Soyunma odalarında kim davranıyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 2 years 5 months
 Soyunma odalarında kim davranıyor?

Unread post by Sotowal »

Pek çok erkek, sanki kasıtlı olarak giyinmiyorlarmış gibi, fitness soyunma odalarında kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ​​ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Sana.
Last edited by Sotowal on 25 Oct 2023, 00:09, edited 1 time in total.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Soyunma odasında nasıl davranıyorsunuz?

Unread post by ilovebiboys »

ve görünüşe göre gözlemlemek için çok zaman harcamışsın :wink:
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Serg_A, kötü Eeh
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 00:08 gözlemlemek için çok zaman harcamışsın, görünüşe göre :wink:
zor olmadı, sadece nedenini merak ettim her şey çok farklı davranıyor
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyücü »

Her şey komplekslere, kişinin özgürleşmesine bağlıdır. Bazıları için bu utanç verici, bazıları için ise normaldir.
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

Ama saçını fönleyen bir adamı tamamen çıplak görmek benim için tuhaf. Ne için? Erkeklerin soyunma odasında sikleriyle çıplak dolaştığını görmek de daha az garip değil. Tekrar - neden? Ama hanımların nasıl davrandığını merak ediyorum? Ayrıca?
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Umumi soyunma odalarına ya da ucuz olanlara gitmiyorum. Ama askerdeyken beğenseniz de beğenmeseniz de hamamda yıkanmak zorunda kaldım, rahat değildim.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 00:20 Ama saçına fön çeken bir adamı tamamen çıplak görmek benim için tuhaf. Ne için? Erkeklerin soyunma odasında sikleriyle çıplak dolaştığını görmek de daha az garip değil. Tekrar - neden? Ama hanımların nasıl davrandığını merak ediyorum? Aynı mı?
dürüst olmak gerekirse evet 😄 ne zaman Havuza gittim, oradaki herkes çıplak göğüslerini sallıyordu) fitness salonunun soyunma odası daha sakin, bazıları havluyla kendilerini örtmeyi düşünüyor, bazıları ise havuzdakiler gibi)
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

Üstelik figürün inceliğinin bu özgürleşmeyle pek ilgisi yok
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Diğerleri umurumda değil, geldim, yıkandım, giyindim ve çıktım.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Yunanca10
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 00:23
Sotoval: 25 Oct 2023, 00:20 Ama saçını fönleyen bir adamı tamamen çıplak görmek benim için tuhaf. Ne için? Erkeklerin soyunma odasında sikleriyle çıplak dolaştığını görmek de daha az garip değil. Tekrar - neden? Ama hanımların nasıl davrandığını merak ediyorum? Aynı mı?
dürüst olmak gerekirse evet 😄 ne zaman Havuza gittim, oradaki herkes çıplak göğüslerini sallıyordu) fitness salonunun soyunma odası daha sakin, bazıları havluyla kendilerini örtmeyi düşünüyor, bazıları da havuzdakiler gibi)
Memelerin kalitesi özgürleşmeyi etkiler mi? Yoksa tamamen rastgele mi? Teorik olarak, düşük kaliteli olanların savrulmaması gerekir.

1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Büyücü: 25 Oct 2023, 00:30 Diğerleri umurumda değil, geldim, yıkandım, giyindim ve gittim.
Her zaman tam olarak bunu yap. Ama sebepsiz yere sikini sallayanları gözden kaçırmak zor.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 00:25 Üstelik figürün inceliğinin bu özgürleşmeyle pek ilgisi yok
Sotoval:
ilovebiboys:25 Oct 2023, 00:23
Ama bu garip saçını tamamen çıplak bir şekilde fönleyen bir adam görmek bana göre. Ne için? Erkeklerin soyunma odasında sikleriyle çıplak dolaştığını görmek de daha az garip değil. Tekrar - neden? Ama hanımların nasıl davrandığını merak ediyorum? Aynı mı?
dürüst olmak gerekirse evet 😄 ne zaman Havuza gittim, oradaki herkes çıplak göğüslerini sallıyordu) fitness salonunun soyunma odası daha sakin, bazıları havluyla kendilerini örtmeyi düşünüyor, bazıları da havuzdakiler gibi)

memelerin kalitesi özgürleşmeyi etkiler mi? Yoksa tamamen rastgele mi? Teorik olarak düşük kaliteli olanların küçümsenmemesi gerekir.
Kendi sorularınızı yanıtladınız)
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

Ve aynı zamanda anlaşılmaz: iki çıplak adam soyunma odasında duruyor ve coşkuyla konuşuyor, şakalaşıyor vb. İbne gibi görünmekten korkmuyorlar mı?

