karşılıklı arzuyla boşanma nedeni değil, denemekten çekinmeyin.
Eşim üçlü yapmayı kabul etti. Şimdi bunu yapmaya değer mi bilmiyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eşim üçlü yapmayı kabul etti. Şimdi bunu yapmaya değer mi bilmiyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ona biraz sakinleşmesi için zaman tanıyın, sonra belki ne olduğunu ve nasıl olduğunu yazar.
O zamanlar ilk eşimle ilk kez birlikte olduğumuz zamanı hatırlıyorum. Bundan sonra dünya tersine döndü. Evde eşim ve ben sessizce yürüdük ve neredeyse hiç iletişim kurmadık. Bir kez daha birbirlerinin gözlerinin içine bakmaya utandılar. O yatağın bir tarafında uyuyordu, ben de diğer tarafında. Hatta birbirimize dokunmaya bile utanıyordum. Psikolojik olarak gerçekten çok zordu ama aynı zamanda ayrılmaya da niyetimiz yoktu. Zamanla sakinleşmeye ve yavaş yavaş iletişim kurmaya başladılar, sonra ruhta bazen heyecanlanmaya başlayan hoş olmayan bir tat dışında her şey eskisi gibi oldu ve o kadar ki ben zaten bunu tekrarlamak istedim. İkinci seferden sonra her şey çok daha kolaylaştı.
Sanırım şimdilik sorularınız ve bunların ardından gelen sonuçlarla ilgili bir kişiyi "bulmaya" değmez. Konunun yazarı zaten bir zamanlar "patladı" ve hatta belki birisini rahatsız etti.From Okuduklarımda, Müller’in "Stirlitz, ama senden kalmanı isteyeceğim" dediği "Seventeen Moments of Spring"i ilk kez izlerken hissettiğim duyguyu hissettim ve dizi burada bitti. . Çocuktum ama duygularımı hatırladım.
Ona biraz sakinleşmesi için zaman tanıyın, sonra belki ne olduğunu ve nasıl olduğunu yazar.
O zamanlar ilk eşimle ilk kez birlikte olduğumuz zamanı hatırlıyorum. Bundan sonra dünya tersine döndü. Evde eşim ve ben sessizce yürüdük ve neredeyse hiç iletişim kurmadık. Bir kez daha birbirlerinin gözlerinin içine bakmaya utandılar. O yatağın bir tarafında uyuyordu, ben de diğer tarafında. Hatta birbirimize dokunmaya bile utanıyordum. Psikolojik olarak gerçekten çok zordu ama aynı zamanda ayrılmaya da niyetimiz yoktu. Zamanla sakinleşmeye ve yavaş yavaş iletişim kurmaya başladılar, sonra ruhta bazen heyecanlanmaya başlayan hoş olmayan bir tat dışında her şey eskisi gibi oldu ve o kadar ki ben zaten bunu tekrarlamak istedim. İkinci seferden sonra her şey çok daha kolaylaştı.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Juravl, PavelNokia, sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 3 years 7 months
Bu çok sorumlu bir adım, eşinizle birlikte çok dikkatli düşünün.
- These users thanked the author busel66 for the post:
- Andrey Lukashov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 9 months
Benimki uzun zamandır mzhm’yi kabul etti, hatta kabul etmedi, ama bir şekilde tutkuyla aynı anda iki sik istediğini söyledi ve benim de umurumda değil, sadece M’yi bulmam gerekiyor. Şimdi öyle söylüyor mzhm’yi bile reddetmezdi.
- These users thanked the author Dimon84 for the post (total 3):
- Fargal94, PavelNokia, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 2 years 10 months
Diğer erkeklerin bir eşten faydalanmasının ama kocanın bunu yapmasının daha iyi olduğu gerçeğine dönelim. hiçbir şey bilmiyorum ya da tahmin ediyorum ama göremiyorum???Sanırım henüz sorularınızı ve sonraki sonuçlarınızı söyleyecek bir kişiyi "kazanmaya" değmez. Konunun yazarı zaten bir kez "patladı" ve hatta belki birisini kızdırdı.
Ona biraz sakinleşmesi için zaman verin, o zaman belki ne olduğunu ve nasıl olduğunu yazacaktır.
Hatırlıyorum benimle ilk kez, o zaman bile ilk eşimle. Bundan sonra dünya tersine döndü. Evde eşim ve ben sessizce yürüdük ve neredeyse hiç iletişim kurmadık. Bir kez daha birbirlerinin gözlerinin içine bakmaya utandılar. O yatağın bir tarafında uyuyordu, ben de diğer tarafında. Hatta birbirimize dokunmaya bile utanıyordum. Psikolojik olarak gerçekten çok zordu ama aynı zamanda ayrılmaya da niyetimiz yoktu. Zamanla sakinleşmeye ve yavaş yavaş iletişim kurmaya başladılar, sonra ruhta bazen heyecanlanmaya başlayan hoş olmayan bir tat dışında her şey eskisi gibi oldu ve o kadar ki ben zaten bunu tekrarlamak istedim. İkinci seferden sonra çok daha kolay oldu.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- sapık
-
- ön sevişme
Neden? Bence en eğlencelisi bu izleyin ve katılın ya da sadece izleyin.
-
- Oral stimülasyon
23 saniye sonra gönderildi:
Örneğin, biliyorum ama kendi gözlerimle gördüm. Eğer görmediyseniz, bir dereceye kadar bunun hiç yaşanmadığını varsayabilirsiniz. Çoğu için olmasa da çoğu için öyle düşünüyorum.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- sapık
-
- ön sevişme
Peki onu görmeyi hayal ettiğim heyecan nedir?
-
- En güçlü orgazm!
Peki karınızın nasıl sikildiğini izlemenize kim izin vermez?
-
- ön sevişme
Vermiyor, sessiz adamı sikiyor.
- These users thanked the author busel66 for the post (total 4):
- Bir korsan, Tolkala, sapık, Alex020362
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Evet! Bu zaten bir karmaşa! Her şey ortada olmalı! Ve katılımınızla daha iyi!
-
- ön sevişme
Katılıyorum ama.....Dürüst olduğunu söylüyor

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 4 months
nEski bir baskı ama gerçekten harika olan "Murzilka" dergisini okumanızı öneririm!
:merhaba
Yani...aynı zamanda senin bir PAYLAŞ olduğunu da söyleyebiliriz. !Yurik: ↑07 Oct 2023, 08:31 Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için acelemiz yok. Şimdilik sadece bunun için para kazanıyoruz. Konut sorununu iki yılda çözmeye yetecek kadar kazanıyoruz. Eşim henüz doğum iznine çıkmıyor ve bunun kazara olmasını önlemek için hap kullanıyor.
