[quote=KonfentkaDetka post_id=269822 time=1696939637 user_id=21075] Hızlı mı, yavaş mı? (seks konusunda) [/quote]değişken başarılarla (gerçi ben bu konuyla ilgilenmiyorum)
[quote=Strecoza post_id=269850 time=1696944562 user_id=15698] İdeal bir erkeğiniz (kadınınız) var mı? [/quote]İdeal, boşluktaki küresel bir attır sonraki dünya mı yoksa iç dünya mı, hangisi tercih edilir?
[quote=Alenka post_id=269855 time=1696945006 user_id=19239] Size ideal bir kadın veya erkek olduğunuz söylendi mi? [/quote]ve birçok kez, sonra uyandım
Ve seni en çok heyecanlandıran şey
Bir masaj yapmak, önce normal, sonra daha samimi) Ve kızın tepkisine bakmak) Bacaklarını nasıl hafifçe ayırıyor.... parmaklarıma doğru hareket ediyor.... vb
11 saat 22 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Kızların rastgele yanıp söndüğünü sık sık fark eder misiniz?
These users thanked the author Şeyhler for the post (total 2):
Ve seni en çok heyecanlandıran şey Bir masaj yapmak, önce normal, sonra daha samimi) Ve kızın tepkisine bakmak) Bacaklarını nasıl hafifçe ayırıyor.... parmaklarıma doğru hareket ediyor.... vb
[size=85][color =green] 11 saat 22 dakika 45 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Kızların rastgele yanıp söndüğünü sık sık fark eder misiniz?
Alexssss: 11 Oct 2023, 12:05
Güzel bir kız (erkek) gördüğünüzde aklınıza ne geliyor?
))) Güzel çocuklarımız olabilirdi))) Şaka yapıyorum. Güzel insanlara bakmak çok güzel, ancak bazen fanteziler de doğar ve eğer bu bir kulüpse o zaman insanlarla tanışma düşüncesi gelebilir)
İnsanlarla kolayca tanışıyor musunuz?
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote=Alexssss post_id=270189 time=1697015154 user_id=19944] Güzel bir kız (erkek) gördüğünüzde aklınıza ne geliyor? [/quote]
))) Güzel çocuklarımız olabilirdi))) Şaka yapıyorum. Güzel insanlara bakmak çok güzel, ancak bazen fanteziler de doğar ve eğer bu bir kulüpse o zaman insanlarla tanışma düşüncesi gelebilir)
Strecoza,
Temelde Evet, ancak Pek çok şey hala kişiye, onun iletişim becerilerine bağlı
================================= ==== ===================================
Sokakta tanıştık
[ref=#0000ff]Strecoza[/ref], Temelde Evet, ancak Pek çok şey hala kişiye, onun iletişim becerilerine bağlı ================================= ==== =================================== Sokakta tanıştık
Cevap vermek kesinlikle zordur... Ancak ilk izlenimler en unutulmaz olanlardır
============================ =================================================== ==
Yatmadan önce ne düşünüyorsunuz?
These users thanked the author Alexsss for the post:
Cevap vermek kesinlikle zordur... Ancak ilk izlenimler en unutulmaz olanlardır ============================ =================================================== == Yatmadan önce ne düşünüyorsunuz?
Alexssss: 11 Oct 2023, 13:01
Yatmadan önce ne düşünüyorsunuz?
Hemen uykuya dalıyorum. Sadece başımı yastığa yaslıyorum. Ve ondan önce zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum, tekrar uykuya dalın. Çocukken günler çok uzundu ama artık uyanacak vaktiniz yok, çoktan öğle yemeği olmuş, öğle yemeğinden sonra akşam olmuş ve sonra çoktan gece olmuştur
hayatınızı mı planlıyorsunuz?
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote=Alexssss post_id=270227 time=1697018481 user_id=19944] Yatmadan önce ne düşünüyorsunuz? [/quote]
Hemen uykuya dalıyorum. Sadece başımı yastığa yaslıyorum. Ve ondan önce zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum, tekrar uykuya dalın. Çocukken günler çok uzundu ama artık uyanacak vaktiniz yok, çoktan öğle yemeği olmuş, öğle yemeğinden sonra akşam olmuş ve sonra çoktan gece olmuştur
Strecoza, Görkemli bir şey yok, Cuma günü Prens’in konserine , gelecek aydan itibaren antrenman yapıyorum, eşime D.R. için bir hediye düşünüyorum. Gelecek yıl St. Petersburg, Karelya’ya bir gezi... “Tanrı’yı güldürmek istiyorsan, ona planlarından bahset” n================================================== ============= ============
Rüyalar ne sıklıkla gerçekleşir
These users thanked the author Alexsss for the post:
[ref=#0000ff]Strecoza[/ref], Görkemli bir şey yok, Cuma günü Prens’in konserine , gelecek aydan itibaren antrenman yapıyorum, eşime D.R. için bir hediye düşünüyorum. Gelecek yıl St. Petersburg, Karelya’ya bir gezi... “Tanrı’yı güldürmek istiyorsan, ona planlarından bahset” n================================================== ============= ============ Rüyalar ne sıklıkla gerçekleşir
[quote=Strecoza post_id=270266 time=1697021742 user_id=15698] Geleceğe dair planlarınız neler? [/quote] Yaş ve çevredeki gerçeklik, geleceğe yönelik planlama anlamına gelmez.
[quote=Strecoza post_id=270290 time=1697023707 user_id=15698] Вы кто по гороскопу? [/quote] [url =https://postimg.cc/XXrpkyYL] [img]https://i.postimg.cc/xjRMYvrw/unnamed.jpg[/img][/url]
Rüya görürler ama kehanet niteliğinde değil, daha önce gördüklerini veya okuduklarını rüyada görürler. Sadece her şey karışık ve çok doğru. Bunun bir rüya olduğunu sanıyordum. Ama sonra görüntülerin hafızadan geldiğini fark ettim.
Rüya görürler ama kehanet niteliğinde değil, daha önce gördüklerini veya okuduklarını rüyada görürler. Sadece her şey karışık ve çok doğru. Bunun bir rüya olduğunu sanıyordum. Ama sonra görüntülerin hafızadan geldiğini fark ettim.
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: