PATRONUN ANNELERİMİZİ/EŞLERİMİZİ/KIZLARIMIZI SİKME HAKKI
-
Автор темыseksmarina80
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
PATRONUN ANNELERİMİZİ/EŞLERİMİZİ/KIZLARIMIZI SİKME HAKKI
Patronlarımızın, patron olma haklarını kullanarak annelerimizi/eşlerimizi/kızlarımızı siktikleri bir sır değil.
Hayattaki durumları paylaşıyoruz (fantezi değil, gerçek).
- These users thanked the author seksmarina80 for the post (total 5):
- MaksMaks, şekerleme, Endişeli, hayalet, Vladimirip646
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years
Re: PATRONUN ANNELERİMİZİ/EŞLERİMİZİ/KIZLARIMIZI SİKME HAKKI
Ne doğru? Neden bahsediyorsun?! Eğer birinin karısı, kızı ya da annesi bir buzağının kesime götürülmesini düşünüyorsa bu onun seçimidir. Mesela benim kadınlarım akıllı, modern ama aptalca tatmin oluyorlar ve onların arzuları olmadan işte hiçbir şey olamaz. Kahretsin.... bizim zamanımızda birisinin hayali işten çıkarılma tehdidi altında veya başka bir şeyle ve çöpe atılma veya bir kadından am kapma tehlikesi olmadan zorla sikilebilmesi bana uymuyor. sonuçta koca, baba, kardeş, amca, arkadaşlar...
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
[quote=Livrik post_id=108191 time=1662617983 user_id=9599]
Karım işten eve geldi, günahını tohumumla yıkamak zorunda kaldım
günahkâra kutsal su serpmek yerine süt sineğiyle
Karım işten eve geldi, günahını tohumumla yıkamak zorunda kaldım
günahkâra kutsal su serpmek yerine süt sineğiyle
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Çalışmak istemiyorlarsa veya bilmiyorlarsa ne yapmalı? nasıl... yönetim oyuncak bebek gibi iyi bir işçi zambak olacak... Başka bir seçenek daha var, güzel, akıllı, çalışkan, gelecek vaat eden bir kadın... yatağından uzaklaşmak istiyor...sexmarina80: ↑05 Feb 2022, 00:57 Sexmarina80’den mesaj » 05 Şubat 2022, 00:57
Patronlarımızın, patron olma haklarını kullanarak annelerimizi/eşlerimizi/kızlarımızı siktiği bir sır değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Ancak bir kadının patronuyla yattığı, ancak patronuyla değil, kocasının patronuyla yattığı birçok durum vardır. Doğru değil mi!?
Ve sonra beyin sarsıntısı olmadan her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor ve bu aşkı etkilemiyor gibi görünüyor.
Ve sonra beyin sarsıntısı olmadan her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor ve bu aşkı etkilemiyor gibi görünüyor.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
- annem adam yaptı, Diktatör, Atlas, Endişeli, Vik.ruba80, sapık, Slogancı
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Yazar, 18. ve 19. yüzyıllarda Brezilya’da bir plantasyondan gelen siyah bir adam mı?
Az önce ne okudum ben? Başka bir aldatma fantezisi mi?
Az önce ne okudum ben? Başka bir aldatma fantezisi mi?

- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 10 months
Bunun nasıl olabileceğine inanamadım ve anlamadım, onu çağırabilirdi önümde reddetti ve ben de git dedim. Onu önümde tokatladı ve senin aldırış etmediğini söyledi. İzin gününde onu aradığı için bir araya geldik, önümde ona bunu benim için yapmasını söylüyor, reddediyor ve ağzı açık sandalyeye oturuyor. Gidip kapının önünde beklememi söylüyor. O kadar aptalım ki hiçbir şey anlamadım. Kapının arkasında bekledi, içeri baktı, görünmüyordu, masa arkasında duruyordu, sırtı kapıya dönük oturduğu sandalyeye bakıyordu. Uzun sürdü mü diye sordum? Arayalım dedi, kapıyı kapattım, çağırdı, içeri giriyorum, oturuyor, gömleğini pantolonunun içine sokuyor.bunu bilerek bu konuda ne hissettin?
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
- Registered for: 2 years 11 months
Elbette sikildikleri oluyor, ama hepsi değil, herkes değil. Her şey kadına bağlı.