2 dakika 41 saniye sonra gönderildi: Bir arkadaşım kadınların soyunma odalarında çok sayıda silikon meme bulunduğunu söylüyor, bu benim için bir keşifti. Her zaman bunun çok nadir olduğunu düşünmüşümdür.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 00:37 Ayrıca anlaşılmaz da: iki çıplak adam soyunma odasında ayakta duruyor ve heyecanla konuşuyor, şakalaşıyor vb. İbne gibi görünmekten korkmuyorlar mı?

2 dakika 41 saniye sonra gönderildi: Bir arkadaşım kadınların soyunma odalarında çok sayıda silikon meme bulunduğunu söylüyor, bu benim için bir keşifti. Her zaman bunun çok nadir olduğunu düşündüm.
Bu tür istatistikler toplamadım 😄
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Orduda mıydın? Orada birbirimizin sırtını yıkadık, ne olmuş yani? Erkeklerin sırtlarını yıkaması normal değil mi?
These users thanked the author Büyücü for the post (total 2):
Serg_A, Alexsss
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

Büyücü: 25 Oct 2023, 00:41 Orduda mıydınız? Orada birbirimizin sırtını yıkadık, ne olmuş yani? Erkekler sırtlarını yıkıyor, bu normal değil mi?
ordu zorunlu bir konudur, yıkanmak da. Ve kıyafetlerle dolu bir dolabın yanında durup konuşmak, kendi özgür iradenle sikini sallamak benim için çılgınca tuhaf)) Giyinmek ve konuşmak çok daha rahat.
Kendi sırtımı yıkarım. Veya lütfen bayana sorun.
These users thanked the author Sotowal for the post (total 2):
Alexsss, Devam etmek
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Bilmiyorum, onları neyin motive ettiğini bilmiyorum)))) belki de şişirilmiş özgüven. Yabancıların karşısına külotlarıyla bile çıkmaktan utanan insanlar tanıyorum.
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

Sonra her zaman mümkün olduğunca dolu olan doğu temsilcilerinin diğer ucu daha yakın.
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

İşte doğu terbiyesi ve din.
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

Büyücü: 25 Oct 2023, 00:46 Bilmiyorum, onları neyin motive ettiğini bilmiyorum)))) belki de aşırı özgüven. Şortlarıyla bile yabancıların önünde durmaktan utanan insanlar tanıyorum.
Kural olarak bunlar ofis krepleridir, oldukça gevşek ve dikkat çekmeyen boyutlardadır , veya yaşı belirsiz büyükbabalar.

1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Doğuya özgü bir yetiştirilme tarzı ve din var.
Rus’um ama nedense havlumu unuttum, çıplak yürürken çok strese girdim))

3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Yine, Orada durmuş konuşuyorsun ve aniden sertleşmeye mi başlıyorsun? Mesela dün karımla yaşadığım sevişmeyi hatırlıyorum. Peki bir arkadaşın önüne nasıl çıkılır? Veya lahana çorbasında da alabilirsiniz.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 00:55
Bilmiyorum, onları neyin motive ettiğini bilmiyorum)))) belki de aşırı özgüven. Şortlarıyla bile yabancıların önünde durmaktan utanan insanlar tanıyorum.
Kural olarak bunlar ofis krepleridir, oldukça gevşek ve dikkat çekmeyen boyutlardadır , veya yaşı belirsiz büyükbabalar.

1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Doğuya özgü bir yetiştirilme tarzı ve din var.
Rus’um ama nedense havlumu unuttum, çıplak yürürken çok strese girdim))

3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Yine, orada durmuş konuşuyorsun ve aniden sertleşmeye mi maruz kalıyorsun? Mesela dün karımla yaşadığım sevişmeyi hatırlıyorum. Peki bir arkadaşın önüne nasıl çıkılır? Veya aynısını shchi’de de alabilirsiniz.
Ya da arkadaşınızın sevimli amcığına bakacaksınız :wink: itiraf et , bu yüzden böylesin, endişeleniyor musun? 😄
Serg_A
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Sen bu işe çok kapıldın ve sabitlendin. Onlara aldırış etmeyin, çocukları onlarla vaftiz edemezsiniz.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:00 veya arkadaşınızın sevimli amına bakarsanız, itiraf edin, bu yüzden mi bu kadar endişeleniyorsunuz?
Bakacaklarından endişeleniyorum benimkinde. Bu beni rahatsız ediyor.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 01:03
veya arkadaşınızın sevimli amına bakarsanız, itiraf edin, bu yüzden mi bu kadar endişeleniyorsunuz?
Bundan endişeleniyorum benimkine bakacaklar. Bu beni rahatsız ediyor.
Şehvetten mi? :wink:
yoksa bir çeşit kompleksiniz mi var? 😄
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:04
Sotoval: 25 Oct 2023, 01:03
ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:00 veya arkadaşınızın sevimli amına bakarsanız, itiraf edin, bu yüzden mi bu kadar endişeleniyorsunuz?
I Benimkine bakacaklarından endişeleniyorum. Bu beni rahatsız ediyor.
Sanırım buna karmaşık denilebilir - Çıplak olmaktan rahatsız oluyorum. Bayılmıyorum, sadece rahatsızım. Çıplak durmak ve çıplak konuşmak iki kat rahatsız edici ve bir şekilde aptalca olurdu. Ne için? Geldim - eğitim aldım - duş aldım - giyindim - ayrıldım.
Last edited by Sotowal on 25 Oct 2023, 01:09, edited 1 time in total.
These users thanked the author Sotowal for the post:
Devam etmek
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yunanca10 »

Sotoval: 25 Oct 2023, 00:06 Birçok erkek fitness soyunma odalarında sanki kasıtlı olarak giyinmiyormuş gibi kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ​​ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Buyrun size.
Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir tür intikam gibi görünüyor - sinirlenen ve onları listeleyen herkese aşağılayıcı lakaplar veriliyor.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Serg_A, Gümüşboom143
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 01:08
Sotoval: 25 Oct 2023, 01:03 Benimkine bakacaklarından endişeleniyorum. Bu beni rahatsız ediyor.
Sanırım buna karmaşık denilebilir - Çıplak olmaktan rahatsız oluyorum. Bayılmıyorum, sadece rahatsızım. Çıplak durmak ve çıplak konuşmak iki kat rahatsız edici ve bir şekilde aptalca olurdu. Neden?
Pekala, kendinizi örtün) neden diğer insanların sosisleri sizi bunu yapmaktan alıkoyuyor? :)
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

grekko10: 25 Oct 2023, 01:08
Sotoval: 25 Oct 2023, 00:06 Birçok erkek fitness soyunma odalarında sanki kasıtlı olarak giyinmiyormuş gibi kelimenin tam anlamıyla siklerini sallayarak dolaşıyor. Büyükbabalar genellikle kuzugöbeği kuzugöbeği hakkında hiç endişelenmezler, samimi konuşmalar yaparlar. Orta yaşlı ve çocuklardan bazıları kendilerini bir havluyla örtüyor ve hatta Doğu’nun temsilcileri mayolarda duş alıyor, Allah korusun, bir yumurtanın haince düşmesini dikkatle sağlıyor. Umumi soyunma odalarında ve duşlarda nasıl davranıyorsunuz? Cilalı kasıklarınla ​​ışıldayarak etrafta sallanmak mı? Kısa penisinizi utangaç bir şekilde avucunuzla veya bir şişe şampuanla mı kapatıyorsunuz? Şişman olduğu ve zaten göremediğiniz için üzerini örtmüyor musunuz? Daha da önemli bir soru: Hanımlar bu tür yerlerde nasıl davranıyor? Buyrun size.
Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir tür intikam gibi görünüyor; kızdıran ve kendisi de bunları listeleyen herkese aşağılayıcı lakaplar veriliyor.
ah! Böylece çıplak bir sikle konuşmayı seven birini buldum!))
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir çeşit intikam gibi görünüyor; canını sıkan herkese ve kendisi de bunları sıraladı, aşağılayıcı lakaplarla ödüllendiriliyor.
TS etrafının yalnızca büyük ve güzel penislerle çevrilmesini istiyor : vorch:
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:09
Sotoval: 25 Oct 2023, 01:08
ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:04
şehvetle mi? :wink:
Sanırım buna karmaşık denilebilir - Çıplak olmaktan rahatsız oluyorum. Bayılmıyorum, sadece rahatsızım. Çıplak durmak ve çıplak konuşmak iki kat rahatsız edici ve bir şekilde aptalca olurdu. Neden?
Pekala, kendinizi örtün) neden diğer insanların sosisleri sizi bunu yapmaktan alıkoyuyor? :)
Kendimi koruyorum! Başkalarının sosisleri komik görünüyor)

1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:11
Aracın türleri anlatan kasıtlı küçümseyen ve alaycı ses tonunu fark eden tek kişi ben miyim? Bir çeşit intikam gibi görünüyor; canını sıkan herkese ve kendisi de bunları sıraladı, aşağılayıcı lakaplarla ödüllendiriliyor.
TS etrafının yalnızca büyük ve güzel penislerle çevrilmesini istiyor : vorch:
Eğer tembelce dolaşacaksan, en azından büyük ve güzel bir taneyle. O zaman en azından anlayabilirsiniz: Bir kişi ona bakmak gibi kibirini okşuyor.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 01:12
Sotoval: 25 Oct 2023, 01:08 Sanırım buna kompleks diyebilirsiniz; çıplak olmaktan rahatsız oluyorum. Bayılmıyorum, sadece rahatsızım. Çıplak durmak ve çıplak konuşmak iki kat rahatsız edici ve bir şekilde aptalca olurdu. Neden?
Kendimi koruyorum! Başkalarının sosisleri komik görünüyor)
peki, oraya bakmayın :wink:

n50’den sonra gönderildi saniye:
Sotoval: eğer tembelce dolaşacaksan, en azından büyük ve güzel bir şeyle. O zaman en azından anlayabilirsiniz: Bir kişi kibirini okşuyor ve şöyle diyor:
ha! Biliyordum)))
konu kapandı, sanırım aynı fikirde değiliz)))
8-) :lol:
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:14 ha! Biliyordum)))
Sanırım kadınların soyunma odası durumunda , kıyafetlerini sürükleyen bir kadın, senin göğüslerinle yerde tuhaf görünüyor. Tonlu, elastik piliçlerin aksine.

2 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
grekko10: 25 Oct 2023, 01:08 ve onları listeledi; aşağılayıcı lakaplarla ödüllendirildi.
Ben de kendimi listeledim: bir havlunun arkasına saklanıyor olarak. Ayrıca ironi ile ama olduğu gibi) Aslında bir havlunun arkasına saklanıyorum. Aynı sallanan siklerden bazıları bana tuhaf görünecek ve beni havluyla örtmek gibi aşağılayıcı lakaplarla ödüllendirecekler))
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 01:17
ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:14 ha! Biliyordum)))
Sanırım kadınların soyunma odası durumunda , kıyafetlerini sürükleyen bir kadın, senin göğüslerinle yerde tuhaf görünüyor. Biçimli, elastik hatunun aksine.
Bazılarının aksine soyunma odasına kadınlara bakmak için gitmiyorum :wink: çoğu kadın gibi sanırım))
Serg_A
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

Büyücü: 25 Oct 2023, 00:30 Diğerleri umurumda değil, geldim, yıkandım, giyindim ve çıktım.
En doğru yorum. Kimin neye sahip olduğunu, kimin neyi salladığını ve ardından bu tonda kınamayı incelemek, kişinin kendini onaylaması ve komplekslerinin telafisidir. Açılış mesajı bunun en açık örneğidir. İlginçtir ki yorumcuların neredeyse hiçbiri çıplak dolaşıp penislerini sallayanları eleştirmiyor; çoğunlukla kendileri ve duyguları hakkında yazıyorlar.

