Bifobi ve homofobiye ömür boyu yasak
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bifobi ve homofobiye ömür boyu yasak
Yakın tarihimizden bir tanımı hatırladım: "saldırgan çoğunluk". Burada her şeyi bilen birkaç profesörün desteklediği "saldırgan bir azınlık" ortaya çıktı.
Onlarla savaşmak anlamsız. Tartışmak yerine saldırganlık duyuyorlar ve sırf doğru seks yaptıkları için herkese karşı üstünlük duygusu taşıyorlar.
Hepimizin bir beyni var. Şahsen beynim onları yasaklamaya ve görmezden gelmeye gönderdi. Başkalarına da bunu yapmalarını tavsiye ediyorum.
Onlarla savaşmak anlamsız. Tartışmak yerine saldırganlık duyuyorlar ve sırf doğru seks yaptıkları için herkese karşı üstünlük duygusu taşıyorlar.
Hepimizin bir beyni var. Şahsen beynim onları yasaklamaya ve görmezden gelmeye gönderdi. Başkalarına da bunu yapmalarını tavsiye ediyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Yetişkinler istedikleri kişiyle, istedikleri zaman ve istedikleri kadar seks yapmakta özgürdür. Eğer bunu zorlama olmadan ve kanunları çiğnemeden yaparlarsa.
Homonegatiflik gerçekte bir fobi değildir. Homofobinin klinik belirtileri yoktur. Bu, iktidarı sürdürme mücadelesinde siyasi bir silahtır, başka bir şey değil.
Yetişkinler istedikleri kişiyle, istedikleri zaman ve istedikleri kadar seks yapmakta özgürdür. Eğer bunu zorlama olmadan ve kanunları çiğnemeden yaparlarsa.
Bu durumda en doğru olanı bu ve tek doğru şey çözümü.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 3 months
Sıkıntıya yol açan şey sınırsız hoşgörüdür. Örneğin Almanya’da olduğu gibi: Weimar Cumhuriyeti’nin özgür adamlarının yerini Nasyonal Sosyalizm aldı. Veya İran’da İslam devrimi. Ve unutmayın, halkın neredeyse tam desteğiyle. Görünüşe göre bu, şu anda bile demleniyor - çılgınca ama henüz bilinmeyen amaçlar için gerekli olan, LGBT bireylerin normalliği hakkındaki fikirlerin vb. dayatılmasıyla. Çocukluktan itibaren seçilebilen cinsiyet. Geri alma işlemi bazı ülkelerde yerel olarak gerçekleşmediği, ancak neredeyse tüm dünyada gerçekleştiği için korkutucu olabilir.
Siz de her zaman söylediklerinizi takip ediyor musunuz?
Sorun şu ki, bunu vaaz eden kişi, iyiliğin yumruklarla gelmesi gerektiğine inanan kişiden daha çekici görünüyor.Strecoza: ↑01 Oct 2023, 09:30 Yabancı düşmanlığı her zaman mantık dışıdır ve bir olgu olarak çok tehlikelidir. İçeridekiler ve dışarıdakiler olarak bölünme hiçbir zaman iyi bir şeye yol açmadı ve hiçbir zaman iyi bir şeye yol açmayacak.
İnsanlara daha olumlu tepki vermeniz, düşmanlık ve saldırganlıktan mümkün olan her şekilde kaçınmanız gerekiyor. Ve mutlu olacaksınız.
Sıkıntıya yol açan şey sınırsız hoşgörüdür. Örneğin Almanya’da olduğu gibi: Weimar Cumhuriyeti’nin özgür adamlarının yerini Nasyonal Sosyalizm aldı. Veya İran’da İslam devrimi. Ve unutmayın, halkın neredeyse tam desteğiyle. Görünüşe göre bu, şu anda bile demleniyor - çılgınca ama henüz bilinmeyen amaçlar için gerekli olan, LGBT bireylerin normalliği hakkındaki fikirlerin vb. dayatılmasıyla. Çocukluktan itibaren seçilebilen cinsiyet. Geri alma işlemi bazı ülkelerde yerel olarak gerçekleşmediği, ancak neredeyse tüm dünyada gerçekleştiği için korkutucu olabilir.
Siz de her zaman söylediklerinizi takip ediyor musunuz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 1 year 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 10 months
Herkes istediği gibi sallanıyor. Ben kesinlikle boka karşıyım, beğenmezsem okumam.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Manfred, Soruna yol açan hoşgörü değil, ama abartılı bir biçim alarak bir şeyin dayatılmasını nasıl doğru yazdınız. Bir aşırı uçtan diğerine gittiklerinde. Yani mesela siyahlara ayrımcılık yapıldı, sonra beyaz tenlilere ayrımcılık yapıldı. Cinsel azınlıklara karşı ayrımcılık, aslında geleneksel değerlere bağlı insanlara karşı ayrımcılığa dönüştü.
