İlk buluşmada seks
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
İlk buluşmada seks
Seninle mümkün mü? )) Ne tür bir tarihi kabul edilebilir buluyorsunuz, belki ilginç durumlar vardı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: İlk buluşmada seks
İlk buluşmada seksin oldukça normal olduğunu düşünüyorum. Bu bana bir kereden fazla oldu. Farklı olmasına rağmen.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Bence ilk randevuda sadece sikişiyor ve sonrasında hiçbir ilişki olmayacak.
- These users thanked the author Ulybaychik for the post (total 3):
- Maxim......, Büyüleyici, müsait değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 5 months
Üç tarih konusunda söylenmemiş bir kural vardır. Elbette bu tamamen şarta bağlı, daha fazla randevu olabilir ve ilk buluşmadan sonra seks yapılabilir. Her şey bu adam için ne gibi planlara sahip olduğunuza bağlı. Erkekler doğası gereği avcıdır; kolayca elde ettiklerine değer vermezler. Seksi uzun süre ertelemek de mümkün değil. O buna alışabilir, ben de alışabilirim. Arkadaşa dönüştüğü anda cinsel ilgi ortadan kalkar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 2 months
İlk randevuda seks vardı ve hala birlikteyiz. Ve sonuçsuz kalan bir şey daha vardı. Yani bu bir gösterge değil.
-
- En güçlü orgazm!
Bilmiyorum, 3. buluşmadan sonra sadece bir randevum vardı.
Bunu birlikte yapanlara karşı hiçbir zaman önyargım olmadı. ilk buluşmada çalışın)))
-
- Nirvana’dayım
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
İlk randevumda karımı siktim ve hamile kalmamak için ağzına girdim. 18 yıldır burada yaşıyoruz.
- These users thanked the author Alex1975767778 for the post (total 3):
- Alice, Viar, Anastasya 2005
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 1 month
Hayatımın ilk randevusunda hiç seks yapmadım.
Tamamen teorik olarak...Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum, ancak bu, bu tarihten önce ne tür bir iletişim kurulduğuna bağlı. Eğer birbirlerine karşı tutku ve karşılıklı tutku varsa, kim direnebilir... ve ikinci bir randevunun olup olmaması umrunda değil...
Tamamen teorik olarak...Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum, ancak bu, bu tarihten önce ne tür bir iletişim kurulduğuna bağlı. Eğer birbirlerine karşı tutku ve karşılıklı tutku varsa, kim direnebilir... ve ikinci bir randevunun olup olmaması umrunda değil...
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
İletişimin ardından çoğu kez kızlar her şeyi kabul etti... bazıları gerçekten saldırdı!
- These users thanked the author alex56 for the post (total 2):
- Serg_A, Anastasya 2005
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 1 year 11 months
İlk buluşmada birden fazla kez seks ve oral seks yaşandı, hatta bir kez beklenmedik bir şekilde kıçından seks yapıldı)
Neden beklenmedik, çünkü beklemiyordum. Bir kafeye oturduk, biraz tanıştık, sonra işlerin yolunda gittiğini söyleyerek beni eve götürmek istedi... Yolculuğun ortasında sigara içmek ve sohbet etmek için otoyolun dışına çıkmamızı önerdi ve şöyle dedi: Kelime kelime kendimizi otobüsümün kabininde bulduk. Çok fazla ikna edilmedi, kısa bir okşamanın ardından üstüme çıktı ve ona boşalıp boşalamayacağımı sorduğumda şöyle cevap verdi: "Tabii ki kıçımdasın."))
İlk kez anüse bu kadar kolay ve fark edilmeden girdim... evet, eşek çalışıyor, çoğunlukla dövüyordu, nadiren kediden istiyordu...
1 dakika sonra gönderilir 5 saniye:
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Neden beklenmedik, çünkü beklemiyordum. Bir kafeye oturduk, biraz tanıştık, sonra işlerin yolunda gittiğini söyleyerek beni eve götürmek istedi... Yolculuğun ortasında sigara içmek ve sohbet etmek için otoyolun dışına çıkmamızı önerdi ve şöyle dedi: Kelime kelime kendimizi otobüsümün kabininde bulduk. Çok fazla ikna edilmedi, kısa bir okşamanın ardından üstüme çıktı ve ona boşalıp boşalamayacağımı sorduğumda şöyle cevap verdi: "Tabii ki kıçımdasın."))
İlk kez anüse bu kadar kolay ve fark edilmeden girdim... evet, eşek çalışıyor, çoğunlukla dövüyordu, nadiren kediden istiyordu...
1 dakika sonra gönderilir 5 saniye:
Bu onun yüzünde yazılı. Sadece görmek için dikkatli olmanız gerekiyor...
