Kral Zogu: ↑24 Sep 2023, 11:46
İki durum vardır. Bir kadın gösteriş yapmak, bir fotoğrafı tüm ihtişamıyla herkesin görebilmesi için sergilemek ve ardından özel bir mesajla patlayan spermin fotoğrafını almak ister. Bu uygunsuz ve tüyler ürpertici olduğundan, kadın özellikle fotoğraf paylaşmak için erkek takma adı taşıyan bir klon yaratır ve "Karıma veya kız arkadaşıma mastürbasyon yap" yazar. Ve aynı zamanda forumda dürüst bir cinsiyet altında takılıyor. Ancak bu nadir görülen bir durumdur. Ayrıca, kadınlar kişisel mesajlarında kendilerine sik fırlattıklarında genellikle "öf" derler. (Aslında aynı anda ne düşünüyorlar, bilmiyorum). İkinci seçenek. Evli veya kalıcı bir metresi olan bir erkek, hafif aldatılmaya eğilimlidir. Bir kadının her türlü pozda fotoğraflarını çekiyor ve bunları forumda paylaşıyor. Bazen bu amaçla kadın cinsiyetine sahip bir klon da yaratıyor, iddiaya göre kadının fotoğrafı kendisi paylaşıyor. Bazen eşinin izni ve onayıyla, bazen sessizce.
Teşekkür ederim dostum.
n
Ama canınız cehenneme, herkes bunu kendi başına çözer.
Anladım BT. Hiçbir balıkçı balık tutma yerini vermez. Bunu kendim çözeceğim.
[quote="Kral Zogu" post_id=261521 time=1695545201 user_id=10833] İki durum vardır. Bir kadın gösteriş yapmak, bir fotoğrafı tüm ihtişamıyla herkesin görebilmesi için sergilemek ve ardından özel bir mesajla patlayan spermin fotoğrafını almak ister. Bu uygunsuz ve tüyler ürpertici olduğundan, kadın özellikle fotoğraf paylaşmak için erkek takma adı taşıyan bir klon yaratır ve "Karıma veya kız arkadaşıma mastürbasyon yap" yazar. Ve aynı zamanda forumda dürüst bir cinsiyet altında takılıyor. Ancak bu nadir görülen bir durumdur. Ayrıca, kadınlar kişisel mesajlarında kendilerine sik fırlattıklarında genellikle "öf" derler. (Aslında aynı anda ne düşünüyorlar, bilmiyorum). İkinci seçenek. Evli veya kalıcı bir metresi olan bir erkek, hafif aldatılmaya eğilimlidir. Bir kadının her türlü pozda fotoğraflarını çekiyor ve bunları forumda paylaşıyor. Bazen bu amaçla kadın cinsiyetine sahip bir klon da yaratıyor, iddiaya göre kadının fotoğrafı kendisi paylaşıyor. Bazen eşinin izni ve onayıyla, bazen sessizce. [/quote]
Teşekkür ederim dostum.
[quote="Kral Zogu" post_id=261521 time=1695545201 user_id=10833] n
Ama canınız cehenneme, herkes bunu kendi başına çözer. [/quote]
Anladım BT. Hiçbir balıkçı balık tutma yerini vermez. Bunu kendim çözeceğim.
Bizim dünyamızda kadın, kendini öyle hissedendir. Yine de m veya f takma adının arkasında kimin olduğunu kesinlikle anlamak isterim. Ama benim için bu gerçekçi olmayacak kadar basit.
Misha2023: ↑20 Sep 2023, 09:34
Bu forumdaki asıl sorun, burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta gerçek kadını ifade eden kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler bile mevcut.
Bizim dünyamızda kadın, kendini öyle hissedendir. Yine de m veya f takma adının arkasında kimin olduğunu kesinlikle anlamak isterim. Ama benim için bu gerçekçi olmayacak kadar basit.
[ quote=Misha2023 post_id=259211 time=1695191695 user_id=20691] Bu forumdaki asıl sorun, burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta gerçek kadını ifade eden kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler bile mevcut. [/quote]
Soruşturmanın özünü anlamadım. Bir erkeğin buna neden ihtiyacı olsun ki? Eğer istiyorsa bırak gitsin. Kadınların çok fazla sorusu var. Herhangi bir soru sorun ve cevabı kontrol edin. İstemiyorsan iletişim kurma ama kadınlara hakaret edemezsin. Fazla karaktere sahip değiller. Tüm sevgililer kadınsı değildir.
Ve birinin önerdiği gibi cinsel organlarınızı göstermek genellikle çılgınca bir davranıştır.
