :
[quote=Jowara post_id=279587 time=1698611311 user_id=21480] Bir yabancıyla seks ya da oral seks yaptıktan sonra cinsel yolla bulaşan bir hastalığa ya da başka bir enfeksiyona yakalanmaktan korkuyor musunuz? [/quote]Bir yabancıyla olmanın konsepti nedir? daha ayrıntılı olarak? Kişisel koruyucu ekipmanlar ve diğer ilaçlar var... Yıl 2023. *x) Cinsel ilişkiden sonra kondomu, dış tarafının cilde ve cinsel organlara temas etmemesi için çıkarmanız gerekir. Bakteriler ve virüsler lateks üzerinde kalabilir: hastalığın taşıyıcısı erkekse içeride, kadın hastaysa dışarıda. Seksten hemen sonra ellerinizi ve genital bölgenizi sabun veya özel ürünlerle yıkamanız tavsiye edilir. Bu arada gidip kendinizi kontrol ettirmek, testler yaptırmak vb. kötü bir fikir olmaz. Hayatı sakinleştirici özel jeller ve spreyler var. Örneğin (Miramistin) Google’ın bilmediği bir ilacı var. Ancak Miramistin ve diğer çeşitli hastalıklara karşı tam koruma mümkündür. araçlar doğru şekilde kullanılır. Korunmasız cinsel ilişki gerçekleştikten sonraki ilk iki saat içerisinde ilacın maksimum etkisinin alınabileceğini unutmamak gerekir. Miramistin’i ne kadar erken kullanırsanız, patojen bakteri veya virüslerin dokulara nüfuz edip enfeksiyona neden olma olasılığı o kadar artar. Cinsel ilişkiden önce her iki partnerin de duş almasının iyi bir fikir olacağını kendi adıma yazacağım. asıl mesele ilk önce omuzlarınızda ne olduğunu kafanızla düşünmektir, başınızın alt kısmıyla değil (bazen aynı fikirde olmak çok zor olsa da) ve mutlu olursunuz) :prcup: :zafer :
Fahişeler veya sadece kızlar, bir erkeğe güvenmediklerinde prezervatifin yırtılması durumunda enfeksiyon riskini azaltmak için ne gibi yöntemler kullanırlar?
Vajinanızı acilen durulamanız gerekiyor...
Last post
Bir halk ilacı var: Her gün kahvaltıda bir baş sarımsak yiyin. Hiçbir hastanın uygun olmayacağının garantisi. :evet:
Hamama gitmeyi sever misin? Hangisini seversin? Ne sıklıkla ziyaret edersiniz?
Belki de bazı hikayeler vardır?
Ve daha da iyisi, fotoğraflar!!!
Last post
Hamamını seviyorum. Kimse yok. Bu yüzden halka açık yerlere gidiyorum
Daha çok tek başıma, kimsesiz giderim.
Huş ağacından bir süpürgeyle böyle dinlenmeyi seviyorum.
Her şey sakin, buhar odasına ne...
Bir kızın amını yalarsam cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanır mıyım? Okşamayı seviyorum ve bu soru beni endişelendiriyor
,
Last post
Bazı bakteri türleri, hangi mukoza zarını enfekte ettikleri konusunda kesinlikle hiçbir fark yaratmaz - ister yakın bölge ister ağız boşluğu olsun.
Ancak, örneğin hastanın dudaklarında frengi...
Geçen gün böyle bir temas oldu. Anal bölgenin lastik bantla kapatılması konusunda anlaştık ama analdan önce partner penisiyle anüsüme dokundu ve aynı zamanda anilingus da yaptı. Bundan herhangi bir...
Last post
Alıcı derken, yalanan kişiyi kastettim ve kurtçuklar en az endişelendiğim şey) penis ile anüs arasındaki bir saniyelik temastan sonra bir tür papilloma yakalanma olasılığı yüksek mi? )