İyi günler, forum! Çılgınca, eylül sonu ama dışarıda yaz devam ediyor!
Harika bir gece geçirdim, güzel bir seksten sonra kendimi tekrar kadın gibi hissettim, geceleri yeterince uyuyamasam da kuşlar ruhumda şarkı söylüyor!!!
Yeni çocuğum geldi, yatak odasındaki masayı kurdu, biraz limonlu konyak içti ama yatmaya dayanamadı! Biraz utangaç ve gergin olduğu ortaya çıktı ama genel olarak her şey harikaydı! Genel olarak, neredeyse bütün gece konyak içtiler ve hiçbir şey hakkında konuşmadılar... Ve sabah erkenden, saat 7:00’de işe gitmek üzere yola çıktı...
Bugün işe gitmeyi hiç istemedim ama Pazartesi günü zorunlu, bir toplantımız var, bir planlama toplantısı. Orada hiçbir şeye ben karar vermiyorum ama varlığım zorunludur.
Yeni arkadaşım günde 3 kez aradı, birazdan gelecek, bir çeşit sürpriz hazırlamış...
Onun hakkında yanılmadığıma inanıyorum... Elbette herkesin eksiklikleri vardır, sigara içiyor mesela! Ama önce en azından biraz birbirimize alışmamız gerektiğini düşünüyorum...
İyi günler, forum! Çılgınca, eylül sonu ama dışarıda yaz devam ediyor! :leto:
Harika bir gece geçirdim, güzel bir seksten sonra kendimi tekrar kadın gibi hissettim, geceleri yeterince uyuyamasam da kuşlar ruhumda şarkı söylüyor!!! Yeni çocuğum geldi, yatak odasındaki masayı kurdu, biraz limonlu konyak içti ama yatmaya dayanamadı! Biraz utangaç ve gergin olduğu ortaya çıktı ama genel olarak her şey harikaydı! Genel olarak, neredeyse bütün gece konyak içtiler ve hiçbir şey hakkında konuşmadılar... Ve sabah erkenden, saat 7:00’de işe gitmek üzere yola çıktı... Bugün işe gitmeyi hiç istemedim ama Pazartesi günü zorunlu, bir toplantımız var, bir planlama toplantısı. Orada hiçbir şeye ben karar vermiyorum ama varlığım zorunludur. Yeni arkadaşım günde 3 kez aradı, birazdan gelecek, bir çeşit sürpriz hazırlamış... Onun hakkında yanılmadığıma inanıyorum... Elbette herkesin eksiklikleri vardır, sigara içiyor mesela! Ama önce en azından biraz birbirimize alışmamız gerektiğini düşünüyorum...
Всем хорошего настроения и прекрасно провести время! :cat1: :cat2: --------------------------------------- [quote=Власяница post_id=261797 time=1695599367 user_id=20537] Кстати это не тот который с прокуратуры? [/quote] Это какой с прокуратуры? У меня таких не было. Tехнарь был, с которым рассталась...
Miyav: ↑25 Sep 2023, 16:59
Harika bir gece geçirdim, güzel bir seksten sonra kendimi yeniden kadın gibi hissettim, geceleri pek uyuyamasam da, kuşlar ruhumda şarkı söylüyordu!!!
Süper! Miyav, harika iş çıkardın!
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
[quote=Miyav post_id=262016 time=1695650381 user_id=20398] Harika bir gece geçirdim, güzel bir seksten sonra kendimi yeniden kadın gibi hissettim, geceleri pek uyuyamasam da, kuşlar ruhumda şarkı söylüyordu!!! [/quote] Süper! [ref=#804000]Miyav[/ref], harika iş çıkardın!
[quote=Miyav post_id=262016 time=1695650381 user_id=20398] Biraz utangaç ve gergin olduğu ortaya çıktı ama genel olarak her şey mükemmeldi! [/quote] Tabii ki senin delici, nüfuz edici tavrına baktı 😂😂😂...
