Annesi kız kardeşiyle yattı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Annesi kız kardeşiyle yattı
Merhaba! Baharda bir sorunum vardı, bunu tartışmak istiyorum... Ailede dört kişiyiz; baba, anne, kız kardeş ve ben. Babam “kamyon şoförü” ve evde pek sık bulunmuyor, annem bir üniversitede yabancı dil öğretmeni olarak çalışıyor, kız kardeşim bu sene dokuzuncu sınıfa girdi, ben de üniversite öğrencisiyim. 2019 yazında kız kardeşim ve ben seks yaptık, sarıldık, öptük, kucaklaştık, amlarımıza dokunduk... Ertesi gün birbirimizi “tanımaya” devam ettik, soyunduk, cinsel organlarımıza baktık, okşadık ve ertesi gün birbirimize mastürbasyon yaptık ve çok heyecanlandık, itiraf ediyorum bekaretini bozdum. Çok az kan vardı, korkmuyordu bile ve acı önemsizdi, acıdan çok rahatsızlık vericiydi! Birkaç gün boyunca yanına yaklaşmama izin vermedi, sadece öpüşüp sarıldılar. Daha sonra tekrar denemeyi teklif etti. Küçük ama meme uçları çıkıntılı göğüslerini okşadım, klitorisini salladım ve zaten gerginken ona tamamen girdim. İkisi de tarif edilemez bir orgazm yaşadı! O zamandan beri, annemin bizi yaktığı bu yılın Mart ayına kadar kız kardeşimle erkek ve kadın olarak yaşadık! Doğal olarak evde kimse yokken seviştik ama kendimizi dahili bir kilit ve zincirle kilitlememeyi başardık! "Alıştırmalarımızın" ortasında kapı açılıyor ve annem eşikte duruyor! Ben sırtüstü yatıyorum ve kız kardeşim de aletimin üzerinde oturuyor! "Baş Müfettiş"ten sessiz sahne! Şok duygularımızı ifade etmek için doğru kelime değil! Annem nefesini tuttu ve hemen odadan çıktı, biz de hızla giyinip kanepeye oturduk ve misillemeyi bekledik! Bir süre sonra (bana beş dakika geçmiş gibi geldi, ama aslında en az yarım saat geçmişti), annem odaya girdi, işimizin bitip bitmediğini sordu ve karşı tarafa oturdu. Biz sessizdik. Duvar gibi solgundum, titriyordum, kalbim küt küt atıyordu... kız kardeşim ise tam tersine haşlanmış kerevit gibi kıpkırmızıydı. Annem bize koruma kullanıp kullanmadığımızı sordu? Kız kardeşim kızardı ve aletimi ondan alarak boşaldığımı söyledi... annem sadece başını salladı! Sonra birkaç soru daha sordu, biz rastgele cevapladık, kalkıp mutfağa gitti. Geri döndüğünde, bundan sonra kız kardeşine yaklaşmaya yönelik her türlü girişimi mümkün olan en katı şekilde bastıracağını söyledi! Ve eğer bu bir daha olursa babasına her şeyi anlatacak! Bu ciddi bir tartışmaydı, çünkü babamız misilleme konusunda çok sertti, hatta belki beynimizi dağıtıyordu! Artık bunu yapmayacağımıza dair ona söz verdik. Ve gece geç saatlerde, hepimiz kendi odalarımızda derin uykuya daldığımızda annem yanıma geldi, sessizce her şeyi çıkardı ve üzerime uzandı! Olay yerinde öldürüldüm! Annem penisimi çıkardı ve ağzına almaya çalıştı ama hemen yüzüne geldim. Kendini kurulayıp yanına uzandı. Sessizce, fısıltıyla bana benim koca bir domuz ve alçak olduğumu, çünkü kız kardeşimi şımarttığımı (bunu söyledim - şımarttım) ve eğer gerçekten bunu arzuluyorsam, o zaman ondan bunu istemem gerektiğini söyledi. yardım et ve o da yardım ederdi... Trans halindeydim, penis kristal gibi duruyordu ve kız kardeşi gün boyunca otururken o da üzerine oturdu... Genel olarak, Mart ayından bu yana, neredeyse altı ay boyunca, ben annem vardı... kız kardeşim güceniyor, bazen annemin ve benim iç çekişlerim ve inlemelerim karşısında mastürbasyon yapıyor... Babam hiçbir şey bilmiyor, genellikle iki üç gün evde oluyor, sonra gidiyor. üç ya da dört hafta sonra annem yeniden benim! Bu ilişkinin daha da gelişmesini istemiyorum ama hiçbir şey yapamam! Ne yapmalıyım?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Orientation: heteroseksüel
-
Re: Annem kız kardeşiyle yattı
Tolqala, Sayabilir misin? Şu anda 9. sınıfta olduğuna göre iki yıl önce kaç yaşındaydı? Sağ! Yedinci sıraya yükseldi! Bu da 12 yaşında olduğu anlamına geliyor! Ve doğum gününün Ocak ayında olduğunu düşünürsek o sırada 12,5 yaşındaydı... Seni rahatsız eden ne?
