Kızların/kadınların kendini sürtük gibi hissetmekten hoşlandığı doğru mu?
-
Автор темыSapık777
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızların/kadınların kendini sürtük gibi hissetmekten hoşlandığı doğru mu?
Kadın cinsiyetine yönelik soru
Sürtük gibi hissetmeyi seviyor musun?
Ve bir şekilde bu konu hakkında fanteziler mi kuruyorsun?
Ve bir şekilde bu konu hakkında fanteziler mi kuruyorsun?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Kızların/kadınların kendilerini sürtük gibi hissetmekten hoşlandıkları doğru mu?
Sanırım herkes öyle değil, kişisel olarak bundan gerçekten hoşlanıyorum, kendimi çok kirli hissediyorum ve bu beni çok azgınlaştırıyor
- These users thanked the author ksesha for the post (total 17):
- Bay x, Rasaroam, Sibiryak89, sendeledim, Andrewv, Fargal94, Takma ad, biberli tatlı, PlajTavşan, Qwertydream, İle, frenk, Anatolik, alex56, Evgen84, masrafçı, Slogancı
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Re: Kızların/kadınların kendilerini sürtük gibi hissetmekten hoşlandıkları doğru mu?
Şahsen ben bundan hoşlanmıyorum! Herkesin kendine göre!!! :evet: :evet: :evet:
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 2):
- Sibiryak89, Takma ad
-
Автор темыSapık777
- Flört etmek
Rasrom, yakın zamanda kızını yaladı ve aynı zamanda bir vibratör taktım, Bunu sık sık uyguluyoruz
Ama sonra vibratörle birlikte penisimi de yerleştirmeye karar verdim
Şaşırtıcı bir şekilde, kız aldırış etmedi ve sonra çok heyecanlandığını, hayal ettiğini söyledi kendisi bir fahişe olarak ben de vibratörden dolayı kendimi iyi hissettim
Artık içinde iki canlı penis hissetme fantezileri var
Şaşırtıcı bir şekilde, kız aldırış etmedi ve sonra çok heyecanlandığını, hayal ettiğini söyledi kendisi bir fahişe olarak ben de vibratörden dolayı kendimi iyi hissettim
Artık içinde iki canlı penis hissetme fantezileri var
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 9 months
eh, iki canlı penis hayalde değil gerçekte olmalı.Pervert777: ↑10 Apr 2023, 00:13 Rasrom, yakın zamanda kızını yaladı ve Aynı anda bir vibratör de yerleştirdim, bunu sık sık uyguluyoruz
Şaşırtıcı bir şekilde kız bunu umursamadı ve sonra şunu söyledi: çok heyecanlıydı, kendini bir fahişe olarak hayal ediyordu, ben de vibratör konusunda kendimi iyi hissettim
Şimdi kendi içinde iki canlı penis hissetme fantezisi var
- These users thanked the author Kuklacılık for the post:
- Ahah
-
Автор темыSapık777
- Flört etmek
Boynuzlama, hepsi birden değil
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Evet, bazen seks sırasında karısına orospudan hoşlandığını söylemeye başladı ve hepsi bu. Bu onu tahrik ediyor
- These users thanked the author Ricardomom for the post:
- Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Eşimin bizi tanımadıkları denize yakın bir yerde tatildeyken bir sürtüğe dönüşmesini, seksi bir mayoyla güneşlenmesini, iç çamaşırı olmadan kısa bir elbiseyle dolaşmasını, sütyensiz tişört giymesini ve balkona çıplak çıkabilmek.
- These users thanked the author sendeledim for the post:
- Şans
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
Bana göre onun bir fahişe olarak kabul edildiğine dair bir ima bile kabul edilemez. Kırgın, üzgün, kızgın... Aynı sebepten dolayı MFM’yi kabul etmiyor vs. Ona göre bu tür seks sırasında erkekler kızı bir fahişe olarak kendi zevkleri için kullanabilirler. Ve bazen onun bir fahişe olduğunu düşünmek beni tahrik ediyor. Bir akşam fahişe olup sonra tekrar düzgün biri olursa sevinirim)))
- These users thanked the author Danafil for the post:
- mega saniye
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
Yanlış yorumluyorsun. Talep edildiğini hissetmeyi severler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 4 months
bu doğru. Eşim birçok erkeğin onu istediğini biliyor ve bu onu tahrik ediyor. Herkes tarafından arzu edilme duygusu onu heyecanlandırıyor. Sadece benim iznimle fahişe gibi davranıyor. Hoşlandığımı biliyor ve eğer onu bir başkasına verirse, ya sadece benim huzurumda olacak ya da ikimize de verecek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Elbette gencim ama size cevabı anlatacağım. Düşüncelerimizde ahlakın ötesinde birçok şey isteriz. Ama gerçekte ahlak, eğitim vb. şeyler bizi ayakta tutuyor.
