Kendi konunuzun moderasyonu

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
elisia
Total posts: 0
Registered for: 1 year 11 months
 Re: Kendi konunuzu yönetmek

Unread post by elisia »

ilovebiboys: 22 Sep 2023, 12:46 Marinka, elisia ve Marinka’dan nefret edenlerin geri kalanı, belki de birbirinize kafiyeli ifadeler söylemeye başlamalısınız?
Marinka, hatta sürtüklerden biri, -
Ne kadar kadın, vay be!
Erkeklerin hayali, bakirelerin hüznü
(uzun süredir kızlık zarı olmayanlar).
Hem örgü örüyor, hem şarkı söylüyor
Ve tüm delikleri açıyor.
Ve ona karşı koyamıyor
Ne bir rahip, ne bir aptal, ne de bir içici.
Last edited by elisia on 22 Sep 2023, 13:12, edited 1 time in total.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by ilovebiboys »

elisia: 22 Sep 2023, 13:01
Marinka, elisia ve Marinka’dan nefret edenlerin geri kalanı, belki de birbirinize kafiyeli ifadeler söylemeye başlamalısınız?
Marinka, hatta bir sürtüklerin,
Ne güzel bir kadın, vay be!
Erkeklerin hayali, bakirelerin can sıkıntısı
(uzun süredir kızlık zarı olmayanlar).
n
Örüyor ve şarkı söylüyor
Ve bunu tüm deliklere veriyor.
Ve ona karşı koyamıyor
Ne rahip, ne aptal, ne de bir içici.
YUVARLAK! Soldaki MC, sıra sizde)
elisia

Unread post by elisia »

Marinka: 22 Sep 2023, 12:52 En son alex26 olduğun zaman
Evet, takma adım aalleexx26’ydı, sonra yasaklandıklarında aalleexx25, 24 vardı, yasaklandıklarında - benim takma adı Elisia oldu. Ben saklamadım. "Olya Yakovenko" ve diğer takma adlar hakkında yalan söylüyorsunuz ve her şeyi tek bir yığında topluyorsunuz. Uranüs ve benim tek kişi olduğumuz gerçeğinin yanı sıra. Sizin anlayışınızdaki zeka geriliğinin aşamalarıyla aynı saçmalık. Gözlerde toz. Psikiyatrist, eprst.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

ilovebiboys: 22 Sep 2023, 12:46 Marinka, elisia ve Marinka’dan nefret edenlerin geri kalanı, belki de ifadeleri kafiyeli yapmaya başlamalısınız birbirine göre ? :) Bence harika olurdu, hadi forumda battle rap’i canlandıralım) yazık, acapella ((
ancak forum sesli arama olanağını sunuyorsa, bu olurdu) Çatışmalarınızı üst üste koymak harika bir fikir - çok fazla seyirci olurdu :) ama seyirciler bundan hoşlanırdı
))) Sürekli diğer hesaplarımdan bahsediyor.
Şubat ayından önce bu forumda bir hesabım vardı ve Şubat ayında buradaki herkes beni yakaladı. Ve bu klonlanmış olan ve sürekli sıçtığımı söyleyenler ve forumu mahvettiğimi söyleyenler. Özel olarak iletişim kurduğum adam kıskançlığıyla bana eziyet etti ve herkese karşı o kadar kötü davranmaya başladı ki süresiz olarak engellenmek zorunda kaldı. Bir sonraki hesabını ve bir sonrakini engelledim ve sabah uyandım, her şeyin mavi bir alevle yanacağını düşündüm ve kendime yeni bir hesap oluşturdum.
Sizce Marinka’nın ortadan kaybolmasıyla buradaki pislik de ortadan kalktı mı? Atalet nedeniyle Marinka’yı rahatsız ettiler ama Marinka bunu yapmadı. Başka bir hesabın altında sessizce oturdum, ona dikkat etmedim, göstermedim. Daha sonra herhangi bir tepki olmadığını anladılar ve birbirlerini ısırmaya başladılar. Her gün birkaç kişi yasaklara uçtu.
Birisi beni yeni hesabımla tanıyana kadar iki hafta sessizce oturdum. Artık kimse benden nefret etmiyordu ve mutlu olduklarına dair bir his vardı ve ben de gidip kendime bir tane daha yapıp onu da çöpe attım. Ve yine bir hafta sonra beni tanıdılar ve ben daha fazlasını yaptım. Benim hatam bu hesaba geri dönmemdi.
Yerel sakinleri anlamak zor. Bir yandan da bana karşı sürekli şikâyetleri var. Bazıları sessizce gücenirken, diğerleri çılgına dönüyor, çocukça şikayetler ifade ediyor veya kaba bir şekilde hakaret ediyor. Öte yandan ortadan kaybolduğumda beni aramaya başlıyorlar.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by ilovebiboys »

