Günümüzde pek çok platform sesli ve görüntülü görüşmeyi desteklemektedir. Ayrıca sesli ve görüntülü mesaj bırakabilirsiniz. Bütün bunlar çok kullanışlı ve zaten sahip olunması gereken bir işlevsellik.
Böyle bir özelliğin bu foruma eklenmesinin harika olacağını düşünüyorum. Böyle bir teklifle site yönetimiyle iletişime geçebilir, onların söyleyeceklerini dinleyebilirsiniz.
Ayrıca forum kullanıcılarının böyle bir teklif hakkında ne düşündüğü de ilginç mi? Sanırım pek çok kişi sesli ve görüntülü iletişimin metin yazışmasından daha zengin ve canlı olduğu konusunda hemfikir olacaktır.
Forumdaki sesli ve görüntülü görüşmeler
-
Автор темыMisha023
- Total posts: 0
- Registered for: 1 year 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 3 years
Re: Forumlar için sesli ve görüntülü zil sesleri
Tg’ye bir daire gönderiyorlar, bazıları 5 saniyelik ve bu parçalardan 10 tane var meğerse pek video yokmuş.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Misha2023,
Video ve ses girişi kamuya açık yazışmalar tüm kadın-erkekleri ve kadın-kadınların büyük çoğunluğunu ortadan kaldıracak. Sen ve ben yalnız kalacağız ve bundan tam olarak emin değilim. Ve zaten birisiyle özel olarak oldukça yakın iletişim kuruyorsanız, o zaman sorun nedir? WhatsApp, telgraf veya e-posta yazışmalarına gidin.
Video ve ses girişi kamuya açık yazışmalar tüm kadın-erkekleri ve kadın-kadınların büyük çoğunluğunu ortadan kaldıracak. Sen ve ben yalnız kalacağız ve bundan tam olarak emin değilim. Ve zaten birisiyle özel olarak oldukça yakın iletişim kuruyorsanız, o zaman sorun nedir? WhatsApp, telgraf veya e-posta yazışmalarına gidin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Bir yandan yeni seçenekler bir artı. Sesli ve görüntülü iletişim, sanal ve genel olarak sıradan iletişime de yeni fırsatlar sunacak.
Ama bu forumun kadınları için bunun nasıl olacağını size söyleyebilirim. Kayıt olmaya zamanınız kalmadan size kişisel mesajla yazıyorlar. Temel olarak bir erkeğin nasıl kaybolacağını izlemek istiyorlar. İzleme arzunuz varsa iyidir, ancak izlemezseniz herkesi reddetmek için delirirsiniz. Ve bunların hepsinin kişisel mektuplar değil, bitmek bilmeyen aramalar olduğunu düşünelim.
Şahsen bana da TP olduğumu yazıyorlar. Bu nadir de olsa çoğu zaman tam olarak yazamayacak kadar tembel değillerdir. Aptal bir amcık olduğumu, kahrolası bir fahişe olduğumu ve cehennemde yanacağımı. Bu yüzden kişisel hesabımı düzenli olarak kapatıyorum ve beni arayıp haber verecekler. Ve yeni hesaplar oluşturma konusunda hiç de tembel değiller. Tek bir çıkış yolu olacak. Aramaları engelle seçeneği.
Burada evli insanlar da var, başkası gibi davrananlar da. Bunların hepsi aramaları da engelleyecek ve bunları kim kullanacak?
Elbette web kamerası üzerinden sohbet etmek istediğim anlar da oluyor ama yukarıda yazdıkları gibi bunun için anlık mesajlaşma programları var.
Ama bu forumun kadınları için bunun nasıl olacağını size söyleyebilirim. Kayıt olmaya zamanınız kalmadan size kişisel mesajla yazıyorlar. Temel olarak bir erkeğin nasıl kaybolacağını izlemek istiyorlar. İzleme arzunuz varsa iyidir, ancak izlemezseniz herkesi reddetmek için delirirsiniz. Ve bunların hepsinin kişisel mektuplar değil, bitmek bilmeyen aramalar olduğunu düşünelim.
Şahsen bana da TP olduğumu yazıyorlar. Bu nadir de olsa çoğu zaman tam olarak yazamayacak kadar tembel değillerdir. Aptal bir amcık olduğumu, kahrolası bir fahişe olduğumu ve cehennemde yanacağımı. Bu yüzden kişisel hesabımı düzenli olarak kapatıyorum ve beni arayıp haber verecekler. Ve yeni hesaplar oluşturma konusunda hiç de tembel değiller. Tek bir çıkış yolu olacak. Aramaları engelle seçeneği.
Burada evli insanlar da var, başkası gibi davrananlar da. Bunların hepsi aramaları da engelleyecek ve bunları kim kullanacak?
Elbette web kamerası üzerinden sohbet etmek istediğim anlar da oluyor ama yukarıda yazdıkları gibi bunun için anlık mesajlaşma programları var.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Marinka’nın nefretçileriyle olan savaş rap’ini dinlemek için forumda sesli aramaların başlatılmasına oy veriyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
Konulardaki ve kişisel mesajlarınızdaki yorumlara sesli ve görüntülü mesaj ekleseniz çok güzel olur, iletişimi canlandırır. Ama ben aramalara karşıyım çünkü burası tam bir karmaşa... ve teknik olarak pek mümkün değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post