Erkeklere vurmak mümkün mü?
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Erkeklere vurmak mümkün mü?
Sizce erkekleri yenmek mümkün mü? Yani yüze atılan bir tokat (bir kadın bir erkeğe vurduğunda), şakacı bir tokat değil, ama gerçek bir tane. Madem öyle düşünüyorsun neden beni yenebiliyorsun? Vurdunuz mu?
https://i.postimg.cc/jSmbddZg/5418481271-712f7c4726-b.jpg
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- Hafta sonu, Bekçi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Erkeklere vurmak mümkün mü?
Sadece kendini savunma amaçlıysa. Ve o zaman bile bunun olmasına izin vermemek daha iyidir. Bir erkek başlangıçta fiziksel olarak daha güçlüdür ve daha sonra duygularını kontrol edemediğinde yenilebilir.
Genel olarak kimseyi dövmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Her şeyi kelimelerle çözmek daha iyidir.
Genel olarak kimseyi dövmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Her şeyi kelimelerle çözmek daha iyidir.
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
Çocukken annem şunu öğretti:
- kızlara vurmayın, onları gücendirmeyin
- ama erkekler iyi mi?
- peki, buna gerek yok erkekler de
- ....
Not. Ben bir zorba değildim; daha ziyade bu gelecek için bir dersti. Ama kızlara yapılan vurgu her zaman kafamı karıştırmıştır. Eğer erkek çocuklara izin verilmiyorsa, muhtemelen kimseye de izin verilmiyor, değil mi? Ancak birçok insanın kafasında hâlâ eski kalıplar var. Kendine zarar verme kanunla düzenlenmiştir ve bir şekilde belirli bir cinsiyetten bahsedilmemektedir.
P.P.S. Doğruluk uğruna, yalnızca vurabileceğiniz bir istisna ekleyeceğim: karşılıklı rıza (çok büyük bir yıldız işaretiyle de olsa bdsm, ringde tartışma) ve meşru müdafaa. Diğer durumlarda ister kadın ister erkek olsun saldırgan için üzülmezsiniz.
P.P.P.S. bir kadın daha mı zayıftır ve affedilmesi mi gerekir? O zaman adam daha agresif oluyor ve anlaşılabiliyor. Çifte standarta düşmeyin, kendi tarzınızda karşı argümanlar her zaman olacaktır.
- kızlara vurmayın, onları gücendirmeyin
- ama erkekler iyi mi?
- peki, buna gerek yok erkekler de
- ....
Not. Ben bir zorba değildim; daha ziyade bu gelecek için bir dersti. Ama kızlara yapılan vurgu her zaman kafamı karıştırmıştır. Eğer erkek çocuklara izin verilmiyorsa, muhtemelen kimseye de izin verilmiyor, değil mi? Ancak birçok insanın kafasında hâlâ eski kalıplar var. Kendine zarar verme kanunla düzenlenmiştir ve bir şekilde belirli bir cinsiyetten bahsedilmemektedir.
P.P.S. Doğruluk uğruna, yalnızca vurabileceğiniz bir istisna ekleyeceğim: karşılıklı rıza (çok büyük bir yıldız işaretiyle de olsa bdsm, ringde tartışma) ve meşru müdafaa. Diğer durumlarda ister kadın ister erkek olsun saldırgan için üzülmezsiniz.
P.P.P.S. bir kadın daha mı zayıftır ve affedilmesi mi gerekir? O zaman adam daha agresif oluyor ve anlaşılabiliyor. Çifte standarta düşmeyin, kendi tarzınızda karşı argümanlar her zaman olacaktır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Пощечина прекращает истерику. Подходит для мужчин, женщин и даже детей. Ну, а пощечина в виде ответа на хамство, подходит исключительно для мужчин. Это может его остановить и поставить на место. На счет ответной реакции могу сказать, что тот мужчина который способен ударить вас в ответ на пощечину, ударит вас если вы ему ответите словами и даже если не ответите, а промолчите он может ударить вас за то, что вы не так на него поглядели, или наоборот убрали взгляд. Неадекватному мужчине повод для агрессии не нужен. Он сначала ударит, а потом будет искать оправдание, почему он так сделал. Лучше таких обходить стороной, а если не получилось, но не нужно пощечин. Бейте сразу коленом по яйцам. Со всей силы. А, потом бегите и кричите о помощи. В наше время внимание на крики обращают редко и мало шансов, что кто-то придет на помощь, но агрессор преследовать вас скорее всего побоится. Агрессивные мужчины в душе чаще всего трусы.
