Erkekler seks sırasında neden inlemez?
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Erkekler seks sırasında neden inlemezler?
Benimki hem oral seks hem de seks sırasında bana öyle heyecan verici şeyler söylüyor ki, bu bile tek başına seni boşaltabilir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Orientation: heteroseksüel
Tadı ve rengi... Kutudaki tüm işaretler farklı
Konuşmalar kesinlikle dikkatimi dağıtır. Sanal seks değilse elbette))))

Konuşmalar kesinlikle dikkatimi dağıtır. Sanal seks değilse elbette))))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- RockstarAjansı, Ahah, Serg_A, Beluga
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 1 year 11 months
Hooligan Carrie, ama ben tam tersini söylemeyi seviyorum
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post:
- Serg_A
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
Başkalarını bilmem ama ben her zaman çok yüksek sesle boşalıyorum. Eşim en azından biraz daha sessiz olsun diye her zaman eliyle ağzımı kapatıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Shalenadivchyna,
Katılmıyorum, seks sırasında duygularımı dizginleyemiyorum. Özellikle kadın rolündeyken bazen zirvede çığlık atmaya başlamamak için kendimi tutuyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
Meme uçlarıma dokunulduğunda gıdıklanıyorum, sonrasında gıdıklanma olacak seks yok)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Anne,
Bu kesin. Göğüsleri bu şekilde okşamak beni tahrik ediyor ama bunu itiraf etmekten utanıyorumBurada adamlarım var Seksi okşuyorum, meme uçlarını büküyorum, göğüslerini okşuyorum. Ancak tüm kadınlar bunu anlamıyor ve erkekler bunu söylemekten utanıyor
-
- Sürtünmeler
Bir şeyden utandığını anlamadım, hepimiz insanız ve bir kadın da bir erkekten daha az olmamak üzere bir erkeği memnun etmek ister
- These users thanked the author Anne for the post (total 2):
- Beluga, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 9 months
Yani bir erkeği okşamaya çalışırsınız ve eğer rahat bir şekilde yatarsa inleyecektir. Doğrudan sürtünme sırasında elbette herhangi bir sorunu yoktur))))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
My meme uçları çok hassastır ama erojen bir bölge yoktur
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
Kıza "demo versiyonunu" nasıl beğendiğini göstererek sorabilirim. Ya da şimdi ne olursa olsun daha iyi. Ancak gerçekten hiçbir şey elde edemeyeceğiniz kişiler var, yalnızca hislere, nasıl hissettiğime güvenebilirsin . Şu anda bir tane var ama kimden bahsettiğimi biliyorsun...
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
Hiçbir şey anlamadım.Serg_A: ↑18 Jun 2023, 11:39Kıza "demo versiyonunu" nasıl beğendiğini göstererek sorabilirim. Ya da şimdi ne olursa olsun daha iyi. Ancak gerçekten hiçbir şey elde edemeyeceğiniz kişiler var, yalnızca hislere, nasıl hissettiğime güvenebilirsin . Şimdi bir tane var ama kimden bahsettiğimi biliyorsun...
-
- En güçlü orgazm!
Şaşırdım ama inandım vücutta neredeyse hiç erojen bölge yok, sadece penis, ağız daha da hassas (belki de bu yüzden kadınları çoğunlukla ağzımla tatmin ediyorum), ayrıca ellerimle de, yani onları onlarla okşuyorum ve bu hoşuma gidiyor.)) )
-
- Sürtünmeler
sen bir öpücüğünü seviyorsun, ben ağzı hassas olan erkeklere bayılırım. Hangisi daha büyük: dudaklar mı, dil mi?
-
- En güçlü orgazm!
Örneğin, zaman kaybetmemek için vajinanın ön duvarını dilimle okşamaya başlıyorum (bazıları için bu mor), soruyorum: "Nasılsın beğendin mi?" - genellikle nasıl olduğunu söylerler ama herkes değil... .Anne: ↑18 Jun 2023, 11:43Hiçbir şey anlamıyorum.Serg_A: ↑18 Jun 2023, 11:39I kıza "demo versiyonunu" göstererek onu nasıl sevdiğini sorabilir. Ya da şimdi ne olursa olsun daha iyi. Ancak gerçekten hiçbir şey elde edemeyeceğiniz kişiler var, yalnızca hislere, nasıl hissettiğime güvenebilirsin . Şu anda bende bir tane var ama kimden bahsettiğimi biliyorsun...Oral seks sırasında konuş?) Ağzın meşgul değil mi?)
