[quote="Kral Zogu" post_id=262254 time=1695702657 user_id=10833] Bir bayan kendine erkek profiliyle bir klon yaptı ve fotoğrafı yayınladı, böylece [/quote] Bu bir bayan değildi ama ibne :evet: Gerçek bir kadın zaten çok daha fazla sik resmi alır.
[size= 85][color=green]6 dakika 12 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] [quote="Büyük çocuk" post_id=262256 time=1695704165 user_id=7659] Ben de aynı fikirdeyim. [/quote] Ne? Sahte olanlardan daha fazla gerçek kadın var mı?
[size=85][color=green]6 dakika 11 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=attentive1 post_id=254893 time=1694433804 user_id=17951 ] 3. Kendinize ilgi çekmenin ilkelerini anlayın. [/quote] Daha müstehcen fotoğraflar - kanıtlanmış bir yol :evet:
Hammer: ↑26 Sep 2023, 08:14
O bir hanımefendi değil, ibneydi :evet:
Gerçek bir kadın zaten çok daha fazla sik seçme şansına sahip olur.
Ben de bu düşüncedeyim ama bunlar kimin fotoğraflarıydı? Ve kadınlar bazen tuhaf davranışlar sergiliyorlar, sözlerle - "ah, çapkınlar!" Ama gerçekte ne var?
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Hammer post_id=262257 time=1695705241 user_id=7679] O bir hanımefendi değil, ibneydi :evet: Gerçek bir kadın zaten çok daha fazla sik seçme şansına sahip olur. [/quote] Ben de bu düşüncedeyim ama bunlar kimin fotoğraflarıydı? Ve kadınlar bazen tuhaf davranışlar sergiliyorlar, sözlerle - "ah, çapkınlar!" Ama gerçekte ne var?
Serg_A: ↑11 Sep 2023, 16:08
Beni çileden çıkaran şey, başka birinin bu takma adı kullanması değil, ya tek heceli cevap vermesi ya da trollemeye cevap vermek yerine uzaklaşması.
Peki o zaman görünüşe göre kendinle iletişim kurman gerekiyor. Veya bir nöronla. Nöron sohbet robotları şu anda çok gelişmiş durumda. Beğeneceksiniz.
1 dakika 57 saniye sonra gönderildi: n
Ksenofont: ↑11 Sep 2023, 21:40
O trans. Ve buna uygun şekilde davranmalısınız.
Bu nasıl?
19 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Bu forumda iki tür ziyaretçinin karşı cinsten takma adlar aldığını düşünüyorum: gençler ve alışılmadık insanlar yönlendirme. Ve eğer eşcinsellik hala bir şekilde anlaşılabiliyorsa ve ona sakince, hatta bazen kayıtsızca davranılabiliyorsa. O zaman gençler elbette tüm iletişimi ve genel olarak tüm genel atmosferi mahveder ve zehirler.
Her ne kadar forumu düzenli olarak ziyaret edenler, kalıcı takma adlara sahip olanlar da samimiyetleriyle ayırt edilmiyor. Görünüşe göre foruma belli bir nedenden dolayı geliyorlar, ancak geldiklerinde bir tür kavgaya başlıyorlar ve her zaman bir tür hesaplaşma yaşıyorlar. Bütün bunların bana bir köy kulübünü hatırlattığını yukarıda yazmıştım. İnsanların daha sonra ahırın arkasındaki biriyle seks yapma hedefiyle gittiği yer. Ama gerçekte her seferinde seks yerine sikiliyor. Onu da aynı ahırın arkasında buluyor.
Ve yine de ertesi gün seks yapma umuduyla tekrar tekrar gidiyor ve yine sikiliyor. Ve bunların hepsi onun hatası olduğu için ve birisine bakmak yerine her zaman bir tür karışıklığa bulaştığı için.
Ayrıca bazı kadınların takma adları da arkalarında sakallı bir adamın oturduğunu ima ediyor çünkü bu sözde kadınlar gönülsüzce açıldı. Ve genelde erkeklerin yaptığı gibi sıçıyorlar. Çünkü gerçek kadınların forumlarda küfür etmesi ve tartışması pek yaygın değildir.
Bir keresinde, çok yakınımdan biri tıp fakültesinde okurken sık sık tıp forumlarına giderdim. Pek çok kadının olduğu ve şu veya bu takma adın arkasında onun olup olmadığına dair hiçbir soru yoktu. Çünkü neredeyse hepsi kadındı. Yani orada kendi aralarında çok nadiren kavga ediyorlardı. Hakaretlerle dolu kirli bir kavgadan bahsediyorum. Kadınlar genellikle bunu forumlarda yapmazlar. Ve bu bir yetiştirme meselesi değil, sadece onların bakış açısına göre pratik değil ve işe yaramaz.
Ve kural olarak sıçanlar erkeklerdir ve kendileriyle sorunları olanlar da onlardır. saygısı olan ve çevrimdışı yaşamda saygısı olmayanlar. Ve sıradan çevrimdışı yaşamda her zaman dilleri kıçlarında yaşarlar, ancak göreceli anonimliğin olduğu herhangi bir forumda, tüm saçmalıklar bir insandan çıkar.
Last edited by Saç gömlek on 06 Oct 2023, 07:46, edited 2 times in total.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=Serg_A post_id=254925 time=1694437701 user_id=18010] Beni çileden çıkaran şey, başka birinin bu takma adı kullanması değil, ya tek heceli cevap vermesi ya da trollemeye cevap vermek yerine uzaklaşması. [/quote] Peki o zaman görünüşe göre kendinle iletişim kurman gerekiyor. Veya bir nöronla. Nöron sohbet robotları şu anda çok gelişmiş durumda. Beğeneceksiniz.
[size=85] [color=green]1 dakika 57 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Ksenofont post_id=255089 time=1694457628 user_id=17996] O trans. Ve buna uygun şekilde davranmalısınız. [/quote] Bu nasıl?
[size=85][color=green]19 dakika 9 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bu forumda iki tür ziyaretçinin karşı cinsten takma adlar aldığını düşünüyorum: gençler ve alışılmadık insanlar yönlendirme. Ve eğer eşcinsellik hala bir şekilde anlaşılabiliyorsa ve ona sakince, hatta bazen kayıtsızca davranılabiliyorsa. O zaman gençler elbette tüm iletişimi ve genel olarak tüm genel atmosferi mahveder ve zehirler.
Her ne kadar forumu düzenli olarak ziyaret edenler, kalıcı takma adlara sahip olanlar da samimiyetleriyle ayırt edilmiyor. Görünüşe göre foruma belli bir nedenden dolayı geliyorlar, ancak geldiklerinde bir tür kavgaya başlıyorlar ve her zaman bir tür hesaplaşma yaşıyorlar. Bütün bunların bana bir köy kulübünü hatırlattığını yukarıda yazmıştım. İnsanların daha sonra ahırın arkasındaki biriyle seks yapma hedefiyle gittiği yer. Ama gerçekte her seferinde seks yerine sikiliyor. Onu da aynı ahırın arkasında buluyor.
Ve yine de ertesi gün seks yapma umuduyla tekrar tekrar gidiyor ve yine sikiliyor. Ve bunların hepsi onun hatası olduğu için ve birisine bakmak yerine her zaman bir tür karışıklığa bulaştığı için. Ayrıca bazı kadınların takma adları da arkalarında sakallı bir adamın oturduğunu ima ediyor çünkü bu sözde kadınlar gönülsüzce açıldı. Ve genelde erkeklerin yaptığı gibi sıçıyorlar. Çünkü gerçek kadınların forumlarda küfür etmesi ve tartışması pek yaygın değildir.
Bir keresinde, çok yakınımdan biri tıp fakültesinde okurken sık sık tıp forumlarına giderdim. Pek çok kadının olduğu ve şu veya bu takma adın arkasında onun olup olmadığına dair hiçbir soru yoktu. Çünkü neredeyse hepsi kadındı. Yani orada kendi aralarında çok nadiren kavga ediyorlardı. Hakaretlerle dolu kirli bir kavgadan bahsediyorum. Kadınlar genellikle bunu forumlarda yapmazlar. Ve bu bir yetiştirme meselesi değil, sadece onların bakış açısına göre pratik değil ve işe yaramaz.
Ve kural olarak sıçanlar erkeklerdir ve kendileriyle sorunları olanlar da onlardır. saygısı olan ve çevrimdışı yaşamda saygısı olmayanlar. Ve sıradan çevrimdışı yaşamda her zaman dilleri kıçlarında yaşarlar, ancak göreceli anonimliğin olduğu herhangi bir forumda, tüm saçmalıklar bir insandan çıkar.
[quote=Vasyanitsa post_id=267379 time=1696567343 user_id=20537] Ayrıca bazı kadınların takma adları da arkalarında sakallı bir adamın olduğunu gösteriyor [/quote] Kesinlikle doğru, normal bir kadın için pratik bir anlam görmüyorum. burada olmak.
