İki fahişeye nasıl gittim! Bölüm 2

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Sergey87
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İki fahişeye nasıl gittim! Bölüm 2

Unread post by Sergey87 »

Lena, onu çıkarır çıkarmaz Yulia’nın olduğu yere gitti. Sonra birlikte geri döndüler ve Yulia bir şeyler çiğneyerek mutfağa bir şeyler yemek için gittiğini söyledi :) gerçekten yemek istediğini söyledi. İşten doğruca eve gittim ve orada yemek yiyecek zamanım olmadı, diyor ki, "benimki beni rahatsız etmeye başladı, bu yüzden kelimenin tam anlamıyla buraya gelip benimle buluşmaya koşmadan önce ona hızlı bir oral seks yapıp kaçtım!" Kahretsin, sanırım onun mutlu bir erkek arkadaşı var, her gün bu kadar zevk alabilir - görünüşe göre birlikte yaşıyorlar. Ve "çabuk" berbat olduğunu söylediğinde ona tamamen inandım..., kimse orada "uzun süre" dayanamayacak! Tam bir pompa... berbat! Yüksek hızlı bir oral seks yarışmasında Yulia şampiyon olacaktı. Bir yerde ortalama olarak normal sağlıklı bir erkeğin orgazmdan önce ortalama 7-8 dakika boyunca ortalama yoğunluktaki penisin sürekli uyarılmasına dayanabildiğini okudum. Ama bana öyle geliyor ki, eğer bu Yulia onu mümkün olan en kısa sürede, tam güçle orgazma ulaştırmak amacıyla, adamın silindirleri doluysa, hızla emerse, tek bir adam 2 dakika bile dayanamaz. Mesela beni ele alırsan, Yulia’ya bir şans verirsen ve mümkün olduğu kadar çabuk ağzıyla boşalmamı sağlarsan, lastik bantsız ve dolu balonlarla benimle 20 saniye içinde ilgilenirdi, artık değil. Çok iyi emebiliyor. Evet, ne yazık ki çok çabuk bitiriyorum. Acaba 1 saat içinde sadece ağzıyla kaç sike hizmet edebilir...? Elbette hızlı ateş olmasa da 10 civarında düşünüyorum. Her üye için 6 dakika yeterlidir. Arkadaşlar, uzun bir süre uzak kaldıktan sonra çoğunuz bu oral seks pompasının 3 dakikalık sürekli çalışmasına bile dayanamadınız.
Kızların sigara içtiği ortaya çıktı ve üçümüz sigara içmeye gittik. sundurma. Hava hâlâ aydınlık ve güneşliydi ama güneş çoktan batmıştı. Locanın perdeleri çekilmişti ve avlu görünmüyordu. Onları açıp dışarı bakmak istedim ama kızlar beni durdurdular ve kafanı dışarı çıkaramazsın, komşular görecek dediler. Görünüşe göre komşulardan şifrelenmişler. Böylece kimse bu evde bir genelev olduğundan şüphelenmesin. Sigara molası sırasında yapılan sohbet sırasında kaç yaşında olduklarını öğrendim. Yukarıda zaten yazdım, görünüşe göre benden birkaç yaş küçükler. Lena bana kız arkadaşımın şu anda nerede olduğumu ve ne yaptığımı bilip bilmediğini sordu. Ben de ona şu soruyla cevap verdim: "Erkek arkadaşın var mı? O da biliyor mu?" O zaman verdiği cevap beni şok etti: "Hangi adam canım?) Zaten çocuklarımız var, ikisi de 3 yaşında, kocaları ! "Ben de o zamanlar hâlâ genç ve acemi olduğum için böyle bir açıklama karşısında elbette şok oldum. Çenem düştü. O zamanlar HİÇ çocuk sahibi olan kızlara bakmazdım! Benim için bunlar kızlar değil, annelerdi. Çocuklarının olması da beni onlardan uzaklaştırdı. Ve onlara karşı hiçbir ilgi yoktu, hatta hiçbir çekicilik bile yoktu. Lena’nın cevabından sonra dünyam alt üst oldu. Tam orada, bu sundurmanın üzerinde. Az önce birinin karısını, birinin "karısını" becerdiğimi fark ettim. Ve çocuğu olanı siktim! Üstelik çok beğendim! :) Diyorum ki o anda dünyam alt üst oldu. Şimdi birinin iki karısı tarafından emiliyordum! Ah...bu mümkün! :) beyler, kocalar, üzgünüm, gerçekten bilmiyordum) Yulia ayrıca bebeğini emzirmeden önce göğüslerinin Lena’nınki gibi dik olduğunu söyledi. Ama sanki çocuk memeyi bütünüyle “yedi” ve o kadar kötü sarktı ki, yazık. Lena da emzirdi ama göğüsleri beslendikten sonra değişmedi - şanslıydı. Ben de kendi kendime düşündüm - bu yüzden Lena’nın vajinası bu kadar geniş - görünüşe göre doğumdan sonra. Ya da belki de hiç bu yüzden değil :) Yavaş yavaş sigara içip sohbet ederken yaklaşık 5 dakika geçti. Kızlar ince cüppelerle sundurmanın üzerinde durarak sigara içmeyi bitirdiler. Sigara içmeyi bitirdiğimizde, Lena’nın bornozunun altından kumaşı kaldırdığında çekici taşaklarının nasıl dışarı çıktığını görünce yeniden heyecanlandığımı hissettim. Tekrar odaya girdik. İkinci perde yaklaşıyordu, 2. tur. Lena’nın bu çıkıntılı sağımları, bu sürahileri, bu göğüsleri beni ne kadar cezbetse de bu sefer Yulka’yı denemeye karar verdim. Cüppesini çıkardı, kazığım yeniden alarma geçmişti. Ona yaklaştım ve tonlu, ince vücudunu okşamaya başladım. Elleriyle elastiki üzerime koydu (bu bir hizmettir). Bu arada Lena da bir yere gitti ve bizi yalnız bırakarak yemek yemeye gitti :) hmm, FFM’yi böyle hayal etmemiştim. Aslında siz birini sikerken, ikincisi kendi işini yapmak için bir yere koşuyor... Daha önce de belirttiğim gibi, Yulia’nın vücudu mükemmel durumdaydı, ince bacaklar, muhteşem elastik bir kıç ve düz bir karın. Ona önden sarıldım ve kıçını hissetmeye başladım. İki sert somun sıkıldığında direnç gösteriyordu. Kıçını biraz yoğurduktan sonra yanında durdum ve düz karnını okşamaya başladım, tuhaftı: Doğum yapıyordu ve karnı doğum yapmamış bir kızınki gibiydi. Muhtemelen vücudunu iyi durumda tutmak için bir şeyler yapıyordur. Tebrikler. Karnıma birkaç kez daireler çizdim, mmmm... ne kadar tonlu, düz ve hassastı, ağrıyan gözler için bir görüntü :) Size nasıl koktuğunu söylemeyi tamamen unuttum - çok hoş bir aromaydı, çok yumuşak ve taze , yakıştı, ince bir sarışın çok yakıştı. Onu daha önce Lena ile aynı pozisyonda duvara çevirdim; kıçını dışarı çıkardı; Zaten sert bir penis haline gelmiş olan vajinanın yumuşak deliğini de hissettim ve içeri soktum. Oooh... Burada zaten başka hisler de vardı, diye düşündüm. Burada vajina arkadaşınınkinden daha sıkı. Evet, vajinası benim için sıkılık açısından idealdi: çok geniş değildi ama çabuk boşalamayacağım kadar da dar değildi. Her ne kadar tuhaf olsa da, kendisi de doğum yaptığı için amcığı hâlâ nispeten dar. Onu yavaş bir tempoda sikmeye başladım, genç orospunun yumuşak vajinasındaki her hareketin hissinin tadını çıkardım, yavaş yavaş tempoyu artırmayı planladım ve sonunda onu doğrudan vurmaya ve yürekten dövmeye geçtim. Genellikle bir kez geldiğinizde ikinci kez gelmeniz daha uzun sürer, kafanın hassasiyeti körelir ve ikinci kez gelmeniz o kadar hızlı olmaz. Genellikle... Ama bir nedenden dolayı, kahretsin... bu sefer değil...:( Penisim onu ​​saran yoğun sıcak kumaşlar yüzünden hala çok iyi hissediyordu, içinde çok hoş bir his vardı ve kayıyordu Sadece bir dakika sikiştikten sonra, bana öyle geldi ki, yakında başka bir boşalma tekrar gelmeye başlayacaktı, söylemeyi tamamen unuttum - kızlar seksten önce amlarını her seferinde kayganlaştırıcılarla yağladılar ve penis özellikle kolayca içlerine kaydı. Yulia duvara yaslandığım ikinci dakikaydı, hızım biraz arttı. Önüm bir patlamayla kıçına çarptı ve kıçını salladı. Her yaklaşımım çok güzeldi... Penisimin başıyla tüm uzunluğu boyunca içeri girip çıkarmaya çalıştım, iki elimle onu belinden tuttum ve göğüslerini yakaladım. Tabii ki, Lena’nın iki olgun memesinden sonra Yulina’nın ince göğüsleri pek sıkılmadı ama yine de avuçlarınızla iki bardak gibi aşağıdan kaldırın, bir araya toplayın ki dağılmasınlar. avuçlarınızda, daha sonra az çok yuvarlak ve hoş bir dokunuş haline gelirler. Yulia’yı bir an bile durmadan becerdiğimden ve onun hoş aromasını soluduğumdan bu yana 3 dakika geçmişti; Boşalmamak için kendimi zor tuttum. Julia itaatkar bir şekilde kıçını dışarı çıkarmış, duvara bastırmış, her itişimde tüm vücuduyla titriyordu ve istediği kadar uzun ve sabırla aletimi ıslak kedisinin içine almaya hazır görünüyordu. İstediğim süre boyunca aletimle onun vajinasına vuramayacak olmam çok yazık. Eh...ateş hızım olmasaydı...ve sürtükler bile güzeldi, bu da sonu önemli ölçüde hızlandırıyor. Julia tamamen sessiz kaldı, inliyormuş gibi bile yapmıyordu. Dördüncü dakikada hareketlerimi biraz daha hızlandırdım. Daha da hızlanıp en azından birkaç dakika doğrudan ona vurmaya devam etmek isterdim ama bunun son olduğunu hissettim... ve birkaç dakika daha bunun mümkün olmayacağını hissettim. Yulina’nın sıkı vajinası da benim mütevazı, hassas "arkadaşımı" hızla mağlup etti. Lena’da olduğu gibi eski şemaya göre geri dönüşü olmayan bir noktaya gelindiğini hisseden ben, Yulia’yı çok çabuk becermeye başladım. Vajinasına yaklaşık 20 hızlı ve güçlü hamle daha yaptıktan sonra boşalmaya başladım, ancak yarım dakika daha onu sikmeye devam ettim ve sonra yavaşladım ve penisimdeki her şeyi duvarlara doğru sıkıştırmak için yavaş hareketlere devam ettim. vajinasının son damlasına kadar. Şu ana kadar elde ettiğim sonuçlar şöyle: iki ağızla 8 dakika oral seks, ardından Lena’yla 2 dakika sikiş, ardından Yulia’yla 4 dakika sikiş. Seyrek olarak. Birisi bu tür sonuçlara gülebilir, bırakın gülsün. Size sadece abartmadan ne olduğunu ve yaklaşık olarak ne kadar sürdüğünü anlatıyorum. Hmm, biz hızlı atıcılar için bu dünyada yaşamak hiç de kolay değil:( Sanki daha yeni başladım ama çoktan bitirdim... Yatağa uzanıp dinlenmeye karar verdim. Tam o sırada Lena geri döndü. , bornozunu çıkardı ve o ve Yulia yanıma uzandılar. Balonlarım iki kez boşaltıldığında, göğüslerinin serinliği artık beni o kadar etkilemiyordu. Lena, yüzüstü uzanıp rahatladım. Kızlar kendilerine ait bir şeyler hakkında, günlük endişeler hakkında konuşmaya başladılar, periyodik olarak ortak arkadaşlarından birini tartıştılar ve bazen bana bir şeyler sordular, orada uzanıp 4 el masajı yaptırdım. hayatım, bu arada, bu akşam çok şey yaşadım, sadece keşiflerle dolu bir gün, 2 vajina, 4 el geçti! 10 dakikalık masaj geçti, minnettarlıkla kızların sırtını ve kıçını da okşamayı teklif ettim! memnuniyetle kabul ettiler. Yer değiştirmeye başladık - ayağa kalktım ve kızlar uzandı. Yulia, burada gerçek bir hikaye anlattığımı tekrar ediyorum ve bunlar olsa bile olan biteni kaçırmıyorum. pek de hoş ayrıntılar değil... Uzun lafın kısası, uzanmak için yuvarlanırken... osurdu... Neyse! Osurdu! Kahretsin! Ben, gerçek bir beyefendi gibi, bundan korkmuş olmama rağmen bunu göstermedim. Keşiflerim bugün de devam etti: İlk defa bir kızın osurduğunu duydum. Ancak Yulia şaşırmadı ve oldukça sakin bir şekilde şöyle dedi: "Üzgünüm, sanırım iyi yedim :)." Sanki hiç umursamıyormuş gibi hiç utanmıyordu. Hiçbir şey olmamış gibi davrandım ve sadece tamam, hiçbir şey olmuyor dedim, hatta kızlardan da onaylayıcı bir tepki aldım. Mesela bu normal bir adam, uygun tepki veriyor. Ve sonra Julia bir keresinde müşterisiyle seks sırasında nasıl osurduğuna dair başka bir hikaye anlattı. Ve ona şöyle dedi - kahretsin... yatakta osuruyor musun falan!? Ve bu yüzden ona saldırmaya başladı. Ereksiyonunu kaybetti. Görünüşe göre bu onun için bir travmaydı. Müşteriler farklıdır. Neyse, bu olayı hemen unutmaya ve fazla önemsememeye çalıştım. Evet, hepimiz insanız ve bu herkesin başına gelebilir, hatta güzel bir kızın bile. Ve evet, kızlar da osurur :) Tamam, devam edelim, burada iki seksi fahişeye masaj yapıyorum. İki mezuniyetten sonra cesaretimi biraz geliştirmem gerekiyordu! 5 dakika daha sırtlarını ve popolarını okşadım. Bu da güzeldi, özellikle iki kıçı aynı anda hissetmek :) Lena bir defasında Yulia’ya dönerek şöyle demişti: "Ah..buraya yerleştik, bize para ödeniyor ve ayrıca bize masaj da yapıyorlar!" Ve sonra birkaç sözle bu akşamı iki genç ve güzel kızla birlikte geçirmeye nasıl karar verdiğimi onayladı. Julia bana karşı sessizdi. Birlikte geçirdiğimiz 2 saat boyunca birbirimize 6-7 cümle söyledik. Ama Lena benimle çok arkadaş canlısıydı. Kaşıma hareketleriyle sırtlarını hafifçe ovmaya başladığımda hemen tepki gösterdiler: hayır, hayır, kaşımaya gerek yok, yoksa tırnaklarda izler olacak, o zaman kocalarımıza nereden geldiklerini nasıl açıklayacağız! ? Bu fahişeler kurnaz, diye düşündüm, nasıl şifreliyorlar. Keşke kocalarınız şu anda ne yaptığınızı bilselerdi, sırtlarındaki izler umurlarında olmazdı :) Masajı bitirdim ve tekrar sigara içmeye çıktık, orada kızlar bana yetiştirmenin zorluklarını ve yüksek masraflarını anlattılar. bir çocuk, kocalarının maaşlarının ne kadar yeterli olmadığını ve onların (kızların) “ikinci işinin” buna ne kadar yardımcı olduğunu anlatıyor. Diyorlar ki - işi zevkle birleştiriyoruz, dışarıdan sevdiğimiz kişilerle zevk için sevişiyoruz ve bunun için de para alıyoruz. Ancak tüm müşterilerin içeri girmesine izin vermiyoruz, sadece sempatiden dolayı, görünümün normal olduğunu söylüyorlar. Ve sonra her türden cesedin buraya geldiğini söylüyorlar. Hemen ormana girdiler ve onları görmezden geldiler. Kızlar işten sonra bazen bir müşteriyi alıp ailelerinin yanına gideceklerini söylüyorlar. Ve kocalarına işe geç kaldıklarını söylüyorlar. Bazen hafta sonları kocalara, kız arkadaşlarıyla yürüyüşe çıkacakları ya da alışveriş yapacakları söylenir ve kocalar bütün gün müşteri kabul etmek için buraya gelirler. Günde 4-5 müşteri kabul ediyorlar. Biz böyle yaşıyoruz diyorlar. Ancak yine de şikayet etmiyorlar. Bu şekilde para kazanmanın hoşlarına gittiğini söylüyorlar. Özellikle sinir bozucu değil. Özellikle de benim gibi genç, hoş Rus adamlar geldiğinde gerçekten mutlu olduğumuzu söylüyorlar! Genç bir vücut her zaman hoştur) Ereksiyon olamadığınız için öfkesini sizden çıkaracak olanın iğrenç, şişman ve sarkık yaşlı bir osuruğun olmamasından memnunuz. Kısacası kızlar müşteri konusunda seçicidir. Acaba kocalarından biri ya da kocasının arkadaşları bir anda bir kızla rahatlamak istese, profildeki numarayı ararsa ve karşıdaki kişi onun karısı ya da arkadaşının karısı olursa... ve birbirlerini seslerinden tanırlarsa ne olur acaba? ses :)) ) utanç)
Bu arada toplantımızın üzerinden neredeyse bir saat geçmişti. 2 saat almamın boşuna olmadığını düşündüm, yoksa şimdi gerçekten seks yapmadan ayrılmak zorunda kalacaktım. Dışarıda hava kararmaya başlamıştı.