Bu forumu okuduktan sonra karımın başka bir erkekle seks yapmasına karşı korkunç bir arzu duydum. Sadece bir ay önce ona bundan bahsettim. Muhtemelen herhangi bir kız bunu hemen kabul etmez. Eşim de hemen benim aptal olduğumu söyledi. Bir dahaki sefere bu konuyu konuşmaya başladığımda gözlerinin parlamaya başladığını gördüm. Artık artık umursamıyor ve kiminle ve hatta ne zaman olacağı konusunda belirli bir plan var. Şimdi korkuyorum çünkü bunun bugün olması gerekiyordu. Bu yüzden dün gece boyunca uyuyamadım, eşim de çığlık atıyordu. Sabah olmadan bir saat uyuyakaldım, uyandım ve eşim mutfakta bir şeyler yapıyordu, görünüşe göre kendini sakinleştirmek için. Muhtemelen bütün gece uyuyamadım. Evde durum biraz gergin. Bu kadar zor olacağını hayal bile edemezdim. Bilmiyorum, belki ona artık bunu istemediğimi söylerim. Bugünkü ruh halim öyle ki artık ne istediğimi bilmiyorum. Eşimle üçlü yapmayı planladığımız adam bu gece bizimle birlikte olmalı. Karım ondan hoşlanıyor, yakışıklı ama henüz ne yapmak üzere olduğumuzu tam olarak bilmiyor, gerçi ben onun baştan çıkarıcılığa yenik düşeceğinden eminim, çünkü karımla benim zaten özel olarak geliştirilmiş bir planımız var ve bu büyük ihtimalle mümkün. işe gidiyorum ve karım da güzel bir kadın. Eşimin ve benim buna ihtiyacımız var mı, bu benim için ucu açık bir soru.
nEski bir baskı ama gerçekten harika olan "Murzilka" dergisini okumanızı öneririm!
:merhaba
-
- Oral stimülasyon
Her eş, kocasının, yalnızca kocasıyla mümkün olan bir şeyi başka bir erkekle yapmasını izlemesini kabul etmez. Bazıları utangaçtır, bazıları kocasına sadık görünmek ister, bazıları ise başka nedenlerden dolayı. Ama neredeyse herkes kocasını aldatıyor. Eşim ilk başta son derece dürüst görünüyordu. Ama iş yerinden bir adamla gizlice seviştiğine dair bir sinyal aldım. Hayır, nasıl böyle bir şey düşünebildim diye sordu ve cevap verdi. Hemen inandım. Sonra sanırım daha önce tanımadığı birinden karısıyla tesadüfen tanışmasını isteyeceğim ve sonra onu baştan çıkaracağım. Onunla tanıştım, benden gizlice ona koştum, sadece iletişim için buluşmak için, ciddi bir şey olmadan, memesini tutmasına izin vermem dışında. Onunla görüşmeye devam etti ve bir gün sonunda onu ikna etti. Bana söyledi ama inanmadım, nasıl kanıtlayacaksın diye sordum. Kanıtlandı. Bir ay sonra eşimin yiyecek kokularına karşı alerjisi ve şiddetli kusma nöbetleri başladı. Ne olduğunu tahmin ettim çünkü hemen arkadaşımın onun için üzülmemesine izin verdim. Eşim de ne olduğunu anladı. Bana bunu benim yaptığımı söylemedi, kürtaj yaptırdığını da söylemedi. Bunu yaptığında bile anladım ve dürüst olmak gerekirse onu becermek istemedim. Biraz iğrençti. Sonra yavaş yavaş her şeyi unutmaya başladı.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 4):
- Fargal94, PavelNokia, v. Vadim, sapık
-
- En güçlü orgazm!
böyle yaşamaya devam mı ediyorsun? Sessizce sikişiyor ve hiçbir şey bilmiyormuş gibi mi davranıyorsun?Alexander Trofimovich: ↑10 Oct 2023, 22:31Her eş, kocasının, yalnızca kocasıyla mümkün olan bir şeyi başka bir erkekle yapmasını izlemesini kabul etmez. Bazıları utangaçtır, bazıları kocasına sadık görünmek ister, bazıları ise başka nedenlerden dolayı. Ama neredeyse herkes kocasını aldatıyor. Eşim ilk başta son derece dürüst görünüyordu. Ama iş yerinden bir adamla gizlice seviştiğine dair bir sinyal aldım. Hayır, nasıl böyle bir şey düşünebildim diye sordu ve cevap verdi. Hemen inandım. Sonra sanırım daha önce tanımadığı birinden karısıyla tesadüfen tanışmasını isteyeceğim ve sonra onu baştan çıkaracağım. Onunla tanıştım, benden gizlice ona koştum, sadece iletişim için buluşmak için, ciddi bir şey olmadan, memesini tutmasına izin vermem dışında. Onunla görüşmeye devam etti ve bir gün sonunda onu ikna etti. Bana söyledi ama inanmadım, nasıl kanıtlayacaksın diye sordum. Kanıtlandı. Bir ay sonra eşimin yiyecek kokularına karşı alerjisi ve şiddetli kusma nöbetleri başladı. Ne olduğunu tahmin ettim çünkü hemen arkadaşımın onun için üzülmemesine izin verdim. Eşim de ne olduğunu anladı. Bana bunu benim yaptığımı söylemedi, kürtaj yaptırdığını da söylemedi. Bunu yaptığında bile anladım ve dürüst olmak gerekirse onu becermek istemedim. Biraz iğrençti. Sonra yavaş yavaş her şeyi unutmaya başladı.
-
- Oral stimülasyon
Eşim, ben ve oğlum tüm hafta sonu köydeydik, yürüyüşe çıkmadığından eminim. Tüm dikkat aileye.
Bir süreliğine eşimin başkalarıyla sevişmesi gibiydi. Zaten alışmıştım, boşanmak istemiyordum, o zaman çıkmaya başladım ama denediklerimin hiçbiri eşimle kıyaslanamaz bile. Seks açısından karım daha iyi ve daha hoştu, hatta onu siken erkekleri kıskanmaya bile başladım. Sonra birkaç olay oldu (kayınpeder öldü, kayınvalide hastaydı ve bakıma ihtiyacı vardı), pek hoş olmayan başka sorunlar da vardı, karısının dış ilişkiler için zamanı yoktu. Bütün sıkıntıları onunla yaşadık. Sonra aklına bir şey geldi ve tamamen farklılaştı. Ev-iş ve tam tersi. Beni hiçbir zaman seksi reddetmedi ve evlilik görevini vicdanlı ve çok verimli bir şekilde yerine getirdi. Eşim ve ben hala yeni gibi birbirimize aşığız. Hafta sonları beni ailesinin yaşadığı köye, bir kulübeye çekiyormuş gibi çekiyor. Şimdi her şeyden yeni yeni kurtulmaya başlıyor.
Eşim, ben ve oğlum tüm hafta sonu köydeydik, yürüyüşe çıkmadığından eminim. Tüm dikkat aileye.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 4):
- Tolkala, Fargal94, sapık, Alex020362
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 4 months
Tolqala: ↑11 Oct 2023, 11:24 böyle yaşamaya devam mı edeceksin? ailemizde yer alıyor. Karısı başkalarıyla dalga geçiyor, bana haber vermemeye çalışıyor. Bir keresinde bana tekrar gergin olmamı istemediğini söylemişti. Muhtemelen aynı sebepten dolayı bunu asla benim önümde yapmayacak. Öğrenip sorsam bile her zaman dürüst ve doğru cevap veriyor. Ben sormazsam hiçbir şey söylemez. Uzun zamandır evden çıkmadan sekse dair tüm ihtiyaçlarımı karşılayan biri var. Kızım karımdan daha kötü sikişmiyor, tek sorun, ona lastik bantsız bile gitmiyorum, belki de sağlık günlerinden hemen önce, midesi zaten ağrıyor ve gitmek üzereyken. O zaman karısından bile daha iyi sikişiyor.Last edited by Zhora Kuni on 11 Oct 2023, 16:34, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 3):
- Tolkala, PavelNokia, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 9 months
Kendine bir mastürbasyon makinesi aldın)) )Zhora Kuni: ↑11 Oct 2023, 16:27 Uzun zamandır tüm seks ihtiyaçlarımı evden çıkmadan karşılayabilecek birine sahibim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
Ne kadar salaksın sen
Bağlantı. Bazen istiyorum, bazen istemiyorum, forum okuyucularından bile bıktım. Neden bir kadının beynini siktin? İkna oldum ve sinirlendimYurik: ↑07 Oct 2023, 08:31 Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için acelemiz yok. Şimdilik sadece bunun için para kazanıyoruz. Konut sorununu iki yılda çözmeye yetecek kadar kazanıyoruz. Eşim henüz doğum iznine çıkmıyor ve bunun kazara olmasını önlemek için hap kullanıyor.
