[quote="Hooligan Carrie" post_id=265745 time=1696284067 user_id=18654] Bir kadının yatakta komuta etmesine izin veriyor musunuz? [/quote] Aptal soru... Komuta etmeye çalışıyorum! Sonrası... Bu ona bağlı.... =============== Sabahları kim kimi uyandırır?
Sorularıma ilişkin bu tür değerlendirmelerden kaçınırsanız size minnettar olurum. . Teşekkür ederim.
Ah, özür dilerim... Ama bana öyle geliyor ki forumda olmanızın bir nedeni var... Ve Çoğu durumda sana katılıyorum!
Acıtıcı sözcükler seçiyorsun; bunlar konuyla ilgili...
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=265776 time=1696287370 user_id=18654] [quote=Miyav post_id= 265774 time=1696287246 user_id=20398] Aptal soru.. [/quote] Sorularıma ilişkin bu tür değerlendirmelerden kaçınırsanız size minnettar olurum. . Teşekkür ederim. [/quote] Ah, özür dilerim... Ama bana öyle geliyor ki forumda olmanızın bir nedeni var... Ve Çoğu durumda sana katılıyorum! Acıtıcı sözcükler seçiyorsun; bunlar konuyla ilgili...
[quote=Miyav post_id=265774 time=1696287246 user_id=20398] Sabahları kim kimi uyandırır? [/quote] ne zaman ve nasıl)) Çoğu zaman hepimiz bir kedi tarafından uyandırılırız)) Bazen çalar saate küfrediyor musunuz? ))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=265783 time=1696289256 user_id=18654] Kendinizi hiç alarm saatinize küfrederken buluyor musunuz? )) [/quote] Her zaman! Ama onu anlıyorum... ve ayağa kalkıyorum... Öyle olması gerekiyor. ============== Yemin ediyor musun? Sabah?
[quote=Rasrom post_id=265793 time=1696291217 user_id=7703] Banyoda veya duşta yıkanırken şarkı söyler misiniz? [/quote] Neden olmasın? Ruh haliniz iyiyse? === Sık sık seks yapıyor musunuz?
[quote=Miyav post_id=265794 time=1696291421 user_id=20398] Sık sık seks yapıyor musunuz? [/quote] oldukça sık ve düzenli olarak Toplu taşıma mı yoksa kendi arabanız mı?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=266240 time=1696369383 user_id=18654] oldukça sık ve düzenli olarak Toplu taşıma mı yoksa kendi arabanız mı? [/quote] Texi n
Ne tür erkeklerden veya erkeklerden hoşlanırsınız Sportif, kıllı, sıska veya babacığınızdan?
Merhaba! Ben bir erkeğim ve bu sorunu yaşıyorum, anal mastürbasyondan kendime zevk alıyorum ve yaşlandıkça arzum artıyor, eşcinsel olmadığımı ve erkeklerden hoşlanmadığımı hemen vurgulamak istiyorum. 15 yıldır evliyim ve eşime deney yapmaktan hoşlanmadığını nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, şu anda ona prostat masajını ve bunun bir erkeğe ne kadar faydalı olduğunu anlatıyorum. Eşime doğrudan nasıl söyleyebilirim?
Merhaba! Ben bir erkeğim ve bu sorunu yaşıyorum, anal mastürbasyondan kendime zevk alıyorum ve yaşlandıkça arzum artıyor, eşcinsel olmadığımı ve erkeklerden hoşlanmadığımı hemen vurgulamak istiyorum. 15 yıldır evliyim ve eşime deney yapmaktan hoşlanmadığını nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, şu anda ona prostat masajını ve bunun bir erkeğe ne kadar faydalı olduğunu anlatıyorum. Eşime doğrudan nasıl söyleyebilirim?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=266240 time=1696369383 user_id=18654] [quote=Miyav post_id= 265794 time=1696291421 user_id=20398] Sık sık seks yapıyor musunuz? [/quote] oldukça sık ve düzenli olarak Toplu taşıma veya toplu taşıma kendi araban mı? [/quote]
Arabanın. Ancak sıklıkla metroyu kullanıyorum; bazen ayak işlerini halletmek daha rahat ve hızlı oluyor.
Rain, balkonda otur ve şemsiyesiz insanlara bak
================================ ================ =====================
Planlanmamış seks ne sıklıkla gerçekleşir?
These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
Rain, balkonda otur ve şemsiyesiz insanlara bak ================================ ================ ===================== Planlanmamış seks ne sıklıkla gerçekleşir?
[quote=Tania post_id=266335 time=1696402227 user_id=10913] Kış geliyor, ne bekliyorsunuz ondan [/quote] Kar, reçelli çay, viskili kahve ve “yakında bahar”. Kışın ne gibi güzel şeyler görüyorsunuz?
