Forumda kadınların cinsiyet onayı

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Misha023
Total posts: 0
Registered for: 1 year 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Forumdaki kadınların cinsiyet onayı

Unread post by Misha023 »

Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta bu tür terimler gerçek kadını belirtmek için kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler ortaya çıkmıştır.

Sorunun oldukça ciddi olduğunu ve hala çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. bir şekilde ol- sonra karar ver. Aşağıdaki seçenekleri sunabilirsiniz.

Birinci seçenek. Mavi onay işaretiyle Twitter, X ve benzetmelerin yolunu takip edelim. Her kadının yöneticiyi araması ve görüntülü görüşme yoluyla gerçek bir kadın olduğunu kanıtlaması gerekir. Tabii ki, bu kadınlar için küçük bir sorun yaratıyor, forumun bir nevi anonim olması, neden birini arasınlar ki. Ancak bu sorun, sitede çok daha fazlası bulunan erkek kullanıcıların karşılaştığı sorundan çok daha küçüktür. Dolayısıyla bunun ortak faydaya ulaşmak için uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Bir kadın cinsiyetini doğruladığında yönetici bunu profilinde belirtecektir. Örneğin göğüs şeklinde bir simge ekleyin. Mesela profile bakıyorsunuz, göğüsleri görüyorsunuz ve bunun gerçek bir kadın olduğunu anlıyorsunuz.

İkinci seçenek. "Kadın-kadın listesi" konusunu oluşturun. Her kullanıcı buraya "kadın" kullanıcı adıyla mesaj gönderebilir. Diğer kullanıcılar onay olarak teşekkür ederek oy kullanacaklar. Çok teşekkür varsa, büyük olasılıkla bu gerçek bir kadındır.
These users thanked the author Misha023 for the post (total 2):
Alexsss, ilovebiboys
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Forumda kadınların cinsiyet onayı

Unread post by Alice »

Belki sorun acildir... ama beni astılar....
Ve hadi oğlanların uzuvlarını asalım...
Forumun tüm yeteneklerine hakim olmayabilirim ama Konuşma sırasında bir kişinin cinsiyeti hakkında hiç şüphem olmadı...
Hayır, yalan söylüyorum, hâlâ bir kadının cinsiyetinden şüphe duyuyorum...
Kesinlikle şüphe duymayacağım’ Hiçbir şeyi onaylamadım.
Birisi benim kadın olduğumdan şüphe mi ediyor?
These users thanked the author Alice for the post (total 11):
Alexsss, Serg_A, Murena0314, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Hafta sonu, Fargal94, mercek, sapık, Kötü niyetli, gerz13, hevesli
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Kadın cinsiyetine ait olduğunuzu kanıtlamak aşağılayıcı, özelden, telgrafla iletişim kuranlar, kadın olduğumu biliyorlar, gerisi umurumda değil.. Provokasyonlara ve trollere cevap vermeyeceğim Bu konuyla ilgili çünkü onların benimle hiçbir ilgisi yok.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 11):
Serg_A, Alice, Rasaroam, Murena0314, Geçit, Ogest, Fargal94, mercek, sapık, gerz13, Ötesinden Gelen Şehvet
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by SeRg !$! »

Yalan söylemenin bir manasını göremiyorum... ve bu "tiyatro müdavimlerini" de anlamıyorum
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 3):
Alexsss, Hafta sonu, Fargal94
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Serg_A »

Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta bu tür terimler gerçek kadını belirtmek için kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler ortaya çıkmıştır.

Sorunun oldukça ciddi olduğunu ve hala çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. bir şekilde ol- sonra karar ver. Aşağıdaki seçenekleri sunabilirsiniz.

