Kendi konunuzun moderasyonu

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271
Registered for: 2 years 4 months
 Re: Kendi konunuzu yönetmek

Unread post by özenli1 »

Vasyanitsa: 23 Sep 2023, 23:27 Benzer bir foruma girdim
Böylece kızların özel videolarını satardım, web sitemin masraflarını karşılardım. ve eğlence.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

Miyav: 24 Sep 2023, 01:12 saç gömleği, şu şekilde bir örnek göster: şu şekilde olmalıdır: infostart - arka arkaya ilk olarak 10 tane daha getirebilir misiniz? Burası tam bir karmaşa ve hiçbir ılımlılık yok, yoksa neden bu kadar saçmalık burada otluyor ve bir şeyler yazıyor? Bir ay içinde iletişim kurabileceğiniz, tartışabileceğiniz 40’a yakın kişi gördüm ama bunlar insan. Ve siz hala bunun doğru olduğunu kanıtlayan düpedüz saçmalıklarla uğraşmak zorundasınız ve biz burada geri ve sefil durumda mıyız? Tamam, BAN’ı bekliyorum, sohbet ettim...
İfadelerinde çok sertsin ama her zaman konuya değiniyorsun ve gerçek. Kimseyi bilmem ama iletişim tarzınızı gerçekten çok seviyorum. Buradaki çoğunluk tıpkı hayatta olduğu gibi iki yüzlü ve ikiyüzlü. Gözünüze gülümsüyorlar ama arkanızdan tükürüp kınıyorlar.
moderatörlerle/yöneticilerle iletişime geçin - unutun
Size yönelik hakaret içeren bir mesaj görürseniz. Rapor butonunu kullanın. Sadece yeni başlayanlar buna sahip değildir. Forumu iyileştirmeye ve geliştirmeye yönelik önerileriniz varsa yöneticiye kişisel bir mesajla yazın.
These users thanked the author Geçit for the post:
Bir miyav
elisia
Total posts: 0
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by elisia »

Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elisia, enerjiniz uranyum, ancak barışçıl bir yönde . Sen yetişkin bir adamsın ama biraz kırgın bir çocuk gibi davranıyorsun.
Orada kesinlikle yapacak bir şeyin yok mu?
elisia

Unread post by elisia »

Marinka: 24 Sep 2023, 10:13 Buradaki çoğunluk iki yüzlü ve ikiyüzlü
Ama ben iyiyim. Fahişe fahişe olmasına rağmen. Ben sadece dürüst bir fahişeyim.

Uranyumla hiçbir ilgim yok, seni kalkık burunlu koku.

Beni düşman olarak ekledin , ama sen mesajlarımı okumaya devam ediyorsun . :haha:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elisia: 24 Sep 2023, 10:29
Marinka: 24 Sep 2023, 10:13 Buradakilerin çoğu ikiyüzlü ve ikiyüzlü
Ama ben iyiyim. Fahişe fahişe olmasına rağmen. Ben sadece dürüst bir fahişeyim.

Uranyumla hiçbir ilgim yok, seni kalkık burunlu koku.

Beni düşman olarak ekledin , ama sen mesajlarımı okumaya devam ediyorsun . :lol:
Uranüs, zaten forumun çoğunu hasta ettin. Hala gönderilerinize yanıt verenler var ama bunların sayısı her geçen gün azalıyor. Ve çoğu senin için üzülüyor. Herkesin seni görmezden gelmesi için neyi başarmaya çalışıyorsun? Evet?
elisia

Unread post by elisia »

https://i.postimg.cc/pXQfBH9C/1695540853.jpg

объявляет предварительную запись дедушек от 70-ти на НГ вечеринку. Места ограничены. Спешите!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elisia: 24 Sep 2023, 10:48 https://i.postimg.cc/pXQfBH9C/1695540853.jpg

объявляет предварительную запись дедушек от 70-ти на НГ вечеринку. Места ограничены. Спешите!
На новый год на аватарку поставлю.
elisia

Unread post by elisia »

