Ne sıklıkla fahişe kiralıyorsunuz?

Değişken karmaşıklık ve mahremiyetteki hizmetler hakkında duyurular
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Ne sıklıkla fahişe kiralıyorsunuz?

Unread post by Guest »

Merhaba arkadaşlar. Ne sıklıkla fahişe kiralıyorsunuz? Ayda kaç kez yeterli finansman var?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Ne sıklıkla fahişe kiralıyorsunuz?

Unread post by Guest »

Önerileriniz
Anonim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anonim »

Genellikle ucuz fahişelerin hizmetlerini kullanıyorum, bu yüzden oldukça sık sipariş verebiliyorum, gelirim bunun için oldukça yeterli.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Fahişeler

Unread post by Guest »

Hiç evinize bir fahişe çağırdınız mı? Fahişeler müşterilerinin evine gitmeyi kolayca kabul ederler mi?
INVAR
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by INVAR »

Üç kez fahişelerle deneyimim oldu, dürüst olmak gerekirse para israfıydı... yani hoşuma gitmedi ama öte yandan üçüncü sınıf artık bir evlilik değil.
These users thanked the author INVAR for the post:
uykuya dalıyoruz
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Aksler »

Şahsen benim için fuhuş fikri yabancı. Bir kız para için seks yapamaz ama aynı zamanda gerçek bir tutku, arzu ve zevkle seks yapabilir. Yani boşa giden para olacak
These users thanked the author Aksler for the post (total 3):
alex503311, Maksimum, Tolyan
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Axler: 28 Nov 2021, 13:55 Şahsen benim için fuhuş fikri yabancı. Bir kız para için seks yapamaz ama aynı zamanda gerçek bir tutku, arzu ve zevkle seks yapabilir. Ve bu yüzden boşa giden para olacak
İnanıyorum ki eğer bu bir kütük değilse o zaman bitebilir ve sen sikişmeye başlarsın. hemen sikiliyorlar ve anında inlemeler ve çığlıklar duyuluyor ve kayıt hiç de ilgi çekici değil.
Sonra koşullandırma için biraz içki almanın birine faydası olacağını düşündüm.
Ama bunu kendim istedim ve param vardı, sadece sitede tanıtımını yapmak istedim ve $ karşılığında değil, yine de
18 yaşında bir öğrenciyle sorun olmaz, yine de kızım gibi, çocuğum olmasa da belki hissetmedim ama aldırmazdım.
Sıfır serin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Sıfır serin »

Yılda bir kez. Masraflı.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

Fahişelerin hizmetlerini hiç kullanmadım. Nedense buna gerek yoktu. Eşim ya da kız arkadaşım her zaman yakınımdadır.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Ahlaki
Lebez
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Lebez »

lord07
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by lord07 »

Hiçbir zaman fahişelerin hizmetlerini kullanmadım
These users thanked the author lord07 for the post (total 2):
Ahlaki, Valeron4ik
krem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by krem »

Axler: 28 Nov 2021, 13:55 Bir kız para için seks yapamaz ama aynı zamanda gerçek bir tutku, arzu ve zevkle seks yapamaz
Muhtemelen yapabilir ama buna inanmak zor.
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728

Unread post by helikopter9 »

Çoğu zaman bunu yalnızca varlıklı insanlar karşılayabilir. Ucuz olanlara gitmemek daha iyidir - zaman ve para boşa gider. Ne zeka ne de beceri var - altta.
Sevgililer bu tamamen farklı bir konu, ancak daha önce de yazdığım gibi, bu herkes için erişilebilir değil. Üstelik yüz kontrolleri var - reddedebilirler.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Onizm
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

helicopt9,

Fahişeleri kullanmadım. Sadece ücretsiz. Pahalı ya da ucuz ne fark eder ki, soktum, bitirdim, çıkardım ve yoluma devam ettim. Yoksa ucuz olan seni çöpe atıyor ve hiç vermiyor mu? Sadece bilmiyorum, bu yüzden ilgileniyorum.
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by küçük adam »