Я не могу представить такую ситуацию, когда мужчину бьет женщина просто такт, не заслуженно. Ну, разве что она преступница и она его грабит.Belkha: ↑20 Sep 2023, 17:58 Sizce erkekleri yenmek mümkün mü? Yani yüze atılan bir tokat (bir kadın bir erkeğe vurduğunda), şakacı bir tokat değil, ama gerçek bir tane. Madem öyle düşünüyorsun neden beni yenebiliyorsun? Vurdunuz mu?
Пощечина прекращает истерику. Подходит для мужчин, женщин и даже детей. Ну, а пощечина в виде ответа на хамство, подходит исключительно для мужчин. Это может его остановить и поставить на место. На счет ответной реакции могу сказать, что тот мужчина который способен ударить вас в ответ на пощечину, ударит вас если вы ему ответите словами и даже если не ответите, а промолчите он может ударить вас за то, что вы не так на него поглядели, или наоборот убрали взгляд. Неадекватному мужчине повод для агрессии не нужен. Он сначала ударит, а потом будет искать оправдание, почему он так сделал. Лучше таких обходить стороной, а если не получилось, но не нужно пощечин. Бейте сразу коленом по яйцам. Со всей силы. А, потом бегите и кричите о помощи. В наше время внимание на крики обращают редко и мало шансов, что кто-то придет на помощь, но агрессор преследовать вас скорее всего побоится. Агрессивные мужчины в душе чаще всего трусы.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Ksenofon, Hafta sonu, aryamari, AlexTDV
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
Bu cümlelerde bu kadının mutsuz hayatı açıkça görülüyorMarinka: ↑20 Sep 2023, 20:12 Önce vuracak, sonra da neden vurduğuna bahane arayacak. Bu tür insanlardan uzak durmak daha iyidir ve işe yaramazsa tokat atmaya gerek yoktur. Sadece taşaklarına diz çök. Tüm gücümle. Daha sonra koşup yardım için çığlık atın. Günümüzde insanlar çığlıklara nadiren dikkat ediyorlar ve birisinin yardımınıza gelme şansı çok az, ancak saldırgan büyük olasılıkla sizi takip etmekten korkacak. Saldırgan erkekler çoğunlukla korkaktır.
-
- Nirvana’dayım
)))) Hangi temele dayanarak bu tür sonuçlara vardığınızı açıklayabilir misiniz?uran: ↑20 Sep 2023, 20:21Bu cümlelerde bu kadının mutsuz hayatı açıkça görülüyorÖnce sana vuracak, sonra bunu neden yaptığına dair bir bahane arayacak. Bu tür insanlardan uzak durmak daha iyidir ve işe yaramazsa tokat atmaya gerek yoktur. Sadece taşaklarına diz çök. Tüm gücümle. Daha sonra koşup yardım için çığlık atın. Günümüzde insanlar çığlıklara nadiren dikkat ediyorlar ve birisinin yardımınıza gelme şansı çok az, ancak saldırgan büyük olasılıkla sizi takip etmekten korkacak. Saldırgan erkekler çoğunlukla korkaktır.

-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
nElbette. Çocukken annem bana erkek çocuklarına vurulmaması gerektiğini öğretti ve ben de saldırıdan mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyorum ama bazen bu sadece gerekli.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
))) Sonsuza kadar aptal olabileceğini biliyorum. Önce soruma cevap ver. Daha sonra diyaloğa devam edeceğiz. İyi?

-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Kimsenin kimseye vurmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu bir insanın aşağılanmasıdır.
Ama eğer bir adam kendisinin dövülmesine izin veriyorsa, o zaman özünde o bir erkek değildir. Daha çok BDSM’ye benziyor.
Ama eğer bir adam kendisinin dövülmesine izin veriyorsa, o zaman özünde o bir erkek değildir. Daha çok BDSM’ye benziyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
Ben öyle düşünüyorum, hayır, en azından yanıt olarak pek çok kişinin uçup sürüklenemeyecekleri göz önünde bulundurulduğunda.
Fakat genel olarak bu aptalca Çocukluktan beri "Kızları yenemezsin" onlara ilham veriyor , kızlar hoşgörüyle davranır ve erkeklere "teslim olmalı, dayanmaya yardım etmeli vb." ve "ağlamamalı" serilerindeki birçok engellemeden birini uygular.
Ve genel olarak vurmak elbette kötüdür, ancak bazen gereklidir.