Kızların arasına tekrar yatağa uzandım. Kız arkadaşlar beni tekrar öpmeye, sürtünmeye başladılar, ben yine heyecanlanmaya başladım ama ilk iki seferki kadar hızlı değil, ellerimle vücutlarını okşadım. "Arkadaşım" yeniden ayağa kalkmaya başladığında Lena bir prezervatif çıkardı ve aynı favori teknikle onu taktı). Şunu fark ettim: "İlk kez böyle bir elastik bant takmayı bilen birini görüyorum." Cevap verdi: "Bu bir deneyim :)". Ve yan yatarak, bacaklarıma yaslanarak beni emmeye başladı. Başına bir şey geldi ama o bunu biraz daha aktif ve ilgiyle yapmaya başladı. Belki sohbetimiz onu biraz gevşetti ve ben ona biraz daha “yaklaştım”, bilemiyorum. Penisimden yumuşak ve uzun süreli bir zevk aldım. Bunlar ağzının ıslak, inanılmaz derecede hoş, horoz okşayan hareketleriydi. Ben sırtüstü yatıyordum, Lena solumda yatıyor ve emiyordu ve Yulia sağımdaki yatağın kenarında oturuyor ve elleriyle gövdemi okşuyordu. Bir vücut geliştirmecinin şekline sahip olmakla övünemem, ancak birkaç yıldır ara sıra spor salonuna yaptığım ziyaretler, mütevazı da olsa, bazı sonuçlar getirdi. Görünüşe göre Yulia, bazı yerlerde biraz sportif bir gövdeyi andıran benim hoşuma gitti. Bu arada Lena durmadan, ara vermeden, dikkati dağılmadan emmeye devam etti. İyi kız :) Acaba kocasını derinleştiriyor mu...? Üzerinde çelenklerin zar zor görülebildiği etli göğüsleri, yatakta yanında yatıyordu, birbirine bastırılmıştı, çok ulaşılabilir, çok çekiciydi. Avuçlarımı bir mıknatıs gibi kendilerine doğru çektiler. Onlara sakince bakamazdım. Onlara bakar bakmaz hemen onları üstlenmem gerekiyordu. Onlara uzandım ve parmaklarımı aralarında ileri geri hareket ettirdim. Çok güzeldi. Ne kadar yumuşak, kadifemsi, elastik bir cilt. Ayrıca normal şartlarda bakılması bile uygunsuz sayılabilecek bu muhteşem göğüslerin burada olduklarını fark edince heyecanlandım; kontrol etmek için onlara yan gözle bakmanız ve kendi kendinize şunu düşünmeniz gerekir: "siktir, ne memeler!"; ama artık o kadar erişilebilirler ki, artık onlara istediğiniz gibi dokunabilirsiniz ve sahibi buna hiç de karşı değil. Artık bütün bu edep sınırları silindi. Artık onlara utanmadan bakmakla kalmıyor, aynı zamanda yüzsüzce istediğiniz kadar tokatlayabiliyordunuz ve sahipleri bunu hiç umursamadı. Göğüslerine dilediğiniz kadar dokunulmasına izin verdi ve nazikçe emmeye devam etti. Mutluluk! Julia her yerimi, özellikle de göğsümü okşamaya devam etti ve ben de orada yattım ve onun bana dokunması daha hoş olsun diye kasıtlı olarak kaslarımı gerdim. Kesinlikle hoşuna gitti, karın kaslarıma, göğsüme ve omuzlarıma bakarken bunu gözlerinde görebiliyordunuz. Böylece beş dakikalık hoş ve yumuşak bir oral seks geçti. Penisim böylesine seksi, büyük memeli bir orospu tarafından ağzıyla hoş bir şekilde okşuldu. Ne kadar hoş ve güzeldi. Sonra Yulia komodinden bir tüp kayganlaştırıcı aldı, biraz sıktı, vajinasına sürdü, Lolipop’u Lena’dan aldı, ağzına aldı, birkaç saniye emdi, o zamanki gibi değil ama sadece düzenli emme, klasik ve beni bir kovboy kız gibi sürdü. Eliyle penisi aldı, biraz yukarıya yükseldi, amının içine soktu ve yavaşça üzerine oturarak tamamen kendi içine itti. Lena yine bir yerde yürüyüşe çıktı. Bir kızı sikmeye başladığımda, ikincisi her zaman bir yere gitti :( Penisin hislerine odaklandım. Yumuşak ve çok hoş bir şekilde sonuna kadar amının içine kaydı. Julia hareket etmeye başladı. İlk başta yukarı ve aşağı hareket etti , tekrar yükselip alçaldı ve kendini sonuna kadar penisin üzerine itti. Sonra hareketlerini başkalarına değiştirdi: sanki penisini vajinasına sürtüyormuş gibi pelvisini ileri geri hareket ettirdi. Kahretsin, ne kadar güzeldi! Sıcak, ıslak kedisi tıpkı kendisi gibi içinde kıvranıyor, okşayan duvarlarıyla penisimi her yönden hoş bir şekilde tedavi ediyor gibiydi. Üzerime oturdu ve sikimi sikti. Rahat bir şekilde yattım. Artık daha fazla dayanmak için zorlanmaya gerek yoktu. İki kez bitirdikten sonra kesinlikle nispeten uzun bir süre dayanabildim. Göğüsleri önümde asılı duruyor, sallanıyor ve birbirine çarpıyordu, ben de Lena gibi şimdilik onlarla oynamaya karar verdim. Yulia bana amıyla mastürbasyon yaparken, ben de onun ince göğüslerini bir yığın halinde topladım ve sanki avuçlarım bir sutyenin kaplarıymış gibi göğsüne bastırdım. Bu formda çok baştan çıkarıcı görünüyorlardı. Yani Yulia yaklaşık 5 dakikadır sikimle kendini beceriyordu, şimdi hızlanıyor, bazen yavaşlıyordu. Yavaşça hareket ederken gözlerini kapattı, başını geriye attı ve eğleniyormuş gibi görünüyordu. Ve hızlandığında sanki bakışlarıyla soruyormuş gibi gözlerimin içine bakmaya başladı: “Bunu nasıl buldun? Bakalım buna ne kadar dayanabileceksin." Ama her şey kontrolüm altındaydı, özellikle hızlı hareket etmesi benim için çok keyifliydi. Cevap olarak gözlerinin içine şu düşünceyle baktım: "Siktir git, beni artık çok kolay yeneceksin, kaltak." Sonra ben de biraz hareket etmek istedim. Belinden tuttum, dizlerimi büktüm, ayaklarımın üzerine yaslandım, kıçımı hafifçe yataktan kaldırdım; Yulia durdu, hareket etmeyi bıraktı ve ben onu hemen hızlı sürtünmelerle aşağıdan becermeye başladım. Ellerini göğsüme yasladı, başını geriye attı ve bu arada aletim onu ​​makul ve oldukça hatırı sayılır bir hızla yoğururken itaatkar bir şekilde dayandı. Onu çok hızlı ve sert bir şekilde dövmeye başladım, her darbemden sonra nasıl zıpladığını ve göğüslerinin ne kadar yoğun bir şekilde titrediğini izledim. Ona çarpmaya ve olabildiğince sert bir şekilde sıçramaya çalıştım. Bütün aptallığımla onu sonuna kadar sikmeye çalıştım. Titreyen bir sesle hafifçe inlemeye başladı çünkü darbelerden her yeri titriyordu. Acaba ben onun deliğine sertçe vurduğum sırada ne hissetti acaba? Onu tüm gücümle becerdim, belinden tuttum ve aşağıdan gelen güçlü saldırılarım yüzünden benden uçup gitmesin diye onu sikime bastırdım. Eğer onu sikerken ellerimle tutmasaydım kazara onu üstümden atabilirdim çünkü ben 90 kiloyum, o ise 50-55 kilo civarında. Fark neredeyse 2 kat. Bu pozisyonda ve bu kadar hızlı sevişmekten bacak kaslarım ağrımaya başladı; Sabırlıydım ama yanmaya başlamaları için yaklaşık bir dakika yeterliydi. Tekrar uzandım ve ona, dolgun vajinası penisimi şefkatle kucaklayan bu ince kaltağa tekrar hareket etme fırsatı verdim. Az önce yaşadığı sert darbeden sonra gözle görülür şekilde daha yavaş hareket etmeye başladı ve görünüşe göre aklı başına geldi. Yaklaşık 8 dakikadır sevişiyorduk. Benim için bunlar rekor rakamlardı. Ve onu biraz dövdükten sonra nihayet spermin tekrar geldiğini hissettim. Yulia’ya boşalmak üzere olduğumu söyledim, o da sanki penisimi sıkı deliğiyle hızla sarsıyormuş gibi pelvisinin daha aktif ve hızlı hareketleriyle tepki verdi. İnanılmaz memnun oldum! Beni mağlup ettiğini anlayınca şakacı bir şekilde gülümsedi ve gözlerimin içine bakarak serbest kalmamı bekledi. O an yüzü ne kadar güzeldi ve onun her yerine boşalmak istedim. Yarım dakika daha, vajinasıyla hızlı ve hızlı bir şekilde penisimi boşalmaya hazır hale getirdi. Beni tekrar boşalttığı için mutlu görünüyordu. Ve böylece bir saatten fazla bir süre içinde üçüncü kez tekrar geldim. Julia üzerime oturmaya devam etti ve penisim sertliğini kaybetmeye başlayana kadar yavaşça beni kedisiyle parmaklamaya devam etti. Daha sonra üzerimden kalkıp odadan çıktı. Lastiği çıkardım, orada neredeyse hiç sperm yoktu. Kızlar ıslak ve yumuşak delikleriyle iyi iş çıkardılar ve balonlarımı tamamen boşalttılar! Orada uzandım ve dünyanın en mutlu adamı gibi hissettim) ne kadar berbat bir şey - istediğin kadar kaygısızca sikişmek; iki genç fahişeyi sırayla becer; Artık delikleriyle bana dilediğim kadar hizmet edecek iki genç orospudan oluşan mini bir haremim var. Daha sonra kızlarla