Biraz seksle ilgili değil ama
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Biraz seksle ilgili değil ama
Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu zamana kadar hesabı hep kendim kapattım. Hatırlayabiliyorum, bu genellikle görgü kurallarıdır, belki şimdi bazıları vardır... o zaman insanların farklı kavramları vardır?
Bu zamana kadar hesabı hep kendim kapattım. Hatırlayabiliyorum, bu genellikle görgü kurallarıdır, belki şimdi bazıları vardır... o zaman insanların farklı kavramları vardır?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Re: Biraz seksle ilgili değil ama
Genel olarak da restoranları sevmiyorum. Bir kafede oturmayı tercih ederim. Orada bir fincan çay ve kek sipariş edin. Ucuz ve lezzetli. Daha sonra hava izin verirse yürüyüşe çıkın.
Bugünlerde şöyle bir durum mümkün: Bir kadının mali durumu erkeğinkinden daha kötü değildir, hatta bazen daha da iyidir. Böyle durumlarda vicdanım adam yememe izin vermez. Kendim ağlıyorum. Bunda yanlış bir şey görmüyorum.AlexTDV: ↑23 Oct 2023, 09:50 Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hesabı şimdiye kadar hep kendim kapattım Hatırlayabildiğim kadarıyla bu genellikle iyi bir biçimdir, belki de insanların başka fikirleri var mı?
Genel olarak da restoranları sevmiyorum. Bir kafede oturmayı tercih ederim. Orada bir fincan çay ve kek sipariş edin. Ucuz ve lezzetli. Daha sonra hava izin verirse yürüyüşe çıkın.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 7 months
Avrupa’da da böyle oldu. Dünya ve cüzdanın içeriği değişiyor. Bu bakımdan Rus ruhunun daralmaya başlaması kötü, böyle bir özgürlük yok.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yaklaşık 1000 yıl önce de Müslümanlar yeni fethedilen halklara, "Bizim için olan sizin için de vardır", yani eşit hak ve sorumluluklar diyorlardı.> Ben şahsen fatura ödeyerek etkilenmeye ihtiyaç duyan bir kızdan vazgeçmiyorum. İlham veren bir parazite değil, benim için eşit değerde bir ortağa ihtiyacım var
P.S. Agresif davranmıyorum, kafamda her şey böyle geliyor, herhangi bir duygusal renklenme olmadan
Benim de benzer bir ilişkim var. "Kimin daha çok parası varsa o öder" anlamında değil, bölüşüm anlamında. kız arkadaşım bağımsızlığına ve kendini gerçekleştirmesine duyarlı, her şeyin parasını ödememe izin veriyor, ancak bir dahaki sefere ödeme yapması şartıyla. Mantık çok basit: ikimiz de eşitlikten yanayız (kelimenin tam anlamıyla, insanlar olarak birbirimizden farklı değiliz) ve eğer ikimiz de daha rahat bir yaşam inşa etmek için bir ortak arıyorsak ve bizim için hayat işe benziyorsa, o zaman Herkesin şartları eşit olmalı. “İlham ve destek” için kendi payına düşeni alan bir iş ortağı olarak bir asalağı kabul etmezsiniz, bu yüzden bizim için de aynı şey geçerli.Strecoza: ↑23 Oct 2023, 10:23 Günümüzde bir kadının maddi durumunun erkeğinkinden daha kötü olmadığı, hatta bazen daha iyi olduğu bir durum mümkün. Böyle durumlarda vicdanım adam yememe izin vermez. Kendim ağlıyorum. Bunda yanlış bir şey görmüyorum.
Yaklaşık 1000 yıl önce de Müslümanlar yeni fethedilen halklara, "Bizim için olan sizin için de vardır", yani eşit hak ve sorumluluklar diyorlardı.> Ben şahsen fatura ödeyerek etkilenmeye ihtiyaç duyan bir kızdan vazgeçmiyorum. İlham veren bir parazite değil, benim için eşit değerde bir ortağa ihtiyacım var
P.S. Agresif davranmıyorum, kafamda her şey böyle geliyor, herhangi bir duygusal renklenme olmadan

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Bana öyle geliyor ki en önemli şey, seçilen ödeme ritüelinin her ikisi için de keyifli olması ve restoran gezisini mahvetmemesi))))
-
- Nirvana’dayım
İş konusunda yanılıyorsun. Herkes kendi yeteneklerinin ve kapasitelerinin en iyisine yatırım yapar ve ilişkilerde bağımsızlık, uzaklaşmak anlamına gelir ve ilham ve destek pahalıdır.
Başınız belaya girdiğinde ya da ciddi sağlık sorunları yaşadığınızda, herkes kendi başının çaresine baktığında bunun bir ilişki olmadığını, eşit bir partnerden bir parazite dönüştüğünüzü ve eşit partnerinizin sizi sildiğini anlayacaksınız. ortaklardan ve senin yerini aldı.