Fakat genel olarak bu aptalca Çocukluktan beri "Kızları yenemezsin" onlara ilham veriyor , kızlar hoşgörüyle davranır ve erkeklere "teslim olmalı, dayanmaya yardım etmeli vb." ve "ağlamamalı" serilerindeki birçok engellemeden birini uygular.
Ve genel olarak vurmak elbette kötüdür, ancak bazen gereklidir.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Dövüşmek temelde kötüdür. Birine vurmak iğrenç bir şey. Bir kadının bir erkeğin yüzüne attığı tokat, bir dayak değil, ihanete karşı tamamen kadınsı bir tepkidir. Toplara vurmak aslında femdom pratiklerinden biri, ne dendiğini unuttum.
Bir kadını dövmek tabu. Ancak bunun kendisi için bir tabu olmadığı birinin suratına yumruk atmak Tanrı’nın adaletinin bir eylemidir!
Bir kadını dövmek tabu. Ancak bunun kendisi için bir tabu olmadığı birinin suratına yumruk atmak Tanrı’nın adaletinin bir eylemidir!
-
- Orgazm!
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
dayak değil miydi? Ama ne, başka birinin elinden yüzünüze gelen darbeyi nasıl yorumlayabilirsiniz?
yumurta ve BDSM hakkında burada hiç yer yok
Kavgadan bahsetmiyorum, bu sadece duygusallıktan dolayı kadınların başına gelir - Yüzüme atılan bir tokat
dayak değil miydi? Ama ne, başka birinin elinden yüzünüze gelen darbeyi nasıl yorumlayabilirsiniz?
yumurta ve BDSM hakkında burada hiç yer yok
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
kadının görüşüne göre doğru olmayan bir şey söyledi veya yaptı (kadına fiziksel olarak dokunmadan) ve BAM demek yerine
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 2 years 9 months
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Elbette burada kimseye dokunamayacağınızı doğru yazıyorlar ama kimseye hakaret edemeyeceğinizi eklemeyi unutmuşlar. Ve bu cinsiyetten bağımsız olarak herkes için geçerlidir. Ama ne yazık ki hayatta durum böyle değil. Adam hakaret etti ve anladığım kadarıyla bundan sıyrılmak istiyor.
IMHO burada olayların gelişimi için çeşitli seçenekler varsayabiliriz. İlk ve en yaygın olanı kadının sessizce ağlamaya gitmesidir. İkincisi ise karşılığında hakaret edecek. Üçüncüsü suratınıza tokat atacak ve dördüncüsü birisine şikayet etmek için ayrılacak. Birkaç yıl önce bir erkek ve bir kadın, ebeveynlerinin sohbetinde tartıştılar ve kadın, erkek kardeşine şikayette bulundu. Bu adamın iş yerine giderek kafasına yumruk attı. Adam öldü. Kardeşime ne kadar verdiler? 6 yıl sanırım. Yakında çıkacak.
Hangisini daha çok seversin, yüzüne atılan bir tokat mı yoksa kırık bir kafa mı?
Konuya yanlış bir şekilde insanları dahil ettiniz. Bir erkek bir kadına kaba bir şekilde hakaret ettiyse tokatı hak etti mi hak etmedi mi yazmalıydınız.
Ve sonra onun böyle yürüdüğünü, kimseyi rahatsız etmediğini düşünebilirsiniz, ama sonra sarhoş kadınlar onu rahatsız ediyor; bırakın sigara içsin. Onlara, sigara içmediğimi ve onu dövmesine izin verdiklerini söyledi.
Şimdilik şiddete karşı olduğumu ve elbette insanları öldüremeyeceğinizi hemen söyleyeyim. Ancak bu tür durumlarda mağdurun kendisi için trajik olaylara yol açan davranışları arasında açık bir neden-sonuç ilişkisi vardır.
Kötü bir şey söyledi, değil mi? Çok kötü bir şey mi var? Doğru.
Elbette burada kimseye dokunamayacağınızı doğru yazıyorlar ama kimseye hakaret edemeyeceğinizi eklemeyi unutmuşlar. Ve bu cinsiyetten bağımsız olarak herkes için geçerlidir. Ama ne yazık ki hayatta durum böyle değil. Adam hakaret etti ve anladığım kadarıyla bundan sıyrılmak istiyor.
