Kız arkadaşımın annesini istiyorum.

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Seryozha 966
Potansiyel seks nesnesi
 Kız arkadaşımın annesini istiyorum.

Unread post by Seryozha 966 »

Bir kızla çıkıyorum. Çok seksi bir annesi var ve evli değil. Onu o kadar çok istiyorum ki. Ona nasıl yaklaşabileceğimi bilmiyorum. Ona oral seks yapmaya bile hazırım. Sürekli göğüslerine ve bacaklarına bakıyorum. Ve o bunu fark etti. Nasıl ipucu verebilirsin? Utanıyorum ve istiyorum.
Anna Karanlık
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Kız arkadaşımın annesini istiyorum.

Unread post by Anna Karanlık »

Sergey, her şey basit, eğer ona bir nedenden dolayı baktığını fark ederse ve uzun süredir erkeksizse, o zaman arzunu elde etme şansın olabilir. Üstelik onu sözlü olarak tatmin etmek istemenize aldırış etmeyecektir. Eğer iletişime açıksa ve sempati varsa o zaman kabul edeceğini düşünüyorum. Bir deneyin. İyi şanlar!
Olga Konstantinovna
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Olga Konstantinovna »

Genç adam) sadece bu kadını yalamak istediğini doğru anladım mı? Kızımın böyle bir oğlunun olmaması üzücü. Kabul edebilirim)))
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Andrey ben »

Hayır, burada her şey daha karmaşık - bir kişi daha var - bazıları kız arkadaş, bazıları kız

5 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Siz ve arkadaşınız birlikte annesini ararsanız (örneğin yardım etmek için), o zaman bu tamamen farklı bir durumdur! ;)
These users thanked the author Andrey ben for the post:
İvannavi
Vanya büyük
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vanya büyük »

Yavaşlamayın. Büyük olasılıkla bu anne uzun süredir seks yapmamışsa. O zaman kendisi uzun zamandır sana bakıyor ve belki o da seni memnun etmek istiyor) Seks açısından kesinlikle kuruldan kat kat daha iyi ve kendisiyle daha fazlasını yapmana izin verecek, küçük değil Nihayet. Ona figürü veya poposu hakkında iltifat edin, tepkiyi göreceksiniz ve sonra ne yapacağınızı anlayacaksınız.
Kirya V
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kirya V »

Yuvarlanacaksanız asıl önemli olan yavaşlamamaktır. Olgunlar kendine güvenen insanları sever. Bu yüzden onu sadece eğin ve eğer fazla direnmezse bacaklarını kendi başına açacaktır. Hatta belki önce seni emer, bazı milfler bunu genç erkeklere yapmayı sever.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Seryozha 966: 02 Sep 2021, 17:34 Bir kızla çıkıyorum. Çok seksi bir annesi var ve evli değil. Onu o kadar çok istiyorum ki. Ona nasıl yaklaşabileceğimi bilmiyorum. Ona oral seks yapmaya bile hazırım. Sürekli göğüslerine ve bacaklarına bakıyorum. Ve o bunu fark etti. Nasıl ipucu verebilirsin? Utanıyorum ve bunu yapmak istiyorum.
Siz ve kız arkadaşınız evli olsaydınız büyük bir risk alıyor olurdunuz. Kız öğrenirse bundan pek hoşlanmayacaktır. Ya da onunla dalga geçersen annesinin sana şantaj yapacağını.
Eh, eğer evli değilsen hiçbir şeyi riske atmazsın. En fazla kız arkadaşın seninle çıkmayı bırakacaktır. Ama her şeyden önce onunla evlenmeyi planlıyor musun? Ancak hazır olsanız bile, önemsiz bir şeyden dolayı hala üzülebilirsiniz.

Annesine gelince, bir kompleksin yok ve hiçbir şeyden korkmuyorsun. Unutmayın, aslında erkekler kadınların düşüncelerini okuyabilselerdi yüz kat daha cesur olurlar.
Onun da sizden hoşlanmış olması ve öyle özel bir şekilde giyinmiş olması mümkündür ki size baksın. göğüslerinde ve bacaklarında. Belki siz ona bakarken su sızdırıyor ve sonra banyoya koşup mastürbasyon yapıyor.
O yüzden zahmet etmeyin ve annesiyle konuşun. Önemli olan utangaç olmamak ve bir daire içinde dolaşmamaktır; ayrıca ipuçlarına falan gerek yok.