[quote=uran post_id=258470 time=1695057017 user_id=19741] İki kadın hesabım var [/quote] [b]Uyarı![/b]Kadın hesaplarını kullanan erkekler, tecavüzden top kaybına kadar ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalabilir.
Hammer: ↑06 Oct 2023, 08:02
Normal bir kadının burada olmasının mantıklı bir yanını görmüyorum.
))) Ahah. Her yerde pratik bir anlam olmalı mı? Film izlemenin, kitap okumanın, podcast, parça dinlemenin veya bilgisayar oyunu oynamanın anlamı nedir? Eski balıkçım. Balık tutmanın pratik amacı nedir?
Örneğin örgü örüyorum. Yazın bir arkadaşım doğum yaptı ve ben de bebeğe patik ve şapka ördüm. Tek pratik anlamı buydu. Gerisini örüp çözüyorum çünkü kimse giymiyor. Şimdi kendime hırka örüyorum. Henüz örmeyi bitirmedim ama artık onu sevmediğimi ve giymeyeceğimi anlıyorum.
Hayatımızın çok fazla pratik anlamı var mı? Evet ve bu anlama ihtiyacı var mı? Hoşumuza giden şeyi yapıyoruz. Bu pratik açıdan mantıklıdır.
Forum iletişimdir. Bunun anlamı budur. Ve kişisel olarak seksle ilgili bir forumda oturmayı daha ilginç buluyorum. Sekse olan ilgimi kaybettiğimde hemen amatör bahçıvanlar forumuna geçeceğim. Ama şimdilik sekse olan ilgim her geçen yıl artıyor ve artıyor.
Elbette seks yapmak, tartışmaktan daha iyidir. Aslında istediğim kadar seks yapmıyorum. Bu yüzden buradayım.
These users thanked the author Venüs for the post (total 9):
[quote=Hammer post_id=267388 time=1696568540 user_id=7679] Normal bir kadının burada olmasının mantıklı bir yanını görmüyorum. [/quote]
))) Ahah. Her yerde pratik bir anlam olmalı mı? Film izlemenin, kitap okumanın, podcast, parça dinlemenin veya bilgisayar oyunu oynamanın anlamı nedir? Eski balıkçım. Balık tutmanın pratik amacı nedir? Örneğin örgü örüyorum. Yazın bir arkadaşım doğum yaptı ve ben de bebeğe patik ve şapka ördüm. Tek pratik anlamı buydu. Gerisini örüp çözüyorum çünkü kimse giymiyor. Şimdi kendime hırka örüyorum. Henüz örmeyi bitirmedim ama artık onu sevmediğimi ve giymeyeceğimi anlıyorum. Hayatımızın çok fazla pratik anlamı var mı? Evet ve bu anlama ihtiyacı var mı? Hoşumuza giden şeyi yapıyoruz. Bu pratik açıdan mantıklıdır. Forum iletişimdir. Bunun anlamı budur. Ve kişisel olarak seksle ilgili bir forumda oturmayı daha ilginç buluyorum. Sekse olan ilgimi kaybettiğimde hemen amatör bahçıvanlar forumuna geçeceğim. Ama şimdilik sekse olan ilgim her geçen yıl artıyor ve artıyor. Elbette seks yapmak, tartışmaktan daha iyidir. Aslında istediğim kadar seks yapmıyorum. Bu yüzden buradayım.
[quote=Hammer post_id=267388 time=1696568540 user_id=7679] Kesinlikle doğru. Normal bir kadının burada olmasının pratik bir anlamı yok [/quote] Peki insanlar arasındaki iletişimin pratik anlamı nedir? Yalnızca iş görüşmelerinde pratik anlam vardır.
[quote=Ksenofont post_id=267460 time=1696575985 user_id=17996] Pratik anlamda nedir? [/quote] Elbette, bölgenizde normal bir erkek bulun ve seks yapın. Özel fotoğraflarınızı yerel şirketlere satın mastürbasyon yapanlar. Başka bir anlamı yok.
Hammer: ↑06 Oct 2023, 13:51
Elbette, bölgenizde normal bir erkek bulun ve seks yapın.
Özel fotoğraflarınızı yerel mastürbasyonculara satın.
Başka bir anlamı yok.
Bu sitedeki normal bir adam mı? Ciddi misin? Fotoğraf mı satıyorsunuz? Onlara kimin ihtiyacı var? Bir kişiyle yakın iletişim kurmuyorsanız, neden fotoğraflara ihtiyacım var? İnternet var. Ve eğer bir arkadaşsa, o zaman ne kadar para.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
[quote=Hammer post_id=267584 time=1696589502 user_id=7679] Elbette, bölgenizde normal bir erkek bulun ve seks yapın. Özel fotoğraflarınızı yerel mastürbasyonculara satın. Başka bir anlamı yok. [/quote] Bu sitedeki normal bir adam mı? Ciddi misin? Fotoğraf mı satıyorsunuz? Onlara kimin ihtiyacı var? Bir kişiyle yakın iletişim kurmuyorsanız, neden fotoğraflara ihtiyacım var? İnternet var. Ve eğer bir arkadaşsa, o zaman ne kadar para.
[quote=Ksenofont post_id=267626 time=1696593703 user_id=17996] Fotoğraf mı satılıyor? [/quote] Bir tanıdık, işsizken bdsmpeople.com’daki benzer bir sitede sapık alıcılar buldu. Geliri ortalamayla karşılaştırılabilir düzeydeydi maaş
Strecoza: ↑06 Oct 2023, 09:33
İstediğim kadar çok seks yapmıyorum.
Bence insanlar çok fazla seks yapsalar bile hâlâ öyleler. forumlarda benzer kişiler iletişim kurar. Sonuçta iletişim belirli duygulardır. Başkalarının gönderilerini okuyarak bir şeyler öğrenebilir, hayal kurabilirsiniz.
These users thanked the author Yeşil for the post:
[quote=Strecoza post_id=267440 time=1696573984 user_id=15698] İstediğim kadar çok seks yapmıyorum. [/quote] Bence insanlar çok fazla seks yapsalar bile hâlâ öyleler. forumlarda benzer kişiler iletişim kurar. Sonuçta iletişim belirli duygulardır. Başkalarının gönderilerini okuyarak bir şeyler öğrenebilir, hayal kurabilirsiniz.
Hammer: ↑06 Oct 2023, 15:17
Bir tanıdığı, işsizken bdsmpeople.com gibi benzer bir sitede sapık alıcılar buldu. Gelir ortalama maaşa yakındı
Şey , tematik ya da başka bir şey sapkın şeyler yine de paraya çevrilebilir ama bunun için en azından bu tür şeylere karşı kabul edilebilir bir tavır sergilemeniz gerekir. Ve hiç kimse yayılmış bir kedinin basit bir fotoğrafı için bir ruble vermez.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote=Hammer post_id=267632 time=1696594656 user_id=7679] Bir tanıdığı, işsizken bdsmpeople.com gibi benzer bir sitede sapık alıcılar buldu. Gelir ortalama maaşa yakındı [/quote] Şey , tematik ya da başka bir şey sapkın şeyler yine de paraya çevrilebilir ama bunun için en azından bu tür şeylere karşı kabul edilebilir bir tavır sergilemeniz gerekir. Ve hiç kimse yayılmış bir kedinin basit bir fotoğrafı için bir ruble vermez.
Kral Zogu: ↑06 Oct 2023, 15:25
Tematik veya başka sapkın şeyler yine de paraya çevrilebilir, ancak bunun için
Maksimum sapkınlıklar. Bu forumda müşteri bulacağımı düşünüyorum.
Burada sadece zavallı zavallıların değil, gelir açısından farklı insanların da olduğundan neredeyse eminim.
[quote="Kral Zogu" post_id=267640 time=1696595146 user_id=10833] Tematik veya başka sapkın şeyler yine de paraya çevrilebilir, ancak bunun için [/quote] Maksimum sapkınlıklar. Bu forumda müşteri bulacağımı düşünüyorum. Burada sadece zavallı zavallıların değil, gelir açısından farklı insanların da olduğundan neredeyse eminim.
Çoğunluğun duygu uğruna olduğunu düşünüyorum.
Üstünlük duygusu, çok akıllı ve yakışıklı olmam, herkesi kandırdım. Aptallar, internetten fotoğraf çekiyorlar, iltifatlar, şiirler, hikayeler yazıyorlar. Gevşek amcıklarını Başbakan’a gönderiyorlar ve toplantı teklif ediyorlar.
Bazı insanlar sadece bir kız adına fantezilerini ifade etmek istiyor.
Bazıları sadece ilgi istiyor ama bir erkek adına bunu yapmıyorlar yeter artık. Mesajlara ve konulara cevap vermiyorlar, teşekkür etmiyorlar.