Birinci seçenek. Mavi onay işaretiyle Twitter, X ve benzetmelerin yolunu takip edelim. Her kadının yöneticiyi araması ve görüntülü görüşme yoluyla gerçek bir kadın olduğunu kanıtlaması gerekir. Tabii ki, bu kadınlar için küçük bir sorun yaratıyor, forumun bir nevi anonim olması, neden birini arasınlar ki. Ancak bu sorun, sitede çok daha fazlası bulunan erkek kullanıcıların karşılaştığı sorundan çok daha küçüktür. Dolayısıyla bunun ortak faydaya ulaşmak için uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Bir kadın cinsiyetini doğruladığında yönetici bunu profilinde belirtecektir. Örneğin göğüs şeklinde bir simge ekleyin. Mesela profile bakıyorsunuz, göğüsleri görüyorsunuz ve bunun gerçek bir kadın olduğunu anlıyorsunuz.

İkinci seçenek. "Kadın-kadın listesi" konusunu oluşturun. Her kullanıcı buraya "kadın" kullanıcı adıyla mesaj gönderebilir. Diğer kullanıcılar onay olarak teşekkür ederek oy kullanacaklar. Çok fazla teşekkür varsa büyük olasılıkla bu gerçek bir kadındır.
Buna neden ihtiyacın var? İletişim kurmak istiyorsanız iletişim kurun. Tanışmak istiyorsanız bir tanışma sitesine gidin.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
Rasaroam, Zorba Carrie, Tenos
benim adım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years

Unread post by benim adım »

Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 Birinci seçenek. Mavi onay işaretiyle Twitter, X ve benzetmelerin yolunu takip edelim. Her kadının yöneticiyi araması ve görüntülü bağlantı yoluyla gerçek bir kadın olduğunu kanıtlaması gerekmektedir.
Teklifinizde önemli bir değişiklik yapacağım. Translar falan olabilir. üstteki F - ve alttaki M. Bu nedenle görüntülü iletişim yerine Woodman’ın oyuncu seçimi gerçekleşsin. Boş pozisyon için hemen adaylığımı önerebilirim. Bonus olarak yüz kontrolü yapacağım ve kabalık derecesini 1’den 10’a kadar değerlendireceğim)))
These users thanked the author benim adım for the post:
Tenos
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

Dostum, buradan samimi fotoğraflar ve videolar satın alsaydın haklı olurdun. Gerçek bir insanla iletişim kurmak ilginç.
Ama burada insanların çoğu hayattaki ibneler ve Sovyet döneminin fahişeleri. Neye mastürbasyon yapacağınız umrumda değil, internetteki fotoğraflara, fantezilerinizi kusmaya, kendi ayrıntılı ishalinize. Herkese üç mektup gönderin.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

neden onaylayasınız ki? :unknown: avatarının arkasında biri olsa bile evlenmeyin ve birlikte kredi almayın kadın - kadın gibi davranırım, erkeğe - erkek gibi davranırım.
These users thanked the author Beluga for the post (total 7):
Rasaroam, Alice, Serg_A, Hafta sonu, Fargal94, Zorba Carrie, Kayfolov
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta bu tür terimler gerçek kadını belirtmek için kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler ortaya çıkmıştır.

İkinci seçenek. "Kadın-kadın listesi" konusunu oluşturun. Her kullanıcı buraya "kadın" kullanıcı adıyla mesaj gönderebilir. Diğer kullanıcılar onay olarak teşekkür ederek oy kullanacaklar. Çok teşekkür varsa, bu büyük ihtimalle gerçek bir kadındır.
Zaten sorun nedir?
Ya da hatta bu: neden prensipte bir sorun bu?!

Gerçek hayatta bilgisayarın önündeki klavyenin başında kimin oturduğu ne fark eder?! Siktir et!
Gerçek hayattaki ve sanal dünyadaki insanlar tamamen farklı isimlere, ikamet yerlerine, cinsiyete vb. sahip olabilir. Buraya sıradan çocuklar yetiştirmek için değil, onlarla sanal olarak iletişim kurmak için geliyorsunuz. ;)
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
Beluga, Serg_A
benim adım
Flört etmek
Flört etmek

