PEDOFİLİ OLMAYANLARA SORU!!

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 1 year 11 months
 PEDOFİLİ OLMAYANLARA SORU!!

Unread post by Dimon22 »

Bu fotoğrafta yaklaşık 11 yaşında bir kız çocuğu görülüyor. Pedofiliyi kınayan ve pedofili olmayanlara, bana neden hoşlanmadığınızı açıklayın? Yaklaşık 11 yaşında+- olduğunu hatırlatayım. Bu, eğer bir PEDOFİLİ DEĞİLSENİZ, o zaman onu sevmemeniz gerektiği anlamına gelir. Bana bunu neden sevdiğimi açıkla. Yani ben pedofil miyim?
https://i.postimg.cc/3RK5H97V/IMG-20230921-193102.jpg

Отправлено спустя 5 минут 27 секунд:
Вот фото ещё одной. Тут акцент на попу поставлен... Объясните чем плоха у нее задница))) На мой взгляд у этих девочек попы красивее и сексуальнее чем в 90 процентах девушек возрастом от 18 лет. Если это не так, то объясните почему!!!!
https://i.postimg.cc/dtM0bPpx/IMG-20230921-193949.jpg
These users thanked the author Dimon22 for the post (total 8):
Alexsss, Aion2012Ölü, nikolj202, Rasaroam, Morpheus, sapık, IchAğustos, Korsan
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: PEDOFİLİ DEĞİLLERE SORU!!

Unread post by Nikk »

Dimon22: 21 Sep 2023, 19:33 Yani ben sübyancı mıyım?
Şu ana kadar oldukça kötü bir provokasyon!.. :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
Fargal94
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

niqk, anlamıyorum. Provokasyon nedir? Bu Photoshop değil. Bundan hoşlanmadığına inanamıyorum. Peki bana neden onları sevmediğini açıklayabilir misin? Şaka vs olmadan gerçekçi bir şekilde soruyorum... Peki biz neyiz???? Neden???? Yaş küçük ama kızlar seksi görünüyor
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alexsss »

Dimon22: 21 Sep 2023, 19:39 Bu fotoğrafta yaklaşık 11 yaşında bir kız çocuğu görülüyor. Pedofiliyi kınayan ve pedofili olmayanlara, bana neden hoşlanmadığınızı açıklayın? Yaklaşık 11 yaşında+- olduğunu hatırlatayım. Bu, eğer bir PEDOFİLİ DEĞİLSENİZ, o zaman onu sevmemeniz gerektiği anlamına gelir. Bana bunu neden sevdiğimi açıkla. Yani ben pedofil miyim?

Вот фото ещё одной. Тут акцент на попу поставлен... Объясните чем плоха у нее задница))) На мой взгляд у этих девочек попы красивее и сексуальнее чем в 90 процентах девушек возрастом от 18 лет. Если это не так, то объясните почему!!!!
нравится все, кроме возраста, возраст не нравится
These users thanked the author Alexsss for the post:
Fargal94
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

Alexssss, "Yaş dışında her şeyi seviyorum, yaşı sevmiyorum." Eğer pedofili değilseniz o zaman onları hiç sevmemelisiniz.
These users thanked the author Dimon22 for the post:
Fan
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Orientation: biseksüel

Unread post by sevgi dolu »

Fotoğraftaki kızlar çok güzel, bence herhangi bir kaba ipucu yok. Aşırıya kaçıp bir insanı sübyancı olarak görmeye gerek yok. Güzel bir çocuğun bir kadın veya erkek tarafından, yani bir yetişkin tarafından beğenilmesi pedofili değildir.
These users thanked the author sevgi dolu for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Morpheus, abartı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Dimon22 ve kızın bununla hiçbir ilgisi yok ! Kesinlikle! Birisi onun masumiyetini kendi amaçları için kullanıyor. Ve bu zaten bir provokasyon!
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Neden bunu estetik olarak değerlendirmiyorsunuz? Neden hemen bir seks objesi için?
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Morpheus, Manfred
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

İNSANLAR!!!! SORUYORUM BU KIZLARIN AÇMALARI NELER SEKSİ DEĞİL??? NEDEN YETİŞKİNLER GİBİ AYNI DEĞİLLER? Eğer sübyancı değilseniz bu popoların seksi olmaması gerekiyor. Eğer seksi değillerse bakış açınızı açıklayın
Morpheus
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon

"BEĞEN" kelimesi yasa dışı değildir. Ve eğer bir kişi bir şeyi veya birinden hoşlanıyorsa bu suç değildir.
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367

Unread post by havlamak »

Dimon22, peki, nasıl kışkırtmaya çalışırsın? kavramların yerini alması .

