Eşim üçlü yapmayı kabul etti. Şimdi bunu yapmaya değer mi bilmiyorum

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Eşim üçlü yapmayı kabul etti. Şimdi bunu yapmaya değer mi bilmiyorum

Unread post by Yurik »

Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için acelemiz yok. Şimdilik sadece bunun için para kazanıyoruz. Konut sorununu iki yılda çözmeye yetecek kadar kazanıyoruz. Eşim henüz doğum iznine çıkmıyor ve bunun kazara olmasını önlemek için hap kullanıyor.
Bu forumu okuduktan sonra karımın başka bir erkekle seks yapmasına karşı korkunç bir arzu duydum. Sadece bir ay önce ona bundan bahsettim. Muhtemelen herhangi bir kız bunu hemen kabul etmez. Eşim de hemen benim aptal olduğumu söyledi. Bir dahaki sefere bu konuyu konuşmaya başladığımda gözlerinin parlamaya başladığını gördüm. Artık artık umursamıyor ve kiminle ve hatta ne zaman olacağı konusunda belirli bir plan var. Şimdi korkuyorum çünkü bunun bugün olması gerekiyordu. Bu yüzden dün gece boyunca uyuyamadım, eşim de çığlık atıyordu. Sabah olmadan bir saat uyuyakaldım, uyandım ve eşim mutfakta bir şeyler yapıyordu, görünüşe göre kendini sakinleştirmek için. Muhtemelen bütün gece uyuyamadım. Evde durum biraz gergin. Bu kadar zor olacağını hayal bile edemezdim. Bilmiyorum, belki ona artık bunu istemediğimi söylerim. Bugünkü ruh halim öyle ki artık ne istediğimi bilmiyorum. Eşimle üçlü yapmayı planladığımız adam bu gece bizimle birlikte olmalı. Karım ondan hoşlanıyor, yakışıklı ama henüz ne yapmak üzere olduğumuzu tam olarak bilmiyor, gerçi ben onun baştan çıkarıcılığa yenik düşeceğinden eminim, çünkü karımla benim zaten özel olarak geliştirilmiş bir planımız var ve bu büyük ihtimalle mümkün. işe gidiyorum ve karım da güzel bir kadın. Eşimin ve benim buna ihtiyacımız olup olmadığı benim için açık bir soru.
Last edited by Yurik on 07 Oct 2023, 08:59, edited 3 times in total.
These users thanked the author Yurik for the post (total 5):
Fargal94, PavelNokia, Turbo94, andylee, sapık
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Eşim üçlü yapmayı kabul etti. Şimdi bunu yapmaya değer mi bilmiyorum

Unread post by XiaH »

eğer bu olursa, daha sonra geri vermek zor olacaktır, özellikle de bundan zevk alırsa. Bunu daha sonra kabul edip mutlu yaşamaya devam etmenin psikolojik düzeyde mümkün olacağına dair şüpheler varsa, muhtemelen yapmamak daha iyidir, evliliğin dağılma ihtimali çok yüksektir.
These users thanked the author XiaH for the post (total 3):
Fargal94, Juravl, sapık
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tolkala »

Yurik: 07 Oct 2023, 08:31 Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için acelemiz yok. Şimdilik sadece bunun için para kazanıyoruz. Konut sorununu iki yılda çözmeye yetecek kadar kazanıyoruz. Eşim henüz doğum iznine çıkmıyor ve bunun kazara olmasını önlemek için hap kullanıyor.
Bu forumu okuduktan sonra karımın başka bir erkekle seks yapmasına karşı korkunç bir arzu duydum. Sadece bir ay önce ona bundan bahsettim. Muhtemelen herhangi bir kız bunu hemen kabul etmez. Eşim de hemen benim aptal olduğumu söyledi. Bir dahaki sefere bu konuyu konuşmaya başladığımda gözlerinin parlamaya başladığını gördüm. Artık artık umursamıyor ve kiminle ve hatta ne zaman olacağı konusunda belirli bir plan var. Şimdi korkuyorum çünkü bunun bugün olması gerekiyordu. Bilmiyorum, belki ona artık bunu istemediğimi söylerim. Bugünkü ruh halim öyle ki artık ne istediğimi bilmiyorum.
Er ya da geç bu konuya tekrar döneceksin. biliyorum, nedir ve nasıl her şey yoluna girecek.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
İle, sapık
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