Marinka ve sen de yandın, tahmin edeyim , saldırılarına direnemeyen ve karşılık veren neydi? 😄

Bu bayram hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorum))
elisia

Unread post by elisia »

ilovebiboys, diyelim ki gideceğim. Ancak Marinka narsist bir insandır, tek yapmanız gereken onun çocukluk şikayetleriyle ilgili son mesajını okumaktır. Bütün dünya ona odaklanmış durumda. Dolayısıyla daha birçok sahte ve gerçek kullanıcı Marinka tarafından hesabıma kaydedilecek.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

ilovebiboys: 22 Sep 2023, 13:14 Marinka ve sen yandın çünkü Dur tahmin edeyim, dayanamadım ve saldırılarına karşılık verdim? 😄

))) Hayır. Başka bir hesaba giriş yaptığımda bu artık benim için orada değil. Bana hayatından daha önce anlattığı bir şeyi anlattı. Biz de öğrendik. Burada hayranlarım var))) Görünüşe göre kimler beni yakından izliyor))))
Buradaki bir forum üyesi Erogen’deki hesaplarımdan birini buldu. Nasıl olduğunu sordum ve bana açıkladı. Buradaki forumda okuduğunu kişisel mesajında ​​bana sigara içtiğimi yazdı ve ne tür sigara içtiğini sordu. Hiç düşünmeden cevap veriyorum, o da bana Erogen’deki hesabımla ilgili yazıyor. Görünüşe göre 4 yıl önce oradaydım, bir konuda ona kişisel bir mesaj olarak sigara içtiğimi yazdım, kelimesi kelimesine. Alışkanlıklarımız, ikinci doğamız.
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
elisia

Unread post by elisia »

Genel olarak Marinka ile durum açık. Özellikleri:
1. Şehvet ve kibir.
2. Gurur.
2. Kişisel yalnızlık.
3. Narsisizm.
4. İnternet bağımlılığı.

O aynı zamanda sabahları yulaf ezmesi yiyen dumanlı bir kısa mesafe koşucusu.
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by AlexTDV »

Marinka: 22 Sep 2023, 13:22
Marinka ve Yakıldınız tahmin edeyim, dayanamadınız ve saldırılarına karşılık verdiniz mi? 😄

))) Hayır. Başka bir hesaba giriş yaptığımda bu artık benim için orada değil. Bana hayatından daha önce anlattığı bir şeyi anlattı. Biz de öğrendik. Burada hayranlarım var))) Görünüşe göre kimler beni yakından izliyor))))
Buradaki bir forum üyesi Erogen’deki hesaplarımdan birini buldu. Nasıl olduğunu sordum ve bana açıkladı. Buradaki forumda okuduğunu kişisel mesajında ​​bana sigara içtiğimi yazdı ve ne tür sigara içtiğini sordu. Hiç düşünmeden cevap veriyorum, o da bana Erogen’deki hesabımla ilgili yazıyor. Görünüşe göre 4 yıl önce oradaydım, bir konuda ona kişisel bir mesaj olarak sigara içtiğimi yazdım, kelimesi kelimesine. Alışkanlıklarımız, ikinci doğamız.
E-posta yanıtlarımda da aynı hayranlar var)) Onlara hayran kulübü diyorum; bunlar yaklaşık bir düzine erkekten oluşuyor beni takip edenler, fotoğraflarımı indirip inceleyenler, sorularımı gözden geçirenler, hangi sorularımı kaldıracağımı özel mesajla kabul edenler, diğer kullanıcılardan hayatımdan bazı bilgiler toplayanlar bana kızdılar)) Şaka yapmıyorum, gerçekten o kadar çarpık kişilikler var ki ve onlara gülüyorum, onları izlemek çok komik))
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Geçit
Katya 18
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Katya 18 »

AlexTDV: 22 Sep 2023, 13:35 bu beni izleyen bir düzine adamdan bahsediyor
:lol:
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by AlexTDV »

Katya18: 22 Sep 2023, 13:40
bu beni izleyen bir düzine adamdan bahsediyor
:lol: n
evet, sert, inatçı bir adam var, her yerde peşimden koşuyor ve görüntülü görüşme sırasında bir menajerde para için kadınları yaladığımı iddia ediyor, hâlâ bir vaka için beni affedemiyorum 😁
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Fargal94
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years

Unread post by kariyer »