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bunun için herhangi bir beklentiye gerek yok, sadece biraz tutku ve azim)
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Seks için))). Ya da bir kadın bana güvensiz davranırsa tüm şüphelerini giderir. Ve bir dahaki sefere seks olacak)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
SZ’de birisiyle tanışırsam, o kişinin ilgimi çekmediğinden emin olmak için çoğunlukla randevuya çıkarım, çünkü... 100 randevudan sadece 1 tanesi işe yarayabilir. Bu nedenle ne düşündüğü ya da umduğu umrunda değil.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 2 years
Randevu bunun için, bir insanın başına bir şey gelip gelmeyeceğini anlamak için... Yani biri elinde bir şişe birayla yanıma geldi))))))))
- These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
ve psikologlar erkeklerin de insan olduğunu ve onların da ilk bakışta yakından baktıklarında seks istemediklerini söylüyorlar.. ve genelde yorulurlar, baş ağrıları da olur... genel olarak seks makinesi değiller... değil mi?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Fargal94, aryamari, Yeşil, Martin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Bir kadının davranışından, hemen sekse hazır olup olmadığını nasıl anlarsınız? Mümkün değil. Tahmin edilebilir değilsiniz ve neden bununla uğraşıyorsunuz.
1 dakika 39 saniye sonra gönderilir:
İlk buluşmada hiç seks beklemiyordum. Ben o kadar narsist bir aptal değilim. Evet, böyle bir şey yaşadığımı bile hatırlamıyorum. Hatta ilginç. Belki birisini kandırmışımdır?
Bir kadının davranışından, hemen sekse hazır olup olmadığını nasıl anlarsınız? Mümkün değil. Tahmin edilebilir değilsiniz ve neden bununla uğraşıyorsunuz.
1 dakika 39 saniye sonra gönderilir:
Öyle değil! Bunun dışında biz insanız!psikologlar erkeklerin de insan olduğunu ve onların da ilk bakışta yakından baktıklarında seks istemeyebileceklerini ve seks istemeyebileceklerini söylüyor.. ve genel olarak onlar da yorulurlar, benim de başım ağrır.. genel olarak seks makineleri değil.. değil mi?
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Ksenofont, ilk buluşmada hiç seks beklemiyordum. Ben o kadar narsist bir aptal değilim. Evet, böyle bir şey yaşadığımı bile hatırlamıyorum. Hatta ilginç. Belki birisini kandırmışımdır?
Bir kadının davranışından, hemen sekse hazır olup olmadığını nasıl anlarsınız? Mümkün değil. Tahmin edilemezsiniz ve bununla neden uğraşıyorsunuz.
Kızı kim beslerse onunla dans eder)))))) Herhangi bir meyhanede kimin ne istediğini hemen görebilirsiniz.
Bir kadının davranışından, hemen sekse hazır olup olmadığını nasıl anlarsınız? Mümkün değil. Tahmin edilemezsiniz ve bununla neden uğraşıyorsunuz.
Kızı kim beslerse onunla dans eder)))))) Herhangi bir meyhanede kimin ne istediğini hemen görebilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
Hangi tarihte seks bekliyordunuz?)))
))) Ahah, istisnasız tüm randevulara bu şekilde hazırlanıyorum, ya seks varsa, o zaman hiçbir şey bunu gölgelememeli, en azından benim açımdan)))
Hangi tarihte seks bekliyordunuz?)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 8 months
İşte... heyecanlandıran ve heyecanlandıran o sürpriz..... Sekse hazırlanmıyordum........
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- Alexsss, Fargal94, sapık
-
- En güçlü orgazm!
Bu Gürcü’nün randevuya çıkacağı anlamına geliyor. Bir koltuk altına kolonya sıkıyor:
-Bu Masha için
Diğerinin altına:
-Bu Olya için.
Vazelin alıp ucunu sürüyor:
n-Bu her ihtimale karşı.
Sonra da kıçına sok:
-Ve farklı durumlar da var
======= ========= ====
Şakayı hatırladım)))
-Bu Masha için
Diğerinin altına:
-Bu Olya için.
Vazelin alıp ucunu sürüyor:
n-Bu her ihtimale karşı.