Yapmayıp yapmadıklarınızdan pişman olmaktansa, bunu yapıp yaptığınızdan pişman olmak daha iyidir.
Önce bu adamın önünde seks yapmayı deneyin, onu emip üzerine boşaltın.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Truwor, sapık
Ebitemoyuzhenu
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Ebitemoyuzhenu »

Sekste ne denediniz? Belki önce başka bir şey deneyebilirsin?
These users thanked the author Ebitemoyuzhenu for the post:
sapık
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

Merak etme. Bir süre birlikte yaşıyorsunuz. Hiç çocuk yok.
Her şey yolunda. Birbirinizden ne istediğinizi, neyi sevip neyi sevmediğinizi anlamanın zamanı geldi.
Eğer sadece karı-koca değil de birbirinizle iyi arkadaşsanız, o zaman üçüncü bir kişiyle yapacağınız bu seks sana engel olabilir.
Önemli olan daha fazla içmek ve ahlak ve bazı etik şeyler hakkında fazla endişelenmemek.

Ve tabii ki asıl önemli olan bundan kimseye bahsetme.
Elbette ya sen ya da eşin, tüm bunları arkadaşlarıma ve kız arkadaşlarıma anlatmak istiyorum. Ama yapmamak daha iyi. Bu bir engel haline gelebilir. Diyelim ki beğenmediyseniz unutacaksınız ve hiç uğraşmadan hayatınıza devam edeceksiniz, arkadaşlarınız ise her fırsatta size hatırlatıp yüzünüze çarpacak. Genel olarak en azından önümüzdeki altı ay boyunca bundan kimseye bahsetmeyin.

Ve unutmayın, her şey sizinle ilgili. Sadece sen ve başka hiç kimse her şeyi mahvedemez. Yani, eğer kendiniz buna oldukça sadıksanız, o zaman hiçbir sorun çıkmayacaktır. Denge için üçüncü bir kadını davet edin.
Bence elinizden geldiğince her şeyi denemelisiniz.
Ve gerçekten her şeyin mümkün olduğu bir durumdasınız ve ikiniz de karar verdikçe öyle olacak olun.

Ve son olarak...
Karınız bunu kabul ettiyse, bu onun da sizin gibi ona yakın olduğu ve o da denemek istediği anlamına gelir BT. Bu yüzden fantezilerinizi ve hayallerinizi birbirinizden gizlice gerçekleştirmek yerine bu konuda birlikte anlaşmak daha iyidir.

Genel olarak, devam edin ve her şeyin nasıl gittiğini bize bildirin.

Genel olarak, devam edin ve her şeyin nasıl gittiğini bize bildirin.
Hepimiz ilgileniyoruz elbette ..
:-)
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
sapık
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kadınköle »

Yurik, kesinlikle deneyin. Hoşuna gidecek
These users thanked the author kadınköle for the post:
sapık
Igor1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Igor1989 »

Benim için bu açık değil. Karımın bir başkası tarafından benim gözümün önünde sikilmesi nasıl mümkün olabilir? Çifte penetrasyonla seks yapmak istiyorsanız strapon satın alın. Penisine takabileceğin şeyler var, külot gibi şeyler var ve iki sikin olacak ve defolup gideceksin.
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yurik »

