Soyunma odalarında kim davranıyor?
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years 5 months

Pek çok erkek, sanki kasıtlı olarak giyinmiyorlarmış gibi, fitness soyunma odalarında kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Sana.
Last edited by Sotowal on 25 Oct 2023, 00:09, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Re: Soyunma odasında nasıl davranıyorsunuz?
ve görünüşe göre gözlemlemek için çok zaman harcamışsın

- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- Serg_A, kötü Eeh
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
zor olmadı, sadece nedenini merak ettim her şey çok farklı davranıyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her şey komplekslere, kişinin özgürleşmesine bağlıdır. Bazıları için bu utanç verici, bazıları için ise normaldir.
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Ama saçını fönleyen bir adamı tamamen çıplak görmek benim için tuhaf. Ne için? Erkeklerin soyunma odasında sikleriyle çıplak dolaştığını görmek de daha az garip değil. Tekrar - neden? Ama hanımların nasıl davrandığını merak ediyorum? Ayrıca?
-
- Nirvana’dayım
Umumi soyunma odalarına ya da ucuz olanlara gitmiyorum. Ama askerdeyken beğenseniz de beğenmeseniz de hamamda yıkanmak zorunda kaldım, rahat değildim.
-
- Nirvana’dayım
ne zaman Havuza gittim, oradaki herkes çıplak göğüslerini sallıyordu) fitness salonunun soyunma odası daha sakin, bazıları havluyla kendilerini örtmeyi düşünüyor, bazıları ise havuzdakiler gibi)
dürüst olmak gerekirse evet
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Üstelik figürün inceliğinin bu özgürleşmeyle pek ilgisi yok
-
- Nirvana’dayım
Diğerleri umurumda değil, geldim, yıkandım, giyindim ve çıktım.
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Memelerin kalitesi özgürleşmeyi etkiler mi? Yoksa tamamen rastgele mi? Teorik olarak, düşük kaliteli olanların savrulmaması gerekir.ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 00:23dürüst olmak gerekirse evetne zaman Havuza gittim, oradaki herkes çıplak göğüslerini sallıyordu) fitness salonunun soyunma odası daha sakin, bazıları havluyla kendilerini örtmeyi düşünüyor, bazıları da havuzdakiler gibi)
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Her zaman tam olarak bunu yap. Ama sebepsiz yere sikini sallayanları gözden kaçırmak zor.
-
- Nirvana’dayım
Kendi sorularınızı yanıtladınız)Sotoval: ↑ilovebiboys:25 Oct 2023, 00:23dürüst olmak gerekirse evetAma bu garip saçını tamamen çıplak bir şekilde fönleyen bir adam görmek bana göre. Ne için? Erkeklerin soyunma odasında sikleriyle çıplak dolaştığını görmek de daha az garip değil. Tekrar - neden? Ama hanımların nasıl davrandığını merak ediyorum? Aynı mı?ne zaman Havuza gittim, oradaki herkes çıplak göğüslerini sallıyordu) fitness salonunun soyunma odası daha sakin, bazıları havluyla kendilerini örtmeyi düşünüyor, bazıları da havuzdakiler gibi)
memelerin kalitesi özgürleşmeyi etkiler mi? Yoksa tamamen rastgele mi? Teorik olarak düşük kaliteli olanların küçümsenmemesi gerekir.
- Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Ve aynı zamanda anlaşılmaz: iki çıplak adam soyunma odasında duruyor ve coşkuyla konuşuyor, şakalaşıyor vb. İbne gibi görünmekten korkmuyorlar mı?