-
Tolqala, Bana işe yarayacak bir şey tavsiye eder misin? kız kardeşimin yaşını düşünmek yerine... Annenle gerçekten neyi çözebilirsin? Bu ilişki benim için bir yük ve ondan nasıl kurtulacağımı hayal edemiyorum...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Harika. Şanslı.
.İkinci Vasily: ↑03 Aug 2021, 18:49 Merhaba! Baharda bir sorunum vardı, bunu tartışmak istiyorum... Ailede dört kişiyiz; baba, anne, kız kardeş ve ben. Babam “kamyon şoförü” ve evde pek sık bulunmuyor, annem bir üniversitede yabancı dil öğretmeni olarak çalışıyor, kız kardeşim bu sene dokuzuncu sınıfa girdi, ben de üniversite öğrencisiyim. 2019 yazında kız kardeşim ve ben seks yaptık, sarıldık, öptük, kucaklaştık, amlarımıza dokunduk... Ertesi gün birbirimizi “tanımaya” devam ettik, soyunduk, cinsel organlarımıza baktık, okşadık ve ertesi gün birbirimize mastürbasyon yaptık ve çok heyecanlandık, itiraf ediyorum bekaretini bozdum. Çok az kan vardı, korkmuyordu bile ve acı önemsizdi, acıdan çok rahatsızlık vericiydi! Birkaç gün boyunca yanına yaklaşmama izin vermedi, sadece öpüşüp sarıldılar. Daha sonra tekrar denemeyi teklif etti. Küçük ama meme uçları çıkıntılı göğüslerini okşadım, klitorisini salladım ve zaten gerginken ona tamamen girdim. İkisi de tarif edilemez bir orgazm yaşadı! O zamandan beri, annemin bizi yaktığı bu yılın Mart ayına kadar kız kardeşimle erkek ve kadın olarak yaşadık! Doğal olarak evde kimse yokken seviştik ama kendimizi dahili bir kilit ve zincirle kilitlememeyi başardık! "Alıştırmalarımızın" ortasında kapı açılıyor ve annem eşikte duruyor! Ben sırtüstü yatıyorum ve kız kardeşim de aletimin üzerinde oturuyor! "Baş Müfettiş"ten sessiz sahne! Şok duygularımızı ifade etmek için doğru kelime değil! Annem nefesini tuttu ve hemen odadan çıktı, biz de hızla giyinip kanepeye oturduk ve misillemeyi bekledik! Bir süre sonra (bana beş dakika geçmiş gibi geldi, ama aslında en az yarım saat geçmişti), annem odaya girdi, işimizin bitip bitmediğini sordu ve karşı tarafa oturdu. Biz sessizdik. Duvar gibi solgundum, titriyordum, kalbim küt küt atıyordu... kız kardeşim ise tam tersine haşlanmış kerevit gibi kıpkırmızıydı. Annem bize koruma kullanıp kullanmadığımızı sordu? Kız kardeşim kızardı ve aletimi ondan alarak boşaldığımı söyledi... annem sadece başını salladı! Sonra birkaç soru daha sordu, biz rastgele cevapladık, kalkıp mutfağa gitti. Geri döndüğünde, bundan sonra kız kardeşine yaklaşmaya yönelik her türlü girişimi mümkün olan en katı şekilde bastıracağını söyledi! Ve eğer bu bir daha olursa babasına her şeyi anlatacak! Bu ciddi bir tartışmaydı, çünkü babamız misilleme konusunda çok sertti, hatta belki beynimizi dağıtıyordu! Artık bunu yapmayacağımıza dair ona söz verdik. Ve gece geç saatlerde, hepimiz kendi odalarımızda derin uykuya daldığımızda annem yanıma geldi, sessizce her şeyi çıkardı ve üzerime uzandı! Olay yerinde öldürüldüm! Annem penisimi çıkardı ve ağzına almaya çalıştı ama hemen yüzüne geldim. Kendini kurulayıp yanına uzandı. Sessizce, fısıltıyla bana benim koca bir domuz ve alçak olduğumu, çünkü kız kardeşimi şımarttığımı (bunu söyledim - şımarttım) ve eğer gerçekten bunu arzuluyorsam, o zaman ondan bunu istemem gerektiğini söyledi. yardım et ve o da yardım ederdi... Trans halindeydim, penis kristal gibi duruyordu ve kız kardeşi gün boyunca otururken o da üzerine oturdu... Genel olarak, Mart ayından bu yana, neredeyse altı ay boyunca, ben annem vardı... kız kardeşim güceniyor, bazen annemin ve benim iç çekişlerim ve inlemelerim karşısında mastürbasyon yapıyor... Babam hiçbir şey bilmiyor, genellikle iki üç gün evde oluyor, sonra gidiyor. üç ya da dört hafta sonra annem yeniden benim! Bu ilişkinin daha da gelişmesini istemiyorum ama hiçbir şey yapamam! Ne yapmalıyım?