[quote=Miyav post_id=262016 time=1695650381 user_id=20398] Onun hakkında yanılmadığına inanmak istiyorum... [/quote] Hayır, onun hakkında yanılmadın, nadiren hata yaparsın hiç. O sana aşık olacak kadar şanssız! Zavallı adam!😁😁😁
[quote=Miyav post_id=262016 time=1695650381 user_id=20398] İyi günler forum! Çok çılgınca, eylül sonu ama dışarıda yaz devam ediyor... [/quote] ne kadar da lezzetli anlatmışsın her şeyi. Çok az ayrıntı var gibi görünüyor, ama ne kadar romantizm... Size iyi şanslar, her şey yolunda gidiyor
[quote=Serg_A post_id=262024 time=1695652137 user_id=18010] Tabii ki delici, delici gözlerine baktım ve hemen her tarafım küçüldü [/quote] Bunun bununla ne alakası var? Mütevazı... Ama geçecek, umarım... :oops: [quote=Serg_A post_id=262025 time=1695652343 user_id=18010] Anladığım kadarıyla: sigara içmek zararlı, içki içmek sağlıklı! [/quote] Sigara içmek kesinlikle zararlıdır! Ve üzerinize duman üflemeleri de rahatsız edici!!! [quote = Serg_A post_id=262027 time=1695652498 user_id=18010] Hayır, bu konuda yanılmadınız, nadiren hata yaparsınız. O sana aşık olacak kadar şanssız! Zavallı adam! [/quote] Bu bir iltifat mı??? Kaba olmana gerek yok ve ben evde mütevazıyım... Ama burada bunu yapamazsın!!! :melek: :oops:
[quote=Miyav post_id=262042 time=1695653835 user_id=20398] Bu bir iltifat mı??? Kaba olmana gerek yok ve ben evde mütevazıyım... Ama burada bunu yapamazsın!! [/quote] Bu arada, ben Kaba değilim, ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Tam tersine senin adına sevindim ve karakterini bilmelisin.
Bu bir iltifat mı??? Kaba olmana gerek yok ve ben evde mütevazıyım... Ama burada bunu yapamazsın!!
Bu arada, ben Kaba değilim, ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Tam tersine senin adına sevindim ve karakterini bilmelisin.
Ben de sana kaba bir insan demedim ve sana kötü davrandım. normalde sen. Az önce böyle yazdın... Benim karakterim de normal, beni daha katı yapan sadece hayat tecrübesi... Aksi halde bu kötü dünyada yok olup gideceksin...
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote=Serg_A post_id=262049 time=1695654463 user_id=18010] [quote=Miyav post_id=262042 time=1695653835 user_id= 20398] Bu bir iltifat mı??? Kaba olmana gerek yok ve ben evde mütevazıyım... Ama burada bunu yapamazsın!! [/quote] Bu arada, ben Kaba değilim, ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Tam tersine senin adına sevindim ve karakterini bilmelisin. [/quote] Ben de sana kaba bir insan demedim ve sana kötü davrandım. normalde sen. Az önce böyle yazdın... Benim karakterim de normal, beni daha katı yapan sadece hayat tecrübesi... Aksi halde bu kötü dünyada yok olup gideceksin... :angel:
Bu bir iltifat mı??? Kaba olmana gerek yok ve ben evde mütevazıyım... Ama burada bunu yapamazsın!!
Bu arada, ben Kaba değilim, ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Tam tersine senin adına sevindim ve karakterini bilmelisin.
Ben de sana kaba bir insan demedim ve sana kötü davrandım. normalde sen. Az önce böyle yazmışsın... Benim karakterim de normal, sadece hayat tecrübesi beni daha katı olmaya zorluyor... Aksi halde bu kötü dünyada yok olup gideceksin... n
Miyav, size her şeyi doğru yaptığınızı söylemek istiyorum. Ama bu adamın sizden savaşa kaçmayacağından emin olmaya çalışın. Çok güçlü bir kadına benziyorsun...
