anneme seks teklif etmek istiyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi

İyi günler.
Bu yorucu bir konu ama durumumla ilgili fikrinizi duymak istiyorum.
28 yaşındayım. Anne 46 yaşında, dul, mütevazı ve sessiz.
Birkaç yıl sonra üvey babasının ölümünden sonra bir süreliğine bir erkek arkadaşı vardı. Ve ayrılmalarının ardından kendini tamamen erkeklere kapattı. Ve üzerinden 7 yıl geçti, "neden bir erkek aramıyorsun" diye onunla bu konu hakkında konuşmaya çalışıyorum, bu yüzden tek bir cevap var: "Yeterince acı çektim." , veya buna benzer bir şey.
Genellikle iş hayatına daha yakın.
Onu seks yapmaya davet etmek istiyorum. Bu düşünceyi uzun zamandır kafamda taşıyordum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Muhtemelen bir sorunuz var: (burada hangi taraftasınız, kahrolası asistan?) Evet, her zamanki soru. Annemin nasıl yaşlandığını, erkek aramadığını, şefkati bilmediğini, yılların uçup gittiğini ve sadece evle ve kızıyla (kızım 9 yaşında) ilgilendiğini izliyorum. Seks istediğini biliyorum (bu konu hakkında kısa bir konuşma vardı) ama bunun için hiçbir şey yapmıyor.
Bunu özellikle onun iyiliği için yapmak istiyorum. Benim isteklerimin bununla hiçbir ilgisi yok. Hatta sanırım, katılıyorum, 50/50 değil.
Bu fikrin en iyi olmaktan çok uzak olduğunu anlıyorum, ancak bu hareketle ona enerji veriyor gibiyim ve (erkeğe doğru) hareket etmeye başlaması için bir teşvik sağlıyorum. seks). Ya yardımcı olursa? Üstelik yaşlı bir kadın için seks çok gerekli. Ve basitçe onu memnun etmek istiyorum.
Beni yargılamanıza ya da küfür etmenize gerek yok, zihinsel olarak iyiyim, yeterliyim. Bunu tartışacak kimse yok.
Temel olarak bunu kafama koydum ve tavsiyeye ihtiyacım var: Tüm bunlarla baş etmenin en iyi yolu nedir?
Güzel bir akşamı bir şişe güçlü ve tatlı bir şeyle geçirin; bu sırada her şeyi olduğu gibi söyleyebilirsiniz (sunabilirsiniz) ve saçlarınızı kırmadan?
Herkese teşekkürler))
Bu yorucu bir konu ama durumumla ilgili fikrinizi duymak istiyorum.
28 yaşındayım. Anne 46 yaşında, dul, mütevazı ve sessiz.
Birkaç yıl sonra üvey babasının ölümünden sonra bir süreliğine bir erkek arkadaşı vardı. Ve ayrılmalarının ardından kendini tamamen erkeklere kapattı. Ve üzerinden 7 yıl geçti, "neden bir erkek aramıyorsun" diye onunla bu konu hakkında konuşmaya çalışıyorum, bu yüzden tek bir cevap var: "Yeterince acı çektim." , veya buna benzer bir şey.
Genellikle iş hayatına daha yakın.
Onu seks yapmaya davet etmek istiyorum. Bu düşünceyi uzun zamandır kafamda taşıyordum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Muhtemelen bir sorunuz var: (burada hangi taraftasınız, kahrolası asistan?) Evet, her zamanki soru. Annemin nasıl yaşlandığını, erkek aramadığını, şefkati bilmediğini, yılların uçup gittiğini ve sadece evle ve kızıyla (kızım 9 yaşında) ilgilendiğini izliyorum. Seks istediğini biliyorum (bu konu hakkında kısa bir konuşma vardı) ama bunun için hiçbir şey yapmıyor.
Bunu özellikle onun iyiliği için yapmak istiyorum. Benim isteklerimin bununla hiçbir ilgisi yok. Hatta sanırım, katılıyorum, 50/50 değil.