Sekste ne denediniz? Belki önce başka bir şey deneyebilirsin?
Henüz böyle bir şey denemedik. Bir arkadaşım var. O ve ben birlikte çalışıyoruz. Yazın kendisi gibi yürümediğini fark ettim. Hasta olduğumu düşünerek sorular sormaya başladım. Bira içtik, karısının kendisini aldattığını ve artık karısıyla ilişkisinin bozulduğunu itiraf etti, aileden ayrılacaktı ama okula yeni başlayan kızını çok seviyordu. Onu dinledim ama kendi düşüncem şuydu: Eğer eşim bunu yapsaydı onu hiçbir yerde bırakmazdım. Bundan önce forumda eşlerin aldatılmasıyla ilgili çok şey okudum ve karımın neden böyle olmadığını düşünürdüm. Arkadaşına güvence vermeye başladı ve kendisinin uzun zamandır karımın bir erkeği çılgına çevirmesini istediğini ve onu bir kadın olarak denedikten sonra kocasını, yani beni kıskanmaya başladığını söyledi. Arkadaşım beni dinledi, biraz sakinleşti, birkaç kez sözümü kesti ve ciddi olarak böyle düşünüp düşünmediğimi sordu. Daha sonra onunla daha da arkadaş olduk, eşiyle aramız düzeldi ve eşimi onunla tanıştırdı. Ve eşimin düşüncesi beni daha sık ziyaret etmeye başladı.
Şimdi hepsi bu kadar gibi görünüyor. Şimdi iğneler ve iğneler üzerinde oturuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim de gözle görülür derecede gergin. Düşüncelerimize biraz ara vermek için önümüzdeki hafta için yiyecek, ev işleri ve küçük şeyler almak üzere alışverişe gittik. Önümüzdeki hafta almam gereken kış lastiklerinin fiyatlarına bakarken eşim giyim mağazasından ayrıldı. Eşim ayrıca, her ihtimale karşı, iyi olduğunu düşündüğüm prezervatifleri almamı istedi, çünkü onlar olmadan bir yabancının başına kesinlikle hiçbir şey gelmezdi. Karakter olarak hala benden daha güçlü olduğu açık. Evde satın alma işlemini gösterdim. Bu bir sutyen ve külot seti. Beyaz renk, çok yüksek belli ama neredeyse şeffaf külot. Sütyen aynı. Deneyip bana gösterdiğinde hemen sertleştim ama kendimi tuttum ve böylece karakterimi gösterdim. Bugün bu iç çamaşırı takımını giyecek. Demir bir karaktere sahip olduğunu düşündüm.
Nasıl pes edip arkayı açabilirim? Annem bunu başardı. Her şey iptal edilirse bir dahaki sefere böyle bir şey olmayabilir ama karımın benden gizlice birini bulması ve bunu bana bildirmemeye çalışması ihtimali yüksek ve bu pek yakışmıyor Ben. Çünkü zaten bir çözüm var. Beklemek için fazla zaman kalmadı ve zaman yaklaştıkça göğsüm daha da hızlı çarpmaya başlıyor.
These users thanked the author Yurik for the post (total 4):
Esinti, Juravl, mega saniye, sapık
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Akıllı biri bir zamanlar şöyle demişti: Fantezilerinizden korkun; bunlar gerçekleşme eğilimindedir!.. :udivlenie:
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Esinti, Juravl, sapık
Ebitemoyuzhenu
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by Ebitemoyuzhenu »

Yurik, denemeyi tercih ederim. Ve sana tavsiyede bulunuyorum. Önemli olan bunu sadece seks olarak ele almaktır. Karın senden önce sikildi, sorun değil
These users thanked the author Ebitemoyuzhenu for the post (total 5):
Fargal94, PavelNokia, Ogest, Alex431, sapık
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yurik »

