Annesi kız kardeşiyle yattı

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Vasily ikinci
Potansiyel seks nesnesi
 Annesi kız kardeşiyle yattı

Unread post by Vasily ikinci »

Merhaba! Baharda bir sorunum vardı, bunu tartışmak istiyorum... Ailede dört kişiyiz; baba, anne, kız kardeş ve ben. Babam “kamyon şoförü” ve evde pek sık bulunmuyor, annem bir üniversitede yabancı dil öğretmeni olarak çalışıyor, kız kardeşim bu sene dokuzuncu sınıfa girdi, ben de üniversite öğrencisiyim. 2019 yazında kız kardeşim ve ben seks yaptık, sarıldık, öptük, kucaklaştık, amlarımıza dokunduk... Ertesi gün birbirimizi “tanımaya” devam ettik, soyunduk, cinsel organlarımıza baktık, okşadık ve ertesi gün birbirimize mastürbasyon yaptık ve çok heyecanlandık, itiraf ediyorum bekaretini bozdum. Çok az kan vardı, korkmuyordu bile ve acı önemsizdi, acıdan çok rahatsızlık vericiydi! Birkaç gün boyunca yanına yaklaşmama izin vermedi, sadece öpüşüp sarıldılar. Daha sonra tekrar denemeyi teklif etti. Küçük ama meme uçları çıkıntılı göğüslerini okşadım, klitorisini salladım ve zaten gerginken ona tamamen girdim. İkisi de tarif edilemez bir orgazm yaşadı! O zamandan beri, annemin bizi yaktığı bu yılın Mart ayına kadar kız kardeşimle erkek ve kadın olarak yaşadık! Doğal olarak evde kimse yokken seviştik ama kendimizi dahili bir kilit ve zincirle kilitlememeyi başardık! "Alıştırmalarımızın" ortasında kapı açılıyor ve annem eşikte duruyor! Ben sırtüstü yatıyorum ve kız kardeşim de aletimin üzerinde oturuyor! "Baş Müfettiş"ten sessiz sahne! Şok duygularımızı ifade etmek için doğru kelime değil! Annem nefesini tuttu ve hemen odadan çıktı, biz de hızla giyinip kanepeye oturduk ve misillemeyi bekledik! Bir süre sonra (bana beş dakika geçmiş gibi geldi, ama aslında en az yarım saat geçmişti), annem odaya girdi, işimizin bitip bitmediğini sordu ve karşı tarafa oturdu. Biz sessizdik. Duvar gibi solgundum, titriyordum, kalbim küt küt atıyordu... kız kardeşim ise tam tersine haşlanmış kerevit gibi kıpkırmızıydı. Annem bize koruma kullanıp kullanmadığımızı sordu? Kız kardeşim kızardı ve aletimi ondan alarak boşaldığımı söyledi... annem sadece başını salladı! Sonra birkaç soru daha sordu, biz rastgele cevapladık, kalkıp mutfağa gitti. Geri döndüğünde, bundan sonra kız kardeşine yaklaşmaya yönelik her türlü girişimi mümkün olan en katı şekilde bastıracağını söyledi! Ve eğer bu bir daha olursa babasına her şeyi anlatacak! Bu ciddi bir tartışmaydı, çünkü babamız misilleme konusunda çok sertti, hatta belki beynimizi dağıtıyordu! Artık bunu yapmayacağımıza dair ona söz verdik. Ve gece geç saatlerde, hepimiz kendi odalarımızda derin uykuya daldığımızda annem yanıma geldi, sessizce her şeyi çıkardı ve üzerime uzandı! Olay yerinde öldürüldüm! Annem penisimi çıkardı ve ağzına almaya çalıştı ama hemen yüzüne geldim. Kendini kurulayıp yanına uzandı. Sessizce, fısıltıyla bana benim koca bir domuz ve alçak olduğumu, çünkü kız kardeşimi şımarttığımı (bunu söyledim - şımarttım) ve eğer gerçekten bunu arzuluyorsam, o zaman ondan bunu istemem gerektiğini söyledi. yardım et ve o da yardım ederdi... Trans halindeydim, penis kristal gibi duruyordu ve kız kardeşi gün boyunca otururken o da üzerine oturdu... Genel olarak, Mart ayından bu yana, neredeyse altı ay boyunca, ben annem vardı... kız kardeşim güceniyor, bazen annemin ve benim iç çekişlerim ve inlemelerim karşısında mastürbasyon yapıyor... Babam hiçbir şey bilmiyor, genellikle iki üç gün evde oluyor, sonra gidiyor. üç ya da dört hafta sonra annem yeniden benim! Bu ilişkinin daha da gelişmesini istemiyorum ama hiçbir şey yapamam! Ne yapmalıyım?
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annem kız kardeşiyle yattı