Bütün insanlar farklıdır . Arzularınız oldukça anlaşılır. Eğer kız arkadaşın bunları paylaşıyorsa, bu harika.Henson: ↑23 Oct 2023, 11:22Benim de benzer bir ilişkim var. "Kimin daha çok parası varsa o öder" anlamında değil, bölüşüm anlamında. kız arkadaşım bağımsızlığına ve kendini gerçekleştirmesine duyarlı, her şeyin parasını ödememe izin veriyor, ancak bir dahaki sefere ödeme yapması şartıyla. Mantık çok basit: ikimiz de eşitlikten yanayız (kelimenin tam anlamıyla, insanlar olarak birbirimizden farklı değiliz) ve eğer ikimiz de daha rahat bir yaşam inşa etmek için bir ortak arıyorsak ve bizim için hayat işe benziyorsa, o zaman Herkesin şartları eşit olmalı. “İlham ve destek” için kendi payına düşeni alan bir iş ortağı olarak bir asalağı kabul etmezsiniz, bu yüzden bizim için de aynı şey geçerli.Günümüzde bir kadının mali durumunun bir erkeğinkinden daha kötü olmadığı, hatta bazen daha iyi olduğu bir durum mümkün. Böyle durumlarda vicdanım adam yememe izin vermez. Kendim ağlıyorum. Bunda yanlış bir şey görmüyorum.
P.S. Agresif davranmıyorum, kafamda her şey buna benziyor, herhangi bir duygusal renklenme olmadan![]()
İş konusunda yanılıyorsun. Herkes kendi yeteneklerinin ve kapasitelerinin en iyisine yatırım yapar ve ilişkilerde bağımsızlık, uzaklaşmak anlamına gelir ve ilham ve destek pahalıdır.
Başınız belaya girdiğinde ya da ciddi sağlık sorunları yaşadığınızda, herkes kendi başının çaresine baktığında bunun bir ilişki olmadığını, eşit bir partnerden bir parazite dönüştüğünüzü ve eşit partnerinizin sizi sildiğini anlayacaksınız. ortaklardan ve senin yerini aldı.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Ksenofon, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A, PlajTavşan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Bir kadının kolları ve kafası yok, para kazanamıyor ve desteğe mi ihtiyacı var?
Ancak hem kadınlar hem de erkekler var ve buna da anlayışla yaklaşılmalıdır.
Fakat ideal olarak, bir çiftin gelir ve giderleri 50/50 oranında bölündüğünde.
Sorun ne??AlexTDV: ↑23 Oct 2023, 09:50 Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hesabı şimdiye kadar hep kendim kapattım Hatırlayabildiğim kadarıyla bu genellikle iyi bir biçimdir, belki insanların başka kavramları da var?
Bir kadının kolları ve kafası yok, para kazanamıyor ve desteğe mi ihtiyacı var?
Ancak hem kadınlar hem de erkekler var ve buna da anlayışla yaklaşılmalıdır.
Fakat ideal olarak, bir çiftin gelir ve giderleri 50/50 oranında bölündüğünde.
-
- Nirvana’dayım
İdeal olarak, ortak olarak kazanılan her şey harcanır Ailenin ihtiyaçlarına göre büyük masraflar birlikte konuşulur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
Bir adam bir restoranda benim için para öderse memnun olurum; eğer beni davet ederse buna hazır olmalı.
Bunu kur yapma unsuru olarak algılıyorum. Ama küstahça davranıp Veuve Clicguot’u istemeyeceğim...
Aynı zamanda faturanın 50/50 ödenmesi aramızda tartışılabilir, ancak yalnızca önceden.
Bunu kur yapma unsuru olarak algılıyorum. Ama küstahça davranıp Veuve Clicguot’u istemeyeceğim...
Aynı zamanda faturanın 50/50 ödenmesi aramızda tartışılabilir, ancak yalnızca önceden.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
Aynı şekilde, randevularda her zaman ağlarım, ancak bu modern genç bayanlarla karşılaştığımda (bunu kendim yapabilirim, genellikle cinsiyet manipülasyonlarınıza karşıyım)... sonra durumdan bir çıkış yolu buldum: ödemeden önce, Masanın üzerine iki banka kartı konur, benim ve hanımların hoşuna gider ve garsonun kimin kartını seçeceği şansa bağlıdır)
-
- Sürtünmeler
Partnerim en azından hayallerde bana eşit değilse sıkılıyorum. Bu, basitçe var olan ve kendisinden hiçbir şey olmayan bir çocukla romantik bir ilişki kurmaya benziyor, ama hadi onu besleyelim, giydirelim, yazın onu tatile götürelim, aptalca kırılan eskisinin yerine yeni bir telefon alalım.