Kocamı yiyin: 07 Oct 2023, 16:20 Yurik, denemeyi tercih ederim. Ve sana tavsiyede bulunuyorum. Önemli olan bunu sadece seks olarak ele almaktır. Karın senden önce sikildi, sorun değil
Müstakbel eşimle tanıştığımda o artık bir kız değildi. Kiminle ve kaç kez sahip olduğunu sormak ilk başta uygun değildi, sonra aptalcaydı. Onun ilki olmadığım bir gerçek. Birlikte olduğumuzdan beri sanırım hiç kimsesi olmadı, her ne kadar yüzde yüz emin olmasam da, özellikle de bunu nispeten hızlı bir şekilde kabul ettiğini gördükten sonra. Her ne ise, sadece ben gergin değilim, aynı zamanda onun da gergin olduğunu görüyorum. Bu ondan açıkça anlaşılıyor. Her şey aklımızda olduğundan, ikimizi de kendimize dikkat etmeye ve daha fazla eyleme teşvik etmeye zorlayan ilk kişi o olacak.
O da artık ne kadar ileri giderse o kadar tedirgin oluyor. Oturmuş, cam gibi gözlerle televizyon izliyor. Zaten bana bundan sonra yaşamaya nasıl devam edeceğimizi sordu ve beni ancak paket lastiği olmadan içeri alabileceği konusunda beni bir kez daha uyardı.
Zaman işliyor. Bugün foruma gitmeyeceğim gibi muhtemelen artık yazmayacağım. Şu andan önce değil. Tavsiye ve yorumlarınız için herkese teşekkür ederiz.
These users thanked the author Yurik for the post (total 4):
Tolkala, müsait değil, mega saniye, sapık
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Yurik: 07 Oct 2023, 17:00
Yurik, denemeyi tercih ederim. Ve sana tavsiyede bulunuyorum. Önemli olan bunu sadece seks olarak ele almaktır. Karın senden önce sikildi, sorun değil
Müstakbel eşimle tanıştığımda o artık bir kız değildi. Kiminle ve kaç kez sahip olduğunu sormak ilk başta uygun değildi, sonra aptalcaydı. Onun ilki olmadığım bir gerçek. Birlikte olduğumuzdan beri sanırım hiç kimsesi olmadı, her ne kadar yüzde yüz emin olmasam da, özellikle de bunu nispeten hızlı bir şekilde kabul ettiğini gördükten sonra. Her ne ise, sadece ben gergin değilim, aynı zamanda onun da gergin olduğunu görüyorum. Bu ondan açıkça anlaşılıyor. Her şey aklımızda olduğundan, ikimizi de kendimize dikkat etmeye ve daha fazla eyleme teşvik etmeye zorlayan ilk kişi o olacak.
O da artık ne kadar ileri giderse o kadar tedirgin oluyor. Oturmuş, cam gibi gözlerle televizyon izliyor. Zaten bana bundan sonra yaşamaya nasıl devam edeceğimizi sordu ve beni ancak paket lastiği olmadan içeri alabileceği konusunda beni bir kez daha uyardı.
Zaman işliyor. Bugün foruma gitmeyeceğim gibi muhtemelen artık yazmayacağım. Şu andan önce değil. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
İyi şanslar. Toplantıdan sonra tekrar mesaj gönderin.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Igor1989: 07 Oct 2023, 10:17 Bu benim için açık değil. Karımın bir başkası tarafından benim gözümün önünde sikilmesi nasıl mümkün olabilir? Çifte penetrasyonla seks yapmak istiyorsanız strapon satın alın. Sike takılacak bir şey var, külot gibi bir şey var, ayrıca iki sikiniz olacak ve hazırsınız.
Hiç olmadı mı? Lastik penisin duygularını ifade edemeyen, iletişim kuramayan, nazik ve şehvetli olmayan cansız bir nesne olduğunu mu düşünüyorsun? Yoksa ikna olmuş bir yapay penis aşığı mısın? Mesela straplez kelimesini söylemekten bile tiksiniyorum.

34 saniye sonra gönderildi:
Igor1989: 07 Oct 2023, 10:17 Bu benim için açık değil. Karımın bir başkası tarafından benim gözümün önünde sikilmesi nasıl mümkün olabilir? Çifte penetrasyonla seks yapmak istiyorsanız strapon satın alın. Sike takılacak bir şey var, külot gibi bir şey var, ayrıca iki sikiniz olacak ve hazırsınız.
Hiç olmadı mı? Lastik penisin duygularını ifade edemeyen, iletişim kuramayan, nazik ve şehvetli olmayan cansız bir nesne olduğunu mu düşünüyorsun? Yoksa ikna olmuş bir yapay penis aşığı mısın? Mesela strapon kelimesini söylemekten bile tiksiniyorum.