Bu fikrin en iyi olmaktan çok uzak olduğunu anlıyorum, ancak bu hareketle ona enerji veriyor gibiyim ve (erkeğe doğru) hareket etmeye başlaması için bir teşvik sağlıyorum. seks). Ya yardımcı olursa? Üstelik yaşlı bir kadın için seks çok gerekli. Ve basitçe onu memnun etmek istiyorum.
Beni yargılamanıza ya da küfür etmenize gerek yok, zihinsel olarak iyiyim, yeterliyim. Bunu tartışacak kimse yok.
Temel olarak bunu kafama koydum ve tavsiyeye ihtiyacım var: Tüm bunlarla baş etmenin en iyi yolu nedir?
Güzel bir akşamı bir şişe güçlü ve tatlı bir şeyle geçirin; bu sırada her şeyi olduğu gibi söyleyebilirsiniz (sunabilirsiniz) ve saçlarınızı kırmadan?
Herkese teşekkürler))
-
Re: Anneme seks teklif etmek istiyorum
Böylece küçük kız kardeşiyle başladı, kendi teyzesini de becerdi, içti, masaj yaptı, külotunu sert bir şekilde çıkardı, yalamaya başladı, sonra içeri girdi, sikişmedi, kıçına soktu ve sadece onun üzerine uzanıp bunun hakkında sohbet etti. konu, ona böyle bir şey söyledi ve orada yatacağız, yoksa şimdi benden seni becermemi mi istiyorsun, dedi ki Sasha Amca bilmez anne de, teyze 51 yaşında, bence çok ateşli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Orientation: heteroseksüel
O halde bunu onunla tartışın! İlk seferde çalışmayabilir. Bu fikre alışması gerekiyor. Onu özen ve şefkatle kuşatın, ona daha sık sarılın, şefkatli sözler söyleyin. Sanki şans eseri ona ereksiyon halindeki penisinizi gösterin, belki duştan sonra ya da mastürbasyon sırasında... Kısacası, bir seçenek bulacaksınız, küçük değil! Eriyecek ve verecek! Bir kadın olarak söylüyorum!Bunu tartışacak kimse yok.
-
annen seni affedecek, sikişme anında asıl mesele kendi anneni siktiğin gerçeğini düşünmemek, para için sıradan bir fahişeyi siktiğimi hayal ettim
-
İçebilirsin, dans edebilirsin, sonra yavaş yavaş yakın fiziksel temaslar olacak ve harekete geçebilirsin. Ancak burada bu fikirle aramızdaki ilişkiyi bozmak istemeyeceğim başka bir şey daha var.
Bunu yapmak benim için o kadar kolay değil. Bence güzel bir içki içip evlenme teklif etmek daha iyi olur. Evet, evet, hayır, hayır) yoksa konuyu tamamen kapatacağım.
İçebilirsin, dans edebilirsin, sonra yavaş yavaş yakın fiziksel temaslar olacak ve harekete geçebilirsin. Ancak burada bu fikirle aramızdaki ilişkiyi bozmak istemeyeceğim başka bir şey daha var.
-
daha büyük kızlar bunu her zaman isterler, size onu almanızı, soymanızı ve sikmeye başlamanızı tavsiye ederim, inanın bana, eğer seks yapmayı teklif ederseniz, anneniz bunu kendisi düşünmüş olsa bile herkesi reddedecektir. İnan bana, eğer anneni bir oğul gibi sikersen, o zaman hepsi bu, 40 dakikamı benimkini yemekle geçirdim o yüzden durmamam için bana yalvardı
-
İhale,
Ha ha ha. Yalnızca bir ibne "Annenin önünde mastürbasyon yap." tavsiyesini verebilir. Yandın, ibne.
Ha ha ha. Yalnızca bir ibne "Annenin önünde mastürbasyon yap." tavsiyesini verebilir. Yandın, ibne.