bu konuşmanın tamamı tek bir soruya indirgenebilir. Hiçbir şey gerçekten düzelmediyse NEDEN BUNA İHTİYACIM VAR?
tam da bundan bahsediyoruz, mümkün olduğu ölçüde eşit katkıdan bahsediyoruz. Daha fazla mı kazanıyorum? tamam, sorun değil, daha sık veya daha sık ödeyeceğim (aslında burada olan bu, sadece daha fazla fırsatım var). ama kız arkadaşım da daha önce de söylediği gibi bağımsızlık için çabalıyor, bu zaten bir onur meselesi. ve bu ilişkide onun mali sorunlarını çözmenin bir aracı değil, bir ortağı olduğumu görmekten memnuniyet duyuyorum. Tek başımıza gayet iyi yaşayabiliriz ama birlikte olmak bizim için çok daha keyifli. ve para paradır, bir araçtır, bir ilişkinin temeli değildir.
destek (sık sık sunulduğu şekliyle) ) Hiç aramadım. benim için o kadar yanıltıcı bir şey ki dikkate değer değil. belirli sorunların çözümünde destek, sorunların çözümünde yardım - EVET YÜKSEK! ancak çoğu zaman bunlar "peki, endişelenmeyin" ruhundaki boş ve anlamsız kelimelerdir. Bu, değerlendirilemeyen ve dolayısıyla manipüle edilebilen bir değerdir. "Seni dinledim, endişeleniyorum!" ve ne değişti?ilham ve destek pahalıdır.
ciddi hastalık korkunç bir olgudur. ve desteğe gerçekten ihtiyaç duyulan yer burasıdır: günlük yaşamı ve finansmanı devralmak ve tedavi sorunlarıyla ilgilenmek. ve tam da bir partner değer taşıdığı için onu kaybetmek korkutucudur, onsuz daha da kötü olacaktır. ama eğer partner (erkekler de parazit olabilir, unutmayın) sadece ilişkiden faydalanıyor ve anlamsız bir destekle yönlendiriliyorsa, o zaman onunla kalmanın ne anlamı var? hastalıkta, sağlıkta bile neden gerekli?Strecoza: ↑23 Oct 2023, 11:53 Başınız belaya girdiğinde ya da ciddi sağlık sorunları yaşadığınızda, her erkek kendi başının çaresine baktığında bunun bir ilişki olmadığını, eşit partnerden parazite dönüştüğünüzü ve eşit partnerinizin karşınıza çıktığını anlayacaksınız. ortaklardan çıktı ve senin yerini aldı. n
Partnerim en azından hayallerde bana eşit değilse sıkılıyorum. Bu, basitçe var olan ve kendisinden hiçbir şey olmayan bir çocukla romantik bir ilişki kurmaya benziyor, ama hadi onu besleyelim, giydirelim, yazın onu tatile götürelim, aptalca kırılan eskisinin yerine yeni bir telefon alalım.
bu konuşmanın tamamı tek bir soruya indirgenebilir. Hiçbir şey gerçekten düzelmediyse NEDEN BUNA İHTİYACIM VAR?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 9 months
Bir kızı davet ettiğimde parasını ödemezsem utanırım. Hiçbir şey yolunda gitmese bile, kız kendi masasının parasını kendisinin ödeyeceği konusunda ısrar ederse, o zaman olur. hiçbir beklentinin olmayacağı açıktır)Alenka: ↑23 Oct 2023, 12:14 Bir adam bir restoranda bana para öderse memnun olurum; eğer beni davet ederse buna hazır olmalı.
Bunu kur yapma unsuru olarak algılıyorum. Ama küstahlık yapıp Veuve Clicguot’u istemeyeceğim...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 9 months
Hesabı hep ben ödedim. Ama belki şimdi bu soru insanlarla sosyal ağlar aracılığıyla tanıştığınız için bu kadar alakalı? Örneğin, insanlar Tinder’da buluşuyor ve hemen bir restoranda ilk buluşmalarını gerçekleştiriyorlar; birçok kız bunu ilişkilerini geliştirmek için kullanmıyor. Hatta onlar için bir terim bile buldular: “tabak yiyenler”, “boş yiyenler”. Aktif araştırma yapan erkekler bir noktada bu konu üzerinde bir anlayışa varırlar ve ortaya çıkan soru da budur.
Ben oradayken tanıdıklarım genellikle bir şirkette, okulda ya da işte oluyordu. İnsanlar iletişim kurdu, sempati ve ilgi gösterdi. Zaten bu dönemde, her ikisinin de birbirleriyle ilgili niyetleri açıktı ve adam kıza öfkeli bir ortak, eş gibi davrandığı için prensipte kimin ödeyeceği sorusu ortaya çıkmadı.