Katya18: 22 Sep 2023, 11:50
Marinka: 22 Sep 2023, 11:29 Evet, zekiyim, ileri düzeydeyim ve iyi bir aşçıyım.
Makul ve alçakgönüllü bir insan kendisi hakkında ne kadar iyi olduğunu söylemez. akıllı. Bir kişinin erdemlerini fark etmek ve onun hakkında konuşmak başkalarının işidir.
Seni benim klonum olarak yazarlarsa bunu eleştiremezsin

n6 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Burada 4 kişi var. .. 5 kadının hesabı değil!
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

elisia: 22 Sep 2023, 11:59 Gerçekler onu üzdüğü ve huzur vermediği için cevap veriyor. Kendi kendine yeten, memnun, mutlu insanlar forumlarda oturmazlar. Genel olarak internete, özellikle de foruma bağımlıdır. Ayrıca şehvet bağımlısı. Şehvet onu yönlendiriyor, tam tersi değil. Şehvetin emriyle mastürbasyon yapıyor, cinsel uyarılmanın üstesinden nasıl geleceğini bilmiyor, ki bu bir yetişkinden bahsediyorsak çocukçuluk belirtisidir.
Ayrıca beni ve başkalarını asılsızca onlarca sahte hesap oluşturmakla suçluyor, çünkü kendisi iddia ettiği kişi değil.
Ve ona yapıştırılmış çok fazla etiket var. Genel olarak sorun çok basit bir şekilde çözülebilir - Marinka’yı yasaklar listesine ekleyin ve hayatınıza devam edin. Onun gönderilerine yanıt verirseniz, bu, bir nedenden dolayı buna ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Tek soru şu - neden!?

Örneğin, şu anda düşünüyordum - kim onu ​​yasaklar listesine ekleyebilir ve bilincinin tüm bu derinliklerine dalmadan yaşayabilir ve bu bilgi olmadan, hangi takma adlarla kaç hesap açmış ve kim kime ne taahhüt etmiş?
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

Misha2023: 21 Sep 2023, 15:01 konu anlamını yitiriyor
Sanırım söyleyecek hiçbir şeyin yok.. ne seni endişelendiren ne de başkalarının ilgisini çeken şey..
bu nedenle belirli bir prosedürü izlemenin çok önemli olduğunu düşünüyorsunuz..
ancak hiçbir düzenleme veya sıralama..konuyu ilgi çekici hale getirmeyecektir.
ve tam tersi, ilginç bir konu da ilgi çekici hale getirecektir. Herhangi bir konu dışı konu tarafından boğulmayın, yine de önünüzde parlayacak..

sonuç nedir? Gönderileriniz (başlangıç ​​olarak) ve tartışmanın tam olarak nasıl gelişmesi gerektiğine dair kendi vizyonunuz - bunlar kimsenin ilgisini çekmiyor.
Ve bir nedenden dolayı yöneticiyi arıyorsunuz.. neden?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Beluga »

Marinka: 21 Sep 2023, 23:54 Alınmayın ama forumda bu konu hakkında neredeyse hiç yazmayan kişi sizsiniz. Ve eğer tüm araçların konu dışı konuyu silme fırsatı varsa, o zaman 952 mesaj yerine 10 mesajınız kalır. Veya belki daha az.
Kabul etmiyorum. hiç de, konularda konuşuyorum ve sorulara cevap veriyorum, sonra öyle oluyor ki eğlenceye giriyorum ama sen havalandırmalarımdan on tanesini kestin
These users thanked the author Beluga for the post:
Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Belkha: 22 Sep 2023, 20:39
Marinka: 21 Sep 2023, 23:54 Alınmayın ama forumda bu konu hakkında neredeyse hiç yazmayan kişi sizsiniz. Ve eğer tüm araçların konu dışı konuyu silme fırsatı varsa, o zaman 952 mesaj yerine 10 mesajınız kalır. Veya belki daha az.
Kabul etmiyorum. hiç de açık açık konuşuyorum ve konulardaki sorulara cevap veriyorum, sonra eğlenceye giriyorum ama sen havalandırmamın on tanesini kestin
n Peki, bakalım bugün konularda neler yazmışsınız? Resmi konuya eklemişsin. Ne, neden ve neden? Açıklayabilir misiniz?

Ek. Zaten iki başlığımda resim paylaşmıştın.
Last edited by Geçit on 22 Sep 2023, 21:18, edited 1 time in total.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Marinka: 22 Sep 2023, 21:17 Peki, bakalım bugün konularda neler yazmışsınız? Resmi konuya eklemişsin. Ne, neden ve neden? Açıklayabilir misin?
Hadi
Vudu bebeğiyle mi? ipucu ve öneri olarak geleneksel yöntemlerle düşmanlarla savaşmak
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
Serg_A, Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Belkha: 22 Sep 2023, 21:18
Marinka: 22 Sep 2023, 21:17 Peki, bakalım bugün konulara neler yazdınız? Resmi konuya eklemişsin. Ne, neden ve neden? Açıklayabilir misin?
Vudu bebeğiyle mi? ipucu ve öneri olarak geleneksel yöntemleri kullanarak düşmanlarla savaşmak
Bir korsanla
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Marinka: 22 Sep 2023, 21:19Bir korsanla
Ve bir korsanla, neden istediğiniz adı olmasın? Söyle bana, kulağa doğru geliyor mu?
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