Sonra da kıçına sok:
-Ve farklı durumlar da var
======= ========= ====
Şakayı hatırladım)))
-
- En güçlü orgazm!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , bir erkeğin size baktığını ve seks istemediğini hayal edin. Ama sonra soru şu: Ne istiyor? Para ve diğer her şeyi mi harcayacaksınız? Ya da daha kötü bir şey. Senin yerinde olsaydım, sana seksle değil başka bir şeyle ilgi duyan erkeklerden korkardım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Oct 2023, 11:50 ve psikologlar erkeklerin de insan olduğunu ve onların da ilk bakışta yakından bakabildiklerini ve seks istemediklerini söylüyor
-
- Nirvana’dayım
yani. her zaman seks mi istiyorsun?.. neden aile hayatında ikna etmen gerekiyor? Hatta bazen tanışırsınız... bir adam benden daha gençse, birbirimizi çok sık görmüyorduk ve onu baştan çıkarmak zorunda kaldım.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 11 Oct 2023, 12:25, edited 1 time in total.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Serg_A, Alice, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Yorulurlar, özellikle de bu düzenli bir cinsel partnerse, daha doğrusu sadece düzenli değil, her gün gerçekleşen bir cinsel partnerse. Artık pek çekici gelmiyor. Yaş da kendini hissettiriyor. Gençlerde bu yoktur.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Oct 2023, 11:50 ve genel olarak yorulurlar, baş ağrıları da olur.. genel olarak seks makineleri değiller.. değil mi?
-
- En güçlü orgazm!
Adam çok utangaçtı))).◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Oct 2023, 12:23 Bazen sadece tanışırsınız ki... benden genç bir adamla, birbirimizi pek sık göremiyorduk ve onu baştan çıkarmak zorunda kaldım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
Bu birkaç kez oldu) ama sonra bana onunla evlenme teklif etmediler bir nedenden dolayı)
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 3):
- Alexsss, Serg_A, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years
Çok uzun zaman önce üçüncüye ne zaman geldiğini bile hatırlamıyordum. İkinci toplantının gerçeği, samimi bir devam için hazırlık olarak algılanmaya başlandı.
Peki, sikişme amaçlı bir ilişki olabilir. ))Ulybaychik: ↑11 Oct 2023, 07:54 Sanırım ilk buluşmada sadece sikişme olacak ve sonrasında ilişki olmayacak.
Bunu hangi kızlar buldu? yaklaşılabilir görünmemek için ama yine de sürekli olarak bunu ihlal ediyorlar.Üç randevunun söylenmemiş bir kuralı vardır.

nGenellikle evet, bir bayanın fikrini ve ona karşı anlamsız tavrını etkileyebilir. Bu aynı zamanda, çok hızlı bir seksten sonra uzun süre flört edip etmediğiniz, tanıştığınız kişinin koşullarına da bağlıdır.Erkekler doğası gereği avcıdır, kolayca elde ettiklerine hiç değer vermezler
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Anastasya 2005
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 11 months
Bana göre iki tür tarih vardır. İlk tür, deyim yerindeyse, bir klasiktir; daha sonraki, muhtemelen güçlü ilişkiler için suları test eder. Teknelerle kafe-tiyatro-park. Orada seks pek uygun değil ve böyle bir durumda bir erkeğin bile ilk randevuda seks planlaması pek mümkün değil. Seni akşam çayına davet ederlerse - iyi ama davet etmezlerse - yani, bir hafta içinde göreceksin, her şey olması gerektiği gibi giderse her şey olacak.
İkinci tür bir buluşma olduğu kadar, genellikle arkadaşların yardımıyla, bazı buluşmalarda kasıtlı bir tanışmadır. (Şimdi "kayıt" diyorlar). Örneğin arkadaşınızın arkadaşı, kişisel hayatı durgunlaşan arkadaşını getirdiğinde. Daha sonra cinsiyet ilk kez varsayılan olarak ima edilir. Eğer adam sarhoş olmazsa. (Sarhoş olursa, kadını başkası sikecek demektir).
İkinci tür bir buluşma olduğu kadar, genellikle arkadaşların yardımıyla, bazı buluşmalarda kasıtlı bir tanışmadır. (Şimdi "kayıt" diyorlar). Örneğin arkadaşınızın arkadaşı, kişisel hayatı durgunlaşan arkadaşını getirdiğinde. Daha sonra cinsiyet ilk kez varsayılan olarak ima edilir. Eğer adam sarhoş olmazsa. (Sarhoş olursa, kadını başkası sikecek demektir).
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 2 months
Yapmıyorum aile hayatında kesinlikle ikna edilmesi gerekiyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Oct 2023, 12:23yani. her zaman seks mi istiyorsun?.. neden aile hayatında ikna etmen gerekiyor? Bazen sadece tanışırsın... benden daha genç bir adamla, birbirimizi pek sık göremiyorduk ve onu baştan çıkarmak zorunda kaldım.