31 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
grekko10: 07 Oct 2023, 08:50 Yapmamak ve yapmadıklarınızdan pişman olmaktansa yapıp yaptıklarınızdan pişman olmak daha iyidir.
Öncelikle bunun önünde seks yapmayı deneyin dostum, onu em, üzerine boşalt.
Yapmamak ve yapılmayan şeyden pişmanlık duymaktansa, yapılanı yapıp pişmanlık duymanın daha iyi olduğu gerçeğiyle ilgili olarak yaptım, tamamen katılıyorum. Akıllıca sözler ve en önemlisi doğru konu.
Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki ilk sefer zihinsel olarak çok zor olacaktır. Bir zamanlar ilk eşim ve ben de bunu yaşadık. Her şeyi çok iyi hatırlıyorum. Bu bakımdan bizim için daha kolay oldu, zaten boşanma yoluna girdiğimiz için sadece belgelere göre karı kocaydık. Bizim de çocuğumuz olmadı. Yine de ruhumda hoş olmayan bir tat vardı. Bununla birlikte birbirlerine karşı yeni bir çekim ortaya çıktı. Hatta bir süreliğine boşanma konusunda fikrimizi değiştirdik ve çocuk sahibi olmak için çalışmaya başladık bile. Belki de hiçbir şey yolunda gitmediğinden, birkaç ay sonra tekrar tartışmaya başladılar ve ayrıldılar. İkinci kez evlenmeye karar verdiğimde nasıl bir eşe ihtiyacım olduğunu zaten biliyordum. İkinci eşiyle üçlü Çocuğumuz neredeyse üç yaşına geldiğinde ilk defa denedik. Hala onunla yaşıyoruz. Kızımız zaten bir yetişkin ve bir torunumuz var.

35 saniye sonra gönderildi:
grekko10: 07 Oct 2023, 08:50 Yapmamaktan ve yapmadıklarından pişmanlık duymaktansa, yapıp yaptığından pişman olmak daha iyidir.
Önce bu adamın önünde seks yapmayı dene, ona oral seks yap. , boşver ona.
Yapmamak ve yapılmayanlardan pişmanlık duymaktansa, yapılanlardan pişmanlık duymanın daha iyi olduğu gerçeğine gelince, tamamen katılıyorum . Akıllıca sözler ve en önemlisi doğru konu.
Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki ilk sefer zihinsel olarak çok zor olacaktır. Bir zamanlar ilk eşim ve ben de bunu yaşadık. Her şeyi çok iyi hatırlıyorum. Bu bakımdan bizim için daha kolay oldu, zaten boşanma yoluna girdiğimiz için sadece belgelere göre karı kocaydık. Bizim de çocuğumuz olmadı. Yine de ruhumda hoş olmayan bir tat vardı. Bununla birlikte birbirlerine karşı yeni bir çekim ortaya çıktı. Hatta bir süreliğine boşanma konusunda fikrimizi değiştirdik ve çocuk sahibi olmak için çalışmaya başladık bile. Belki de hiçbir şey yolunda gitmediğinden, birkaç ay sonra tekrar tartışmaya başladılar ve ayrıldılar. İkinci kez evlenmeye karar verdiğimde nasıl bir eşe ihtiyacım olduğunu zaten biliyordum. İkinci eşiyle üçlü Çocuğumuz neredeyse üç yaşına geldiğinde ilk kez denedik. Hala onunla yaşıyoruz. Kızımız zaten bir yetişkin ve bir torunumuz var.

24 dakika 36 saniye sonra gönderilir:
Yurik: 07 Oct 2023, 17:00 ......O da, artık ne kadar ileri giderse o kadar tedirgin oluyor. Oturmuş, cam gibi gözlerle televizyon izliyor. Zaten bundan sonra nasıl yaşamaya devam edeceğimizi sordu bana, paket lastiği olmadan beni ancak içeri alabileceğini söyleyerek bir kez daha uyardı...
Eşim gergin. Bu anlaşılabilir bir durum. Böyle durumlarda normal bir insan sakin davranamaz. Şu anda onun ruhunda ne olduğunu anlamalısın. Her şey gerçekleştikten sonra, birlikte tüm hayatınız hemen öncesi ve sonrasına bölünecek. Asıl mesele, hiçbirinizin bunun için özel olarak suçlanmadığını ve aslında korkunç bir şey olmadığını anlamaktır. Prezervatif kullanıldığı için cinsel organlarla doğrudan temasın olmadığından emin olabilirsiniz. Elastik bir bantla bu ilk kez bir zorunluluktur. Biz de bir zamanlar böyle başlamıştık. Duygular kesinlikle aynı değil ama hijyen ve güvenilirlik daha önemli. Bir süre sonra tekrarlamaya karar verirseniz, kendiniz görün.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
Tolkala, Fargal94, Juravl, sapık
Igor1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Igor1989 »