2 dakika 41 saniye sonra gönderildi: Bir arkadaşım kadınların soyunma odalarında çok sayıda silikon meme bulunduğunu söylüyor, bu benim için bir keşifti. Her zaman bunun çok nadir olduğunu düşünmüşümdür.
2 dakika 41 saniye sonra gönderildi: Bir arkadaşım kadınların soyunma odalarında çok sayıda silikon meme bulunduğunu söylüyor, bu benim için bir keşifti. Her zaman bunun çok nadir olduğunu düşünmüşümdür.
-
- Nirvana’dayım
Bu tür istatistikler toplamadımSotoval: ↑25 Oct 2023, 00:37 Ayrıca anlaşılmaz da: iki çıplak adam soyunma odasında ayakta duruyor ve heyecanla konuşuyor, şakalaşıyor vb. İbne gibi görünmekten korkmuyorlar mı?
2 dakika 41 saniye sonra gönderildi: Bir arkadaşım kadınların soyunma odalarında çok sayıda silikon meme bulunduğunu söylüyor, bu benim için bir keşifti. Her zaman bunun çok nadir olduğunu düşündüm.
-
- Nirvana’dayım
Orduda mıydın? Orada birbirimizin sırtını yıkadık, ne olmuş yani? Erkeklerin sırtlarını yıkaması normal değil mi?
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Kendi sırtımı yıkarım. Veya lütfen bayana sorun.
ordu zorunlu bir konudur, yıkanmak da. Ve kıyafetlerle dolu bir dolabın yanında durup konuşmak, kendi özgür iradenle sikini sallamak benim için çılgınca tuhaf)) Giyinmek ve konuşmak çok daha rahat.
Kendi sırtımı yıkarım. Veya lütfen bayana sorun.
- These users thanked the author Sotowal for the post (total 2):
- Alexsss, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
Bilmiyorum, onları neyin motive ettiğini bilmiyorum)))) belki de şişirilmiş özgüven. Yabancıların karşısına külotlarıyla bile çıkmaktan utanan insanlar tanıyorum.
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Sonra her zaman mümkün olduğunca dolu olan doğu temsilcilerinin diğer ucu daha yakın.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Yine, Orada durmuş konuşuyorsun ve aniden sertleşmeye mi başlıyorsun? Mesela dün karımla yaşadığım sevişmeyi hatırlıyorum. Peki bir arkadaşın önüne nasıl çıkılır? Veya lahana çorbasında da alabilirsiniz.
Kural olarak bunlar ofis krepleridir, oldukça gevşek ve dikkat çekmeyen boyutlardadır , veya yaşı belirsiz büyükbabalar.
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Rus’um ama nedense havlumu unuttum, çıplak yürürken çok strese girdim))Doğuya özgü bir yetiştirilme tarzı ve din var.
Yine, Orada durmuş konuşuyorsun ve aniden sertleşmeye mi başlıyorsun? Mesela dün karımla yaşadığım sevişmeyi hatırlıyorum. Peki bir arkadaşın önüne nasıl çıkılır? Veya lahana çorbasında da alabilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
itiraf et , bu yüzden böylesin, endişeleniyor musun?
Ya da arkadaşınızın sevimli amcığına bakacaksınızSotoval: ↑25 Oct 2023, 00:55Kural olarak bunlar ofis krepleridir, oldukça gevşek ve dikkat çekmeyen boyutlardadır , veya yaşı belirsiz büyükbabalar.Bilmiyorum, onları neyin motive ettiğini bilmiyorum)))) belki de aşırı özgüven. Şortlarıyla bile yabancıların önünde durmaktan utanan insanlar tanıyorum.
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:Rus’um ama nedense havlumu unuttum, çıplak yürürken çok strese girdim))Doğuya özgü bir yetiştirilme tarzı ve din var.
Yine, orada durmuş konuşuyorsun ve aniden sertleşmeye mi maruz kalıyorsun? Mesela dün karımla yaşadığım sevişmeyi hatırlıyorum. Peki bir arkadaşın önüne nasıl çıkılır? Veya aynısını shchi’de de alabilirsiniz.

- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
Sen bu işe çok kapıldın ve sabitlendin. Onlara aldırış etmeyin, çocukları onlarla vaftiz edemezsiniz.
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Bakacaklarından endişeleniyorum benimkinde. Bu beni rahatsız ediyor.ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 01:00 veya arkadaşınızın sevimli amına bakarsanız, itiraf edin, bu yüzden mi bu kadar endişeleniyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
yoksa bir çeşit kompleksiniz mi var?
Şehvetten mi?

yoksa bir çeşit kompleksiniz mi var?
- Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Sanırım buna karmaşık denilebilir - Çıplak olmaktan rahatsız oluyorum. Bayılmıyorum, sadece rahatsızım. Çıplak durmak ve çıplak konuşmak iki kat rahatsız edici ve bir şekilde aptalca olurdu. Ne için? Geldim - eğitim aldım - duş aldım - giyindim - ayrıldım.ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 01:04Şehvetten mi?Sotoval: ↑25 Oct 2023, 01:03I Benimkine bakacaklarından endişeleniyorum. Bu beni rahatsız ediyor.ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 01:00 veya arkadaşınızın sevimli amına bakarsanız, itiraf edin, bu yüzden mi bu kadar endişeleniyorsunuz?![]()
yoksa bir çeşit kompleksiniz mi var?![]()
Last edited by Sotowal on 25 Oct 2023, 01:09, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Sotowal for the post:
- Devam etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir tür intikam gibi görünüyor - sinirlenen ve onları listeleyen herkese aşağılayıcı lakaplar veriliyor.Sotoval: ↑25 Oct 2023, 00:06 Birçok erkek fitness soyunma odalarında sanki kasıtlı olarak giyinmiyormuş gibi kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Buyrun size.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Serg_A, Gümüşboom143
-
- Nirvana’dayım
Pekala, kendinizi örtün) neden diğer insanların sosisleri sizi bunu yapmaktan alıkoyuyor? :)
- Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
ah! Böylece çıplak bir sikle konuşmayı seven birini buldum!))grekko10: ↑25 Oct 2023, 01:08Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir tür intikam gibi görünüyor; kızdıran ve kendisi de bunları listeleyen herkese aşağılayıcı lakaplar veriliyor.Sotoval: ↑25 Oct 2023, 00:06 Birçok erkek fitness soyunma odalarında sanki kasıtlı olarak giyinmiyormuş gibi kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Buyrun size.
-
- Nirvana’dayım
TS etrafının yalnızca büyük ve güzel penislerle çevrilmesini istiyor : vorch:grekko10: ↑25 Oct 2023, 01:08Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir çeşit intikam gibi görünüyor; canını sıkan herkese ve kendisi de bunları sıraladı, aşağılayıcı lakaplarla ödüllendiriliyor.Sotoval: ↑25 Oct 2023, 00:06 Birçok erkek fitness soyunma odalarında sanki kasıtlı olarak giyinmiyormuş gibi kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Buyrun size.
- Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
Kendimi koruyorum! Başkalarının sosisleri komik görünüyor)ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 01:09Pekala, kendinizi örtün) neden diğer insanların sosisleri sizi bunu yapmaktan alıkoyuyor?![]()
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
Eğer tembelce dolaşacaksan, en azından büyük ve güzel bir taneyle. O zaman en azından anlayabilirsiniz: Bir kişi ona bakmak gibi kibirini okşuyor.ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 01:11TS etrafının yalnızca büyük ve güzel penislerle çevrilmesini istiyor : vorch:grekko10: ↑25 Oct 2023, 01:08Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir çeşit intikam gibi görünüyor; canını sıkan herkese ve kendisi de bunları sıraladı, aşağılayıcı lakaplarla ödüllendiriliyor.Sotoval: ↑25 Oct 2023, 00:06 Birçok erkek fitness soyunma odalarında sanki kasıtlı olarak giyinmiyormuş gibi kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Buyrun size.
-
- Nirvana’dayım

n50’den sonra gönderildi saniye:
konu kapandı, sanırım aynı fikirde değiliz)))
peki, oraya bakmayın

n50’den sonra gönderildi saniye:
ha! Biliyordum)))
konu kapandı, sanırım aynı fikirde değiliz)))

- Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Sanırım kadınların soyunma odası durumunda , kıyafetlerini sürükleyen bir kadın, senin göğüslerinle yerde tuhaf görünüyor. Tonlu, elastik piliçlerin aksine.
2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Ben de kendimi listeledim: bir havlunun arkasına saklanıyor olarak. Ayrıca ironi ile ama olduğu gibi) Aslında bir havlunun arkasına saklanıyorum. Aynı sallanan siklerden bazıları bana tuhaf görünecek ve beni havluyla örtmek gibi aşağılayıcı lakaplarla ödüllendirecekler))
-
- Nirvana’dayım
çoğu kadın gibi sanırım))
Bazılarının aksine soyunma odasına kadınlara bakmak için gitmiyorum

- Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
3 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Masalını oku - Tilki ve Üzümler.
En doğru yorum. Kimin neye sahip olduğunu, kimin neyi salladığını ve ardından bu tonda kınamayı incelemek, kişinin kendini onaylaması ve komplekslerinin telafisidir. Açılış mesajı bunun en açık örneğidir. İlginçtir ki yorumcuların neredeyse hiçbiri çıplak dolaşıp penislerini sallayanları eleştirmiyor; çoğunlukla kendileri ve duyguları hakkında yazıyorlar.
3 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Eh, belki de olabildiğince açık ve bağımsız olmak istiyorsun ama çekingenlik ve belirsizlik seni bunu yapmaktan alıkoyuyor, yani bu henüz senin için mevcut olmayan bir şeye karşı bir tepkidir.Ayrıca kendimi de listeledim: kendimi havluyla örtüyorum. Ayrıca ironi ile ama olduğu gibi) Aslında bir havlunun arkasına saklanıyorum. Aynı sallanan çüklerden bazıları bana tuhaf gelecek ve beni, kendisini havluyla örttüğünü söyleyerek aşağılayıcı lakaplarla ödüllendirecekler))
Masalını oku - Tilki ve Üzümler.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- ilovebiboys, Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
ayakta durup sikini sallarken konuşmak tuhaf bir başarı. Ben gidip antrenman yapmayı ve bu harika insanların %95’inin yapamadığı şeyi, yani doğrudan spor salonunda yapmayı tercih ederim. Evet, bu da ayrı bir konu: bütün bu adamlar salona sohbet etmek ve fotoğraf çekmek için gelen krep))
-
- Nirvana’dayım
Neden? birisi hâlâ siklere bakmaya gidiyor
- Serg_A
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
Tabii ki üslup çok kızgın, gerçekten ilginç neler oluyorkadın soyunma odalarında
-
- Nirvana’dayım
ilginç bir şey yok, inanın bana))Sotoval: ↑25 Oct 2023, 01:33 Elbette üslup biraz karışık, gerçekten ilginç neler oluyor kadınların soyunma odalarında
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- Serg_A, Devam etmek
-
Автор темыSotowal
- ön sevişme
32 saniye sonra gönderildi:
yani bunu tam olarak gösteriyorlar! Gözler yere bakıyor ama hâlâ her yerdeler, vay canına, muhtemelen gösterecek başka kimse yok
32 saniye sonra gönderildi:
peki o zaman ayrılacağız (ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 01:36ilginç bir şey yok, inanın bana ))Sotoval: ↑25 Oct 2023, 01:33 Elbette üslup çok kızgın, gerçekten ilginç kadınların soyunma odalarında ne olur?
-
- Nirvana’dayım
Muhtemelen rüyalarında seni takip edecekler ? :göz kırp:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
Her türlü üyeye olan ilgi nasıl arttı. Orada kimin dolaştığı pek umurumda değil, orada kimi penisli, kimi penissiz, kimin havluyla örttüğünü gördüğümü artık hatırlamıyorum bile... Ve beni kim bir erkek olarak görecek, bir kadın (yaşlı veya genç), umurumda değil. Bazı kadınlar çığlık atmaya başlıyor ve açıkçası bu beni çileden çıkarıyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 627 Views
-
Last post by Mucizeler
-
- 19 Replies