Bu tartışmayı bırakın artık!!! Konularınızı düzenleme arzusu SADECE birisinin istediği gibi olmayan bir şey yazacağı korkusundan gelir ve NOKTA! Aptalca konulara başlamadan önce bir düşünün! :muza: :melek:
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Belkha: 22 Sep 2023, 21:19
Ve bir korsanla, neden istediğiniz adı olmasın? Söylesene, kulağa doğru geliyor mu?
https://fanstuff.ru/wp-content/uploads/ ... scaled.jpg
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Marinka: 22 Sep 2023, 21:24
Ve bir korsanla neden istediğiniz adı olmasın? Söylesene, kulağa doğru geliyor mu?
Это субъективно , ты тоже не кусок изюма , но не гнать же тебя :unknown:

Отправлено спустя 33 секунды:
а если моего тонкого юмора и ехидства не понимаешь , то это только для избранных , увы :(

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
а порою твоя любовь к сбору различной информации о Юзверях заставляет меня думать о тебе разные мысли 8-)
Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Belkha: 22 Sep 2023, 21:26
Belkha: 22 Sep 2023, 21:19 Korsanla ilgili olarak neden istediğiniz adı olmasın? Söylesene, kulağa doğru geliyor mu?
Это субъективно , ты тоже не кусок изюма , но не гнать же тебя :unknown:

Отправлено спустя 33 секунды:
а если моего тонкого юмора и ехидства не понимаешь , то это только для избранных , увы :(
Извини, я тебя тоже вношу в черный список. Ты меня давно бесишь, но я себя постоянно уговариваю, что ты просто веселый.
Я тебя сейчас внесу и твоих постов видеть больше не буду. Для тебя ничего не поменяется. Просто ко мне больше не обращайся, я этого не увижу и соответственно не отвечу. Хорошего тебе вечера и вообще всего хорошего.
These users thanked the author Geçit for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Marinka: 22 Sep 2023, 21:31 Üzgünüm, seni de kara listeye alıyorum. Beni uzun zamandır kızdırıyorsun ama sürekli kendimi senin komik olduğuna ikna ediyorum.
Evet, buradaki birçok insan seni kızdırıyor, size gerçeği söyleyen ve sizin "tek doğru pozisyon"unuzla aynı fikirde olmayanlar, siyahta, yani siyahta, asıl mesele onu dikenli çalılığa atmamaktır. :)

Nezaket ve mutluluk, ayrıca insanlara karşı bu kadar zalim olmayın
Last edited by Beluga on 22 Sep 2023, 21:38, edited 1 time in total.
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Miyav: 22 Sep 2023, 21:23 Bu tartışmayı bırakın artık!!! Konularınızı düzenleme isteği YALNIZCA birisinin sizin istediğiniz gibi olmayan bir şey yazacağı korkusundan kaynaklanır ve
Evet, evet. Birisi aniden hoşlanmadığı bir şey söylerse herkesin ağzını kapatmak. Evde sevdiklerinize, kocanıza, varsa çocuklarınıza karşı ne kadar otoriter olduğunuzu hayal edebiliyorum.
Bunun gibi...
Herkes çenesini kapasın! Ve birinin fikrine ihtiyacım olursa bunu sana söylerim!
Hem de hiç düşünmeden! Bu senin için değil!

Ve sonra erotik forumda kıçını döndürüyor ve dünya dışı bir yaratığı canlandırmaya çalışıyor. On iki sandalye nasıl, hepsi çok havadar, öpücük istiyor.
Pekala!!!
Bizhyyyyyy!!!!
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Fargal94
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Vasyanitsa: 22 Sep 2023, 21:37 Herkes çenesini kapatsın! Ve birinin fikrine ihtiyacım olursa bunu sana söylerim!
Hem de hiç düşünmeden! Bu sana göre değil!
Yani ben buna karşıyım!!! :göz kırp:
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
Geçit, Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Miyav: 22 Sep 2023, 21:41 Yani ben buna karşıyım!!!
Ah, üzgünüm, bu doğru! Yanılmışım, konunun yaratıcısının sen olduğunu sanıyordum.
Üzgünüm senorita!
:-)
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Bir miyav
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Vasyanitsa: 22 Sep 2023, 21:56 Ah, üzgünüm, bu doğru! Yanılmışım, konunun yaratıcısının sen olduğunu sanıyordum.
Üzgünüm senorita!
Olmaz! Bu konuyu başından beri sevmemiştim. :melek:
Fargal94
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

