[quote=FanTast post_id=155759 time=1672668454 user_id=2875] [quote=nymphet post_id=51917 time=1641390263 user_id= 182] Kızın zaten birden fazla kez dövüldüğünden fazlasıyla eminim. [/quote] O sadece 8 yaşında) [/quote ] Fena değil) Eminim asil sürtük büyüdükçe
sapık: ↑20 Jan 2023, 05:21
8 yıl oldu bile! Kızlar anneleriyle bu kadar erken sevişmeye başlıyorlar. Bir kızın merakı hiçbir şeyi engellemez. Üstelik şerefsizler hemen yanınızda. Annem de içmeyi sever. Tam kız ve sik için doğru. Yani her şey uyuyor
Bunu kıza verecekler, belki zaten, belki de annesinin sessiz rızasıyla
These users thanked the author daha az kayıp for the post:
[quote=perverter post_id=161379 time=1674181279 user_id=14851] 8 yıl oldu bile! Kızlar anneleriyle bu kadar erken sevişmeye başlıyorlar. Bir kızın merakı hiçbir şeyi engellemez. Üstelik şerefsizler hemen yanınızda. Annem de içmeyi sever. Tam kız ve sik için doğru. Yani her şey uyuyor [/quote] Bunu kıza verecekler, belki zaten, belki de annesinin sessiz rızasıyla
Peki bu kötü mü? Kız, fahişe olmanın ne kadar harika bir şey olduğunu annesinin örneğinden öğreniyor. Ve tecrübe kazanıyor. Onlar ve erkekler adına ne mutlu
These users thanked the author Nastya for the post (total 4):
Peki bu kötü mü? Kız, fahişe olmanın ne kadar harika bir şey olduğunu annesinin örneğinden öğreniyor. Ve tecrübe kazanıyor. Onlar ve erkekler adına ne mutlu
nastya: ↑10 Oct 2023, 03:41
Peki bu kötü mü? Kız, fahişe olmanın ne kadar harika bir şey olduğunu annesinin örneğinden öğreniyor. Ve tecrübe kazanıyor. Onlar ve erkekler adına mutluyum
Ve bir sürtük daha olacak, bu harika!
These users thanked the author frenk for the post:
[quote=nastya post_id=269575 time=1696898474 user_id=6404] Peki bu kötü mü? Kız, fahişe olmanın ne kadar harika bir şey olduğunu annesinin örneğinden öğreniyor. Ve tecrübe kazanıyor. Onlar ve erkekler adına mutluyum [/quote] Ve bir sürtük daha olacak, bu harika!
Tarihi hatırlarsanız, aileler her zaman büyük bir evde, bir kulübede yaşarlardı. Ayrı odalı büyük konakların parası yalnızca birkaç kişinin karşılayabileceği bir şeydi. Dolayısıyla bu gibi durumlarda çocukların anne ve babalarını görmesi oldukça doğaldı ve bir şekilde nesiller boyunca böylesine "korkunç bir sapıklıktan" neslimiz tükenmedi.
Tarihi hatırlarsanız, aileler her zaman büyük bir evde, bir kulübede yaşarlardı. Ayrı odalı büyük konakların parası yalnızca birkaç kişinin karşılayabileceği bir şeydi. Dolayısıyla bu gibi durumlarda çocukların anne ve babalarını görmesi oldukça doğaldı ve bir şekilde nesiller boyunca böylesine "korkunç bir sapıklıktan" neslimiz tükenmedi.
Gelecekteki eşimle tanıştığımızda, beni elde etmesi çok zor biri gibi davrandı. Sadece bir ay sonra verdi ile çıkıyorum ve hatta o zamanlar flört ediyor o zaten 22 yaşındaydı. inanmadı ve sonra tek...
Last post
Olmaz. Bunu önceden biliyordum. Önemli değildi. Geçmişim hakkında her şeyi bilmeyen oydu.
benzer
Bir erkekten gelen gönderi.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin....
Last post
Büyüme aşaması olunca merakımdan ölçtüm, sonra büyüdüm ve yapmayı bıraktım. Bu sadece meraktan yapıldı, başka bir şey değil.