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
Benim için durum tam tersi. Seks genellikle birkaç haftalık flörtten, hatta aylar sonra gerçekleşir. Üçüncüsünde değil ama fic hangi tarihte olduğunu biliyor ve bunun nedeni dinamoyu açmam değil. Erkeklerin kendileri genellikle kararsızdır.FUCKYAMATERITY: ↑11 Oct 2023, 12:44 Çok uzun zaman önce üçüncüye ne zaman geldiğimi bile hatırlayamıyordum. İkinci buluşma gerçeği, samimi bir devam için hazırlık olarak algılanmaya başlandı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Sorun ne? Muhtemelen cevap, mümkün olduğu kadar çok sayıda dişiyi döllemek üzere tasarlanmış olan erkeğin genetik özelliklerinde yatmaktadır.
Bu Cevabı olmayan bir yaşam paradoksu. Her türlü nedeni bulabilirsiniz. Bağımlılık, günlük endişeler, sonunda partner ondan hoşlanmayı bıraktı. Peki arzu nasıl ortadan kaybolabilir? Sonuçta, günlük yaşamın eziyetinden muzdarip ve karısıyla yatmayı reddeden, oldukça yabancı bir kişi ortaya çıktığında hemen karşı çıkıyor. Hayır, bu bir erkeğin hemen aldatmaya koşacağı anlamına gelmez, ancak manken olsa bile karısıyla hemen yatağa girmeyecektir.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 Oct 2023, 12:23 . her zaman seks mi istiyorsun?.. neden aile hayatında ikna etmen gerekiyor? Hatta bazen sadece tanışırsınız... Bir adam benden daha gençse, birbirimizi pek sık görmüyorduk ve onu baştan çıkarmak zorunda kaldım
Sorun ne? Muhtemelen cevap, mümkün olduğu kadar çok sayıda dişiyi döllemek üzere tasarlanmış olan erkeğin genetik özelliklerinde yatmaktadır.
-
- En güçlü orgazm!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Bir tür doğru adam değil))) Beni ikna etmek için bir bakış yeterli ve yoluma devam ediyorum))))
- These users thanked the author Alexsss for the post (total 4):
- Serg_A, Alice, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
Benim için farklıydı ve bence bu normal! Ama eşim ilk başta seksin daha da iyi olduğunu söyledi, sonra devam etmeye değer olup olmadığını anlarsınız!
-
- En güçlü orgazm!
Peki, yoksa bir insanla birkaç ay boyunca alay eden sofistike bir sadist misin...
Sadece erkekler senden korkuyor.Strecoza: ↑11 Oct 2023, 13:05Benim için durum tam tersi. Seks genellikle birkaç haftalık flörtten, hatta aylar sonra gerçekleşir. Üçüncüsünde değil ama fic hangi tarihte olduğunu biliyor ve bunun nedeni dinamoyu açmam değil. Erkeklerin kendisi de genellikle kararsızdır.Uzun zaman önce üçüncüye ne zaman geldiğimi bile hatırlayamıyordum. İkinci buluşma gerçeği, samimi bir devam için hazırlık olarak algılanmaya başlandı.
Peki, yoksa bir insanla birkaç ay boyunca alay eden sofistike bir sadist misin...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years
Bunun genel bir kural olduğunu söylemiyorum, aynı zamanda bir Dikkat işaretlerinden yakınlaşmaya kadar çok zaman geçti. Genellikle bazı sosyal çevrelerde flört etmenin sonuçlara ulaşması uzun zaman alabilir veya gençlik ilişkilerinde aşırı romantizm söz konusu olabilir))
Ve birbirinizi kasıtlı olarak tanıdığınızda, çekmenin bir manasını göremiyorum kedi kuyruğundan. Üçüncü veya en fazla dördüncü toplantıda hiçbir şey olmazsa bu yeter!
Bunun genel bir kural olduğunu söylemiyorum, aynı zamanda bir Dikkat işaretlerinden yakınlaşmaya kadar çok zaman geçti. Genellikle bazı sosyal çevrelerde flört etmenin sonuçlara ulaşması uzun zaman alabilir veya gençlik ilişkilerinde aşırı romantizm söz konusu olabilir))
Ve birbirinizi kasıtlı olarak tanıdığınızda, çekmenin bir manasını göremiyorum kedi kuyruğundan. Üçüncü veya en fazla dördüncü toplantıda hiçbir şey olmazsa bu yeter!
-
- Nirvana’dayım
))) Ahah. İlk buluşmada erkekler genellikle kimin için çalıştığımı merak ediyor ve cevabımdan sonra genellikle yüzlerindeki korku açıkça görülüyor. Hatta bazıları suskun kalıyor. Belki haklısın, o kadar korkutucu olmadığımı anlamaları için zamana ihtiyaçları var)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 11 months
Ne bir tür uzmanlık mı? Belki bir patolog? Bir süredir diş hekimlerinden korkmaya başladım; oral seks yapmak istemiyorlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 923 Views
-
Last post by Andrey Lukashov
-
- 29 Replies