[quote=Tania post_id=266268 time=1696389520 user_id=10913] Sık sık taksi kullanır mısınız? [/quote] Buna inanmayacaksınız! Çok nadir kullanıyorum, neredeyse hiç kullanmıyorum. Sonbaharda seni sinirlendiren şey nedir?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=266434 time=1696410376 user_id=18654] [quote=Tania post_id= 266268 time=1696389520 user_id=10913] Sık sık taksi kullanıyor musunuz? [/quote] Buna inanmayacaksınız! Çok nadir kullanıyorum, neredeyse hiç kullanmıyorum. Sonbaharda seni rahatsız eden ne? [/quote]sulu çamur ve kir(. Yılbaşı yemeği?
[quote="SeRg !$!" post_id= 266471 time=1696413227 user_id=14975] püre çorbası...parmaklarınızı yalayın! [/quote]ah, ben de buna bayıldım)) [quote="SeRg !$!" post_id=266471 time= 1696413227 user_id=14975] kötü ruhları korkutmak için balkabağı mı koyarsınız?) [/quote] önceden, evet, şimdi bir şeyler tembelleşti)) Cadılar Bayramı Fark ettiniz mi, hiç etmediniz mi?
Belki soruların bilgini genişletmek için ilginç olabileceğini düşündüm). Burada görüyorum ki yemekle ilgili daha çok şey var...
Sizce ana sindirim organı hangisidir?
[quote=Fargal94 post_id=266479 time=1696413731 user_id=7900] it sana geldi [/quote] Belki soruların bilgini genişletmek için ilginç olabileceğini düşündüm). Burada görüyorum ki yemekle ilgili daha çok şey var... Sizce ana sindirim organı hangisidir?
vvm: 04 Oct 2023, 13:14
Sizce ana sindirim organı hangisidir?
Bence hepsi önemli, hepsi önemli. Ancak ders kitapları mideden bahsediyor.
Tamam, yemek hakkında konuşmak istemez misin... Sizce hangi Shakespeare trajedisi en güçlüsüdür?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=vvm post_id=266493 time=1696414458 user_id=18147] Sizce ana sindirim organı hangisidir? [/quote] Bence hepsi önemli, hepsi önemli. Ancak ders kitapları mideden bahsediyor. Tamam, yemek hakkında konuşmak istemez misin... Sizce hangi Shakespeare trajedisi en güçlüsüdür?
Hooligan Carrie: 04 Oct 2023, 13:19
Herkesin önemli olduğunu düşünüyorum, herkes önemli. Ama ders kitapları mide hakkında yazıyor.
Tamam, yemek hakkında konuşmak istemez misin.... Sizce hangi Shakespeare trajedisi en güçlüsü?
Burada seçkin bir gastroenterolog, sindirimin ana organının pankreas olduğunu belirtti.
Ben sadece "Romeo ve Juletta"yı biliyorum. Yazık, karım ortalıkta yok, ona tavsiyede bulunurdum).
These users thanked the author vesaire for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=266496 time=1696414769 user_id=18654] Herkesin önemli olduğunu düşünüyorum, herkes önemli. Ama ders kitapları mide hakkında yazıyor. Tamam, yemek hakkında konuşmak istemez misin.... Sizce hangi Shakespeare trajedisi en güçlüsü? [/quote] Burada seçkin bir gastroenterolog, sindirimin ana organının pankreas olduğunu belirtti. Ben sadece "Romeo ve Juletta"yı biliyorum. Yazık, karım ortalıkta yok, ona tavsiyede bulunurdum).
Tamam, yemek hakkında konuşmak istemiyorum... Hangi Shakespeare trajedisi, sizce en güçlüsü hangisi?
Olmaz! Ama en romantik olanı Antonius ve Kleopatra’dır.
================================== =============
Felsefe, cevapları olmayan bir bilim ya da delilerin hezeyanı mıdır?
Konu yine sohbete döndü... Son soruyu bulayım... [quote="Hooligan Carrie" post_id=266496 time=1696414769 user_id=18654] Tamam, yemek hakkında konuşmak istemiyorum... Hangi Shakespeare trajedisi, sizce en güçlüsü hangisi? [/quote] Olmaz! Ama en romantik olanı Antonius ve Kleopatra’dır. ================================== ============= Felsefe, cevapları olmayan bir bilim ya da delilerin hezeyanı mıdır?
[quote=Strecoza post_id=266717 time=1696444697 user_id=15698] Saat kaçta yatıyorsun? [/quote] Değişiyor... Günlerce aralıklı olarak uyuyabiliyorum. ======================= Sabah seksini sever misiniz?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: