Acil seks
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Acil seks

2 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Beluga, buna ihtiyacımız var... ama o zamana kadar burada felsefe yapmamız gerekecek...
Kesinlikle! O da inandı ve nereye gittiğini bilmeden gitti... Ama ısrarı ve çabaları sonunda olanlara yol açtı... Sadece yerel rahipten öğrenmek istemedi ama... Tabii ki istemedim’ Bilim insanı olmayı hayal etmiyordum ve ana üniversiteye onun adının verileceğini bilmiyordum. Biz buna güveniyoruz...Vasyanitsa: ↑23 Sep 2023, 21:11 Hiçbir şey bilmiyordu ve herhangi bir üniversite hakkında da bilgisi olamazdı.

Beluga, buna ihtiyacımız var... ama o zamana kadar burada felsefe yapmamız gerekecek...

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Ve bir kadının bakış açısına göre pratiktir, başarı olasılığı çok yüksektir ve buna değer.
İşte Sözleşmeyi imzalayan eski sevgilinizin Savunma Bakanı olma şansı nedir? Senin bakış açına göre hiçbiri.
Fakat siz farklı düşünebilirsiniz. Sonuçta mevcut Savunma Bakanının askeri eğitimi yok ve askeri bir adam da değil.
Peki eskisinin Savunma Bakanı olma şansı var mı yok mu!?
Yani Lomonosov’un bu şansı hiç yok. Herkese göre onun çılgın hırsından başka bir şeyi yoktu. Ve hiçbir gol yoktu. Bu yüzden insanlar onun binbaşı, kraliyet piçi olduğunu bildiğinden ve onu çok sert tekmelemezlerse her şeyin yanına kalacağından şüpheleniyorlar. Ve genel bir bakış açısına göre sadece pratik olmayan değil, aynı zamanda çok tehlikeli ve mantıksız olan bazı şeyler yaptı. Eski sevgilinin davranışlarına benzer bir şey.
Büyük Petro’nun o zamanları ilgimi çekiyordu. Orada ülkede bilim ve eğitim tamamen berbat durumdaydı. Basitçe söylemek gerekirse, doğada ne eğitim ne de bilim vardı. Neredeyse hiç kimse okuma yazma bilmiyordu. Karşılaştırma yaparsak, okuryazarlık konusundaki durum, ülkemizdeki İngilizce bilgisi ile hemen hemen aynıydı.
İstediğiniz kadar gösteriş yapabilirsiniz, ancak şu anda yalnızca birkaçı iyi düzeyde İngilizce konuşabiliyor ve hatasız yazabiliyor. Neredeyse hiç kimse konuşulan İngilizceyi duyamıyor. Yani, yakınınızda biri İngilizce konuşuyorsa, karşılaştığınız ilk yüz kişiyi alın ve büyük olasılıkla bu yüz kişiden hiç biri akıcı İngilizce konuşma duyamayacaktır.
Bu o dönemde okuryazarlıkla hemen hemen aynı şeydi. Yani sadece birkaçı okuyabiliyor, yazabiliyor ve sayabiliyordu.
Peki, ısrar nedir ya. Neden bahsediyorsun!? Kalıcılık, bir hedef gördüğünüzde ve sadece kendinizi geliştirmeniz gerektiğinde, azim ve çalışmanın sizi ödüllendireceği ve bazı kariyer adımlarından geçtikten sonra gittiğiniz yere ulaşacağınız zamandır. Ama çabaladığınız sonucu görüyorsunuz. Burası patronun ofisi, sekreteri, şoförü, arabası, maaşı.Miyav: ↑23 Sep 2023, 21:27 Kesinlikle! O da inandı ve nereye gittiğini bilmeden gitti... Ama ısrarı ve çabaları sonunda olanlara yol açtı... Sadece yerel rahipten öğrenmek istemedi ama... Tabii ki istemedim’ Bilim insanı olmayı hayal etmiyordum ve ana üniversiteye onun adının verileceğini bilmiyordum. İşte buna güveniyoruz...
Belukha, buna ihtiyacımız var... ama şimdilik burada felsefe yapmamız gerekecek ...
Ve bir kadının bakış açısına göre pratiktir, başarı olasılığı çok yüksektir ve buna değer.
İşte Sözleşmeyi imzalayan eski sevgilinizin Savunma Bakanı olma şansı nedir? Senin bakış açına göre hiçbiri.
Fakat siz farklı düşünebilirsiniz. Sonuçta mevcut Savunma Bakanının askeri eğitimi yok ve askeri bir adam da değil.
Peki eskisinin Savunma Bakanı olma şansı var mı yok mu!?
Yani Lomonosov’un bu şansı hiç yok. Herkese göre onun çılgın hırsından başka bir şeyi yoktu. Ve hiçbir gol yoktu. Bu yüzden insanlar onun binbaşı, kraliyet piçi olduğunu bildiğinden ve onu çok sert tekmelemezlerse her şeyin yanına kalacağından şüpheleniyorlar. Ve genel bir bakış açısına göre sadece pratik olmayan değil, aynı zamanda çok tehlikeli ve mantıksız olan bazı şeyler yaptı. Eski sevgilinin davranışlarına benzer bir şey.
Büyük Petro’nun o zamanları ilgimi çekiyordu. Orada ülkede bilim ve eğitim tamamen berbat durumdaydı. Basitçe söylemek gerekirse, doğada ne eğitim ne de bilim vardı. Neredeyse hiç kimse okuma yazma bilmiyordu. Karşılaştırma yaparsak, okuryazarlık konusundaki durum, ülkemizdeki İngilizce bilgisi ile hemen hemen aynıydı.
İstediğiniz kadar gösteriş yapabilirsiniz, ancak şu anda yalnızca birkaçı iyi düzeyde İngilizce konuşabiliyor ve hatasız yazabiliyor. Neredeyse hiç kimse konuşulan İngilizceyi duyamıyor. Yani, yakınınızda biri İngilizce konuşuyorsa, karşılaştığınız ilk yüz kişiyi alın ve büyük olasılıkla bu yüz kişiden hiç biri akıcı İngilizce konuşma duyamayacaktır.
Bu o dönemde okuryazarlıkla hemen hemen aynı şeydi. Yani sadece birkaçı okuyabiliyor, yazabiliyor ve sayabiliyordu.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Bir miyav
-
- Orgazm!
Çul, tekrar ders ver. Yani haklıyım. ve Savunma Bakanı olan aptal umurumda değil. Ve genel olarak ORADAKİ herkeste. Şu anda burada yaşıyorum ve inanın bana ne sizin ne de benim fikrim hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bunu KESİNLİKLE biliyorum, eski kocam bir memurdu ve EdRos bir aradaydı. İlk başta her şey yolundaydı! Kıç sandalyeye sağlam oturduğu sürece kimseyi umursamayan son vahşiyle yaşamak...
Bu konuda konuşamam... Yemek daha keyifli politikacılar hakkında konuşmaktansa çürük bir yumurta... Üstelik bu - NIZZYYY!
-----------------------
Seni anlıyorum. Bu konuyu burada bitirelim, bu konu dışı! :)
Bu konuda konuşamam... Yemek daha keyifli politikacılar hakkında konuşmaktansa çürük bir yumurta... Üstelik bu - NIZZYYY!