Lastik aletin sadece cansız bir nesne olduğu hiç aklına geldi mi?
Karınızın olması güzelse başkaları tarafından becerildim, o zaman tamam
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Bir korsan »

Harika.. Çok isterim. Çok fazla seks
Profixx11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Profixx11 »

Peki eşiniz mutlu mu?
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Korsan: 08 Oct 2023, 06:38 Harika..Seks yapmayı o kadar çok isterim
peki kim sana bu tür bir seks yaşatmaz? Arkadaşlarını davet et ve karını ona sik. sağlık.
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by PavelNokia »

her şeyin nasıl gittiği çok ilginç!
Vladika56
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Vladika56 »

Bana her şeyin oraya nasıl gittiğini söyle)
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Firavun faresi »

Yurik: 07 Oct 2023, 08:31 Bu forumu okuduktan sonra karımın başka bir erkekle seks yapması konusunda korkunç bir arzu duydum.
Yurik :07 Oct 2023, 08:31 Eşim ve ben buna ihtiyacım var, bu Soru bana açık.
Bunun ne olduğunu anlamıyorum! Başından beri bunu gerçekten istiyordum ve sonra bizim (karım ve benim) ihtiyacımız var mı... Dreamer’ın yulaf lapasına!?
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Alex020362
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yurik »

PavelNokia: 08 Oct 2023, 13:56 her şeyin nasıl gittiği çok ilginç!
Vladyka56: 08 Oct 2023, 14:55 Bana her şeyin nasıl gittiğini anlatın)
Merhaba. Yarın her şeyi yazacağım. Bugün duygularımızı biraz düzene koymaya karar verdik. Eşim ve ben sadece ikimiz kırsal bölgeye gittik. Orman mantarlarla dolu. Eşim zaten ormanda koşuyor :)
These users thanked the author Yurik for the post (total 6):
Tolkala, Fargal94, Vladika56, müsait değil, mega saniye, sapık
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Yurik: 08 Oct 2023, 16:26
her şeyin nasıl gittiği çok ilginç!
Vladyka56: Bana her şeyin nasıl gittiğini anlat)
Merhaba. Yarın her şeyi yazacağım. Bugün duygularımızı biraz düzene koymaya karar verdik. Eşim ve ben sadece ikimiz kırsal bölgeye gittik. Orman mantarlarla dolu. Karısı zaten ormanda koşuyor :)
Karıyı sikmekle yapılan çalışmalar ve toplanan mantar sayısı hakkında bir rapor bekliyoruz.
These users thanked the author Tolkala for the post:
sapık
Vladika56
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Vladika56 »

Yurik: 08 Oct 2023, 16:26природу
ждееееемс
busel66
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by busel66 »

Sonbahar ilginç bir konudur. Eğer eşinizle birlikte ormandaysanız, umarım her şey yolunda gitmiştir.
These users thanked the author busel66 for the post:
Fargal94
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yurik »