Bu forumu okuduktan sonra karımın başka bir erkekle seks yapmasına karşı korkunç bir arzu duydum. Sadece bir ay önce ona bundan bahsettim. Muhtemelen herhangi bir kız bunu hemen kabul etmez. Eşim de hemen benim aptal olduğumu söyledi. Bir dahaki sefere bu konuyu konuşmaya başladığımda gözlerinin parlamaya başladığını gördüm. Artık artık umursamıyor ve kiminle ve hatta ne zaman olacağı konusunda belirli bir plan var. Şimdi korkuyorum çünkü bunun bugün olması gerekiyordu. Bu yüzden dün gece boyunca uyuyamadım, eşim de çığlık atıyordu. Sabah olmadan bir saat uyuyakaldım, uyandım ve eşim mutfakta bir şeyler yapıyordu, görünüşe göre kendini sakinleştirmek için. Muhtemelen bütün gece uyuyamadım. Evde durum biraz gergin. Bu kadar zor olacağını hayal bile edemezdim. Bilmiyorum, belki ona artık bunu istemediğimi söylerim. Bugünkü ruh halim öyle ki artık ne istediğimi bilmiyorum. Eşimle üçlü yapmayı planladığımız adam bu gece bizimle birlikte olmalı. Karım ondan hoşlanıyor, yakışıklı ama henüz ne yapmak üzere olduğumuzu tam olarak bilmiyor, gerçi ben onun baştan çıkarıcılığa yenik düşeceğinden eminim, çünkü karımla benim zaten özel olarak geliştirilmiş bir planımız var ve bu büyük ihtimalle mümkün. işe gidiyorum ve karım da güzel bir kadın. Eşimin ve benim buna ihtiyacımız olup olmadığı benim için açık bir soru.
Ne kadar salaksın sen
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 2):
- sapık, Alex020362
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: eşcinsel
Konunun yazarı harika. İkna edildi ve gerçekleştirildi.
-
- ön sevişme
Karını ve kızını sikmek - Harika!!!!!!
- These users thanked the author busel66 for the post (total 2):
- PavelNokia, sapık
-
- Nirvana’dayım
Alexander Trofimovich, dürüst olmak gerekirse, bu en iyisi değil seçenek.. Arkadaşlarla
yakın bir grup düzenlemek ve grup seks yapmak daha iyidir! Kimse kimseyi aldatmaz; herkes ve her şey görünürdür. Böyle bir şirket İsveçli bir aileye dönüştüğünde, tamamen dostane ilişkiler oldukça hızlı bir şekilde ortaya çıkıyor. İnsanlar birlikte dinlenir,
tatilleri, doğum günlerini vb. kutlarlar. Eğer isterlerse eğlenebilirler!!!
yakın bir grup düzenlemek ve grup seks yapmak daha iyidir! Kimse kimseyi aldatmaz; herkes ve her şey görünürdür. Böyle bir şirket İsveçli bir aileye dönüştüğünde, tamamen dostane ilişkiler oldukça hızlı bir şekilde ortaya çıkıyor. İnsanlar birlikte dinlenir,
tatilleri, doğum günlerini vb. kutlarlar. Eğer isterlerse eğlenebilirler!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- PavelNokia, sapık, Evgeniy7519
-
- En güçlü orgazm!
kızınız kaç yaşında ve siz onu kaç yaşında sikiyorsunuz?Zhora Kuni: ↑11 Oct 2023, 16:27nBizim ailemizde de durum tam olarak böyle. Karısı başkalarıyla dalga geçiyor, bana haber vermemeye çalışıyor. Bir keresinde bana tekrar gergin olmamı istemediğini söylemişti. Muhtemelen aynı sebepten dolayı bunu asla benim önümde yapmayacak. Öğrenip sorsam bile her zaman dürüst ve doğru cevap veriyor. Ben sormazsam hiçbir şey söylemez. Uzun zamandır evden çıkmadan sekse dair tüm ihtiyaçlarımı karşılayan biri var. Kızım karımdan daha kötü sikişmiyor, tek sorun, ona lastik bantsız bile gitmiyorum, belki de sağlık günlerinden hemen önce, midesi zaten ağrıyor ve gitmek üzereyken. O zaman karısından bile daha iyi sikişiyor.
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 7 months
Eşimin güçlü ve maceracı karakteri olmasaydı eminim işler hayalden öteye gitmezdi. Düşüncesizce olumlu bir cevap verse bile ne olursa olsun sözünden dönmeyen bir insandır. Büyük ihtimalle yaşananlarda bunun da etkisi oldu. İyice düşünüp anladıktan sonra artık olanlardan pişman olmadığımı ve karımı eskisinden daha çok sevdiğimi biliyorum... Eşime sordum, o da benim gibi olduğunu söyledi.
Şimdi o zaman nasıl olduğumuzu daha ayrıntılı olarak yazmaya çalışacağım. Eşimle birlikte buna hazırlandık. Maceramıza dahil etmeye kararlı olduğumuz adamın nasıl davranacağını hesaba katarak farklı durumlar için farklı seçenekler düşündük. Bu eşimin iş arkadaşı ve iyi bir arkadaşımdı, çünkü eşi sınıf arkadaşımdı ve okul yıllarımda onunla ilişkim bile olmuştu. Kendisi eşinden ve benden daha yaşlı; o ve eşim aynı şirketin farklı departmanlarında çalışıyorlar. Bizim evde hem tek başına hem de eşiyle oluyor. İki yaşın biraz üzerinde bir kızları var. Eşi şu anda doğum izninde. Tanıdık ve aileden olduğu için bize yakışıyordu, bu yüzden konuşmuyordu. Eşimle iş yerinde iyi bir arkadaş gibi davranıyor.
Karım ve ben, iş yerinde bazen çakıştığımız için, işimle ilgili bazı sorunları çözmek için onu akşamları evimize davet etme gibi bir plan yaptık. Evde bir şişe konyak içerken iş hakkında sohbet ediyoruz ve bu arada eşim bizi bir şekilde kadın olarak kendimize dikkat etmeye zorlamak zorunda kalacak. Eşim buna özenle hazırlandı. Ne giyileceği sorusundan, ne söyleneceği ve nasıl davranılacağı sorularına kadar. Karısı ilk bölümle çok iyi başa çıktı. Zaten birkaç bardak içtikten sonra eşim masaya başka bir şey servis edip edemeyeceğimizi sordu ve farklı atıştırmalık seçenekleri sundu. Ona baktık ve alkolün üzerimizde hiçbir etkisi olmadığını anladık. Karısı daha çok tayt gibi görünen ince bir tayt giyiyordu ama açık griydi. Beyaz tişört biraz kısaydı ve hemen baktığımız yeri kapatmıyordu, ardından ağzımızı açtık, ayrıca tişörtün içinden yine şeffaf ve balensiz sütyen açıkça görülüyordu. Kadın yürürken sutyen işlevini yerine getirmiyordu, göğüsleri sarkıyordu. Tayt denilen şeyin içinden külot görünüyordu, sütyenle aynı tasarımdı ve en ilginç olanı da karısının farkına bile varmamıştı, yoksa muhtemelen böyle giyinmezdi. Uzaktan bakıldığında ön tarafta karanlık bir nokta görülüyordu. Eşim esmer olduğundan kasık kılı olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu muhtemelen beni en çok arkadaşıma ve kendime yöneltti.
