Bildiğiniz gibi erkekler gözleriyle sever, gözleri de fotoğrafları sever ama sevimli hanımlar bilinmeyen sebeplerden dolayı fotoğraflarıyla kitlelere mutluluk getirmek istemezler.
Adil cinsiyetin temsilcileri, lütfen bize imrenilen görüntüleri elde etmek için ne gibi önlemlerin alınması gerektiğini söyler misiniz? Bu sırrı kendinize saklamayın, kendinizi onun yükünden kurtarın ve dünya harika yeni renklere bürünsün! Yaşasın!
En azından öyle umuyorum
Bu arada, korkunç olanı biliyorum doğru ama Doğal olarak kimseye söylemeyeceğim
Last edited by Mitry on 04 Sep 2023, 00:32, edited 1 time in total.
These users thanked the author Mitry for the post:
Bildiğiniz gibi erkekler gözleriyle sever, gözleri de fotoğrafları sever ama sevimli hanımlar bilinmeyen sebeplerden dolayı fotoğraflarıyla kitlelere mutluluk getirmek istemezler. Adil cinsiyetin temsilcileri, lütfen bize imrenilen görüntüleri elde etmek için ne gibi önlemlerin alınması gerektiğini söyler misiniz? Bu sırrı kendinize saklamayın, kendinizi onun yükünden kurtarın ve dünya harika yeni renklere bürünsün! Yaşasın! En azından öyle umuyorum 😁 Bu arada, korkunç olanı biliyorum doğru ama Doğal olarak kimseye söylemeyeceğim 😁
Marinka: ↑04 Sep 2023, 10:50
Özçekim çekmek uzun sürmez, istersen
pek de uzun sürmez)) Ben bir özçekim çekeceğim şimdilik yedi ter yeterli, 10-15 fotoğraf çekeceğim - henüz o zaman değil: sonra şekil, sonra ışık, sonra aynen böyle...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote=Marinka post_id=251215 time=1693813807 user_id=12161] Özçekim çekmek uzun sürmez, istersen [/quote] pek de uzun sürmez)) Ben bir özçekim çekeceğim şimdilik yedi ter yeterli, 10-15 fotoğraf çekeceğim - henüz o zaman değil: sonra şekil, sonra ışık, sonra aynen böyle...
[quote=|_retko_| post_id=251217 time=1693813934 user_id=19139] Nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsun??? Forumu aldı ve mülksüzleştirdi. Marinka, bu hiç de dostane bir davranış değil [/quote] Katılıyorum. Bu insanlık dışı!
Marinka: ↑04 Sep 2023, 10:50
Özçekim yapmak uzun sürmez, istersen
pek de uzun sürmez uzun sürer)) Şimdilik bir selfie çekeceğim, yedi kez terleteceğim Bir fotoğraf çekince 10-15 - her şey doğru değil: şekil, ışık ya da sadece bu...
Ben de sıklıkla kendi fotoğraflarımı çekerim, hoşuma gitmez ama 10 selfie çekmek 10 saniye sürer)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=251221 time=1693814188 user_id=18654] [quote=Marinka post_id= 251215 time=1693813807 user_id=12161] Özçekim yapmak uzun sürmez, istersen [/quote] pek de uzun sürmez uzun sürer)) Şimdilik bir selfie çekeceğim, yedi kez terleteceğim Bir fotoğraf çekince 10-15 - her şey doğru değil: şekil, ışık ya da sadece bu... [/quote]
Ben de sıklıkla kendi fotoğraflarımı çekerim, hoşuma gitmez ama 10 selfie çekmek 10 saniye sürer)))
[quote=|_retko_| post_id=251204 time=1693813016 user_id=19139] Hiçbir profesyonelin yakın bile olmadığından eminim [/quote] Üzgünüm dostum, Cinsel organlar Estetik değil Kızın labioplastiye ihtiyacı var.
[quote=Hammer post_id=251229 time=1693814602 user_id=7679] Üzgünüm dostum, cinsel organlar estetik değil. Kızın labioplastiye ihtiyacı var. [/quote] İşte. Yazdığınız için teşekkür ederiz. Bu yüzden neredeyse hiç kimse bir şey paylaşmıyor.
[quote=Marinka post_id=251228 time=1693814592 user_id=12161] it 10 selfie çekmek 10 saniye sürer))) [/quote] Katılıyorum. Bakmaya, seçmeye, yeniden yapmaya ne dersiniz?)))