Bu yüzden homofobi değil, yabancı düşmanlığı hakkında yazdım.
Dün eşcinsellere yönelik zulüm çağrısıyla başladı ve eşcinsellerin yasaklanması talebiyle sona erdi.
Yukarıda doğru yazılmıştı ve ben de forumda bunun hakkında birkaç kez yazdım. Bir şeyden hoşlanmıyorsak, geçip gideriz.
Eşcinsel aşka gelince, bu bir zihinsel bozukluk değil. Hepimizin doğası gereği biseksüel olduğumuza dair bir varsayımım var. Bu ve benzeri forumlarda iletişim kuran çoğu erkek ve kadın benimle fantezilerini paylaştı ve vakaların neredeyse %100’ünde eşcinsel ilişki mevcuttu. Çok nadir istisnalar dışında. Bunu itiraf etmekten utanan insanlar var.
Bu yüzden homofobi değil, yabancı düşmanlığı hakkında yazdım.
Dün eşcinsellere yönelik zulüm çağrısıyla başladı ve eşcinsellerin yasaklanması talebiyle sona erdi.
Yukarıda doğru yazılmıştı ve ben de forumda bunun hakkında birkaç kez yazdım. Bir şeyden hoşlanmıyorsak, geçip gideriz.
Eşcinsel aşka gelince, bu bir zihinsel bozukluk değil. Hepimizin doğası gereği biseksüel olduğumuza dair bir varsayımım var. Bu ve benzeri forumlarda iletişim kuran çoğu erkek ve kadın benimle fantezilerini paylaştı ve vakaların neredeyse %100’ünde eşcinsel ilişki mevcuttu. Çok nadir istisnalar dışında. Bunu itiraf etmekten utanan insanlar var.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Ormanın derinliklerine doğru ilerledikçe partizanlar daha da öfkeleniyor. Bu forum ilerledikçe buraya gelen YENİ kullanıcıları da o kadar sık görürsünüz - "bir haftadan az" ve Buradaki herkesin bir ucube olduğunu düşün.
Birçok kişi için şu soru ortaya çıkıyor: (ayrıntı yok)
NEDEN SAKIN HİÇ BURAYA GELDİNİZ Mİ - BURADA NE KONUŞTUĞUNU GÖRDÜM!
İşte eşcinseller, eşcinseller, bi-bikliler ve heteroseksüeller ve bazıları sadece mastürbasyon yapmak için, bazıları ise sadece fantezi kurmak için geldiler, çünkü sıradan yaşamda, her yakın insanla değil, ortak yetiştirilme tarzı nedeniyle birisi için kabul edilemez olan çeşitli baharatlı konuları doğrudan tartışabilirsiniz.
Birçok kişi için şu soru ortaya çıkıyor: (ayrıntı yok)
NEDEN SAKIN HİÇ BURAYA GELDİNİZ Mİ - BURADA NE KONUŞTUĞUNU GÖRDÜM!
İşte eşcinseller, eşcinseller, bi-bikliler ve heteroseksüeller ve bazıları sadece mastürbasyon yapmak için, bazıları ise sadece fantezi kurmak için geldiler, çünkü sıradan yaşamda, her yakın insanla değil, ortak yetiştirilme tarzı nedeniyle birisi için kabul edilemez olan çeşitli baharatlı konuları doğrudan tartışabilirsiniz.

-
- heyecanlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
Uzun süredir herkese bunu yapmalarını tavsiye ediyorum; eğer muhatabınızdan hoşlanmıyorsanız, cevap vermeyin, eğer beni rahatsız etmeye başlarsan - görmezden gel (yasakla) ve FSO - sorun kendiliğinden ortadan kalkarKsenofont: ↑01 Oct 2023, 09:59 Yakın tarihimizden bir tanımı hatırladım: "saldırgan çoğunluk". Burada her şeyi bilen birkaç profesörün desteklediği "saldırgan bir azınlık" ortaya çıktı.
Hepimizin bir beyni var. Şahsen beynim onları yasaklamaya ve görmezden gelmeye gönderdi. Ben de başkalarına bunu yapmalarını tavsiye ediyorum.