Penisinizin noter onaylı bir fotoğrafıyla kaydolun.
Saçma sapan konuşmayı bırak. Kandırıldığınızı düşünüyorsanız iletişim kurmayın. İnsanları şüpheyle rahatsız edemezsiniz. Üstelik site anonimdir.
Ve kadınlar yine farklıdır.
These users thanked the author Liyakat for the post (total 4):
Soruşturmanın özünü anlamadım. Bir erkeğin buna neden ihtiyacı olsun ki? Eğer istiyorsa bırak gitsin. Kadınların çok fazla sorusu var. Herhangi bir soru sorun ve cevabı kontrol edin. İstemiyorsan iletişim kurma ama kadınlara hakaret edemezsin. Fazla karaktere sahip değiller. Tüm sevgililer kadınsı değildir. Ve birinin önerdiği gibi cinsel organlarınızı göstermek genellikle çılgınca bir davranıştır. Penisinizin noter onaylı bir fotoğrafıyla kaydolun. Saçma sapan konuşmayı bırak. Kandırıldığınızı düşünüyorsanız iletişim kurmayın. İnsanları şüpheyle rahatsız edemezsiniz. Üstelik site anonimdir. Ve kadınlar yine farklıdır.
Merit: ↑24 Oct 2023, 19:20
Soruşturmanın özünü anlamadım. Bir erkeğin buna neden ihtiyacı olsun ki? Eğer istiyorsa bırak gitsin. Kadınların çok fazla sorusu var. Herhangi bir soru sorun ve cevabı kontrol edin. İstemiyorsan iletişim kurma ama kadınlara hakaret edemezsin. Fazla karaktere sahip değiller. Tüm sevgililer kadınsı değildir.
Ve birinin önerdiği gibi cinsel organlarınızı göstermek genellikle çılgınca bir davranıştır.
Penisinizin noter onaylı bir fotoğrafıyla kaydolun.
Saçma sapan konuşmayı bırak. Kandırıldığınızı düşünüyorsanız iletişim kurmayın. İnsanları şüpheyle rahatsız edemezsiniz. Üstelik site anonimdir.
Ve yine kadınlar farklıdır.
TEŞEKKÜR EDERİZ!!!
Sorunun ne olduğunu anlamıyorum. Şimdi, bir forumda iletişim kurduğumda bazen forum üyesinin cinsiyetiyle bile ilgilenmiyorum. Kişinin kendisi İLETİŞİM benim için önemlidir. Benim için önemli olan: yeterlilik, ilginç bir konuşmacı.
Ama "cadı" arayanlara, kadın takma adı altında kadın dışında birini arayanlara her zaman güvenmiyorum. Sonuçta, çoğu zaman erkekleri kadın takma adı altında tanımlamaya çalışan bu piçler, "cinsiyetlerini doğrulamak" için kadınların özel fotoğraflarını çıkarmak için bunun arkasına saklanıyorlar. Böyle bir ucube kategorisi var.
Ve teşekkürler Merit, sonuç basit olmalı: Birinden hoşlanmıyorsan onunla iletişim kurma! O zaman sadece iş.
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 4):
[quote=Merit post_id=277191 time=1698164404 user_id=17680] Soruşturmanın özünü anlamadım. Bir erkeğin buna neden ihtiyacı olsun ki? Eğer istiyorsa bırak gitsin. Kadınların çok fazla sorusu var. Herhangi bir soru sorun ve cevabı kontrol edin. İstemiyorsan iletişim kurma ama kadınlara hakaret edemezsin. Fazla karaktere sahip değiller. Tüm sevgililer kadınsı değildir. Ve birinin önerdiği gibi cinsel organlarınızı göstermek genellikle çılgınca bir davranıştır. Penisinizin noter onaylı bir fotoğrafıyla kaydolun. Saçma sapan konuşmayı bırak. Kandırıldığınızı düşünüyorsanız iletişim kurmayın. İnsanları şüpheyle rahatsız edemezsiniz. Üstelik site anonimdir. Ve yine kadınlar farklıdır. [/quote] TEŞEKKÜR EDERİZ!!! Sorunun ne olduğunu anlamıyorum. Şimdi, bir forumda iletişim kurduğumda bazen forum üyesinin cinsiyetiyle bile ilgilenmiyorum. Kişinin kendisi İLETİŞİM benim için önemlidir. Benim için önemli olan: yeterlilik, ilginç bir konuşmacı. Ama "cadı" arayanlara, kadın takma adı altında kadın dışında birini arayanlara her zaman güvenmiyorum. Sonuçta, çoğu zaman erkekleri kadın takma adı altında tanımlamaya çalışan bu piçler, "cinsiyetlerini doğrulamak" için kadınların özel fotoğraflarını çıkarmak için bunun arkasına saklanıyorlar. Böyle bir ucube kategorisi var. Ve teşekkürler Merit, sonuç basit olmalı: Birinden hoşlanmıyorsan onunla iletişim kurma! O zaman sadece iş.