Ben oradayken tanıdıklarım genellikle bir şirkette, okulda ya da işte oluyordu. İnsanlar iletişim kurdu, sempati ve ilgi gösterdi. Zaten bu dönemde, her ikisinin de birbirleriyle ilgili niyetleri açıktı ve adam kıza öfkeli bir ortak, eş gibi davrandığı için prensipte kimin ödeyeceği sorusu ortaya çıkmadı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Ancak gerçekte bu sıklıkla olur. bir kadının "YALNIZCA aileyi geçindirmesi gerektiğine" inandığını ve kazandığı tek şeyin "benim param için" olduğunu düşünüyor.
Ayrıca, her iki kazancın büyüklüğü de dikkate alınmıyor.
sonunda kazandığı her şey - dibe batıyor ve yine de borca girmek zorunda kalıyor ve kadın gelirinin yalnızca% 10-15’ini (bazen oldukça fazla, hatta kendisininkinden daha fazlasını!) harcıyor ve tasarruf ediyor dinlenmek. Üstelik birikmiş servetinin yanına yaklaşmasına da izin vermiyor....
Elbette.
Ancak gerçekte bu sıklıkla olur. bir kadının "YALNIZCA aileyi geçindirmesi gerektiğine" inandığını ve kazandığı tek şeyin "benim param için" olduğunu düşünüyor.
Ayrıca, her iki kazancın büyüklüğü de dikkate alınmıyor.
sonunda kazandığı her şey - dibe batıyor ve yine de borca girmek zorunda kalıyor ve kadın gelirinin yalnızca% 10-15’ini (bazen oldukça fazla, hatta kendisininkinden daha fazlasını!) harcıyor ve tasarruf ediyor dinlenmek. Üstelik birikmiş servetinin yanına yaklaşmasına da izin vermiyor....

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
İşte.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Alexsss
-
- Sürtünmeler
evet evet evet! Önce sizinkini harcayacağız, sonra da her birimiz kendimizinkini harcayacağız.Rasrom: ↑23 Oct 2023, 12:37 Elbette.
Ancak gerçekte bir kadının "YALNIZCA aileyi geçindirmesi gerektiğine" inandığı ve kazandığı tek şeyin "benim param için" olduğuna inandığı görülür.
Ayrıca, her iki kazancın büyüklüğü dikkate alınmaz.
Sonunda kazandığı her şey dibe çöker ve yine de borçlanmak zorunda kalır ve gelirinin yalnızca %10-15’ini harcar ( bazen oldukça fazla, hatta onunkinden bile daha büyük!) ve gerisini kurtarıyor. Üstelik birikmiş servetinin yanına yaklaşmasına da izin vermiyor...
-
- Nirvana’dayım
Şu tarihten sonra gönderildi: 6 dakika 1 saniye:
İnsanlara karşı tüketici bir tavrınız var. Her şeyin somut faydalar sağlaması gerekmiyor ve her şey de değil. İlişkiler, aile, çocuklar. Aldığınızdan daha fazlasını verdiğinizde durum böyledir ve bunun nedeni şu anda uzun vadeli yatırımlar yapıyor olmanız değil, manevi gıdaya doğal, maddi gıdadan daha az ihtiyaç duymamamızdır.
Şu tarihten sonra gönderildi: 6 dakika 1 saniye:
Bu ilk sefer Bunu duymuştum.Rasrom: ↑23 Oct 2023, 12:37Elbette.Strecoza:23 Oct 2023, 12:06İdeal olarak, ortak olarak kazanılan her şey ailenin ihtiyaçlarına göre harcanır ve büyük masraflar birlikte tartışılır.ideally , bir çiftin gelir ve giderleri 50/50 oranında bölündüğünde.
Ancak gerçekte çoğu zaman bir kadının şuna inandığı görülür: " Ailesi" YALNIZCA o ve onun kazandığı tek şey "benim param karşılığında".
Ayrıca her iki kazancın büyüklüğü de dikkate alınmıyor.
Sonuçta tüm bunlar Kazandığı para dibe vuruyor ve hala borca girmek zorunda kalıyor, ancak gelirinin yalnızca %10-15’ini harcıyor (bazen oldukça fazla, hatta kendisininkinden bile daha fazlasını!) ve geri kalanını biriktiriyor. Üstelik birikmiş servetinin yanına yaklaşmasına da izin vermiyor....![]()
-
- Sürtünmeler
ve biraz ayrı olarak arıyordum. resmi çevirirsen ne olur? Bir erkek kadın rolünü, bir kadın da erkek rolünü kabul eder mi? Harika olur mu?