Pantolonum bile havalanmaya başladı, arkadaşımınki muhtemelen çoktan çatlamaya başlamıştı. Kendisi belli etmedi ama karısı hemen gitti. Sonra onu cesaretlendirmeye başladım ve sonra şaka yollu olarak karımın onu becerebileceğimizin farkında olmadan önümüzde böyle yürüdüğünü söyledim. Biraz daha cesurlaştı ve onaylamaya başladı. Çıkıntılı pantolonumu saklamayı çoktan bıraktım. Eşim tekrar yanımıza gelip neden fısıldaştığımızı sordu ve yine kıçını önümüze doğru çevirdi. Onu kucağıma koydum ve elimi göğsüme koydum, ardından tişörtümün altında her yerimin zonkladığını hissettim. Arkadaşımız eşimden bile daha utangaçtı. Daha sonra inisiyatif aldım ve eşimle yalnızmışız, yanımızda kimse yokmuş gibi davranmaya başladım. Eşim beni durdurmaya çalıştı ama fazla direnmedi. Tişörtünü hâlâ kaldırdım. Yoldaş aynı anda gözlerini kapattı. Eşim onunla ne yapacağımızı sordu, ben de onun zaten büyük bir kız olduğunu ve her şeyi çözmesi ve bundan korkmaması gerektiğini çünkü hoş olduğunu söyledim. Arkadaşımın kafası karışmıştı ama beni destekledi. Eşi tişörtünü aşağı indirdi, böyle oyunlar oynamadığını söyleyerek yatak odasına gitti. Yoldaşıma, onu almak için daha ileri gitmeleri gerektiğini işaret ettim. Şaka yaparak nereye gidecek, şimdi ikisine de verecek diyorum. Yatak odasına gidiyoruz, önce televizyona, sonra bize bakıyor. Sonra bana dönüyor ve bundan sonra pişman olmayacak mıyım diyor? Hayır diyorum ve ona geri dönüyorum. Tişörtünü çıkardığımda artık direnmiyor ve sadece sonra olacakları izliyor. Taytını çıkarmaya başlıyorum, önce elleriyle tutuyor, sonra ışığı kapatmasını istiyor. TV’den gelen ışıkta neredeyse her şey görülebiliyor; sutyenin içinden meme uçları görünüyor ve külotun içinden kıllı kasıklardan oluşan koyu bir üçgen var. Yoldaş çekingen ama bundan sonra olacakları izliyor. Karısı hemen ikimizin de alnına vuruyor ve eğer onun ikimizle birlikte olmasını istiyorsak hemen prezervatif aramamız gerektiğini söylüyor. Herşeyim var diyorum ve getiriyorum. Eşim sonradan pişman olup olmayacağımı bir kez daha hatırlattı, hayır dediğimde soyunmamızı da önerdi. Arkadaşımız düşündüğümüzden daha utangaç çıktı. Eşimle ben zaten bu işe başladık ama o sadece izliyor. Eşim ona söylemem için bana fısıldadı. Onu pantolonunu çıkarmaya zar zor ikna ettim. Koltuğumu ona verdim, bakire gibiydi. Ancak karısı daha fazla dayanamadı ve onunla flört etmeye başladı. Adeta penisinin üzerine kendisi tırmandı, önce üzerine bir lastik bant geçirdi. Sonra yoldaş daha cesur hale geldi ama cinsel ilişki uzun sürmedi. Ben de hızlı bir şekilde yaptım. Eşim bize güldü, sonra mutfağa kahve içmemizi önerdi. Kahveden sonra her şey hakkında daha fazla sohbet ettiler, sonra herkesin kendini daha cesur hissettiği yatak odasına dönmeyi önerdim. Eşim zaten bunu lastik bantsız ama dikkatli bir şekilde yapmama izin verdi, ama alışınca dikkatli olmamanın sorun olmadığını söyledi ama biliyorum ki böyle durumlarda hep bunu söylüyor ve sonra endişeleniyor . Endişelenmeyeyim diye zamanında çıkarmayı başardım ve arkadaşım tamamen prezervatifin içinde kaldı. Eşim hem benimle hem de onunla geldi. Bedenlerimiz yaklaşık olarak aynı. Daha sonra tuvalette bir arkadaşım paket lastiğini çıkarıp tuvalete attı. Ama nedense su boşaldığında prezervatif kanalizasyona girmedi ama hâlâ üstte yüzüyordu ;)
Sonra biraz daha sohbet ettik, giyindik, hepsi bu.
Ciddi ve dürüst olmak gerekirse, nasıl yazacağımı bile bilmiyorum. Bu oldu ama bunu yapmak utanç verici, korkutucu ve rahatsız ediciydi. Belki ilk defa böyle oluyor ama zaten ikinci sefere ne ben ne de eşim hazırız. Artık onunla tanıştığımızın ilk günlerinde ve hatta karı koca olmadan önceki gibi yaşıyoruz. Zamanı geriye almak gibi bir şey bu. Olan biteni düşündüğünüzde tüyler ürpertici oluyor. Eşim de aynı şeyi yaşadığını itiraf etti.
Eşimin güçlü ve maceracı karakteri olmasaydı eminim işler hayalden öteye gitmezdi. Düşüncesizce olumlu bir cevap verse bile ne olursa olsun sözünden dönmeyen bir insandır. Büyük ihtimalle yaşananlarda bunun da etkisi oldu. İyice düşünüp anladıktan sonra artık olanlardan pişman olmadığımı ve karımı eskisinden daha çok sevdiğimi biliyorum... Eşime sordum, o da benim gibi olduğunu söyledi.
Şimdi o zaman nasıl olduğumuzu daha ayrıntılı olarak yazmaya çalışacağım. Eşimle birlikte buna hazırlandık. Maceramıza dahil etmeye kararlı olduğumuz adamın nasıl davranacağını hesaba katarak farklı durumlar için farklı seçenekler düşündük. Bu eşimin iş arkadaşı ve iyi bir arkadaşımdı, çünkü eşi sınıf arkadaşımdı ve okul yıllarımda onunla ilişkim bile olmuştu. Kendisi eşinden ve benden daha yaşlı; o ve eşim aynı şirketin farklı departmanlarında çalışıyorlar. Bizim evde hem tek başına hem de eşiyle oluyor. İki yaşın biraz üzerinde bir kızları var. Eşi şu anda doğum izninde. Tanıdık ve aileden olduğu için bize yakışıyordu, bu yüzden konuşmuyordu. Eşimle iş yerinde iyi bir arkadaş gibi davranıyor.