Yazar, kimseyi dinleme, sadece kalbini ve beni. Fikriniz için çözülene kadar durun. Soruna sistematik olarak yaklaşın. Bir dilekçe yapın ve bunu örneğin change dot org’da yayınlayın (platform + - çalışıyor diyorlar), pasaportunuzu kullanarak ana girişi belirtmeyin, masum adamlar anonimliği koruyabilmelidir))
These users thanked the author benim adım for the post (total 3):
ilovebiboys, Alice, Zorba Carrie
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

These users thanked the author Beluga for the post (total 8):
Kral Kuş, Alexsss, Serg_A, Rasaroam, Ogest, Manfred, Tenos, Bekçi
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

25. konu bununla ilgili. Ve teklif En hafif tabirle en tuhaf şeyi çözün. Seks forumunun dürüst kızlar kulübüne katılmak isteyenlere öyle ya da böyle sinyaller verildi. Hatta bazıları 2-3 kez. Ve bunu istemeyen veya yapamayan kişilere sıcak sanal teklif etmeyin, hepsi bu. Veya görmezden gelin. Ve eğer teklif ederseniz, 2-3 mesajdan sonra kendilerini yakacaklar.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 6):
Beluga, Alexsss, Serg_A, Hafta sonu, Fargal94, Zorba Carrie
benim adım
Flört etmek
Flört etmek

Belkha: 20 Sep 2023, 10:33 Yanıt: Forumdaki kadınların cinsiyet onayıŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Belukha’dan 5 dakika önce mesaj
Belukha harika bir fikir verdi . Dünyada benzeri olmayan bir cihazı üretime geçirebiliriz. Gri ihracat için de olsa, gelişmiş ülkelere muhteşem fiyatlarla (dünyada analogları olmadığı için) kaç tane benzer cihazın ihraç edilebileceğini bir düşünün. Bizim fikrimizle döviz akışını artıracağız, bu da ruble kuruna olumlu etki yapacak. Orada görüyorsunuz, ülkenin kalkınmasına yaptığınız katkılardan dolayı Merkez Bankası yönetim kurulu başkanından ve Ekonomi Bakanından bizzat şükran alacaksınız. Herkes bunu bilecek ve saçma sapan forumlar büyük saygıyla düzenlenecek, yeni kullanıcılar akın edecek ve forum yöneticileri mutlu olacak)))
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Orientation: biseksüel

Unread post by ilovebiboys »

Bence daha da ileri gitmeniz gerekiyor, ayrıca sitedeki yöneliminizi de onaylamanız gerekiyor: Heteroseksüel bir erkekseniz, yöneticiye penisinizin bir kadının içindeki fotoğrafını penis veya kasık üzerinde bir işaret bulunan bir fotoğraf gönderin.
eğer biseksüelseniz - penisinizin bir erkeğin kıçının içinde olduğu ve işaretli bir fotoğrafı,
if homo - sırasıyla kıçınızda sikin olduğu bir fotoğraf.

nama bu kadınlar için geçerli değil, çünkü sayımız çok az ve korunmaya ihtiyacımız var))
aksi halde kendilerini şapkalarında "hetero" olarak tanıtıyorlar, sen bilirsin.. iletişim kurmaya başlarsın: birinin sikini emdi, diğeri kendisi emdi, üçüncüsü kıçına verdi..😏

Boş yönetici pozisyonuna beni seçmeyi öneriyorum 😊 one kahretsin, kişisel mesajlarım siklerle dolu, bu yüzden tecrübeliyim 😄
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 14):
Beluga, Alice, Serg_A, Hafta sonu, Rasaroam, Ogest, Geçit, Fargal94, Yağmurcu, Tapkin, Zorba Carrie, sapık, tatlı bebek, Alexey 997
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

These users thanked the author Serg_A for the post:
Beluga
Автор темы
Misha023

myname: 20 Sep 2023, 10:29 Yazar, kimseyi dinleme, sadece kalbini ve beni. Fikriniz için çözülene kadar durun. Soruna sistematik olarak yaklaşın. Bir dilekçe yapın ve bunu örneğin change dot org’da yayınlayın (platformun + - çalıştığını söylüyorlar), pasaportunuzu kullanarak ana girişi belirtmeyin, masum erkekler anonimliği koruyabilmelidir))
Burada tam olarak kiminle iletişim kurduğunu bilmek isteyenlerin olduğunu düşündüm. Monitörün diğer tarafında kimin oturduğunu umursamayan başkaları da var. Ama ne yapacağımı biliyorum.