- These users thanked the author Dgonio2022 for the post (total 2):
- Diktatör, Dimon169
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
Oluyor. Ancak bu durumda kural olarak zorlamadan söz edilmiyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
ne doğru? Belki de bu Rusya’da kabul ediliyor... Ziat’ı boşuna düşünmezler... konu sadece sıradan bir moron, yarı eğitimli bir kişi tarafından gündeme getirildi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
İtiraf ediyorum, patronum da beni becerdi. Bu onunla tanışmadan önceydi. Ondan çok daha yaşlıydı ve evliydi.
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 6 months
Böyle eşleri nereden buluyorsunuz? Saunalarda, yamaçlarda)
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 3 years 1 month
Büyük bir ekibimiz var. Kurumsal bir parti vardı ve asistanlardan biri patronunu memnun etmeye karar verdi. Her şey doğadaydı. Oldukça sarhoş bir halde, herkesten 20 metre uzakta, çalıların arasına girip asistan patrona oral seks yapmaya başladı. Sanki kimse görmüyor. Herkes ayakta duruyor ve izliyor; patronun karısı da yanlarında. Peki söyle bana, bunu kendisi istemedi mi? Asistandan bahsediyorum. Bu kadar kötü bir patron onu zorladı mı? Evet, bunu kendisinin istediği açık. Ve her durumda işinizi değiştirebilir ve bunu farklı şekilde açıklayabilirsiniz, ancak onlar seksi seçerler.
- These users thanked the author Söylemek for the post (total 2):
- Vik.ruba80, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Sonra ne oldu? En ilginç :soru: üzerinde durdum
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years 8 months
İş yerinde seks İnsanların %80’inin başına geldiğini düşünüyorum. Bir yönetici için bu durum mutlaka geçerli değildir.
Belki iş arkadaşları ve müşteriler arasında
Belki iş arkadaşları ve müşteriler arasında
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
Evet, tabii ki beni beceriyorlar. Sarhoşum bana bunu anlattı. Ve patronun yine ağzına verdiğini ağlayarak.. Kokladım ve gerçekten sperm kokuyor. Sabah hiçbir şey yokmuş gibi gülümsedim. Şirket partisinin nasıl olduğunu sordum. Evet, eğlendik. Sadece çok içtik.
- These users thanked the author Bir korsan for the post (total 3):
- Endişeli, Vik.ruba80, sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 3 years 1 month
Karısı öfkeyle geldi ve Bream onu tekmelediğinde arkasını döndü. ve eve gittim. Eşyalarını toplayıp onu bıraktı. Daha sonra onu geri verdi ama çok uzun sürmedi. Ona döndü ve birkaç ay sonra boşanma davası açtı. Bunun üzerine çok iyi bir adam ve zengin bir adam buldu. Şu anda durumu iyi. Daha sonra istifa etti ve şimdi onun nesi var?
- These users thanked the author Söylemek for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
Aslında çok daha üst düzey bir erkek tarafından aranan bir kadına sahip olmak gururunuzu okşaıyor. Ancak bugünlerde patronunuzun karınızla buluşması için hâlâ denemeniz gerekiyor.
Fakat önceden her şey daha basitti. Feodal bey güzel kızları malikanesine alır, orada çalışır, aynı zamanda kültür kazanır, hamile kalırlarsa onları evlendirirdi. Basit bir köylü olmak ve bir kont/dükten sonra bir kadınla evlenmek, kalite işareti olan bir kadına sahip olmak gibidir. Ayrıca ilk çocuğunuzu, içinde asil kanın aktığını bilerek büyütmek çok keyifli. Buna ek olarak, feodal beyler çoğu zaman yalnızca eski metreslerini ve ortak çocukları değil, aynı zamanda köylü bir kocadan bir şeyler alan diğer çocukları da destekliyorlardı. Çoğu zaman bu çocuklar feodal beyin meşru çocuklarıyla birlikte büyütüldü, onlara eğitim verdi ve hayatta sosyal bir yükseliş elde ettiler.
Feodal lordun bazen eski sevgilisini/şu anki karısını, ortak kızını, hatta kendi kızınız gibi yetiştirdiğiniz kendi kızını almaya devam etmesi özel bir heyecan olurdu. gece... yazıyorum. Beni heyecanlandıran da bu.
