Böylece kızların özel videolarını satardım, web sitemin masraflarını karşılardım. ve eğlence.
Kendi konunuzun moderasyonu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
- Registered for: 2 years 4 months
Re: Kendi konunuzu yönetmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
İfadelerinde çok sertsin ama her zaman konuya değiniyorsun ve gerçek. Kimseyi bilmem ama iletişim tarzınızı gerçekten çok seviyorum. Buradaki çoğunluk tıpkı hayatta olduğu gibi iki yüzlü ve ikiyüzlü. Gözünüze gülümsüyorlar ama arkanızdan tükürüp kınıyorlar.Miyav: ↑24 Sep 2023, 01:12 saç gömleği, şu şekilde bir örnek göster: şu şekilde olmalıdır: infostart - arka arkaya ilk olarak 10 tane daha getirebilir misiniz? Burası tam bir karmaşa ve hiçbir ılımlılık yok, yoksa neden bu kadar saçmalık burada otluyor ve bir şeyler yazıyor? Bir ay içinde iletişim kurabileceğiniz, tartışabileceğiniz 40’a yakın kişi gördüm ama bunlar insan. Ve siz hala bunun doğru olduğunu kanıtlayan düpedüz saçmalıklarla uğraşmak zorundasınız ve biz burada geri ve sefil durumda mıyız? Tamam, BAN’ı bekliyorum, sohbet ettim...
Size yönelik hakaret içeren bir mesaj görürseniz. Rapor butonunu kullanın. Sadece yeni başlayanlar buna sahip değildir. Forumu iyileştirmeye ve geliştirmeye yönelik önerileriniz varsa yöneticiye kişisel bir mesajla yazın.moderatörlerle/yöneticilerle iletişime geçin - unutun
-
- Total posts: 0
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Nirvana’dayım
elisia, enerjiniz uranyum, ancak barışçıl bir yönde . Sen yetişkin bir adamsın ama biraz kırgın bir çocuk gibi davranıyorsun.
Orada kesinlikle yapacak bir şeyin yok mu?
Orada kesinlikle yapacak bir şeyin yok mu?
-
Uranyumla hiçbir ilgim yok, seni kalkık burunlu koku.
Beni düşman olarak ekledin , ama sen mesajlarımı okumaya devam ediyorsun . :haha:
Ama ben iyiyim. Fahişe fahişe olmasına rağmen. Ben sadece dürüst bir fahişeyim.
Uranyumla hiçbir ilgim yok, seni kalkık burunlu koku.
Beni düşman olarak ekledin , ama sen mesajlarımı okumaya devam ediyorsun . :haha:
-
- Nirvana’dayım
Uranüs, zaten forumun çoğunu hasta ettin. Hala gönderilerinize yanıt verenler var ama bunların sayısı her geçen gün azalıyor. Ve çoğu senin için üzülüyor. Herkesin seni görmezden gelmesi için neyi başarmaya çalışıyorsun? Evet?
-
https://i.postimg.cc/pXQfBH9C/1695540853.jpg
объявляет предварительную запись дедушек от 70-ти на НГ вечеринку. Места ограничены. Спешите!
объявляет предварительную запись дедушек от 70-ти на НГ вечеринку. Места ограничены. Спешите!
-
- Nirvana’dayım
На новый год на аватарку поставлю.elisia: ↑24 Sep 2023, 10:48 https://i.postimg.cc/pXQfBH9C/1695540853.jpg
-
Herkesin aldatıcı ve ikiyüzlü olduğunu yazıyorsunuz. Bir örnek. Bir keresinde benim zayıflık aşamasında zeka geriliğim olduğunu yazmıştınız. Yazılı konuşmamda (ve ancak buna göre karar verebilirsin) zihinsel geriliğin nesnel belirtilerinin olmadığını sana yanıtladığımda, bunu söylememiş gibi davrandın. Sanki sen yokmuşsun gibi. Bu şekilde "dürüst" ve "ikiyüzlü değilsiniz". Ve genel olarak, cevaplayacak hiçbir şeyiniz olmadığında, konuyla ilgili değil cevap vermeye başlarsınız - ve bu, "dürüstlüğünüzün" lehine başka bir argümandır. Lehine argümanlarınızı sunduğunuz "benim" şizofrenim hakkında konuşmak bile istemiyorum. Oligofreni örneği yeterlidir.
-
- Nirvana’dayım
Beni giderek daha çok şaşırtıyorsun.