sigara içmeye çıktık. Hâlâ yaklaşık 40 dakikalık süre kalmıştı ve kendimi artık seks istemediğimi düşünürken yakaladım. Yattım. Bir saat içinde üç kez boşalmayı dene ve sonra bana daha fazlasını isteyip istemediğini söyle? Sanırım kız arkadaşlarımdan bana masaj yapmalarını isteyeceğim çünkü "her şeyin parası ödendi" ama muhtemelen eve gideceğim. Kız arkadaşlarım sırtımı, kalçamı ve bacaklarımı okşamaya başladılar. Bir süre daha orada yatıp konuşmalarını dinledim. Ama çabuk sıkıldım ve neredeyse bayılıyordum :). Hayır, bu işe yaramayacak. Sonunda paramın çoğunu verdim ve kullanmıyorum öyle mi? Hayır, bunu yapamazsın. Kız arkadaşlarıma eğer yine de başarılı olursam son bir kez daha deneyeceğimi, son bir deneme yapacağımı söyledim. Tekrar isteyene kadar biraz daha beklemem gerekiyor. Görünüşe göre Yulka’yı zaten iki kez becerdim, ama Lenka’yı yalnızca bir kez ve bu çok saçma bir 2 dakika sürdü. Bu kadar harika göğüslere sahip bir sürtüğün ilgisinden mahrum kalmak benim açımdan adil olmaz. Lena’ya onu tekrar becermek istediğimi söyledim. O umursamadı. Tabii sonuçta, son bir buçuk saatte onu sadece 2 dakika becerdim :) henüz parasını kazanmadı. Sonra yatağın arkasına oturdum ve tahrik olmaya çalışarak tekrar göğüslerini yakaladım. Yulia ilk önce yatağın yanına oturdu ve arkadaşının göğüslerini yoğurmamı izledi. Sonra arkama oturdu, arkamdan bana doğru bastırdı ve göğsümü, karnımı ve omuzlarımı nazikçe okşamaya başladı. Üçümüz tren gibi oturuyorduk. Lena’nın göğüsleri harikalar yaratabilir: Kısa bir süre sıktıktan sonra "dövüşçümün" bir şekilde yüzüstü pozisyonundan kalktığını hissettim. İktidarsız insanları tedavi etmeli! Bu sağımlarla herkes ereksiyona kavuşabilir. Yaklaşan savaş için doğru boyuta gelene kadar bekledikten sonra Yulia’dan bana bir prezervatif daha vermesini istedim. Tabii bu toplantıdan önce prezervatif almıştım, ucuz olanı ama kızların yanına gelip çıkardığımda kızlar “hayır bizimkini kullanalım” dediler. Daha pahalı ve daha kaliteli görünüyorlar. İtiraz etmedim. Bu sefer lastiği kendim taktım. Penis biraz yumuşaktı ve dördüncü geçişte artık o kadar kolay sertlik kazanamıyordu. Yeterince sağlam değildi. Bu sırada Lena deliğini kayganlaştırıcıyla hazırladı. Ona nasıl ayağa kalkacağını söyledim - kıçı bana doğru olacak şekilde yatağın kenarında dört ayak üzerinde durdum, böylece yatağın yanında dururken onu rahatça sikebilirdim. Lena ihtiyaç duyduğu şekilde ayağa kalktı, ben de yürüdüm ve denedim - mükemmel; onun kedisi benim sikimle aynı seviyedeydi. Ancak sertlik gelmedi. Sikimi Lena’nın kıçına tokatladım, karıştırmaya çalıştım, amının içine sokmaya çalıştım ama çok yumuşaktı ve işe yaramadı :( ve sonra Yulia (onun sayesinde), yatakta oturan Yulia (onun sayesinde) Solum, yardımıma geldi, garipliği fark etti, yorgun "dostuma" doğru eğildi ve dudaklarının hafif emme hareketleriyle onu ağzına aldı, aktif olarak başımı emmeye başladı ve 30- içinde. 40 saniye sonra cıvatam tekrar kanla doldu ve savaşa hazırdım, bir yerlerde porno filmlerin çekildiği büyük film setlerinde her zaman profesyonel bir oral seks kadınının görev başında olduğunu okudum. çekimler arasında (benim gibi) yukarı çıkıyor ve oyuncu dinlenirken penisinin sağlam kalması için onu sessizce emiyor Ve şimdi Julia da aynısını yaptı. Eliyle penisin sert olduğundan emin oldu ve emmeyi bıraktı. Bunca zaman boyunca Lena benim onu ​​yerleştirdiğim yerde durup arkasında olup bitenlere baktı. Ve herhangi bir ön sevişme veya hassasiyet olmadan, yaklaşık 20 cm’lik tüm cümlelerini ve çok yavaş ve yavaş emdiğinde nasıl hızlanmasına izin vermediğini hatırlayarak, hemen, keskin ve sert bir şekilde içine soktum. Ama öyle görünüyor ki o kadar da kabalık hissetmiyordu çünkü dürüst olalım, bu pis fahişenin deliği benden önce onlarca müşteri tarafından sikilmişti ve oldukça genişti. Penisin aktif olarak uyarılması, gevşememesi için hemen iyi bir adım attım ve ilk saniyelerden itibaren onu hızla dövmeye başladım. Bundan önce "kavgadan" önce iyice dinlendim ve rahatladım; sonra ereksiyona ulaşmayı başardım ve şimdi sert sekse hazırdım, zar zor kendimi tutarak Lena’yı ilk kez becerdiğimde hayalini kurduğum vuruşun aynısı için. Şimdi onunla eğlenmeyi planladım. Onu ellerimle kalçası ile beli arasındaki yerlerden tuttum ve sadece amına doğru güçlü ve hızlı ileri hareketler yapmakla kalmadım, aynı zamanda onu ellerimle kendime, penisime doğru her hareketimle çektim. kahrolası bir hareket, öyle ki aletim olabildiğince sert bir şekilde, acımasızca, tam güçle ve tabii ki sonuna kadar onun deliğine girdi. Orada öylece durup onu becermedim, tembelliği yüzünden bu pis sürtükten intikam aldım. Ağzıyla ne yapması gerektiğine gelince, şimdi benim için açtığı ıslak deliğini kapatsın ki ben de onu tekrar dolan penisimi tatmin etmek için kullanabileyim ve Lena’nın sıcak ve kendinden emin bir şekilde penisini itebileyim. tekrar tekrar hoş vajina. Uyarılma durumum gayet iyiydi, penisim bir nöbetçi gibi duruyordu, aynı zamanda boşaltılacak hiçbir şey kalmamıştı... zaten son aşamada zar zor yeterli sperm vardı; ve hassasiyeti önceki ziyaretlerden sonra önemli ölçüde körelmişti ve bu tek bir anlama geliyordu - artık sadece kahrolası bir süpermenim ve artık her şeyi, hatta en dar ve sıkışık deliği bile, benden merhamet isteyene kadar sikebilirim. Penisin bir kızın kavrayıcı, saran, yumuşak, sıcak ve nemli yumuşaklığına nüfuz etmesinin bu ilahi hissinin tadını çıkarırken, ister ağız ister vajina olsun, 10 dakika veya daha fazla boşalamayan bu adamları ne kadar da kıskanıyorum. durmak bilmeyen hızlı sürtünmelerden! Bunu nasıl yapıyorlar? Mutlu insanlar. Ama şimdi bu benim için de bir süreliğine mümkün oldu, tek şartla - penisin hassasiyeti düşüktü ve Lena’nın deliğinin içinde nasıl kaydığını hafifçe hissettim. Tabii şimdi onunla sikişmek, fiziksel zevkten çok görsel, estetik ve ahlaki bir zevk alıyordum. Penisin içeri doğru kaydığını hissettim ve nasıl dışarı çıkıp bu büyük memeli fahişenin vajinasında tekrar kaybolduğunu gördüm. Ancak artık canlı fiziksel hisler yoktu. Ama artık uzun süre sevişebilirim... ah evet... bu sadece bir rüya! Bu fahişeler beni birer birer emdiklerinde zaten tam bir fiziksel zevk alıyordum; ve onları ayakta becerdiğimde, duvara bastırdım; ve Julia üzerimde otururken kendini becerdiğinde. Şimdi büyük memeli bir fahişenin sikinizle sert ve hızlı bir şekilde dövülmesi sürecinden zihinsel olarak sert ritmik sikişme sürecinin tadını çıkarmanın zamanı geldi. Yaklaşık 5 dakikadır aralıksız yaptığım şey bu! Ve en ufak bir his yoktu, boşalmanın geldiğine dair en ufak bir ipucu bile yoktu. Kendimi seks makinesi gibi hissettim. Boşalmamak ne kadar şaşırtıcı. Artık boşalma yoktu. Tamamını kullandım. İlk başta onu saniyede yaklaşık 3 vuruşla hızlı ve sert bir şekilde becerdim, sonra onu bu kadar hızlı dövmekten biraz yorulduğum için hızımı yavaşlattım. Biraz yana eğildiğimde büyük göğüslerinin arkasından nasıl göründüğünü gördüm, onu sikerken göğüslerinin nasıl kıyaslanamaz bir şekilde sallandığını izledim. Her hamlemde tepkisel olarak titrediler ve devasa sarkaçlar gibi ileri geri sallandılar. Buna sonsuza kadar bakılabilir. Onları ellerimle almak istedim ama çok uzaktaydılar ve onlara zar zor ulaşabiliyordum. Ama yine de bir şekilde onu çıkardım ve iki elimle tuttum. Ah evet... Hayatımın geri kalanında bu göğüsleri ellerimde tutmaya hazırım! Daha sonra, hızımı saniyede 2 sürtünmeye düşürdüğümde, eğildi ve onu... yani sadece memesini... yatağa indirdi. Göğüslerini yatağa indirdi ve aynı zamanda başını indirip kollarını öne doğru uzattı. Onu saniyede yaklaşık 2 itme hızıyla sikerken, ilk başta seçtiğim hızdan sonra tüm vücudum kas gerginliğinden