Unread post by Tolkala »

Kız kardeşini 11 yaşındayken mi sikmeye başladın?
Vasili II
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vasili II »

Tolqala, Sayabilir misin? Şu anda 9. sınıfta olduğuna göre iki yıl önce kaç yaşındaydı? Sağ! Yedinci sıraya yükseldi! Bu da 12 yaşında olduğu anlamına geliyor! Ve doğum gününün Ocak ayında olduğunu düşünürsek o sırada 12,5 yaşındaydı... Seni rahatsız eden ne?
Vasili II
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vasili II »

Tolqala, Bana işe yarayacak bir şey tavsiye eder misin? kız kardeşimin yaşını düşünmek yerine... Annenle gerçekten neyi çözebilirsin? Bu ilişki benim için bir yük ve ondan nasıl kurtulacağımı hayal edemiyorum...
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

İkinci Vasily: 03 Aug 2021, 18:49 Merhaba! Baharda bir sorunum vardı, bunu tartışmak istiyorum... Ailede dört kişiyiz; baba, anne, kız kardeş ve ben. Babam “kamyon şoförü” ve evde pek sık bulunmuyor, annem bir üniversitede yabancı dil öğretmeni olarak çalışıyor, kız kardeşim bu sene dokuzuncu sınıfa girdi, ben de üniversite öğrencisiyim. 2019 yazında kız kardeşim ve ben seks yaptık, sarıldık, öptük, kucaklaştık, amlarımıza dokunduk... Ertesi gün birbirimizi “tanımaya” devam ettik, soyunduk, cinsel organlarımıza baktık, okşadık ve ertesi gün birbirimize mastürbasyon yaptık ve çok heyecanlandık, itiraf ediyorum bekaretini bozdum. Çok az kan vardı, korkmuyordu bile ve acı önemsizdi, acıdan çok rahatsızlık vericiydi! Birkaç gün boyunca yanına yaklaşmama izin vermedi, sadece öpüşüp sarıldılar. Daha sonra tekrar denemeyi teklif etti. Küçük ama meme uçları çıkıntılı göğüslerini okşadım, klitorisini salladım ve zaten gerginken ona tamamen girdim. İkisi de tarif edilemez bir orgazm yaşadı! O zamandan beri, annemin bizi yaktığı bu yılın Mart ayına kadar kız kardeşimle erkek ve kadın olarak yaşadık! Doğal olarak evde kimse yokken seviştik ama kendimizi dahili bir kilit ve zincirle kilitlememeyi başardık! "Alıştırmalarımızın" ortasında kapı açılıyor ve annem eşikte duruyor! Ben sırtüstü yatıyorum ve kız kardeşim de aletimin üzerinde oturuyor! "Baş Müfettiş"ten sessiz sahne! Şok duygularımızı ifade etmek için doğru kelime değil! Annem nefesini tuttu ve hemen odadan çıktı, biz de hızla giyinip kanepeye oturduk ve misillemeyi bekledik! Bir süre sonra (bana beş dakika geçmiş gibi geldi, ama aslında en az yarım saat geçmişti), annem odaya girdi, işimizin bitip bitmediğini sordu ve karşı tarafa oturdu. Biz sessizdik. Duvar gibi solgundum, titriyordum, kalbim küt küt atıyordu... kız kardeşim ise tam tersine haşlanmış kerevit gibi kıpkırmızıydı. Annem bize koruma kullanıp kullanmadığımızı sordu? Kız kardeşim kızardı ve aletimi ondan alarak boşaldığımı söyledi... annem sadece başını salladı! Sonra birkaç soru daha sordu, biz rastgele cevapladık, kalkıp mutfağa gitti. Geri döndüğünde, bundan sonra kız kardeşine yaklaşmaya yönelik her türlü girişimi mümkün olan en katı şekilde bastıracağını söyledi! Ve eğer bu bir daha olursa babasına her şeyi anlatacak! Bu ciddi bir tartışmaydı, çünkü babamız misilleme konusunda çok sertti, hatta belki beynimizi dağıtıyordu! Artık bunu yapmayacağımıza dair ona söz verdik. Ve gece geç saatlerde, hepimiz kendi odalarımızda derin uykuya daldığımızda annem yanıma geldi, sessizce her şeyi çıkardı ve üzerime uzandı! Olay yerinde öldürüldüm! Annem penisimi çıkardı ve ağzına almaya çalıştı ama hemen yüzüne geldim. Kendini kurulayıp yanına uzandı. Sessizce, fısıltıyla bana benim koca bir domuz ve alçak olduğumu, çünkü kız kardeşimi şımarttığımı (bunu söyledim - şımarttım) ve eğer gerçekten bunu arzuluyorsam, o zaman ondan bunu istemem gerektiğini söyledi. yardım et ve o da yardım ederdi... Trans halindeydim, penis kristal gibi duruyordu ve kız kardeşi gün boyunca otururken o da üzerine oturdu... Genel olarak, Mart ayından bu yana, neredeyse altı ay boyunca, ben annem vardı... kız kardeşim güceniyor, bazen annemin ve benim iç çekişlerim ve inlemelerim karşısında mastürbasyon yapıyor... Babam hiçbir şey bilmiyor, genellikle iki üç gün evde oluyor, sonra gidiyor. üç ya da dört hafta sonra annem yeniden benim! Bu ilişkinin daha da gelişmesini istemiyorum ama hiçbir şey yapamam! Ne yapmalıyım?
.
Harika. Şanslı.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Gerçekten ne yapabilirsin? Kız kardeşinizi oyunlarınıza bağlayın! Aksi takdirde birileri rahatsız olacaktır. Ve gücenmiş bir kadın, bir erkeğin en kötü kabusudur! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post (total 6):
annem adam yaptı, Tanuşka, Timuryai, Sibiryak89, nefret doluydu, Mart
Qwerty
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Qwerty »