Ayda on kez kullanıyorum - maliyeti yaklaşık 40.000 ruble - uygun, kimse dayanamıyor, geldiler, sana hizmet verildi, gittiler
These users thanked the author küçük adam for the post (total 2):
Onizm, Serg_A
Düz düşüyorsun
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Düz düşüyorsun »

Birçok kızla sokakta olmaktan hiç hoşlanmadım! Beni kahveye götürdü ve işte!
These users thanked the author Düz düşüyorsun for the post:
Vladtsst
Babaska
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Babaska »

Bunu yalnızca fahişe yetenekli ve bilgili bir Hanım rolünde olduğunda kullanırım
These users thanked the author Babaska for the post:
Serg_A
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Ahlaki »

Fahişelere giden erkekler bunu size vermez. Fahişeler ise bunu yalnızca para için verir. Aksi takdirde zavallı kaybedenler olursunuz.
These users thanked the author Ahlaki for the post:
Vladtsst
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Natik: 20 Jun 2022, 14:12 kimse onu sana vermiyor
En hafifinden söylemek gerekirse bu tamamen doğru değil.
Çok zengin, iyi bir geliri olan ve kendine güveni olan insanlar da fahişelere gidiyor. Her zaman bu tür insanların etrafında dolaşmak isteyen kızlar. Ama kelebekleri hem tatile hem de saunalara götürüyorlar. Bundan büyük keyif alıyorlar. Belki her seferinde yeni bir şeye ihtiyaç duyarsın, belki beyninin bozulmasın diye.
Ayrıca, yatakta bir şeyleri eksik olan evli insanlar da fahişelere gidiyor: "Ağzımda/kıçımdayım, hayır, hayır, şaplak atmalı mıyım?" gibi isteklerde bulunuyorlar. Ve bunun için profesyonellere gidiyorlar. Bazı insanların metresleri vardır...
Sadece hızlı bir şekilde kendilerini kandırmak istemeyen insanlar vardır: kafeler/flörtler, hediyeler, toplantılar, aramalar. Yeni ilişkilere değil, seks fantezilerini gerçekleştirmeye ihtiyaçları var.
Yukarıdaki adam fahişelere ayda 40 bin dolar kaydoldu. Gelirinin yarısını verdiğini sanmıyorum (bu stresli bir durum). Onlar. Geliri 200 doların çok üzerinde... Kalıcı bir metresi bulamaz mı sanıyorsunuz? Yılda bir iPhone, küpeler/yüzükler ve ayda birkaç kez bir restoran - çok daha ucuz olurdu ve bunun için para vermeye hazır yeterince insan var. Yine, bu şekilde davranan kızlar fahişelerden çok da uzak değil; öyleyse neden her şeyi karmaşık hale getirelim ki?
Umutsuzluktan kurtulan belli bir yüzde var - elbette var, ama hepsi bu değil ve ben de katılmıyorum yarısını bile düşün. Kelebeklerin görüşlerini öğrenmemiz gerekiyor, ilginç olurdu.
Ve gönderinizde bir tür öfke hissedebiliyorsunuz, görünüşe göre adamlarınızdan biri ortalıkta dolaşıp bir kalıntı bırakmış.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
N@TyPaL, 6996, Serg_A, duch552
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Ahlaki »

chelovechek, f..ugh.peki, kesinlikle Başkalarının parasını saymanın doğru olmadığını anlıyorum ama bazı kahrolası fahişelere 40.000 ver.
These users thanked the author Ahlaki for the post (total 2):
Juravl, Sibiryak89
Gayri resmi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by Gayri resmi »

Eğer gençsen sorun değil. Önemli olan kendinizi korumak ve kötüye kullanmamaktır - kimse cinsel yolla bulaşan hastalıkları iptal etmedi.
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Ahlaki »