Muhatabın gerçek cinsiyetine kayıtsız kalan sevgili kullanıcılar. Heyecan ve fantezilerin kesinlikle kontrol edilemeyen bir tutku volkanına yol açtığını anlıyorum. Onu söndürmek imkansız, sadece takip edebilirsiniz... yeni magma emisyonlarına sonsuz bir sevinç duyarak... Yandex’in iki ürününü - yandexGPT ve Alice’i birleştirdiğini duydunuz mu? Evet, evet, evet. Alice artık inanılmaz akıllı, her şeyi anlıyor ve hissediyor... Alice, ne güzel isim. İlk harfi bile anal çekicilik taşıyor. Ayrıca sesiyle de konuşabiliyor. Neden bahsettiğimi biliyor musun? Elbette cesursun...

Eh, forum kullanıcılarının yarısı artık burada asla görünmeyecek. Kadınlar, belki de teklifime bu kadar düşman olmamalısınız? Böyle bir cinsel karmaşa içinde, yakında bütün erkekler Alice’e koşacak. Peki burada ne yapacaksın? Yön değiştirilsin mi?
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497

Unread post by Hafta sonu »

Soru şu: Kadınların neden cinsiyetlerini kanıtlamaları gerekiyor? Yukarıda da doğru bir şekilde yazıldığı gibi çoğunluk diğer konularda ortaya çıktı. Özel olarak arayıp bir şeyi kanıtlamam mı gerekiyor? Bu temel bir sorunsa, birkaç kadın başka bir foruma geçecektir.

2 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Misha2023Bırakın koşsunlar. Başka bir foruma geçeceğiz, sorunun çözümü bu.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
Beluga, Serg_A, mercek
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Misha2023,
Alice nasıl yapılacağını biliyor tercihlerime göre etkileyici bir fotoğraf mı yaratacağım?
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

Misha2023, Bunu Alice’in reklamını yapmak için mi başlattın? ?
Genel olarak iyi bir fikir, özellikle ısrarcı olanları doğrudan ona :), Alice’e :))) gönderin.
These users thanked the author Alice for the post (total 3):
Hafta sonu, Serg_A, Fargal94
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Orientation: biseksüel

Unread post by ilovebiboys »

Misha2023: 20 Sep 2023, 11:49 Forum kullanıcılarının yarısı artık burada asla görünmeyecek. Kadınlar, belki de teklifime bu kadar düşman olmamalısınız? Böyle bir cinsel karmaşa içinde, yakında bütün erkekler Alice’e koşacak. Peki burada ne yapacaksın? Yön değiştirilsin mi?
hey! Bildiğim gibi önceden değiştirdim!
makinelerin kahrolası ayaklanması :serzhus:
Misha2023, belki siz de GPT sohbetisiniz ve buraya android sikikleri üretmek için gönderildiniz? :-x

Bunlar %100 NATO’nun entrikaları, ülkemizde bir demografik kriz yaratmak istiyorlar, Herodlar :psix:
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Alice, Serg_A
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

ilovebiboys: 20 Sep 2023, 12:00 ülkemizde bir demografik kriz yaratmak istiyorlar, Herodlar
lanet olası ibneler :ireful1:
These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
ilovebiboys, Alice, Serg_A
Автор темы
Misha023

attentive1: 20 Sep 2023, 11:55 Alice benim tercihlerime göre nasıl çekici fotoğraflar oluşturulacağını biliyor mu?
Bunu ona sorsan iyi olur. Cesur ol dostum. Çok dost canlısı ve misafirperver.
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

