Ölüm

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months
 Yanıt: Ölüm

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

İnsanların düşüncelerini okumak ilginçti. Ölüm yolun sonudur. Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Ölümden korkmadığımı sanıyordum ama hayatımda sonunda intihar etmeye karar verdiğim, hazır olduğum dönemler oldu ve sonra bu "yaşamak istiyorum" üzerime geldi. Daha önce de belirttiğim gibi acılı bir ölümden korkuyorum. Keşke her şey çabuk gerçekleşse. Dindar değilim, dolayısıyla "dışarıda" hiçbir şey beklemiyorum. Ve benim ölümümden sonra dünya değişmeyecek, ancak sevdiklerim bir süreliğine yas tutacak
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
aryamari, Beluga
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

Strecoza: 16 Oct 2023, 22:55 Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum ve her şey, gözlerimi açtım, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Birkaç yıl daha yaşamanın işe yaramadığını yazanlara inanmayın’ önemli değil. Burada fazladan bir gün bile paha biçilemez
Babam da ölümden korkmayı bırakmasına rağmen hayata döndürme sonrasında hiçbir şey görmediğini söyledi.
Ve bazı insanlar her türlü şeyi gördüklerini söylüyorlar...
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
aryamari, Venüs
Автор темы
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Orientation: biseksüel

Unread post by aryamari »

Serg_A: 16 Oct 2023, 23:04
Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum ve gözlerimi açtım, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Birkaç yıl daha yaşamanın işe yaramadığını yazanlara inanmayın’ önemli değil. Burada fazladan bir gün bile paha biçilemez
Babam da ölümden korkmayı bırakmasına rağmen hayata döndürme sonrasında hiçbir şey görmediğini söyledi.
Ve bazı insanlar her türlü şeyi gördüklerini söylüyorlar...
neden durdun, konuşmadın?
These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
Serg_A, Beluga
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

AryaMari: 16 Oct 2023, 23:05
Serg_A: 16 Oct 2023, 23:04
Strecoza: 16 Oct 2023, 22:55 Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum, her şey yolunda, gözlerimi açıyorum, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Ve bazı insanlar da her türlü şeyi gördüklerini söylüyorlar...
neden durdun, konuşmadın?
nSöylemedi, sanırım kendisi de nedenini bilmiyordu.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
aryamari, Beluga
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Firavun faresi »

AryaMari: 16 Oct 2023, 20:20 Peki bundan sonra ne olacak, bu konuda düşünceleriniz neler?
Aha!))) Bununla ilgili bir söz vardır. -"TANRI’YI GÜLDÜRMEK İSTİYORSANIZ, ONA PLANLARINIZI ANLATIN"
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Beluga
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497
Registered for: 2 years

Unread post by Hafta sonu »

Hıristiyanlığın öğretileri bana yakın, dünyevi yaşamın anlamı var ve bu hayatı terk etmenin anlamı da ortaya çıkıyor. Ölmek istemiyorum, hayatı seviyorum ama zamanı geldiğinde bu dünyada en azından iyi bir şey yapmış olarak gitmeyi umuyorum.
Ve torunların anısına gelince, 3 nesil sonra büyük olasılıkla ailelerinde böyle bir Helga’nın olduğunu, akrabalarını, gelecektekilerini hatırlamayacaklar... ve sanırım umurumda olmayacak beni hatırlıyorlar ya da hatırlamıyorlar.
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Beluga
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Alice »

İntihara teşebbüs eden var mı?
These users thanked the author Alice for the post:
Beluga
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

Alenka: 17 Oct 2023, 15:15 İntihara teşebbüs eden oldu mu?
Bir genç olarak birkaç yıl boyunca ölmenin bir yolunu arayarak yaşadım. Kurtarılmayacaklarından emin olmanın bir yolu. Ama ben seçim yapmadım, bunun güvenilir olmadığı ve bunun güvenilir olmadığı bilgisi alındı ​​ve ben bu durumdan çıkana kadar dayandım. Sonunda kendine hiçbir şey yapmadan.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
Alice, Beluga
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years

Unread post by Çekiç »