1.jpg
Karımla yapılan çalışmalar ve toplanan mantar sayısı hakkında rapor bekliyoruz.
Fotoğrafta dünkü mantarlarla ilgili rapor var. Önceki gün eşimle olanların fotoğrafını çekmedim. Yine bariz sebeplerden dolayı. Önemli olan bir şey olmasıydı ve ilk defa olduğu gibi bence o kadar da kötü değil. Eşimle ilgili hiçbir sorum yok. Kendi içinde üstesinden geldiğini, onun yerindeki her kadın yapamazdı. Arkadaşımla kafamız bile karıştı. Onun inisiyatifi olmasaydı hiçbir şey olmazdı. Giyindi, ben bile sümüklemeye başladım. Bir kadeh şarap bizi biraz daha cesaretlendirdi. Onu rahatsız etmeye başladım, şaka yaptılar ve eşim sanki onu rahatsız etmememi istiyor gibiydi. Oldukça gerçekçi davrandı ama utangaç olduğu da belliydi.
These users thanked the author Yurik for the post (total 3):
Fargal94, Juravl, sapık
Çimen
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 125
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Çimen »

Kısacası başka bir fantezi.
Ve "Bu benim karım, hiçbir şey göstermeyeceğim, söylemeyeceğim ve genel olarak ***’a gideceğim" gibi anlamsız bir gerekçe konuşması
These users thanked the author Çimen for the post (total 2):
Tapkin, sapık
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Bana öyle geliyor ki sonuç olarak karısı fikrini değiştirdi ve arkadaşı konunun yazarını becerdi. Bu nedenle onun aksine ormanda koşmadı.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
müsait değil, sapık
elektrikçi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by elektrikçi »

(
Yurik: 09 Oct 2023, 17:46 bekliyor muydunuz
Nasıl ve ne olduğuna dair daha ayrıntılı bir açıklama bekliyordunuz. Üstelik zaten çok sayıda fotoğraf var : göz kırp:
These users thanked the author elektrikçi for the post:
seksforumu_
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Peki neden sıfırdan bu kadar çok kelime vardı? Gönderi sayısını topladınız mı?
These users thanked the author Nikk for the post:
sapık
Lesha Aleshkin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Lesha Aleshkin »

Yurik, neden bu kadar agresifsin?! Arkadaşım konuyu tartışmak için açmışsın. Eşimle de MFM yaptırmak zorunda olduğum için okudum, oysa bu tabii ki aramızda tartışma ve açık fantezilerin eşiğinde. Pek çok kişinin daha açık bir hikaye istediğini düşünüyorum. Benim için ya bir okul çocuğusun, ya da hâlâ kıskançlığın pençesindesin ya da bir şeyler ters gitti. Ve herkese azarlamak dürüstçe söylemekten daha kolaydır.
These users thanked the author Lesha Aleshkin for the post (total 2):
Nikk, sapık
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yurik »

Ksenofont: 09 Oct 2023, 17:21 Bana öyle geliyor ki sonuç olarak karısı fikrini değiştirdi ve yoldaş konunun yazarını becerdi. Bu nedenle onun aksine ormanda koşmadı
Kliniğe gidip bir psikiyatristle görüşmenin önerildiğini düşünenler. Kimin kimi siktiğine gelince, eğer siz arkadan itişli iseniz, başkalarını kendiniz yargılamayın :)
niqk: 09 Oct 2023, 18:16 Peki sıfırdan bu kadar çok kelime oluşturmak neden gerekliydi? Gönderi sayısını topladınız mı?
Bana göre bu, tek bir yere gönderilen gönderi sayısıdır. Hiçbir zaman yazı olsun diye yazmaya çalışmadım. Bunun onayı profilimde görülebilir.
Yurik, neden bu kadar agresifsin?! Arkadaşım konuyu tartışmak için açmışsın. Eşimle de MFM yaptırmak zorunda olduğum için okudum, oysa bu tabii ki aramızda tartışma ve açık fantezilerin eşiğinde. Pek çok kişinin daha açık bir hikaye istediğini düşünüyorum. Benim için ya bir okul çocuğusun, ya da hâlâ kıskançlığın pençesindesin ya da bir şeyler ters gitti. Ve herkesi cehenneme göndermek dürüst olmaktan daha kolaydır.
Buna mecbur değilim ve kimseye bir şey kanıtlamayacağım veya kimseye mazeret göstermeyeceğim.
Lesha Aleshkin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Lesha Aleshkin »

Seni duydum. Sadece böyle durumlarda daha yüksek sesle konuşurdum...
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Yurik »