[quote=Ksenofont post_id=251210 time=1693813284 user_id=17996] Ve ellerin o kadar zarif ki ben şahsen onları çıkarmanı bile istemiyorum. [/quote] [ref=#0000ff]Alenka[/ref], ben de bu görüşe katılıyorum! Ellerin çok güzel! Ama meme uçlarını serbest bırak! ))
[quote=Hammer post_id=251229 time=1693814602 user_id=7679] [quote=|_retko_| post_id=251204 time=1693813016 user_id=19139] Hiçbir profesyonelin yakın bile olmadığından eminim [/quote] Üzgünüm dostum, cinsel organlar estetik değil. Kızın labioplastiye ihtiyacı var. [/quote] "Kişisel fikrimce" ifadesini eklemeyi unuttun. Ve "benim naçizane görüşüme göre" bu daha iyi. :)
[size=85][color=green]1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 251231 time=1693814776 user_id=18654] [alıntı =Marinka post_id=251228 time=1693814592 user_id=12161] it 10 selfie çekmek 10 saniye sürer))) [/quote] Katılıyorum. Bakmaya, seçmeye, yeniden yapmaya ne dersiniz?))) [/quote] Bırakın işinizi kolaylaştırayım. Her şeyi bana at, ben bakıp seçeceğim. :-D
Ayrıca, yayınlanan fotoğrafları indirip, sahibinin izni olmadan burada ve üçüncü taraf kaynaklarda herhangi bir yere gönderen "yoldaşlar" da var ki bu da herkes için tatsız olacak, burada şahsen böyle bir durum gördüm, yani arkadaşlar, bütün tavır sensin Kendi kendilerine mahvetmişler, ben kızların yerinde olsam sana da fotoğraf göstermezdim)
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 6):
Ayrıca, yayınlanan fotoğrafları indirip, sahibinin izni olmadan burada ve üçüncü taraf kaynaklarda herhangi bir yere gönderen "yoldaşlar" da var ki bu da herkes için tatsız olacak, burada şahsen böyle bir durum gördüm, yani arkadaşlar, bütün tavır sensin Kendi kendilerine mahvetmişler, ben kızların yerinde olsam sana da fotoğraf göstermezdim)
Hiçbir şey için yalvarmana gerek yok, acıklı görünüyor
Bunu teklif edecekler ve her şeyin olması gerektiği gibi olup olmadığını sana gösterecekler, değilse de buna ihtiyacın yok demektir. :evet:
These users thanked the author Bekçi for the post (total 3):
Hiçbir şey için yalvarmana gerek yok, acıklı görünüyor Bunu teklif edecekler ve her şeyin olması gerektiği gibi olup olmadığını sana gösterecekler, değilse de buna ihtiyacın yok demektir. :evet:
hiçbir şekilde yalvarmayın
kız kendisi size istediği zaman ve istediği kişiye gösterecektir
İnternetteki birçok kişiye yazışmalarda göğüsleri ve vulvayı gösterdim
ama karşılığında ilginç hiçbir şey yok, sadece aynı türden övgüler veya sıkıcı bir penis fotoğrafı var
hiçbir şekilde yalvarmayın kız kendisi size istediği zaman ve istediği kişiye gösterecektir İnternetteki birçok kişiye yazışmalarda göğüsleri ve vulvayı gösterdim ama karşılığında ilginç hiçbir şey yok, sadece aynı türden övgüler veya sıkıcı bir penis fotoğrafı var
[quote="Marinochka pisechka" post_id=269516 time=1696878550 user_id=18572] karşılığında ilginç bir şey yok, sadece aynı türden övgü veya sıkıcı bir sik fotoğrafı [/quote] Başka bir şeye ihtiyacın olursa, o zaman söyle bana! Mesela çiçekler, para ya da bir kutu çikolata...
[quote="Marinochka pisechka" post_id=269516 time=1696878550 user_id=18572] sıkıcı sik fotoğrafı [/quote] Sıkıcı olmayan bir fotoğrafın nasıl çekileceğini bana söyler misin? Güllerle mi kaplayacaksın?
gerz13: ↑04 Sep 2023, 00:27
Önemli olan yalvarmak değil, onu size açılması için ikna etmektir!!! Fotoğraflarınız biçiminde konuşun, iltifat edin, geri bildirimde bulunun ve tepkinizi verin! Ve övgü ve hayranlık konusunda cimri olmayın, hem de samimi olanlarla!!! Ve o kadar çok fotoğrafınız olacak ki, mastürbasyon yapmaktan sıkılacaksınız)))
Hadi... doğruca evleneceğine söz vermelisin uzakta ve ipoteklerin yokluğuna ilişkin bankadan bir sertifika ..peki ve silinen bir dizi sabıka kaydı için İçişleri Bakanlığı’ndan!)))
: cat1:
"çalışma öğrencisi" :lütfen:
These users thanked the author Tapkin for the post:
[quote=gerz13 post_id=251006 time=1693776449 user_id=20286] Önemli olan yalvarmak değil, onu size açılması için ikna etmektir!!! Fotoğraflarınız biçiminde konuşun, iltifat edin, geri bildirimde bulunun ve tepkinizi verin! Ve övgü ve hayranlık konusunda cimri olmayın, hem de samimi olanlarla!!! Ve o kadar çok fotoğrafınız olacak ki, mastürbasyon yapmaktan sıkılacaksınız))) [/quote]
Hadi... doğruca evleneceğine söz vermelisin uzakta ve ipoteklerin yokluğuna ilişkin bankadan bir sertifika ..peki ve silinen bir dizi sabıka kaydı için İçişleri Bakanlığı’ndan!)))