[quote=Miyav post_id=262057 time=1695655083 user_id=20398] [quote=Serg_A post_id=262049 time=1695654463 user_id= 18010] [quote=Miyav post_id=262042 time =1695653835 user_id=20398] Bu bir iltifat mı??? Kaba olmana gerek yok ve ben evde mütevazıyım... Ama burada bunu yapamazsın!! [/quote] Bu arada, ben Kaba değilim, ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Tam tersine senin adına sevindim ve karakterini bilmelisin. [/quote] Ben de sana kaba bir insan demedim ve sana kötü davrandım. normalde sen. Az önce böyle yazmışsın... Benim karakterim de normal, sadece hayat tecrübesi beni daha katı olmaya zorluyor... Aksi halde bu kötü dünyada yok olup gideceksin... :angel: n[/quote ] [ref=#804000]Miyav[/ref] , size her şeyi doğru yaptığınızı söylemek istiyorum. Ama bu adamın sizden savaşa kaçmayacağından emin olmaya çalışın. Çok güçlü bir kadına benziyorsun...
[quote=Miyav post_id=262016 time=1695650381 user_id=20398] Yeni arkadaşım günde 3 kez aradı, birazdan gelecek, bir çeşit sürpriz hazırlamış... Yanılmadığıma inanıyorum... [/quote]
Sizin adınıza mutlu olabiliriz! Umarım yanılmamışımdır!!!
[quote=Miyav post_id=261724 time=1695576260 user_id=20398] [quote=uran post_id=261715 time=1695574856 user_id= 19741] sürtüşmeye kaç dakika dayandığını söyle bana? [/quote] Henüz erken... Gece öğreneceğim. .. :) :) :) [/quote]peki, orada mıydım seks mi değil mi?
Dışarısı nemli ve soğuk bir sonbahar, brr... Ben de böyle istiyorum...
2023-09-26-12-15-27.jpg
Hadi şöminenin yanında oturalım,
Bu soğuk kış akşamında
Ve seninle aşktan konuşalım,
Hadi ışıkları söndürelim, tüm ışıkları yakalım mumlar.
Ve kırmızı şarap bardaklarından yudumlayacağız
Alevli kütüklerin çıtırtısı eşliğinde.
Elini uzat ve sessizce bana şunu söyle:
Git aşkım, kucağıma otur.
Sen benim güneşimsin, dudakların fısıldıyor,
Elindeki her parmağı öpüyorum.
Tutkuyla sarılacaksın, güçlü bir şekilde ama kabaca değil
Ve düşünceler uzakta kaybolup gidecek.
Ah! Öpücükler ne kadar tatlı ve yumuşak,
Dudakların dudaklara değmesi gibi, şarap tadında.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 5):
Dışarısı nemli ve soğuk bir sonbahar, brr... Ben de böyle istiyorum... [attachment=0]2023-09-26-12-15-27.jpg[/attachment]
[i]Hadi şöminenin yanında oturalım, Bu soğuk kış akşamında Ve seninle aşktan konuşalım, Hadi ışıkları söndürelim, tüm ışıkları yakalım mumlar. Ve kırmızı şarap bardaklarından yudumlayacağız Alevli kütüklerin çıtırtısı eşliğinde. Elini uzat ve sessizce bana şunu söyle: Git aşkım, kucağıma otur. Sen benim güneşimsin, dudakların fısıldıyor, Elindeki her parmağı öpüyorum. Tutkuyla sarılacaksın, güçlü bir şekilde ama kabaca değil Ve düşünceler uzakta kaybolup gidecek. Ah! Öpücükler ne kadar tatlı ve yumuşak, Dudakların dudaklara değmesi gibi, şarap tadında.[/i]
[quote="Hooligan Carrie" post_id=262335 time=1695721984 user_id=18654] [quote=Fargal94 post_id= 262322 time=1695720907 user_id=7900] Hiç bağlantı yok ve ruh hali pek iyi değil( [/quote] Evet (( ... ..😥😥😥 [/quote] İnternet’in çalışması iyi bir şey biraz, Telegu aracılığıyla arıyoruz
[quote=Fargal94 post_id=262341 time=1695722304 user_id=7900]İnternetin biraz çalışması iyi, Telega’yı arıyoruz [/quote] hmmm ((İnternet su değildir: gelecek için stok yapamazsınız) kullanmak
Fargal94: ↑26 Sep 2023, 12:58İnternetin biraz çalışması iyi, Telegu üzerinden arıyoruz
hmmm ((İnternet değil su: İleride kullanmak üzere stok yapamazsınız
ve çok fazla suyunuz da olamaz) Özellikle de evin her köşesinde boş kaplar varken Eşim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladı, sonra 5 gün su yoktu ve yeniden büyümeye başladılar.