Evet, bizi bir kez yaktı, aynı şekilde bizi ikinci, üçüncü kez tehdit etti. Şimdi sessizce sevişelim, sadece kendimizi koruyalım. Annem hiçbir şey söylemiyor. Babam gitti, başkasına gitti. Bu yüzden kız kardeşimle birlikte başka bir odada uyuyorum. Şartlardan biri hamile kalmamaktır. O 27 yaşında, ben 30 yaşındayım. Henüz evlenmedim)) ama o 14, ben 17 yaşındayken başladılar. Belki bir gün doğum yaparız. Kimseye ihtiyacımız yok, birlikte iyi hissediyoruz.
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Qwerty: 03 Aug 2021, 23:48 Belki bir şekilde doğum yaparız
Hayır, kendi kız kardeşinle doğum yapmak tehlikelidir. Sadece siktir et, evet ama doğurma.
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 3):
annem adam yaptı, Piero, nefret doluydu
Üvey kardeş
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Üvey kardeş »

Ve babam beni kız kardeşimin üzerinde yakaladı! Doğru, kız kardeş onun ikinci karısı olan üvey kızıydı. Ertesi gün onu bir kenara çekti ve Lariska hamile kalırsa onunla evlenmek zorunda kalacağını söyledi ki bu son derece istenmeyen bir durum! Ama görünüşe göre karısına söylemiş, çünkü bir hafta sonra Larisa’yı jinekoloğa götürmüş ve ona bir yay takmışlar. Bunu ebeveynlerimizin nezaketi olarak anladık ve artık fazla saklanmadan sikişiyoruz!
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Deneyimli »