Karımı/kızımı patronuma vermeyi gerçekten çok isterim. Evet ve kendisinin de astlarının eşleri/kızları olacaktı. Her şey eski geleneklere uygun. :evet:
Bu gelenek, liderin kabiledeki herhangi bir eşe/kıza sahip olma hakkına sahip olduğu ilkel zamanlara kadar uzanır.sexmarina80: ↑05 Feb 2022, 00:57 Patronlarımızın, patron olma hakkını kullanarak annelerimizi/eşlerimizi/kızlarımızı siktiği bir sır değil.
Aslında çok daha üst düzey bir erkek tarafından aranan bir kadına sahip olmak gururunuzu okşaıyor. Ancak bugünlerde patronunuzun karınızla buluşması için hâlâ denemeniz gerekiyor.
Fakat önceden her şey daha basitti. Feodal bey güzel kızları malikanesine alır, orada çalışır, aynı zamanda kültür kazanır, hamile kalırlarsa onları evlendirirdi. Basit bir köylü olmak ve bir kont/dükten sonra bir kadınla evlenmek, kalite işareti olan bir kadına sahip olmak gibidir. Ayrıca ilk çocuğunuzu, içinde asil kanın aktığını bilerek büyütmek çok keyifli. Buna ek olarak, feodal beyler çoğu zaman yalnızca eski metreslerini ve ortak çocukları değil, aynı zamanda köylü bir kocadan bir şeyler alan diğer çocukları da destekliyorlardı. Çoğu zaman bu çocuklar feodal beyin meşru çocuklarıyla birlikte büyütüldü, onlara eğitim verdi ve hayatta sosyal bir yükseliş elde ettiler.
Feodal lordun bazen eski sevgilisini/şu anki karısını, ortak kızını, hatta kendi kızınız gibi yetiştirdiğiniz kendi kızını almaya devam etmesi özel bir heyecan olurdu. gece... yazıyorum. Beni heyecanlandıran da bu.

Karımı/kızımı patronuma vermeyi gerçekten çok isterim. Evet ve kendisinin de astlarının eşleri/kızları olacaktı. Her şey eski geleneklere uygun. :evet:
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
- Alex_Tash, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Afganistan’da bir video gördüm, 8 yaşındaki bir çocuğu eş alıp kullanabilirler bir yetişkin olarakEndişeli: ↑02 Apr 2023, 13:39Bu gelenek, liderin kabiledeki herhangi bir eşe/kıza sahip olma hakkına sahip olduğu ilkel zamanlara kadar uzanır.sexmarina80: ↑05 Feb 2022, 00:57 Patronlarımızın, patron olma hakkını kullanarak annelerimizi/eşlerimizi/kızlarımızı siktiği bir sır değil.
Feodal lordun bazen eski sevgilisini/şu anki karısını, ortak kızını, hatta kendi kızınız gibi yetiştirdiğiniz kendi kızını almaya devam etmesi özel bir heyecan olurdu. gece... yazıyorum. Beni heyecanlandıran da bu.![]()
Karımı/kızımı patronuma vermeyi gerçekten çok isterim. Evet ve kendisinin de astlarının eşleri/kızları olacaktı. Her şey eski geleneklere uygun.![]()
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
- Endişeli, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 3 months
Sadece Rusya’yı suçlamaya gerek yok, tüm dünya için bu saçmalık.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Hiçbir patronun hakkı yoktur. Ne saçmalık. Diyor ki: Kaltak bunu istemeyecek, köpek zıplamayacak. Her zaman bir seçim vardır. Herkesin kendi hedefi var ama... Bazısı maaş alıyor, bazısı ikramiye alıyor. Birinin kariyeri. Başkası bir şey. Ancak gerçek bir gerçek olmaya devam ediyor. Patron sikişiyorsa, kadın öyle ya da böyle istiyor demektir, başka seçeneği olmadığı gerçeğinin arkasına saklanıyor. Bu sadece kocanızın, erkek arkadaşınızın, kız arkadaşlarınızın gözünde kendi yaptıklarınızın bahanesidir...