Bir kız, yaşına göre iyi bir vücuda sahip olsa da güzel olabilir. Ama güzelliği takdir etmek başka şey, onunla seksi arzulamak/hayal etmek başka şey. Veya soyunmak istiyorsanız dokunun.
These users thanked the author havlamak for the post:
Kahretsin
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

code: 21 Sep 2023, 20:05korod
İşte buna varıyorum... Görünen o ki sübyancı değilsin... O zaman bana neden onların kıçlarını açıkla? seksi değil misin? Neden sana göre seksi değiller???!!
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Dimon22 çünkü bunu cinsiyet olarak görmüyorum nesne . Güzel olabilir ama bu durumda bacaklar gibi doğru şekle sahiptir. Güzel bacaklar diyorlar ama bu aynı zamanda pürüzsüz, ince bacaklar anlamına da geliyor. Ancak şartlı olarak, onları nasıl yaydığınızı veya seks sırasında omuzlarınızda olduklarını hayal ettiğinizde, muhtemelen cinsellik hakkında konuşabilirsiniz.
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

code: 21 Sep 2023, 20:11 Dimon22, çünkü onu bir seks objesi olarak görmüyorum. Güzel olabilir ama bu durumda bacaklar gibi doğru şekle sahiptir. Güzel bacaklar diyorlar ama bu aynı zamanda pürüzsüz, ince bacaklar anlamına da geliyor. Ancak şartlı olarak, onları nasıl yaydığınızı veya seks sırasında omuzlarınızda olduklarını hayal ettiğinizde muhtemelen cinsellik hakkında konuşabilirsiniz.
Pekala, tamam . O zaman bacakları neden kötü??)) 25 yaşında bir kız çocuğu ve fotoğraftakileri ele alalım. 25 yaşındaki bir çocuğun bacakları cinsellik açısından fotoğraftakilerden nasıl farklı olacak? 25 yaşındakilerin de selülitleri olmasına rağmen. Bana farkı açıkla. Neden 25 yaşındaki birinin seksi bacakları ve poposu var da fotoğraflarda bunların hiçbiri yok? Fark nedir? Yani yaş farkı olduğunu görüyorum. Ama cinsellikte hiçbir fark görmüyorum
Morpheus
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Arhivarius »

Dimon22: 21 Sep 2023, 19:39 Bu fotoğrafta yaklaşık 11 yaşında bir kız çocuğu görülüyor. Pedofiliyi kınayan ve pedofili olmayanlara, bana neden hoşlanmadığınızı açıklayın? Yaklaşık 11 yaşında+- olduğunu hatırlatayım. Bu, eğer bir PEDOFİLİ DEĞİLSENİZ, o zaman onu sevmemeniz gerektiği anlamına gelir. Bana bunu neden sevdiğimi açıkla. Yani ben pedofil miyim?

а мне нравится.
These users thanked the author Arhivarius for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Morpheus, Mart
sevgi dolu
Penetrasyon
Penetrasyon

Yaş farkı fotoğrafta esasen bir çocuk var ve bacaklarını, popo ve benzeri şeyleri cinsellik açısından değerlendirmek kabul edilemez.
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

lubitel69: 21 Sep 2023, 20:25 Fotoğraftaki yaş farkı aslında çocuktur ve bacaklarını, popo ve benzeri şeyleri cinsellik açısından değerlendirmek kabul edilemez.
Peki, kabul edilemeyeceği açıktır. Anladınız mı, yüzlerini gizleyip popolarını bırakırsanız herkes onların seksi olduğunu söyleyecektir. Ve yüzlerini açtığınızda henüz küçük olduklarını söyleyecekler. Pedofil değilseniz, otomatik olarak bacaklarının ve kalçalarının seksi olmasına gerek olmadığını anlıyorsunuz.
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Dimon22: 21 Sep 2023, 20:29 Eğer sübyancı değilseniz, otomatik olarak onların bacaklarının ve kalçalarının seksi olmaması gerektiğini anlıyorsunuz
Yani onlar seksi değiller. Bunu sana söylediler ama sen tekrar tekrarlıyorsun, neden cinsel olamıyorlar... Yapamıyorlar çünkü çocukçalar. Çünkü cinsellik için sadece güzellik değil, aynı zamanda çekicilik de olmalı ve eğer bir çocuğa ilgi duymuyorsanız o zaman cinsel olmayacaksınız. Geleneksel olarak iyi bir vücuda sahip kızlar vardır, ancak onları cinsiyet açısından istemezsiniz. Çeşitli nedenlerden dolayı - yüzünü, karakterini, davranışını, zeka eksikliğini sevmiyorum.
Last edited by havlamak on 21 Sep 2023, 20:47, edited 1 time in total.
Mancuso
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Mancuso »