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 6 months
Haydi, bu homofoblar ve hiçbir şeyi kabul etmeyenler havlıyor. Köpek havlıyor - karavan yoluna devam ediyor. Psikologlar, bir şeyden şiddetle nefret edenlerin, bu özelliği kendi içlerinde hissettikleri ve onunla uzlaşamadıkları için çok öfkeli olduklarını, bu "kusurdan" herhangi bir şekilde bahsetmenin ruhlarında olumlu bir tepkiye neden olabileceğinden korktuklarını kanıtladılar. Bırakın bunu aşsın, bu benim için çok komik.
- These users thanked the author Kayfolov for the post (total 4):
- Nick1979, ilovebiboys, Esinti, Mart
-
- heyecanlanıyorum
Kayfolov, ne yapıyorsun? Gerçekten kanıtlandı mı? Önemli olan onlarla tanışmak değil. Bana başka ne söyleyebilirsin, zavallı şey?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 10 months
6 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
çünkü başka bir şey yok
Sizin bu "psikologlar" hibeler için başka bir şey kanıtlayacak.
Eğer beğenmezsem sümüklü böcek, bu kesinlikle benim gizli bir sümüklü böcek olduğum anlamına gelmez
Ve terimlerin kendisi de homofobiyi andırıyor çok tartışmalı ve çıkarcıdırlar, korkmuyorlar, tiksinti bambaşka bir duygu.
Peki bu sizin kişisel aptallığınızdan başka neyi kanıtlıyor?
6 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Rahat olun, kendinizi teselli edin
Sizin bu "psikologlar" hibeler için başka bir şey kanıtlayacak.
Eğer beğenmezsem sümüklü böcek, bu kesinlikle benim gizli bir sümüklü böcek olduğum anlamına gelmez
Ve terimlerin kendisi de homofobiyi andırıyor çok tartışmalı ve çıkarcıdırlar, korkmuyorlar, tiksinti bambaşka bir duygu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Bana öyle geldi ki, orada burada zeka parıltıları gördüm. ..
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
n
5 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Peki ne olmuş? Bir yıl bir haftadır burada olanlar zaten beyinlerini sikip buradaki herkesin ucube olduğunu söyleyebilirler mi?
Bunun kazanılması mı gerekiyor?
12 dakika 8 saniye sonra gönderilir :
Örneğin, hava durumundan bahsediyorsunuz. Siz ve muhatabınız şu veya bu doğal fenomen konusunda aynı fikirde değilsiniz. Ve sana soruyor: Sabah hava bulutlu olsa ne yapardın? Şemsiye alır mısın? Sen diyorsun ki - Hayır! Yağmur yağmıyorsa şemsiye almayacağım.
Ve muhataptan gelen cevap şöyle: Havadayken şemsiye almayacak kadar berbat değilim. sabah yağmur yağacağı çok açık. İşte buradayız! O anın sıcağında sana deli dediler. Belki dolaylı olarak. Ama bir şekilde tepki vermeniz gerekiyor. Özellikle bu konuşma bir şirket arasındaysa.
Ama bunu farklı şekilde de yapabilirsiniz. Belirli bir durumda ne yapacağınızı yanıtlamaktan kaçınabilirsiniz. Sadece şunu söylüyorum, şu anda spesifik olarak benim hakkımda konuşmuyoruz. Şimdi hava durumundan ve ortalama bir insanın böyle bir durumda ne yapacağından bahsediyoruz.
Bunu muhtemelen birisine zavallı demeye, yani kişiselleştirmeye gerek olmadığından emin olmak için yazıyorum. Genellikle bunu, eğer tartışmaları bittiyse veya bir tartışmada mağlup olduysanız ve sizin aptal olduğunuzdan başka söyleyecek bir şey kalmamışsa yaparlar!
Peki, eğer bundan hoşlanmıyorsun ve muhatabına hiç saygı duymuyorsun, o zaman neden onunla konuşuyorsun?
Eğer hala bunu yapmaya devam ediyorsan, o zaman yalnızca birine hakaret etmeyi sevdiğini varsayabiliriz. cezasızlık.
Ve tam da bu yüzden buraya, bu foruma geliyorsunuz.
Soru - buna neden ihtiyacınız var? Bu kendini daha iyi hissetmeni sağlıyor mu?
Ve anladığım kadarıyla siz de bu gruba aitsiniz agresif çoğunluk mu?
n
5 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Daha az tehlikeli olmayan bir başka sosyal sorun da tacizdir.Ormanın derinliklerine doğru ilerledikçe partizanlar daha öfkeli oluyor. Bu forum ilerledikçe, buraya "bir hafta olmadan" gelen ve buradaki herkesin ucube olduğunu söyleyen YENİ kullanıcıların beyinlerini sikmeye başladığını daha sık görürsünüz.