Harika. Şanslı.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- annem adam yaptı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Gerçekten ne yapabilirsin? Kız kardeşinizi oyunlarınıza bağlayın! Aksi takdirde birileri rahatsız olacaktır. Ve gücenmiş bir kadın, bir erkeğin en kötü kabusudur!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 6):
- annem adam yaptı, Tanuşka, Timuryai, Sibiryak89, nefret doluydu, Mart
-
Evet, bizi bir kez yaktı, aynı şekilde bizi ikinci, üçüncü kez tehdit etti. Şimdi sessizce sevişelim, sadece kendimizi koruyalım. Annem hiçbir şey söylemiyor. Babam gitti, başkasına gitti. Bu yüzden kız kardeşimle birlikte başka bir odada uyuyorum. Şartlardan biri hamile kalmamaktır. O 27 yaşında, ben 30 yaşındayım. Henüz evlenmedim)) ama o 14, ben 17 yaşındayken başladılar. Belki bir gün doğum yaparız. Kimseye ihtiyacımız yok, birlikte iyi hissediyoruz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayır, kendi kız kardeşinle doğum yapmak tehlikelidir. Sadece siktir et, evet ama doğurma.
- These users thanked the author Nandandaar for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Piero, nefret doluydu
-
Ve babam beni kız kardeşimin üzerinde yakaladı! Doğru, kız kardeş onun ikinci karısı olan üvey kızıydı. Ertesi gün onu bir kenara çekti ve Lariska hamile kalırsa onunla evlenmek zorunda kalacağını söyledi ki bu son derece istenmeyen bir durum! Ama görünüşe göre karısına söylemiş, çünkü bir hafta sonra Larisa’yı jinekoloğa götürmüş ve ona bir yay takmışlar. Bunu ebeveynlerimizin nezaketi olarak anladık ve artık fazla saklanmadan sikişiyoruz!
-
-
Deneyimli, Evet, böyle olmalı : Siktir et beni, o halde abla, annem içeri giriyor! Korktum ve aşağı indim. Ve geceleri anne gelip onu sikişmeye zorladı! Kısa ama en önemlisi gerçekçi!

-
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Orientation: biseksüel
Bazen kardeşimle yatarım)))
- These users thanked the author Rotvpop for the post (total 7):
- Tolkala, Nikk, annem adam yaptı, Toronto, Sibiryak89, kaptan63, i.igor
-
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
-
- Nirvana’dayım
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Olga_Vaga, Sizce burada kurgu nedir? Burada kimse kimseyi inanmaya zorlamıyor! İnanmıyorsanız inanmayın, daha iyisi okumayın! Neden bu forumu bırakmıyorsun?
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
- Tolkala, Sibiryak89, meni
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Kız kardeşime masaj yapıyordum, çıplak yatıyordu, ben külotumla poposunun hemen altında oturuyordum, sonra annem odaya geldi ve kız kardeşime "Çıplak mı yatıyorsun?" dedi.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 4):
- Tolkala, Travolta, Sibiryak89, Büyük oğlan
-
- En güçlü orgazm!
Sen ve kız kardeşin kaç yaşındasınız?