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 2 years 2 months
Eşimin şöyle bir hikayesi var.. İlk evliliğinde kocasını çocuk göz bölümünde hemşire olan bir doktorla aldatmış, penis roket gibi diyor, büyük, keskin ve kalın! Boynuzlu koca, çantanda neden güzel iç çamaşırı taşıyorsun diyerek şüphelendi! Doktor, babası yaşındaydı! (Karım bir sapık olan bana, bir kutu bira içtikten sonra onu 4 saat boyunca yavaşça anal gördüğümden şikayet etmişti) Boynuzlu kocasıyla başka şehre taşınınca doktordan ayrılmıştı. Doktor ayrıca eşyaları bir kaba koymasına da yardım etti!
https://i.postimg.cc/wv7gW8qk/i-jpeg-5-1680440163046.jpg
https://i.postimg.cc/wv7gW8qk/i-jpeg-5-1680440163046.jpg
- These users thanked the author Wiginmakgreger for the post (total 3):
- Endişeli, sapık, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bütün medeni ülkelerde taciz ciddi şekilde cezalandırılıyor ve Ceza Kanunumuzda bir madde var, pek işe yaramıyor. Yani kadınların bahane üretmesine gerek yok, doğrudan savcılığa başvuruyorlar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Çünkü er ya da geç herkes ortaya çıkacaktır, yeter ki kocanın en azından biraz zekası ve gururu olsun, ve bu harika iş planı çok kötü sonuçlanabilir ve kendimizi sadece boşanmayla sınırlayacağımız bir gerçek değil!
Ya da 2 numaralı seçenek
Kimse hiçbir şey bilmeyecek ve her şey sorunsuz akacak ve sorunsuz... ama sonra ikinci sorun ortaya çıkıyor: koca tamamen "omurgasız" ve aynı zamanda bu tür şeyleri fark etmemek için kafasız... bu vesileyle ikinci kez tebrik edebilirsiniz... BUNA İHTİYACINIZ MI VAR
Genel olarak ne derse desin... bu bir sona giden bilet!
BU OYUNDA KAZANAN OLMAYACAK, ne olur mahvolmuş kaderlerden bahset!
https://i.postimg.cc/6pZ5q2TW/image.jpg
nPeki o halde sizi tırnak içinde iki kez tebrik edebiliriz!(((
Çünkü er ya da geç herkes ortaya çıkacaktır, yeter ki kocanın en azından biraz zekası ve gururu olsun, ve bu harika iş planı çok kötü sonuçlanabilir ve kendimizi sadece boşanmayla sınırlayacağımız bir gerçek değil!
Ya da 2 numaralı seçenek
Kimse hiçbir şey bilmeyecek ve her şey sorunsuz akacak ve sorunsuz... ama sonra ikinci sorun ortaya çıkıyor: koca tamamen "omurgasız" ve aynı zamanda bu tür şeyleri fark etmemek için kafasız... bu vesileyle ikinci kez tebrik edebilirsiniz... BUNA İHTİYACINIZ MI VAR
Genel olarak ne derse desin... bu bir sona giden bilet!
BU OYUNDA KAZANAN OLMAYACAK, ne olur mahvolmuş kaderlerden bahset!
https://i.postimg.cc/6pZ5q2TW/image.jpg
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 2 years 4 months
Arkadaşlarımın annemin işyerinde becerildiğine dair dedikodu yaptığı gerçeğiyle sık sık karşılaştım ve karşılaşmaya da devam ediyorum ama bu saçmalık, bu kesinlikle olamaz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Annenin kariyer basamaklarını hızla tırmanmasını kıskanıyor olabilirler. Dedikoduya başlıyorlar
Annenin kariyer basamaklarını hızla tırmanmasını kıskanıyor olabilirler. Dedikoduya başlıyorlar
- These users thanked the author Ricardomom for the post (total 3):
- StepanGG, Fargal94, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Hukukun ve diğer içtihatların bununla ne ilgisi var? Nedense kimse hem patronların hem de astların sıradan insanlar olduğunu söylemiyor. Sıradan duygularla. Birinden hoşlanabilirler. Üstelik iş işte sekse kadar iniyor. Aynı zamanda hem patron evli hem ast evli ama kimse boşanmayacak ama iş hayatının tadını çıkarmaya devam edecek. Emekliliğe kadar. Ve bazen daha da uzun...
-
- Nirvana’dayım
Peki, eğer baskı altındaysa. Ve eğer her iki tarafta da (cinsiyette) bir arzu varsa, o zaman hangi makale? Bu arada, patronun astları tarafından samimi amaçlarla takip edilmeye başladığı durumlar var ve kendisinin de bundan nasıl kurtulacağı konusunda pek çok sorunu var.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Fargal94, Utangaç bebek
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
Her patron yerini bilir:
https://i.postimg.cc/3dvMwZy7/image.jpg
https://i.postimg.cc/3dvMwZy7/image.jpg
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 3 years 5 months
peki sen bir sperm uzmanısın, bunu kimin bilmez ki?