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=262345 time=1695722587 user_id=18654] [quote=Fargal94 post_id= 262341 time=1695722304 user_id=7900]İnternetin biraz çalışması iyi, Telegu üzerinden arıyoruz [/quote] hmmm ((İnternet değil su: İleride kullanmak üzere stok yapamazsınız [/quote]ve çok fazla suyunuz da olamaz) Özellikle de evin her köşesinde boş kaplar varken Eşim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladı, sonra 5 gün su yoktu ve yeniden büyümeye başladılar.
Fargal94: ↑26 Sep 2023, 12:58İnternetin biraz çalışması iyi, Telegu üzerinden arıyoruz
hmmm (( İnternet su değildir: Onu ileride kullanmak üzere saklayamazsınız
ve çok fazla suya da sahip olamazsınız) Özellikle her türden su varken Eşim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladı, sonra 5 gün su yoktu ve yeniden büyümeye başladılar
Eh, Donetsk’te şu anda hâlâ su sorunu var...
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Fargal94 post_id=262348 time=1695722896 user_id=7900] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 262345 time=1695722587 user_id=18654] [alıntı =Fargal94 post_id=262341 time=1695722304 user_id=7900]İnternetin biraz çalışması iyi, Telegu üzerinden arıyoruz [/quote] hmmm (( İnternet su değildir: Onu ileride kullanmak üzere saklayamazsınız [/quote]ve çok fazla suya da sahip olamazsınız) Özellikle her türden su varken Eşim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladı, sonra 5 gün su yoktu ve yeniden büyümeye başladılar [/quote] Eh, Donetsk’te şu anda hâlâ su sorunu var...
hmmm ((İnternet su değildir: ileride kullanmak üzere stok yapamazsınız
ve su da çok fazla olamaz) Özellikle apartmanın her köşesinde patlıcanlar varken eşim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladı ve sonra 5 gün su olmayınca patlıcanlar başladı. yeniden büyümek için
Eh, Donetsk’te şu anda hâlâ su sorunu var...
Zaten rapor vermişler, sonra her gün su veriyorlar(
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
[quote=Serg_A post_id=262359 time=1695724069 user_id=18010] [quote=Fargal94 post_id=262348 time=1695722896 user_id= 7900] [quote="Hooligan Carrie " post_id=262345 time=1695722587 user_id=18654] hmmm ((İnternet su değildir: ileride kullanmak üzere stok yapamazsınız [/quote]ve su da çok fazla olamaz) Özellikle apartmanın her köşesinde patlıcanlar varken eşim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladı ve sonra 5 gün su olmayınca patlıcanlar başladı. yeniden büyümek için [/quote] Eh, Donetsk’te şu anda hâlâ su sorunu var... [/quote]Zaten rapor vermişler, sonra her gün su veriyorlar(
Konu yine kilitlendi..... Merhaba ve herkese merhaba! Merhaba ve ruh halinizi paylaşın!!! [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/Yq2YzjrM/13606087877654.jpg[/img][/url]
İşten önce spor salonunda egzersiz yapmayı başardım, zaten iyi)) [url=https:/ /postimg.cc/ z3TVksDz] [img]https://i.postimg.cc/SQvCm4wM/IMG-20230926-162918.jpg[/img][/url]
Sonunda günün endişelerinden kurtuldum...
Ve dışarıda hala yaz, kuşlar tam kalbimde şakıyor!!!
Dün oğlumu yeni oğlumla tanıştırdım, iyi anlaşıyorlar gibi görünüyorlardı, akşamın yarısında sohbet ettiler...