Belkha: 21 Sep 2023, 23:41
grekko10: 21 Sep 2023, 23:06 Bu şekilde yazar, konusuna verilen tepkiyi yapay olarak doğru yönde şekillendirecektir. Akıllı göt)))
Katılmıyorum, örneğin " hakkında bir konu yazıyorsun Sakso" ve sonra birisi içeri girip "Geçen gün bir köpeği becerdim" diyor Birisi bunu kaçıracak ve birisi köpekler hakkındaki görüşlerini yazacak ve 3. 4. sayfada tartışma köpek maması ve ağızlıklar karşılaştırmasına kayacak, sonra ne olacak? bölümlerdeki konuların amacı bu, herkes her şeyi aynı anda ortak bir dille yazsın :unknown:
Nereye? Konunun dışına çıkan sorumlu bir konu başlatıcı ile yalnızca ihtiyaç duyduğu cevaplarla konu oluşturan kişinin sınırlarını bulun. Ne kadar çok kullanıcı olursa, forum organizatörleri için o kadar iyi olur. Tinder yapmak isteyen herkesin bulunduğu yer forum üyelerinin memnuniyetsizliğidir.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

grekko10: 22 Sep 2023, 22:11 Sorumlu bir konu başlatıcının sınırı nerede bulunur
Evet, bunun zor olduğunu kabul ediyorum :unknown:
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

grekko10: 22 Sep 2023, 22:11 Konu dışı konulara değinen sorumlu bir konu başlatıcı ile yalnızca ihtiyaç duyduğu yanıtlarla konu oluşturan biri arasındaki sınırı nerede buluyorsunuz? Ne kadar çok kullanıcı olursa, forum organizatörleri için o kadar iyi olur. Tinder yapmak isteyen herkesin forum üyelerinin memnuniyetsizliği olduğu yer.
Bir kişi olursa bulamazsınız. Tabii eğer bir tür nörona bu zanaat öğretilirse.
Evet, o zaman bile. Şu anda bu forumda olmak, kimsenin zorbalığa maruz kalmadığı ve ılımlılığın olmadığı bir zamanda idealdir. Birisi bir şeyi beğenmiyorsa, şu veya bu takma adı ayarlardaki yasak listesine ekleyin ve bu bir sorundur diyerek hem kendinizin hem de başkalarının aklını karıştırmayın.
Bir şeyi istemeniz daha muhtemeldir. böyle. Bir tür halka açık idamlar ve baskılar. Bu olmadan yaşamak gerçekten imkansız mı? Geri kalanımızın iyi bir hayat sürmesi için birini asmak gerçekten gerekli mi?
Kanepeden kalkın ve hoşlanmadığınız birini ayarlarınızdan yasaklayın.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

Vasyanitsa: 22 Sep 2023, 22:17
grekko10: 22 Sep 2023, 22:11 Sadece konuyu saptıran sorumlu bir konu başlatıcı ile yalnızca ihtiyaç duyduğu yanıtlarla konu oluşturan biri arasındaki sınır nerede bulunur? Ne kadar çok kullanıcı olursa, forum organizatörleri için o kadar iyi olur. Tinder yapmak isteyen herkesin forum üyelerinin memnuniyetsizliği olduğu yer.

Böyle bir şey istemeniz daha muhtemel. Bir tür halka açık idamlar ve baskılar. Bu olmadan yaşamak gerçekten imkansız mı? Geri kalanımızın iyi bir hayat sürmesi için birini asmak gerçekten gerekli mi?
Kanepeden kalkın ve hoşlanmadığınız birini ayarlarınızda yasaklayın.
Buyrun bunu hiç anlamadım. Sizce neden aniden bu konuyla ilgili bir şey istiyorum? Bir şekilde senin tarafından buraya sürtüldüğüm ortaya çıktı.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

grekko10: 22 Sep 2023, 22:24 Bunu hiç anlamadım. Sizce neden aniden bu konuyla ilgili bir şey istiyorum? Bir şekilde buraya senin tarafından sürüklendiğim ortaya çıktı.
Aslında tam olarak doğru yazmamışım. "İstiyorsun..." yazdığımda tüm ziyaretçileri kastetmiştim. Sanki hepsi şunu bunu istiyormuş gibi. Özellikle seni kastetmedim.
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Vasyanitsa: 22 Sep 2023, 09:02 Kendi forumunuzu başlatın. Zor değil. Hosting sağlayıcısından hosting satın almanız gerekmektedir. Ondan bir alan adı satın alın. Bir alan adının kaydı yaklaşık 700 rubleye mal olur ve desteğinin ödemesi de yılda yaklaşık aynı tutardadır.
Barındırma sağlayıcısının genellikle Perl veya PHP komut dosyalarını kullanan forum motorları vardır. Yaklaşık on yıl önce benzer bir şeyle uğraşmıştım.

Bir sunucuya komut dosyasıyla yazılmış bir forum yüklemek zor değil. Kurulumdan sonra internette alan adı adresinizde bir forum görünecektir. Bunun hemen hemen aynısı. Ve bu forumu yönetmek için özel bir forma yönetici girişi yapacaksınız. Her şey Rusça, her şey açık ve şeffaf. Ve bu forum yönetimi biçiminde çok para var. Dilediğiniz kadar farklı bölüm oluşturabilirsiniz. Her bölümün kendi ayarları olabilir. Bir bölümde konu moderatörleri mesajları silebilir, diğerinde ise silemezler. Ve benzeri.

