Kayınvalidem hiç duygusal değil, hiçbir şey söylemiyor, sadece güceniyor ve susuyor. O zamanlar zaten yerin altındaydı.
Bir şekilde eşime kırılmıştım, eşim transta, bu bana izin vermiyor, sinirlerim, konuşmalarım ve acılarım var.
Kocamı gönderdim bir arkadaşımla bir hafta pansiyonda dinlenmek için kayınvalidemin yanına gittim, onu çimleri biçmesi için kulübeye çağırdı. Köylü bornozunu giyene kadar bekledim, onu konuşturmaya çalıştım - boşuna, falan - yani, sadece buz.
Birkaç havlu hazırladım, kanepeyi serdim ve bebeğe kanepeye oturmasını emrettim. Tekrar konuşmaya başladı, kadın bir şeyler mırıldandı ve yine sustu.
Onu omzumdan yakaladım, kanepeye fırlattım, önce bir elimi bağladım, tekme atıyor gibi oldu ama sert değildi ve bağırmadı ama şöyle dedi: "Ne yapıyorsun, ne yapıyorsun?" yapıyor musun?”, ikinciyi bağladı, sonra bacakları bağladı.
Ben soruyorum: "Bunu başarmaya mı çalışıyorsun?" - sessiz, gözleri korkmuş gibi ama daha çok şaşırmış ve bekliyor. Sabahlığımı açtım, korsajımın düğmelerini çözdüm ve neredeyse bir buçuk santimetre dışarı çıkan meme uçları vardı ve göğüslerim ateş gibi, kayınvalidem onları menopozun başlangıcından beri büyüttü! İkiden dörde, hatta daha da fazlası.
Biraz büktüm, kayınvalidemin gözleri buğulandı, havada süzüldüğünü gördüm, parmaklarımı bırakır bırakmaz sordu. dahası, onları büktüm, sıktım ve gözlerini devirdi.
Kendi kendine kılavuzlanan bir vidayı yakaladım, yatağın üzerinde durdum, onu (ahşap) tavana vidaladım, kenevir ipi bağladım, sonra bağladım meme uçlarını yukarı kaldırdı ve böylece sürekli gergin bir halde kaldılar.
Onu çenesinden tuttu ve sordu: "Beğendin mi?", cevap yoktu, buradan da anlaşılıyor. yüzü keyif alıyor.
Külotunu çıkarmaya başladı, rahatsız oldu, sorun olmadığına karar verdi, bir bıçak aldı, yandan kesti, klitorise masaj yapmaya başladı, kadın da masaj yapmaya başladı hareket etti ama çok az yağlama vardı, etrafına baktı ve masadan tereyağını aldı, elini, penisi, vajina girişini yağladı, sanki başarısız olmuş gibi içeri girdi, hareket etmeye başladı, vızıltı yoktu. , Fısıldadığını duydum: "Hadi kıçına..." Bacaklarının bağlarını çözdü, kaldırdı, deliği yağladı, neredeyse hiç gerilim olmadan içeri girdi, daha sert sallanmaya başladı, meme uçlarına giden ipler gerildi, kadın daha yüksek sesle inledi. Bu süreçte klitorisini yoğurmaya başladı, eli tüm vajinasına girdi, onu hareket ettirmeye başladı, birkaç dakika daha sürtünme, çığlık attı, salladı, vajinasındaki eli sıktı, bacaklarıyla beni sıktı. , zaten bağırıyordu :-"Durma!". Biraz daha hareket ettim, sakinleşmeye başladı ve gevşedi, penis anüsten düştü, yıkamaya gittim. Yıkadım, geri döndüm ve gözlerim kapalı orada yattım. Ellerimi çözdüm, vidanın ipini çözdüm ve meme uçlarını çektim. Uyandı, gözlerini açtı, penisi gördü ve elini uzattı, ben de yaklaştım, kafasını tuttum ve penisi ağzına soktum ve onu sert ama sığ bir şekilde sikmeye başladım. Hemen büyülendi, oturdu, emmeye başladı ve ben oldukça hızlı bir şekilde geldim, her şeyi yuttu ve son damlasına kadar emdi.
\" dedi kayınvalidem eliyle ağzını silerek.
Bu olaydan bu yana yaklaşık iki üç aydır karımın arkadaşlarına içki içmeye gönderilmesi gerektiğine dair ipuçları alıyorum ve artık kulübeye, kanepeye gitme zamanımız geldi. Bu çok uzun zaman önceydi, yaklaşık 20 yıl önceydi, şimdi neredeyse istemiyor, bazen sadece ağzına koyuyorum ve ona bir vakum tatmin edici aldım ve nasıl kullanacağını öğrettim.
İlişki normal, eşim bilmiyor ama annenle kavga edersen beni araman gerektiğini, seni sakinleştireceğimi biliyor.
Kayınvalidemi eşimle nasıl barıştırdım.
-
Автор темыhevesli
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kayınvalidemle eşimi nasıl barıştırdık?
Harika bir hikaye, bunun bir fantezi olmadığını umuyoruz

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post