Karım ve ben, iş yerinde bazen çakıştığımız için, işimle ilgili bazı sorunları çözmek için onu akşamları evimize davet etme gibi bir plan yaptık. Evde bir şişe konyak içerken iş hakkında sohbet ediyoruz ve bu arada eşim bizi bir şekilde kadın olarak kendimize dikkat etmeye zorlamak zorunda kalacak. Eşim buna özenle hazırlandı. Ne giyileceği sorusundan, ne söyleneceği ve nasıl davranılacağı sorularına kadar. Karısı ilk bölümle çok iyi başa çıktı. Zaten birkaç bardak içtikten sonra eşim masaya başka bir şey servis edip edemeyeceğimizi sordu ve farklı atıştırmalık seçenekleri sundu. Ona baktık ve alkolün üzerimizde hiçbir etkisi olmadığını anladık. Karısı daha çok tayt gibi görünen ince bir tayt giyiyordu ama açık griydi. Beyaz tişört biraz kısaydı ve hemen baktığımız yeri kapatmıyordu, ardından ağzımızı açtık, ayrıca tişörtün içinden yine şeffaf ve balensiz sütyen açıkça görülüyordu. Kadın yürürken sutyen işlevini yerine getirmiyordu, göğüsleri sarkıyordu. Tayt denilen şeyin içinden külot görünüyordu, sütyenle aynı tasarımdı ve en ilginç olanı da karısının farkına bile varmamıştı, yoksa muhtemelen böyle giyinmezdi. Uzaktan bakıldığında ön tarafta karanlık bir nokta görülüyordu. Eşim esmer olduğundan kasık kılı olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu muhtemelen beni en çok arkadaşıma ve kendime yöneltti.
Pantolonum bile havalanmaya başladı, arkadaşımınki muhtemelen çoktan çatlamaya başlamıştı. Kendisi belli etmedi ama karısı hemen gitti. Sonra onu cesaretlendirmeye başladım ve sonra şaka yollu olarak karımın onu becerebileceğimizin farkında olmadan önümüzde böyle yürüdüğünü söyledim. Biraz daha cesurlaştı ve onaylamaya başladı. Çıkıntılı pantolonumu saklamayı çoktan bıraktım. Eşim tekrar yanımıza gelip neden fısıldaştığımızı sordu ve yine kıçını önümüze doğru çevirdi. Onu kucağıma koydum ve elimi göğsüme koydum, ardından tişörtümün altında her yerimin zonkladığını hissettim. Arkadaşımız eşimden bile daha utangaçtı. Daha sonra inisiyatif aldım ve eşimle yalnızmışız, yanımızda kimse yokmuş gibi davranmaya başladım. Eşim beni durdurmaya çalıştı ama fazla direnmedi. Tişörtünü hâlâ kaldırdım. Yoldaş aynı anda gözlerini kapattı. Eşim onunla ne yapacağımızı sordu, ben de onun zaten büyük bir kız olduğunu ve her şeyi çözmesi ve bundan korkmaması gerektiğini çünkü hoş olduğunu söyledim. Arkadaşımın kafası karışmıştı ama beni destekledi. Eşi tişörtünü aşağı indirdi, böyle oyunlar oynamadığını söyleyerek yatak odasına gitti. Yoldaşıma, onu almak için daha ileri gitmeleri gerektiğini işaret ettim. Şaka yaparak nereye gidecek, şimdi ikisine de verecek diyorum. Yatak odasına gidiyoruz, önce televizyona, sonra bize bakıyor. Sonra bana dönüyor ve bundan sonra pişman olmayacak mıyım diyor? Hayır diyorum ve ona geri dönüyorum. Tişörtünü çıkardığımda artık direnmiyor ve sadece sonra olacakları izliyor. Taytını çıkarmaya başlıyorum, önce elleriyle tutuyor, sonra ışığı kapatmasını istiyor. TV’den gelen ışıkta neredeyse her şey görülebiliyor; sutyenin içinden meme uçları görünüyor ve külotun içinden kıllı kasıklardan oluşan koyu bir üçgen var. Yoldaş çekingen ama bundan sonra olacakları izliyor. Karısı hemen ikimizin de alnına vuruyor ve eğer onun ikimizle birlikte olmasını istiyorsak hemen prezervatif aramamız gerektiğini söylüyor. Herşeyim var diyorum ve getiriyorum. Eşim sonradan pişman olup olmayacağımı bir kez daha hatırlattı, hayır dediğimde soyunmamızı da önerdi. Arkadaşımız düşündüğümüzden daha utangaç çıktı. Eşimle ben zaten bu işe başladık ama o sadece izliyor. Eşim ona söylemem için bana fısıldadı. Onu pantolonunu çıkarmaya zar zor ikna ettim. Koltuğumu ona verdim, bakire gibiydi. Ancak karısı daha fazla dayanamadı ve onunla flört etmeye başladı. Adeta penisinin üzerine kendisi tırmandı, önce üzerine bir lastik bant geçirdi. Sonra yoldaş daha cesur hale geldi ama cinsel ilişki uzun sürmedi. Ben de hızlı bir şekilde yaptım. Eşim bize güldü, sonra mutfağa kahve içmemizi önerdi. Kahveden sonra her şey hakkında daha fazla sohbet ettiler, sonra herkesin kendini daha cesur hissettiği yatak odasına dönmeyi önerdim. Eşim zaten bunu lastik bantsız ama dikkatli bir şekilde yapmama izin verdi, ama alışınca dikkatli olmamanın sorun olmadığını söyledi ama biliyorum ki böyle durumlarda hep bunu söylüyor ve sonra endişeleniyor . Endişelenmeyeyim diye zamanında çıkarmayı başardım ve arkadaşım tamamen prezervatifin içinde kaldı. Eşim hem benimle hem de onunla geldi. Bedenlerimiz yaklaşık olarak aynı. Daha sonra tuvalette bir arkadaşım paket lastiğini çıkarıp tuvalete attı. Ama nedense su boşaldığında prezervatif kanalizasyona girmedi ama hâlâ üstte yüzüyordu ;)
Sonra biraz daha sohbet ettik, giyindik, hepsi bu.
- These users thanked the author Yurik for the post (total 8):
- Tolkala, Lesha Aleshkin, Anatolik, Fargal94, PavelNokia, mega saniye, v. Vadim, sapık
-
- Sürtünmeler
Evli bir çiftle birlikteydim. Hiç sorun değil. Hem karısını hem de kocasını becerdim. Her şey harikaydı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 1 year 7 months
Bu kadar esnek insanları nerede buldun? İnternette?
-
- Sürtünmeler
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Yurik, yakışıklı! Bunların hepsi doğruysa, gerçekten yakışıklısın! Eminim eşinizle ilişkiniz giderek daha iyi olmaya devam edecektir! Sanırım ilk kez herkes bu kadar endişeli, hala stresli. Eşim ve ben MFM konusunda bir karar vermenin eşiğindeyiz, ama o benim önümde başka biriyle olamayacağını söylüyor... ama seks sırasında başka bir üyenin ona nasıl nüfuz ettiğini tartışıyoruz ve o da parlıyor heyecan) Ben kendi adıma kıskançlık hissini yatıştırdım, şimdi sadece bir sevgi duygum var ve karıma daha da fazla zevk alma fırsatı verme arzum var!
İlk seferden sonra ilişkilerde bir patlama olacağını ve normal ilişki düzeninde bir kırılma olacağını gerçekten anlıyorum, ancak onu destekleyecek ve onu daha da çok sevdiğimi kanıtlayacak kadar ahlaki gücüm var çünkü sorun onun kiminle seks yaptığı değil, her zaman kiminle birlikte olduğudur.
İlk seferden sonra ilişkilerde bir patlama olacağını ve normal ilişki düzeninde bir kırılma olacağını gerçekten anlıyorum, ancak onu destekleyecek ve onu daha da çok sevdiğimi kanıtlayacak kadar ahlaki gücüm var çünkü sorun onun kiminle seks yaptığı değil, her zaman kiminle birlikte olduğudur.
- These users thanked the author Lesha Aleshkin for the post (total 5):
- Tolkala, Fargal94, mega saniye, v. Vadim, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Yurik, hikayenden karının güzel ve çok akıllı olduğu anlaşılıyor. Onu sevin ve onunla ilgilenin.