Peki ne olmuş? Bir yıl bir haftadır burada olanlar zaten beyinlerini sikip buradaki herkesin ucube olduğunu söyleyebilirler mi?
Bunun kazanılması mı gerekiyor?
12 dakika 8 saniye sonra gönderilir :
Biriyle tartışırken veya konuşurken çatışmalardan kaçınmanın çok iyi, kanıtlanmış ve garantili bir yolu var. Çok basit; kişiselleştirmeyin.Cunilingus: ↑ Kayfolov, ne yapıyorsun? Gerçekten kanıtlandı mı? Önemli olan onlarla tanışmak değil. Bana başka ne söyleyebilirsin zavallı adam?
Örneğin, hava durumundan bahsediyorsunuz. Siz ve muhatabınız şu veya bu doğal fenomen konusunda aynı fikirde değilsiniz. Ve sana soruyor: Sabah hava bulutlu olsa ne yapardın? Şemsiye alır mısın? Sen diyorsun ki - Hayır! Yağmur yağmıyorsa şemsiye almayacağım.
Ve muhataptan gelen cevap şöyle: Havadayken şemsiye almayacak kadar berbat değilim. sabah yağmur yağacağı çok açık. İşte buradayız! O anın sıcağında sana deli dediler. Belki dolaylı olarak. Ama bir şekilde tepki vermeniz gerekiyor. Özellikle bu konuşma bir şirket arasındaysa.
Ama bunu farklı şekilde de yapabilirsiniz. Belirli bir durumda ne yapacağınızı yanıtlamaktan kaçınabilirsiniz. Sadece şunu söylüyorum, şu anda spesifik olarak benim hakkımda konuşmuyoruz. Şimdi hava durumundan ve ortalama bir insanın böyle bir durumda ne yapacağından bahsediyoruz.
Bunu muhtemelen birisine zavallı demeye, yani kişiselleştirmeye gerek olmadığından emin olmak için yazıyorum. Genellikle bunu, eğer tartışmaları bittiyse veya bir tartışmada mağlup olduysanız ve sizin aptal olduğunuzdan başka söyleyecek bir şey kalmamışsa yaparlar!
Peki, eğer bundan hoşlanmıyorsun ve muhatabına hiç saygı duymuyorsun, o zaman neden onunla konuşuyorsun?
Eğer hala bunu yapmaya devam ediyorsan, o zaman yalnızca birine hakaret etmeyi sevdiğini varsayabiliriz. cezasızlık.
Ve tam da bu yüzden buraya, bu foruma geliyorsunuz.
Soru - buna neden ihtiyacınız var? Bu kendini daha iyi hissetmeni sağlıyor mu?

-
- heyecanlanıyorum
Çul, çocuklarımla ve eşimle her şey yolunda ve yeterince seks yapıyorum. Benim için bunlar insan değil, burada net olmayan ne var? Her durumda bu insanları öldürürdüm ve bunu söylemekten korkmuyorum. Onlara saygı duymuyorum ve onlar insan değil, doğanın aşağılık ve acıklı hataları. Ebeveynlerin elbette bu tür insanlara karşı sabrı vardır. Bu onların hatası değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
akıl hastalıkları mı?
doktor kim?
ve hastalar - eşcinsellerden mi korkuyorlar?
yalnızca ibnelerden mi?
yoksa paticus’lardan da saklanıyorlar mı?
neden çoğu insan oğlancı değil?
hepsi anormal mi?
Çıldırdın mı?
Eşcinseller nasıl ürer?
"Pederastic" geninin olduğu doğru mu?
Anne soyundan mı geçiyor? yoksa babadan mı?
“Annen” seni anüsten mi hamile bıraktı?
Ve onun aracılığıyla mı doğurdu?
Sezaryen oldun mu?
Zaten sezaryen oldun mu? kendi çocuklarını mı doğurdun?
ve ayrıca kıçından mı doğurdun?
neden bu kadar az sodomit var?
neden anormal homofoblardan anormal çocukları evlat ediniyorlar?
ve oğlancıların cinsiyeti mi var, yoksa milliyeti mi?
...
pek çok soru var..
bunlar ne tür fobiler?bifobi veya homofobi
akıl hastalıkları mı?
doktor kim?
ve hastalar - eşcinsellerden mi korkuyorlar?
yalnızca ibnelerden mi?
yoksa paticus’lardan da saklanıyorlar mı?
neden çoğu insan oğlancı değil?
hepsi anormal mi?
Çıldırdın mı?
Eşcinseller nasıl ürer?
"Pederastic" geninin olduğu doğru mu?
Anne soyundan mı geçiyor? yoksa babadan mı?
“Annen” seni anüsten mi hamile bıraktı?
