Ölüm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Yanıt: Ölüm
İnsanların düşüncelerini okumak ilginçti. Ölüm yolun sonudur. Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Ölümden korkmadığımı sanıyordum ama hayatımda sonunda intihar etmeye karar verdiğim, hazır olduğum dönemler oldu ve sonra bu "yaşamak istiyorum" üzerime geldi. Daha önce de belirttiğim gibi acılı bir ölümden korkuyorum. Keşke her şey çabuk gerçekleşse. Dindar değilim, dolayısıyla "dışarıda" hiçbir şey beklemiyorum. Ve benim ölümümden sonra dünya değişmeyecek, ancak sevdiklerim bir süreliğine yas tutacak
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- aryamari, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve bazı insanlar her türlü şeyi gördüklerini söylüyorlar...
Babam da ölümden korkmayı bırakmasına rağmen hayata döndürme sonrasında hiçbir şey görmediğini söyledi.Strecoza: ↑16 Oct 2023, 22:55 Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum ve her şey, gözlerimi açtım, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Birkaç yıl daha yaşamanın işe yaramadığını yazanlara inanmayın’ önemli değil. Burada fazladan bir gün bile paha biçilemez
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
neden durdun, konuşmadın?Serg_A: ↑16 Oct 2023, 23:04Babam da ölümden korkmayı bırakmasına rağmen hayata döndürme sonrasında hiçbir şey görmediğini söyledi.Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum ve gözlerimi açtım, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Birkaç yıl daha yaşamanın işe yaramadığını yazanlara inanmayın’ önemli değil. Burada fazladan bir gün bile paha biçilemez
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
nSöylemedi, sanırım kendisi de nedenini bilmiyordu.AryaMari: ↑16 Oct 2023, 23:05neden durdun, konuşmadın?Serg_A: ↑16 Oct 2023, 23:04Babam da ölümden korkmayı bırakmasına rağmen hayata döndürme sonrasında hiçbir şey görmediğini söyledi.Strecoza: ↑16 Oct 2023, 22:55 Aslında her zamanki gibi araba kullanıyordum, her şey yolunda, gözlerimi açıyorum, yoğun bakımdayım ve üzerinden birkaç gün geçti. Benim için bir an gibi. Depresyon ve hiç yaşamak istemedim, ama şimdi yine sadece yaşamak değil, %100 sağlıklı olmak da istiyorum
Ve bazı insanlar da her türlü şeyi gördüklerini söylüyorlar...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 11 months
Aha!))) Bununla ilgili bir söz vardır. -"TANRI’YI GÜLDÜRMEK İSTİYORSANIZ, ONA PLANLARINIZI ANLATIN"
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Beluga
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years
Hıristiyanlığın öğretileri bana yakın, dünyevi yaşamın anlamı var ve bu hayatı terk etmenin anlamı da ortaya çıkıyor. Ölmek istemiyorum, hayatı seviyorum ama zamanı geldiğinde bu dünyada en azından iyi bir şey yapmış olarak gitmeyi umuyorum.
Ve torunların anısına gelince, 3 nesil sonra büyük olasılıkla ailelerinde böyle bir Helga’nın olduğunu, akrabalarını, gelecektekilerini hatırlamayacaklar... ve sanırım umurumda olmayacak beni hatırlıyorlar ya da hatırlamıyorlar.
Ve torunların anısına gelince, 3 nesil sonra büyük olasılıkla ailelerinde böyle bir Helga’nın olduğunu, akrabalarını, gelecektekilerini hatırlamayacaklar... ve sanırım umurumda olmayacak beni hatırlıyorlar ya da hatırlamıyorlar.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post:
- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
Bir genç olarak birkaç yıl boyunca ölmenin bir yolunu arayarak yaşadım. Kurtarılmayacaklarından emin olmanın bir yolu. Ama ben seçim yapmadım, bunun güvenilir olmadığı ve bunun güvenilir olmadığı bilgisi alındı ve ben bu durumdan çıkana kadar dayandım. Sonunda kendine hiçbir şey yapmadan.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- Alice, Beluga
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
Biyorobotların klonları ortaya çıkacak ve yeterli parası olan herkes ölümsüz olacak. İnsan beyninden gelen tüm bilgiler, bir biyorobotun elektronik beynine aktarılabilecek. Bu, önümüzdeki 50 yıl içinde mümkün olacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Kimse bilincin ne olduğunu bilmiyor. Dolayısıyla bilginin beyinden aktarımı ile belirli bir kişiden bireysel olarak aktarılması aynı şey değildir.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Hafta sonu, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
Bilime ve ilerlemeye inanmıyor musunuz? Bilincin nasıl çalıştığı mutlaka anlatılacak ve ayrıntılı olarak incelenecektir. bu 50 yıl içinde.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 1 year 10 months
Bana göre ölüm, bedenin biyolojik olarak ölmesi ve “RUH”un kendisinin yeni oluşan hayata geçmesidir.
