Soru. Yazarlar, değerlendirme için neden internetten fotoğraf gönderiyorsunuz?
Bu hikayeyi hatırlıyorum.
Bir zamanlar kişisel hesabım açıktı ve erkekler kişisel mesajla benimle iletişime geçip bazılarını değerlendirmemi isterdi. bir kızın fotoğrafı. Birkaç yorum yaptım. Ve o "ve ayrıca?", "onu siker miydin?", "onunla mastürbasyon yapar mıydın?"
Bu arada resmi "google" yaptım.
Sonra ona soruyorum.
- Neden benden fotoğrafa yorum yapmamı istiyorsun? Onu tanımıyorsun bile, değil mi?
- Neden! Otuzbir kız.
- Sıradan bir kız bulmak zor mu?
"Vaktim yok", "onlarla uğraşamayacak kadar tembelim" vb. gibi bahaneler gönder.
Sonra Rastgele soruyorum.
-Neden karının yanına gitmiyorsun?
10 kişiden 8’i aniden karısını hatırlıyor.
Ve neredeyse herkes benden kadınımı göstermemi istiyor !
"İnternetteki fotoğrafların tartışıcıları"nın gizlisinde kimse kendisini tanıyamıyor mu? Burada olduklarını biliyorum. Yorumları okuyup heyecanlanmak için internette sol taraftaki fotoğrafların yer aldığı gönderileri yayınlamaya koştular mı?
Bana inanmıyor musun?
Çeşitli kaba gruplarda bulundum. Hatta bu insanları anlamaya çalıştım. Aslında özel hayatta hayatın hassas alanlarını tartışırken çok dikkatli davranırım. Ama kusura bakmayın, fotoğraftaki kızların tartışmak için mastürbasyon yapmasını anlamak benim için çok zor. Belki çok eski kafalıyım ama gerçek hayatta kendinize bir kız bulmak zaman kaybıdır ki bunlardan çok var.
Ayrıca heyecanlanmak ve mastürbasyon yapmak için grupta sahte fotoğraflar paylaşmaya başladılar. Yorumlar. Gerçek kızlar potansiyel rakiplerinin fotoğraflarını göstermez. Gerçek kızlar takdir edilmek ister.
Ama erkeklerin tepkilerini yalnızca bir erkek bilir.
Ve bundan yararlanır.
Sonuçta, erkeklerin ilk önce zevkten salyaları akar. Ve ancak o zaman kafalarını Google’a çeviriyorlar