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
Bu üçlü hikayenin devamı olur mu bilmiyorum. Şu ana kadar ne eşim ne de ben yaşananlara sessiz kalmaya çalışmıyoruz. Hala çıplak poposu bir yabancının kollarında oturan, kendisi de çıplak ve dışarı bir bakla çıkan bir eşin resmi aklımda. Ve sonra gözlerime bakışından birkaç dakika sonra çok geç olacağını fark ettim. Ben hala düşünüyorum ama o gözlerimin içine bakmaya devam ediyor ve kendini daha rahat hissetmeye çalışıyor gibi görünüyor. Yüzü pembeleşiyor, gözlerini indiriyor, aşağıya bakıyorum ve karımın çoktan bu işe bulaştığını görüyorum.
Hatırladığım ikinci şey zaten işlerini nasıl yaptıkları ve onun da onu çıkardığı. Penisi ayakta durmaya devam etti ama dik durmadı, düz oldu. Üzerinde ucu dolu bir prezervatif vardı ve eşim bana suçlu bir bakışla baktı. Süreç içerisinde orgazm hissettiğimde bunu saklamaya çalıştım ama kendimi ele verdim, gizleyemeyeceğimi fark ettim ve artık hazzı gizleyemedim. Kahveden sonra, ikinci dairenin etrafında dolaştığımızda eşim zaten yanımdaydı ve onunla birlikte genellikle cinsel ilişki sırasındaki gibi davranarak tüm duygu ve hislerini ifade ediyordu.
Temelde tek yazdığım bu, ancak şimdi bu kadar Karımı gerçekten gerçekten sevdiğimi anlıyorum. Bir arkadaşımızla iletişim kuruyoruz ama bir keresinde onunla olanları tartıştık, eşiyle aynı şeyi organize etmeyi hayal ettiğini ancak hiçbir şeyin yoluna gireceğinden emin olmadığını söyledi. Bana bunu en iyi nasıl yapabileceğimi sordu. Karısını iyi tanıyorum; bir zamanlar aynı sınıftaydık, hatta çıkıyorduk. Öyle bir hissi var ki prensipte her şey mümkün. Neden sordu bilmiyorum ama bana öyle geldi ki bundan hoşlandı ve bizi tekrar ziyaret etmek istedi. Eşim ve ben buna henüz hazır değiliz.
. Lütfen ilk defa karar vermeden önce tekrar düşünün. Sadece her karı koca bundan sonuçsuz kurtulamaz. İşimize yaradı gibi görünüyor. Belki de eşim ve ben böyle insanlar olduğumuz ve birbirimize biraz benzediğimiz ve ailemiz diğerleriyle pek aynı olmadığı için. Örneğin, yakın zamanda sıradan bir ailede eşlerden birinin asıl aile olarak kabul edildiğini öğrendim. Kesinlikle buna sahip değiliz. Belki henüz çocuğumuz olmadığı zamanlardır. En azından şimdilik durum böyle. Bir gün evin efendisi ben olacağım, ertesi gün eşim de işin başında olacak. Eşim güzel ve iyidir. Anne ve babasıyla geç kalmış bir çocuk. İkiz bir kız kardeşi ve erkek kardeşi var. Eşimden 19 yaş büyükler. Kayınpederim ve kayınvalidem emekli oldular ama hâlâ çalışıyorlar. Onlar sıradan insanlardan. Büyük çocukları başka yere taşınmış ve çok uzakta yaşıyor. Eşim için büyük ve yeni bir ev inşa ettiler, ancak şimdi eşim ve ben bu evi bitiriyoruz ve benim dairemde yaşıyoruz. Belki de bu yüzden çocuklar konusunda acelemiz yok. Eşim iyi para kazanıyor ve onun ve benim paramın tamamı inşaata gidiyor. Her şey neredeyse hazır ama yine de arabayı değiştirmek istiyoruz ve sonra çocuk meselesine geçeceğiz. Karısı geç çocuk olduğu için ailesi çocuklukta onun için üzüldü ve ona çok izin verdi. Bu yüzden ona bu şekilde sahibim. Benden önce her gün tartıştığım bir adamla çıktım. Onunla tanıştığımda artık bir kız değildi. Yanında başka kimin olduğunu sormaktan bile çekiniyorum. Evet ve bu benim için önemli değil. Daha da iyisi, zaten her şeyi biliyordum ve nasıl yapılacağını biliyordum ve böylece hemen aşık oldum. Mükemmel bir figüre sahip, basit ama akıllı ve modern, genç ve güzel bir kız. Benden daha kötü bir araba kullanmıyor :) Başka neye ihtiyacın var? Bunun gelecekteki eşim olduğunu hemen anladım. Ve eski sevgilisi biz evlenene kadar uzun süre izin vermedi.Lesha Aleshkin: ↑13 Oct 2023, 23:46 Yurik, yakışıklı! Bunların hepsi doğruysa, gerçekten yakışıklısın! Eminim eşinizle ilişkiniz giderek daha iyi olmaya devam edecektir! Sanırım ilk kez herkes bu kadar endişeli, hala stresli. Eşim ve ben MFM konusunda bir karar vermenin eşiğindeyiz, ama o benim önümde başka biriyle olamayacağını söylüyor... ama seks sırasında başka bir üyenin ona nasıl nüfuz ettiğini tartışıyoruz ve o da parlıyor heyecan) Ben kendi adıma kıskançlık hissini yatıştırdım, artık sadece sevgi hissim var ve karıma daha da büyük zevk alma fırsatı verme arzum var!
Bunu gerçekten sonra anlıyorum İlk defa ilişkilerde bir patlama olacak ve normal ilişki kalıbında bir kırılma olacak, ama onu destekleyecek ve onu daha da çok sevdiğimi kanıtlayacak kadar ahlaki gücüm var çünkü soru onun kiminle seks yaptığı değil, ama her zaman kiminle olduğunu.
Bu üçlü hikayenin devamı olur mu bilmiyorum. Şu ana kadar ne eşim ne de ben yaşananlara sessiz kalmaya çalışmıyoruz. Hala çıplak poposu bir yabancının kollarında oturan, kendisi de çıplak ve dışarı bir bakla çıkan bir eşin resmi aklımda. Ve sonra gözlerime bakışından birkaç dakika sonra çok geç olacağını fark ettim. Ben hala düşünüyorum ama o gözlerimin içine bakmaya devam ediyor ve kendini daha rahat hissetmeye çalışıyor gibi görünüyor. Yüzü pembeleşiyor, gözlerini indiriyor, aşağıya bakıyorum ve karımın çoktan bu işe bulaştığını görüyorum.
Hatırladığım ikinci şey zaten işlerini nasıl yaptıkları ve onun da onu çıkardığı. Penisi ayakta durmaya devam etti ama dik durmadı, düz oldu. Üzerinde ucu dolu bir prezervatif vardı ve eşim bana suçlu bir bakışla baktı. Süreç içerisinde orgazm hissettiğimde bunu saklamaya çalıştım ama kendimi ele verdim, gizleyemeyeceğimi fark ettim ve artık hazzı gizleyemedim. Kahveden sonra, ikinci dairenin etrafında dolaştığımızda eşim zaten yanımdaydı ve onunla birlikte genellikle cinsel ilişki sırasındaki gibi davranarak tüm duygu ve hislerini ifade ediyordu.