Dimon22: 21 Sep 2023, 20:29[quote=Dimon22 post_id=260195 time=1695317362 user_id=20418] Karşı soru: her kızı algılıyor musunuz/ kadın sadece seksi/seksi değil ve sadece seks objesi olarak mı? Sorunuza göre bu şekilde algılanıyor
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

Mancuso: 21 Sep 2023, 20:43 Karşı soru: Her kızı/kadını sadece seksi/seksi değil perspektifinden ve sadece seks objesi olarak mı algılıyorsunuz? Soru formülasyonunuza göre bu tam olarak böyle algılanıyor
Yani anlıyorsunuz ki eğer pedofil değilseniz o zaman bunu yapmaya çalışmamalısınız. Bir kızı seksi ya da seksi değil olarak algılamak. Eğer pedofil değilseniz ve kız reşit değilse ve onu bir seks objesi olarak algılamaya ne kadar çabalarsanız çabalayın, o zaman o sizin için hiç seksi olmayacaktır çünkü siz bir pedofil değilsiniz. Söyle bana, resimlerdeki kızların bacakları ve kalçaları, bir yaşındaki kızlardan nasıl farklı? (Yaşına bakmazsanız). Peki ne??? Eğer pedofil değilsem, onların sadece reşit olmadıkları düşüncesiyle kendimi kısıtlamamalıyım. Bacakları ve kalçaları bana otomatik olarak seksi gelmemeli... Kaç yaşında olduğuna bakmamalıyım. Figürlerinin kendisi seksi olmamalı
Morpheus
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Kızların yüzlerini popolardan daha çok seviyorum. Kesimi, göz rengi, burnu, dudakları, poposu neredeyse hepsi aynı ince ve şişman.
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

slavik.meshalkin: 21 Sep 2023, 21:08 Kızların yüzlerini popolarından daha çok seviyorum. Kesim, göz rengi, burun, dudaklar neredeyse hepsi aynı ince ve şişman.
Birçok insan kızların yüzünü, kesimini, göz rengini, burnunu beğeniyor. , dudaklar.. Burada cinsellikten bahsediyoruz.
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Dimon22: 21 Sep 2023, 21:18 Burada cinsellikten bahsediyoruz
Sonra 11 yaşındaki vücudunun fantezisinden😅😇
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by ilovebiboys »

Neyin daha utanç verici olduğunu bile bilmiyorum: Binbaşı yoldaşın pek de parlak olmayan stajyeri (diğer adıyla TS) veya burada toplanmış ve bu tür sapkınlıklar hakkında gerçek bir istişarede bulunan herkes *x)
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
Fargal94, Ksenofon, Kardeş, Anne
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Dimon22,
Bu hayatta oldu pedofil ya da aptal olmadığımı. Ve sen sadece bir sübyancı değil, aynı zamanda herkesi aptal olarak gören bir provokatörsün. Ve sen sadece pedofili bir provokatör değilsin, aynı zamanda gelişiminde, herkesten daha akıllı olduğuna içtenlikle inanan ilkel bir yaratıksın. Bu öyle değil, sadece düşüncenizin tamamen ilkel olmasından ve bacaklarınız arasında sınırlayıcı bir prensibin bulunmamasından dolayı size öyle geliyor. Pedofili konunuzun canı cehenneme!
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