Bir ilişkide temelde kadın ve erkek diye ayırmıyorum. ikimiz de insanız, hepimiz buradayız
ama bu berbat bir kişisel an, lütfen dikkate alın ve propagandayı bana atfetmeyin. Aydaki kanser gibi maneviyat umurumda değil. Gösteriş yapması kolay, takdir etmesi imkansız olan tüm bu geçici şeyler umurumda değil. Ebeveynlere yardımları ve akıl sağlıkları için değer veriyorum, ebeveyn otoriteleri için değil. İlişkilere yararları ve birisiyle tek başınıza olduğundan çok daha fazlasını gerçekleştirebileceğiniz gerçeği nedeniyle değer veriyorum ve onlara güzel bir resim veya sosyal bir kurum için değer vermiyorum. Ben tam teşekküllü bir insanım ve bir ruh eşine ihtiyacım yok, aslında her zaman aynı şeyi
ve biraz ayrı olarak arıyordum. resmi çevirirsen ne olur? Bir erkek kadın rolünü, bir kadın da erkek rolünü kabul eder mi? Harika olur mu?
Bir ilişkide temelde kadın ve erkek diye ayırmıyorum. ikimiz de insanız, hepimiz buradayız
-
- Nirvana’dayım
Henson: ↑23 Oct 2023, 12:55Bir erkek kadın rolünü nasıl kabul eder? 9 ay çocuk taşıyacak, sonra bir yıl emzirecek, okula kadar bebek bakıcılığı yapacak, sonra dersler, kulüpler, bölümler ve tabii tüm bu zaman boyunca hastalıklar da mı olacak? Ve bir kadın aile külotunu giyip kanepeyi sırtıyla destekleyecek ve hafta sonu arkadaşlarıyla votka içmek için balığa mı gidecek yoksa fahişelerle saunaya mı gidecek?[quote=Strecoza post_id=276587 time=1698054487 user_id=
Ay’ı önemsediğim kadar maneviyatı da önemsiyorum. Gösteriş yapması kolay, takdir etmesi imkansız olan tüm bu geçici şeyler umurumda değil. Ebeveynlere yardımları ve akıl sağlıkları için değer veriyorum, ebeveyn otoriteleri için değil. İlişkilere yararları ve birisiyle tek başınıza olduğundan çok daha fazlasını gerçekleştirebileceğiniz gerçeği nedeniyle değer veriyorum ve onlara güzel bir resim veya sosyal bir kurum için değer vermiyorum. Ben tam teşekküllü bir insanım ve bir ruh eşine ihtiyacım yok, aslında her zaman aynı şeyi
Bir ilişkide temelde kadın ve erkek diye ayırmıyorum. burada ikimiz de insanız
-
- Sürtünmeler
Çocuk bakımı, ev hayatı ve mali konular iki kişi arasında paylaştırılmalıdır. eğlence ile dinlenmenin yanı sıra, her ikisi de eşit haklara sahiptir
Vay canına, her şeyi mükemmel anladınız. herkesin katkıda bulunması gerekiyor. tek yönde bir avantaj olacak - kavgalar ve hoşnutsuzluklar olacak. ve eğer bir bölünme varsa, kişinin başarıları abartılacak ve karşı tarafın çabaları küçümsenecektir. sonuçta, tıpkı kocasının işyerinde kıçını deştiği ve bunu yapmadığı sırada kadınların evde pislikler çektiği, ocakta 5 dakika harcadığı, çocuğunu ödev yapmak için oturtup evi izlediği2 aynı şekilde söylenebilir. dünyayı görüyor, her şeyi ailesine getiriyor, kendi iç çamaşırına bile harcamıyor. ama bu doğru değil.
Çocuk bakımı, ev hayatı ve mali konular iki kişi arasında paylaştırılmalıdır. eğlence ile dinlenmenin yanı sıra, her ikisi de eşit haklara sahiptir
-
- Nirvana’dayım
Bölmeyin, güçlü yönlerinize ve yeteneklerinize göre yatırım yapın. Sadece hayattan ne istediğine karar vermen gerekiyor. Evinizde çocuk ve rahatlık istiyorsanız, birden fazla çocuk istiyorsanız ve onların kendi başlarına büyümelerini istemiyorsanız, karınızın çok az alabileceği veya hiç çalışamayacağına hazırlıklı olun. Ve eğer gelişecek ve kariyeri olacak bir eş istiyorsanız, o zaman onun muhtemelen çok çalışacağı, çok çalışacağı ve akşamları evinizin genellikle boş olacağı ve yatağınızın soğuk olacağı gerçeğine hazır olun. Ve hiç çocuk olmayabilir.
-
- En güçlü orgazm!
Strecoza, ancak bunu önceden programlayamazsınız . Bugün eşim çocuklarla oturuyor ve bir süre sonra kendini geliştirmeye karar verdi...