Her ziyaretçi kategorisine belirli erişim düzeyleri atanabilir. Birisi tüm bölümleri okuyabilir, biri yalnızca bir, biri yalnızca iki, vb. Kayıt seçenekleri. Tamamen iptal edebilirsiniz. Bu forumda olduğu gibi. Bir süre önce anonim ziyaretçiler bu foruma mesaj bırakabiliyordu. Daha sonra bu fırsat ortadan kalktı.

Genel olarak kendinize bir forum edinin ve hayatınızın geri kalanını reklam müzesi olarak geçirin.
Dişlerinizi sinirlendireceksiniz ve gelecekte tüm bu çıngıraklar konusunda daha rahat olacaksınız.
Yine söylüyorum, asla bilemezsiniz! Bu forumu nasıl tanıtabilirsiniz? Seni besler, işini bırakabilirsin.
Teşekkür ederim. Bunların hepsini biliyorum ama forum yapmadım. Şirketimizde bir web sitemiz var, müdür ve ben birlikte yönetiyoruz: fiyatları değiştiriyoruz, müşteriler/tedarikçiler ile yazışmalar vb. Web sitesini değiştirmemiz gerekiyorsa, uzun ve ince bir tane var, onu arıyoruz, Web sitesini yeniden yazıyor. Ama soru şu: Bunu biliyorsun, yani... bunu zaten yaptın mı? Ya da belki bu forum sizindir? Aksi halde burada her şey tuhaf: Kural yok, moderatörlerle/yöneticilerle iletişime geçin - unutun...
--------------------- --- -----------
... ve bir yandan yerel kaosa, diğer yandan tüm kaosa rağmen bu foruma şaşırdım yapısıyla "iyi dilekçilerden" iyi korunmaktadır.
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Miyav: 23 Sep 2023, 22:14 Teşekkür ederim. Bunların hepsini biliyorum ama forum yapmadım. Şirketimizde bir web sitemiz var, müdür ve ben birlikte yönetiyoruz: fiyatları değiştiriyoruz, müşteriler/tedarikçiler ile yazışmalar vb. Web sitesini değiştirmemiz gerekiyorsa, uzun ve ince bir tane var, onu arıyoruz, Web sitesini yeniden yazıyor. Ama soru şu: Bunu biliyorsun, yani... bunu zaten yaptın mı? Ya da belki bu forum sizindir? Aksi takdirde burada her şey tuhaf: Kural yok, moderatörler/yöneticilerle iletişime geçin - unutun...
----------- --- -----------
... ve bir yandan yerel kaosa, diğer yandan tüm kaosa rağmen bu foruma şaşırdım yapısı gereği "iyi dilekçilerden" iyi korunmaktadır.
Sondan başlayacağım. Karmaşa yok; kimse siyasetten şikayetçi değil. Yüzlerce mesajın konularında A harfinin beş sayfası yok, yani hala ılımlılık var ama sadece görünmez ve konuya yönelik. Ve bir moderatörün bunu yapmayı sevdiği ve herkesi kıçına sokmayı sevdiği için zoraki bir bahaneyle dışarıdan yasaklamalar yapması durumunda değil.

Böyle bir ılımlılık bana polisin iyi çalışmasını hatırlatıyor. polis ortalıkta görünmüyor ama sokakta suç yok. İyi polis çalışmasının anlamı budur. Ve her köşede olduklarında ve içlerinden birinin şu anda birisini hapse sürükleyeceğinden eminken değil.

Sipariş üzerine hazırlanan bir web sitesinin aksine, forumda her şey daha basittir. Bunun gibi forumlar genellikle şu veya bu motor üzerinde yapılır ve bir sunucu kısmı ve bir istemci kısmı bulunur. Sunucu kısmı şu anda ziyaretçilerin eğlendiği forumdur. İstemci kısmı forum yönetiminin tarayıcı versiyonudur. Belirli bir adres girip oturum açıyorsunuz ve artık bu forumdaki her şeyi değiştirebiliyorsunuz. Olasılıklar sonsuzdur. Her şeyi ve istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Çeşitli yetki düzeylerinde moderatörler oluşturmak için birçok olasılık vardır. Kayıt formunu değiştirebilirsiniz.