dinleniyordu ve bu orospu bu pozisyonda durdu, sırtını büktü ve kıçını yukarı kaldırdı. Evet, muhtemelen bütün erkekler, sadece sikişmekle kalmayıp, bir orospuya yeterince uzun ve yoğun bir şekilde vurduğunuzda kasların ve nefes almanın ne kadar çabuk tıkandığını biliyor. Bu yüzden dönüşümlü olarak onu yavaşça siktim, sonra durmadan ve ona bir saniye bile dinlenmeden hızlı bir şekilde vurmaya geçtim. Hızlanmaya devam ettim ve sonra yavaşladım. Bunca zaman fahişe tekdüze ve eşit bir şekilde inledi. Lena’yla birlikte olduğum bunca zaman boyunca, Julia solumda durdu ve heyecanla ve aktif bir şekilde beni, gövdemi ve kollarımı okşadı, vücuduma o kadar ilgili bir bakışla baktı ki... bir an beni istediğini bile düşündüm, ama bu bunun doğru olup olmadığı pek olası değil; bu onun sadece para için yaptığı bir iş. Muhtemelen kız arkadaşının sert vuruşunu görünce biraz tahrik olmuştu, ama fahişelerin asla bir müşteriyle heyecanlanmadığını, kendilerine hiçbir zevk vermeden mekanik olarak onunla seviştiklerini söylüyorlar. Ancak bunu hiç umursamadım. Benim için önemli olan kendimi iyi hissetmem, fahişelerin yumuşak deliklerinin sikimi istediğim gibi okşaması. Buraya tanımadığım bu iki fahişenin ağızları ve vajinalarıyla sikimi pislemek için aptalca geldim. Onların zevki hiç umurumda değildi. Ben de büyük memeli fahişeyi becerdim, onun duygularını hiç umursamadım. Penisimle mekanik olarak aktif bir şekilde yumuşak vajinasına vurduğumda tamamen gergindim; tüm kol kaslarım, omuzlarım, göğüs kaslarım ve karın kaslarım gergindi. Yulia muhtemelen vücudumun tüm kaslarının gergin görünmesini beğenmişti. Muhtemelen bana öyle bakıp beni bu kadar çılgınca okşamasının nedeni de bu, yine göğüs kaslarına, omuzlara ve karın kaslarına özellikle dikkat ediyordu. Ve Lena’yı ne kadar hızlı dövmeye başlarsam, Yulia da beni o kadar aktif bir şekilde okşamaya başladı. Ve aniden sordu: "Muhtemelen sallanan sandalyeye mi gidiyorsun?" “Evet, bazen oluyor” diye cevap verdim ve inleyen orospuyu sikmeye devam ettim. Hala doğal olmayan bir şekilde inledi. Yaklaşık 8 dakikadır onu beceriyordum ve tüm bu süre boyunca oldukça aktif bir şekilde hareket ediyordum. Yorulmaya başladım. Artık onu becermekten sıkılmaya başlamıştım. Penisimin yorgunluktan sertliğini kaybettiğini ve Lena’nın vajinasında gevşemeye başladığını hissettim. Son gücümle hızlandım ve onu olabildiğince hızlı bir şekilde dövdüm. Artık hareketlerimin çılgın hızını ve gösterdiğim çabayı hatırlayarak, bir süreliğine saniyede yaklaşık 4 sürtünme hızına ulaştığımı düşünüyorum! 4 adam! Fiziksel olarak bunu daha hızlı yapamazdım. Ama bu bile işe yaramadı. Dövüşçüsüm orada hiçbir şey hissetmeyi tamamen bıraktı. Lena’nın yırtık vajinasının artık ereksiyonumu sürdürmeme yetmediğini anladım. Aletimin üzerinde daha yoğun bir baskıya ihtiyacım vardı. Bundan sonra ne yapacağımı acilen bulmam gerekiyordu. Penisimin hissetmesi ve artık tamamen düşmemesi için daha sıkı ve dar bir şeye ihtiyacım vardı. Yulina’nın boğazı bu amaçlar için idealdi. Evet, şimdi beni okşayıp dokunurken bariz bir zevk yaşayan bu orospunun tatlı ağzıydı. Tanıştıklarında beni çok büyüleyen bu dolgun dudaklı ağız, benim temel ve kirli amaçlarıma uygundu. Amacıma başka hiçbir şeye benzemeyen şey, penisimin yakın zamanda içinde bulunduğu (ve oradaki fazla hoş etkiye çaresizce uzun süre dayanamayan) onun sıkı ve ıslak boğazıydı. Artık aletim, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, Yulia’nın boğazına yaptığı oral seksle bile mağlup edilemiyordu. Lena’nın 8 dakikalık sert vuruşundan sonra, bunu yapmak istesem bile boşalmaya hiç hazır değildim. Bu durum hoşuma gitti, kendimi bir tür yenilmez sonlandırıcı gibi hissettim! Lena’yı mekanik olarak sikmeye devam ederek Yulia’ya bana hâlâ derin bir oral seks yapıp yapamayacağını sordum. Cevap verdi - bu kadar beğendin mi? Bunun çılgınlık olduğunu söyledim! Ve daha önce kimse beni böyle emmemişti! Daha sonra penisim ağzındayken itici hareketler yapmama izin verip vermeyeceğini sordu. Bunu gerçekten istiyordum, beni emenin o olmadığını, benim onu ​​ağzıyla siktiğimin farkına varmayı. Biraz tereddüt etti ve isteksiz de olsa kabul etti; ama bunu dikkatli ve fanatizmden uzak yapmam konusunda beni uyardı. Ah, buna ne kadar sevindim! Bu cevabın ardından penisimi hızla Lena’nın yırtık vajinasından çıkardım, onu sikilmiş, yatakta tek başına yatarken, ona bakmaya bile tenezzül etmeden bıraktım çünkü şimdi Yulina’nın beni çağıran dudaklarına bakıyordum. Aletimi biraz ovuşturdum ve tokatlayarak hassasiyetini test ettim. Neredeyse hiçbir şey hissetmiyordu. Onu bir yere yerleştirip tekrar becermek acildi, yoksa uyarılmadan çok hızlı bir şekilde düşerdi. Ve bu "bir şey" artık bu genç ve güzel sürtüğün ağzı olacak. Bulunduğumuz bu dairede ağzı dışında normalde penisimi uyarabilecek hiçbir şey yoktu. Lena’nın deliğinden sonra ıslanan elastik bandı hızla çıkardım, komodinin üzerinden yeni bir tane aldım ve takarken Yulina’nın dolgun dudaklarına baktım ve aletimin artık aralarında nasıl kayacağını hayal etmeye başlamıştım. Sikim yavaş yavaş sertliğini kaybediyordu, bu yüzden acelem vardı. Ağzınıza girer girmez hemen tekrar sertleşmeye başlayacaktır. Becerdin Lena yavaşça yatak boyunca yatağın başına doğru süründü ve orada bitkin bir şekilde yattı. Yulia’yı duvara yaklaştırdım, kürek kemiklerimle onu duvara yasladım ve omuzlarına hafifçe bastırarak çömelmesini sağladım. Yere çöktü ve bir saniye sonra dudakları penisimin birkaç santimetre uzağındaydı. Sol elimi başına koydum ve başının arkasını duvara yasladım, başını dudaklarına götürdüm, o da her zaman selfie çeken piliçlerin yaptığı gibi dudaklarını biraz şişirdi ve dikkatlice başını oraya itti. Kızların, bir erkeğin somurtmuş dudaklarına baktığında penisini zaten zihinsel olarak oraya koyduğunu fark etmesi ilginçtir. Dudaklar elastik bir şekilde büküldü ve kafanın tamamını kavradı. Penisimi yavaşça fahişenin ağzına sokmaya devam ettim. Üye hemen tepkisel olarak sertleşmeye başladı. Başı boğaza bastırdıktan sonra penisin uzunluğunun hala 4 santimetresi kalmıştı ve bunlar bu kirli ağza tam olarak yerleşmemişti. Yavaşça biraz daha bastırdım ve penis yavaş yavaş daha da derine inmeye başladı. Başının arkası duvara dayalıydı ve geriye yaslanmasını engelliyordu. Sadece penisimi sonuna kadar sokmamı bekleyebildi. Kendini emdiğinde çabuk yapıyordu ve penis orada oyalanmıyordu, hızla ve sığ bir şekilde boğaza girip hemen çıkıyordu. Şimdi yavaşça ve çıkarmadan dar boynuna ittim. Penisimin tabanı dudaklarına dokunduğunda (15 cm’lik mütevazi kısmım tamamen bu penis alıcısına yerleşmişti), birkaç saniye orada tuttum, mümkün olduğu kadar boğazına soktum ve orospu bir ses çıkardı. şaka yaptı, her tarafım seğirdi ve elleriyle beni uzaklaştırdı. Penisimi çıkardım. Kahretsin, içerisi bu kadar derinlikte ne kadar güzeldi! Orası çok kalabalık! Penisim bunu çok iyi hissetti. Daha önce (geldiğimde) boğaza bu kadar derin dalmalardan, penisin başını boğazda sıkmanın bu kadar sıkı hissinden gelseydim, şimdi benim için penisin uyarılması oldukça sıradandı. beni hızlı bir şekilde orgazma ulaştırma yeteneğine sahip değil. Hala bitirmem gereken bir şey yoktu. Sürtük, sanki bundan biraz utanmış gibi (her neyse, olanlardan sonra) çıkardığı sesten biraz utanmıştı. Penisiyle birlikte ağzından çıkan salyayı çenesinden sildi ve eliyle ağzını kapatarak gülümsedi ve başını eğdi. Ah kahretsin, ne kadar utangaç bir kız - diye düşündüm. Sonra başını kaldırdı, saçını geriye attı ve aletime baktı. Bunu tekrar girme daveti olarak algıladım. Her şeyi bir kez daha yaptıktan sonra yine onun hoş, okşayan sıcak boğazına ulaştım ama bu kez bir daha refleks yapmasın