İşte bu kadar.
Tanrıya şükür...
Göğüslerinizi kimseye göstermek zorunda kalmayacaksınız!!!!
These users thanked the author Alice for the post (total 6):
Alexsss, Beluga, Murena0314, Hafta sonu, Serg_A, Ksenofon
Автор темы
Misha023

Helga: 20 Sep 2023, 11:53 Misha2023, bırakın koşsunlar. Başka bir foruma geçeceğiz, sorunun tam çözümü bu.
Sizce ağızdan ağza konuşmanın neden bu forumda işe yaramadığını düşünüyorsunuz? İnternet. Bu tür forumların tümü yok olacak... ve Alice sanal cinsel alandaki en popüler isim olacak. Peki bunun için kim suçlanacak? Gerçekten ben miyim? Yoksa bu kadar cinsel kayıtsızlığa indirgenmiş kızlar mı bunlar?
Last edited by Misha023 on 20 Sep 2023, 12:15, edited 1 time in total.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Alenka: 20 Sep 2023, 12:07 Ayrıldım.
Tanrıya şükür...
Göğüslerinizi kimseye göstermek zorunda kalmayacaksınız!!!!
yazık :üzgünüm: :üzgünüm: :üzgünüm:
These users thanked the author Beluga for the post:
Serg_A
benim adım
Flört etmek
Flört etmek

Misha2023: 20 Sep 2023, 12:09 Yanıt: Forumdaki kadınların cinsiyet onayıŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Misha2023 » 19 dakika önce

Helga: ↑35 dakika önce
Misha2023, let koşuyorlar. Başka bir foruma geçeceğiz, sorunun tam çözümü bu.
Sizce kulaktan kulağa pazarlamanın internette neden işe yaramadığını düşünüyorsunuz? Bu tür forumların tümü yok olacak... ve Alice sanal cinsel alandaki en popüler isim olacak. Peki bunun için kim suçlanacak? Gerçekten ben miyim? Yoksa bu kadar cinsel kayıtsızlığa düşürülen kızlar mı bunlar?
Uygun fiyatlarla satılmaya başlayan seks robotlarına dikkat edin, Alice’in köşe yazıları hemen başlama onlara yerleştirilecektir. O zaman Alice adı yalnızca çevrimiçi değil, çevrimdışı da popüler olacak))) Ve prensip olarak kızlara, yalnızca çocuklarınız varsa ihtiyaç duyulmayacak)
Last edited by benim adım on 20 Sep 2023, 12:39, edited 1 time in total.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 Örneğin, göğüs şeklinde bir simge ekleyin.
))) Şeklinde bir simgeye ihtiyacım yok göğüsler)))
n100% Yalnızca ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, onu 5 yıldır başka bir forumdan tanıyorum. Yüzü dahil birçok fotoğrafını gördüm.
Diğerlerine burada kendilerini nasıl tanıtıyorlarsa öyle davranıyorum. Profilinizde bir erkeği belirtirseniz, bu bir erkek anlamına gelir. Cinsiyet kadın olarak ayarlanmışsa kadın anlamına gelir. Benim için önemli değil.
Kanıt isteyen ilk kişi değilsiniz ve son da olmayacaksınız. İstemenin zararı yok. Zaten kimse bir şey kanıtlamayacak. Her şey mor. Burada çok sayıda erkek, çok az kadın var. Bizim bir seçeneğimiz var ve sizin de rekabetiniz var. Bunun gibi bir şey.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Hafta sonu, Serg_A, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie
Автор темы
Misha023

myname: 20 Sep 2023, 12:32 Seks robotlarının uygun fiyatlarla satılmaya başlamasını bekleyin, Alice’in sütunları hemen bunlara yerleştirilecektir. O zaman Alice adı sadece internette değil, çevrim dışında da popüler olacak)))
Ben de bundan bahsediyorum. Artık kadınlar aynı fikirde değil; göğüslerimi göstermeyeceğim, kimseye hiçbir şey kanıtlamayacağım. Ve Alice’in gerçek rekabetini deneyimlemeye başladıklarında her şeyi kabul edecekler.