-
- En güçlü orgazm!
Dil daha büyük ama dudaklar da çok hassas, bazen ayrıldığımda bile daha güçlü görünüyor dilden daha)))Anne: ↑18 Jun 2023, 11:51sen öpüşenleri seversin, ben ise ağzı hassas olan erkeklere bayılırım. hangisi daha büyük: dudaklar veya dil
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
Ben de aynısını öpmeyi seviyorum, özellikle bir kadının dudakları ıslaksa, muhtemelen bu yüzden heyecanlı cinsel organı öpmeyi seviyorum kadınların yarığı, ıslak ve ıslak ....Anne: ↑18 Jun 2023, 11:51sen öpüşenleri seversin, ben ise ağzı hassas olan erkeklere bayılırım. hangisi daha büyük, dudaklar mı yoksa dil mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
Kendimi siktiğimde nefes alıyorum. Ve beni siktiklerinde inliyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Soru bana göre olmasa da ben de öpmeyi seviyorum ama neyin daha hassas olduğunu söylemek zor, bir şekilde öyle hep birlikte. Dil, kadının ağzına sokmayı sever ve bir kadının dilinin emilmesine izin vermesi de harikadır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Konu düzenli (vajinal) seks olduğunda neredeyse sonuna kadar inlemiyorum, finalde inliyorum, inliyorum, burnumu çekiyorum ve başka sesler çıkarıyorum ve bu süreçte sessizim.
Ve eğer bana oral seks yaparsa, o zaman o kadar tatlı ki bazen acıtıyorsa inleme gibi bir şey.
:bilinmiyor:
Ve eğer bana oral seks yaparsa, o zaman o kadar tatlı ki bazen acıtıyorsa inleme gibi bir şey.

:bilinmiyor:
-
- En güçlü orgazm!
Seks sırasında inliyorum. Böyle bir bedeni okşadığınızda kaçınılmaz olarak inlemeler çıkaracaksınız. Ve ton olarak kontrbas veya çello gibiyim. Neden telefonla konuştuktan sonra telefonu kapatır kapatmaz istemsizce inlemeye başlıyorum, sesi beni çok heyecanlandırıyor.)Shalenadivchyna: ↑17 Jun 2023, 13:27 Birkaç gündür eski konuları araştırıyorum ama buna benzer bir şey bulamadım. Seks sırasında çok gürültü yapıyorum, muhtemelen tüm komşular neler olduğunu duyuyor ve biliyorlar, ancak bu yüzden erkekler seks sırasında çok nadiren inliyor, genellikle burnunu çekiyorlar, bazen daha yüksek sesle, bazen zar zor duyuluyor ve hepsi bu mu?
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 5 months
İnliyorlar, inliyorlar, hatta sızlanıyorlar, özellikle de penis büyükse ve onu sonuna kadar sikiyorlarsa
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
benimki hala bazı durumlarda inliyor) ve konuşmayı da seviyor, ancak geçici olarak kelimeleri unutuyorum)
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
tam tersine bu hali hoşuma gidiyor! Ve aynı zamanda süreci gözlemleyin. Ve genel olarak bir kızın ellerini ona eklemesinden hoşlanmıyorum; :ayyy:Shalenadivchyna: ↑17 Jun 2023, 14:39 Herkes ağzına sikişmez. Pek çok insan benim kendimi emmemi seviyor ve orada uzanıp deliriyorlar))) Bir adamın ellerini başının arkasına koyması ve tempoyu kontrol etmesi hoşuma gidiyor, ancak birçok insan bunu yapacak kadar tembel görünüyor))) Onlar Foklar gibi yalan söyleyin, hareket etmeyin))) Umurumda değil, eğer böyle istiyorlarsa ve bu daha hoşsa, sadece bazen gerçekten uykuya dalmış gibi oluyor)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
yani, üstüne çıktığınızda ya da köpek stilinde inlediğinizde gerçekten inleme noktasına gelmiyorsunuz
ama bir kadın üzerinize atlarsa ya da yavaşça oral seks yaparsa, o zaman inleyebilirsiniz) orgazm sırasında asla geri durmam

-
- Orgazm!