Çoğunluğun duygu uğruna olduğunu düşünüyorum. Üstünlük duygusu, çok akıllı ve yakışıklı olmam, herkesi kandırdım. Aptallar, internetten fotoğraf çekiyorlar, iltifatlar, şiirler, hikayeler yazıyorlar. Gevşek amcıklarını Başbakan’a gönderiyorlar ve toplantı teklif ediyorlar. Bazı insanlar sadece bir kız adına fantezilerini ifade etmek istiyor. Bazıları sadece ilgi istiyor ama bir erkek adına bunu yapmıyorlar yeter artık. Mesajlara ve konulara cevap vermiyorlar, teşekkür etmiyorlar.
Strecoza: ↑06 Oct 2023, 09:33
Eski balıkçım. Balık tutmanın pratik amacı nedir?
Yaşadığım bölgede sık sık bu resmi görüyorum: bagajı açık bir arabanın yanında duran iki veya üç adam ve kendi aralarında sohbet edip bir şeyler içmek ve konuşmak. Bu adamlar sabah saat on birde mağazanın yanındaki bahçede toplanan sarhoşlar değil. HAYIR. Bunlar düzgün adamlardır ve genellikle bir iş gününün ardından sohbet etmek ve bir şeyler içmek için toplanırlar. Ya da genellikle cumartesi günleri.
Ya da benim bölgemde oyun alanının yakınındaki bir masanın bulunduğu bir bankta da benzer adamlar gördüm. Akşam geç saatlerde, genellikle hafta sonları, artık kimsenin olmadığı zamanlarda, üç dört adamın hararetli bir şekilde bir şeyler hakkında konuştuğunu ve arada bir şeyler yiyip içtiğini görebilirsiniz. Bir kez daha tekrar ediyorum; erkekler sarhoş değildir. Herkes çok düzgün ve genç. Otuz beş ya da kırk yaşından büyük değil.
Peki, herkesin bir evi ve kendi mutfağı varken acaba sokakta ne yapıyorlar acaba? Ve bunların hepsi kesinlikle evli oldukları için ve evde sessizce oturup bu şekilde konuşmalarına izin verilmeyecek. Arka planda mutlaka dolaşıp gözlerini deviren birileri olacaktır. Ve ayrıca mutfağa sinirli bir şekilde girip tüm görünümünüzle tüm bunların çok fazla olduğunu göstermek. Ve burada bir içki partisi olduğunu ve genel olarak burada patronun kim olduğunu bilmenin zamanı ve şerefi!?
Erkekler öncelikle orada kendilerini iyi ve rahat hissettikleri için balığa giderler . Evde balık tutarken olduğu kadar iyi ve keyifli hissetselerdi hiçbir yere gitmeyebilirlerdi. Sadece bir noktada bu adam evinde rahat hissetmeyi bıraktı. Bu yüzden bu balık tutma gezisine kaçıyor çünkü evde hep ondan bir şeyler istiyorlar ve sürekli ona homurdanıyorlar ve o her zaman bir kez daha bir şeylerden suçlu oluyor.
Ben tamamen tesadüfen oradaydım. internet Bir oyun forumunda bir adamla tanıştım. Uçuş simülatörlerine meraklıydı ve ben de bu alanda ona bir şekilde yardımcı olabildim. Bu adam daha sonra bazı eyalet bölgelerindeki yüksek rütbeli bir yetkiliye bilgi verdi. Ve böylece her Cuma BMW X7’siyle şehir dışına aceleyle kulübesine gidiyor. Yazlık boş, orada kimse yaşamıyor. Yazın bile.
Ama orada büyük monitörlü güçlü bir bilgisayar var ve tüm hafta sonu bu uçuş simülatörüyle oraya uçuyor. Ve orada kimse onu rahatsız etmiyor. Ve adam elliden fazla değil. Hatta belki kırk. Yani o, sıcak terliklere ve rahat bir sandalyeye ihtiyaç duyan ve başka hiçbir şeye ihtiyacı olmayan yaşlı bir osuruk değil.
Genel olarak sevgili hanımlar, eğer sevgiliniz düzenli olarak gidiyorsa balık tutuyor, sonra da sana biraz ara vermek için koşuyor. Bu da onu çok fazla kontrol ettiğinizin ve bu zaten o kadar fazla ki sizden kaçmaya başladığının bir işareti. Tartışmak istemiyor ve yaşam alanını geri kazanmanın bir anlamı olmadığını düşünüyor ve bu yüzden tamamen yasal bir bahane buldu. Üstelik balık tutmak da avlanmak gibi bir şeydir. Yani büyüleyici olabilir, heyecan verici ve ilginç olabilir.
Fakat balığa çıkmanın nedeni her zaman aynıdır: rahatlamak. Çünkü bunu evde yapmanıza izin vermiyorlar.
O adam bana yetkilinin bana böyle söylediğini söyledi; evde huzur içinde uçmanıza hâlâ izin vermedikleri için kulübeye gittiğini söyledi. simülatör.
Not:
Forumda Marinka’nın Dragonfly olarak reenkarne olduğunu görüyorum?
Peki, bu yeniden markalaşmaya neden ihtiyaç duyuldu? Bütün bu tuhaflıklar ve zıplamalar neden? Bir yetişkine benziyor.
Eh, aynı takma adla yazmaya devam edecektim. Kimin yazdığı hala belliyken tüm bunların ne anlamı var?
Bütün bunlar senin açından ne kadar aptalca. Bir tür çocukluk...
Beşinci sınıf, ikinci çeyrek.
[quote=Strecoza post_id=267440 time=1696573984 user_id=15698] Eski balıkçım. Balık tutmanın pratik amacı nedir? [/quote] Yaşadığım bölgede sık sık bu resmi görüyorum: bagajı açık bir arabanın yanında duran iki veya üç adam ve kendi aralarında sohbet edip bir şeyler içmek ve konuşmak. Bu adamlar sabah saat on birde mağazanın yanındaki bahçede toplanan sarhoşlar değil. HAYIR. Bunlar düzgün adamlardır ve genellikle bir iş gününün ardından sohbet etmek ve bir şeyler içmek için toplanırlar. Ya da genellikle cumartesi günleri.
Ya da benim bölgemde oyun alanının yakınındaki bir masanın bulunduğu bir bankta da benzer adamlar gördüm. Akşam geç saatlerde, genellikle hafta sonları, artık kimsenin olmadığı zamanlarda, üç dört adamın hararetli bir şekilde bir şeyler hakkında konuştuğunu ve arada bir şeyler yiyip içtiğini görebilirsiniz. Bir kez daha tekrar ediyorum; erkekler sarhoş değildir. Herkes çok düzgün ve genç. Otuz beş ya da kırk yaşından büyük değil.
Peki, herkesin bir evi ve kendi mutfağı varken acaba sokakta ne yapıyorlar acaba? Ve bunların hepsi kesinlikle evli oldukları için ve evde sessizce oturup bu şekilde konuşmalarına izin verilmeyecek. Arka planda mutlaka dolaşıp gözlerini deviren birileri olacaktır. Ve ayrıca mutfağa sinirli bir şekilde girip tüm görünümünüzle tüm bunların çok fazla olduğunu göstermek. Ve burada bir içki partisi olduğunu ve genel olarak burada patronun kim olduğunu bilmenin zamanı ve şerefi!?
Erkekler öncelikle orada kendilerini iyi ve rahat hissettikleri için balığa giderler . Evde balık tutarken olduğu kadar iyi ve keyifli hissetselerdi hiçbir yere gitmeyebilirlerdi. Sadece bir noktada bu adam evinde rahat hissetmeyi bıraktı. Bu yüzden bu balık tutma gezisine kaçıyor çünkü evde hep ondan bir şeyler istiyorlar ve sürekli ona homurdanıyorlar ve o her zaman bir kez daha bir şeylerden suçlu oluyor.
Ben tamamen tesadüfen oradaydım. internet Bir oyun forumunda bir adamla tanıştım. Uçuş simülatörlerine meraklıydı ve ben de bu alanda ona bir şekilde yardımcı olabildim. Bu adam daha sonra bazı eyalet bölgelerindeki yüksek rütbeli bir yetkiliye bilgi verdi. Ve böylece her Cuma BMW X7’siyle şehir dışına aceleyle kulübesine gidiyor. Yazlık boş, orada kimse yaşamıyor. Yazın bile.
Ama orada büyük monitörlü güçlü bir bilgisayar var ve tüm hafta sonu bu uçuş simülatörüyle oraya uçuyor. Ve orada kimse onu rahatsız etmiyor. Ve adam elliden fazla değil. Hatta belki kırk. Yani o, sıcak terliklere ve rahat bir sandalyeye ihtiyaç duyan ve başka hiçbir şeye ihtiyacı olmayan yaşlı bir osuruk değil.