-
Annemin önünde sarsıldım. Ambulans çağırdı, beni bir psikiyatri hastanesine götürdüler ve kayıt altına aldılar. Bütün arkadaşlarına ve komşularına benim PND’ye kayıtlı olduğumu söyledi. Onlar da arkadaşlarına anlattılar. Görünüşe göre bir arabanın veya apartmanın penceresinden "Bakın, bir deli geliyor." Sokakta yürüyorum - erkekler yere tükürüyor, kadınlar sanki ünlü bir manyak görmüş gibi kaçıyorlar.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Bir akşam onunla oturup bir içki iç ve sonra teklifte bulun, bence o da kabul etmeli
Benim fikrim daha güçlü ve hepsi bu
Benim fikrim daha güçlü ve hepsi bu
-
Neden müzakere edelim, ikna edelim? Kendi oğluyla seks yapma konusundaki kışkırtıcı düşüncenin aklına bile gelmemesi için her şey yapılmalı! Sanki tanıdığı bir yabancının adamı onu taciz ediyor ve istediğini elde ediyormuş gibi. Ve sanki herkes rastgele bir partiye gitmiş ve apartmanın olgun ev sahibesiyle kalmış gibi davranıyorsun. Küstahça baştan çıkarın: dudaklarından öpün, göğüsleri, kalçaları sıkın, ellerinizle kıyafetlerin altına girin! Ve bunu onun için yaptığını unut, onu isteyenin SİZ olduğunu mümkün olan her şekilde göstermeniz gerekiyor! Tecavüzün eşiğinde cesurca hareket edersen, seni temin ederim ki sadece anneni değil, sen de büyük zevk alacaksın! Benimkini istediğim gibi ve aç olmadan bir sevgiliyle yarım tekmeyle baştan çıkardım, böylece onu terk etti ve sadece benimle eğlendi! Ve annenin içinde bulunduğu durumda, senin yerinde olsaydım onu uzun zaman önce metresim yapardım!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
Hapların mı bitti?kız kardeşimi yaladım: ↑07 Sep 2021, 07:30 Böylece küçük kız kardeşiyle başladı, o da kendi teyzesini sikti, içti, masaj yaptı, külotunu sert bir şekilde çıkardı, yalamaya başladı, sonra içeri girdi, sikmedi, içine soktu kıçına uzandım ve ona uzanıp bu konuyu sohbet ettim, ona ya orada böyle yatacağımızı söyledim ya da şimdi benden seni becermemi istiyorsun, dedi ki Sasha Amca bilmeyecek, annem bilmeyecek’ Ben de bilmiyorum, teyzem 51 yaşında, bence çok ateşli
-
- Sürtünmeler
Deneyimli, Burada yalnızca bir ibne var! Sensin! Forumlarda potansiyel aktif olanları mı araştırıyorsunuz ve onların size domates yetiştirmesini mi bekliyorsunuz? Peki, peki!
Ve "annenin önünde mastürbasyon yapmak" konusunu hayal ediyordun! Yoksa okumayı mı unuttunuz? Ereksiyon halindeki bir penis hakkında yazdım! Ve bunlar farklı şeyler! Konuşurken kullandığım üslup ve terimlerden rahatsız mısın? Bu yüzden mi kafanda benim ibne olduğuma dair tuhaf bir düşünce var? Benim gibi 19 yıllık tecrübeye sahip bir jinekolog olsaydın, sabahtan akşama kadar sadece amcıklarla uğraşsan sana bakardım... O zaman nasıl söylerdin? Ve unutma, göt sikenlerin avcısı, kategorik yargılar dar görüşlülüğün ve aptallığın işaretidir!
Ve "annenin önünde mastürbasyon yapmak" konusunu hayal ediyordun! Yoksa okumayı mı unuttunuz? Ereksiyon halindeki bir penis hakkında yazdım! Ve bunlar farklı şeyler! Konuşurken kullandığım üslup ve terimlerden rahatsız mısın? Bu yüzden mi kafanda benim ibne olduğuma dair tuhaf bir düşünce var? Benim gibi 19 yıllık tecrübeye sahip bir jinekolog olsaydın, sabahtan akşama kadar sadece amcıklarla uğraşsan sana bakardım... O zaman nasıl söylerdin? Ve unutma, göt sikenlerin avcısı, kategorik yargılar dar görüşlülüğün ve aptallığın işaretidir!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 5):
- Avare, annem adam yaptı, Travolta, Zebr111, Artem.Maxsimov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Ben de öyle düşünüyorum, doğum günü partisinden dönmesini bekliyorum, onunla hemen çıplak buluşmayı düşünüyorum, doğum günü partisinde orada sarhoş olacak, öncekinden biraz daha kolay olacak ayık biri, hızlı bir şekilde bir şeyler yerleştirmem gerekecek ki zaten girdiğimi anlamasın bile, hiçbir iddiada bulunmadan, koridorun tam ortasına onu iteceğim
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
- Kültür, Aleks, Travolta
-
.....................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:45, edited 1 time in total.