O halde soruyorum; neden işi bu noktaya getiresiniz ki? Sonuçta sorun bugün çözülebilir ve herkes mutlu olacaktır.
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Misha2023, bu forumda kimsenin kimseye borcu yok kanıtlamayı da içerir. Takma isim yanlış cinsiyet olsa bile iletişim kuruyoruz, ben ve "Çocukları vaftiz edemezsin" diyen bu kişiyle konuştuk ve gerçek hayata geçtik. Forumu bu kadar ciddiye almayın. Gerçek hayatta ilgi alanları bulmaya çalışın, o zaman onun erkek mi kadın mı olduğunu umursamayacaksınız. Hiç kimse ekran aracılığıyla size bir şey sokmayacak. Karıştırma konusunda endişelenmenize gerek yok.)

47 saniye sonra gönderildi:
Misha2023, nasıl bir rekabet? Ciddi misin? *x)

3 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Seks robotlarının uygun fiyatlarla satılmaya başlamasını bekleyin; Alice’in sütunları hemen bunlara yerleştirilecektir. O zaman Alice adı sadece internette değil, çevrim dışında da popüler olacak)))
Ben de bundan bahsediyorum. Artık kadınlar aynı fikirde değil; göğüslerimi göstermeyeceğim, kimseye hiçbir şey kanıtlamayacağım. Ve Alice’in gerçek rekabetini deneyimlemeye başladıklarında her şeyi kabul edecekler.

O halde soruyorum; neden işi bu noktaya getiresiniz ki? Sonuçta sorun bugün çözülebilir ve herkes mutlu olacaktır.
Yani, eğer bugün göğüslerinizi gösterebilirseniz gelecekte Alice’le rekabet etmekten korkmazsınız???
Bir şekilde baykuşu koltuğun üzerine çektiniz. küre çok fazla. Mantık yok.
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 4):
Geçit, Serg_A, Zorba Carrie, Alexey 997
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

myname: 20 Sep 2023, 12:32
Misha2023: 20 Sep 2023, 12:09 Yanıt: Forumdaki kadınların cinsiyet onayıŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Misha2023 » 19 dakika önce

Helga: ↑35 dakika önce
nMisha2023, bırakın koşsunlar. Başka bir foruma geçeceğiz, sorunun tam çözümü bu.
Sizce kulaktan kulağa pazarlamanın internette neden işe yaramadığını düşünüyorsunuz? Bu tür forumların tümü yok olacak... ve Alice sanal cinsel alandaki en popüler isim olacak. Peki bunun için kim suçlanacak? Gerçekten ben miyim? Yoksa bu kadar cinsel kayıtsızlığa düşürülen kızlar mı bunlar?
Uygun fiyatlarla satılmaya başlayan seks robotlarına dikkat edin, Alice’in köşe yazıları hemen başlama onlara yerleştirilecektir. O zaman Alice adı sadece çevrimiçi değil çevrimdışı olarak da popüler olacak)))
Sabırsızlanıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Hafta sonu, Fargal94
benim adım
Flört etmek
Flört etmek

Kimseyi dinlemeyin, karşı çıkan herkes kadın formundaki erkeklerdir :-D :-D :-D
ilovebiboys
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

myname: 20 Sep 2023, 12:49 Kimseyi dinlemeyin, karşı çıkan herkes kadın formundaki erkeklerdir :-D :-D :-D n
Bliiin, sonuçta beni anladılar. *x)
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
Serg_A, kariyer
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

Misha2023: 20 Sep 2023, 12:39 Ve Alice’in gerçek rekabetini deneyimlemeye başladıklarında her şeyi kabul edecekler.
Bu zamana kadar kendi AshotGPT’lerine sahip olacaklar.
These users thanked the author Ogest for the post:
Hafta sonu
benim adım
Flört etmek
Flört etmek