Temelde tek yazdığım bu, ancak şimdi bu kadar Karımı gerçekten gerçekten sevdiğimi anlıyorum. Bir arkadaşımızla iletişim kuruyoruz ama bir keresinde onunla olanları tartıştık, eşiyle aynı şeyi organize etmeyi hayal ettiğini ancak hiçbir şeyin yoluna gireceğinden emin olmadığını söyledi. Bana bunu en iyi nasıl yapabileceğimi sordu. Karısını iyi tanıyorum; bir zamanlar aynı sınıftaydık, hatta çıkıyorduk. Öyle bir hissi var ki prensipte her şey mümkün. Neden sordu bilmiyorum ama bana öyle geldi ki bundan hoşlandı ve bizi tekrar ziyaret etmek istedi. Eşim ve ben buna henüz hazır değiliz.
- These users thanked the author Yurik for the post (total 7):
- PavelNokia, Lesha Aleshkin, Anatolik, Fargal94, Vik.ruba80, mega saniye, sapık
-
- ön sevişme
Arkadaşınızın tanımına, ailenize karşı tutumuna göre, ilk aşamada daha iyi bir partner aramanıza bile gerek yok. Üstelik eğlencenize eşini de dahil etme fırsatı var. yeni ve ilginç bir deneyim. Ailenize iyi şanslar ve sevgiler.
- These users thanked the author busel66 for the post (total 3):
- Fargal94, sapık, seksforumu_
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
Yoldaşımız ve eşine gelince, bu onların aile meselesi. Onu çok iyi tanıyorum. Bir zamanlar okulda arkadaştık. Erkeklerle erkenden arkadaş olmaya başladı. Benimle aynı sınıfta okudu. Biz sekizinci sınıftayken, o bir onuncu sınıf öğrencisiyle takılıyordu. Daha sonra okuldan mezun oldu ve okumak için ayrıldı. Bir gün grip oldum ve o beni görmeye geldi ve bana ödev getirdi. Bundan önce hiç kız çocuğum olmamıştı. Ben onun ilki değildim. Ondan sonra hastalandı ve ben zaten onu görmeye gittim. Onunla bir yıldan fazla bir süre çıktık. Çok güzel göğüsleri vardı. Yetişkin bir kadının büyüklüğü. Artık doğum yapmış ve göğüsleri daha da büyümüş. Arkadaşının onu üçlü seks yapmaya ikna edebileceğini düşünüyorum. Karakter olarak biraz eşime benziyor. Seksten zevk alıyordum. Şimdi bilmiyorum.
Eşim ve ben muhtemelen şimdilik elimizde olanla yetineceğiz. Öyle olsa bile bu durum eşimle olan ilişkimi bir şekilde etkiledi. İyi mi kötü mü henüz belli değil. Her durumda, şu an sahip olduğum karımı daha çok seviyorum. Artık daha ciddi ve dengeli bir hale geldi ve bana karşı çok nazik oldu. Başkalarının çocuklarının veya çocuklu genç annelerin sokakta nasıl oynadığına dikkat etmeye başladım. Bana öyle geliyor ki kendisi zaten zihinsel olarak anne olmaya hazırlanıyor. Henüz bana bir şey söylemedi ama yakınlığımız sırasında son zamanlarda bana bir kez bile dikkatli olmam gerektiğini hatırlatmadı ve kendisi de daha önce hiç olmadığı kadar seksi hale geldi. Sanki kendimi tutamayıp dokuz ayı saymaya başlıyorum diye beni kışkırtıyor :) Böyle bir durumda hayatımıza bir yabancının girmesini düşünmek artık mümkün değil.
Yoldaşımız ve eşine gelince, bu onların aile meselesi. Onu çok iyi tanıyorum. Bir zamanlar okulda arkadaştık. Erkeklerle erkenden arkadaş olmaya başladı. Benimle aynı sınıfta okudu. Biz sekizinci sınıftayken, o bir onuncu sınıf öğrencisiyle takılıyordu. Daha sonra okuldan mezun oldu ve okumak için ayrıldı. Bir gün grip oldum ve o beni görmeye geldi ve bana ödev getirdi. Bundan önce hiç kız çocuğum olmamıştı. Ben onun ilki değildim. Ondan sonra hastalandı ve ben zaten onu görmeye gittim. Onunla bir yıldan fazla bir süre çıktık. Çok güzel göğüsleri vardı. Yetişkin bir kadının büyüklüğü. Artık doğum yapmış ve göğüsleri daha da büyümüş. Arkadaşının onu üçlü seks yapmaya ikna edebileceğini düşünüyorum. Karakter olarak biraz eşime benziyor. Seksten zevk alıyordum. Şimdi bilmiyorum.
- These users thanked the author Yurik for the post (total 7):
- PavelNokia, Lesha Aleshkin, Fargal94, Tolkala, mega saniye, v. Vadim, sapık
-
- Nirvana’dayım
Yurik, doğru düşünüyorsun dostum! Bu tür konularda acele edemezsiniz.
Yeni deneyiminizi yavaş yavaş özümseyin. Önce herkes kendi kendine, sonra durumu tartışsın. Kesinlikle bir şeye geleceksin. Ve orada - görülecek
olacak...
Yeni deneyiminizi yavaş yavaş özümseyin. Önce herkes kendi kendine, sonra durumu tartışsın. Kesinlikle bir şeye geleceksin. Ve orada - görülecek
olacak...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Acele etmeye gerek olmadığına kesinlikle katılıyorum, üstelik artık karına tekrar üçlü teklif etmeyi aklından bile geçirme. Yazdıklarınızdan artık aile hayatını ve çocuk sahibi olmayı düşündüğünü anladım. Çocuklar hakkında konuşmaya başladığında onu konuşturmaya çalışın. Hamile kalmaya hazır olup olmadığını size kendisi söyleyecektir. Bir sonraki yakın ilişkiniz sırasında ona ne kadar iyi hissettiğinizi ve imkansız olan bir şeyi yapmaktan kendinizi zar zor alıkoyduğunuzu söyleyin. Sanırım size bunun zaten mümkün olduğunu söyleyecektir. O zamandan beri ailenize ekleme üzerinde çalışabilirsiniz. Eşiniz hamile kalıp doğum yaptıktan sonra en az bir yıl boyunca üçlü seksi unutabilirsiniz. Çocuğumuz doğmadan önce eşimin ve benim senin gibi hiçbir şeyimiz yoktu. Çocuk iki yaşını biraz aştığında akşam vaftiz babamızla birlikte eve geldim. Biraz içtik, sohbet ettik, eşim de yanımızdaydı, sonra şakalaşmaya başladık. Vaftiz babamı evimizin yanındaki kanepede uyuttular. O zamanlar tek odalı bir dairede yaşıyorduk. Tekrar şakalaşmaya başladılar. Vaftiz babamı sakinleştirmek için eşime bir şaka gönderdim. Ona gitti. Yanına uzandı ve bana döndü. Külotuna uzandım ve neden hiçbir şey yapmadıklarını sordum. Ben böyle istersem şimdi yapacaklarını ve tekrar ona geleceklerini söylüyor. Bir süre dönüp durdular ve o da bana geri döndü. Külotuma geri döndüm, biraz nemli ama hiçbir şey yok, ayağa kalkıp tekrar onun yanına gidiyor. Yanlarına gittim ve çoktan sevişmeye başlamışlardı. Gece lambasını yakıp onlara katıldı. Vaftiz babasıyla birlikte onu bütün gece farklı pozisyonlarda becerdik. Zaten bir spirali vardı. Önce amımı yıkamaya gittim, sonra da oraya koyduğumuz şeyi havluyla sildim. Vaftiz babasının onu köpek stiliyle becerdiği ve benim de onun yanında sırada beklediğim anı hatırlıyorum. Eşimin arkadan görünüşü öyle, vajinasının etrafında saçlar farklı yönlere çıkıyor, altında fırça gibi bir sürü şey var ve süt sarkan memeler var, vaftiz babam ve ben makineli tüfek gibi geldik ve o da bizimle birlikte.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Fargal94, Vik.ruba80, sapık
-
- En güçlü orgazm!