Herkesin aldatıcı ve ikiyüzlü olduğunu yazıyorsunuz. Bir örnek. Bir keresinde benim zayıflık aşamasında zeka geriliğim olduğunu yazmıştınız. Yazılı konuşmamda (ve ancak buna göre karar verebilirsin) zihinsel geriliğin nesnel belirtilerinin olmadığını sana yanıtladığımda, bunu söylememiş gibi davrandın. Sanki sen yokmuşsun gibi. Bu şekilde "dürüst" ve "ikiyüzlü değilsiniz". Ve genel olarak, cevaplayacak hiçbir şeyiniz olmadığında, konuyla ilgili değil cevap vermeye başlarsınız - ve bu, "dürüstlüğünüzün" lehine başka bir argümandır. Lehine argümanlarınızı sunduğunuz "benim" şizofrenim hakkında konuşmak bile istemiyorum. Oligofreni örneği yeterlidir.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elisia: 24 Sep 2023, 11:12 Herkesin aldatıcı ve ikiyüzlü olduğunu yazıyorsunuz. Bir örnek. Bir keresinde benim zayıflık aşamasında zeka geriliğim olduğunu yazmıştınız. Yazılı konuşmamda (ve ancak buna göre karar verebilirsin) zihinsel geriliğin nesnel belirtilerinin olmadığını sana yanıtladığımda, bunu söylememiş gibi davrandın. Sanki sen yokmuşsun gibi. Bu şekilde "dürüst" ve "ikiyüzlü değilsiniz". Ve genel olarak, cevaplayacak hiçbir şeyiniz olmadığında, konuyla ilgili değil cevap vermeye başlarsınız - ve bu, "dürüstlüğünüzün" lehine başka bir argümandır. Lehine argümanlarınızı sunduğunuz "benim" şizofrenim hakkında konuşmak bile istemiyorum. Oligofreni örneği yeterlidir.
Gerçekten teşhisin bu kadar basit bir şekilde konulabileceğini mi düşünüyorsunuz? Gıyaben teşhis koymak imkansızdır.
Beni giderek daha çok şaşırtıyorsun.
elisia

Unread post by elisia »

Marinka: 24 Sep 2023, 11:23 Beni giderek daha çok şaşırtıyorsunuz.
Gıyaben teşhis konulamayacağı açık. Ama siz “tıbbi” yazılarınızı o kadar özgüvenle ve delil iddiasıyla yazıyorsunuz ki, istemsizce yazdıklarınız konusunda beceriksiz olduğunuz düşüncesi doğuyor. "Doktora öncesi" mesajlarınızı arayıp alıntı yapamayacak kadar tembelim. Muhtemelen paylaşımlarınızın amacı doğru teşhis koymak değil, karşınızdakinin moralini bozmaya çalışmaktı. :wink: Ama dürüstlüğünle ilgili mesajımın konusundan bir kez daha kaçtığın gerçeğiyle karşılaştırıldığında bunların hepsi önemsiz şeyler. Dürüstlük alıntılar olmadan olsun. :göz kırp:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elisia: 24 Sep 2023, 11:35
Marinka: 24 Sep 2023, 11:23 Beni giderek daha çok şaşırtıyorsunuz.
Gıyaben teşhis konulamayacağı açık. Ama siz “tıbbi” yazılarınızı o kadar özgüvenle ve delil iddiasıyla yazıyorsunuz ki, istemsizce yazdıklarınız konusunda beceriksiz olduğunuz düşüncesi doğuyor. "Doktora öncesi" mesajlarınızı arayıp alıntı yapamayacak kadar tembelim. Muhtemelen paylaşımlarınızın amacı doğru teşhis koymak değil, karşınızdakinin moralini bozmaya çalışmaktı. :wink: Ama dürüstlüğünle ilgili mesajımın konusundan bir kez daha kaçtığın gerçeğiyle karşılaştırıldığında bunların hepsi önemsiz şeyler. Dürüstlük alıntılar olmadan olsun. :wink:
Burada forumdaki yazıların çoğunun forumun hayal ürünü olduğunu milyonlarca kez yazdım üyeler ve ben bir istisna değiliz. Teşhisler, etiketlerin hafif bir versiyonudur. Bana yöneltilen hakaretlere cevaben, zayıflık aşamasında zeka geriliğinizin olduğunu yazdım. Google’da arattınız ve bunun demans olduğunu okudunuz. Bu, hakaretinize kültürel biçimde bir yanıttır. Bunu neden yazdığımı neden anlamadığınız çok tuhaf. Gerçekten zihinsel engelli olduğunuzu mu düşündünüz?

2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Зы

elisia, ya barışmayı ya da bu forumda birbirinizin varlığını unutmayı öneriyorum. Kişisel olarak ben zaten tüm bunlardan bıktım.
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

Marinka: 24 Sep 2023, 10:13 İfadelerinizde çok sertsiniz ama her zaman noktayı ve gerçeği konuşuyorsunuz. Kimseyi bilmem ama iletişim tarzınızı gerçekten çok seviyorum. Buradaki çoğunluk tıpkı hayatta olduğu gibi iki yüzlü ve ikiyüzlü. Gözlerimin içine gülümsüyorlar ama arkamdan tükürüp kınıyorlar.
Ve bu yüzden beni sevmiyorlar! Ben yaltaklanmayı ve birine uyum sağlamayı sevmiyorum! Ama bu işe karışmaktan korkuyorlar... :oops:
Marinka: 24 Sep 2023, 10:13 Forumu iyileştirme ve geliştirme önerileriniz varsa yöneticiye kişisel bir mesajla yazın.
Yönetici kimdir? Kime yazmalıyım? İfade koleksiyonunu genişletmenizi öneririm, onları seçtim ama burada, forumda yayınlanabilmesi için nereye ve kime göndermeliyim...
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Geçit
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Forumumuz”