Genel olarak sevgili hanımlar, eğer sevgiliniz düzenli olarak gidiyorsa balık tutuyor, sonra da sana biraz ara vermek için koşuyor. Bu da onu çok fazla kontrol ettiğinizin ve bu zaten o kadar fazla ki sizden kaçmaya başladığının bir işareti. Tartışmak istemiyor ve yaşam alanını geri kazanmanın bir anlamı olmadığını düşünüyor ve bu yüzden tamamen yasal bir bahane buldu. Üstelik balık tutmak da avlanmak gibi bir şeydir. Yani büyüleyici olabilir, heyecan verici ve ilginç olabilir.
Fakat balığa çıkmanın nedeni her zaman aynıdır: rahatlamak. Çünkü bunu evde yapmanıza izin vermiyorlar. O adam bana yetkilinin bana böyle söylediğini söyledi; evde huzur içinde uçmanıza hâlâ izin vermedikleri için kulübeye gittiğini söyledi. simülatör.
Not: Forumda Marinka’nın Dragonfly olarak reenkarne olduğunu görüyorum? Peki, bu yeniden markalaşmaya neden ihtiyaç duyuldu? Bütün bu tuhaflıklar ve zıplamalar neden? Bir yetişkine benziyor. Eh, aynı takma adla yazmaya devam edecektim. Kimin yazdığı hala belliyken tüm bunların ne anlamı var? Bütün bunlar senin açından ne kadar aptalca. Bir tür çocukluk... Beşinci sınıf, ikinci çeyrek. :-)
Oyuncu-2: ↑06 Oct 2023, 15:54
Sarkık amcıklarını özel mesajla gönderiyorlar ve toplantı teklif ediyorlar.
Kadın takma ad kullanan erkekler mi? Anlamadım. Kime ve neden?
Vasyanitsa: ↑06 Oct 2023, 16:04
Genel olarak sevgili hanımlar, eğer sevgiliniz düzenli olarak balığa çıkıyorsa, o zaman biraz ara vermek için sizden kaçıyor demektir. Bu da onu çok fazla kontrol ettiğinizin ve bu zaten o kadar fazla ki sizden kaçmaya başladığının bir işareti. Tartışmak istemiyor ve yaşam alanını geri kazanmanın bir anlamı olmadığını düşünüyor ve bu yüzden tamamen yasal bir bahane buldu. Üstelik balık tutmak da avlanmak gibi bir şeydir. Yani büyüleyici olabilir, heyecan verici ve ilginç olabilir.
Fakat balığa çıkmanın nedeni her zaman aynıdır: rahatlamak. Çünkü bunu evde yapmanıza izin vermezler.
Dinlenmenize ve aşırıya kaçmanıza gerek yok. Karınızın kısa bir tasması olmasa ve ailede sevgi olsa bile, bazen gerçekten yalnızca kendi başınıza bir şeyler yapmak istersiniz. Bu arada, hangi erkeklerin faaliyetlerinin kadınlar arasında özellikle düşmanlığa neden olduğunu fark etmek kolaydır. İçki içmek hâlâ anlaşılabilir bir şey. Ve evet, erkeklerin en büyük ölümcül günahları: balık tutmak, avcılık, futbol, pornografi, bilgisayar oyunları.
Ayrı bir konu da evli yaratıcı insanlardır. Çoğunlukla konsantrasyona ve sessizliğe ihtiyaç duyanlar. Ve burada bir şaka gibi. "Karım arkadaşlarına şikayet ediyor: Önemsiz şeylerle meşgulüm - mağazadan ne alacağım, çocuklara ne yedireceğim, köpeği ne zaman gezdireceğim." Ve küresel meselelere - Irak’a asker gönderilip gönderilmeyeceğine - karar veren de kocadır. savaş, bunu evde karımın, mutfağımın ve televizyonun yanında ve kenar mahallelerde bir yerde yapmaması onun için daha iyi. Karısı, aşkı ve seksiyle her şey harika olsa bile. Ancak çamaşır makinesi açılmadığında yine de Irak’la sakin bir şekilde başa çıkmasına izin vermiyor.
Z.Y. Acaba erkeklerin kadın takma adları altındaki tartışması bu bozkıra nasıl girdi?
Last edited by Kral Kuş on 06 Oct 2023, 18:28, edited 1 time in total.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Player-2 post_id=267651 time=1696596855 user_id= 20534] Sarkık amcıklarını özel mesajla gönderiyorlar ve toplantı teklif ediyorlar. [/quote] Kadın takma ad kullanan erkekler mi? Anlamadım. Kime ve neden? [quote=Vlasyanitsa post_id=267655 time= 1696597447 user_id=20537] Genel olarak sevgili hanımlar, eğer sevgiliniz düzenli olarak balığa çıkıyorsa, o zaman biraz ara vermek için sizden kaçıyor demektir. Bu da onu çok fazla kontrol ettiğinizin ve bu zaten o kadar fazla ki sizden kaçmaya başladığının bir işareti. Tartışmak istemiyor ve yaşam alanını geri kazanmanın bir anlamı olmadığını düşünüyor ve bu yüzden tamamen yasal bir bahane buldu. Üstelik balık tutmak da avlanmak gibi bir şeydir. Yani büyüleyici olabilir, heyecan verici ve ilginç olabilir.
Fakat balığa çıkmanın nedeni her zaman aynıdır: rahatlamak. Çünkü bunu evde yapmanıza izin vermezler. [/quote] Dinlenmenize ve aşırıya kaçmanıza gerek yok. Karınızın kısa bir tasması olmasa ve ailede sevgi olsa bile, bazen gerçekten yalnızca kendi başınıza bir şeyler yapmak istersiniz. Bu arada, hangi erkeklerin faaliyetlerinin kadınlar arasında özellikle düşmanlığa neden olduğunu fark etmek kolaydır. İçki içmek hâlâ anlaşılabilir bir şey. Ve evet, erkeklerin en büyük ölümcül günahları: balık tutmak, avcılık, futbol, [s]pornografi[/s], bilgisayar oyunları.
Ayrı bir konu da evli yaratıcı insanlardır. Çoğunlukla konsantrasyona ve sessizliğe ihtiyaç duyanlar. Ve burada bir şaka gibi. "Karım arkadaşlarına şikayet ediyor: Önemsiz şeylerle meşgulüm - mağazadan ne alacağım, çocuklara ne yedireceğim, köpeği ne zaman gezdireceğim." Ve küresel meselelere - Irak’a asker gönderilip gönderilmeyeceğine - karar veren de kocadır. savaş, bunu evde karımın, mutfağımın ve televizyonun yanında ve kenar mahallelerde bir yerde yapmaması onun için daha iyi. Karısı, aşkı ve seksiyle her şey harika olsa bile. Ancak çamaşır makinesi açılmadığında yine de Irak’la sakin bir şekilde başa çıkmasına izin vermiyor.
Z.Y. Acaba erkeklerin kadın takma adları altındaki tartışması bu bozkıra nasıl girdi?
[quote="Kral Zogu" post_id=267765 time=1696605661 user_id=10833] Kadın takma ad kullanan erkekler mi? Anlamadım. Kime ve neden? [/quote] Kendinizin kadınsı yanını anlamak için. Bunu düşündüğünüzde orgazm daha güçlüdür. İnanmıyorsanız deneyin
Kral Zogu: ↑06 Oct 2023, 18:21
Dinlenmenize gerek yok, aşırıya kaçmanıza da gerek yok. Karınızın kısa bir tasması olmasa ve ailede sevgi olsa bile, bazen gerçekten yalnızca kendi başınıza bir şeyler yapmak istersiniz. Bu arada, hangi erkeklerin faaliyetlerinin kadınlar arasında özellikle düşmanlığa neden olduğunu fark etmek kolaydır. İçki içmek hâlâ anlaşılabilir bir şey. Ve evet, erkeklerin en büyük ölümcül günahları: balık tutmak, avcılık, futbol, pornografi, bilgisayar oyunları. n
aburaya bir araba ve istediğiniz modelleri ekleyin
King Zogu: ↑
Ayrı bir konu evli yaratıcı insanlardır. Çoğunlukla konsantrasyona ve sessizliğe ihtiyaç duyanlar. Ve burada bir şaka gibi. "Karım şikayet ediyor: Önemsiz şeylerle meşgulüm - mağazadan ne alacağım, çocukları neyle besleyeceğim, köpeği ne zaman gezdireceğim." Ve küresel meselelere - Irak’a asker gönderilip gönderilmeyeceğine - karar veren de kocadır. savaş, bunu evde karımın, mutfağımın ve televizyonun yanında ve kenar mahallelerde bir yerde yapmaması onun için daha iyi. Karısı, aşkı ve seksiyle her şey harika olsa bile. Ama yine de çamaşır makinesi açılmadığında Irak’la sakince ilgilenmesine izin vermiyor.