Gudgeon, yalnızca fahişelere öfke, fahişelere değil Gittim ama bu senin işin tabi ki, eğer seninle sadece para için birlikte olan ve kalbinde senden nefret eden bir kadınla seks yapmaktan hoşlanıyorsan, o zaman işin komik yanı, böyle düşünen aptal erkeklerin olması. onlarla para için yatan kadın zevk alır, eğer işinizden memnunsanız.
Vas ve Katya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by Vas ve Katya »

Natik: 22 Sep 2022, 12:26[quote=Natik post_id=113395 time=1663838795 user_id=1264] Eh, farklı durumlar var! Bir fahişe partnerinizi mi çaldı?
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Konuya gelince, fahişeler için 100.000, bu kişinin kişisel meselesidir.
O zaman isim karışır, fahişe kendini bir restoran vb. için adayabilen veya sadece uyuyabilen sıradan bir kadındır
kocasıyla, kocasının arkadaşıyla, kocasının babasıyla, kocasının evlatlık oğluyla vb.
Ama para için ve bir müşteriyle fahişe.
Ama yine de parası fazladan olsaydı ve tedavide sorun olmazdı, yani onlardan enfeksiyon kapmışlarsa neden aramasınlar, aniden bugün öğrenci, yarın milf istedi ya da oğlu ve kendisi için sipariş etti ve sonra değiştirdi.
İş vs. hakkında, inanmıyorum, biri saban sürüyor ve biri... o zaman o sadece bir fahişe ve kocası için bir bahane, işte yorgunum, paraya ihtiyacım var ve dedikleri gibi, kim VIP vb. olarak çalışırsa çalışsın, kendilerini sadece istedikleri kişiye verirler ve sadece fahişedirler ve bazıları için
normal erkekleri seçecekler, manyakları değil, pes eder, 5-10 tane deneyecek ve birden fazla koca tarafından sikilmek istediğini anlayacaktır, ama kendisinin bir fahişe olduğunu fark etmiş ve bundan keyif almıştır, para ödüyorlar ve TV için röportaj yapıyorlar, evet , yeterli para yok, enstitüyü vb. almadılar, böylece pişman olacaklar, çok fazla sik ve farklı deliklerde olmak istediklerini söylememize gerek yok.

Ayrıca bir seçenek, diyelim ki okuldan mezun oldunuz, 10 yıl geçti, iletişim halindesiniz ve sınıf arkadaşınız orada, denediniz ama
bir sürü taliplisi vardı ve şimdi kocası gitti o ve yalnız, onu pastaya davet etti, karşı çıktı, 50.000 teklif etti, geldi,
veya ayrıca, yine VK’da oturuyorsun ve bir Matematik öğretmeni var, o zaten 40 yaşında, yapamadı’ sana katlanamıyorum, ayrıca seni konyak içmeye de davet etti,
olmaz, 50.000 teklif etti, geceliğine geldi.
Para vb. konularda ne düşündükleri umurlarında değil, örneğin , ikisi de onun ikili bir adam olduğunu düşünüyor, ondan 50 dolar aldığımı öğrenecekler
onun bir fahişe olduğunu söyleyecekler, vs., işte bir keçi ve bırak boşalsın ve ben de gideceğim uyu ve tamam, hayatta kalacağım ve diyelim ki o sekste siyah kuşak sahibi ve
ikisi de altı ay erkeksiz, sonunda onunla 5 kez birlikte oldular, öncekiler gibi sikiştiler, onlar okulda çaydanlık olması umurumda değil, ama şimdi bunun onların en iyi seksi olduğunu ve bir erkeği nasıl istediklerini anlıyorlar ve diyelim ki yatakta kahve ve akşam yemeği vb. sabah ondan geliyor. Ve gün içinde aşık olduklarını anlıyorlar. Evet ve adam onları satın almasına rağmen onlara bir eşyaymış gibi davranmadı.