Ve onun aracılığıyla mı doğurdu?
Sezaryen oldun mu?
Zaten sezaryen oldun mu? kendi çocuklarını mı doğurdun?
ve ayrıca kıçından mı doğurdun?
neden bu kadar az sodomit var?
neden anormal homofoblardan anormal çocukları evlat ediniyorlar?
ve oğlancıların cinsiyeti mi var, yoksa milliyeti mi?
...
pek çok soru var..
-
- En güçlü orgazm!
Ya da akşamları insanların içki içtiği ve zorunluluk olmadan seks için birbirlerini tanıdığı bir bara gidin. Ve bu bardaki herkese ruhsuz, ruhsuz yaratıklar olduğunuzu söyleyerek hakaret etmeye başlayın. Aklında tek bir şey var; içki içmek ve seks yapmak. O halde hadi hemen çocukları evdeki yataklarına yatıralım.
Bütün bunların sizin açınızdan ne kadar uygun olacağını düşünüyorsunuz?
İnsanların istediklerini yapmalarına engel olmayın . Bu onların hakkı. Bunlar onların bedenleri, sizin değil. Kendinizden sorumlu olun ve arzularınıza başkalarının müdahalesine müdahale etmeyin. Ve eğer başkaları nerede, hangi yerde yanlış bir şey yaptıysa, o zaman bir yasa vardır. Ve eğer bir şey olursa, ihlallerinden sorumlu tutulacaklar. Ve bunu denetleyecek ilgili devlet kurumları da var: Polis ve diğer güvenlik güçleri.
Ve kesinlikle yapmamanız gereken şey de onların işini yapmaya çalışmaktır. Herkes kendi işine baksın. Yapabileceğiniz tek şey, devletin de memnuniyetle karşıladığı şey kapıyı çalabilmenizdir. İletmek. Ve bu sizin hakkınız.
Ama devreye girip birine yanlış bir şey yaptığını belirtmek çok fazla.
Çünkü bu iki ucu keskin bir sorun; yarın biri de gelip sen ve ayrıca neyi yanlış yaptığını sana söyleyecek bir şey olacak.
Köpeğinizi doğru şekilde gezdirmiyorsunuz. Çocuklarınızı yanlış yetiştiriyorsunuz. Doğru zamanda yatağa gitmeyin. Neden üç gün üst üste oturma odanızın ışığı sabahın dördüne kadar açık? Orada ne yapıyorsun? Tüm normal insanların uyuyor olması gerekirken senin orada ne işin var!?
Neden araban yok? Sokağınızdaki herkeste var ama sizde yok!? Senin sorunun ne!?
Aktif bir yaşam tarzına sahip insanlar, kişisel hayatına yaptıkları müdahalelerle seni mahvedecekler. Bu nedenle başkalarına dokunmayın, kimse size dokunamaz.
O yüzden buraya gelmeyin. Burada ne yapıyorsun? Bu, fuhuşun serbest olduğu bir ülkede geneleve gidip bu genelevdeki herkese saldırmak gibi bir şey. Onlara zavallı deyin, onlara bağırın veya küfredin.Cunilingus: ↑01 Oct 2023, 17:07 Vasyanitsa, benim için her şey yolunda, yeterince çocuğum, karım ve seksim var. Benim için bunlar insan değil, burada net olmayan ne var? Her durumda bu insanları öldürürdüm ve bunu söylemekten korkmuyorum. Onlara saygı duymuyorum ve onlar insan değil, doğanın aşağılık ve acıklı hataları. Ebeveynlerin elbette bu tür insanlara karşı sabrı vardır. Bu onların hatası değil.
Ya da akşamları insanların içki içtiği ve zorunluluk olmadan seks için birbirlerini tanıdığı bir bara gidin. Ve bu bardaki herkese ruhsuz, ruhsuz yaratıklar olduğunuzu söyleyerek hakaret etmeye başlayın. Aklında tek bir şey var; içki içmek ve seks yapmak. O halde hadi hemen çocukları evdeki yataklarına yatıralım.
Bütün bunların sizin açınızdan ne kadar uygun olacağını düşünüyorsunuz?
İnsanların istediklerini yapmalarına engel olmayın . Bu onların hakkı. Bunlar onların bedenleri, sizin değil. Kendinizden sorumlu olun ve arzularınıza başkalarının müdahalesine müdahale etmeyin. Ve eğer başkaları nerede, hangi yerde yanlış bir şey yaptıysa, o zaman bir yasa vardır. Ve eğer bir şey olursa, ihlallerinden sorumlu tutulacaklar. Ve bunu denetleyecek ilgili devlet kurumları da var: Polis ve diğer güvenlik güçleri.