Bakın zaten konunun Yazarının baskısı altında biri itiraf etmiş, böyle devam edin! Her tarafta erkekler var, "pislik forumlarını" doldurmuşlar. Entegre Alice’li uygun fiyatlı seks robotları ortaya çıkmadan önce kesinlikle kadınları doğrulamamız ve sonra istediğiniz gibi yaşamamız gerekiyor :-D
Hafta sonu
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

Misha2023: 20 Sep 2023, 12:39
Seks robotlarının uygun fiyatlarla satılmaya başlamasını bekleyin; Alice’in sütunları hemen bunlara yerleştirilecektir. O zaman Alice adı sadece internette değil, çevrim dışında da popüler olacak)))

Sen inatçı bir yoldaşsın!!!!
Alice’in rekabetinden korkmuyoruz ve her şeyi kabul etmeyeceğiz!!!
Ve sonra iletişim mesele sadece göğüsleri göstermek değil... işte bu, bu konuyu bırakıyorum.
Ve sen de Alice’ine git, o muhtemelen bizden daha hoşgörülüdür.
Bu arada, ben’ ben at kuyruklu bir adamım - bana yazma...
These users thanked the author Alice for the post (total 5):
Serg_A, Hafta sonu, Murena0314, Fargal94, Ksenofon
benim adım
Flört etmek
Flört etmek

Ogest: 20 Sep 2023, 12:53 Yanıt: Forumdaki kadınların cinsiyet onayıŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Ogest’in mesajı » 1 dakika önce

Misha2023: ↑15 dakika önce
Peki ne zaman gelecek Alice ile gerçek bir rekabet yaşamaya başlarlar, her şeyi kabul edeceklerdir.
Bu zamana kadar kendi AshotGPT’lerine sahip olacaklar.
A iki kutuplu dünya gelecek. Amazon ülkesi ve Herakleitos ülkesi. Amazonlar Alice’leri, Herakleitoslular Ashot’ları üretecek. Mevcut petrol/kaynak yerine kutuplar arası kukla ihracatı düzenlenecek :muza:
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

İki kutuplu bir dünya gelecek. Amazon ülkesi ve Herakleitos ülkesi. Amazonlar Alice’leri, Herakleitoslular Ashot’ları üretecek. Mevcut petrol/kaynak ihracatı yerine kutuplar arası bir kukla ihracatı düzenlenecek
Asıl mesele şu ki, daha sonra tüm bu Alice’ler Ashot’lara kaçmazlar . Ashot’un yaşayan bir insana göre daha az kusuru var.
These users thanked the author Ogest for the post (total 2):
Serg_A, benim adım
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686

Unread post by Yağmurcu »

Peki neden burada saçlar ayrılıyor? Pasaportunuzu kullanarak "devlet hizmetleri" aracılığıyla kaydolun.

Belge setine dahil olanlar:

1) Rusya Federasyonu vatandaşının pasaportu (artı kişinin fotokopisi + kayıt).

2) Bir dizi fotoğraf (portre, çıplak, önden ve profilden tam boy, Photoshop olmadan, cinsel organların ve anüsün yakın çekimi)

3) Son üç cinsel partnerimden tavsiye mektupları

4) Ücretsiz bir forumda "neden foruma kaydolmayı hak ediyorum" konulu 10 sayfalık bir makale .

Deneme süresi olarak, kaydın ilk yılı boyunca (veya belirli bir derecelendirmeye ulaştığınızda) çıplak fotoğraflarınızı ve videolarınızı talep eden herkese göndermeyi zorunlu kılın. Ve günde en az on dickpics hakkında tamamlayıcı bir şekilde yorum yapın.

O zaman burada mutlaka koşulsuz bir "sosis festivali" yapacağız
These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 4):
benim adım, Hafta sonu, Serg_A, -AlexNova-
Ogest
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Ogest »

Rainmaker, KVD’den başka bir vaka.
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ogest: 20 Sep 2023, 12:53 Bu zamana kadar kendi AshotGPT’lerine sahip olacaklar.
Bu harika! :smile171: :smile171:
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Serg_A
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”