- These users thanked the author mm for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Bana böyle bir hak verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Burada sizin verdiğiniz hakkım olanı nereden alabilirim?
5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Burada sizin verdiğiniz hakkım olanı nereden alabilirim?
5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Bu bendim.
Ben de öyleydim.ve patronun onu tekrar ona verdiğini ağlayarak uykuya daldı.
Ve yine bendim[/quote]
Yine ben ve sadece bir kez değil, düzenli olarak.StepanGG:02 Apr 2023, 16:53 Arkadaşlarımın annemin işyerinde becerildiğine dair dedikodu yaptıkları gerçeğiyle sık sık karşılaştım ve karşılaşmaya devam ediyorum, ama bu saçmalık, bu kesinlikle olamaz
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Makar1977
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 1 year 8 months
Hayalperestler, internette bol miktarda bulunan okuma materyallerinden alınan metinlerdir. Ve bu durumun kendisine taciz denir - resmi bir pozisyon kullanılarak yapılan cinsel taciz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
Korku neden? Eğer bir kadın kendi değerini biliyorsa, patron olsun ya da olmasın sahtekardır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 1 month
Bu, İş Kanunu’nda belirtiliyor mu, yoksa şirketin tüzüğünde veya görev tanımlarında yer alıyor mu? :soru:
- These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Eşim bir tasarım enstitüsünde çalışıyordu. Bu enstitünün müdürü, sklerozlu yaşlı bir büyükbabaydı, ancak yine de yaşına göre iyi bir potansiyele sahipti. Eşim doğum izninden yeni döndü ve tatili sırasında çalışmayı biraz unuttu. Yönetmen, işini bırakması için özgürce koşulları yaratabilirdi, ancak işi çözmesine yardım etmeye başladı. Daha sonra ilgi işaretleri göstermeye başladı. Eşim bizzat bana bunu anlattı ve işlerin yakın ilişkilere doğru ilerlediğini anladık. Eşime yaşlı dedemi kıskanmayacağımı söyledim ve bir gün eşim arayıp işe geç kaldığını söyledi. Aynı gün seks yaptılar. Daha sonra bana her şeyi anlattı ve ben pek memnun olmadım. Daha sonra düşündüm ve bu işin peşini bırakmamaya karar verdim. Bir ay sonra eşim zaten enstitünün baş mühendisiydi. Daha sonra müdür emekli oldu ve eşi müdür oldu.
Zorla doğrudan sekse zorlamanın, eğer gerçekleşirse, bunlar münferit vakalar olduğunu düşünüyorum. Çoğu zaman bu her iki tarafta da olur. Patron ipucu veriyor ve ast bunun her şeyden önce sorunsuz işi için, terfi için veya sonunda başka bir şey için gerekli olduğunu anlıyor, sadece bir ilişki istiyor;sexmarina80: ↑05 Feb 2022, 00:57 Patronlarımızın, patron olma hakkını kullanarak annelerimizi/eşlerimizi/kızlarımızı siktiği bir sır değil.
Eşim bir tasarım enstitüsünde çalışıyordu. Bu enstitünün müdürü, sklerozlu yaşlı bir büyükbabaydı, ancak yine de yaşına göre iyi bir potansiyele sahipti. Eşim doğum izninden yeni döndü ve tatili sırasında çalışmayı biraz unuttu. Yönetmen, işini bırakması için özgürce koşulları yaratabilirdi, ancak işi çözmesine yardım etmeye başladı. Daha sonra ilgi işaretleri göstermeye başladı. Eşim bizzat bana bunu anlattı ve işlerin yakın ilişkilere doğru ilerlediğini anladık. Eşime yaşlı dedemi kıskanmayacağımı söyledim ve bir gün eşim arayıp işe geç kaldığını söyledi. Aynı gün seks yaptılar. Daha sonra bana her şeyi anlattı ve ben pek memnun olmadım. Daha sonra düşündüm ve bu işin peşini bırakmamaya karar verdim. Bir ay sonra eşim zaten enstitünün baş mühendisiydi. Daha sonra müdür emekli oldu ve eşi müdür oldu.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 1214 Views
-
Last post by itaatkar78