Sadece istersen her zaman bir uzlaşma bulabilirsin.
Şanslıydım, her şey işe yaradı dışarı. Ve çocuklar, bir ev ve iki yüksek öğrenim... İşe yaramayan şey ise lisans almaktı...
Ve bu durumda koca, çocukların annesinin yerini pekala alabilir...
Ama ahlaki açıdan evet, hazırlıklı olmanız gerekiyor...
Şanslıydım, her şey işe yaradı dışarı. Ve çocuklar, bir ev ve iki yüksek öğrenim... İşe yaramayan şey ise lisans almaktı...
Ama ahlaki açıdan evet, hazırlıklı olmanız gerekiyor...
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
Maden ocağında çalışmayı tercih ederim ve öyle olacak evde çocuklarla oturmaktan daha kolay))Alenka: ↑23 Oct 2023, 13:48 Strecoza, ancak yapamazsınız önceden programlayın. Bugün eşim çocuklarla oturuyor ve bir süre sonra kendini geliştirmeye karar verdi...
Ama ahlaki açıdan evet, hazırlıklı olmanız gerekiyor....
-
- Sürtünmeler
onay için teşekkürler) dünya siyah-beyaz değildir ve eğer her ikisi de bir çözüm bulmaya hazırsa ve kendi rahatlıkları uğruna sinsice kaçmıyorlarsa her zaman fırsatlar vardır
, her şey o kadar da üzücü değil. Bilim doktorlarının çocukları var, üst yönetimdeki kadınlar da çocuk sahibi olamamayı başarıyorlar. Kendini geliştirmenin ve kariyer geliştirmenin kişisel yaşamla uyumlu olmadığını kim söyledi? sanki evet, daha az boş zaman var ama yine de kalıyor. Kız arkadaşım öğrenci, o sadece dersleriyle meşgul, ben de kariyerimle meşgulüm ve açıkçası bundan keyif alıyorum. ve aynı zamanda ikimiz için de zaman buluyoruz ve seks bitmedi, ilişki kaybolmadı. Çocuk sahibi olmayı istemememize veya planlamamamıza rağmen bu konuda birbirimizi buldukeviniz genellikle akşamları boş ve yatağınız soğuk olacaktır. Hiç çocuk da olmayabilir.
-
- Nirvana’dayım
Yapabilirsin’ Her şeyi önceden öngörmezseniz yeterince akıllı olmazsınız, ben zaten birçok hatayla gelen deneyim konusunda sessizim, ancak her zaman bir anlaşmaya varabilirsiniz. Kendi içinizde birikip birikmiş kırgınlıkları atmayın, hemen bir anlaşmaya varın. Bizde alışılageldiği gibi ültimatomsuz, ama birlikte çözülmesi, düşünülmesi ve birlikte çözülmesi gereken bir sorun olarak.
Şanssızdım ve artık hiçbir şeye ihtiyacım yok.
Sana katılıyorum.Alenka: ↑23 Oct 2023, 13:48 Strecoza, ancak yapamazsınız önceden programlayın. Bugün eşim çocuklarla oturuyor ve bir süre sonra kendini geliştirmeye karar verdi...
Ama ahlaki açıdan evet, hazırlıklı olmanız gerekiyor....
Yapabilirsin’ Her şeyi önceden öngörmezseniz yeterince akıllı olmazsınız, ben zaten birçok hatayla gelen deneyim konusunda sessizim, ancak her zaman bir anlaşmaya varabilirsiniz. Kendi içinizde birikip birikmiş kırgınlıkları atmayın, hemen bir anlaşmaya varın. Bizde alışılageldiği gibi ültimatomsuz, ama birlikte çözülmesi, düşünülmesi ve birlikte çözülmesi gereken bir sorun olarak.
Şanssızdım ve artık hiçbir şeye ihtiyacım yok.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Alice, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
AlexTDV ve ben seninle çalışmazdım. ..evde lezzetli bir akşam yemeğiyle bekliyordum

-
- Nirvana’dayım
Şu anda tatilde misin? Bu sadece bir iş günü ve sen burada oturuyorsun.
-
- Sürtünmeler
Strecoza, düzensiz bir programım var ve uzaktan çalışıyorum. Bazen bir hafta boyunca oturduğum yerden kalkmıyorum, bazen boş bir günüm oluyor, editleri bekliyorum, akşam geliyor ve bütün gece çalışıyorum. uzaktan programcılar ve tasarımcılar anlayacaklardır
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Konunun dışına çıktık. Yine eşitlik konusunda. Eşitlik harikadır. Ama aynı zamanda gelenekler de var.