-
- Sürtünmeler
Vaftiz annesini ve en yakın arkadaşını zaten ayaklar altına aldım, evli olmalarına rağmen, eğer onlara anlatırsa bu benim avantajıma olur, hatta onları tek tek değil de birlikte sikmek bile mümkün olabilir
10 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşı tamamen sözlü olarak direndi tabiri caizse gerek yok diyor, istemiyorum, evliyim, ben pervasızca onu soyarken bunu söyledi, hiçbir fiziki direnç olmadı, rahatlıkla içeri girdim ve genç bir kadın gibi siktim. , istemedi, yani, kafayı buldu ve onunla iletişim burada bitmedi, beni becerdikten sonra muhtemelen üç ay boyunca gizlice buluştuk, yetişkin bir kadını garajlarda, bodrumlarda ve terk edilmiş yerlerde gezdirdik, artık vaftiz annemle, annemin kız kardeşiyle iletişim kurdum, her ne kadar tepede yaşıyor olsa da, iki yılda bir ziyarete geliyor, haftada bir, bazen iki haftada bir geliyor, yalnız kalınca hemen gidip annemi memnun ediyorum. teyze, o çok ateşli, benden önce babamla sevişti, o ve annem uzun süredir boşandılar, yani, onları yaktıktan sonra, sanırım bunu babamdan çok daha sık yaşıyorum.
10 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşı tamamen sözlü olarak direndi tabiri caizse gerek yok diyor, istemiyorum, evliyim, ben pervasızca onu soyarken bunu söyledi, hiçbir fiziki direnç olmadı, rahatlıkla içeri girdim ve genç bir kadın gibi siktim. , istemedi, yani, kafayı buldu ve onunla iletişim burada bitmedi, beni becerdikten sonra muhtemelen üç ay boyunca gizlice buluştuk, yetişkin bir kadını garajlarda, bodrumlarda ve terk edilmiş yerlerde gezdirdik, artık vaftiz annemle, annemin kız kardeşiyle iletişim kurdum, her ne kadar tepede yaşıyor olsa da, iki yılda bir ziyarete geliyor, haftada bir, bazen iki haftada bir geliyor, yalnız kalınca hemen gidip annemi memnun ediyorum. teyze, o çok ateşli, benden önce babamla sevişti, o ve annem uzun süredir boşandılar, yani, onları yaktıktan sonra, sanırım bunu babamdan çok daha sık yaşıyorum.
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 2):
- Kültür, Aleks
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Deneyimli gibi dinle. Adamla yattın mı? Belki sen de ibnesindir? Hırsızın şapkası yanıyor. Sık sık arkadan itişli araçlardan bahsediyorsunuz. Psikolojik mi yoksa bir çeşit travma mı?İhale,
nHa ha ha. Yalnızca bir ibne "Annenin önünde mastürbasyon yap." tavsiyesini verebilir. Yanıldın ibne.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 5):
- Nikk, rmt, annem adam yaptı, Travolta, Süleyman
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Sürtünmeler
Bugün penisim ilk kez annemin dudaklarına temas etti, uyurken biraz vakit geçirdi, hatta bir ara uyanmasını bile istedim.
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 2):
- Kültür, Aleks
-
- Sürtünmeler
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben bir ibne ve sürtüğüm, ne olmuş yani? Hiç bir kadından yazmadım. Aynı zamanda heteroyum, belki biraz biseksüelim. Peki bunda yanlış olan ne?