Bugün beni davet etti annesini ziyaret etmeyi reddettim... Onun tek başına gitmesine karar verdik ama akşam bana!
Ve bunu arkadaşlarıma, özellikle de kardeşime göstermeye henüz hazır değilim! Ortak bir dil bulacaklar, sonra sarhoş olacaklar ve kemiklerin yıkanması başlayacak... Yani ile çıkmak için ebeveynler bekleyecek, henüz çok erken...
Peki ben neyim yapıyorum??? Ve bugün şunu kutluyoruz:
Avrupa Diller Günü.
Uluslararası Nükleer Silahların Tamamen Ortadan Kaldırılması Günü.
Dünya Çevre Sağlığı Günü Çarşamba (Dünya Çevre Sağlığı Günü). Dünya Doğum Kontrol Günü.
Eski arkadaşlarla buluşma günü!!!
Arkadaşlar artık yalnızca yakında olanlar değildir.
Bunlar en azından bir kez acımızı veya sevincimizi paylaşanlar!
Ve kaç parça olduğu önemli değil. Önemli olan tek şey onların olmuş olmaları, olmaları ve olmaya devam edecek olmalarıdır.
Bu günde Evren’e şükranlarımızı sunalım, en azından onlar hakkında nazik düşünerek.
Ve daha da iyisi - tanışın, arayın, en azından birkaç kelime yazın: "Benimle tanıştığınız için teşekkür ederim!"
Sonunda günün endişelerinden kurtuldum... Ve dışarıda hala yaz, kuşlar tam kalbimde şakıyor!!! :leto: Dün oğlumu yeni oğlumla tanıştırdım, iyi anlaşıyorlar gibi görünüyorlardı, akşamın yarısında sohbet ettiler... Bugün beni davet etti annesini ziyaret etmeyi reddettim... Onun tek başına gitmesine karar verdik ama akşam bana! Ve bunu arkadaşlarıma, özellikle de kardeşime göstermeye henüz hazır değilim! Ortak bir dil bulacaklar, sonra sarhoş olacaklar ve kemiklerin yıkanması başlayacak... Yani [url=viewtopic.php ?t=9441][/url] ile çıkmak için ebeveynler bekleyecek, henüz çok erken...
Peki ben neyim yapıyorum??? Ve bugün şunu kutluyoruz:
[b][i][ i]Avrupa Diller Günü. Uluslararası Nükleer Silahların Tamamen Ortadan Kaldırılması Günü. Dünya Çevre Sağlığı Günü Çarşamba (Dünya Çevre Sağlığı Günü). [color=#BF4040]Dünya Doğum Kontrol Günü. Eski arkadaşlarla buluşma günü!!![/color][/i][/i][/b]
[i]Arkadaşlar artık yalnızca yakında olanlar değildir. Bunlar en azından bir kez acımızı veya sevincimizi paylaşanlar! Ve kaç parça olduğu önemli değil. Önemli olan tek şey onların olmuş olmaları, olmaları ve olmaya devam edecek olmalarıdır. Bu günde Evren’e şükranlarımızı sunalım, en azından onlar hakkında nazik düşünerek. Ve daha da iyisi - tanışın, arayın, en azından birkaç kelime yazın: "Benimle tanıştığınız için teşekkür ederim!"[/i]
[quote=Miyav post_id=262471 time=1695740392 user_id=20398] Dün oğlumu yeni oğlumla tanıştırdım, iyi anlaşıyorlar gibi görünüyor, akşamın yarısı boyunca sohbet ettiler... [/quote] Peki ne olabilir ki Çok sevindim, diyorum!
Dün oğlumu yeni oğlumla tanıştırdım, iyi anlaşıyorlar gibi görünüyor, akşamın yarısı boyunca sohbet ettiler...
nNe diyeyim, çok sevindim
Evet. Ben de... Ama işler çok aceleye getiriliyor!
Bugün geldim, banyodaki musluğu tamir ettim, biraz damlıyordu... Her şeyi bir anda çözdüm, henüz kötü bir şey fark etmedim ama biraz sıra dışı
İşte bu kadar, ayrılıyorum, birlikte 3. gecem... Yarın 6:30’da tekrar kalkmam gerekecek :) nForum, Güle güle!