Biyorobotların klonları ortaya çıkacak ve yeterli parası olan herkes ölümsüz olacak. İnsan beyninden gelen tüm bilgiler, bir biyorobotun elektronik beynine aktarılabilecek. Bu, önümüzdeki 50 yıl içinde mümkün olacak.
These users thanked the author Çekiç for the post:
Beluga
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Hammer: 17 Oct 2023, 15:28 Biyorobotların klonları ortaya çıkacak ve yeterli paraya sahip olan herkes ölümsüz hale gelecek. İnsan beynindeki tüm bilgiler, bir biyorobotun elektronik beynine aktarılabilecek.
Çekiç: 17 Oct 2023, 15:28 Biyorobotların klonları ortaya çıkacak ve yeterli parası olan herkes ölümsüz olacak. İnsan beyninden gelen tüm bilgiler bir biyorobotun elektronik beynine aktarılabilecek. önümüzdeki 50 yıl içinde mümkün.
Kimse bilincin ne olduğunu bilmiyor. Dolayısıyla bilginin beyinden aktarımı ile belirli bir kişiden bireysel olarak aktarılması aynı şey değildir.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Hafta sonu, Beluga
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Büyücü »

Bu, hayatta kazanılan karmaya bağlı olarak başka bir bedene sonradan reenkarnasyondur.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Beluga
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years

Unread post by Çekiç »

Strecoza: 17 Oct 2023, 15:38 Kimse bilincin ne olduğunu bilmiyor
Bilime ve ilerlemeye inanmıyor musunuz? Bilincin nasıl çalıştığı mutlaka anlatılacak ve ayrıntılı olarak incelenecektir. bu 50 yıl içinde.
These users thanked the author Çekiç for the post:
Beluga
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by sevgi dolu »

Bana göre ölüm, bedenin biyolojik olarak ölmesi ve “RUH”un kendisinin yeni oluşan hayata geçmesidir.
These users thanked the author sevgi dolu for the post:
Beluga
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Venüs »

Hammer: 17 Oct 2023, 16:47
Kimse bilincin ne olduğunu bilmiyor
Bilime ve ilerlemeye inanmıyor musunuz? Bilincin nasıl çalıştığı mutlaka ayrıntılı olarak anlatılacak ve incelenecektir. . Bunu 50 yıl sonra konuşalım.
İnsanlar bunun ne olduğunu bile bilmiyor. Vücudumuz bizden tamamen bağımsız çalışır. Peki diyelim ki bir araba, bir pedala bastık ve bu sırada birçok mekanizma devreye giriyor. Sadece gövdesi sürücüsü ve tamircisi olan bir arabadır. Vücudun bize neden ihtiyaç duyduğu genellikle belirsizdir. Üstelik vücuda pek bir fayda sağlamadığımız gibi çoğu zaman kendimize de zarar veriyoruz. Bilincimizin talihsiz bir yanlış anlama olduğu anlaşılıyor. Doğanın bir hatası ya da birisinin deneyi. Bana göre çok başarısız bir deney.
Eh, ilerlemenin yerini gerileme alacak. Bakın, giderek daha çılgın ve daha aptal hale geliyoruz. Yani 50 yıl sonra insanlığın hâlâ hayatta olması güzel olurdu.
These users thanked the author Venüs for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

AryaMari: 16 Oct 2023, 20:20 Senin için ölüm nedir? Onun hakkında ne hissediyorsun, korkuyor musun, ona kadercilikle mi davranıyorsun? Peki bundan sonra ne olacak, bu konudaki düşünceleriniz neler?
Çok derin bir soru, "aşk nedir?" veya "Hayatın anlamı nedir?"

Dürüst olmak gerekirse, bazen öleceğimi ve etrafımda olmayacak hiçbir şeyin, mavinin olmayacağı düşüncesinden dolayı cehennem gibi bir dehşet hissediyorum gökyüzü yok, yeşil çimen yok, kuş sesi yok. Bütün bunlar olacak ama artık benim için değil. Ve şu anda çığlık atmak istiyorsun, yalvarmana GEREK YOK! DURMAK! BUNU İSTEMİYORUM! ama anlıyorsunuz ki kaçınılmaz olanı kimse duymayacak ve durduramayacak. Bunun sık sık gerçekleşmemesi iyi bir şey ve çoğunlukla kadercilik zırhını giydim - hiçbir şey değiştirilemez, bu yüzden ne olacağını, olduğu gibi göreceğiz.
Reenkarne olmak istiyorum ve birdenbire geçmiş yaşamların anılarını silen bir şey bu sefer meslektaşlarımın bir şakasıyla dikkatim dağılacak ve şizofreni ile sonuçlansa da bir şeyi hatırlayabileceğim (bu harika olurdu).
Cennet ve Cehennem kavramını sevmiyorum, çünkü Cennete gidemezsiniz, çok fazla günah var (Sadece oruç için et yenir)
Ve aynen böyle, kesinlikle dönüşecek. hiçbir şey yok, küf ve ıhlamur balına dönüşecek zihinsel enerjin yok, bir şekilde sıkıcı.