Olduğu gibi anlatın. Onu çok beğendiğini. Ona baktığınızda hemen ereksiyon başlıyor. Onu istediğini ve çoktan onun hakkında hayaller kurmaya başladığını. Ve bu gece rüyamda ona nasıl oral seks yaptığını, onun sana nasıl oral seks yaptığını ve sonra senin ona girdiğini hayal ettim. Ve en önemlisi, bana her şeyi anlatma.

O halde kesinlikle dokunma aşamasına geçmen gerekiyor. Bir kadınla herhangi bir ilişkinin başladığı yer burasıdır. Yani ona tüm bunları anlattın, sana tavayla vurmadı ve seni evden kovmadı - bu da çiviyi kafana vurduğun anlamına geliyor. Ve ondan sonra göğüslerine gerçekten dokunmak istediğimi söyle. Son iki gündür hayalini kurduğun tek şey bu. Ve sonra, bunu söylediğinde, yazılı olarak izin beklemeyin, gelip göğüslerine dokunun.
Eğer onu itmediyse ve yüzüne vurmadıysa, o zaman çekin göğüslerini elbisesinden veya bluzundan tek tek çıkarıp meme uçlarını öpüyor. Daha sonra tükürükle ıslatın ve parmaklarınızla meme uçlarına nazikçe ve nazikçe masaj yapın. Ama nazikçe.

Meme uçları sertleşmeli ve midede kelebekler uçmaya başlamalı. Her ne kadar herkes için farklı olsa da. Bazı kişilerin sadece alt karın bölgesinde ağrı olur.
Peki o zaman duruma göre değişir. Ama ona kesin ve olumlu bir soru sormak istiyorsan elini tut ve külotunun içine koy. Seks isteyen yetişkin bir kadının elini külotundan çıkarması nadir görülen bir durumdur. Tabi sadece evi ateşe verebileceklerinden korktukları için ve eğer kızı, yani kız arkadaşınız evdeyse.

Genel olarak tüm bunların yapılması gerekiyor Dairede yalnız olduğunuzda ve ikinizden başka kimse olmadığında heyecanlanabilirsiniz. Ve eli külotunuzun içindeyken, eğer sizinle seks yapmayı planladıysa, o zaman en azından penisinizi okşayacak veya bir şekilde yoğuracaktır. Belki pantolonundan çıkarır. Belki de otuzbir çekip ona dokunacak ve senin için tamamen dikleşene kadar bekleyecektir. Ve sonra belki penisinizin başını öpmeye ve onu mümkün olan her şekilde yalayıp okşamaya başlayacaktır. Belki şimdilik burada durur.

Ya da belki seni onun ellerine veya ağzına boşaltmaya karar verir. Ama aynı zamanda, eğer bir fırsat varsa, o senin aletinle meşgulken, onun amına ulaşmayı da dene. Bu da çok önemli çünkü bu aynı zamanda sizin de aşmanız gereken başlı başına bir engel. Yani amına dokunmana izin veriyor. Bu nedenle ayakta durmadan size oral seks yapması onun için daha iyi olabilir. Ya da belki bir yere oturup bir şekilde onun farklı yerlerini okşamak ve belki de kıçını okşayacak şekilde hareket etmesini ve buna göre külotunun içine girmesini istemek daha iyidir.

Eğer oral seks mi yapıyorsun, o zaman bu konuda heyecanlanmalı. Bir kadının bundan tahrik olmaması nadirdir. Tabi eğer dünkü bekaret olabilirse.
Ve eğer heyecanlanırsa, amına dokunmana izin verecektir. Ve sonunda seninle seks yapmak isteyip istemediğinden emin olacaksın. Çünkü eğer isterse orada her şey ıslak olmalı.
Ve eğer orası ıslaksa, külotunu çıkarabilmen için ondan hareket etmesini iste. Yani ondan külotunu çıkarmasını isteme, hayır. Sadece şunu söyle: Kenara çekil ve doğal ol, külotumu çıkaracağım. Ve onları ondan çıkarmaya başla.