-
- Sürtünmeler
Deneyimli, hesabımda x..y yazıyor baraka ve yakacak odun var! Gerçeğin kriterini buldum - internette bir arama motoru! Hayır arkadaşlar, bu yozlaşmaya çok sevindim! Bu tür insanların bu foruma çeşitlilik katmak için burada gerekli olduğunu düşünüyorum...
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 4):
- George, annem adam yaptı, Tolkala, Tolyan
-
Bu "Sevgi dolu" video görüşmesini sunun.
Bu horoz video görüşmelerini reddedecek. İşte bu. Peki, “İstiyorum ama olmuyor” diyebilir ve çeşitli bahaneler üretebilir. Kısacası bunu öğrenmek kolaydır.
Bu horoz video görüşmelerini reddedecek. İşte bu. Peki, “İstiyorum ama olmuyor” diyebilir ve çeşitli bahaneler üretebilir. Kısacası bunu öğrenmek kolaydır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Noname, Evli misin??? bak, aksi takdirde onu becerme arzun, kendine bir kız bulup onu becerme açısından sana karşı dönecek. Eğer isterse kendisi bulur, elbette size haber verir. Bu arada onun küçük kız kardeşin ve kızıyla bir ilgisi var. Hayallerinizi bulduğunuz yaşınızdaki birine uygulasanız iyi olur. aksi takdirde muhtemelen mastürbasyon yapıyorsunuz ve aptalca annenizi öldürmeyi hayal ediyorsunuz. Eğer seninle seks konusu hakkında sıradan bir şekilde konuşuyorsa, bu sohbeti sürdürmek içindi, başka bir şey değil. Arzularını sakinleştir ve kendine bir kız bul.
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 3):
- George, annem adam yaptı, kaptan63
-
- Sürtünmeler
vit123, her şeyi sonuna kadar görmeyi severim , eminim annem beni anlayacaktır, kız kardeşimi ve beni anlayacaktır, tam teşekküllü bir ensest aileye sahip olacağız, umarım ve evet, bugün onun her yerine dokunuyordum, penisimi penisimle çekiyordum. Öte yandan doğru çarpıtma slegontsa’nın seğirmesi ve onu nasıl becereceğim ve nasıl biteceğine dair düşünceler olurdu. Bu düşünceler ikinci gün beni terk etmedi, bundan ciddi şekilde ateşleniyorum, bu arzu beni yiyor tamamen bitti, kız kardeşimle fiziksel olarak rahatlamak bile pek işe yaramıyor, kısacası her şey berbat
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Aleks
-
Tavsiye için herkese teşekkürler. Yukarıdakilerin hepsinden ideal eylem planımı hazırlayacağım. Bu ay içerisinde planımı gerçekleştireceğim ve sonrasında sonucu buraya yazacağım.

-
- Sürtünmeler
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben de ablama seks teklif etmek istiyorum. Deniyorum. Ben 52 yaşındayım, o ise 61. Ona Viber üzerinden yazabileceğimi düşündüm.
- These users thanked the author Duvar for the post (total 3):
- Sergey Arı, Evgeniy-Spb, Aleks
-
Hayalim gerçek oldu, tarif edilemez bir duygu, annem toplantıya gitti, 42 yaşındaki annem ve 12 yaşındaki kız kardeşimi sikmekten keyif alıyorum, bunu annemi robotun önünde siktikten sonra yazıyorum) şimdi bu her zaman böyle olacak
-
- Sürtünmeler
Teklif etmeye değmez, alıp sikmeye değer.
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Aleks
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Viber aracılığıyla buna değmeyeceğini düşünüyorum. Hoş bir ortamda, bir bardak çay eşliğinde yapılan sohbette daha iyi olur.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Aleks
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
Okuyan herkese selamlar!)
Haberlerle karşınızdayım! Başka birinin zaferi hakkında yanlış bir tahminde bulunduğum için veya daha doğrusu hayal gücünüzün daha da gelişmesinin yarattığı sıkıntıdan dolayı önceden özür dilemek istiyorum. Kısacası, büyük olasılıkla, en iyisi, hiç umursamıyorsunuz. O halde asıl meseleye geçelim.