ama erkeklerin yaratıcılığa ihtiyacı olduğunu anlayan eşler var ve bunun için onlara biraz zaman tanıyın
[quote="Kral Zogu" post_id=267765 time=1696605661 user_id=10833] Dinlenmenize gerek yok, aşırıya kaçmanıza da gerek yok. Karınızın kısa bir tasması olmasa ve ailede sevgi olsa bile, bazen gerçekten yalnızca kendi başınıza bir şeyler yapmak istersiniz. Bu arada, hangi erkeklerin faaliyetlerinin kadınlar arasında özellikle düşmanlığa neden olduğunu fark etmek kolaydır. İçki içmek hâlâ anlaşılabilir bir şey. Ve evet, erkeklerin en büyük ölümcül günahları: balık tutmak, avcılık, futbol, [s]pornografi[/s], bilgisayar oyunları. n [/quote] aburaya bir araba ve istediğiniz modelleri ekleyin
[quote="Kral Zogu" post_id=267765 time=1696605661 user_id=10833] Ayrı bir konu evli yaratıcı insanlardır. Çoğunlukla konsantrasyona ve sessizliğe ihtiyaç duyanlar. Ve burada bir şaka gibi. "Karım şikayet ediyor: Önemsiz şeylerle meşgulüm - mağazadan ne alacağım, çocukları neyle besleyeceğim, köpeği ne zaman gezdireceğim." Ve küresel meselelere - Irak’a asker gönderilip gönderilmeyeceğine - karar veren de kocadır. savaş, bunu evde karımın, mutfağımın ve televizyonun yanında ve kenar mahallelerde bir yerde yapmaması onun için daha iyi. Karısı, aşkı ve seksiyle her şey harika olsa bile. Ama yine de çamaşır makinesi açılmadığında Irak’la sakince ilgilenmesine izin vermiyor. [/quote] ama erkeklerin yaratıcılığa ihtiyacı olduğunu anlayan eşler var ve bunun için onlara biraz zaman tanıyın
urran: ↑06 Oct 2023, 18:26
Kendinizin kadınsı yanını anlamak için.
Anlamıyorsunuz. Burada Oyuncu-2 şunu yazıyor:
Hafif amcıklarını özel mesajla gönderiyorlar ve toplantı teklif ediyorlar.
nO halde soruyorum. kadın takma adı altındaki bir erkeğin sarkık gibi kedi bunu birine kişisel mesajla gönderir misin? Bir kadın için anlamsız ama başka bir erkek lanet bir mesaj gönderecektir.
aburaya bir araba ekleyin
Hayır, araba faydalı bir şeydir . Kayınvalidenizle birlikte süpermarkete veya kulübeye gidin. Ancak eğer bu bir motosikletse (ki kesinlikle işe yaramaz), o zaman evet.
erkeklerin yaratıcılığa ihtiyacı olduğunu anlayan ve bunun için onlara biraz zaman tanıyan eşler var
Bu, eğer bir erkek bundan gerçekten para kazanıyorsa geçerlidir. Ve diyelim ki işten sonra ailesine dikkat etmek yerine 10 yıl içinde yeni Stephen King olmayı umarak bilgisayarın başına oturup karalamalar yaparsa, bu anlaşılmayabilir.
[quote=urran post_id=267768 time=1696605962 user_id=21002] Kendinizin kadınsı yanını anlamak için. [/quote] Anlamıyorsunuz. Burada Oyuncu-2 şunu yazıyor: [quote] Hafif amcıklarını özel mesajla gönderiyorlar ve toplantı teklif ediyorlar. [/quote] nO halde soruyorum. [u]kadın takma adı altındaki[/u] bir erkeğin sarkık [b] gibi kedi [/b]bunu birine kişisel mesajla gönderir misin? Bir kadın için anlamsız ama başka bir erkek lanet bir mesaj gönderecektir. [quote=uran post_id =267769 time=1696605984 user_id=19741] aburaya bir araba ekleyin [/quote] Hayır, araba faydalı bir şeydir . Kayınvalidenizle birlikte süpermarkete veya kulübeye gidin. Ancak eğer bu bir motosikletse (ki kesinlikle işe yaramaz), o zaman evet. [quote=uran post_id=267769 time=1696605984 user_id=19741] erkeklerin yaratıcılığa ihtiyacı olduğunu anlayan ve bunun için onlara biraz zaman tanıyan eşler var [/quote] Bu, eğer bir erkek bundan gerçekten para kazanıyorsa geçerlidir. Ve diyelim ki işten sonra ailesine dikkat etmek yerine 10 yıl içinde yeni Stephen King olmayı umarak bilgisayarın başına oturup karalamalar yaparsa, bu anlaşılmayabilir.
Kral Zogu: ↑06 Oct 2023, 18:33
yani eğer bir erkek bundan gerçekten para kazanıyorsa. Ve diyelim ki işten sonra ailesine ilgi göstermek yerine 10 yıl içinde yeni Stephen King olmayı umarak bilgisayarın başına oturup karalamalar yaparsa, bunu anlamayabilirler.
Yüzyıllık Yalnızlık’ı yazan adam bir keresinde karısına şöyle demişti - işte bu kadar! Ben mahvoldum! Hepinizin canı cehenneme! Bir roman yazmak için oturuyorum ve onu yazana kadar yokum! Ve ne istersen yap! Boşanmak istiyorsan, fahişe olarak iş bulmak istiyorsan. Bir roman yazmak istiyorum ve başka hiçbir şey umurumda değil.
Sonunda bu romanımı yazmaya oturdum.
Ve bir yıl sonra bunu yazdım. Ama karısı dayandı. O adam ne yedi, kıçını neyle sildi bilmiyorum, tarih bu konuda sessiz. Ama yazdı ve karısı ona hâlâ tahammül ediyordu.
Genel olarak, herhangi bir eşin yazarın (veya başka kim olursa olsun) durup pencereye baktığında işe yarıyor. Bu arada, programcılardan ve geliştiricilerden şunu veya bu yeni projeyi yazarken zamanın yüzde 80’inin sadece oturup düşünerek geçtiğini duydum.
Eh, bu aynı şey için de geçerli Genel olarak Stephen King. Kendisiyle ilgili küçük bir kitabı bile var. Bunu zaten ünlüyken yazmıştı. Bu şöhrete nasıl ulaştığını kendisi hakkında yazdığı yer. Hiç para yoktu. Ve sepete yazdı ve yazdı. Ve yayınevlerine götürdüm. Ve sürekli reddedildi. Ve yazarken kütükleri bir arada tutmak için kullanılan bir marangoz çivisini duvara çaktı ve üzerine yayınevlerinden gelen ret mektuplarını astı.
Aile o zamanlar tamamen perişan haldeydi. . Kelimenin tam anlamıyla hiç para yoktu. Karısı tamamen berbattı. O zamanlar üç, hatta dört çocuk varmış gibi görünüyordu. Kendisi (Stephen King) hiçbir yerde çalışmıyordu ve hatta bir tür uyuşturucu kullanıyor gibi görünüyordu. Bir çamaşırhanede geçici bir iş yapmıştım. Ama öykülerini yazmaya ve yayınevlerine götürmeye devam etti. Karısının tüm bunlara nasıl katlandığını yalnızca Tanrı bilir. Ama görünüşe göre hala onu terk etmemiş ve beynini becermemişti. Aksi takdirde hiçbir şey yazamazdı.
Ve güzel bir gün, posta kutularına yayıncıdan bir mektup geldi. Mektupta kendisinden büyük miktarda para karşılığında bir sözleşme imzalamaya rıza göstermesi istendi. Modern standartlarımıza göre yaklaşık yarım milyon dolar.
Ve o ve karısı bu konuda delirdiler, işte bu kadar!
Hepsi boşuna değildi.
Ama bence Rus kadınlarımız hala bu tür becerilere sahip olan yetenekli değil. Görünüşe göre bir tür farklı yetiştirilme tarzı. Bunun için belki Katolik bir ailede yetişmeniz gerekiyor, belki başka sebepler de var.
[quote="Kral Zogu" post_id=267773 time=1696606419 user_id=10833] yani eğer bir erkek bundan gerçekten para kazanıyorsa. Ve diyelim ki işten sonra ailesine ilgi göstermek yerine 10 yıl içinde yeni Stephen King olmayı umarak bilgisayarın başına oturup karalamalar yaparsa, bunu anlamayabilirler. [/quote] Yüzyıllık Yalnızlık’ı yazan adam bir keresinde karısına şöyle demişti - işte bu kadar! Ben mahvoldum! Hepinizin canı cehenneme! Bir roman yazmak için oturuyorum ve onu yazana kadar yokum! Ve ne istersen yap! Boşanmak istiyorsan, fahişe olarak iş bulmak istiyorsan. Bir roman yazmak istiyorum ve başka hiçbir şey umurumda değil.