Ksenofont: 21 Sep 2023, 21:57 Hayatımda sübyancı ya da aptal olmadığım oldu. Ve sen sadece bir sübyancı değil, aynı zamanda herkesi aptal olarak gören bir provokatörsün. Ve sen sadece pedofili bir provokatör değilsin, aynı zamanda gelişiminde, herkesten daha akıllı olduğuna içtenlikle inanan ilkel bir yaratıksın. Bu öyle değil, sadece düşüncenizin tamamen ilkel olmasından ve bacaklarınız arasında sınırlayıcı bir prensibin bulunmamasından dolayı size öyle geliyor. Pedofili konunuzun canı cehenneme!
Kimin aptal olduğunu düşünüyorum?)) Hangi ilkel düşünce? Eğer akıllı olsaydın beni cehenneme göndermezdin ama her şeyi açıklardın. Sağ??? Madem bu kadar akıllısın açıkla. O yüzden böyle bir soru sordum, bana açıklasınlar, bana göndermesinler diye.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Dimon22: 21 Sep 2023, 22:06 Kimin aptal olduğunu düşünüyorum?)) Hangi ilkel düşünce? Eğer akıllı olsaydın beni cehenneme göndermezdin ama her şeyi açıklardın. Sağ??? Madem bu kadar akıllısın açıkla. Bu yüzden böyle bir soru sordum ki bana açıklasınlar ve bana göndermesinler
Görüyorsun ya, haklıydım . Yazılı metni bile doğru algılayamıyorsunuz. Tekrar açıklayayım. Sen ve pedofili provokasyonun cehenneme gideceksin. Bu açık mı?
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

Ksenofont: 21 Sep 2023, 22:08 Görüyorsunuz, haklıydım. Yazılı metni bile doğru algılayamıyorsunuz. Tekrar açıklayayım. Sen ve pedofili provokasyonun cehenneme gideceksin. Açık mı?
Ksenofont’un yetersiz olduğu açık
These users thanked the author Dimon22 for the post (total 5):
Vadim77, Aion2012Ölü, Morpheus, Fan, Korsan
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

Pedofiliye yanlış yerden yaklaşıyorsun. çitin üzerine gölge düşürmeye çalışıyorum. Pedofili, reşit olmayan kişilere, yani çocuklara ve ergenlere yönelik cinsel çekim’dir.
Hedefin reşit olmadığını biliyorsanız veya yaşını yargılamanıza olanak tanıyan bariz gerçekler varsa ve hedefin vücudunun belirli bölümlerinin görünümü sizde cinsel duygular uyandırıyorsa, siz bir pedofilsiniz. Nesne bir yetişkine benziyorsa o zaman pedofil değilsiniz. Her şey basit, mahkeme bile bunu hesaba katıyor.
Ayrıca formların, zarafetin, yüz hatlarının, hareketlerin doğruluğunun estetik bir değerlendirmesi - bu pedofili değil. Aynı jimnastikçiler - tüm dünya onlara hayranlıkla bakıyor ve bunu yalnızca pedofiller yapıyor, cinsel uyarılmaya neden oluyor.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Fargal94
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

grekko10: 21 Sep 2023, 22:29 Nesne eski görünüyorsa pedofil değilsiniz demektir
Nesnenin yaşını nasıl belirlersiniz? Bir bakışta mı? Bana söyleme... 25 yaşında bir kızım vardı ve ona sigara satmıyorlardı. 15-16 yaşlarında göründüğü için sürekli pasaport istiyorlardı. Yani 15 yaşında görünüyorsa beni heyecanlandırmaması gerektiği ortaya çıktı. Görünüş aldatıcıdır. 13 yaşında ama 30 yaşlarında görünen bir komşum var. Böyle bir komşu seksi olmalı mı olmamalı mı? İşte bir paradoks: kız arkadaşım 25 yaşında ama 15 görünüyor (yani görünüşte seksi olmamalı) ve komşum 13 yaşında ama 30 görünüyor (yani görünüşte benim 25 yaşındaki kızım değil) kim seksi olmalı ama 13 yaşındaki komşum).
En azından kız arkadaşımın pasaportunu görmüş olmam iyi oldu. 15 yaşında göründüğü için seksi olmadığını düşündüm
These users thanked the author Dimon22 for the post (total 2):
Morpheus, Korsan
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Dimon22: 21 Sep 2023, 22:47
grekko10: 21 Sep 2023, 22:29 Nesne eski görünüyorsa pedofil değilsiniz demektir
Nesnenin yaşını nasıl belirlersiniz? Bir bakışta mı? Güldürme beni...
Okumayı biliyorsun ama okuduklarını düşünmüyor gibisin...
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

grekko10: 21 Sep 2023, 22:29 Eğer nesne bir yetişkine benziyorsa pedofil değilsiniz demektir. Çok basit, mahkeme bile bunu dikkate alıyor.
Ben de bunu okuyabiliyorum. 25 yaşındaki kız arkadaşım reşit görünmüyor. Ben pedofil miyim?