- These users thanked the author sevgi dolu for the post:
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Eh, ilerlemenin yerini gerileme alacak. Bakın, giderek daha çılgın ve daha aptal hale geliyoruz. Yani 50 yıl sonra insanlığın hâlâ hayatta olması güzel olurdu.
İnsanlar bunun ne olduğunu bile bilmiyor. Vücudumuz bizden tamamen bağımsız çalışır. Peki diyelim ki bir araba, bir pedala bastık ve bu sırada birçok mekanizma devreye giriyor. Sadece gövdesi sürücüsü ve tamircisi olan bir arabadır. Vücudun bize neden ihtiyaç duyduğu genellikle belirsizdir. Üstelik vücuda pek bir fayda sağlamadığımız gibi çoğu zaman kendimize de zarar veriyoruz. Bilincimizin talihsiz bir yanlış anlama olduğu anlaşılıyor. Doğanın bir hatası ya da birisinin deneyi. Bana göre çok başarısız bir deney.
Eh, ilerlemenin yerini gerileme alacak. Bakın, giderek daha çılgın ve daha aptal hale geliyoruz. Yani 50 yıl sonra insanlığın hâlâ hayatta olması güzel olurdu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Dürüst olmak gerekirse, bazen öleceğimi ve etrafımda olmayacak hiçbir şeyin, mavinin olmayacağı düşüncesinden dolayı cehennem gibi bir dehşet hissediyorum gökyüzü yok, yeşil çimen yok, kuş sesi yok. Bütün bunlar olacak ama artık benim için değil. Ve şu anda çığlık atmak istiyorsun, yalvarmana GEREK YOK! DURMAK! BUNU İSTEMİYORUM! ama anlıyorsunuz ki kaçınılmaz olanı kimse duymayacak ve durduramayacak. Bunun sık sık gerçekleşmemesi iyi bir şey ve çoğunlukla kadercilik zırhını giydim - hiçbir şey değiştirilemez, bu yüzden ne olacağını, olduğu gibi göreceğiz.
Reenkarne olmak istiyorum ve birdenbire geçmiş yaşamların anılarını silen bir şey bu sefer meslektaşlarımın bir şakasıyla dikkatim dağılacak ve şizofreni ile sonuçlansa da bir şeyi hatırlayabileceğim (bu harika olurdu).
Cennet ve Cehennem kavramını sevmiyorum, çünkü Cennete gidemezsiniz, çok fazla günah var (Sadece oruç için et yenir)
Ve aynen böyle, kesinlikle dönüşecek. hiçbir şey yok, küf ve ıhlamur balına dönüşecek zihinsel enerjin yok, bir şekilde sıkıcı.
21 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Çok derin bir soru, "aşk nedir?" veya "Hayatın anlamı nedir?"
Dürüst olmak gerekirse, bazen öleceğimi ve etrafımda olmayacak hiçbir şeyin, mavinin olmayacağı düşüncesinden dolayı cehennem gibi bir dehşet hissediyorum gökyüzü yok, yeşil çimen yok, kuş sesi yok. Bütün bunlar olacak ama artık benim için değil. Ve şu anda çığlık atmak istiyorsun, yalvarmana GEREK YOK! DURMAK! BUNU İSTEMİYORUM! ama anlıyorsunuz ki kaçınılmaz olanı kimse duymayacak ve durduramayacak. Bunun sık sık gerçekleşmemesi iyi bir şey ve çoğunlukla kadercilik zırhını giydim - hiçbir şey değiştirilemez, bu yüzden ne olacağını, olduğu gibi göreceğiz.
