Bir kuzen istiyorum
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
Bir kuzen istiyorum
Söylesene, şantaj konusunda deneyimi olan var mı? Kız kardeşim benim satıldığımı biliyor ve onu ne zaman görsem onu istiyorum, bir erkeği erkek arkadaşımla nasıl aldattığına dair suçlayıcı kanıtlar var, sence denemeye değer mi? ve eğer buna kanmazsam ne yapmalıyım?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Topçik
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years
Re: kuzen istiyorum
Yazmıyor, 34 yaşında, bir uzmanla baştan çıkarıyor, bir keresinde evde sadece ikimiz varken, tişört ve külotla yarışırken o araba sürmeye devam ederse kendimi tutabileceğimi söylemişti. ya da şort ve üst, hiçbir şeyin üstüne bir bornoz, eminim bunu bir uzmanla yapıyordur, yani, bu konuda konuşmaya başladığımda hemen donup kalırım, külotunu çıkarırım ve onu aptalca yalamaya başlarım ta ki ben onu ona eklemek istiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Re: kuzen istiyorum
Hayır, şantaja gerek yok.
Sadece bornozun içinde çıplakken amını iyice ovalayın, o da bunu kendisi isteyecektir.
Evet, sen de onun önünde bornozunla çıplak yürüyebilirsin. Güzel bir bornoz al ve git. :) Ve amcıkta.
Sadece bornozun içinde çıplakken amını iyice ovalayın, o da bunu kendisi isteyecektir.
Evet, sen de onun önünde bornozunla çıplak yürüyebilirsin. Güzel bir bornoz al ve git. :) Ve amcıkta.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 123 Views
-
Last post by Pişmanlık yok
-
- 5 Replies