Gerçekten teşhisin bu kadar basit bir şekilde konulabileceğini mi düşünüyorsunuz? Gıyaben teşhis koymak imkansızdır.elisia: ↑24 Sep 2023, 11:12 Herkesin aldatıcı ve ikiyüzlü olduğunu yazıyorsunuz. Bir örnek. Bir keresinde benim zayıflık aşamasında zeka geriliğim olduğunu yazmıştınız. Yazılı konuşmamda (ve ancak buna göre karar verebilirsin) zihinsel geriliğin nesnel belirtilerinin olmadığını sana yanıtladığımda, bunu söylememiş gibi davrandın. Sanki sen yokmuşsun gibi. Bu şekilde "dürüst" ve "ikiyüzlü değilsiniz". Ve genel olarak, cevaplayacak hiçbir şeyiniz olmadığında, konuyla ilgili değil cevap vermeye başlarsınız - ve bu, "dürüstlüğünüzün" lehine başka bir argümandır. Lehine argümanlarınızı sunduğunuz "benim" şizofrenim hakkında konuşmak bile istemiyorum. Oligofreni örneği yeterlidir.
Beni giderek daha çok şaşırtıyorsun.
-
Ama dürüstlüğünle ilgili mesajımın konusundan bir kez daha kaçtığın gerçeğiyle karşılaştırıldığında bunların hepsi önemsiz şeyler. Dürüstlük alıntılar olmadan olsun. :göz kırp:
Gıyaben teşhis konulamayacağı açık. Ama siz “tıbbi” yazılarınızı o kadar özgüvenle ve delil iddiasıyla yazıyorsunuz ki, istemsizce yazdıklarınız konusunda beceriksiz olduğunuz düşüncesi doğuyor. "Doktora öncesi" mesajlarınızı arayıp alıntı yapamayacak kadar tembelim. Muhtemelen paylaşımlarınızın amacı doğru teşhis koymak değil, karşınızdakinin moralini bozmaya çalışmaktı.

-
- Nirvana’dayım
2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Зы
elisia, ya barışmayı ya da bu forumda birbirinizin varlığını unutmayı öneriyorum. Kişisel olarak ben zaten tüm bunlardan bıktım.
Burada forumdaki yazıların çoğunun forumun hayal ürünü olduğunu milyonlarca kez yazdım üyeler ve ben bir istisna değiliz. Teşhisler, etiketlerin hafif bir versiyonudur. Bana yöneltilen hakaretlere cevaben, zayıflık aşamasında zeka geriliğinizin olduğunu yazdım. Google’da arattınız ve bunun demans olduğunu okudunuz. Bu, hakaretinize kültürel biçimde bir yanıttır. Bunu neden yazdığımı neden anlamadığınız çok tuhaf. Gerçekten zihinsel engelli olduğunuzu mu düşündünüz?elisia: ↑24 Sep 2023, 11:35Gıyaben teşhis konulamayacağı açık. Ama siz “tıbbi” yazılarınızı o kadar özgüvenle ve delil iddiasıyla yazıyorsunuz ki, istemsizce yazdıklarınız konusunda beceriksiz olduğunuz düşüncesi doğuyor. "Doktora öncesi" mesajlarınızı arayıp alıntı yapamayacak kadar tembelim. Muhtemelen paylaşımlarınızın amacı doğru teşhis koymak değil, karşınızdakinin moralini bozmaya çalışmaktı.Ama dürüstlüğünle ilgili mesajımın konusundan bir kez daha kaçtığın gerçeğiyle karşılaştırıldığında bunların hepsi önemsiz şeyler. Dürüstlük alıntılar olmadan olsun.
![]()
2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Зы
elisia, ya barışmayı ya da bu forumda birbirinizin varlığını unutmayı öneriyorum. Kişisel olarak ben zaten tüm bunlardan bıktım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Ve bu yüzden beni sevmiyorlar! Ben yaltaklanmayı ve birine uyum sağlamayı sevmiyorum! Ama bu işe karışmaktan korkuyorlar...Marinka: ↑24 Sep 2023, 10:13 İfadelerinizde çok sertsiniz ama her zaman noktayı ve gerçeği konuşuyorsunuz. Kimseyi bilmem ama iletişim tarzınızı gerçekten çok seviyorum. Buradaki çoğunluk tıpkı hayatta olduğu gibi iki yüzlü ve ikiyüzlü. Gözlerimin içine gülümsüyorlar ama arkamdan tükürüp kınıyorlar.

Yönetici kimdir? Kime yazmalıyım? İfade koleksiyonunu genişletmenizi öneririm, onları seçtim ama burada, forumda yayınlanabilmesi için nereye ve kime göndermeliyim...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 2281 Views
-
Last post by Güzel
-
- 70 Replies