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Andrey ben
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Rotvpopu, onunla yatıyor musun yoksa sevişiyor musun? başlatıcın mıydı ben de kız kardeşimi sikiyorum, iki yıldır kendi ikinci kuzenim ve annemin vaftiz ettiği kız dışında kimseyi sikmedim, bu şeyi seviyorum, ne olduğunu kelimelere dökemiyorum Onu siktiğimde her şeyin berbat olduğunu hissediyorum
23 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Annem ayrılırken kızım hemen sikimi ağzına almak için koşuyor, onun yaşındayken henüz sikişmedim bile, ama o zaten bu deneyimi yaşadı, o da bunu yaşadı, o kardeşini seviyor, beni dinliyor, 18 yaşına gelene kadar onu sadece benim sikeceğim konusunda anlaşmıştık
23 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Annem ayrılırken kızım hemen sikimi ağzına almak için koşuyor, onun yaşındayken henüz sikişmedim bile, ama o zaten bu deneyimi yaşadı, o da bunu yaşadı, o kardeşini seviyor, beni dinliyor, 18 yaşına gelene kadar onu sadece benim sikeceğim konusunda anlaşmıştık
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Tolkala
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Vasily İkinci, Peki, tadını çıkar. kız kardeşin çıplakken ona otuzbir çekmekten daha iyi bir şey var mı
- These users thanked the author lena123 for the post (total 3):
- kaptan63, edgard.shuhard, Büyük oğlan
-
- Sürtünmeler
Teşekkür ederim, şimdiden onu becermeye başlarım, sana tavsiyem, ona hiçbir şey sorma, odaya uç, külotunu çıkar ve yalamaya başla, hatta onun ne dediğini dinleme bile, inan bana, her şey berbat olacak ve yakında sen de benim kız kardeşimi siktiğim gibi sen de kız kardeşini sikeceksin
34 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
Küçüğünüz kaç yaşında? Zaten sikişiyor mu?
34 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
Küçüğünüz kaç yaşında? Zaten sikişiyor mu?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 2):
- Kültür, Mart
-
2ushka’da yaşadık. Annem bir odada, kız kardeşim ve ben başka bir odadayız. Ben kız kardeşimden 5 yaş büyüğüm. 9 yaşındayken cinsel içerikli oyunlar oynamaya başladık. Ve 19 yaşımızdan itibaren dolu dolu bir seks hayatımız olmaya başladı. 12 yaşında hamile kaldı ve annesi her şeyi bu şekilde öğrendi. Kürtaj yaptırmak için annem küçük arabalardan korktuğu için doğum yapamayacağından köydeki anneannemin yanına taşındık. Orada doğum yaptı ve annesi onu doğurmuş gibi gösterip evlat edindi. Bu şekilde baba oldum. Annem birkaç kez ilişkimizi bitirmeye çalıştı, bizi azarladı, sohbet etti ama biz yine de saklanıp seviştik ve o da istifa etti. Ama artık doğum yapmayın)). Böylece kendi ailemizi kurana kadar birlikte uyumaya başladık ve şimdi bile bazen bir otele ya da saunaya gidiyoruz. Oğlumuz zaten bir yetişkin, yakında evlenecek ama biz onun kardeşiyiz. Bu sırrı başka kimse bilmiyor. Bu benim hikayem.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
benimki ben 8-9 yaşımdayken beni sikmeye başladı
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 7):
- rmt, Tolkala, annem adam yaptı, RomaJah, Kültür, Piero, kaptan63
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
2000 yılının başında küçük kız kardeşimle seks yapmaya başladım ama askerden eve aç döndüm ve küçük kız kardeşim 14 yaşındaydı. Bir ay sonra annem bizi buldu.
- These users thanked the author André for the post (total 4):
- Tolkala, Kültür, meni, Büyük oğlan
-
Andre, seni yakaladım, ne olmuş yani? İkisinin de kulağını mı çekti, yoksa dondurma mı ısmarladı?
-
- Penetrasyon
Onlara önlem almalarını, aksi takdirde hastalanacaklarını söylemeye başladı.
-
-
Andre, Anneni çekiştirmeyi denedin mi? Yoksa üçümüz sevişebilir miyiz?
-
- Total posts: 11
-
- Penetrasyon
-
- Total posts: 16
-
- Penetrasyon
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
Andre, sanırım öyleydi. Kız kardeşim ve ben de çocukken seviştik, o daha büyük olmasına ve ebeveynlerin bunun farkında olduğundan şüpheleniyorum
- These users thanked the author nikolj202 for the post (total 3):
- Kültür, meni, Büyük oğlan
-
- Penetrasyon
Kız kardeşim ve ben yarım yıl boyunca seviştik. Her seferinde gecenin yarısını onunla geçirdim.
- These users thanked the author André for the post (total 3):
- Kültür, meni, Büyük oğlan
-
- Sürtünmeler
İşimi yalnızca okuldan önce hızlı bir şekilde yapıyorum ama aynı zamanda birkaç saatimi de oyalanarak geçiriyorum
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- meni
-
- Penetrasyon
Hem öncesindeyiz hem de okuldan sonra.Pişmanlık duymadan: ↑08 Sep 2021, 08:03 Kendimi yalnızca okuldan önce hızlı bir şekilde yapıyorum ve ayrıca birkaç saatliğine de olsa eğleniyoruz
-
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 63 Replies
- 9226 Views
-
Last post by 116Emil