21 saniye sonra gönderildi:
lubitel69: 17 Oct 2023, 16:56 Benim için ölüm, bedenin biyolojik olarak ölmesi ve "RUH"un kendisinin yeni oluşan hayata geçmesidir. n
iyi fikir, destekliyorum.

1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Alenka: 17 Oct 2023, 15:15 İntihar girişiminde bulunan var mı?
bu, bende olmayan bir kararlılık gerektirir, yoksa durum o kadar uç noktaya getirilmelidir ki iki kötülükten bu daha iyidir, ancak karma büyük ölçüde bozulacaktır. :özür dilerim:
These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
Venüs, Alice, Hafta sonu
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

Belkha: 17 Oct 2023, 21:56 bunun sınırına varılması gerekiyor
Bu eylemde karar yok, acı var - evet.....tam olarak olan bu herhangi bir şekilde kurtulmak istiyorsun.
These users thanked the author Alice for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Alenka: 17 Oct 2023, 22:52
bunun sınırı çok zor olmalı
Bu eylemde kararlılık yok, acı var - evet..... kesinlikle ondan herhangi bir şekilde kurtulmak istiyorum.
nasıl olmasın? uçuruma bir adım at... düşünmelisin
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

Beluga, sadece acı.... onlar düşünürler Boşuna, intihara meyilli insanların kararlı ve güçlü olması - bu öyle değil... delici bir acı... dayanılması imkansız....
These users thanked the author Alice for the post (total 2):
Beluga, Hafta sonu
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Alenka: 17 Oct 2023, 22:55 Beluga balinası, sadece acı.. .boşuna intihara meyilli insanların kararlı ve güçlü olduğunu düşünüyorlar - bu öyle değil... delici bir acı... dayanılması imkansız...
acı zaten eylemdendir
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

Hayır, eylemden önce acı...
These users thanked the author Alice for the post (total 2):
Beluga, Hafta sonu
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Timurlenk »

AryaMari: 16 Oct 2023, 20:20 Senin için ölüm nedir? Onun hakkında ne hissediyorsun, korkuyor musun, ona kadercilikle mi davranıyorsun? Bundan sonra ne olacak, bu konuda düşünceleriniz neler?
Öleceğiz, gömüleceğiz ya da yakılacağız. Ve gelecekte ne olacağını kimse bilmiyor. Bizi terk edenler bize hiçbir şey anlatmayacak.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Beluga
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

Başınıza ne geleceğini çok detaylı bir şekilde anlatan bir Tibet ve Mısır ölüler kitabı var. Kelimenin tam anlamıyla talimatlar.
Kamçarus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Kamçarus »

Korkmanın bir anlamı var mı? Eğer durumu düzeltebilirseniz korkmanıza gerek yok, eğer düzeltemiyorsanız endişelenmenin ne anlamı var? Her günden en iyi şekilde yararlansanız iyi olur.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Kamcharus,
Kamcharus : 18 Oct 2023, 02:33 Mantıklı mı ? korkmuş? Eğer durumu düzeltebilirseniz korkmanıza gerek yok, eğer düzeltemiyorsanız endişelenmenin ne anlamı var? Her günü en iyi şekilde değerlendirsen iyi olur.
Kesinlikle!
Endişelenmenize gerek yok. Eğer sonucu değiştiremezseniz.
Asıl olan, bu sonuçtan önce yaşananlardır.
Hayatın özü, onun boyunca yaşadığımız duygu ve duygulardır.
nEğer böyle değilse, her şey aptalca rastgeleyse ve hiçbir anlamı yoksa ve biz sadece öz-farkındalık kazanmış bir madde yığınıysak, o zaman...
O zaman bunun bir önemi yok Bu hayattan alınacak bir varsayım, bir düşünce, bir fikir - hepsi bu - değişmez. Sonunda bizi aptalca bir unutuş beklese bile, bu hala kafayı bulabilirken hayatta kalmak için bir nedendir.
Kamçarus
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Kamçarus »

Bunu tamamen destekliyorum, fikrim tam olarak açıklandı.
These users thanked the author Kamçarus for the post:
Aion2012Ölü
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”