-----------------------
Seni anlıyorum. Bu konuyu burada bitirelim, bu konu dışı! :)
-
- En güçlü orgazm!

Ama yine de bu kaynağın sahibi veya moderatörü değilim.

Ve buna neden karar verdiğinizi de anlamıyorum. Herhangi bir neden belirtmedim.
Ya da belki yine her şeyin sorumlusu kadınsı pratikliktir? Bir sahip veya yönetici değil, sıradan bir insan bu kaynağa bu kadar çok zaman harcamaz ve üzerine bu kadar çok şey yazmaz; bu pratik değildir!
Bir kadınla bir kadın arasındaki temel farkın tam olarak bu olduğunu düşünüyorum. bir adam. Cinsel organları farklı olduğundan değil.
Bu kaynağın sahipleri burada herhangi bir şey okurlarsa çok eğlenecekler - çünkü bazen yalan söylemenize bile gerek kalmıyor kimseye. Halk her şeyi kendisi çözecek!

Ama yine de bu kaynağın sahibi veya moderatörü değilim.

Ve buna neden karar verdiğinizi de anlamıyorum. Herhangi bir neden belirtmedim.
Ya da belki yine her şeyin sorumlusu kadınsı pratikliktir? Bir sahip veya yönetici değil, sıradan bir insan bu kaynağa bu kadar çok zaman harcamaz ve üzerine bu kadar çok şey yazmaz; bu pratik değildir!
Bir kadınla bir kadın arasındaki temel farkın tam olarak bu olduğunu düşünüyorum. bir adam. Cinsel organları farklı olduğundan değil.

- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
Tamam, tamam. Hiçbir şeye karar vermedim. Bu fikri burada okudum ve beğendim. Dolayısıyla basit bir kullanıcının nasıl forum oluşturulacağını vs. açıklaması normaldir. Değil mi? Tüm. Artık bu konuya cevap vermeyeceğim.

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 10 months
-
- En güçlü orgazm!
Bu bir sonraki hesabın mı? Bu çıngıraklardan hâlâ bıkmadınız mı?
Bir yerlerde buna benzer bir şeyi zaten görmüştüm. Yazı stilinden bahsediyorum. Marinka, sen misin?
Bu bir sonraki hesabın mı? Bu çıngıraklardan hâlâ bıkmadınız mı?

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-