O zaman yere, yatağa ya da kanepeye sırt üstü uzanabilirsin ve sikinle bundan sonra ne yapacağını ona bırakabilirsin.
Büyük olasılıkla ayartılmaya karşı koyamayacak ve onun üstüne oturacaktır.
O halde sanırım ona sadece bunu bozmayı öğreteceğim. :-)
Seryozha 966
Potansiyel seks nesnesi

Bildiğim kadarıyla kızı bana, inlemelerini duyduğu için geceleri bir adamın yanına gelip onu becerdiğini söyledi. Ve birkaç aydır yürüyemiyor. Yani gerçekten umursamayabilir.
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ailecek tatil yapın. Bir arkadaşınızla birlikte annenizin ve kızınızın yanına gelin (babanızla birlikte söylemek istedim :) )
Güzel bir ziyafetin ardından odalarınıza gidin.... sonra siz ve siz arkadaşınız odayı değiştirebilir.... ;)
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Andrey I: 02 Sep 2021, 18:50 Ailecek tatil yapın. Bir arkadaşınızla annenizin ve kızınızın yanına gelin (babanızla birlikte söylemek istedim)
Güzel bir ziyafetin ardından odalarınıza gidin.... sonra siz ve arkadaşınız odalarınızı değiştirebilirsiniz.... n
Eh, bu zaten ıslak fanteziler dünyasından. Kızının buna nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz.
Diyelim ki erkek arkadaşının annesini becerdiğini öğrendiğinde nasıl tepki verecek? Yani ne gibi bir tepki verecek?
Ben Oleg’im
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ben Oleg’im »

Dürüst olmak gerekirse çok basit. Eğer ikisi de fahişeyse ikisini de sikmene izin verirler ve tek kelime etmezler. Bunu sırayla yapacaksınız. Bunda yeni bir şey yok. Etrafta bundan çok var ve benim de başıma geldi. O yüzden işemeyin. Devam etmek. Bunlar onlar değil, daha sonra sahip olacağınız diğerleri.
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler

İlk bölüm, annesi duvarın arkasında olan bir adam (heyecan verici sesler, sarhoş), ikinci bölüm ise kızın olup bitenlere verdiği tepkiyi temel alıyor.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Seryozha 966: 02 Sep 2021, 18:34 Bildiğim kadarıyla kızı bana, inlemelerini duyduğu için geceleri bir adamın yanına gelip onu becerdiğini söyledi. Ve birkaç aydır yürüyemiyor. Belki gerçekten aldırmaz.
Hmmmm...
Sizin için çok cesaret verici bir bilgi. Yani biri onu bir süre becerdi ve sonra bıraktı. Ve şimdi iki aydır açlık diyeti yapıyor. Yani, bir süre düzenli sekse alışmayı başardı ve sonra bu çok üzücü - kimsenin umrunda değil. Onun yerinde herhangi bir kadın bu konuda çok endişelenirdi.
Ve işte buradasın. Bacakları olan böyle bir penis. Seni uzun zamandır istiyor olabilir ama sana nasıl bağlanacağını bilmiyor. Muhtemelen kendisinin de bunu size teklif edeceğini ve sizin de onu kızınıza teslim edeceğinizi düşünüyor.

O yüzden endişelenmeyin, çekinmeyin ve çekinmeyin. her şeyden kork. Ve onunla bunun hakkında konuş. Daha sonra bize buradan yazın. Hepimiz burayı gerçekten merak ediyoruz. Ve burada hepimiz senin için endişeleniyoruz, böylece her şey yolunda gider. :-)
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Daha fazlasını söyleyeceğim: ruhen yanınızdayız! :)
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Oleg I: 02 Sep 2021, 19:01 Dürüst olmak gerekirse her şey basit. Eğer ikisi de fahişeyse ikisini de sikmene izin verirler ve tek kelime etmezler. Bunu sırayla yapacaksınız. Bunda yeni bir şey yok. Etrafta bundan çok var ve benim de başıma geldi. O yüzden işemeyin. Devam etmek. Bunlar daha sonra karşılaşacaklarınızla aynı olmayacak.
Şahsen ben kadınlara karşı bu tür tavırlardan hoşlanmıyorum. Aslında...
Onlar fahişe değil. Ve öyle olsa bile. Bunlar onların hayatı ve onlar kendi kendilerinin metresleri ve tüm ahlakçıların canı cehenneme!!!
Gidin bir bakımevine veya bakımevine bakın.