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 6):
[quote=Serg_A post_id=262543 time=1695750717 user_id=18010] [quote=Miyav post_id=262471 time=1695740392 user_id= 20398] Dün oğlumu yeni oğlumla tanıştırdım, iyi anlaşıyorlar gibi görünüyor, akşamın yarısı boyunca sohbet ettiler... [/quote] nNe diyeyim, çok sevindim [/quote] Evet. Ben de... Ama işler çok aceleye getiriliyor! Bugün geldim, banyodaki musluğu tamir ettim, biraz damlıyordu... Her şeyi bir anda çözdüm, henüz kötü bir şey fark etmedim ama biraz sıra dışı :angel: İşte bu kadar, ayrılıyorum, birlikte 3. gecem... Yarın 6:30’da tekrar kalkmam gerekecek :) nForum, [b] [b][i][i] Güle güle![/i] [/i][/b][/b] :cat1: :cat2:
[quote=Miyav post_id=262592 time=1695760344 user_id=20398] Bugün geldim, banyodaki musluğu onardım, biraz damlıyordu... [/quote] Demek onu kazandın! Neden şaşırdın? Sen güzelsin, zekisin, seksisin, bu yüzden en iyi tarafını, her işte usta olduğunu göstermeye çalışıyor)))
Serg_A: ↑27 Sep 2023, 07:15
Demek onu fethettin! Neden şaşırdın? Sen güzelsin, zekisin, seksisin, bu yüzden en iyi yanını, her işte usta olduğunu göstermeye çalışıyor)))
Oh.. Artık kibirleniyorum, sen fazla öveceksin! Kime ve onu kızdırmayacağınıza bağlı... Bu yüzden yazışmalarda onu sevdim çünkü tavus kuşu gibi davranmadı. Ve şimdi sanki birbirimizi hayatımız boyunca tanıyormuşuz gibi davranıyor... Her şey ne kadar acı verici bir hızla ilerliyor.
-----------------
Roxette’i sever misiniz?
== =====================================
Günaydın, Forum!!!
[quote=Serg_A post_id=262651 time=1695788153 user_id=18010] Demek onu fethettin! Neden şaşırdın? Sen güzelsin, zekisin, seksisin, bu yüzden en iyi yanını, her işte usta olduğunu göstermeye çalışıyor))) [/quote] Oh.. Artık kibirleniyorum, sen fazla öveceksin! Kime ve onu kızdırmayacağınıza bağlı... :oops: Bu yüzden yazışmalarda onu sevdim çünkü tavus kuşu gibi davranmadı. Ve şimdi sanki birbirimizi hayatımız boyunca tanıyormuşuz gibi davranıyor... Her şey ne kadar acı verici bir hızla ilerliyor. :) ----------------- Roxette’i sever misiniz? == ===================================== Günaydın, Forum!!!
Günaydın dünya!!!! Bugünkü işlerinizde size iyi şanslar ve unutmayın, her gün tekrarlamayacağız; onu iyilik ve mutlulukla doldurun!!! [url=https://postimg.cc/dZkxXNHv] [img]https://i.postimg.cc/5ynWXZ8H/2020-08-23-20-02-08.jpg[/img][/url]
[quote=Miyav post_id=262654 time=1695789451 user_id=20398] artık sanki birbirimizi hayatımız boyunca tanıyormuşuz gibi davranıyor [/quote] Bu da onun seninle iletişim kurmasının kolay olduğu anlamına geliyor. Bu iyi)))
Tüm insanlara iyi ve verimli bir gün diliyorum Gününüz kolay geçsin, akşam moraliniz yüksek olsun. Yaz akıp gidiyor, sonbahar ama her mevsimin kendine has güzelliği var!)
