spermin tadı
-
Автор темыPeru’da
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
spermin tadı
Sevgili hanımlar spermin tadını beğeniyor musunuz? Ne zamandır onu yutuyorsun? İlk izlenimleriniz nelerdi? Artık sperm yutmayı seviyor musun?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Spermin tadı
Onu çok seviyorum ve her zaman kocamla ve sevgilimle birlikte yutuyoruz. Kocamınki çok lezzetli. Başkalarından yutmuyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ya diğerlerinden? Yoksa başka aşıklar mı var?Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 09:11 Onu çok seviyorum ve her zaman kocamdan ve sevgilimden yutuyorum. Kocamınki çok lezzetli. Başkalarından yutmuyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sperm tadı için şunu söyleyebilirim; eşimin bu konuda oldukça tecrübesi var, çünkü... Biz deneyimli swingerlarız ve onun sözleriyle: Her erkeğin spermi lezzetli değildir, bazıları için hoş olmayan bir tada sahiptir. Ama bunun neyle bağlantılı olduğunu sadece şeytan bilir.... Bilimler Akademisi’ne yapılan bir talep hiçbir sonuç vermedi :zeki:
-
- Nirvana’dayım
nBu büyük olasılıkla beslenmeden kaynaklanmaktadır. Sigara, kaçak içki, uyuşturucu ve sarımsak gibi bazı ürünler spermi tatsız hale getiriyor... Arkadaşlarımız ile bu tür tüketimler olmadan grup sekse gelme konusunda anlaştık...georg: ↑06 Sep 2021, 20:14 Spermin tadı için bunu söyleyeceğim - eşimin bu konuda oldukça tecrübesi var, çünkü... Biz deneyimli swingerlarız ve onun sözleriyle: Her erkeğin spermi lezzetli değildir, bazıları için hoş olmayan bir tada sahiptir. Ama bunun neyle bağlantılı olduğunu yalnızca şeytan bilir.... Bilimler Akademisi’ne yapılan bir talep hiçbir sonuç vermedi :zeki:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- George, annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
....................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:45, edited 1 time in total.
-
Kocam sigara içmiyor ve çok az içki içiyor. Nadiren kavun yemeği yer. Sperm lezzetlidir. Aşık içkiyi sever, nargile içer. Pek tatlı değil. Başkalarından yutmuyorum.
-
- Nirvana’dayım
Yani şanslısın...Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 20:50 Kocam sigara içmiyor ve çok az içki içiyor. Nadiren kavun yemeği yer. Sperm lezzetlidir. Aşık içkiyi sever, nargile içer. Pek tatlı değil. Başkalarından yutmuyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
Ahhh. Erkekleri seviyorum. Kocamı seviyorum, o da beni seviyor. Ve sevgilim beni seviyor. Benim için boşanmaya bile hazırım
-
- Nirvana’dayım
Peki başka kimi seviyorsun?Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 21:14 Ahhh. Erkekleri seviyorum. Kocamı seviyorum, o da beni seviyor. Ve sevgilim beni seviyor. Benim için boşanmaya bile hazırsın
-
- Nirvana’dayım
Tartışmıyorum; bu benim en sevdiğim nesne...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
Kesinlikle)). Erkekleri seviyorum ve seks benim için çok önemli. Bir adam beni tatmin etmezse gönderilecek. Ve bir erkekten taleplerim var
-
- Nirvana’dayım
Erkeklerin senden beklentileri var mı?Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 21:29 Elbette)). Erkekleri seviyorum ve seks benim için çok önemli. Bir adam beni tatmin etmezse gönderilecek. Benim de erkeklerden beklentilerim var
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
Çok ilginç! Bana daha fazlasını anlatabilir misin?Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 21:43 1,5 yıl boyunca MFA olarak yaşadım. Türkiye ve Mısır’daki bir arkadaşımla MFM

-
Evliydi. Bir gün arkadaşımla içki içip sevişiyorduk. Bir keresinde tekrar içtik ve ona MFF teklif ettim. Kocama yazdım. Kabul etti. Onu sık sık aramaya başladılar. Daha sonra bizimle yaşamaya başladı.
-
- Nirvana’dayım
Evet, burası harika bir topluluk! İkiniz de hamile kalmaktan korkuyor muydunuz? Ve hemen...Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 21:50 Evliydim. Bir gün arkadaşımla içki içip sevişiyorduk. Bir keresinde tekrar içtik ve ona MFF teklif ettim. Kocama yazdım. Kabul etti. Onu sık sık aramaya başladılar. Sonra bizimle yaşamaya başladı
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
-
Sadece Ruslarla tanıştık. Onlarla flört ettim. Sonra her şeyin parasını ödediler)). İkinci gün bir yerde, aynı odada ve sırayla seks. Gençleri seçtiler
-
- Nirvana’dayım
Eh, bu herkese göre değil! Bazıları gençlerden hoşlanır, bazıları yaşlılardan. Her yaşın kendine has bir çekiciliği vardır! Değil mi?Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 22:03 Yalnızca Ruslarla tanıştık. Onlarla flört ettim. Sonra her şeyin parasını ödediler)). İkinci gün bir yerde, aynı odada ve sırayla seks. Gençleri seçtiler
-
Yani 25 yaşındaydık. O zamanlar 20 yaşındaydılar ve inlemelerine bakılırsa büyük ihtimalle bakireydiler.
-
- Nirvana’dayım
a bakireyi mi?
Bunu söylemek zor. Seks sırasında inlemeyi seven birçok deneyimli partner var. Ve var - partizanlar gibi sessizler... Ne istersiniz - deneyimli birini mi, yoksaAşık olmak: ↑06 Sep 2021, 22:07 Eh, 25 yaşındaydık. O zamanlar 20 yaşındaydılar ve inlemelerine bakılırsa büyük olasılıkla bakireydiler
a bakireyi mi?
-
Şimdi sadece deneyimli. Ve inlemesi gerekiyor. Sevgili kocasından daha çok inler. Özellikle oral seks ile
-
- Nirvana’dayım
Evet, partner çok fazla duygu gösterdiğinde alınan zevk ikiye, üçe katlanır! Yüksek sesle inliyor musun?Aşık olmak: ↑06 Sep 2021, 22:12 Artık yalnızca deneyimli olanlar. Ve inlemesi gerekiyor. Sevgili kocasından daha çok inler. Özellikle oral seks sırasında
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 389 Views
-
Last post by Niko13