Sonunda bu romanımı yazmaya oturdum. :-) Ve bir yıl sonra bunu yazdım. Ama karısı dayandı. O adam ne yedi, kıçını neyle sildi bilmiyorum, tarih bu konuda sessiz. Ama yazdı ve karısı ona hâlâ tahammül ediyordu.
Genel olarak, herhangi bir eşin yazarın (veya başka kim olursa olsun) durup pencereye baktığında işe yarıyor. Bu arada, programcılardan ve geliştiricilerden şunu veya bu yeni projeyi yazarken zamanın yüzde 80’inin sadece oturup düşünerek geçtiğini duydum.
Eh, bu aynı şey için de geçerli Genel olarak Stephen King. Kendisiyle ilgili küçük bir kitabı bile var. Bunu zaten ünlüyken yazmıştı. Bu şöhrete nasıl ulaştığını kendisi hakkında yazdığı yer. Hiç para yoktu. Ve sepete yazdı ve yazdı. Ve yayınevlerine götürdüm. Ve sürekli reddedildi. Ve yazarken kütükleri bir arada tutmak için kullanılan bir marangoz çivisini duvara çaktı ve üzerine yayınevlerinden gelen ret mektuplarını astı.
Aile o zamanlar tamamen perişan haldeydi. . Kelimenin tam anlamıyla hiç para yoktu. Karısı tamamen berbattı. O zamanlar üç, hatta dört çocuk varmış gibi görünüyordu. Kendisi (Stephen King) hiçbir yerde çalışmıyordu ve hatta bir tür uyuşturucu kullanıyor gibi görünüyordu. Bir çamaşırhanede geçici bir iş yapmıştım. Ama öykülerini yazmaya ve yayınevlerine götürmeye devam etti. Karısının tüm bunlara nasıl katlandığını yalnızca Tanrı bilir. Ama görünüşe göre hala onu terk etmemiş ve beynini becermemişti. Aksi takdirde hiçbir şey yazamazdı.
Ve güzel bir gün, posta kutularına yayıncıdan bir mektup geldi. Mektupta kendisinden büyük miktarda para karşılığında bir sözleşme imzalamaya rıza göstermesi istendi. Modern standartlarımıza göre yaklaşık yarım milyon dolar. Ve o ve karısı bu konuda delirdiler, işte bu kadar! Hepsi boşuna değildi.
Ama bence Rus kadınlarımız hala bu tür becerilere sahip olan yetenekli değil. Görünüşe göre bir tür farklı yetiştirilme tarzı. Bunun için belki Katolik bir ailede yetişmeniz gerekiyor, belki başka sebepler de var.
[quote="Kral Zogu" post_id=267640 time=1696595146 user_id=10833] Tematik veya başka sapkın şeyler yine de paraya çevrilebilir ama bunun için [/quote] İnanamazsınız , ancak içerik alıcıları arasında Sibirya’dan ciddi bir girişimci var :wink: 50 yaş üstü çok dokulu bir adam
Kral Zogu: ↑06 Oct 2023, 18:21
Ve evet, erkeklerin en büyük ölümcül günahları: balık tutmak, avcılık, futbol, pornografi, bilgisayar oyunları.
nDüzenleyebilirsin. Bir hafta sonu koca balığa, ava, futbola gider ve ertesi hafta sonu karısı gider. Ah, temizlik yapıyor, çamaşır yıkıyor, kıyafetleri ütülüyor, yemek pişiriyor ve tabii ki çocuklarla ilgileniyor.
Pornografi, bilgisayar oyunları ve romanlar için de durum aynı. O gün, o gün. Ancak yalnızca çok satan bir kitap yazmadığı bir günde, tüm ev işleri onun sorumluluğundadır.
Sanırım birkaç ay balığa çıkacak ve balıkçı olmadığına karar verecek.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote="Kral Zogu" post_id=267765 time=1696605661 user_id=10833] Ve evet, erkeklerin en büyük ölümcül günahları: balık tutmak, avcılık, futbol, pornografi, bilgisayar oyunları. [/quote] nDüzenleyebilirsin. Bir hafta sonu koca balığa, ava, futbola gider ve ertesi hafta sonu karısı gider. Ah, temizlik yapıyor, çamaşır yıkıyor, kıyafetleri ütülüyor, yemek pişiriyor ve tabii ki çocuklarla ilgileniyor. Pornografi, bilgisayar oyunları ve romanlar için de durum aynı. O gün, o gün. Ancak yalnızca çok satan bir kitap yazmadığı bir günde, tüm ev işleri onun sorumluluğundadır. Sanırım birkaç ay balığa çıkacak ve balıkçı olmadığına karar verecek.
niqk: ↑06 Oct 2023, 19:46
Bana öyle geliyor ki çok yanılıyorsunuz...
Değilse, Tanrı aşkına. Bu daha da iyi. Kadınların aile hayatından sıkılmadıklarını mı sanıyorsunuz? Evet, karaciğerde oturuyor ve bunu beğendiİki haftada bir de olsa evden çıkmak ve geri döndüğünüzde sizi bekleyen haftalık işlerin kalmayacağını bilmek, bu sadece bir peri masalı.
Ve sonra balıkçı balığa çıkacak ve oradan balık getirecek, ancak tam olarak kirli giysiler ve kanepeyi sırtıyla desteklemeyecek.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=niqk post_id=267806 time=1696610793 user_id=218] Bana öyle geliyor ki çok yanılıyorsunuz... [/quote]
Değilse, Tanrı aşkına. Bu daha da iyi. Kadınların aile hayatından sıkılmadıklarını mı sanıyorsunuz? Evet, karaciğerde oturuyor ve [url=viewtopic.php?t=1193]bunu beğendi[/url ]İki haftada bir de olsa evden çıkmak ve geri döndüğünüzde sizi bekleyen haftalık işlerin kalmayacağını bilmek, bu sadece bir peri masalı. Ve sonra balıkçı balığa çıkacak ve oradan balık getirecek, ancak tam olarak kirli giysiler ve kanepeyi sırtıyla desteklemeyecek.
[quote=Strecoza post_id=267820 time=1696613482 user_id=15698] Kadınların aile hayatından sıkılmadıklarını mı sanıyorsunuz? [/quote] Elbette sıkılıyorlar. Bu anlaşılabilir bir durum. Peki o zaman kadınların mutluluğu nedir?
Strecoza, görüyorsunuz, karımı sık sık yanına alıyorum balık tutuyorum ve ona ev işlerinde yardım ediyorum ve
ev işlerini ayarlıyorum, sakin bir şekilde bir otel odası kiralayıp düğün gecemizi tüm eşyalarla birlikte ayarlıyoruz:
peçe ve diğer her şey... Sadece buna iyi bakmanız ve bunu birlikte düşünmeniz gerekiyor! Ve birlikte iki kişilik bir tatil ayarlayabiliriz!
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
[ref=#0000ff]Strecoza[/ref], görüyorsunuz, karımı sık sık yanına alıyorum balık tutuyorum ve ona ev işlerinde yardım ediyorum ve ev işlerini ayarlıyorum, sakin bir şekilde bir otel odası kiralayıp düğün gecemizi tüm eşyalarla birlikte ayarlıyoruz: peçe ve diğer her şey... Sadece buna iyi bakmanız ve bunu birlikte düşünmeniz gerekiyor! Ve birlikte iki kişilik bir tatil ayarlayabiliriz!
Kusura bakma ama saçma sapan şeyler yazıyorsun.
Neden bir erkek kadın olsun, ya da tam tersi.
Şaka mı? Ama hepsi değil.
Nika’ya göz kulak oldum. Hala bir arkadaş. (Konuşmanın başında desteklenir)
O bir erkek olarak kabul ediliyordu. Ama okudum ki bir adamı davet ettim, anlaştık ama gelmedi, yaşlı.
Sitede varsa ve erkekse onaylasın. Belki kendisi yazmıştır, kontrol edemiyorum.
Ama insanlara güvenmemek olmaz. Bu site bunun için var; birbirinize güvenmek, bir konuda yardım etmek, bunu yüksek sesle söylemeyeceğinize güvenmek.
Nazik insanlar olun, onlar da size çekilecektir.
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi :
:cat1 : Kusura bakma ama ne tür saçmalık yazıyorsun?
Neden erkek kadın olsun, ya da tam tersi.
Şaka mı? Ama hepsi değil.
Nika’ya göz kulak oldum. Hala bir arkadaş. (Konuşmanın başında desteklenir)
O bir erkek olarak kabul ediliyordu. Ama okudum ki bir adamı davet ettim, anlaştık ama gelmedi, yaşlı.
Sitede varsa ve erkekse onaylasın. Belki kendisi yazmıştır, kontrol edemiyorum.