These users thanked the author Svetlana.Kudriya for the post (total 7):
Tüm insanlara iyi ve verimli bir gün diliyorum 😜👍Gününüz kolay geçsin, akşam moraliniz yüksek olsun. Yaz akıp gidiyor, sonbahar ama her mevsimin kendine has güzelliği var!) 👍
Size harika, nazik ve güneşli bir gün, güç, canlılık, pozitiflik ve iyi bir ruh hali diliyorum! Bugün her şeyin hızlı ve kolay bir şekilde yoluna girmesine izin verin ve günün etrafınızdakilere bolca neşe, sıcaklık ve milyonlarca gülümseme getirmesine izin verin! https://www.prazdnik-sam.ru/horoshego-dnya/den.png
These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
Size harika, nazik ve güneşli bir gün, güç, canlılık, pozitiflik ve iyi bir ruh hali diliyorum! Bugün her şeyin hızlı ve kolay bir şekilde yoluna girmesine izin verin ve günün etrafınızdakilere bolca neşe, sıcaklık ve milyonlarca gülümseme getirmesine izin verin! [img]https://www.prazdnik-sam.ru/horoshego-dnya/den.png[/img]
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/59T2gM4s/Dbvr-Fy-MKmug.jpg[/img][/url] С праздником,дружбаны)))
[size=85][color=green]Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:[/color][/size] [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/6qtJjzP5/17059027-kartinka-den-turista-46.jpg[/img][/url] Туристов,и не только...Тоже с праздником!!!!!
Miyav: ↑26 Sep 2023, 23:32
Bugün geldim, banyodaki musluğu tamir ettim, biraz damlıyordu... Her şeyi bir anda çözdüm, henüz kötü bir şey fark etmedim ama biraz sıra dışı
İşte bu kadar, ayrılıyorum, birlikte 3. gecem... Yarın 6:30’da tekrar kalkmam gerekecek :)
Marinochka, En azından performans özelliklerini özetleyebilir misin, yani boyutunu kastediyorum
[quote=Miyav post_id=262592 time=1695760344 user_id=20398] Evet. Ben de... Ama işler çok aceleye getiriliyor! Bugün geldim, banyodaki musluğu tamir ettim, biraz damlıyordu... Her şeyi bir anda çözdüm, henüz kötü bir şey fark etmedim ama biraz sıra dışı :angel: İşte bu kadar, ayrılıyorum, birlikte 3. gecem... Yarın 6:30’da tekrar kalkmam gerekecek :) [/quote] Marinochka, En azından performans özelliklerini özetleyebilir misin, yani boyutunu kastediyorum :wink: :smile001:
İşte bu kadar, ayrılıyorum, birlikte 3. gecem... Yarın 6:30’da tekrar kalkmam gerekecek :)
Marinochka, En azından performans özelliklerini özetleyebilir misin, yani boyutunu kastediyorum
n
))) Uranüs, buraya hangi hesapla yazacağına zaten karar vermeliydin. Ah, sayısız takma adın şimdiden gözlerimi kamaştırıyor
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Bolbol post_id=262734 time=1695802845 user_id=7207] [quote=Miyav post_id=262592 time=1695760344 user_id= 20398] Evet. Ben de... Ama işler çok aceleye getiriliyor! Bugün geldim, banyodaki musluğu tamir ettim, biraz damlıyordu... Her şeyi bir anda çözdüm, henüz kötü bir şey fark etmedim ama biraz sıra dışı :angel: İşte bu kadar, ayrılıyorum, birlikte 3. gecem... Yarın 6:30’da tekrar kalkmam gerekecek :) [/quote] Marinochka, En azından performans özelliklerini özetleyebilir misin, yani boyutunu kastediyorum :wink: :smile001: [/quote] n ))) Uranüs, buraya hangi hesapla yazacağına zaten karar vermeliydin. Ah, sayısız takma adın şimdiden gözlerimi kamaştırıyor :cat1:
Всемирный день моря (World Maritime Day).
День генерального директора.
День рождения ломбарда.
Международный день права знать (International Right to Know Day).
Всемирный день борьбы против бешенства (World Rabies Day).
День свободы от голода (Freedom from Hunger Day).
Международный день всеобщего доступа к информации (International Day for Universal Access to Information).