diye hareket etmeden oyalanmamaya karar verdim ve hemen hareket etmeye başladım. Üstelik penisi tam genliğine kadar değil, sadece penisin başının her zaman boğazda kalacağı 4-5 cm’ye kadar çekmeye karar verdim ve böylece sürtüğü artık boğazda beceremedim. ağızdan ama doğrudan boğazdan. Benden her şeyi dikkatli yapmamı istediği için yavaşça boğazını sikmeye başladım. Sikimi ağzına soktuğumda kafasının arkasıyla duvara çarpmasın diye elimle başını duvara bastırdım. Sikimi orospunun boğazına her soktuğumda, kafasının duvara nasıl sıkı bir şekilde dayandığını ve geriye yaslanmasına izin vermediğini sikimle hissettim. Boğazını siken bir tuzağın içindeydi. Julia çömelmişti, sırtı duvara dayalıydı, elleri kalçalarımdaydı, sanki ani bir hareketten korkuyormuş ve bir şey olursa beni itmeye hazırmış gibi. Oturdu, itaatkar bir şekilde ağzını kullanmam için bana verdi ve bitmesini bekledi. Ama bununla bitmedi. Ağzından, kulaklarıma müzik gibi geliyor, vıraklama, höpürtü ve dar boğazındaki başının hareketlerinden kaynaklanan diğer gırtlaksı sesler. Köpüklü salyası zaten çenesinden aşağı bolca akıyordu, Yulia’nın göğüslerine, karnına ve yere akıp damlıyordu. O narin ağzı, o dolgun dudakları, o güzel yüzünde çok güzel becerdim. Gözleri kapalıydı. Ve orospuların ağzından siktiğimde gözlerimin içine bakmalarını çok seviyorum. Ama bir şekilde küstahlaşıp ondan gözlerimin içine bakmasını istemedim. Şu anda ağzıyla yaptığım şeyi isteksizce kabul etti. Penisi boğazından çıkarmadan ve kafayı oraya hareket ettirmeden solunum yollarını tıkadım ve bu nedenle yaklaşık 10 itme aralığıyla bu dünya dışı zevki neredeyse yarıda kesmek, birkaç saniye duraksamak ve penisi çıkarmak zorunda kaldım. Bu tatlı ağız, bu mutluluktan, fahişenin bir sonraki hamlelerden önce nefes almasını ve hava almasını sağlamak için. Yani bu seksi orospuyu küstahça, kaba bir şekilde höpürdeten boğazıyla becerdiğimden bu yana iki dakika geçmişti. Hayatımda ilk defa penisimin tamamını ağzıma soktum! Ama beni asıl etkileyen boğazda durak olmamasıydı! Eğer aletim daha uzun olsaydı daha da derine sokabilirdim. Bu harika! Bu bir beceri :) Kocası şanslıydı. Ne kadar yetenekli bir boğaz masturbatörü var. Acaba ağzına maksimum uzunluk ne kadar sokulabilir? Hayatımda ilk kez penisi sadece ağzıma değil, boğazıma da soktum. Harikaydı! Ve süre dolana ya da fahişe yoruluncaya kadar durmayacaktım. Penisim oraya baskı yaparken esnekliğini ve sıkılığını hissetti. Başın boğazına doğru uyarılması artık benim için tam da ihtiyacım olan şeydi. Dikkatli olmayı bırakıp, birkaç dakika önce Lena’yı becerdiğim gibi kabaca ve hızlı bir şekilde bu fahişenin boğazını sikmeye başlamayı nasıl da istedim. Sadece mümkün olduğu kadar çabuk (sadece bir elin yapabileceği kadar hızlı) aletimi boğazına doğru çekmek istedim. Boğazını sanki vajinaymış gibi vurmak istedim. Ancak ne yazık ki, ona zarar vermemek ve onu höpürdeten boğazıyla sakince sikmeye devam etmek için bu imkansızdı. Değişiklik olsun diye penisimi tüm gücümle ağzına sokmaya başladım. Bunu yapmak için penisimi başından tabanına kadar tüm uzunluğu dudaklarının arasından geçerek aralarında kayacak şekilde ağzına sokmaya başladım. Penisimin her milimetresi o dudakların arasındaydı. Penisimin her milimetresi bu hassas dudakları kirletiyordu. Ağzımda sadece kafası kalacak şekilde tamamen çıkardım ve tekrar tamamen soktum; çıkardı ve tekrar soktu. Ve böylece düşük bir hızda hareket ettim; saniyede bir itiş. Onun esnek ağzını sikmek ne kadar güzeldi. Ağzının yumuşak içi, narin dili, yanakları ve boynu, vazgeçmeye niyeti olmayan ve diğer delikleri gibi bu fahişenin ağzını uzun süre sikmeye hazır olan sert penisimi okşadı. Ama şimdi sadece bu birinin genç karısının ağzıyla ilgileniyordum, çünkü bu odada penisimi gerektiği gibi uyarabilecek ve bana zevk verebilecek tek şey vardı. Lena’nın ağzı ve her iki kızın amları artık benim için tamamen işe yaramaz hale geldi, artık penisimi düzgün bir şekilde uyaramıyor ve beni boşaltamıyorlardı. Bir düşünün: Boşalmadan uzun süre dayanabilen erkeklerin büyük olasılıkla penislerinin hassasiyeti her zaman çok düşüktür, bu da onların uzun süre sikişmelerine olanak tanır. Bazı insanlar şanslı... Yulia’nın ağzıyla eğlenmeyeli, onu kelimenin tam anlamıyla penisim için bir mastürbasyon aleti olarak kullanmayalı yaklaşık 3 dakika oldu. Ama bu hisler benim için yeterli değildi ve daha da büyük bir zevk için, bir orospunun ağzında sikişirken, ikincisinin bu sefer göğüslerini yoğurmasını istedim. Harika bir fikrim vardı, bir zamanlar hayalini kurduğum bir fikir. İşte bunu uygulayabileceğiniz an! Yatakta oturan Lena’ya döndüm ve bize gelmesini istedim. Bir süre Yulia’nın ağzını sikmeyi bıraktım ve Lena gelip bana şaşkınlıkla baktığında, ondan ne istediğimi anlamadan, Yulia’nın yanında duvara dönük durmasını istedim. Ben sorduğumda Lena inanamayan bir bakışla duvara dönük durdu ve avuçlarını duvara dayadı. Yulia’dan kalçasından dizlerine kadar yerde biraz hareket etmesini, sırtını Lena’nın bacaklarına yaslamasını ve başının arkasını Lena’nın kıçına yaslamasını sağlamak için dikkatlice ona bir yastık vermesini istedim. Bu, iki fahişeden oluşan harika bir tek parça poz yarattı. Vücutlarıyla sanki sikişmek için tek bir nesne oluşturuyorlardı. Artık onlara yaklaşmak, Lena’nın göğüslerini iki elinizle rahatça tutmak mümkündü ve penis Yulia’nın ağzının tam karşısındaydı. Yulin’in ağzı Lena’nın amına giden yolu kapattı ve elleriyle Lena’nın göğüslerini tutarak oraya sikişmek mümkündü. Sikimi tekrar Yulin’in ağzına soktum ve onu daha önce olduğu gibi derin ve ıslak bir şekilde sikmeye devam ettim. Zaten sanki bir usta gibi, artık ondan izin istememek doğal bir meseleymiş gibi onun ağzını sikiyordum. Bu sırada Lena’nın göğüslerini rahatça ellerimle tuttum ve onlara istediğim gibi masaj yaptım. Aşağıda bir yerlerde boğazını höpürdeten Yulia’ya bakmazsanız, sanki orada duran, avuçlarını duvara dayayan Lena’yı beceriyormuşum gibi görünüyordu. Yulin’in ağzı şimdi Lena’nın vajinasının yerini alarak ona giden yolu kapattı ve sanki bir amcığın içine girmiş gibi yaptığım tüm hamleleri üstlendi. Ağzını sanki ağız değil de yüzündeki vajinaymış gibi becerdim. Zevkim devam etti! Onu sınırsız miktarda aldım ve aldım. Küçük bir kızın ağzı ne kadar da sonsuz zevk verebilir. Kumbaramda başka bir kullanılmış ağzım olduğu için çok mutluydum, hem de çok güzel bir ağız. Evet, eğer bir kız beni emmekle kalmayıp, hoşuma gittiği gibi sürtünmeyle ağzından sikmeme izin verirse, o zaman ağzının benim için kullanılacağını düşündüm. Sanki vajina olarak kullandım. Evet ben tuhaf bir sapığım, ne yapabilirim :). Lena’nın büyük göğüslerine şaplak atarken aynı zamanda sikimle aşağıya hoş, sıkı ve çok ıslak bir şey itmek benim için ne kadar da hoştu. Bir noktada, birkaç saniyeliğine gözlerimi kapattıktan sonra Lena’yı becerdiğimi sandım, ama aşağı bakıp Lena’nın kıçı yerine gırtlaktan bir sürtüğün ağzını höpürdeterek salyalar akıttığını gördüğümde hatırladım. Şu anda o kadar ilahi bir şekilde getiren şey neydi ki, o kadar inanılmaz bir zevk duyuyorum ki. Bu, elbette Yulia’nın ağzından kalın, bazen köpüklü salyasının sarkıp damladığı ağzıydı. Ah, tanrılar, bu gösteriden daha güzel bir şeyi hayal etmek imkansızdı. Dudaklarının ve çenesinin her yerinde salya vardı. Hava kabarcıklarıyla köpürdüler. Salyası çenesinden sarkıyor, erimiş peynir gibi sallanıyor ve esniyordu ve öbekler halinde göğüslerinin, karnının ve bacaklarının üzerine düşüyordu. Ağzının bu alaycılığına direnmeden uzun süre sessizce katlanmaya hazırmış gibi gözleri kapalı itaatkar bir şekilde oturdu. Bu pozisyonda 3 dakika daha Yulia’nın erişilebilir ağzını vajina olarak kullandım.