Sorunun sorulması bile normal bir adam için aşağılayıcı.
Nasıl böyle yalvarabilirsin??? Ne tür kadınlardan bahsediyoruz? Yerel meçhul, anonim insanlar hakkındaysa, neden onların fotoğraflarına ihtiyacınız var? Sosyal ağlarda, örneğin sanatçılar için modellerin yer aldığı kamuya açık sitelerde kızlar var. Onlarla hediyeler için pazarlık yapabilirsiniz.
Sorunun sorulması bile normal bir adam için aşağılayıcı. Nasıl böyle yalvarabilirsin??? Ne tür kadınlardan bahsediyoruz? Yerel meçhul, anonim insanlar hakkındaysa, neden onların fotoğraflarına ihtiyacınız var? Sosyal ağlarda, örneğin sanatçılar için modellerin yer aldığı kamuya açık sitelerde kızlar var. Onlarla hediyeler için pazarlık yapabilirsiniz.
[quote=Strecoza post_id=269938 time=1696956457 user_id=15698] )))) Ahah. Fotoğraf istediklerinde sihirli kelimeyi kullanmanız yeterli, hepsi bu))) [/quote] Bu sihirli kelime "para" mı?
[quote=Strecoza post_id=269938 time=1696956457 user_id=15698] )))) Ahah. Fotoğraf istediklerinde sihirli kelimeyi kullanmanız yeterli, hepsi bu))) [/quote]bu nasıl bir kelime? Hiçbir şey göndermeyin, iletişim kurmayın.
[ref=#bf0000]Alenka[/ref], Peşin ödemem gerekiyordu, ben güzelliğim için kendimi zenginleştirirdim))))
[size=85][color=green]2 dakika 3 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref] , yalvarıyorum - , yalvarıyorum. Uygunsuz konuşma davranışı...))))
[quote=Alenka post_id=270164 time=1697013247 user_id=19239] [ref=#804000]Ivp1967[/ref], ne kadar aptalım ben !! ! Her şeyi yanlış yaptım :)!!!! [/quote] Sonsuza kadar yaşa..... , ama sen de öyle misin, aynen böyle misin, teşekkür ederim?
[quote=Alenka post_id=270180 time=1697014482 user_id=19239] [ref=#804000]Ivp1967[/ref], yani, evet.. . Sovyet zamanlarının çocuğu....coşku dolu... Kapitalizme dönme zamanı... [/quote] nGerek yok, ben de o zamanlardanım))) Eski güzel alışkanlıkları değiştirmeyelim!
[quote=Alenka post_id=270183 time=1697014793 user_id=19239] [ref=#804000]Ivp1967[/ref], hee...hee .... Daha önce istemedin mi? [/quote] Ve ondan önce de istiyordum, şimdi de istiyorum)))) ama değil para için..
[quote=Ivp1967 post_id=270211 time=1697016565 user_id=11529] [quote=Alenka post_id=270183 time=1697014793 user_id= 19239] [ref=#804000]Ivp1967[/ref], merhaba ...hee.... Daha önce istemedin mi? [/quote] Ve ondan önce de istiyordum, şimdi de istiyorum)) )) ama para yok... [/quote]Evet, kardeşimiz bedava şeyleri sever))))
Herkese merhaba :shamp:
Anal mastürbasyon konusunda deneyimli olanların tavsiyelerine gerçekten ihtiyacım var. Birkaç yıldır anal mastürbasyon yapıyorum, ancak uzun aralarla, bazen ayda birkaç kez,...
Herkese selam! Gerçek hayatta veya çevrimiçi toplantılara eşlik eden hoş olmayan tanıdıklar, fotoğraf sızıntıları, şantaj ve diğer saçmalıkları sık sık duyuyorum...
Keyifli bir toplantı şansını...
Last post
Bir kişinin ön yaklaşık imajını oluşturmak için her şeyden önce iletişimin gerekli olduğunu düşünüyorum. Daha sonra mümkünse sosyal ağları inceleyin.
Ve ardından toplantı. Kalabalık bir yerde,...
Tünaydın 2 yıl sonra askere gideceğim. Seksle ilgili bir sorun olduğunu ve askerlerin birisini becermek için her fırsatı aradığını okudum. Annem beni ziyarete gelirse onu seks için kandırmaya...
Last post
Böyle konular ortaya çıkarsa, anneniz çocukken sizi hangi cinsiyet hakkında sikti? Zvizdets. Görünüşe göre yazacak başka bir şey yok mu?
Ocak ayında oğlumun yeminini görmeye gittim ve 5 saat birimde...
Benim için ne gibi koşullar olabilir?
Sadece henüz deneyimsizim ve gelecekte başka bir şehre taşınacağım. Aynı zamanda oldukça dikkat çekiciyim; uzun boylu, atletik ve görkemli. Ve bu şekilde yaşama...