- Total posts: 514
Çünkü bu zamanda sadece sevişmekle kalmıyorlar, aynı zamanda çalışıyorlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Seks sırasında, bir erkeğin g noktalarının ek olarak uyarılmasının bir zararı olmaz, ancak o zaman duygular hakkında konuşabilir, kollarınızı etrafına dolayabilir ve bacaklarınızla erkeğe baskı yapabilir, adamın kıçını tutabilir, sırtını kaşıyabilirsiniz. , taşaklarına tokat atın veya yumruğunuzla kavrayın ve acının ve uyarılmanın eşiğine gelmesine izin vermeyin.
in diğer bir deyişle, bir erkek için am üzerinde çalışırken fiziksel temas önemlidir, benimki bazen , sonun yaklaştığını hissettiğinde elini içeri sokuyor ve topları tutuyor, acı içinde çığlık atmaya başlıyorum ve neredeyse aynı anda bitiriyoruz, çığlık atıyorum, boşalmak üzereyim, çığlık atıyor, içime boşal, hayır diye bağırıyorum, hamile kalacaksın, topları bırakmıyor ve bana da çıkarıp geçmesine izin vermiyor, yaralı bir aslan gibi kükreyip onu dolduruyorum, o anda topları tutarken, sanki beni sikiyle değil de amıyla sikiyormuş gibi hissediyorum,
Ayrıca konuşmayı da seviyorum, örneğin, kadınım için sürtüşmelerin o kadar derin olacağı pozlar var ki mümkün ve zaten acı verici, bu yüzden daha derine gitmeye başlıyorum, faulün eşiğinde, inlemeye ve inlemeye başlıyor, ona söylüyorum, itiraf edin, daha derine gitmek istiyorsanız hayır diye bağırıyor, avucumla kıçıma tokat atıyorum ve daha da derine it, evet diye bağırıyor, evet seni seviyorum, yerdeki yumrulara vurmaya başlıyorum ve parmağımla anüse masaj yapmaya başlıyorum, sonra daha sert, daha derin çığlık atmaya başlıyor ve sonra şöyle bağırıyor: "Gerçekten parçalayamazsın beni bir paçavra gibi, benim gibi.” İşe gideceğim”, bu beni tamamen kızdırıyor ve öfkeli bir güçle amını domateslere kadar vurmaya başlıyorum, böylece toplar acı verici bir şekilde klitorise vuruyor. ve pubis, acı içinde bana bağırıyor, göğüslerimi zorla sıkıyorum ve hemen boşalıyor, bunlar onun bdsm’den hoşlandığı türden notlar
in diğer bir deyişle, bir erkek için am üzerinde çalışırken fiziksel temas önemlidir, benimki bazen , sonun yaklaştığını hissettiğinde elini içeri sokuyor ve topları tutuyor, acı içinde çığlık atmaya başlıyorum ve neredeyse aynı anda bitiriyoruz, çığlık atıyorum, boşalmak üzereyim, çığlık atıyor, içime boşal, hayır diye bağırıyorum, hamile kalacaksın, topları bırakmıyor ve bana da çıkarıp geçmesine izin vermiyor, yaralı bir aslan gibi kükreyip onu dolduruyorum, o anda topları tutarken, sanki beni sikiyle değil de amıyla sikiyormuş gibi hissediyorum,
Ayrıca konuşmayı da seviyorum, örneğin, kadınım için sürtüşmelerin o kadar derin olacağı pozlar var ki mümkün ve zaten acı verici, bu yüzden daha derine gitmeye başlıyorum, faulün eşiğinde, inlemeye ve inlemeye başlıyor, ona söylüyorum, itiraf edin, daha derine gitmek istiyorsanız hayır diye bağırıyor, avucumla kıçıma tokat atıyorum ve daha da derine it, evet diye bağırıyor, evet seni seviyorum, yerdeki yumrulara vurmaya başlıyorum ve parmağımla anüse masaj yapmaya başlıyorum, sonra daha sert, daha derin çığlık atmaya başlıyor ve sonra şöyle bağırıyor: "Gerçekten parçalayamazsın beni bir paçavra gibi, benim gibi.” İşe gideceğim”, bu beni tamamen kızdırıyor ve öfkeli bir güçle amını domateslere kadar vurmaya başlıyorum, böylece toplar acı verici bir şekilde klitorise vuruyor. ve pubis, acı içinde bana bağırıyor, göğüslerimi zorla sıkıyorum ve hemen boşalıyor, bunlar onun bdsm’den hoşlandığı türden notlar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Kimse bana derin bir şey yapmadı. Sessiz kalmam pek mümkün olmazdı. Arkadaşımın bir hanımı vardı, ona derin bir tane verdi, çocukluğunda prostatına masaj yaptı, orgazmın uzun ve harika olduğunu söylüyor.Anastasia2005: ↑17 Jun 2023, 17:43 Birçok erkek oral seks sırasında inliyor, fark ettim) yani, bir sürü sessiz insan da var)