3 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca kendimi de listeledim: kendimi havluyla örtüyorum. Ayrıca ironi ile ama olduğu gibi) Aslında bir havlunun arkasına saklanıyorum. Aynı sallanan çüklerden bazıları bana tuhaf gelecek ve beni, kendisini havluyla örttüğünü söyleyerek aşağılayıcı lakaplarla ödüllendirecekler))
Eh, belki de olabildiğince açık ve bağımsız olmak istiyorsun ama çekingenlik ve belirsizlik seni bunu yapmaktan alıkoyuyor, yani bu henüz senin için mevcut olmayan bir şeye karşı bir tepkidir.
Masalını oku - Tilki ve Üzümler.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
ilovebiboys, Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

grekko10: 25 Oct 2023, 01:25 Belki de olabildiğince açık ve bağımsız olmak istiyorsunuz, ancak utangaçlık ve belirsizlik bunu yapmanıza engel oluyor, yani bu henüz sizin için mevcut olmayan bir şeye bir tepkidir.
Masal’ı okuyun - The Tilki ve Üzümler.
ayakta durup sikini sallarken konuşmak tuhaf bir başarı. Ben gidip antrenman yapmayı ve bu harika insanların %95’inin yapamadığı şeyi, yani doğrudan spor salonunda yapmayı tercih ederim. Evet, bu da ayrı bir konu: bütün bu adamlar salona sohbet etmek ve fotoğraf çekmek için gelen krep))
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 01:30 Evet bu da ayrı bir konu: bu adamların hepsi salona sohbet etmek ve fotoğraf çekmek için gelen krepler
Neden? birisi hâlâ siklere bakmaya gidiyor 😄
Serg_A
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

Tabii ki üslup çok kızgın, gerçekten ilginç neler oluyorkadın soyunma odalarında
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 01:33 Elbette üslup biraz karışık, gerçekten ilginç neler oluyor kadınların soyunma odalarında
ilginç bir şey yok, inanın bana))
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Serg_A, Devam etmek
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sotowal »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:32
Sotoval: 25 Oct 2023, 01:30 Evet bu da ayrı bir konu: bütün bu adamlar salona sohbet etmek ve fotoğraf çekmek için gelen krepler
Neden ? birisi hala siklere bakmaya gidiyor 😄
yani bunu tam olarak gösteriyorlar! Gözler yere bakıyor ama hâlâ her yerdeler, vay canına, muhtemelen gösterecek başka kimse yok

32 saniye sonra gönderildi:
ilovebiboys: 25 Oct 2023, 01:36
Sotoval: 25 Oct 2023, 01:33 Elbette üslup çok kızgın, gerçekten ilginç kadınların soyunma odalarında ne olur?
ilginç bir şey yok, inanın bana ))
peki o zaman ayrılacağız (
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sotoval: 25 Oct 2023, 01:37
Sotoval: 25 Oct 2023, 01:30 Evet bu da ayrı bir konu: bu adamların hepsi sohbet etmek ve fotoğraf çekmek için salona gelen krepler
neden? birisi hala siklere bakmaya gidiyor 😄
yani bunu tam olarak gösteriyorlar! Gözlerin yerde ama hâlâ her yerdeler, hahaha, muhtemelen gösterecek başka kimse yok
Muhtemelen rüyalarında seni takip edecekler ? :göz kırp:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

Her türlü üyeye olan ilgi nasıl arttı. Orada kimin dolaştığı pek umurumda değil, orada kimi penisli, kimi penissiz, kimin havluyla örttüğünü gördüğümü artık hatırlamıyorum bile... Ve beni kim bir erkek olarak görecek, bir kadın (yaşlı veya genç), umurumda değil. Bazı kadınlar çığlık atmaya başlıyor ve açıkçası bu beni çileden çıkarıyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”