Daha önce de yazdığım gibi bu soru aklımdan çıkmıyordu. Uzun zamandır. Ve artık olgunlaştım!
Cesaretinizi topladınız, tabiri caizse taşaklarınızı yumruğunuza aldınız ve öyle görünüyor ki harekete geçin. Ama ne yazık ki.
Bu konudaki tavrımı, kararlılığımı ve hazırlığımı fark ettiğimde, tek yapmam gereken sessizce bir elimle annemi belinden tutup diğer elimle külotunu yırtıp atmaktı. penisin en köküne kadar, "çıtırdayana kadar" "... Anlıyorum. Bu kişiye bunu yapamayacağımı anladım. Bunun imkansız olduğunu anladım, sadece imkansız, hepsi bu. Belki de bu hala sıradan bir korkudur ve benim tüm mücadele ruhum, yıllardır beni sarhoş eden bir seraptan başka bir şey değildir. Nasıl, ne, neden, ne olursa olsun vb. önemli değil. Bu karışıklığı anlamak bile istemiyorum. Önemli olan tek şey, derinlerde bir yerde varmak istediğim sonuca varmış olmamdır. Ve ben bunu bir zafer olarak görüyorum, hatta olabilecek bir zaferden bile daha güçlü.
Arkadaşlar, işim bitti. Bu soruyu kendim için sonsuza kadar kapatıyorum.
P. S. Kimseyi gücendirmek istemiyorum, bu sadece benim hayatım, benim görüşlerim. Annenle, kız kardeşinle veya erkek kardeşinle ensest ilişkiden vazgeçmeni söylemiyorum. Bu tamamen sizin işiniz ve yalnızca sizin işiniz.
Benim gibi henüz bu çizgiyi aşmamış olanlara şunu söylemek istiyorum: Acele etmeyin, özellikle en az 25 yaşına gelmemiş gençleri kastediyorum. 18 bile değil ama ne kadar çok olursa o kadar iyi. Nedenini yazmayacağım ve bence gayet açık.
Aslında hepsi bu. Kesinlikle yargılamayın veya daha iyisi, asla kimseyi yargılamayın. Barış seninle olsun.
Haberlerle karşınızdayım! Başka birinin zaferi hakkında yanlış bir tahminde bulunduğum için veya daha doğrusu hayal gücünüzün daha da gelişmesinin yarattığı sıkıntıdan dolayı önceden özür dilemek istiyorum. Kısacası, büyük olasılıkla, en iyisi, hiç umursamıyorsunuz. O halde asıl meseleye geçelim.
Daha önce de yazdığım gibi bu soru aklımdan çıkmıyordu. Uzun zamandır. Ve artık olgunlaştım!
Cesaretinizi topladınız, tabiri caizse taşaklarınızı yumruğunuza aldınız ve öyle görünüyor ki harekete geçin. Ama ne yazık ki.
Bu konudaki tavrımı, kararlılığımı ve hazırlığımı fark ettiğimde, tek yapmam gereken sessizce bir elimle annemi belinden tutup diğer elimle külotunu yırtıp atmaktı. penisin en köküne kadar, "çıtırdayana kadar" "... Anlıyorum. Bu kişiye bunu yapamayacağımı anladım. Bunun imkansız olduğunu anladım, sadece imkansız, hepsi bu. Belki de bu hala sıradan bir korkudur ve benim tüm mücadele ruhum, yıllardır beni sarhoş eden bir seraptan başka bir şey değildir. Nasıl, ne, neden, ne olursa olsun vb. önemli değil. Bu karışıklığı anlamak bile istemiyorum. Önemli olan tek şey, derinlerde bir yerde varmak istediğim sonuca varmış olmamdır. Ve ben bunu bir zafer olarak görüyorum, hatta olabilecek bir zaferden bile daha güçlü.
P. S. Kimseyi gücendirmek istemiyorum, bu sadece benim hayatım, benim görüşlerim. Annenle, kız kardeşinle veya erkek kardeşinle ensest ilişkiden vazgeçmeni söylemiyorum. Bu tamamen sizin işiniz ve yalnızca sizin işiniz.