Burada bir hastanede yanımda yatıyordum. Kovid Sonra, iyileştikten sonra, iki haftalığına gaziler için bir hastaneye gönderildim (eve gönderilmeden önce). Ve orada sadece yaşlılar var. Ve onlar da bir zamanlar birinci sınıfa gittiler. Bir zamanlar içlerinden biri bekaretine de dikkat ediyordu. Ve aynen böyle, biri birisine senin bir fahişe olduğunu söyleyerek sitem etti - kim seni sikmek isterse.
Peki, hepsi şimdi nerede? Peki şu anda bu insanlar kimin umurunda, hangisi kiminle sikişiyor? Peki sikişiyor mu?

Kısacası ahlakçıları sikeyim. Size kendisinden bir parça veren kişiye saygı duymanız ve daha sonra bunun için birine çamur atmaya çalışmamanız yeterlidir.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Seryozha 966: 02 Sep 2021, 18:34 Bildiğim kadarıyla kızı bana, inlemelerini duyduğu için geceleri bir adamın yanına gelip onu becerdiğini söyledi. Ve birkaç aydır yürüyemiyor. Belki de gerçekten aldırmaz.
Ne düşünüyorsun? Kız arkadaşın annesini becerdiğini öğrenirse nasıl tepki verir?
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bir kızla konuşurken annesinin memnuniyetsizliğini anlayışla karşılayın. Şaka olsun diye bir akrabanıza yardım etmeyi teklif edin; tepkisine bakın
Serge EKB
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Serge EKB »

Annesi kendine iyi bakıyorsa ve iyi bir figürü varsa, yüzde yüz onu kaldırıyor, kesinlikle böyle bir şey veriyorlar. Bu yüzden genç erkeklerin onlara sahip olabilmesi için iyi görünmeye çalışıyorlar. Böyle insanlarla bilerek tanışıyorum, yaşlı kadınları seviyorum. İlk buluşmada onları yalamaktan bile utanmıyorum, onlar da umursamıyor. Ve sonra zevkle bacaklarını açtılar. Bundan yeni ayrılmış olmam üzücü, yaşamak için başka bir şehre gittim. Aksi takdirde yine de onun gibi biriyle tanışacağım, bir şekilde gençlerden daha seksiler.
Marina 96
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Marina 96 »

Sergey EKB, Yekaterinburglu musun? Hangi bölgedensiniz ve kaç yaşındasınız? Merak ediyorum, yakın zamanda boşandım ve sen ne dersen seninle tartışırım.
Serge EKB
Potansiyel seks nesnesi

Evet buradan. Gottwald’da yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ve hoşlanmadığın şey. Veya uzun süredir seks yapmadınız mı?) Senin gibi insanlarla tanıştım, ilk tanıştıklarında seni beceriyorlar, bir süre sonra zaten diz çöküp çabalıyorlar.
Marina 96
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Marina 96 »

Sergey, söylemek istediğim bu değildi. Demek istediğim, kadınlara bu şekilde davranmamalısın. Bunu sana verebilirler ama sen de onlar için bir o kadar da fahişesin. Yani hepimiz ödeştik, üzgünüm.
Seninle tartışmaya devam edebilirim)
Serge EKB
Potansiyel seks nesnesi