IMHO burada olayların gelişimi için çeşitli seçenekler varsayabiliriz. İlk ve en yaygın olanı kadının sessizce ağlamaya gitmesidir. İkincisi ise karşılığında hakaret edecek. Üçüncüsü suratınıza tokat atacak ve dördüncüsü birisine şikayet etmek için ayrılacak. Birkaç yıl önce bir erkek ve bir kadın, ebeveynlerinin sohbetinde tartıştılar ve kadın, erkek kardeşine şikayette bulundu. Bu adamın iş yerine giderek kafasına yumruk attı. Adam öldü. Kardeşime ne kadar verdiler? 6 yıl sanırım. Yakında çıkacak.
Hangisini daha çok seversin, yüzüne atılan bir tokat mı yoksa kırık bir kafa mı?
Konuya yanlış bir şekilde insanları dahil ettiniz. Bir erkek bir kadına kaba bir şekilde hakaret ettiyse tokatı hak etti mi hak etmedi mi yazmalıydınız.
Ve sonra onun böyle yürüdüğünü, kimseyi rahatsız etmediğini düşünebilirsiniz, ama sonra sarhoş kadınlar onu rahatsız ediyor; bırakın sigara içsin. Onlara, sigara içmediğimi ve onu dövmesine izin verdiklerini söyledi.
Şimdilik şiddete karşı olduğumu ve elbette insanları öldüremeyeceğinizi hemen söyleyeyim. Ancak bu tür durumlarda mağdurun kendisi için trajik olaylara yol açan davranışları arasında açık bir neden-sonuç ilişkisi vardır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Ksenofon, Beluga, aryamari, Murena0314
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Bir adam eve sarhoş geldiğinde tavayla, oklavayla, tekmelerle, ellerle dövebilirsin. Bu yapılamaz. Kötü bir hareket yaptı diye yüzüne tokat atmak gerekmez ama mümkündür. Hiç yüzüme tokat yemedim. Ancak bu gerçekleşirse ve ben bunun adil olmadığını düşünürsem bu kadınla uğraşmayı bırakırım.
Bir erkeğe vuramazsınız. Yüzüne bir tokat atabilirsin. İnsanları sağa sola tokatlayamazsınız.
Bir erkeğe vuramazsınız. Yüzüne bir tokat atabilirsin. İnsanları sağa sola tokatlayamazsınız.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Hiç kimseye vurmamalısınız ve bir erkeğe tokat atılması durumunda bu, misilleme amaçlı bir saldırıyla sonuçlanabilir
Geri dönüp gururla oradan uzaklaşmak daha kolaydır
Geri dönüp gururla oradan uzaklaşmak daha kolaydır
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
İşte belki cevap gelir... Her ne kadar hayatımda hiçbir kadına vurmamış olsam da)
-
- Nirvana’dayım
Mizacınıza göre kim olduğunuzu söylemek zor ama soğukkanlı olduğunuzu varsayabilirim. Saf değil ama sana hakim olan şey bu. Herhangi bir mizaç size uyacaktır. Beluga balinası, ilk bakışta iyimser görünüyor. Her zaman şaka yapıyor ama yakından bakarsanız kaygısız maskenin arkasında melankolik bir insanı görebilirsiniz. Mizaçlı partnerler melankolik insanlar için kontrendikedir.
Ben neredeyse saf kolerik bir insanım. Patlamamaya çalışıyorum ama her zaman işe yaramıyor. Çevremdeki insanlar için kolay değil ama çabuk sakinleşiyorum ve elbette bir Melek değilim. Saf Bestia. Ama ne hayatta ne de yatakta benim için sıkıcı değil.
Genel olarak herkes kendisi için daha iyi ve daha rahat olanı seçer. Partnerinizin mizacını hesaba katmayı ve teoriyi gerçek hayatla karıştırmamayı unutmayın.
Eğer konuyu ciddiye alıyorsanız o zaman insanların farklı özelliklere sahip olduğu gerçeğini de hesaba katmanız gerekir. mizaçlar. Ayarlanabilir ama değiştirilemez. Onunla doğduk, onunla öleceğiz. Elbette saf mizaç yoktur, ancak her zaman baskın olan biri olacaktır ve eğer kadın sizin hafifinizse. Yatakta ateş var, sonra seni tavayla rahatlıkla ısıtabilir. Peki ya sakin ve mantıklıysa? Sadece saldırmakla kalmıyor, aynı zamanda hayatta size kötü bir söz bile söylemeyecek, o zaman yatakta tutkunuz varsa, büyük olasılıkla bunun bir oyun olacağı ve ne kadar iyi ya da kötü olacağı gerçeğine hazır olun. sanatsal yeteneklerine bağlı olacaktır. Tabii bu durumda seçim sizin. Yanında kimi görmek istersin? Angel ya da Bestia.Ksenofont: ↑21 Sep 2023, 11:39 Eve sarhoş gelen bir adamı tavayla, oklavayla, tekmelerle ve ellerle dövebilirsin. Bu yapılamaz. Kötü bir hareket yaptı diye yüzüne tokat atmak gerekmez ama mümkündür. Hiç yüzüme tokat yemedim. Ancak bu gerçekleşirse ve ben bunun adil olmadığını düşünürsem bu kadınla uğraşmayı bırakırım.