Duvar saatine baktığımda 15 dakikam daha kaldığını fark ettim. Bir kez daha boşalmayı denemek zorunda kaldım (neredeyse 2 saat içinde dördüncü kez) bunu o kadar çok istedim ki ama şu ana kadar işe yaramadı, Yulia’nın boğazı bile işe yaramadı. Lena’nın göğüslerinin tadını iyice çıkardıktan sonra, pozisyonumu değiştirmek ve "arkadaşımı" dayanıklı, sikilebilir ve esnek bir fahişe ağzı gibi bir hediyeyle memnun etmeye devam etmek istedim. Julia bir fahişe! Onun ağzı bugün benim için sadece bir hediye! Kocasının şu anda bir yerlerde sakin bir şekilde bir şeyler yaptığını ve solcu bir herifin şu anda karısının boğazına vurduğunu, güzel karısının ağzını bir seks dükkanındaki bir tür mastürbasyon cihazı gibi kullanarak onu kirlettiğini bile fark etmediğini hayal ettim. pis! Bugün evine, kocasının yanına nasıl döneceğini hayal ettim... ve onu bu dudaklarla, bu ağızla öpmeye başlayacağını hayal ettim; şimdi onu bir çeşit penis mastürbasyon aleti gibi kullanıyordum; vajina gibi kullandığım; penisimi yorulmadan ve sabırla kabul eden ve kabul eden; içine cıvatamı ritmik olarak soktum; penisimin içindeki hareketlerinden ıslak sesler çıkaran, höpürdeten, vıraklayan ve vaklayan; sert penisimle acımasızca aşağıladım ve saygısızlık ettim. Bu düşünceler beni daha da heyecanlandırdı. Hmm, kızın ne işi var. Ama buraya onu becermeye geldim, onun için üzülmeye değil. Zorlukla ağzını sikmeyi bıraktım: Durdurmak için gerçekten çaba harcadım çünkü bunu yapmak çok zordu; kaltağın kalkmasına yardım etti ve devam etmesi için onu yatağa götürdü. Ağır nefes alıyordu. Dudaklarından salyalar akıyordu. Bütün göğüsleri ve midesi ıslaktı ve salyayla kaplıydı. Ne kadar güzeldi. Ağzın çok fazla tükürük, mukus ürettiği ve çeşitli ıslak sesler çıkardığı kirli oral seks yapmayı seviyorum. Ağzı sikleri tutmak için mükemmeldi; sikleri mastürbasyon yapmak için ideal bir cihazdı. Bana öyle geliyordu ki, 4-5 kişilik bir topluluğa, yorulmadan, sadece ağzıyla rahatlıkla hizmet edebilirdi. Lena yatağa geri döndü, telefonunu aldı ve tekrar oraya uzandı. Artık sevişmek istemediği gözlerinden açıkça görülüyordu. Elbette, onun deliğini bu kadar vahşice dövdükten sonra yakın zamanda bir daha düzüşmek istemeyeceğini düşünüyorum. Ve eğer kocası onu rahatsız etmeye başlarsa, bu gece onunla seks yapmaktan nasıl vazgeçeceğini hayal ettim :) Ama artık ona ihtiyacım yoktu. O! böylesine büyük memeli bir kızı becerebilmek için günlük yaşamda çok şey verirdim! Ağzı ve amı artık benim için kesinlikle işe yaramaz ve gereksizdi. Artık bana para teklif etseler bile onu (ONU! sadece hayal edebileceğiniz mükemmel göğüslere sahip bu seksi kızı) sikmezdim. Artık onunla işim bitemezdi ve bana zevk vermeyen faydasız mekanik hareketler olurdu. Artık tek bir şey istiyordum; bir an önce bitirmek ve dinlenmek için eve gitmek. Şimdi bana öyle geliyordu ki, bunu olabildiğince çabuk başarmama yalnızca Yulia’nın ağzının içi yardımcı olabilirdi, başka hiçbir şey. Yulia’ya sırtüstü yatağa uzanmasını, başını yatağın kenarına asmasını ve daha önce yaptığım şeyi yapmaya devam etmeme izin vermesini önerdim. Bu fahişelerle nazik bir şekilde konuştum ve kelimelerimi kulağa çok kaba gelmesin diye seçtim. Sonuçta ben iyi huylu bir genç adamım ve bayanlara karşı kibar davranırım. Artık hikayemde onlara fahişe dememe izin veriyorum ve onlarla yaptığım tüm cinsel eylemleri hiçbir örtmece olmadan özel adlarıyla anıyorum. Bana her şeyi aynı dikkatle yapmam gerektiğini, onun isteğini dinlememin iyi olacağını bir kez daha hatırlattı. Peki nasıl? Her şeyi istediğim gibi duymamış ve yapmamış olsaydım - daha sert ve daha hızlı, tamamen yıkılma ve bu zevki kaybetme riskiyle karşı karşıyaydım. Julia, ona sorduğumda uzandı, saçları yere sarktı, ellerini tekrar üzerime koydu ama ben başladıktan birkaç saniye sonra hemen ellerini kaldırdı; Görünüşe göre bana çoktan güvenmeye başlamıştı çünkü onun istediği gibi her şeyi ani hareketler olmadan dikkatli bir şekilde yaptım. Ellerini ıslak karnına koydu. Ağzı benim rahat edebileceğimden daha aşağıdaydı, bu yüzden biraz çömelmek zorunda kaldım, dizlerimi yatağın kenarına bastırarak aletimin yüzündeki o ıslak, salyalı sik deliğiyle aynı hizada olmasını sağladım. Ağzını açtı ve dilini çıkardı. Hızla penisimi orospunun bana çok tanıdık gelen açık ağzına soktum ve her zamanki hareketleri yapmaya başladım. Penis çok fazla direnç göstermeden boğaza girdi çünkü... ağız boşluğu ve boğaz, içeride bükülme veya dönüş olmadan aynı çizgide bulunur. Penisimin doğrudan yolu açıktı. Boğazına doğru ilerici hareketler yapmaya devam ettim. Bu sırada göğüslerini yakalamak istedim ama göğsünde bulanıklaştılar ve onları yakalamak bile imkansızdı. Ama yanımda yatakta yatan, arkadaşının kafasıyla ne yaptığımı kayıtsızca izleyen Lena var. Benim tarafımdan sertçe sikilen bu orospunun muhteşem göğüsleri ne yazık ki yine boşta duruyordu ve ben de bunu düzeltmeye karar verdim. Sonuçta, boğazımı sikerken ve aynı zamanda muhteşem göğüslerime tekrar tokat atarken, süre dolmadan yine de göğüsler olmadan daha hızlı boşalacağımı düşündüm. Lena’dan karşıma, Yulia’nın üstüne, dizlerinin üstüne oturmasını istedim. Yulia’nın yanına oturdu. Yulia’da görebildiğim tek şey karnı, kolları, göğüsleri ve boğazı. Hemen Lena’nın göğüslerini yakaladım, kahretsin, ne kadar güzeller! Yulia’nın ağzı elimdeyken Lena’nın göğüslerini bırakmamaya çalıştım. Ondan asla ayrılmak istemem (göğüsler). Tam o sırada, penisimin başını Yulia’nın boğazına doğru yoğun bir şekilde uyarmaya çalıştım, başın sınırlarını aşmadığından emin oldum, böylece sadece ağzında boş yere değil, boğazda da ileri geri hareket ediyordu. Bazen nefes almasına da izin vermeyi ihmal etmedim. Ne kadar bakımlıyım. Birinin karısını ağzından o kadar dikkatli siktim ki :) Yulia’nın boğazı ve çenesi bu pozisyonda kısa, geniş bir boruyu andırıyordu. Sikim bu borunun içine kaydı. Acaba böyle sikildikten sonra boğazı çok acıyor mu...? Boğazına baktığımda penisimin onun içinde nasıl yürüdüğünü gördüm. Boğazın duvarlarının altından bir tüberkülün nasıl içeri doğru ilerlediğini izlemek ve bu tüberkülün, her girişte boğazın duvarlarını birbirinden ayıran, aralarına sıkışan ve boğazın şişmesine neden olan penisiniz olduğunu anlamak harika bir manzaraydı. dışarıda şişkinlik. Ve bu harika manzaraya bakıyorum, aletim bu güzel kızın boğazında nasıl kayıyor, burada oturan ikinci kızın iki güzel elastik göğüslerini ellerimle tutuyorum, o da onları sadece bana göstermek için, ellerimle hissediyorum sikmek bir erkek için dünyadaki en hoş zevktir ve .....sanırım: "Peki, şimdi kesinlikle boşalmam lazım!". Ama nedense işler henüz yolunda gitmedi. Bir noktada Yulia’yı boğazından tutup elimle sıkmak istediğimi hatırlıyorum, böylece penisimin başının kaydığı yerde maksimum baskı oluşturabilir ve böylece daha hızlı boşalmama yardımcı olabilirim. Ama böyle bir küstahlığın ardından çok fazla eleştiriyle karşılaşacağımdan ve hiçbir şey kalmayacağımdan korktuğum için bunu yapmadım.