Marina! Toplantımızdan sonra nasıl konuştuğunuzu görürdüm, tabii ki olsaydı) Çok gösteriş yapan ve kendine ait bir şeyler kanıtlamaya çalışan sürtüklerden hoşlanırım. Sonuç olarak sike herkesten daha iyi davranıyorlar!
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Serge EKB: 02 Sep 2021, 21:22 Evet buradan. Gottwald’da yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ve hoşlanmadığın şey. Veya uzun süredir seks yapmadınız mı?) Senin gibi insanlarla tanıştım, ilk tanıştıklarında seni beceriyorlar, bir süre sonra zaten dizlerinin üstüne çöküp çabalıyorsun.
Ama sen boşuna. Bir kadın size cazip bir teklifte bulunduğunu söyleyebilir ve siz de hemen poz verirsiniz; evet, sorun yok. Benim çevremdeki herkes berbat. Peki tüm bunlar neden? Aptal genellikle böyle davranır. Sen bunlardan biri misin?
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Marina 96: 02 Sep 2021, 21:24 Sergey, söylemek istediğim bu değildi. Demek istediğim, kadınlara bu şekilde davranmamalısın. Belki sana veriyorlar ama sen onlar için sadece bir fahişesin.
Evet, evet. Onlara bacaklı bir penis gibi davranıyorlar. Ve fahişe gibi kullanılıyorlar. Ve onlar da bölgedeki herkesi elinde bulunduranların kendileri olduğunu düşünüyorlar. Ve kimin kime sahip olduğu hala bilinmiyor.
Seks olup olmayacağı erkeğe değil kadına bağlı. Ve eğer istemiyorsa, seks olmayacak. Kendisi hakkında ne söylediği ve kendisi hakkında ne düşündüğü önemli değil.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Vasyanitsa: 02 Sep 2021, 21:37
Sergey, söylemek istediğim bu değildi. Demek istediğim, kadınlara bu şekilde davranmamalısın. Belki sana veriyorlar ama sen onlar için sadece bir fahişesin.
Evet, evet. Onlara bacaklı bir penis gibi davranıyorlar. Ve fahişe gibi kullanılıyorlar. Ve onlar da bölgedeki herkesi elinde bulunduranların kendileri olduğunu düşünüyorlar. Ve kimin kime sahip olduğu hala bilinmiyor.
Seks olup olmayacağı erkeğe değil kadına bağlı. Ve eğer istemiyorsa, seks olmayacak. Kendisi hakkında ne söylediği ve kendisi hakkında ne düşündüğü önemli değil.
Makul akıl yürütmeye tamamen katılıyorum! :daypyat:
Serge EKB
Potansiyel seks nesnesi

Herkes beni yanlış mı anladı? Yani kimse kimseyi zorlamıyor, yani her zaman kendi istediği gibi götürülmekten çekinmeyen kadınlar var. Ve kendisinin bundan hoşlanmadığını görürsem asla fazla ileri gitmem.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Seryozha 966: 02 Sep 2021, 17:34 Bir kızla çıkıyorum. Çok seksi bir annesi var ve evli değil. Onu o kadar çok istiyorum ki. Ona nasıl yaklaşabileceğimi bilmiyorum. Ona oral seks yapmaya bile hazırım. Sürekli göğüslerine ve bacaklarına bakıyorum. Ve o bunu fark etti. Nasıl ipucu verebilirsin? Utanıyorum ve bunu yapmak istiyorum.
Ah ah ah, burada öyle uzmanlarımız var!!!
Ona zaten oral seks yaptığını düşün. :smile001:
These users thanked the author Tanuşka for the post:
George
Seryozha 966
Potansiyel seks nesnesi

Başka bir an, geceyi bir kızla geçirdiğimde, daha sessiz olmaya çalışsak da annesi bazen kızının inlemelerini duyuyor ve sanırım onun şaplakları da odasına ulaşıyor. Acaba bu sefer bu konuda ne düşünüyor?
Hafta sonları genellikle geceyi onlarla geçiririm. Annesinin sadece kısa bir elbiseyle dolaşmasını izlemeyi gerçekten seviyorum, hatta bazen bana iç çamaşırı yokmuş gibi geliyor. Mümkünse bu hafta sonu deneyeceğim.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Lanet olsun, ne tür oğlanlar gittiler!?
Bir kızla tanışır, annesinin göğüslerine bakar.
Ah, şimdi ne yapmalıyım??? Tecrübeli bir hanımefendi olduğunu düşünüyorum ve muhtemelen onun çıkıntılı formlarına bakan gözlerinizden ona kayıtsız olmadığınızı anlayacaktır. Önemli olan şu ki, trafik ışığınızın zaten yeşil olduğunu bir şekilde anlamanıza kendisi izin veriyor.