Ama sadece samimi yerleri göstermek için mi, iletişim için mi?
Ve sor, kendini anlat, nasıl hoşuma gider? Benim için ne yapardın?
Hayır, bana amını göster, hep birlikte mastürbasyon yapalım.
Hepimiz erkekler tuvaletine geri dönelim, orada yoldan geçen kadınlara karşı hep birlikte mastürbasyon yapalım
Yap Bundan hoşlandın mı? Peki ya biz?
Last edited by Liyakat on 24 Oct 2023, 19:53, edited 1 time in total.
These users thanked the author Liyakat for the post (total 3):
Ama sadece samimi yerleri göstermek için mi, iletişim için mi? Ve sor, kendini anlat, nasıl hoşuma gider? Benim için ne yapardın? Hayır, bana amını göster, hep birlikte mastürbasyon yapalım. Hepimiz erkekler tuvaletine geri dönelim, orada yoldan geçen kadınlara karşı hep birlikte mastürbasyon yapalım Yap Bundan hoşlandın mı? Peki ya biz?
[quote=Merit post_id=277209 time=1698166070 user_id=17680] yalnızca samimi yerler-iletişimi gösteriyor [/quote]peki, gördüğüm kadarıyla çoğu burada oturuyor. Herkesin memelere, amcıklara ve kıçlara ihtiyacı vardır.
Merit: ↑24 Oct 2023, 19:47
Ve sadece samimi yerler-iletişimi mi göstereceksiniz?
Ve sorun, kendinizi anlatın, nasıl hoşuma gider? Benim için ne yapardın?
Hayır, bana amını göster, hep birlikte mastürbasyon yapalım.
Hepimiz erkekler tuvaletine geri dönelim, orada yoldan geçen kadınlara karşı hep birlikte mastürbasyon yapalım
Yap Bundan hoşlandın mı? Peki ya biz?
Kadın cinsiyetinizi doğrulamak için amınızı göstermenize gerek yok
These users thanked the author kariyer for the post:
[quote=Merit post_id=277209 time=1698166070 user_id=17680] Ve sadece samimi yerler-iletişimi mi göstereceksiniz? Ve sorun, kendinizi anlatın, nasıl hoşuma gider? Benim için ne yapardın? Hayır, bana amını göster, hep birlikte mastürbasyon yapalım. Hepimiz erkekler tuvaletine geri dönelim, orada yoldan geçen kadınlara karşı hep birlikte mastürbasyon yapalım Yap Bundan hoşlandın mı? Peki ya biz? [/quote]Kadın cinsiyetinizi doğrulamak için amınızı göstermenize gerek yok
Mastürbasyon yapacak adamlar olduğuna göre? Bizden çok var, sizlerin yeterli olanlarından daha fazlasıyız. Yazdım, umurumda değil, kendime mastürbasyon yapıyorum. Ama yine de bebeğin yüksek kadın sosyetesine ait olup olmadığını kontrol etmek için mi? Aptallık.
Mastürbasyon yapacak adamlar olduğuna göre? Bizden çok var, sizlerin yeterli olanlarından daha fazlasıyız. Yazdım, umurumda değil, kendime mastürbasyon yapıyorum. Ama yine de bebeğin yüksek kadın sosyetesine ait olup olmadığını kontrol etmek için mi? Aptallık.
Utangaç Bebek: ↑24 Oct 2023, 19:31
sonra ben, bazen, forum üyesinin cinsiyetini bile umursamazlar.
peki cinsiyetiniz nedir?
Peki, başka bir araştırmacı......, Ben hangi cinsiyetim? Tabii ki ortalama....
Bir kişinin cinsiyetiyle değil zekasıyla ilgilendiğimi fark ettim. Peki, onunla iletişim kurmak ilginçse, bir kişinin cinsiyetinin ne olduğu benim için ne fark eder?!
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 3):
[quote=uran post_id=277199 time=1698165445 user_id=19741] [quote="Utangaç Bebek" post_id= 277196 time=1698165093 user_id=95] sonra ben, [b][size=150]bazen[/size][/b], forum üyesinin cinsiyetini bile umursamazlar. [/quote] peki cinsiyetiniz nedir? [/quote] Peki, başka bir araştırmacı......, Ben hangi cinsiyetim? Tabii ki ortalama.... Bir kişinin cinsiyetiyle değil zekasıyla ilgilendiğimi fark ettim. Peki, onunla iletişim kurmak ilginçse, bir kişinin cinsiyetinin ne olduğu benim için ne fark eder?!