Ama insanlara güvenmemek olmaz. Bu site bunun için var; birbirinize güvenmek, bir konuda yardım etmek, bunu yüksek sesle söylemeyeceğinize güvenmek.
Nazik insanlar olun, onlar da size çekilecektir.
1 dakika sonra gönderildi:
Üzgünüm, yazdırmadım, ben yazdım iki kez bastı.
Kusura bakma ama saçma sapan şeyler yazıyorsun. Neden bir erkek kadın olsun, ya da tam tersi. Şaka mı? Ama hepsi değil. Nika’ya göz kulak oldum. Hala bir arkadaş. (Konuşmanın başında desteklenir) O bir erkek olarak kabul ediliyordu. Ama okudum ki bir adamı davet ettim, anlaştık ama gelmedi, yaşlı. Sitede varsa ve erkekse onaylasın. Belki kendisi yazmıştır, kontrol edemiyorum. Ama insanlara güvenmemek olmaz. Bu site bunun için var; birbirinize güvenmek, bir konuda yardım etmek, bunu yüksek sesle söylemeyeceğinize güvenmek. Nazik insanlar olun, onlar da size çekilecektir.
[size=85][color=green]1 dakika 24 saniye sonra gönderildi :[/color][/size] :cat1 : Kusura bakma ama ne tür saçmalık yazıyorsun? Neden erkek kadın olsun, ya da tam tersi. Şaka mı? Ama hepsi değil. Nika’ya göz kulak oldum. Hala bir arkadaş. (Konuşmanın başında desteklenir) O bir erkek olarak kabul ediliyordu. Ama okudum ki bir adamı davet ettim, anlaştık ama gelmedi, yaşlı. Sitede varsa ve erkekse onaylasın. Belki kendisi yazmıştır, kontrol edemiyorum. Ama insanlara güvenmemek olmaz. Bu site bunun için var; birbirinize güvenmek, bir konuda yardım etmek, bunu yüksek sesle söylemeyeceğinize güvenmek. Nazik insanlar olun, onlar da size çekilecektir.
[size=85][color=green]1 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] Üzgünüm, yazdırmadım, ben yazdım iki kez bastı.
niqk: ↑06 Oct 2023, 20:37
Strecoza, görüyorsunuz, sık sık karımı balığa götürüyorum, ev işlerinde ona yardım ediyorum ve
ev işlerini sakince bir otel odası kiralayıp tüm eşyalarla düğün gecemizi düzenlediğimizde ayarlıyorum:
peçe ve diğer her şey... Sadece bunu birlikte dikkatlice düşünmeniz gerekiyor! Ve birlikte iki kişilik bir tatil düzenleyin!
Böyle bir cennetle forumumuza gelin. Bir şekilde inanamıyorum.
[quote=niqk post_id=267825 time=1696613861 user_id=218] Strecoza, görüyorsunuz, sık sık karımı balığa götürüyorum, ev işlerinde ona yardım ediyorum ve ev işlerini sakince bir otel odası kiralayıp tüm eşyalarla düğün gecemizi düzenlediğimizde ayarlıyorum: peçe ve diğer her şey... Sadece bunu birlikte dikkatlice düşünmeniz gerekiyor! Ve birlikte iki kişilik bir tatil düzenleyin! [/quote] Böyle bir cennetle forumumuza gelin. Bir şekilde inanamıyorum.
[quote=niqk post_id=267835 time=1696614721 user_id=218] urran, görünüşe göre sen de kendine inanmıyorsun... Pichalka... [/quote] Sık sık kendimle tartışıyorum ve aynı fikirde değilim. Burada ne yapacaksın?
[quote=niqk post_id=267837 time=1696615006 user_id=218] Ve bu apaçık bir delilik! Marinka ile iletişime geçin; size yardımcı olabilir.. [/quote] Ama kaba olmayın.
Strecoza: ↑06 Oct 2023, 19:36
Anlaşabiliriz. Bir hafta sonu koca balığa, ava, futbola gider ve ertesi hafta sonu karısı gider. Ah, temizlik yapıyor, çamaşır yıkıyor, kıyafetleri ütülüyor, yemek pişiriyor ve tabii ki çocuklarla ilgileniyor.
Pornografi, bilgisayar oyunları ve romanlar için de durum aynı. O gün, o gün. Ancak yalnızca çok satan kitabı yazmadığı bir günde, tüm ev eşyaları onun üzerinde.
Sanırım birkaç ay balığa çıkacak ve balıkçı olmadığına karar verecek.
Keşke bu kadar basit olsaydı. Yani bütün mesele şu ki, kadınlar parasızlıktan, her gün çalışmak için bir yere gitme ihtiyacından ve orada birkaç kuruş karşılığında çok çalışmak zorunda kalmaktan yorulmuş bir şekilde evleniyorlar. Konutu başkasıyla birlikte kiralamaktan bıktınız.
Ya da her şeyi eşit olarak bölmeyi düşünüyorsunuz ama adamın yine de aynı miktarda çalışması mı gerekiyor? Sadece bu işinin yanı sıra sizin yaptığınız bazı ev işlerini de üstlenmesi gerekiyor?
Ne oluyor? Herhangi bir erkek sana bunu soracak mı? Belki o zaman iş de eşit olarak paylaştırılmalıdır?
Çünkü bir kadın her şeyi birisiyle eşit olarak paylaşabilir - çalışabilir ve dinlenebilir ve bunun için hiçbir erkeğe ihtiyacı yoktur. Ama o bundan bıktı. Evlenirsen her şey çok değişir. Düğünden sonraki ikinci haftada erkek işe başlar ve asıl görevi eve para getirmektir, ne kadar çok olursa o kadar iyi.
Böylece çok kibirli olmasın ve böylece parmaklarını şaklatmaz, kadınlar genellikle her türlü önemsiz saçmalıktan dolayı erkeklerin beyninden nefret etmeye başlarlar.
En iyi yol, bir erkeğin sürekli olarak bir şeyden suçlu olmasıdır. Kural olarak, bu, bir erkeğin kırdığı veya sürekli unuttuğu bazı küçük ev sözlerinden dolayı suçluluk duygusudur. Veya onun bazı alışkanlıklarını manipüle edebilirsiniz. Futbolla bira, bilgisayar oyuncakları, bir şeyler yapma konusundaki isteksizlik de manipülasyonun konusu olabilir.
Balık tutmak, arkadaşlar, hamam, avlanmak; hepsi aynı operadan.
Ve adam orada bir şey yapmaya her hazırlandığında suçlanıyor. Mesela - aaa! Yine hamam! Yine bira! Yine futbol! Tekrar arkadaşlar! O zaman bunu kendin değiştirebilirsin...
Yani eğer böyle sıradan bir ailede her şeyi eşit yaparsanız, o zaman ben bence bu bir kadının pek hoşuna gitmeyecektir. O zaman bir erkek kadar kazanmak için ciddi bir iş bulman gerekecek. Bunun için de bir meslek eğitimi almanız gerekebilir. Ve bunu yapmak için, bir tür sınavlara girin ve genellikle bir yerde uzun süre ve acı verici bir şekilde çalışın, sınavları geçin. O zaman staj yap. Bütün bunlar karmaşık.
Adamınızı manipüle etmek ve aslında onun balık tutma tuhaflıklarını görmezden gelmek çok daha kolaydır. Bırakın kendini eğlendirsin, asıl mesele çok fazla sinirlenmemesi ve eskisi gibi aileye para getirmeye devam etmesi. Aslında o dönemde bu yüzden getirilmişti.
Roma İmparatorluğu’ndan bu yana hiçbir şey değişmedi. Kölelik aynıydı. Sadece değişti. Eskiden bir kadın gidip kendine pazardan bir köle satın alırdı. Büyük bir aletle, güçlü ve dayanıklı. Ve şimdi bunun için evlenmen gerekiyor. Ve sadece sabah bir yerden ayrılıp akşam geç bir yerden geri dönmek için ona ihtiyaç duyan bir köleniz olacak. Ve haftada iki kez para getiriyordu. Ve çoğu kadın aslında bu nedenle evleniyor. Ve orada eşit olan hiçbir şey yok ve hiçbir zaman da olmadı.
Ve hiçbir zaman da olmayacak.
Ve tüm bunların apaçıklığı genellikle boşanma söz konusu olduğunda ortaya çıkıyor ve aşikar hale geliyor. Bir erkeğin çocukları hemen unutması daha iyidir - herkes için daha kolaydır. Ve sarsılmaz gibi görünen tüm bu değerler (ev, oğul, ağaç vb.) kağıttan bir ev gibi bir anda çöküyor. Ve bu adamın elinde yalnızca yırtık pırtık eşofmanı, arabası, dizüstü bilgisayarı ve bir takım oltası var...