Ve kesinlikle yapmamanız gereken şey de onların işini yapmaya çalışmaktır. Herkes kendi işine baksın. Yapabileceğiniz tek şey, devletin de memnuniyetle karşıladığı şey kapıyı çalabilmenizdir. İletmek. Ve bu sizin hakkınız.
Ama devreye girip birine yanlış bir şey yaptığını belirtmek çok fazla.
Çünkü bu iki ucu keskin bir sorun; yarın biri de gelip sen ve ayrıca neyi yanlış yaptığını sana söyleyecek bir şey olacak.
Köpeğinizi doğru şekilde gezdirmiyorsunuz. Çocuklarınızı yanlış yetiştiriyorsunuz. Doğru zamanda yatağa gitmeyin. Neden üç gün üst üste oturma odanızın ışığı sabahın dördüne kadar açık? Orada ne yapıyorsun? Tüm normal insanların uyuyor olması gerekirken senin orada ne işin var!?
Neden araban yok? Sokağınızdaki herkeste var ama sizde yok!? Senin sorunun ne!?
Aktif bir yaşam tarzına sahip insanlar, kişisel hayatına yaptıkları müdahalelerle seni mahvedecekler. Bu nedenle başkalarına dokunmayın, kimse size dokunamaz.
Last edited by Saç gömlek on 01 Oct 2023, 17:38, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Ahah
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 2 years 5 months
Anlamıyorum cunnilingus yaparken neden birisinin neyi sevdiğini bulmaya karar verdiniz, buna kaç üyenin katıldığını bir düşünün! Ve öyle oluyor ki, kızın sizden önce biriyle seks yaptıktan sonra duş almaya vakti olmadı ve onun suyuyla ve belki de spermiyle oral seks yapmak zorunda kalacaksınız!
- These users thanked the author Vetal B for the post (total 2):
- ilovebiboys, Esinti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Fakat tavsiyenize kulak vereceğim ve kişisel bir yaklaşım sergilemeyeceğim; bunun yerine, bilinmeyen bir nedenden dolayı kendilerini aklın ışıkları olarak hayal eden ve bunu insanlara ulaştıran okuldan ayrılan öğrenciler hakkında konuşacağım.
nSonsuz boyutlara sahip ve ahlaki açıdan çok az içeriğe sahip, anlaşılması güç, her şeyi bilen profesörlerden daha kötü bir şey yoktur.
Bunlar yalnızca yüksek sesle dile getirilen düşüncelerdir ve özel olarak kimseyle ilgili değildir.
"Kişiselleşmeme" prensibinizi bu şekilde mi uyguluyorsunuz?
Fakat tavsiyenize kulak vereceğim ve kişisel bir yaklaşım sergilemeyeceğim; bunun yerine, bilinmeyen bir nedenden dolayı kendilerini aklın ışıkları olarak hayal eden ve bunu insanlara ulaştıran okuldan ayrılan öğrenciler hakkında konuşacağım.
nSonsuz boyutlara sahip ve ahlaki açıdan çok az içeriğe sahip, anlaşılması güç, her şeyi bilen profesörlerden daha kötü bir şey yoktur.
Bunlar yalnızca yüksek sesle dile getirilen düşüncelerdir ve özel olarak kimseyle ilgili değildir.
-
- heyecanlanıyorum
VetaL Bi, Eğer bu benim yönümdeyse, o zaman Kuni’yi yabancı yapmayacağım. Anladım.
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
nÇul, Bir çeşit yazmaya devam ediyorsun anlamsız . Kimseye karşı değilim ama eşcinsellere karşıyım. Senin fikrin umurumda değil. Bu pedaraların er ya da geç normal insanlardan ödeme yapacağını zaten söylemiştim. Çocuklarınızı eşcinsel yapın, onlar için bu kadar endişelenirseniz mutlu olursunuz. Ayrıca bu hasta tuhafları savunan hepinizi de anlamıyorum. Belki sen de normal değilsindir. Bu sizin açınızdan normal değil. Koridora çıkıp komşularınıza eşcinsellere saygı duyduğunuzu ve onları koruduğunuzu söyleyebilirsiniz.