Ve ben de ayrılmaktan çekinmem. Ama gizli.
Ve ben de ayrılmaktan çekinmem. Ama gizli.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 11):
- Nikk, PlajTavşan, Fargal94, frenk, Hafta sonu, Lesha Aleshkin, alex56, Ahah, masrafçı, Slogancı, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
Aralıkta 19 olacağım, bunu zaten anladım. Sarsmak. Üzgünüm, bana hakaret edemezsin, hile yaparım, ben bir aptalım.
4 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Uran için.
Amımın yakın çekimi? Meme uçları mı? Peki geride mi kalıyorsun? Kanlı bir sözleşme mi?
Eğer oysa, o zaman katılıyorum. Ruhunu satın alacağım. Yani CEHENNEM ait ve bu da benim olacak.
Uran için.
Amımın yakın çekimi? Meme uçları mı? Peki geride mi kalıyorsun? Kanlı bir sözleşme mi?
Eğer oysa, o zaman katılıyorum. Ruhunu satın alacağım. Yani CEHENNEM ait ve bu da benim olacak.
-
- En güçlü orgazm!
yapmaya hazır mısın? Ne kadar sürer?
Sizi yalnız bırakacağım, fotoğrafınızın konusunu sipariş edebilir miyim? (konu basit olacak, göğüslerin arka planına karşı parmak kombinasyonunu isteyeceğim)
yapmaya hazır mısın? Ne kadar sürer?
-
- En güçlü orgazm!
Merit, zavallı adam sızdırdı.. :bilinmiyor:
-
- En güçlü orgazm!
Aslında budala, koleksiyonundan am ve göğüsler yayınlayabileceğini düşünmüş. ama benzersiz bir şey yaratmak için fotoğraf çekmesi gerektiğini anlayınca birleşti ve sustu... ve ne yazık ki, bunun bir kadın olacağı konusunda en azından küçük bir umudum vardı!Merit: ↑27 Oct 2023, 18:34 Aralık’ta 19 olacağım, zaten aldım. Sarsmak. Üzgünüm, bana hakaret edemezsin, hile yaparım, ben bir aptalım.
Uran için.
Eğer oysa, o zaman katılıyorum. Ruhunu satın alacağım. Yani burası CEHENNEM’e ait ve bu da benim olacak.
-
- Sürtünmeler
Birleştirildi. Seni zavallı şey, seni doyumsuz yaşlı herif. Sakin olamaz mısın?
Pekala, mastürbasyon yap, kendini daha iyi hissedeceksin.
Sormayı unuttum, forum üyelerimizde çok sayıda meme ve am koleksiyonu var mı? Ve elbette benimkiler de var mı?
En iyi dileklerimle?
Arkadaşım Masha, anladığım kadarıyla ziyarete geliyorum.
Ve sen, hırpani kaltak, seni en sevdiğin tuvalete, erkekler tuvaletine sürükleyeceğim, çünkü orası en kirlisi. Siz ibneler ve wanker’lar etrafta pislik yapmayı seviyorsunuz. Çünkü senin tabiatın böyle.
Kahretsin, ne diyeyim. Ama aynı zamanda normal erkekler ve erkekler de var.
Seninle tuvalette buluşacaklar ---- ve taşaklarını koparacaklar. Siz bok kafalıların aksine o kadar normal adamlar var ki.
Ve sen ibne, ben ve Masha hakkında konuşma. Tavsiye ederim.
Pekala, mastürbasyon yap, kendini daha iyi hissedeceksin.
Sormayı unuttum, forum üyelerimizde çok sayıda meme ve am koleksiyonu var mı? Ve elbette benimkiler de var mı?
En iyi dileklerimle?
Arkadaşım Masha, anladığım kadarıyla ziyarete geliyorum.
Ve sen, hırpani kaltak, seni en sevdiğin tuvalete, erkekler tuvaletine sürükleyeceğim, çünkü orası en kirlisi. Siz ibneler ve wanker’lar etrafta pislik yapmayı seviyorsunuz. Çünkü senin tabiatın böyle.
Kahretsin, ne diyeyim. Ama aynı zamanda normal erkekler ve erkekler de var.
Seninle tuvalette buluşacaklar ---- ve taşaklarını koparacaklar. Siz bok kafalıların aksine o kadar normal adamlar var ki.
Ve sen ibne, ben ve Masha hakkında konuşma. Tavsiye ederim.