Yulia’yı becerdim - ... bu oldukça ince kız, genç ve güzel yüzlü bir sarışın. , dolgun dudaklarla Yulia’yı becerdim, onu sokakta bir yerde görsem kesinlikle şehvetle takdir ederdim ve ne yazık ki böyle bir güzellikle asla seks yapamayacağımı fark ederdim, çünkü muhtemelen sadece zengin erkeklerle çıkıyor... - gırtlaktan sikildim, boğazından siktim, boğazından siktim, neredeyse yemek borusundan siktim! Pis, aşağılanmış bir fahişe gibi sikildi, uzun ve ıslak sikildi, onu kendi salyasında boğdu, günlük hayatta sadece hayalini kurabileceği kişinin ağzını pis sikti! Bu düşünceler beni delirtiyordu! İşte iki saat önce bu daireye giren güzel; şimdi çaresiz bir vücut gibi önümde yatıyor, sevişmek için bir seks bebeği gibi, her şeye hazır, salyası ve mukusuyla kaplı, höpürdetiyor ve boğazını gaklıyor, çıplak, benim tarafımdan aşağılanmış, benim tarafımdan seks oyuncağı olarak kullanılmış, farklı pozisyonlarda, kedide, ağızda ve boğazda sikildi, beni emdi, genel olarak bugün vücuduyla sikimi sonuna kadar hizmet etti! Bu fahişenin kazananı olduğumu hissettim. Ona karşı ahlaki bir zafer kazandım. Bu onun için normal olabilirdi ama onu bu şekilde aşağıladığımı düşünmek hoşuma gidiyordu; tıpkı siklerinden boşalmayı iyi bilen pis bir sürtük gibi. Ve şimdi ben sadece sokaktan geçerken genellikle başınızı çevirdiğiniz güzelliğin tam olarak aşağılayıcı ve ağzına lanet ediyorum; Ucuz bir fahişe gibi sevişiyorum, bunun için sadece birkaç bin ruble ödüyorum :) Dünyada güzel fahişelerin olması ne güzel!
Nefes almasına izin verdiğimde başını yana çevirdi ve bolca ağzında biriken her şeyi tükürdü, böylece sadece 5 dakika sonra bu pozisyonda kafasını siktim, yerde ağzından dışarı akan bir mukus birikintisi oluştu. Ve sonra yine sapkın bir düşünce aklımdan geçti: Keşke şimdi Lena’yı muhteşem göğüsleriyle yerdeki bu salya birikintisini silmeye zorlayabilseydim... Onun lüks göğüsleriyle salyalarını silmesini izlerdim, ki bu çoğu kişinin sadece hayalidir kirli bir zeminden.
10 dakikadan az kaldı. Lena sözleşmeyi yenileyip yenilemeyeceğimi sordu? Tabii ki, Yulia’yı, şu anda yatakta çaresiz bir vücut gibi yatan, ne istersen yapabileceğin ve boğazını sonuna kadar sikebileceğin o sürtüğün bu olağanüstü ağzıyla baş başa kalmaya uzatırdım. Ama yanımda hiç para yoktu :( Hayır dedim. "Peki, orada bitirecek misin, hayır? Artık hazırlanmanın vakti geldi."
Ne kadar uğraşırsam uğraşayım. Yulia’nın sıkı boğazında penisimin başını ne kadar uyarmaya çalışsam da dördüncü kez boşalmayı başaramadım:( Kelimenin tam anlamıyla kendimi onun boğazından çektim, boşalmaya çalıştım, ama ne yazık ki, hiçbir şey... çok yazık oldu. Eh, kelimenin tam anlamıyla bu kokpitte bir 5 dakika daha boğaz sikişseydim muhtemelen bitirirdim. Julia aniden ellerini kaldırdı ve o tombullara dokunarak beni ondan uzaklaştırdı. son kez dudaklar güzel! Keşke evde böyle büyülü bir dolap olsaydı: her an yukarı çıkarsan, kapıyı aç ve orada her zaman bir kız yatar, Yulia gibi, başı aynı hizada kenardan sarkıyor. penisinin ağzı açık, yukarı çıkıyorsun, onu sok, boğazını istediğin kadar hızlı ve derin bir şekilde sik, istediğin kadar ya da elinden geldiğince zevk alıyorsun ve o orada yatıyor ve uysalca her şeye katlanıyor. ; penisinizi çıkarmadan boğazına, ağzına veya yüzüne boşalırsınız; Penisinizden kalan spermleri ve salyaları onun yüzüne, güzel saçlarına siliyor, yüzüne tükürüyor, ona kirli fahişe diyor, ona hafif bir tokat atıyor ve dolabı kapatıyorsunuz. Bir süre sonra geri döndüğünüzde orada aynı şekilde yatan ve ağzını kullanmanızı bekleyen başka bir kız daha var. Ve bunu istediğiniz zaman, istediğiniz zaman yaparsınız. Çok parası olan bir milyarderin böyle bir cazibeyi evinde uygulayabileceğini düşünüyorum. Bunun için fazladan para kazanmak isteyen çok sayıda genç ve yetenekli öğrenci fahişe olurdu.
Her şey bittiğinde Julia ayağa kalktı ve başını öne eğdiği 5 dakika boyunca yüzü hafifçe kızardı. yatağın kenarı. 10-11 dakika boyunca özenle becerdiğim eliyle boğaz ağrısına bile dokunmadı! Hayal edin sadece - yaklaşık 10 dakikalık bir boğaz sikişi! Gerçek olmayan bir şeyler oluyordu arkadaşlar! Bunu asla unutmayacağım. Böyle bir siki alıp refleksi bastırmak olağanüstü bir beceri. Bunu yapabilmek muhteşem! Bugün böyle yeteneğe sahip bir kıza sahip olduğum için çok şanslıyım. Görünüşe göre boynu bu tür yükleri kaldırabilecek şekilde eğitilmiş. Muhtemelen kocam bunun üzerinde sürekli çalışıyor. Bunun için ona teşekkür ederim, karısının boğazı iyi hazırlanmış bir şekilde aletime ulaştı ve 100’ün tamamı için ona birkaç bin ruble kazandırdı :). Bu elbette bugün başıma geldi. Ama dürüst olmak gerekirse sıkıldım ve yoruldum. Bazı nedenlerden dolayı, seks sırasında nispeten zor bir şey yapmamış olsanız bile, tıpkı kuvvet antrenmanı gibi seks de çok yorucudur. Prezervatifi çıkardım. Seks benim için bugünlük bitmiş olmasına rağmen, o kadar çok tekrar boşalmak istedim ki, sonunda Lena’dan bana eliyle yardım etmesini istemekten utanmadım, aksi halde, böyle bir nottan ayrılmadan ayrılmak hiç hoş değil diyorum. Bitirdikten sonra sonuna kadar var. Hala 5 dakikalık zamanım kaldığını söylüyorum.
Devam edecek...
These users thanked the author Sergey87 for the post (total 2):
-AlexNova-, Seks tavuğu
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 9 months
 Re: İki fahişeye nasıl gittim! Bölüm 2

Unread post by slavik.meshalkin »

Bunu yazamayacak kadar tembel değildim. Tamamını okuyan var mı?😁
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kariyer »

her şeyi nasıl özetleyebilirsin?
Dikey12
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Dikey12 »

Ne olursa olsun - kaç harf)))
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by İskoç »

slavik.meshalkin: 23 Sep 2023, 21:18 Bunu yazamayacak kadar tembel değildim. Tamamını okuyan var mı?😁 n
Bir porno hikaye sitesinden bir adam tarafından kopyalandı, burada yüzlerce anlaşılmaz şey var)))
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Okumadım ama kınıyorum. Kırk sayfa boyunca fahişelere yapılan bir geziyi anlatmak çok fazla :daypyat:
Fiyatından bahsettiyseniz başarılısınız. Tek satırlık metin :evet:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”