5 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
saç gömlek , Bir tür saçmalık yazmaya devam ediyorsun. Kimseye karşı değilim ama eşcinsellere karşıyım. Senin fikrin umurumda değil. Bu pedaraların er ya da geç normal insanlardan ödeme yapacağını zaten söylemiştim. Çocuklarınızı eşcinsel yapın, onlar için bu kadar endişelenirseniz mutlu olursunuz. Ayrıca bu hasta tuhafları savunan hepinizi de anlamıyorum. Belki sen de normal değilsindir. Bu sizin açınızdan normal değil. Koridora çıkıp komşularınıza eşcinsellere saygı duyduğunuzu ve onları koruduğunuzu söyleyebilirsiniz. Trene bindiğimi hatırlıyorum, 25 yaşlarındaydım. Sarhoş. Ve kahpe, iki zavallı kişi yanıma oturdu ve biri diğerinin bacağını okşamaya başladı. Çok fazla insan yoktu. Dayanamadım ve tüm gücümle gelip alnından siktim. Ve bu piçler hemen ağlıyor ve bize vurmuyorlar. Çünkü bunlar çürümüş yaratıklar ama insan değiller. En azından bana buraya yaz. Benim de kendi görüşlerim var ve sizin bile böyle bir pisliği teşvik etmenizden tiksiniyorum.
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
nÇul, Bir çeşit yazmaya devam ediyorsun anlamsız . Kimseye karşı değilim ama eşcinsellere karşıyım. Senin fikrin umurumda değil. Bu pedaraların er ya da geç normal insanlardan ödeme yapacağını zaten söylemiştim. Çocuklarınızı eşcinsel yapın, onlar için bu kadar endişelenirseniz mutlu olursunuz. Ayrıca bu hasta tuhafları savunan hepinizi de anlamıyorum. Belki sen de normal değilsindir. Bu sizin açınızdan normal değil. Koridora çıkıp komşularınıza eşcinsellere saygı duyduğunuzu ve onları koruduğunuzu söyleyebilirsiniz.
5 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
saç gömlek , Bir tür saçmalık yazmaya devam ediyorsun. Kimseye karşı değilim ama eşcinsellere karşıyım. Senin fikrin umurumda değil. Bu pedaraların er ya da geç normal insanlardan ödeme yapacağını zaten söylemiştim. Çocuklarınızı eşcinsel yapın, onlar için bu kadar endişelenirseniz mutlu olursunuz. Ayrıca bu hasta tuhafları savunan hepinizi de anlamıyorum. Belki sen de normal değilsindir. Bu sizin açınızdan normal değil. Koridora çıkıp komşularınıza eşcinsellere saygı duyduğunuzu ve onları koruduğunuzu söyleyebilirsiniz. Trene bindiğimi hatırlıyorum, 25 yaşlarındaydım. Sarhoş. Ve kahpe, iki zavallı kişi yanıma oturdu ve biri diğerinin bacağını okşamaya başladı. Çok fazla insan yoktu. Dayanamadım ve tüm gücümle gelip alnından siktim. Ve bu piçler hemen ağlıyor ve bize vurmuyorlar. Çünkü bunlar çürümüş yaratıklar ama insan değiller. En azından bana buraya yaz. Benim de kendi görüşlerim var ve sizin bile böyle bir pisliği teşvik etmenizden tiksiniyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Tanıştığın herhangi bir kız senden önce biriyle sikişmiştir. Bu da neredeyse yüzde yüz olasılıkla onun sikini emdiği anlamına geliyor. Ve böylece bu kızla tanıştın ve iş öpüşmeye geldi. Ve şimdi onu tutkuyla öpüyorsun. Ve sen onun birinin penisini emdiği dudakları öpüyorsun. Ve berbat olduğu gerçeği de neredeyse yüzde yüz.
Ne olmuş yani!?

7 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Ve adam yüzünü hissetmeye başladı. Sana tabiri caizse vatanını sevmeyi öğretmek istedim. Sonuç olarak dayak ve morluklar oluştu. İki kişiyi ciddi şekilde dövdü.
Ceza davası. Bana bir süre verdiler çünkü bu bir suçtu, belirli bir makaleydi. Ve bunların hepsi kanunun yüzünüze kimin dokunacağıyla ilgilenmemesi nedeniyle; eşcinsel biri mi yoksa sıradan bir insan mı? Ve birdenbire birinin suratına yumruk atmaya başladığın ortaya çıktı. Bunun için hapis cezasına çarptırıldı çünkü görünürde bir neden yoksa cezai olarak cezalandırılabilir. Meşru müdafaa veya akrabaların korunması veya hakaretlere veya diğer bazı eylemlere tepki.
Peki, yani...
Ve birisi şapkanızı veya şapkanızı beğenmeyecektir. botlarınız veya pantolonunuz. ve birisi senin yüzüne sahip ve o senin sinsi kırmızı suratından hoşlanmadığını söyleyecek. Ve gelip seni o suratla sikecek. Ne olmuş!?