-
- En güçlü orgazm!
ve anlıyorum, Masha Merit’tir ve bu son cümleyi sen yazmıştın yanıltıcı hesap kullanarak "Veronica" adına
Masha kimdir?
ve anlıyorum, Masha Merit’tir ve bu son cümleyi sen yazmıştın yanıltıcı hesap kullanarak "Veronica" adına
-
- Sürtünmeler
Kafam karışık değil. Nika ziyarete geliyordu. Tabletinde bir sorun var ve ziyarete geliyor. Masha ve ben, arkadaşının kızı. Ben de Maşa. Ama benden 4-5 yaş büyük. Ama biz arkadaşız.
11 dakika 33 saniye sonra gönderildi: Ama iki nahoş insan, ruhum için zor. Birçok. Yorgun.
11 dakika 33 saniye sonra gönderildi: Ama iki nahoş insan, ruhum için zor. Birçok. Yorgun.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 1 year 10 months
ne kadar havalı olduğunu bilirsiniz!
O halde hadi kalkın, bu çerçevelere neden ihtiyacınız var? Bundan kurtulun, mutlu yaşayın...
ne kadar havalı olduğunu bilirsiniz!
-
- Sürtünmeler
Şikayet etmiyorum. Arkadaşım Yoldaş Nika’ya karşı koymakta zorlanıyorum. Çok fazla kötülüğü var. Zaten parlıyor.
-
- En güçlü orgazm!
evet.. canım, dün tamamen batırdın, artık kimse senin bir kadın olduğuna inanmıyor!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 9 months
Bazı insanlar bundan hoşlanır, ancak bazıları hiç hoşlanmaz. Bir kızı hatırlıyorum, kendisine orospu, fahişe denildiğinde ve sanki fahişeymiş gibi sikildiğinde çok heyecanlanmıştı. Bu arada, o herhangi bir fahişe değildi. Ayrıca onlara sevgiyle sürtük deseniz bile gücenecek insanlar da tanıyorum. Yani her biri kendine ait.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post:
- sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Buna pek aldırmayın, her şey olabilir...

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 10 months
Bazen seks sırasında hoşuma gidiyor.
- These users thanked the author inna.polyakovadoroshova for the post (total 2):
- alex56, masrafçı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Bence bu doğru.
Bundan herkes hoşlanmasa da pek çok kişi bundan tahrik oluyor.
Ne yetiştirilme tarzımdan ne de kişilik özelliklerimden dolayı bundan hoşlanmıyorum.
Biz insanız , sosyaliz vb.. .
Ancak hepimiz hayvanlar aleminden geldik ve bazı temel özellikler içimizde kaldı.
Çok eşlilik.
Erkek ırkı olarak tohumunu yaymak için çabalıyor.
Aynı şekilde dişi de, en güçlünün kazanacağı birçok kişiyle çiftleşmeye çabalıyor.
Bunların hepsi abartı.
Toplumumuzda belirli kalıplar, çoğunluğun takip ettiği, genel kabul görmüş davranışlar geliştirilen modellerdir.
Belki de gerçek daha iyidir.
Ama benim için kimin kiminle yattığı, kimin kimi aldattığı önemli değil.
Herkes sevişmek ister ve aile sonsuz bir proje değildir; daha ziyade bir araya gelirler, birlikte yaşarlar, bir veya birkaç çocuğu olur ve kaçarlar.
Bundan herkes hoşlanmasa da pek çok kişi bundan tahrik oluyor.
Ne yetiştirilme tarzımdan ne de kişilik özelliklerimden dolayı bundan hoşlanmıyorum.
Biz insanız , sosyaliz vb.. .
Ancak hepimiz hayvanlar aleminden geldik ve bazı temel özellikler içimizde kaldı.
Çok eşlilik.
Erkek ırkı olarak tohumunu yaymak için çabalıyor.
Aynı şekilde dişi de, en güçlünün kazanacağı birçok kişiyle çiftleşmeye çabalıyor.
Bunların hepsi abartı.
Toplumumuzda belirli kalıplar, çoğunluğun takip ettiği, genel kabul görmüş davranışlar geliştirilen modellerdir.
Belki de gerçek daha iyidir.
Ama benim için kimin kiminle yattığı, kimin kimi aldattığı önemli değil.
Herkes sevişmek ister ve aile sonsuz bir proje değildir; daha ziyade bir araya gelirler, birlikte yaşarlar, bir veya birkaç çocuğu olur ve kaçarlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Kirli ama nazik. Herkes için o kadar güzel ki erkekler teklif etmekten korkuyor, kadınlar ise itiraf etmekten utanıyor. Metroda ya da halka açık bir yerde bir kızın külotuna girmeyi çok isterdim ama başkaları görmesin diye. Islak yarığı parmağımla ovalardım. Ve sonuçta, birçok bayan bunu istiyor ama inatla utangaç! )))
- These users thanked the author Billy Kemikleri for the post:
- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Billy Bones,
Ne yazık ki, o öyle. Ve bunu kabul etmemiz gerekiyor.
Bazı endişeler var. Tokat atan bir erkeğin aynı zamanda tecavüzcü ya da daha kötüsü hastalık taşıyıcısı olacağı.
Bana göre
Bizi cinsel ütopyadan uzaklaştıran tek şey cinsel yolla bulaşan hastalıklardır.
Ne yazık ki, o öyle. Ve bunu kabul etmemiz gerekiyor.
Bazı endişeler var. Tokat atan bir erkeğin aynı zamanda tecavüzcü ya da daha kötüsü hastalık taşıyıcısı olacağı.
Bana göre
Bizi cinsel ütopyadan uzaklaştıran tek şey cinsel yolla bulaşan hastalıklardır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
Bana öyle geliyor ki neredeyse tüm kadınlarda bu var. Bazen bir kadının içindeki fahişeyi serbest bırakması için bazı ön çalışmalara ihtiyaç vardır.
Önemli olan, onu bir fahişe olarak görmeyeceğiniz konusunda onu ikna etmek ve seksten sonra ona uygun şekilde davranmaktır.
Ama eğer doğru yaparsan gökyüzünü elmaslarla göreceksin
Önemli olan, onu bir fahişe olarak görmeyeceğiniz konusunda onu ikna etmek ve seksten sonra ona uygun şekilde davranmaktır.
Ama eğer doğru yaparsan gökyüzünü elmaslarla göreceksin
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 3):
- Hafta sonu, Fargal94, PlajTavşan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
))) IMHO - erkekleri heyecanlandırır. Öyle düşünmek istiyorlar ama umurumda değil)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- ESKİ DOST, Fargal94, PlajTavşan, Slogancı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years 1 month
Kesinlikle doğru anladınız!Rainmaker: ↑29 Oct 2023, 10:57 Bana öyle geliyor ki neredeyse tüm kadınlarda bu var. Bazen bir kadının içindeki fahişeyi serbest bırakması için bazı ön çalışmalara ihtiyaç vardır.
Ama eğer doğru yaparsanız gökyüzünü elmaslarla göreceksiniz
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 4):
- Yağmurcu, Fargal94, masrafçı, Slogancı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 237
Bir fahişe gibi hissetmeyi seviyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Hayır. Hiç de bile. Yatakta kraliçe olmayı seviyorum - oral seks yapmayı, kıçına ve amına sokmayı, parmaklamayı - önemli değil, burada ve şimdi hala bir kraliçe gibi hissediyorum, piyangoda kazanan bir bingo gibi. Belki de bunu yapabilecek böyle adamlara sahip olduğum için şanslıydım...
Pervert777: ↑08 Mar 2023, 00:22 Kadın cinsiyetine yönelik soru
Ve bir şekilde bu konuyla ilgili fanteziler mi kuruyorsun?
Hayır. Hiç de bile. Yatakta kraliçe olmayı seviyorum - oral seks yapmayı, kıçına ve amına sokmayı, parmaklamayı - önemli değil, burada ve şimdi hala bir kraliçe gibi hissediyorum, piyangoda kazanan bir bingo gibi. Belki de bunu yapabilecek böyle adamlara sahip olduğum için şanslıydım...
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Fargal94, masrafçı, Ksenofon, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Gençler genellikle bu ve kabalıktan hoşlanırlar. Yaşlandıkça gelincik daha ilginç hale gelir IMHO.
- These users thanked the author ololohov for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
i bu parmak karıştırmak mı?Hooligan Carrie: ↑29 Oct 2023, 11:55 parmaklama - bunun bir önemi yok, kendimi hâlâ kraliçe gibi hissediyorum
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
net bir tanımı var mı? Belki herkes bu kelimeyi farklı algılıyor..)
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 6 months
Eski sevgilimden biriyle görmesin diye -kız arkadaşlarımız Moskova-St.Petersburg otobüsünde sonuna kadar birbirlerini memnun ettiler. Birisi çoktan uyumuş, birisi telefonuna takılıp kalmış, biz de yarı karanlıkta eğleniyorduk)Billy Bones: ↑29 Oct 2023, 08:14 . Metroda ya da halka açık bir yerde bir kızın külotuna girmeyi çok isterdim ama başkaları
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Bazen her şey çok daha kolay çözülür) A belli miktarda alkol tüketilmesi ve kızın ucubeye dönüşmesi kompleksi)Rainmaker: ↑29 Oct 2023, 10:57 Bana öyle geliyor ki neredeyse tüm kadınlarda bu var. Bazen bir kadının içindeki fahişeyi serbest bırakması için bazı ön çalışmalara ihtiyaç vardır.
Fakat bunu doğru yaparsanız gökyüzünü elmaslarla göreceksiniz
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
BeachBunny, evet, bu da çalışan bir şemadır
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 707 Views
-
Last post by Bir korsan
-