erkek çocuklarında bile bu sorunlar var, kızlarda ise daha da fazla, insanlar robot değil, uyaranlara tepki veriyorlar her zaman farklı şekillerde.
Heyecanın olduğu bir durumu tartışıyoruz. Erkekler için kayganlaştırıcı değildir. Bu özel sır, spermin idrar kanalından geçip ölmemesi için salgılanır.
Alena26: ↑27 Sep 2023, 20:34
Ve yıkarken sabun kurur, ayrıca
Cinsel organlarınızı hangi sabunla yıkıyorsunuz? Samimi hijyen için özel bir sabun var.
[quote=Alena26 post_id=263012 time=1695836666 user_id=17991] [quote=Marinka post_id=263007 time=1695836472 user_id= 12161] tekrar öne çıkacak [/quote] erkek çocuklarında bile bu sorunlar var, kızlarda ise daha da fazla, insanlar robot değil, uyaranlara tepki veriyorlar her zaman farklı şekillerde. [/quote]
Heyecanın olduğu bir durumu tartışıyoruz. Erkekler için kayganlaştırıcı değildir. Bu özel sır, spermin idrar kanalından geçip ölmemesi için salgılanır.
[quote=Alena26 post_id=263001 time =1695836041 user_id=17991] Ve yıkarken sabun kurur, ayrıca [/quote]
Cinsel organlarınızı hangi sabunla yıkıyorsunuz? Samimi hijyen için özel bir sabun var.
[quote=Marinka post_id=263014 time=1695836931 user_id=12161] uyarılma olduğunda [/quote] eğer çok fazla yağlanma varsa, o zaman rahatsızlık ortaya çıkar ve belki tahriş olur ve kimse ıslak zeminde yatmak istemez sayfa[quote=Marinka post_id=263014 time=1695836931 user_id=12161] Özel hijyen için özel bir sabun var. [/quote] su her şeyi yıkar Kaç yaşındasın kızım?
[quote=Alena26 post_id=263016 time=1695837142 user_id=17991] [quote=Marinka post_id=263014 time=1695836931 user_id= 12161] uyarılma olduğunda [/quote] eğer çok fazla yağlanma varsa, o zaman rahatsızlık ortaya çıkar ve belki de tahriş olur ve kimse bunu istemez. ıslak çarşafta yat[quote=Marinka post_id=263014 time=1695836931 user_id =12161] Özel hijyen için özel bir sabun var. [/quote] su her şeyi yıkar Kaç yaşındasın kızım ? [/quote]
Ben 31 yaşındayım, ya sen? Su akıp gidecek ve sonra daha fazlası çıkacak.
[quote=Marinka post_id=263022 time=1695837685 user_id=12161] ve daha fazlası öne çıkacak. [/quote], öyle görünüyor ki çocuğun her zaman harekete geçirecek bir şeyi varsa, hazır olacak mısın?
Marinka: ↑03 Apr 2023, 11:10
Peki sabah hazırlanamıyor musun?))
Bunun tam ve eksik uyanmayla ne alakası olduğunu anlamıyorum?
Günlerimiz sabaha bölünmüş durumda , öğleden sonra, akşam ve gece. Şartlı olarak 6 saat. Bu sabah saat 6’dan 12’ye kadar. 12’den 18’e kadar bir gün. 18’den 24’e kadar akşam. Ve gece 00’dan 6’ya kadar.
Sabah seksle ilgili bir soru sordum.
Akşam seksini seviyorsan akşam seksini sevdiğini yaz))) Hayır biri seni sabahları seks yapmaya zorluyor)))
Sabah seksi hakkında ilk olarak "uyandım ve işe koyuldum" diye düşündüm.
Bu daha önce hiç yaşanmamıştı.
Uyanmak, yıkanmak ve kahvaltıdan önce yapmak çok "için"dir.
Genel olarak günün saati benim için önemli değil. Önemli olan, misafirler gelmeden önce bir yere acele etmenize gerek olmamasıdır.
Seks günün her saatinde iyidir.
Sabahın artısı dinlenmiş, taze ve enerji dolu olmanızdır.
These users thanked the author Oyuncu-2 for the post:
[quote=Marinka post_id=186880 time=1680509401 user_id=12161] Peki sabah hazırlanamıyor musun?)) Bunun tam ve eksik uyanmayla ne alakası olduğunu anlamıyorum? Günlerimiz sabaha bölünmüş durumda , öğleden sonra, akşam ve gece. Şartlı olarak 6 saat. Bu sabah saat 6’dan 12’ye kadar. 12’den 18’e kadar bir gün. 18’den 24’e kadar akşam. Ve gece 00’dan 6’ya kadar. Sabah seksle ilgili bir soru sordum. Akşam seksini seviyorsan akşam seksini sevdiğini yaz))) Hayır biri seni sabahları seks yapmaya zorluyor))) [/quote] Sabah seksi hakkında ilk olarak "uyandım ve işe koyuldum" diye düşündüm. Bu daha önce hiç yaşanmamıştı. Uyanmak, yıkanmak ve kahvaltıdan önce yapmak çok "için"dir. Genel olarak günün saati benim için önemli değil. Önemli olan, misafirler gelmeden önce bir yere acele etmenize gerek olmamasıdır. Seks günün her saatinde iyidir. Sabahın artısı dinlenmiş, taze ve enerji dolu olmanızdır.
Eşim sabahları onu sikmemden hoşlanıyor, özellikle de akşamdan kalmayken. Ama ben geceyi uzun uzun ve iyice izlemeyi tercih ederim, böylece her türlü ek sefahat için zaman olur.
Eşim sabahları onu sikmemden hoşlanıyor, özellikle de akşamdan kalmayken. Ama ben geceyi uzun uzun ve iyice izlemeyi tercih ederim, böylece her türlü ek sefahat için zaman olur.
[quote=Marinka post_id=263007 time=1695836472 user_id=12161] Yıkadığınızda tekrar salınacak ve tüm cinsel ilişki boyunca salınacaktır. [/quote] Bir yerlerde sadece içeride salındığını okumuştum. 10 dakika. Yoksa herkes için farklı mı?
Bir adamla yattım, akşam 6’da içime girdi, ertesi sabah saat 9’da doğum kontrol hapı postinor aldım, 600 rubleye 2 tablet, birini hemen aldım, ikincisini 12 saat sonra. Her şeyi zamanında içtim. Bu...
Last post
Kendim için bitki bazlı Zhenale aldım, her şey yolunda görünüyordu.
Sabah işe hazırlanırken televizyonu açtım. Federal kanallardan birinde bir haber programı var, televizyon sunucusu Elena L., kısa etekli, iyi yakalı birkaç tane var. Külotu görünecek şekilde...
Last post
Kocama soracağım. Eğer hoşuna giderse? Bu oldukça yeterli. FFM ayarlandı, kocasını şımarttı ve misilleme olarak MFM’yi şımarttı. FFM iki kez. Bir defasında arkadaşım, bir defasında garajdan...
🎀 Sabah seksini seviyorum. Bütün gün boyunca tarif edilemez bir enerji artışı. Sonra iş yerinde dolaşıyorum, hatırlayarak, titreyerek. Görünüşe göre kokusu hala üzerimdeydi ve duş bile onu...
Last post
Sabah seksini seviyorum, ne yazık ki eşim onu bu kadar sevmiyor (
Sabah uyandığımızda kahve içmek için oturduk ve herkes hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı... Tanya benimle şakalaştı ve Seryozha bazen kuru bir şekilde cevap verdi, utandığı ve utandığı...