Okumadım bile. Uzun hikayeler kurgudur.
:cat1: :cat2: :bel_flag: :read: :voprosy: :akıllı: :bilinmiyor:
Kahkaha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kahkaha »

Deneyimli, Evet, böyle olmalı : Siktir et beni, o halde abla, annem içeri giriyor! Korktum ve aşağı indim. Ve geceleri anne gelip onu sikişmeye zorladı! Kısa ama en önemlisi gerçekçi! :roll:
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Üvey kardeş, ilk kez kaç yaşındaydın ?
Rotvpop
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Orientation: biseksüel

Unread post by Rotvpop »

Bazen kardeşimle yatarım)))
These users thanked the author Rotvpop for the post (total 7):
Tolkala, Nikk, annem adam yaptı, Toronto, Sibiryak89, kaptan63, i.igor
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Neden bazen çoğu zaman fırsat olmuyor ya da arzu olmuyor?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Travolta
Rotvpop
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Rotvpop »

Başka bir şehirdeyiz
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Rotvpopu: 05 Aug 2021, 03:31 Bazen kardeşimle yatarım)))
Deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Burada veya PM’de.
Olga_Vaga
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Olga_Vaga »

Bazen buna benzer hikayeler okursunuz ve her zaman buna inanmak istemezsiniz
These users thanked the author Olga_Vaga for the post (total 5):
Vit123, fildişi, Toronto, George, kaptan63
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Olga_Vaga: 06 Aug 2021, 15:25 Bazen buna benzer hikayeler okursunuz ve her zaman buna inanmak istemezsiniz
Neden? Senin için farklı mıydı? Paylaşmak!
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Unread post by şefkatli »

Olga_Vaga, Sizce burada kurgu nedir? Burada kimse kimseyi inanmaya zorlamıyor! İnanmıyorsanız inanmayın, daha iyisi okumayın! Neden bu forumu bırakmıyorsun?
These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
Tolkala, Sibiryak89, meni
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202

Unread post by 1520’yi al »

Kız kardeşime masaj yapıyordum, çıplak yatıyordu, ben külotumla poposunun hemen altında oturuyordum, sonra annem odaya geldi ve kız kardeşime "Çıplak mı yatıyorsun?" dedi.
These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 4):
Tolkala, Travolta, Sibiryak89, Büyük oğlan
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Sen ve kız kardeşin kaç yaşındasınız?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Andrey ben
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

Rotvpopu, onunla yatıyor musun yoksa sevişiyor musun? başlatıcın mıydı ben de kız kardeşimi sikiyorum, iki yıldır kendi ikinci kuzenim ve annemin vaftiz ettiği kız dışında kimseyi sikmedim, bu şeyi seviyorum, ne olduğunu kelimelere dökemiyorum Onu siktiğimde her şeyin berbat olduğunu hissediyorum

23 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Annem ayrılırken kızım hemen sikimi ağzına almak için koşuyor, onun yaşındayken henüz sikişmedim bile, ama o zaten bu deneyimi yaşadı, o da bunu yaşadı, o kardeşini seviyor, beni dinliyor, 18 yaşına gelene kadar onu sadece benim sikeceğim konusunda anlaşmıştık
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
Tolkala
lena123
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by lena123 »

Vasily İkinci, Peki, tadını çıkar. kız kardeşin çıplakken ona otuzbir çekmekten daha iyi bir şey var mı
These users thanked the author lena123 for the post (total 3):
kaptan63, edgard.shuhard, Büyük oğlan
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Teşekkür ederim, şimdiden onu becermeye başlarım, sana tavsiyem, ona hiçbir şey sorma, odaya uç, külotunu çıkar ve yalamaya başla, hatta onun ne dediğini dinleme bile, inan bana, her şey berbat olacak ve yakında sen de benim kız kardeşimi siktiğim gibi sen de kız kardeşini sikeceksin

34 dakika 32 saniye sonra gönderilir:
Küçüğünüz kaç yaşında? Zaten sikişiyor mu?
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 2):
Kültür, Mart
Vanya11
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vanya11 »