Özellikle farklı teknikler gösterdiğimde konuyu derinlemesine ele alıyorum ve o gözleri kapalı yatıyor , çileden çıkarıyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 1 year 8 months
Shalenadivchyna, genel olarak bunun kişiye bağlı olduğunu düşünüyorum. , çoğu durumda bu bir kız simülasyonu... Bence adam daha hızlı boşalsın ve çoktan geride kalsın diye düşünüyorum) Ama gerçekten sekse ilgi duyan insanlarım vardı. Bazıları sonlara doğru inlemeye ve fışkırmaya başladı. Ben de genel olarak bu inlemeli ön sevişmelerden hoşlanmıyorum... ama bir arkadaşım bana oral seks yaptığında ne olduğunu bilmiyorum ama güzel bir inlemeyle ağzıma geldim. Bir nevi içimden çıktı... buna benzer başka hiçbir şey yoktu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
İnlememekle kalmıyorum, aynı zamanda boğa gibi kükrediyorum)))Shalenadivchyna: ↑17 Jun 2023, 13:27 Birkaç gündür eski konuları araştırıyorum ama buna benzer bir şey bulamadım. Seks sırasında çok gürültü yapıyorum, muhtemelen tüm komşular neler olduğunu duyuyor ve biliyorlar, ancak bu yüzden erkekler seks sırasında çok nadiren inliyor, genellikle burnunu çekiyorlar, bazen daha yüksek sesle, bazen zar zor duyuluyor ve hepsi bu mu?
- These users thanked the author Alexsss for the post:
- çılgın kız
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
Benimki inlemiyor, sonlara doğru ve orgazm sırasında hırlıyor. Özellikle meme uçları parmaklarımla ve tırnaklarımla sıkıldığında. Onun için bu tam bir patlama.
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
- Alexsss, SeRg !$!, çılgın kız, Alice
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Her şey kadına bağlı. Benimki beni emdiğinde hâlâ inliyorum. Ancak bazı nedenlerden dolayı zamanında seks olmuyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
Moray eel0314,
Ayrıca bende de var Ben homurdanıyorum...
ama bazen sızlansam da
her şey partnere ve sürecin kendisine bağlı
in genel olarak bunu mizaca bağlıyorum
Ayrıca bende de var Ben homurdanıyorum...
ama bazen sızlansam da

in genel olarak bunu mizaca bağlıyorum
- These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 4):
- çılgın kız, Murena0314, Alice, Kayfolov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
Kadınköle, partnerimle aynı.
- These users thanked the author Alice for the post:
- çılgın kız
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
İnliyoruz ve seks sırasında çok sık, tek nüans bizim kıçımızdan sikildiğimiz zamandır))) Biz de inliyoruz)))Shalenadivchyna: ↑17 Jun 2023, 13:27 Birkaç gündür eski konuları araştırıyorum ama buna benzer bir şey bulamadım. Seks sırasında çok gürültü yapıyorum, muhtemelen tüm komşular neler olduğunu duyuyor ve biliyorlar, ancak bu yüzden erkekler seks sırasında çok nadiren inliyor, genellikle burnunu çekiyorlar, bazen daha yüksek sesle, bazen zar zor duyuluyor ve hepsi bu mu?
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 1 year 9 months
Hatta bunu düşündüm...
Seks sırasında elbette bazı sesler çıkarıyorum ama inilti çıkarmıyorum.
Seks sırasında elbette bazı sesler çıkarıyorum ama inilti çıkarmıyorum.
- These users thanked the author Oyuncu-2 for the post (total 2):
- çılgın kız, Geniş
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Biraz inliyorum, bazen kaba sözler söylüyorum ve geldiğimde aslan gibi kükreyebiliyorum, hatta gırtlaktan çığlık atabiliyorum)
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- çılgın kız
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 2 months
2 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
))) Hangi bayağılık? Çok ilginç
2 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Kimin seksle ilgilenip kimin ilgilenmediğini nasıl belirliyorsunuz? Duygusal bir insan mısınız?nGerçekten seksle ilgilenen insanlar vardı
- These users thanked the author çılgın kız for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 686 Views
-
Last post by Bekçi