Ve çocukları da bir altı ay içinde baba Zaten tamamen farklı bir adamı arıyorlar. Ve bu şekilde aslında herkes için daha kolay olur; çocuklar, eski karısı ve yeni kocası. Ve sonunda biyolojik babanın kendisine de.
Yani sen de o köle gibi çalışman için getirildin ve eğer bir şeyler ters giderse her şey sona ererdi. aynı şekilde - sokağa atıldın ve bana tekme attın!
18 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Bence başlangıçta karşı cinsten biriyle her şeyi eşit paylaşma ilkesiyle yaşamaya başlamalısınız. Ve iş, dinlenme, emlak ve her şey, her şey.
Ve hiçbir şeyi birbirinin üzerine kaydırmayın. Ama yine de mecbursun.
Örneğin, elektrikli süpürgeyi yapan tek kişi benim. Teknoloji ve çivi çakmayla ilgili her şey de sadece benim tarafımdan yapılıyor. Hâlâ sadece benim yaptığım bazı şeyler var.
O zaman muhtemelen bir çeşit aile işi kurup bunu birlikte yapmamız gerekecek. O zaman işe yarayacaktır.
[quote=Strecoza post_id=267800 time=1696610164 user_id=15698] Anlaşabiliriz. Bir hafta sonu koca balığa, ava, futbola gider ve ertesi hafta sonu karısı gider. Ah, temizlik yapıyor, çamaşır yıkıyor, kıyafetleri ütülüyor, yemek pişiriyor ve tabii ki çocuklarla ilgileniyor. Pornografi, bilgisayar oyunları ve romanlar için de durum aynı. O gün, o gün. Ancak yalnızca çok satan kitabı yazmadığı bir günde, tüm ev eşyaları onun üzerinde. Sanırım birkaç ay balığa çıkacak ve balıkçı olmadığına karar verecek. [/quote] Keşke bu kadar basit olsaydı. Yani bütün mesele şu ki, kadınlar parasızlıktan, her gün çalışmak için bir yere gitme ihtiyacından ve orada birkaç kuruş karşılığında çok çalışmak zorunda kalmaktan yorulmuş bir şekilde evleniyorlar. Konutu başkasıyla birlikte kiralamaktan bıktınız. Ya da her şeyi eşit olarak bölmeyi düşünüyorsunuz ama adamın yine de aynı miktarda çalışması mı gerekiyor? Sadece bu işinin yanı sıra sizin yaptığınız bazı ev işlerini de üstlenmesi gerekiyor? Ne oluyor? Herhangi bir erkek sana bunu soracak mı? Belki o zaman iş de eşit olarak paylaştırılmalıdır?
Çünkü bir kadın her şeyi birisiyle eşit olarak paylaşabilir - çalışabilir ve dinlenebilir ve bunun için hiçbir erkeğe ihtiyacı yoktur. Ama o bundan bıktı. Evlenirsen her şey çok değişir. Düğünden sonraki ikinci haftada erkek işe başlar ve asıl görevi eve para getirmektir, ne kadar çok olursa o kadar iyi. Böylece çok kibirli olmasın ve böylece parmaklarını şaklatmaz, kadınlar genellikle her türlü önemsiz saçmalıktan dolayı erkeklerin beyninden nefret etmeye başlarlar.
En iyi yol, bir erkeğin sürekli olarak bir şeyden suçlu olmasıdır. Kural olarak, bu, bir erkeğin kırdığı veya sürekli unuttuğu bazı küçük ev sözlerinden dolayı suçluluk duygusudur. Veya onun bazı alışkanlıklarını manipüle edebilirsiniz. Futbolla bira, bilgisayar oyuncakları, bir şeyler yapma konusundaki isteksizlik de manipülasyonun konusu olabilir. Balık tutmak, arkadaşlar, hamam, avlanmak; hepsi aynı operadan.
Ve adam orada bir şey yapmaya her hazırlandığında suçlanıyor. Mesela - aaa! Yine hamam! Yine bira! Yine futbol! Tekrar arkadaşlar! O zaman bunu kendin değiştirebilirsin... :-)
Yani eğer böyle sıradan bir ailede her şeyi eşit yaparsanız, o zaman ben bence bu bir kadının pek hoşuna gitmeyecektir. O zaman bir erkek kadar kazanmak için ciddi bir iş bulman gerekecek. Bunun için de bir meslek eğitimi almanız gerekebilir. Ve bunu yapmak için, bir tür sınavlara girin ve genellikle bir yerde uzun süre ve acı verici bir şekilde çalışın, sınavları geçin. O zaman staj yap. Bütün bunlar karmaşık. Adamınızı manipüle etmek ve aslında onun balık tutma tuhaflıklarını görmezden gelmek çok daha kolaydır. Bırakın kendini eğlendirsin, asıl mesele çok fazla sinirlenmemesi ve eskisi gibi aileye para getirmeye devam etmesi. Aslında o dönemde bu yüzden getirilmişti.
Roma İmparatorluğu’ndan bu yana hiçbir şey değişmedi. Kölelik aynıydı. Sadece değişti. Eskiden bir kadın gidip kendine pazardan bir köle satın alırdı. Büyük bir aletle, güçlü ve dayanıklı. Ve şimdi bunun için evlenmen gerekiyor. Ve sadece sabah bir yerden ayrılıp akşam geç bir yerden geri dönmek için ona ihtiyaç duyan bir köleniz olacak. Ve haftada iki kez para getiriyordu. Ve çoğu kadın aslında bu nedenle evleniyor. Ve orada eşit olan hiçbir şey yok ve hiçbir zaman da olmadı. Ve hiçbir zaman da olmayacak.
Ve tüm bunların apaçıklığı genellikle boşanma söz konusu olduğunda ortaya çıkıyor ve aşikar hale geliyor. Bir erkeğin çocukları hemen unutması daha iyidir - herkes için daha kolaydır. Ve sarsılmaz gibi görünen tüm bu değerler (ev, oğul, ağaç vb.) kağıttan bir ev gibi bir anda çöküyor. Ve bu adamın elinde yalnızca yırtık pırtık eşofmanı, arabası, dizüstü bilgisayarı ve bir takım oltası var... :-) Ve çocukları da bir altı ay içinde baba Zaten tamamen farklı bir adamı arıyorlar. Ve bu şekilde aslında herkes için daha kolay olur; çocuklar, eski karısı ve yeni kocası. Ve sonunda biyolojik babanın kendisine de.
Yani sen de o köle gibi çalışman için getirildin ve eğer bir şeyler ters giderse her şey sona ererdi. aynı şekilde - sokağa atıldın ve bana tekme attın! :-)
[size=85][color=green]18 dakika 40 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Bence başlangıçta karşı cinsten biriyle her şeyi eşit paylaşma ilkesiyle yaşamaya başlamalısınız. Ve iş, dinlenme, emlak ve her şey, her şey. Ve hiçbir şeyi birbirinin üzerine kaydırmayın. Ama yine de mecbursun. Örneğin, elektrikli süpürgeyi yapan tek kişi benim. Teknoloji ve çivi çakmayla ilgili her şey de sadece benim tarafımdan yapılıyor. Hâlâ sadece benim yaptığım bazı şeyler var.
O zaman muhtemelen bir çeşit aile işi kurup bunu birlikte yapmamız gerekecek. O zaman işe yarayacaktır.
Kendimi bir kadın olarak görüyorum, erkek izleyicinin dikkatini çekmek için mümkün olan her şeyi yapıyorum, prensibim değerli erkeklerin beni cinsel tatmin için kullanmasını reddetmek değil. :cat2:
Last post
Bir erkekle seks yaparken kendimi kadın gibi hissediyorum. Böyle anlarda kendimi tamamen veriyorum ve nazik, kadınsı ve çekici olmaya çalışıyorum.
Değerli forum kullanıcıları. Forumdaki erkek sayısının kadın sayısını önemli ölçüde aştığı bir sır değil.
Bu durumu düzeltmek için ne önerirsiniz? Yoksa her şeyden memnun musunuz ve hiçbir şey...
Last post
Erkekler için ücretli bir forum yapın, painart’ta olduğu gibi, iştahı eşitler ve her şey sadece bir artıdır
evet, bir wanker forumu için para mı ödeyeceksin? MMM’ye para yatırmak daha iyidir, daha...
35-178-74, seksi, pornoyu, porno hikayelerini ve mastürbasyonu seviyorum. Evli ama sefahatten yoksun. Ne hakkında yazdığımı anlayan bir kadın arıyorum. Herhangi bir şey hakkında konuşabilmek, nasıl...
Last post
Alla1974 , üzgünüm, nerede olduğunu bilmiyorum başlamak için. Çok tuhafım ve bunun hakkında gerçekten konuşmak istiyorum. Belki bir sohbet başlatabilirsiniz, ben de konuyu destekleyeceğim...