Bir erkek her zaman hanımını koruyan, ona değer veren ve değer veren bir şövalyedir. Onun için canını vermeye hazırdır. Bu gelenek, uzun zaman önce ortaya çıkan ve şaşırtıcı bir şekilde hanımların yardımıyla hızla yok edilen bir prensip haline geldi.
Bir bayanın kafede ödeme yapmasına asla izin vermeyeceğim. Prensip budur. Para yok, parkta yürüyün ve temiz hava soluyun. Sonunda al.
Bayan’a çiçek veriyorum ve toplu taşıma araçlarından indiğinde elimi uzatıyorum. Sana bir palto veriyorum ve botlarının fermuarını kapatmaya yardım etmenin utanç verici olduğunu düşünmüyorum. Ve bir kadının kırıldığını görürsem, yardım edemeyeceğimi anlasam bile asla kenara çekilmeyeceğim.
Öncelikle çocuklar, kadınlar ve yaşlılar kurtuluyor. Bu aynı zamanda bir prensiptir. Yanlışlar yüzünden yüzyıllardır geliştirilen ilkelerden vazgeçmeye gerek yok. Bundan iyi bir şey çıkmayacak!
Bir erkek her zaman hanımını koruyan, ona değer veren ve değer veren bir şövalyedir. Onun için canını vermeye hazırdır. Bu gelenek, uzun zaman önce ortaya çıkan ve şaşırtıcı bir şekilde hanımların yardımıyla hızla yok edilen bir prensip haline geldi.
Bir bayanın kafede ödeme yapmasına asla izin vermeyeceğim. Prensip budur. Para yok, parkta yürüyün ve temiz hava soluyun. Sonunda al.
Bayan’a çiçek veriyorum ve toplu taşıma araçlarından indiğinde elimi uzatıyorum. Sana bir palto veriyorum ve botlarının fermuarını kapatmaya yardım etmenin utanç verici olduğunu düşünmüyorum. Ve bir kadının kırıldığını görürsem, yardım edemeyeceğimi anlasam bile asla kenara çekilmeyeceğim.
Öncelikle çocuklar, kadınlar ve yaşlılar kurtuluyor. Bu aynı zamanda bir prensiptir. Yanlışlar yüzünden yüzyıllardır geliştirilen ilkelerden vazgeçmeye gerek yok. Bundan iyi bir şey çıkmayacak!
Last edited by Ksenofon on 23 Oct 2023, 14:12, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Tapkin, Alice, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
O halde bana kariyerinizi nasıl yönettiğinizi açıklayın? Bu ifadeye ne anlam yüklüyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
Üzgünüm, sen erkekleri seviyorsun kendi çocuklarını sevmiyor musun? :bilinmiyor:
-
- Sürtünmeler
2) Açıklamak istemiyorum kişisel bilgi
3) anlamı basittir. İkimiz de faaliyetlerimize tutkuyla bağlıyız ama ilişkileri ihmal etmiyoruz
4) cidden, öyle mi? İş rutinimi anlatmaya başlamalı mıyım? Hangi görevleri kimin için yapıyorum?
1) bu konunun konusu bu değil
3) anlamı basittir. İkimiz de faaliyetlerimize tutkuyla bağlıyız ama ilişkileri ihmal etmiyoruz
4) cidden, öyle mi? İş rutinimi anlatmaya başlamalı mıyım? Hangi görevleri kimin için yapıyorum?
-
- Nirvana’dayım
)))) Kariyeriniz konusunda tutkulu olmakla ilgili sözlerinizin sadece sözler olduğunu anlıyorum.Henson: ↑23 Oct 2023, 14:171) bu konunun konusu bu değilO halde bana kariyerinizi nasıl yönettiğinizi açıklayın? Bu ifadeye ne anlam yüklüyorsunuz?
4) cidden, öyle mi? İş rutinimi anlatmaya başlamalı mıyım? hangi görevleri kimin için yerine getiriyorum?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
erojen konusunda da benzer bir konu tartışılmıştı... aynı ilişkide "her şeyin yarıya indiği bir hikaye anlatılmıştı ".. bir kadın hamile kaldı ve doğum yaptı ve kocası ona artık krediyle yaşadığını söyledi ve tüm masraflarını bebek bezlerine, pürelere, oyuncaklara, bebek bezlerine yazdı, sanki 3 yıl sonra işe geri döneceksin ve geri ödeStrecoza: ↑23 Oct 2023, 11:53Bütün insanlar farklıdır . Arzularınız oldukça anlaşılır. Eğer kız arkadaşın bunları paylaşıyorsa, bu harika.Henson: ↑23 Oct 2023, 11:22Benim de benzer bir ilişkim var. "Kimin daha çok parası varsa o öder" anlamında değil, bölüşüm anlamında. kız arkadaşım bağımsızlığına ve kendini gerçekleştirmesine duyarlı, her şeyin parasını ödememe izin veriyor, ancak bir dahaki sefere ödeme yapması şartıyla. Mantık çok basit: ikimiz de eşitlikten yanayız (kelimenin tam anlamıyla, insanlar olarak birbirimizden farklı değiliz) ve eğer ikimiz de daha rahat bir yaşam inşa etmek için bir ortak arıyorsak ve bizim için hayat işe benziyorsa, o zaman Herkesin şartları eşit olmalı. “İlham ve destek” için kendi payına düşeni alan bir iş ortağı olarak bir asalağı kabul etmezsiniz, bu yüzden bizim için de aynı şey geçerli.Strecoza: ↑23 Oct 2023, 10:23 Günümüzde bir kadının mali durumunun bir erkeğinkinden daha kötü olmadığı, hatta bazen daha iyi olduğu bir durum mümkün. Böyle durumlarda vicdanım adam yememe izin vermez. Kendim ağlıyorum. Bunda yanlış bir şey görmüyorum.