Reenkarne olmak istiyorum ve birdenbire geçmiş yaşamların anılarını silen bir şey bu sefer meslektaşlarımın bir şakasıyla dikkatim dağılacak ve şizofreni ile sonuçlansa da bir şeyi hatırlayabileceğim (bu harika olurdu).
Cennet ve Cehennem kavramını sevmiyorum, çünkü Cennete gidemezsiniz, çok fazla günah var (Sadece oruç için et yenir)
Ve aynen böyle, kesinlikle dönüşecek. hiçbir şey yok, küf ve ıhlamur balına dönüşecek zihinsel enerjin yok, bir şekilde sıkıcı.
21 saniye sonra gönderildi:
iyi fikir, destekliyorum.lubitel69: ↑17 Oct 2023, 16:56 Benim için ölüm, bedenin biyolojik olarak ölmesi ve "RUH"un kendisinin yeni oluşan hayata geçmesidir. n
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
bu, bende olmayan bir kararlılık gerektirir, yoksa durum o kadar uç noktaya getirilmelidir ki iki kötülükten bu daha iyidir, ancak karma büyük ölçüde bozulacaktır. :özür dilerim:
- These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
- Venüs, Alice, Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
Bu eylemde karar yok, acı var - evet.....tam olarak olan bu herhangi bir şekilde kurtulmak istiyorsun.
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Beluga, sadece acı.... onlar düşünürler Boşuna, intihara meyilli insanların kararlı ve güçlü olması - bu öyle değil... delici bir acı... dayanılması imkansız....
- These users thanked the author Alice for the post (total 2):
- Beluga, Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Hayır, eylemden önce acı...
- These users thanked the author Alice for the post (total 2):
- Beluga, Hafta sonu
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 3 months
Öleceğiz, gömüleceğiz ya da yakılacağız. Ve gelecekte ne olacağını kimse bilmiyor. Bizi terk edenler bize hiçbir şey anlatmayacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Başınıza ne geleceğini çok detaylı bir şekilde anlatan bir Tibet ve Mısır ölüler kitabı var. Kelimenin tam anlamıyla talimatlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Korkmanın bir anlamı var mı? Eğer durumu düzeltebilirseniz korkmanıza gerek yok, eğer düzeltemiyorsanız endişelenmenin ne anlamı var? Her günden en iyi şekilde yararlansanız iyi olur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
Kamcharus,
Endişelenmenize gerek yok. Eğer sonucu değiştiremezseniz.
Asıl olan, bu sonuçtan önce yaşananlardır.
Hayatın özü, onun boyunca yaşadığımız duygu ve duygulardır.
nEğer böyle değilse, her şey aptalca rastgeleyse ve hiçbir anlamı yoksa ve biz sadece öz-farkındalık kazanmış bir madde yığınıysak, o zaman...
O zaman bunun bir önemi yok Bu hayattan alınacak bir varsayım, bir düşünce, bir fikir - hepsi bu - değişmez. Sonunda bizi aptalca bir unutuş beklese bile, bu hala kafayı bulabilirken hayatta kalmak için bir nedendir.
Kesinlikle!
Endişelenmenize gerek yok. Eğer sonucu değiştiremezseniz.
Asıl olan, bu sonuçtan önce yaşananlardır.
Hayatın özü, onun boyunca yaşadığımız duygu ve duygulardır.
nEğer böyle değilse, her şey aptalca rastgeleyse ve hiçbir anlamı yoksa ve biz sadece öz-farkındalık kazanmış bir madde yığınıysak, o zaman...
O zaman bunun bir önemi yok Bu hayattan alınacak bir varsayım, bir düşünce, bir fikir - hepsi bu - değişmez. Sonunda bizi aptalca bir unutuş beklese bile, bu hala kafayı bulabilirken hayatta kalmak için bir nedendir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Bunu tamamen destekliyorum, fikrim tam olarak açıklandı.
- These users thanked the author Kamçarus for the post:
- Aion2012Ölü
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 477 Views
-
Last post by Zorba Carrie