Eşcinsellerden hoşlanmıyorsunuz ve biri de sizden hoşlanmıyor. Ne yani arkadaşım iki sporcu senden bir kafa mı uzun? Bence bunu yapmamak için yeterince kendini koruma duygusuna sahipsin. Buradan, bunun tamamen cezasızlıkla ilgili olduğu sonucuna vardık.
Bunun sizin için kötü sonuçlanabileceğinden korkmadığınızı.
Senin mantığını takip etmeye çalışacağım ...VetaL Bi: ↑01 Oct 2023, 17:37 Cunnilingus yaparken insanların neden hoşlandığını öğrenmeye karar verdiğinizi anlamıyorum, buna kaç üyenin katıldığını bir düşünün! Ve bir kızın senden önce biriyle seks yaptıktan sonra duş almaya vakti olmadığı için onun meyve suyu ve belki de spermiyle oral seks yapmak zorunda kalırsın!
Tanıştığın herhangi bir kız senden önce biriyle sikişmiştir. Bu da neredeyse yüzde yüz olasılıkla onun sikini emdiği anlamına geliyor. Ve böylece bu kızla tanıştın ve iş öpüşmeye geldi. Ve şimdi onu tutkuyla öpüyorsun. Ve sen onun birinin penisini emdiği dudakları öpüyorsun. Ve berbat olduğu gerçeği de neredeyse yüzde yüz.
Ne olmuş yani!?

7 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Daha sonra birkaç ya da üç yıl boyunca kolaylıkla bağımlılığa kapılabilirsin. Çünkü yaptığın gibi davranamazsın. Benzer bir şey yakın zamanda burada da yaşandı. Tren peronunda birileri de birilerine hayatı öğretmek istiyordu. Ancak orada eşcinseller yoktu, sadece mavi saçlı ve mümkün olan her yerde her türden yüzük bulunan gençler vardı.Cunilingus: ↑ Bir trene bindiğimi hatırlıyorum, yaklaşık 25 yaşındaydı . Sarhoş. Ve kahpe, iki zavallı kişi yanıma oturdu ve biri diğerinin bacağını okşamaya başladı. Çok fazla insan yoktu. Dayanamadım ve tüm gücümle gelip alnından siktim. Ve bu piçler hemen ağlıyor ve bize vurmuyorlar. Çünkü bunlar çürümüş yaratıklar ama insan değiller. En azından bana buraya yaz. Benim de kendi fikirlerim var ve senin bile böyle bir pisliği teşvik etmenden tiksiniyorum.
Ve adam yüzünü hissetmeye başladı. Sana tabiri caizse vatanını sevmeyi öğretmek istedim. Sonuç olarak dayak ve morluklar oluştu. İki kişiyi ciddi şekilde dövdü.
Ceza davası. Bana bir süre verdiler çünkü bu bir suçtu, belirli bir makaleydi. Ve bunların hepsi kanunun yüzünüze kimin dokunacağıyla ilgilenmemesi nedeniyle; eşcinsel biri mi yoksa sıradan bir insan mı? Ve birdenbire birinin suratına yumruk atmaya başladığın ortaya çıktı. Bunun için hapis cezasına çarptırıldı çünkü görünürde bir neden yoksa cezai olarak cezalandırılabilir. Meşru müdafaa veya akrabaların korunması veya hakaretlere veya diğer bazı eylemlere tepki.
Peki, yani...
Ve birisi şapkanızı veya şapkanızı beğenmeyecektir. botlarınız veya pantolonunuz. ve birisi senin yüzüne sahip ve o senin sinsi kırmızı suratından hoşlanmadığını söyleyecek. Ve gelip seni o suratla sikecek. Ne olmuş!?
Eşcinsellerden hoşlanmıyorsunuz ve biri de sizden hoşlanmıyor. Ne yani arkadaşım iki sporcu senden bir kafa mı uzun? Bence bunu yapmamak için yeterince kendini koruma duygusuna sahipsin. Buradan, bunun tamamen cezasızlıkla ilgili olduğu sonucuna vardık.
Bunun sizin için kötü sonuçlanabileceğinden korkmadığınızı.
-
- heyecanlanıyorum
Çul, ben güçlü bir adamım, Orada kimin olduğu umurumda değil. Korktuklarında buna gerek yok. Ve adil ol.
- These users thanked the author Oral seks for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ne kabus!!! Uzhoss!!! :kullanıldı:Vasyanitsa: ↑01 Oct 2023, 19:04 onu tutkuyla öp. Ve sen onun birinin penisini emdiği dudakları öpüyorsun. Ve berbat olduğu gerçeği de neredeyse yüzde yüz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1157 Views
-
Last post by Romchik_2000
-
- 21 Replies