Benim gibi henüz bu çizgiyi aşmamış olanlara şunu söylemek istiyorum: Acele etmeyin, özellikle en az 25 yaşına gelmemiş gençleri kastediyorum. 18 bile değil ama ne kadar çok olursa o kadar iyi. Nedenini yazmayacağım ve bence gayet açık.
Aslında hepsi bu. Kesinlikle yargılamayın veya daha iyisi, asla kimseyi yargılamayın. Barış seninle olsun.
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
Bir çocuğun sözleri değil , ama bir kocanınVajinit: ↑17 Sep 2021, 10:08 Okuyan herkese selamlar!)
Aslında hepsi bu. Kesinlikle yargılamayın veya daha iyisi, asla kimseyi yargılamayın. Selam olsun.![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Süper :)Pişmanlık duymadan: ↑08 Sep 2021, 06:49 Bugün penisim ilk kez annemin dudaklarına temas etti, o uyurken biraz zaman geçirdi, hatta bir noktada uyanmasını bile istedim
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Vajinit, sohbet başlatmayı aklından bile geçirme Nadiren Ne tür bir kız, özellikle anne, doğası gereği reddeder. Burada sadece sarılma, sarılma ve hayranlıkla ilerlemeniz gerekir. kulaklarıyla.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Aleks, Faust
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
Ya sen geldin bu işi bırak, yoksa kusura bakma, sen hasta bir annesin, yani oğlunun yerine geçsin...yoksa o senin değil mi?___: ↑07 Sep 2021, 08:50 Annemin önünde mastürbasyon yaptım. Ambulans çağırdı, beni bir psikiyatri hastanesine götürdüler ve kayıt altına aldılar. Bütün arkadaşlarına ve komşularına benim PND’ye kayıtlı olduğumu söyledi. Onlar da arkadaşlarına anlattılar. Görünüşe göre bir arabanın veya apartmanın penceresinden "Bakın, bir deli geliyor." Sokakta yürüyorum; erkekler yere tükürüyor, kadınlar ünlü bir manyak görmüş gibi etrafa dağılıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
Birini baştan çıkarmak için ne yaptın?
Sona gitmek istemiyorsanız başlayıp karşınızdakinin kafasını karıştırmamalısınız. Bunlar bir erkeğin değil, olgunlaşmamış bir gencin sözleri ve eylemleridir, çünkü burada biri sizi övüyor. Gizlice külotuna mastürbasyon yapan birine benzer.
Anlamadım bir şey. Yani onu kurdun, hazırladın ve son anda çalıların arasına mı sürüklendin? Peki o zaman neyle övünüyorsun?Vajinit: ↑17 Sep 2021, 10:08 Okuyan herkese selamlar!)
Aslında hepsi bu. Kesinlikle yargılamayın veya daha iyisi, asla kimseyi yargılamayın. Selamün aleyküm.![]()
Sona gitmek istemiyorsanız başlayıp karşınızdakinin kafasını karıştırmamalısınız. Bunlar bir erkeğin değil, olgunlaşmamış bir gencin sözleri ve eylemleridir, çünkü burada biri sizi övüyor. Gizlice külotuna mastürbasyon yapan birine benzer.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
rmt: ↑23 Oct 2021, 14:55Anlamadım bir şey. Yani onu kurdun, hazırladın ve son anda çalıların arasına mı sürüklendin? Peki o zaman neyle övünüyorsun?Okuyan herkese selamlar!)
Aslında hepsi bu. Kesinlikle yargılamayın veya daha iyisi, asla kimseyi yargılamayın. Selamün aleyküm.![]()
Sona gitmek istemiyorsanız başlayıp karşınızdakinin kafasını karıştırmamalısınız. Bunlar bir erkeğin değil, olgunlaşmamış bir gencin sözleri ve eylemleridir, çünkü burada biri sizi övüyor. Gizlice külotuna mastürbasyon yapan birine benzer.![]()
- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- Tolkala
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 969 Views
-
Last post by SergeiKa