Genel olarak araç iyi. Ticari amaçlar için de benzer bir şey olur. Buna web mağazası denir. Değişen karmaşıklıkta gelirler. Ve işinize daha uygun olur. Her seferinde siteyi yeniden yazmaya gerek kalmayacaktı. Yeni ürün öğeleri ekleyebilir, mallar için gerçek zamanlı olarak kartlarla ödeme yapma olanağını sunabilirsiniz. Ürün resimlerini ekleyin veya değiştirin, fiyat etiketlerini değiştirin. Gözümüzün önünde malların tüm fiyatlarını gösteren bir tablo olurdu. Zamanla. Yani aynı ürünün geçen ay, ondan önceki ay, geçen yıl ne kadara mal olduğu.

Fakat bunu çözmemiz gerekiyor. Pek çok benzer yazılım var ve size tam olarak uygun olanı aramanız ve seçmeniz gerekiyor. Bazı şeyler korsan olabilir ama bazı şeylerin tercihen üreticiden satın alınması gerekir.
Böyle bir motoru bir barındırma sağlayıcısından kendi başınıza kurmanız pek olası değildir; bazı temel bilgisayar konuları hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz. Böyle bir motoru kurmak için birini işe almanız gerekir. Bunu kurmak ve ardından en az bir ay boyunca bir şekilde bakımını yapmak için, onu kuran kişinin de sürece dahil edilmesi tavsiye edilir.

Benzer bir forumda biraz araştırdım. Bu ilginç. Ancak gevşemek çok zordur. Trafik olsun, ziyaretçi olsun, forum yaşasın ve sadece internette asılı kalmasın. Ayrıca bir keresinde foruma benzer bir motor üzerinde foruma benzer bir fotoğraf bankası başlatmıştım.
İnternette herkesin kayıt olup bazı fotoğraflarını oraya gönderebileceği bir kaynağın bulunduğu özel motorlar da var. Ve sitenin kendisi de bu fotoğrafları herkese satıyor. Ve böyle bir kaynakta iki ziyaretçi kategorisi vardır - fotoğrafçılar ve fotoğraf alıcıları.

Satılan fotoğraflar için fotoğrafçılara komisyon alınır ve ardından ayda bir kez satılan fotoğraf miktarına göre komisyon ödenir. Komisyon değişiklik gösterir ve yalnızca fotoğrafçıların açgözlülüğüne ve bu kaynağın sahibinin açgözlülüğüne bağlıdır. Ancak telif hakkıyla ilgili birçok nüans var. Şu anda tüm bunları açıklamayacağım; bazılarına sıkıcı gelebilir.

İşler aniden patlarsa ve satışlar gerçekleşirse burada bu fotoğraf satışlarıyla çok fazla pazarlama yapılıyor. Artacak ve en azından satışlarda bir tür büyüme ve fotoğraf akışı olacak. Ama aynı zamanda tüm bunları sürekli yapmanız, reklam satın almanız, kaynağın tanıtımını yapmanız da gerekiyor.

Aslında herkesin her zaman fotoğrafa ihtiyacı vardır. Örneğin birisi bir tür reklam kitapçığı hazırlıyor ya da bir tür kitap yayınlıyor ve görsellere ya da fotoğraflara ihtiyaç duyuyor. Birisi mimari hakkında yazıyor ve birinin Hermitage’ın ana girişinin fotoğrafına ihtiyacı var. Bu Atlantisli adamların omuzlarında bir şey taşıdıkları yer. Ayrıca, cep telefonuyla değil, DSLR ile çekilmiş, iyi netliğe ve iyi renk dengesine sahip, iyi çözünürlüklü, iyi fotoğraflara ihtiyacınız var.

Sonra insanlar fotoğraf bankalarına gidip oraya bakıyorlar. Bulur ve satın alır. Veya örneğin şu veya bu sanatçının fotoğrafına ihtiyacınız var. On yıl önce değil, tam anlamıyla dün çekilmiş yeni bir fotoğraf. Ve böyle bir fotoğrafı satın almak, bir fotoğrafçıyı bir şey alması için göndermekten daha kolaydır. Ve böylece böyle bir şeye başladım. Her şeyi kurdum, her şeyi yapılandırdım. Artık başkalarının fotoğraflarını satmayı değil, kendi fotoğraflarımı satmaya başlamayı planlıyordum; iyi bir fotoğrafçıyım, asgari düzeyde profesyonel donanıma sahibim.

Ancak bunun bir zor mesele. Yine bu kaynağımızın tanıtımını yapmamız lazım. Kaynağınız için sürekli olarak Yandex’den ve çeşitli reklam ağlarından reklam satın alın.