Lesha Aleshkin: 09 Oct 2023, 20:41 Seni duydum. Sadece böyle durumlarda daha detaylı anlatırdım...
Ne de olsa burada bazıları sözde fotoğraf raporunu bekliyordu. Ama eşim ve ben yüzler olmadan bile asla böyle fotoğraflar çekmeyiz. Evet, internette bile değil, arkadaşlarımızın özel koleksiyonlarında uygun bir şey bulup kendimiz gibi dağıtmak mümkündü ki, internet üzerinden bile bunun bir aldatmaca olduğunu anlamak mümkün olmayacaktı. Eminim beğeniler ve teşekkürler anında yağacaktır, ancak bunu prensipte aldatmayı sevmediğim için yapmadım. Olan bitenin daha geniş ve sanatsal bir anlatımı için Muse henüz beni ziyaret etmedi ama kafam orada toplananları sindirmeye çalışıyor.
Kaba davrandığım için pişman değilim. Kanepede oturan biri nefis bir şekilde otuzbir çekme havasındaydı ama bu işe yaramadı ve hemen benim kim olduğuma dair kendi sonuçlarını çıkarmaya başladı. Vantilatöre saçmalamaya gerek yoktu, o zaman bunca kano yaşanmazdı :)
These users thanked the author Yurik for the post:
sapık
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Yurik: 09 Oct 2023, 21:38
Seni duydum. Sadece böyle durumlarda daha detaylı anlatırdım...
Ne de olsa burada bazıları sözde fotoğraf raporunu bekliyordu. Ama eşim ve ben yüzler olmadan bile asla böyle fotoğraflar çekmeyiz. Evet, internette bile değil, arkadaşlarımızın özel koleksiyonlarında uygun bir şey bulup kendimiz gibi dağıtmak mümkündü ki, internet üzerinden bile bunun bir aldatmaca olduğunu anlamak mümkün olmayacaktı. Eminim beğeniler ve teşekkürler anında yağacaktır, ancak bunu prensipte aldatmayı sevmediğim için yapmadım. Olan bitenin daha geniş ve sanatsal bir anlatımı için Muse henüz beni ziyaret etmedi ama kafam orada toplananları sindirmeye çalışıyor.
Kaba davrandığım için pişman değilim. Kanepede oturan biri nefis bir şekilde otuzbir çekme havasındaydı ama bu işe yaramadı ve hemen benim kim olduğuma dair kendi sonuçlarını çıkarmaya başladı. Hayrana laf atmaya gerek yoktu, o zaman tüm bu kanolar yaşanmazdı :)
genel izlenimleriniz ve duygularınız neler? ne oldu eşiniz pişman mı yoksa memnun mu?
Vito
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Vito »

Okuduklarıma göre, Müller’in "Stirlitz, ama senden kalmanı isteyeceğim" dediği "Seventeen Moments of Spring"i ilk kez izlerken hissettiğim duygunun aynısını hissettim ve işte tam da bu noktada dizi bitti. Çocuktum ama duygularımı hatırladım.
These users thanked the author Vito for the post:
Juravl
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Frodo »

Yeri doldurulamaz bir deneyim kazandınız, ilişkilerinize öncelik verin ve ya yaşamaya ve eğlenmeye devam edin ya da farklı bir yola girin. Yine de ilk seferdeki izlenimlerinizi bilmek ilginç olurdu. İlk kez en canlı duyguları verir.
Andron141
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Andron141 »

Peki her şey nasıl gitti? Eşimle ben de benzer duygular yaşıyoruz. Ve dedikleri gibi istiyorum ve enjekte ediyorum
These users thanked the author Andron141 for the post:
sapık
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Frodo »

Andron141, eğer denemek istersen, yapacaksın daha sonra kendinize enjekte edin
These users thanked the author Frodo for the post:
sapık
Andron141
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Andron141 »

Frodo: 10 Oct 2023, 07:15 Andron141, denemek istersen daha sonra çekersin
Sonradan boşanmak istemiyorum, üç çocuğum var )))
These users thanked the author Andron141 for the post:
sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”