P.S. Agresif davranmıyorum, kafamda her şey buna benziyor, herhangi bir duygusal renklenme olmadan![]()
Başınız belaya girdiğinde ya da ciddi sağlık sorunları yaşadığınızda, herkes kendi başının çaresine baktığında bunun bir ilişki olmadığını, eşit bir partnerden bir parazite dönüştüğünüzü ve eşit partnerinizin sizi sildiğini anlayacaksınız. ortaklardan biri ve senin yerini aldı. n

Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 23 Oct 2023, 14:31, edited 1 time in total.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Venüs, Serg_A, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Hayır, sadece AlexTDV, bir annenin payının ne kadar zor olduğunu anlıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 9 months
ve genellikle ziyaret ettiğiniz veya bazen ziyaret ettiğiniz restoranın ortalama faturası nedir?
-
- En güçlü orgazm!
-
- Oral stimülasyon
nKocanın bu konuda ne söylediği ne fark eder? Benim düşünceme göre, aile kanunu her şey biliniyor ve anlaşılıyor, orada her şey açık - evlilik sözleşmesi yoksa hem masraflar hem de gelir her şey ortak.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑23 Oct 2023, 14:29 a benzer bir konu erogen’de tartışılmıştı.. aynı ilişkide "her şeyin yarıda olduğu" bir hikaye vardı.. bir kadın hamile kaldı ve doğum yaptı ve kocası artık krediyle yaşadığını söyledi ve tüm masrafları bebek bezleri, püreler, oyuncaklar, bebek bezleri üzerine yazdı, sanki 3 yıl sonra işe gidip geri ödeyeceksin
-
- Nirvana’dayım
Bir fark var. Sevinçte de üzüntüde de onunla birlikte yaşamaya devam edebilirsiniz.Andrew495: ↑23 Oct 2023, 14:45Kocanızın bu konuda söylediği ne fark eder? Bana göre aile kanunu her şey biliniyor ve anlaşılıyor, orada her şey açık; her şey ortak, eğer evlilik sözleşmesi yoksa hem giderler hem de gelirler.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑23 Oct 2023, 14:29 a benzer bir konu erogen’de tartışılmıştı.. aynı ilişkide "her şeyin yarıda olduğu" bir hikaye vardı.. bir kadın hamile kaldı ve doğum yaptı ve kocası ona artık krediyle yaşadığını söyledi ve tüm masrafları bebek bezleri, püreler, oyuncaklar, bebek bezleri üzerine yazdı, sanki 3 yıl sonra işe gidip geri ödeyeceksin
-
- Oral stimülasyon
Ya da onunla değil), burada bizi boşayan Vatikan değil) Ama, Genel olarak yani kişinin ve eşinin duruma ve yasalara uygun olmayan istekleri tamamen göz ardı edilebilir.Ksenofont: ↑23 Oct 2023, 14:59 Ksenofont » bir dakikadan az önce
Andrew495: ↑15 dakika önce
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑30 dakika önce
erogen’de de benzer bir konu tartışılmıştı.. aynı ilişkide "her şeyin yarım olduğu" bir hikaye anlatıldı... bir kadın hamile kaldı ve doğum yaptı ve kocası ona artık krediyle yaşadığını söyledi ve her şeyi yazdı bebek bezi, püre, oyuncak, bebek bezi masrafları, mesela 3 yıl sonra işe dönüp döneceksin
Kocanın bu konuda ne demesi ne fark eder? Benim düşünceme göre, aile kanunu her şey biliniyor ve anlaşılıyor, orada her şey açık - her şey ortak, hem giderler hem de gelir, eğer evlilik sözleşmesi yoksa.
Fark var. Onunla neşe ve üzüntü içinde yaşamaya devam edebilirsin.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1267 Views
-
Last post by LadaR
-
- 5 Replies