[quote=Aion2012Dead post_id=277749 time=1698236581 user_id=6819] Genel olarak cinsiyeti belirlemenin amacı nedir? [/quote]böylece sikinizi hangi deliğe sokacağınız netleşsin
Merit: ↑24 Oct 2023, 19:38
Evet, zaten 5-6 tanesini başarısızlığa gönderdim.
Göster, göster. İletişim kurmak için buradayım. Ve sakın kıçını gösterme.
Ve ben kimseyi cehenneme göndermem, onlar kendi başlarına yok olurlar. Ama aynı zamanda ANONİM FORUM’da neden telefon numarası falan istediklerini de anlayamıyorum. Aptalın biri, güya seks hakkındaki fikrini öğrenmek için oğlunun e-postasını istedi. O kadar çok aptal var ki. Erkeklerde sorunların çoğu seks eksikliğinden kaynaklanıyor
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
[quote=Merit post_id=277200 time=1698165492 user_id=17680] Evet, zaten 5-6 tanesini başarısızlığa gönderdim. Göster, göster. İletişim kurmak için buradayım. Ve sakın kıçını gösterme. [/quote] Ve ben kimseyi cehenneme göndermem, onlar kendi başlarına yok olurlar. Ama aynı zamanda ANONİM FORUM’da neden telefon numarası falan istediklerini de anlayamıyorum. Aptalın biri, güya seks hakkındaki fikrini öğrenmek için oğlunun e-postasını istedi. O kadar çok aptal var ki. Erkeklerde sorunların çoğu seks eksikliğinden kaynaklanıyor
Bir hayalim var.
’Zarif Bakireler Enstitüsü’nü hatırlıyor musunuz?
Bir zamanlar vardı. Kızlara dans derslerini, balenin başlangıcını ve görgü kurallarını öğrettiler. Her şeye evet.
Hayalim böyle bir şey yaratmak. Batman’ler ve pozisyonlar1 vb. üzerinde çalıştım.
Günümüzde 3,4’ü herkes bilmiyor.
Bir sponsor olsaydı yeniden bir okul açabilirdik, ------ için asil bakireler
Zengin insanlar bana ulaşacak......
Zengin olacağım..
Her zamanki gibi unuttum.
Ve, yani görgü kuralları yakında moda olacak, moda olacaklar.
Ben ve ekstra seiner, sizi şaşırtacak!!!
These users thanked the author Veronika for the post:
Bir hayalim var. ’Zarif Bakireler Enstitüsü’nü hatırlıyor musunuz? Bir zamanlar vardı. Kızlara dans derslerini, balenin başlangıcını ve görgü kurallarını öğrettiler. Her şeye evet. Hayalim böyle bir şey yaratmak. Batman’ler ve pozisyonlar1 vb. üzerinde çalıştım. Günümüzde 3,4’ü herkes bilmiyor. Bir sponsor olsaydı yeniden bir okul açabilirdik, ------ için asil bakireler Zengin insanlar bana ulaşacak...... Zengin olacağım.. Her zamanki gibi unuttum. Ve, yani görgü kuralları yakında moda olacak, moda olacaklar. Ben ve ekstra seiner, sizi şaşırtacak!!!
60 yaşın üzerindekiler de dahil olmak üzere farklı kadınlarla ilişkilerim oldu. Şu ana kadar bu konuda çok az deneyim var, ancak genel olarak deneyim olumlu oldu
Forumda ensesti destekleyenler arasında başta anneler ve oğullar olmak üzere ensesti destekleyen çok sayıda insan var
Peki anne-oğul ensestini destekleyenler tam olarak hangi cinsiyet, kimlik ve...
Last post
hangi cinsiyet
Paul Pot..
Ünlülerden belki McCartney..
Sekskoliğin meslektaşlarım, ben bir erkeğim, 36 yaşındayım. Üç kez uzun süreli ilişkilerde bulundum: 3, 3,5 ve 5,5 yıl. İkincisi şu ana kadar sürdü, kızım yarım yaşında.
Aynı dinamikler üç kez...
Last post
G taşımayacağım... ama daha basit diyeceğim :). Erkekler iyi kadınları bırakmaz :evet:. Erkekler saksağan gibidir... NUNA testleri iptal edilecek ve spor salonları açılacak *x)