7 Zaten hamile olduğu bir durum olamaz mı ve şimdi bunu senin içine boşalman için hazırlıyor mu? fazla.Yurik: ↑15 Oct 2023, 16:45Eşim ve ben muhtemelen şimdilik elimizde olanla yetineceğiz. Öyle olsa bile bu durum eşimle olan ilişkimi bir şekilde etkiledi. İyi mi kötü mü henüz belli değil. Her durumda, şu an sahip olduğum karımı daha çok seviyorum. Artık daha ciddi ve dengeli bir hale geldi ve bana karşı çok nazik oldu. Başkalarının çocuklarının veya çocuklu genç annelerin sokakta nasıl oynadığına dikkat etmeye başladım. Bana öyle geliyor ki kendisi zaten zihinsel olarak anne olmaya hazırlanıyor. Henüz bana bir şey söylemedi ama yakınlığımız sırasında son zamanlarda bana bir kez bile dikkatli olmam gerektiğini hatırlatmadı ve kendisi de daha önce hiç olmadığı kadar seksi hale geldi. Sanki kendimi tutamayıp dokuz ayı saymaya başlıyorum diye beni kışkırtıyor :) Böyle bir durumda hayatımıza bir yabancının girmesini düşünmek artık mümkün değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, en önemli şey, sadece seks yapacağı karısının değil, aynı zamanda karısının bu adamla seks yapmasına izin vermesi gereken kocanın da sevmesi gereken başka bir adamdır. . Ayrıca koca, karısının başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinin, karısının bu adamdan hamile kalmasına yol açabileceğinin farkında olmalı ve kocanın buna zihinsel olarak hazırlıklı olması ve karısının başka bir erkekten olan çocuğunu kendisininmiş gibi kabul etmesi gerekir. Yani, kocanın karısının seks yapmasına izin verdiği başka bir erkek, onun için adeta aileden biri olmalıdır. Aksi takdirde, kocanın başka bir erkekle böyle bir güveni ve buna bağlı bir ilişkisi yoksa, başka bir erkekle seks yapmamak daha iyidir.
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
1 saniye sonra gönderildi:
Yani hamilelik söz konusu değil. Bütün hafta sonu pedleri değiştirmek için tuvalete koştum. Burada herhangi bir şüphem bile yok. Regl olduğu zaman kokusunu bile alıyorum ve sabırla bitmesini bekliyorum :) Ve o zaman hamile kalamazdı. Paket lastiği olmadan oraya bile yerleştirmedi ama ne yaptığımı her zaman hissediyorum. Bunu zaten tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim :)
Bu durum hariçtir. Geçen cuma işten eve dönüyordum, karım eczaneye gidip Tamipul almak için aradı çünkü evde bitmişti. Başım ağrıyor sandım, ilaçlarını getirdim, ne olduğunu sordum, bir şeyler olmaya başladığını ve midesinin sürekli ağrıdığını söyledi.
Yani hamilelik söz konusu değil. Bütün hafta sonu pedleri değiştirmek için tuvalete koştum. Burada herhangi bir şüphem bile yok. Regl olduğu zaman kokusunu bile alıyorum ve sabırla bitmesini bekliyorum :) Ve o zaman hamile kalamazdı. Paket lastiği olmadan oraya bile yerleştirmedi ama ne yaptığımı her zaman hissediyorum. Bunu zaten tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim :)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
O halde onu neden ikna ettin? :bilinmiyor:
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Bir şekilde senin için her şey sıkıcı gidiyor. Katılıyorum, eğer karınız şimdi aniden hamile kalsaydı, o zaman her şey çok daha ilginç olurdu. Burada tüm forum bunun sizin çocuğunuz olup olmadığını tartışacaktır. Bahis koyarlardı. Ve çok...sıkıcı...
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
Kanepede oturup birinin edebi mesajlarını dinleyerek mastürbasyon yapmanın, karınızın birinin dik penisinin üzerine oturup onun ne yaptığını anlamanızı izlemeye hiç benzemediğini zaten yazmıştım. Eşim hemen her konuda belirli kısıtlamalar olduğu konusunda uyardı. Hemen prezervatif olmadan hiçbir şeyin olmayacağını söyledi. Prensip olarak ona kesinlikle katılıyorum. Fiziksel olarak çocuk sahibi olamasaydım durum tamamen farklı olurdu ama benim için her şey yolunda görünüyor. Eşim ve ben gelecekte olacak her şeyi önceden bilmiyoruz. Yakın gelecekte ailemizi genişletmeyi düşüneceğimizden eminiz. Bu kesinlikle benim ve karımın meselesi; orada bizden başka kimse olmayacak. Aslında, doğacak ve evin içinde koşacak olan çocuğun, hem eşim hem de ben, onun başka kimsenin değil, birlikte bizim olması gerektiğine inanıyoruz. O zaman ne olacağını bilmiyoruz. Birçok evli çift, zaten kendi çocukları varken üçlü seks fikrine yöneliyor. Bu bizim başımıza çok daha önce geldi. Devamı olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Eğer gerçekleşirse bu üç yıldan daha erken olmayacak, hatta daha da fazla olmayacak.
Elbette, birisinin karımın değiştiği gerçeğini okumasının daha ilginç olacağını anlıyorum. üçlüden sonra hamile kaldı ve şimdi kimden olduğu belli değil. Neyse ki hamile kalmadım :). Neyse ne. Karınızın başka biriyle seks yapmış olması artık zayıflara göre değil. Kim inanmıyorsa eşinin, kendisinin ve bir başka erkeğin katılımıyla organize etsin, sonra ne olduğunu yazsın.
Kanepede oturup birinin edebi mesajlarını dinleyerek mastürbasyon yapmanın, karınızın birinin dik penisinin üzerine oturup onun ne yaptığını anlamanızı izlemeye hiç benzemediğini zaten yazmıştım. Eşim hemen her konuda belirli kısıtlamalar olduğu konusunda uyardı. Hemen prezervatif olmadan hiçbir şeyin olmayacağını söyledi. Prensip olarak ona kesinlikle katılıyorum. Fiziksel olarak çocuk sahibi olamasaydım durum tamamen farklı olurdu ama benim için her şey yolunda görünüyor. Eşim ve ben gelecekte olacak her şeyi önceden bilmiyoruz. Yakın gelecekte ailemizi genişletmeyi düşüneceğimizden eminiz. Bu kesinlikle benim ve karımın meselesi; orada bizden başka kimse olmayacak. Aslında, doğacak ve evin içinde koşacak olan çocuğun, hem eşim hem de ben, onun başka kimsenin değil, birlikte bizim olması gerektiğine inanıyoruz. O zaman ne olacağını bilmiyoruz. Birçok evli çift, zaten kendi çocukları varken üçlü seks fikrine yöneliyor. Bu bizim başımıza çok daha önce geldi. Devamı olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Eğer gerçekleşirse bu üç yıldan daha erken olmayacak, hatta daha da fazla olmayacak.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 331 Views
-
Last post by MobilIndefinet
-
- 26 Replies