2ushka’da yaşadık. Annem bir odada, kız kardeşim ve ben başka bir odadayız. Ben kız kardeşimden 5 yaş büyüğüm. 9 yaşındayken cinsel içerikli oyunlar oynamaya başladık. Ve 19 yaşımızdan itibaren dolu dolu bir seks hayatımız olmaya başladı. 12 yaşında hamile kaldı ve annesi her şeyi bu şekilde öğrendi. Kürtaj yaptırmak için annem küçük arabalardan korktuğu için doğum yapamayacağından köydeki anneannemin yanına taşındık. Orada doğum yaptı ve annesi onu doğurmuş gibi gösterip evlat edindi. Bu şekilde baba oldum. Annem birkaç kez ilişkimizi bitirmeye çalıştı, bizi azarladı, sohbet etti ama biz yine de saklanıp seviştik ve o da istifa etti. Ama artık doğum yapmayın)). Böylece kendi ailemizi kurana kadar birlikte uyumaya başladık ve şimdi bile bazen bir otele ya da saunaya gidiyoruz. Oğlumuz zaten bir yetişkin, yakında evlenecek ama biz onun kardeşiyiz. Bu sırrı başka kimse bilmiyor. Bu benim hikayem.
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Bez Tormozov »

Tolqala: 03 Aug 2021, 20:42 Kız kardeşini 11 yaşındayken sikmeye mi başladın?
benimki ben 8-9 yaşımdayken beni sikmeye başladı
These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 7):
rmt, Tolkala, annem adam yaptı, RomaJah, Kültür, Piero, kaptan63
André
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286

Unread post by André »

2000 yılının başında küçük kız kardeşimle seks yapmaya başladım ama askerden eve aç döndüm ve küçük kız kardeşim 14 yaşındaydı. Bir ay sonra annem bizi buldu.
These users thanked the author André for the post (total 4):
Tolkala, Kültür, meni, Büyük oğlan
Almanya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Almanya »

Andre, seni yakaladım, ne olmuş yani? İkisinin de kulağını mı çekti, yoksa dondurma mı ısmarladı?
André
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by André »

Almanca: 31 Aug 2021, 12:29 Andre, seni yakaladım, o yüzden Ne? İkisinin de kulağını mı çekti, yoksa dondurma mı ikram etti?
Onlara önlem almalarını, aksi takdirde hastalanacaklarını söylemeye başladı.
Almanya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Almanya »

Andre, Peki sikişmeyi onayladın mı?
Almanya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Almanya »

Andre, Anneni çekiştirmeyi denedin mi? Yoksa üçümüz sevişebilir miyiz?
Marangoz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Marangoz »

Liha sorunu başladı
André
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by André »

Hayır, denemedim. Kız kardeşim bana yetiyordu.
Trawar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Trawar »

Eğer yazılanlar doğruysa, adamın başı belada demektir!
André
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by André »

Ve öyleydi.
nikolj202
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168

Unread post by nikolj202 »

Andre, sanırım öyleydi. Kız kardeşim ve ben de çocukken seviştik, o daha büyük olmasına ve ebeveynlerin bunun farkında olduğundan şüpheleniyorum
These users thanked the author nikolj202 for the post (total 3):
Kültür, meni, Büyük oğlan
André
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by André »

Kız kardeşim ve ben yarım yıl boyunca seviştik. Her seferinde gecenin yarısını onunla geçirdim.
These users thanked the author André for the post (total 3):
Kültür, meni, Büyük oğlan
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

İşimi yalnızca okuldan önce hızlı bir şekilde yapıyorum ama aynı zamanda birkaç saatimi de oyalanarak geçiriyorum
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
meni
André
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by André »

Pişmanlık duymadan: 08 Sep 2021, 08:03 Kendimi yalnızca okuldan önce hızlı bir şekilde yapıyorum ve ayrıca birkaç saatliğine de olsa eğleniyoruz
Hem öncesindeyiz hem de okuldan sonra.
These users thanked the author André for the post:
meni
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

Andre: 31 Aug 2021, 16:17 Ona önlem almasını, yoksa hamile kalacağını söylemeye başladı.
İkinize karşı tutumu değişti mi? Hanginiz daha huysuz?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”