Bir erkeğe vuramazsınız. Yüzüne bir tokat atabilirsin. Sağa sola tokat atmak mümkün değil.
Mizacınıza göre kim olduğunuzu söylemek zor ama soğukkanlı olduğunuzu varsayabilirim. Saf değil ama sana hakim olan şey bu. Herhangi bir mizaç size uyacaktır. Beluga balinası, ilk bakışta iyimser görünüyor. Her zaman şaka yapıyor ama yakından bakarsanız kaygısız maskenin arkasında melankolik bir insanı görebilirsiniz. Mizaçlı partnerler melankolik insanlar için kontrendikedir.
Ben neredeyse saf kolerik bir insanım. Patlamamaya çalışıyorum ama her zaman işe yaramıyor. Çevremdeki insanlar için kolay değil ama çabuk sakinleşiyorum ve elbette bir Melek değilim. Saf Bestia. Ama ne hayatta ne de yatakta benim için sıkıcı değil.
Genel olarak herkes kendisi için daha iyi ve daha rahat olanı seçer. Partnerinizin mizacını hesaba katmayı ve teoriyi gerçek hayatla karıştırmamayı unutmayın.
-
- Nirvana’dayım
Marinka,
Bence, Bir tavayla ısıtma arzusu gerçekten mizacınıza bağlıdır. Ve kadın psikolojisinin bu inceliklerine girmeyeceğim. Ancak arzu bir şeydir, bu arzunun somutlaşması ise başka bir şeydir. Ve bu kadının karakterine değil, pek çok faktöre bağlıdır; bunlardan en önemlisi erkekle olan ilişkisidir.
Bir kadınla ilgilenmiyorum (yatakta ne kadar iyi olursa olsun) ) kim bana kızartma tavasıyla vurabilir? Ve sadece hayatımdan korktuğum için değil, aynı zamanda ona hiçbir değer vermediğimi anladığım için.
Bence, Bir tavayla ısıtma arzusu gerçekten mizacınıza bağlıdır. Ve kadın psikolojisinin bu inceliklerine girmeyeceğim. Ancak arzu bir şeydir, bu arzunun somutlaşması ise başka bir şeydir. Ve bu kadının karakterine değil, pek çok faktöre bağlıdır; bunlardan en önemlisi erkekle olan ilişkisidir.
Bir kadınla ilgilenmiyorum (yatakta ne kadar iyi olursa olsun) ) kim bana kızartma tavasıyla vurabilir? Ve sadece hayatımdan korktuğum için değil, aynı zamanda ona hiçbir değer vermediğimi anladığım için.
-
- Nirvana’dayım
Öyleyse korkmayanları kendin seç. ısınmayalım.Ksenofont: ↑21 Sep 2023, 12:41 Marinka,
Bana göre tavayla ısıtma isteği tamamen mizaca bağlı. Ve kadın psikolojisinin bu inceliklerine girmeyeceğim. Ancak arzu bir şeydir, bu arzunun somutlaşması ise başka bir şeydir. Ve bu kadının karakterine değil, pek çok faktöre bağlıdır; bunlardan en önemlisi erkekle olan ilişkisidir.
Bir kadınla ilgilenmiyorum (yatakta ne kadar iyi olursa olsun) ) kim bana kızartma tavasıyla vurabilir? Ve sadece hayatım için korktuğum için değil, aynı zamanda ona hiçbir değer vermediğimi anladığım için.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Bana öyle geliyor ki burada cinsiyet yok, elbette şiddetten kaçınmak gerekiyor ama eğer kadın açıkça kavga etmeye başlıyorsa o zaman neden ona vurmak bir erkeğe vurmaktan daha ahlaksız olsun? Neyse ki, bu kadar aptallarla karşılaşmadım ve megazordumda herkes karşılıklı rıza ile mutlu bir şekilde sikildi
- These users thanked the author POWER_RANGER for the post:
- -AlexNova-
-
Автор темыBeluga
- En güçlü orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post