seviyor ya da sevmiyor, anlamayacaksın, sitede tanıştım, mesela eve gidiyoruz, onu sevmediğimi görüyorum
veya onunla tanıştım ve oğlu benimle aynı yaşta ve sonunda ikincisi benim ona göre çok genç olduğumu vb. bahane ediyor ve görünüşe göre ilki
ki bu onun zevkine uymuyor. Ve sonra, soyunduğumda, işlem sırasında veya yatakta onlara dokunduğumda ikisi de kırılmıyor ve tuhaf bir şekilde
ama ikisi de zaten su sızdırıyor, o yüzden nedenini bulun.
Sanırım kabaca hareket ediyorlar ve sikileceklerini, hatta bundan ıslanacaklarını biliyorlar ve işte diğerinin zevkine uygun olmayan bir adam ve oğulları için de bu seçenek uygun, gidiyorlar ve ikincisi “tamam” diyor , Sikilmek istiyorum, bir erkek istiyorum”, sonunda kendilerini verirler
Fahişeler de vardır, biri seksi sever, bunu kendisi seçer, işte ünlü bir blog yazarı ve o evli, ama onu görüyor TV’de
ve hemen elini külotunun içine sokuyor ve sikini istiyor ve o da bu gece onun fahişesi olmak istemiyor.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Onizm
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Natik: 22 Sep 2022, 12:26 Gudgeon, yalnızca fahişelere yönelik öfke. yürüyen adam değil.
Natik: 20 Jun 2022, 14:12 Fahişelere giden erkekler. Bunu size kimse vermez. Ve onu yalnızca fahişeler verir para için sizi zavallı zavallılar.
Evet, görebiliyorsunuz! :D
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Unread post by Faust »

Axler, ben aynıyım, bu yüzden ben fahişe sipariş edemezsin Aptalca bir şekilde para için benimle birlikte olan vücut olacağını biliyorum. Heyecan anında kaybolur.

Fakat bir tür masaj da mümkündür.
Ridik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Ridik »

Her şey ruh halinize ve zaman miktarına bağlıdır ve tabii ki sevdiğiniz bayanı internette kazanmak, tanışmak vb. İstiyorsunuz, ancak bazen kelebekler alabilirsiniz.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanma şansı beni her zaman durdurdu. Ve son birkaç yıl aynı zamanda onu eve getirip sevgilimi ödüllendirmem için de bir şans oldu. Ve bunun olmasına gerçekten izin veremem. Genel olarak asla fahişelere yönelmedim. Ama ben onları kınamıyorum, onlara gidenleri de kınamıyorum. Temel içgüdüler. Et yiyenleri kınamak hala çok fazla: elbette böyle aptallar var ama çoğunluk bunun doğa olduğunu anlıyor :)
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Ahlaki »

Gezgin31
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by Gezgin31 »

Denedim ama bilmiyordum. Eşim ve komşum yürüyordu ve sonra evime geldiler. Eşim beni bir şeyler yapmak için cunnilingus odasına götürdü ve arkadaşım koridorda kaldı. Öyle de oldu, hatta yüksek sesle inledi ve giyinip uykuya daldı. Sigara içmek için dışarı çıktım ve o hala buradaydı. Yaptığım işte iyi olduğumu ve sonunda fışkırtmayı mı başardığımı söyledi. Ben de karşılığında istediğimi dileyeceğim. Bunu çocuk odasında yaptım, sonra onun kim olduğunu öğrendim.
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by Hottoh »

Fahişeler birer ikamedir, iyi seks, duyguları ve şehveti gerektirir. Peki, "peki ya konuşmaya?" Ama tuhaf bir şekilde en ucuzu ve oldukça hoşu Madagaskar’da, ama en havalı şey Brezilya’dır. mükemmel fiyat/kalite dengesi! Ve Fransız Yabancı Lejyonu filosunun orada bulunduğu dönemde en çok fahişe Cibuti’deydi. Ama asıl önemli olan, filo denize açıldığında Cibuti’ye gitmenin gerekli olmasıydı, fiyatlar hemen battı Ehhh... Hatırlanacak bir şey var ama torunlarıma anlatacak bir şey yok...
These users thanked the author Hottoh for the post:
Sibiryak89
Yabancı44
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Yabancı44 »