Международный день безопасных абортов (International Safe Abortion Day). День рассматривания мелочей!!!
Говорят - "Не обращайте внимания - это мелочи!" А ещё говорят - из мелочей состоит наша жизнь.
Конечно, состоит, так же как каждая вещь состоит из молекул и атомов, и из смыслов. Иногда очень даже полезно понять смысл тех судьбоносных мелочей, из которых мы создаем свою жизнь.
Например, ботинок на окне - это мелочь, или символ ожидания?.. Ключик от неизвестных сокровищ, словно колокольчик звякающий в кармане любимой - это тоже мелочь?.. ;о))
Всем самого наилучшего, пусть Ваши мечты сегодня превратятся в реальность!
------------------------------------------------
[b][i]Всемирный день моря (World Maritime Day). День генерального директора. День рождения ломбарда. Международный день права знать (International Right to Know Day). Всемирный день борьбы против бешенства (World Rabies Day). День свободы от голода (Freedom from Hunger Day). Международный день всеобщего доступа к информации (International Day for Universal Access to Information). Международный день безопасных абортов (International Safe Abortion Day). [color=#FF4040]День рассматривания мелочей!!![/color][/i][/b]
[i]Говорят - "Не обращайте внимания - это мелочи!" А ещё говорят - из мелочей состоит наша жизнь.
Конечно, состоит, так же как каждая вещь состоит из молекул и атомов, и из смыслов. Иногда очень даже полезно понять смысл тех судьбоносных мелочей, из которых мы создаем свою жизнь.
Например, ботинок на окне - это мелочь, или символ ожидания?.. Ключик от неизвестных сокровищ, словно колокольчик звякающий в кармане любимой - это тоже мелочь?.. ;о))[/i]
Всем самого наилучшего, пусть Ваши мечты сегодня превратятся в реальность! :cat1: :cat2: ------------------------------------------------ [quote=Serg_A post_id=262658 time=1695790735 user_id=18010] [quote=Мяукалка post_id=262654 time=1695789451 user_id=20398] Roxette тебе нравится? [/quote] Нравится, к сожалению умерла... [/quote] Да... И долго болела перед смертью, от всех скрывала до последнего... Рак мозга кажется...
Miyav: ↑26 Sep 2023, 23:32
Ama işleri çok aceleye getiriyor!
Evet, ben de aynı şeyi söylemek istedim. Dürüst olmak gerekirse, bir şekilde gerçekten hızlı. Ya etkilemek istiyor ve seni kaybetmekten korkuyor (ve anlaşılabilir!) ya da bir tür niyeti var. Bir şeyleri zorlamıyorum, sadece yüksek sesle düşünüyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
[quote=Miyav post_id=262592 time=1695760344 user_id=20398] Ama işleri çok aceleye getiriyor! [/quote] Evet, ben de aynı şeyi söylemek istedim. Dürüst olmak gerekirse, bir şekilde gerçekten hızlı. Ya etkilemek istiyor ve seni kaybetmekten korkuyor (ve anlaşılabilir!) ya da bir tür niyeti var. Bir şeyleri zorlamıyorum, sadece yüksek sesle düşünüyorum.
Kızları, eşleri, en çok neyin heyecanlandırdığını bilmek isterim, belki birisi bir kadının ağzını çok akıtmanın sırlarını biliyordur))) büyükannemin uyarıcı tarifleri))
🔹 Karımın beni aldattığını öğrendim. 30 yaşındayken aile hayatı çöktü. Kaçtılar. Sevgilisinin yanına gitti. Altı ay uğraştım ve bir kızla tanıştım. Dönmeye başladı. Uzun süre yürüdük, kur yaptım. 1,5...
Last post
Harika Peki deha nedir?
Mantıkta ve vardığınız sonuçların kısalığı. Ustaca olan her şey basittir (c)
Novorossiysk
İyi adam, 43, mizaçlı, boşanmış
Kadın arıyorum ensest konusunda yakın ilişkisi olan bir kızı veya bir oğluyla
Onunla bir aile kuracağım sevginin, karşılıklılığın ve anlayışın olacağı...