Bu site hakkında. HAYIR. Bu kaynağın sahibi değilim. Ama ondan hoşlanıyorum. Bravo adminler. Ayrıca bir forumun nasıl olması gerektiği, nelere izin verildiği ve nelere izin verilmediği konusunda da aynı görüşe sahibim.
Ancak soru farklı: Böyle bir kaynağın mevzuatla nasıl birleştirileceği. Böylece bu kaynağın sahibi olarak siz birkaç yıl boyunca çevrimdışı yasaklanmazsınız. :-)
İşte bu yüzden şu anda İnternet’teki hiçbir kaynağın sahibi değilim.
:-)
Ve kesinlikle bu forumun moderatörü değilim.
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Vasyanitsa: 23 Sep 2023, 23:27 Sondan başlayacağım. Karmaşa yok; kimse siyasetten şikayetçi değil. Yüzlerce mesajın konularında A harfinin beş sayfası yok, yani hala ılımlılık var ama sadece görünmez ve konuya yönelik. Ve bir moderatörün, bunu yapmayı sevdiği ve herkesi kıçına sokmayı sevdiği için zoraki bir bahaneyle dışarıdan yasaklamalar yapması durumunda değil.
...Her şeyi alıntılamıyorum

...Bu site hakkında. HAYIR. Bu kaynağın sahibi değilim. Ama ondan hoşlanıyorum. Bravo adminler. Ayrıca bir forumun nasıl olması gerektiği, nelere izin verildiği ve nelere izin verilmediği konusunda da aynı görüşe sahibim.
Ancak soru farklı: Böyle bir kaynağın mevzuatla nasıl birleştirileceği. Böylece bu kaynağın sahibi olarak siz birkaç yıl boyunca çevrimdışı yasaklanmazsınız.
İşte bu yüzden şu anda İnternet’teki hiçbir kaynağın sahibi değilim.

Ve kesinlikle bu forumun moderatörü değilim.
Evet, evet. Bu yüzden bu tür sorulara bu tür sayfalarla cevap veriyorsunuz. Kendisini ilgilendirmiyorsa kimse cevap vermez. Ve böyle düşünen tek kişi ben değilim, beni buna başkaları itti. Ama eğer sen değilsen, o zaman kim? Söyle bana? Güzel önerilerde bulunmak istiyorum... Kabalığı kaldırın, yeni konuların oluşturulmasını nasıl düzene koyabilirim, kahretsin, uzun zamandır istiyordum: buradaki ifade koleksiyonu çok küçük, keşke yapsaydım genişletebilir... Bende var, nereye ve nasıl göndereceğim?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Miyav: 24 Sep 2023, 00:24 Evet, evet. Bu yüzden bu tür sorulara bu tür sayfalarla cevap veriyorsunuz. Kendisini ilgilendirmiyorsa kimse cevap vermez. Ve böyle düşünen tek kişi ben değilim, beni buna başkaları itti. Ama eğer sen değilsen, o zaman kim? Söyle bana? Güzel önerilerde bulunmak istiyorum... Kabalığı kaldırın, yeni konuların oluşturulmasını nasıl düzene koyacağım, kahretsin, uzun zamandır istiyordum: buradaki ifade koleksiyonu çok küçük, isterim genişletmek için... Elimde var, nereye ve nasıl göndereceğim?
hiçbir şeyin değiştirilmesine gerek yok. Bunun için sözümü dinle. En iyisi, iyinin ilk düşmanıdır!
Bu forumdaki her şey muhteşem; inanın bana. Daha iyi bir şey hayal etmek bile zor.
Her ne kadar mümkün olsa da - anonim gönderi olasılığını daha önce olduğu gibi geri getirirseniz.
Fakat bence bunu yapmaya zorlandıklarını düşünüyorum; zorunlu kayıt uygulamasını getirmek için.
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

saç gömleği, nasıl yapılacağını bir örnek gösterin: infostart - arka arkaya 10 parça daha getirebilir misin? Burası tam bir karmaşa ve hiçbir ılımlılık yok, yoksa neden bu kadar saçmalık burada otluyor ve bir şeyler yazıyor? Bir ay içinde iletişim kurabileceğiniz, tartışabileceğiniz 40’a yakın kişi gördüm ama bunlar insan. Ve siz hala bunun doğru olduğunu kanıtlayan düpedüz saçmalıklarla uğraşmak zorundasınız ve biz burada geri ve sefil durumda mıyız? Tamam ban’ı bekliyorum, sohbet ettim...
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Truwor »

AlexTDV: 21 Sep 2023, 15:05 Tuhafsın, bir soru sordun; yalnızca beğendiğin yanıtlara değil, her türlü yanıta hazırlıklı ol)
Onun hakkında konuşmuyor Cevaplar, bölünmüş bilince sahip insanların değiştiği, diğerlerinin ele aldığı vb. bir konu hakkındadır. Yakında kimse orijinal soruyu hatırlamaz. Bu kabul edilemez. Konuyla ilgisi olmayan yorumlar silinmelidir.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 24 Sep 2023, 00:45 eğer isimsiz gönderi olasılığını daha önce olduğu gibi döndürürsek.
Anonim gönderiler buraya geri döndürüldü. Yaklaşık bir ay önce. Artı veya eksi. Spam gönderenler bundan yararlanmaya başlıyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Forumumuz”