Ve 13 yaşındaki çocuk 30 yaşında gibi görünüyor.

Sübyancı olup olmadığımı öğrenmek için nereye bakmalıyım? Pasaport için mi yoksa görünüş için mi???

12 yaşında bir kız bahçede yaşıyor, daha doğrusu yaşıyordu ve göğüsleri 40 yaşındaki öğretmeninden daha büyüktü. Ve rakam daha seksi. Ama nedense bu zaten pedofili olarak savunulmaya başlandı
Last edited by Dimon22 on 21 Sep 2023, 23:04, edited 1 time in total.
Korsan
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Dimon22: 21 Sep 2023, 23:00
grekko10: 21 Sep 2023, 22:29 Nesne bir yetişkine benziyorsa pedofil değilsiniz demektir. Çok basit, mahkeme bile bunu dikkate alıyor.
Ben de bunu okuyabiliyorum. 25 yaşındaki kız arkadaşım reşit görünmüyor. Ben pedofil miyim?

Ve 13 yaşındaki çocuk 30 yaşında gibi görünüyor.

Sübyancı olup olmadığımı öğrenmek için nereye bakmalıyım? Pasaportunuzda veya görünüşünüzde???
Pedofili, reşit olmayanlara, yani çocuklara ve gençlere yönelik cinsel çekimdir.
Hiçbir şeyim yok başka ekleyin. Oku - düşün.
Автор темы
Dimon22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Dimon22 »

grekko10: 21 Sep 2023, 23:04 Pedofili, reşit olmayanlara, yani çocuklara ve gençlere yönelik cinsel çekimdir.
Ekleyecek başka bir şeyim yok. Okuyun - düşünün.
Ya reşit olmayan biri yetişkine benziyorsa? Bu aynı zamanda pedofili mi olur? Ya da değil? Tam tersine yetişkin bir ergene benzer. Böyle bir durumda ne yapmalı???? Stüdyo için tavsiyeleriniz...
Korsan
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Dimon22: 21 Sep 2023, 23:07
grekko10: 21 Sep 2023, 23:04 Pedofili, küçüklere, yani çocuklara ve gençlere yönelik cinsel çekimdir. Ekleyecek başka bir şeyim yok. Okuyun - düşünün.
Ya reşit olmayan biri yetişkine benziyorsa? Bu aynı zamanda pedofili mi olur? Ya da değil? Tam tersine yetişkin bir ergene benzer. Böyle bir durumda ne yapmalı???? Stüdyoya tavsiyeniz...
Ekleyecek başka bir şeyim yok. Oku - düşün. Beynini çalıştır.
Avalet
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by Avalet »

Bilmiyorum, fotoğraftaki çocuğu görüyorum, cinsel açıdan müstehcen bir ilişki yok.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Vadim77 »

grekko10: 21 Sep 2023, 23:04 Pedofili, reşit olmayanlara, yani çocuklara ve gençlere yönelik cinsel çekimdir.
Bu size göre. Psikologlar farklı düşünüyor.
Katya 18
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Katya 18 »

Alexssss: 21 Sep 2023, 19:49 Yaş dışında her şeyi seviyorum, yaşı sevmiyorum
Bence sen ikiyüzlüsün. Sevmediğiniz yaşınız değil, o yaşla ilişkilendirilmenin cezasıdır.
These users thanked the author Katya 18 for the post (total 3):
AlexTDV, Fan, Korsan
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Katya18, Peki bu ikiyüzlülük neden...Ve Sorumluluk konusunda doğru söyledin, buna kimin ihtiyacı var, bir sürü yetişkin kız var.
These users thanked the author Alexsss for the post:
S.E.R.A.F.II. M
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by İskoç »

Sübyancı değilim ama bir çocuğun kıçına soktuğumda gerçekten hoşuma gitti...)))
These users thanked the author İskoç for the post (total 2):
nikolj202, Morpheus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”