3 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Seryozha 966: 03 Sep 2021, 01:31 Başka bir an, gece bir kızla kaldığımda annesi bazen kızının inlemelerini duyabiliyor, en azından deniyoruz daha sessiz olmak için ve sanırım şaplakları odasına da ulaşıyor. Acaba bu sefer bu konuda ne düşünüyor?
Hafta sonları genellikle geceyi onlarla geçiririm. Annesinin sadece kısa bir elbiseyle dolaşmasını izlemeyi gerçekten seviyorum, hatta bazen bana iç çamaşırı yokmuş gibi geliyor. Belki bu hafta sonu mümkünse sana yaklaşmaya çalışırım.
Kız arkadaşının evde olmadığı ya da mutfakta bir yerde kazara karşılaştığın anı yakalamaya çalış. onu yakaladım ama burada birçok seçenek var.

3 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Seryozha 966: 03 Sep 2021, 01:31 Başka bir an, geceyi bir kızla geçirdiğimde, biz daha sessiz olmaya çalışsak da annesi bazen kızının inlemelerini duyuyor ve onun şaplakları da ona ulaşıyor onun odası. Acaba bu sefer bu konuda ne düşünüyor?
Hafta sonları genellikle geceyi onlarla geçiririm. Annesinin sadece kısa bir elbiseyle dolaşmasını izlemeyi gerçekten seviyorum, hatta bazen bana iç çamaşırı yokmuş gibi geliyor. Belki mümkünse bu hafta sonu sana yaklaşmaya çalışırım.
Önünde kısa bir elbiseyle, hatta çıplak olarak dolaşırsa Bu, kız arkadaşınız boşaldığında ve bunu duyduğunda, tam olarak sizin düşündüğünüzü düşündüğü anlamına gelir. :smile001:
EKB ile Sergey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by EKB ile Sergey »

Her şey basit görünse de. Ama yine de bunu daha hassas bir şekilde yapmamız gerekiyor. Yalnız kaldığınızda, yanına oturun ve elinizi bacağının üzerine koyun ve sessizce onu okşamaya başlayın, konuşmaya başlarken elini çekmezse ve sakin bir şekilde iletişim kurarsa, büyük olasılıkla ondan neye ihtiyacınız olduğunu anlayacaktır. . Ve o bir yetişkin olduğu için meseleleri kendi eline alabilir.
Önemli olan onun istediğini yapmak ve her şey yoluna girecek.
Ivan Priymachuk
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ivan Priymachuk »

Arkadaşlar sizi okuyorum ve fantezilerinize şaşırıyorum, size gerçek hayatımdan ve deneyimlerimden bahsedeceğim, kaygan annelere aşinaydım, çok yaklaştım ama her yerde reddedildim. Bu nedenle yok. fantezileri gerçekmiş gibi gösterme ihtiyacı
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyüleyici »

Bir kızla tanıştığımda ben o zamanlar 20 yaşındaydım, annesi ise 38 yaşındaydı, ince ve boşanmış!
Ve o da böyleydi, biraz şakacıydı, benimle onun hakkında konuşmaktan çekinmezdi. seks! Sonra bir kadın olarak benimle biraz ilgilenmeye başladı.
Kızdan ayrıldıktan sonra onunla iletişim kurmaya devam ettim ve bir gün beni ziyarete davet etti.
Onun öyle olduğunu hissettim beni onun olmaya çağırmak beni becerdi)
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304

Unread post by tenzör »

O4arovatell: 04 Sep 2021, 09:54 Bir keresinde bir kızla çıkmıştım, ben o zamanlar 20 yaşındaydım, annesi ise 38 yaşındaydı, çok zayıf ve boşanmış!
Ve o da böyleydi, biraz şakacıydı, benimle konuşmaktan çekinmiyordu seks hakkında! Sonra bir kadın olarak benimle biraz ilgilenmeye başladı.
Kızdan ayrıldıktan sonra onunla iletişim kurmaya devam ettim ve bir gün beni ziyarete davet etti.
Onun öyle olduğunu hissettim beni onun yerine çağırmak beni mahvetti)
Bu tek seferlik bir şey miydi, yoksa daha sonra onu görmeye mi gittin?
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyüleyici »

Sadece 3 kez aradı.
Seryozha 966
Potansiyel seks nesnesi

Genel olarak dün gece kızın annesiyle böyle bir durum yaşandı. Kısacası adı Olga. Onları ziyaret ediyordum ve emziğim banyodayken annesiyle baş başa kaldık.
Bana kızından önce kızlarım olup olmadığını sordu ve hepsi benimle aynı yaşta mı yoksa daha mı büyüklerdi?
Ben de öyle olduğunu, eğer daha büyüklerse pek fazla olmadığını söyledim. Bundan sonra gülümsedi ve yaş farkına nasıl baktığımı sordu? Ve sonra bir şeyler olduğunu fark ettim.
Bunu ben de yanıtladım, eğer ikisi de sakıncası yoksa neden olmasın. Daha sonra gelecek hafta sonu kızını başka bir şehre kız kardeşini ziyarete göndermek istediğini söyledi. Ve o yokken ben ne yapacağım diye sordu?
Sonra da onun nereye varmak istediğini doğrudan hissettim. Bir kişiyi ziyarete gitmek istediğimi söyledim ve onun evde olup olmayacağını bilmediğim için gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum.
O da her şeyi anladı. Ve bana gitmemi, kesinlikle evde olacağını ve iyi vakit geçireceğimizi söyledi. Tamam dedim, yapacağım.
Sonra bütün akşamı onunla bakışarak geçirdik. Ama fark ettim ki önümüzdeki hafta benimki başka bir şehirdeyken onun yanına geleceğim.
Çok endişeliyim. Bana doğrudan bir şey söylememiş gibi görünüyor ama bu açıdan bakarsanız yani beni evine davet etti.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Şanslısın! Nadir şans! :roll:
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

Seryozha 966: 04 Sep 2021, 13:05 Aslında dün gece kızın annesiyle böyle bir durum yaşandı. Kısacası adı Olga. Onları ziyaret ediyordum ve emziğim banyodayken annesiyle baş başa kaldık.
Bana kızından önce kızlarım olup olmadığını sordu ve hepsi benimle aynı yaşta mı yoksa daha mı büyüklerdi?
Ben de öyle olduğunu, eğer daha büyüklerse pek fazla olmadığını söyledim. Bundan sonra gülümsedi ve yaş farkına nasıl baktığımı sordu? Ve sonra bir şeyler olduğunu fark ettim.
Bunu ben de yanıtladım, eğer ikisi de sakıncası yoksa neden olmasın. Daha sonra gelecek hafta sonu kızını başka bir şehre kız kardeşini ziyarete göndermek istediğini söyledi. Ve o yokken ben ne yapacağım diye sordu?
Sonra da onun nereye varmak istediğini doğrudan hissettim. Bir kişiyi ziyarete gitmek istediğimi söyledim ve onun evde olup olmayacağını bilmediğim için gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum.
O da her şeyi anladı. Ve bana gitmemi, kesinlikle evde olacağını ve iyi vakit geçireceğimizi söyledi. Tamam dedim, yapacağım.
Sonra bütün akşamı onunla bakışarak geçirdik. Ama fark ettim ki önümüzdeki hafta benimki başka bir şehirdeyken onun yanına geleceğim.
Çok endişeliyim. Bana doğrudan bir şey söylememiş gibi görünüyor ama bu açıdan bakarsanız yani beni evine davet etti.
Ah, bu çok ilginç...!
Tecrübeli bir kadınla olan gizli aşk ilişkinizin nasıl bittiğini yazmayı unutmayın. Hepimiz prömiyerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Endişelenmeyin, rahatlayın, her şeyi yapabilir ve her şeyi kendisi yapar, rehberlik eder, gerekirse kaldırır, yerleştirir, endişelenmeyin. Kişisel olarak sizi "neşelendireceğim". :smile340:
Afrod
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Acı - ama çok fazla değil! Hala abartıyorsun... :cat1:
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tanuşka »

niqk: 04 Sep 2021, 20:31 Hasta olun - ama çok fazla değil! Hala abartıyorsun... :cat1:
Onun sadece başarılı olmasını istiyorum. Boş yere gitmeyesiniz diye.
Nikk
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:44, edited 1 time in total.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”