Periyodik olarak değil, gerçekten seks istediğimde ve başka hiçbir şey düşünemediğimde onlara gittim)
Biriyle flört etmeye ve kur yapmaya uzun süre vaktim yok ve restoranlara/partilere/hediyelere sonsuza kadar harcayacak kadar paranız var. Her şey daha basit, istedim, geldim, rahatladım. Her şey hızlı ve kullanışlı. Ve en önemlisi, profil/fotoğrafa göre bugün kendinde hangisini görmek istediğini seçiyorsun, milf mi istiyorsun, sıska bir kız mı istiyorsun, her şey senin zevkine göre))

Önemli olan Klorheksidin ve prezervatifin olması tabii ki)

Yani yine de çok kullanışlı.
These users thanked the author Yabancı44 for the post:
Serg_A
Alexey.1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Alexey.1 »

Ben esas olarak "masajlarla" ilgileniyorum. Erotik masajları severim. Daha önce yaklaşık 2 ayda bir gidiyordum. Masözü 2 kez seks için baştan çıkardım)
Mishanja11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Mishanja11 »

Yaklaşık ayda bir.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Hayatım boyunca bir kez bile olmadı. Amfibi boğuldu. Sadece karşılıklı çekimle.
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Ahlaki »

Vas ve Katya, hayır onu kimse götürmedi. onlarla tanışmadan önce tanışmıştık.

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Gudgeon, peki ne yapabilirsin daha fazla ayrıntı gördün mü?
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Hiç çıkarmadım, hatta aklımdan bile geçirmedim.
Bizim şehrimizde 90’ların sonunda hep durdukları bir yer vardı. İlk başta kim olduklarını bile anlamadım ama sonra annem açıkladı. Onlardan acıyarak bahsetti ama onların hizmetlerini kullanamayacağınızı, enfeksiyon kapabileceğinizi söyledi.
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by elektronik »

Hiç fotoğraf çekmedim ama hiç seks olmadığında düşüncelerim vardı. Sikişmeye başladığımda bunu düşünmeyi bıraktım :roll:
Dr.Who
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Dr.Who »

Uzun zaman önce (yaklaşık 18 yıl önce), İngiltere’de yaşayıp bir evde oda kiralayarak (Bournemouth şehrinin sorunlu bir bölgesinde), Cuma günü tek başıma içki içmek ve dans etmek için bir gece kulübüne gittim.
Odamda uyandım; hava karanlıktı, bir penis ayakta duruyordu ve birisi beni emiyordu. Bu olaydan sonra hiç kimsenin berbat etmediği kadar berbattı ve şimdi 45 yaşındayım...))) Harikaydı: düzgün vücutlu, zayıf, kahrolası güzel esmer, kaç yaşında olduğunu anlamadım ama bence 15-16 yaşındaydı ..Nasıl bittiğini gerçekten hatırlamıyorum, sanırım yine bayıldım. Teorik olarak (%100), kulüpten sonra ona oral seks yaptıracak param kalmadı ve sarhoş olduğumda asla sikişemedim - orada aptalca durmadım, sekse ilgim yoktu içtikten sonra. Ama hâlâ o duyguların bir dakikasını hatırlıyorum. O emmek için doğmuştur, o sadece Oral Seks Tanrısıdır... Yani diğer tarafta doğal olarak zevk verenler vardır...))))))))
These users thanked the author Dr.Who for the post (total 2):
Sibiryak89, Juravl
Astep
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Astep »

Ücretin bir kısmını bu şekilde harcamaya yettiğinde ve son birkaç yıldır ziyaret ettiğim hanımefendi çalıştığında.
Yanlış adreslere kapılmak gibi bir isteğim yok - fiyat-kalite oranı açısından genellikle kaybederler)
These users thanked the author Astep for the post:
Serg_A
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Peri, bağımsız”