RUHUN ÇAĞIĞI. Veya köklü ve iyi durumda bir aile babası, biseksüel olduğu için kendini yemeyi nasıl bırakabilir?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
sik servisi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 RUHUN ÇAĞIĞI. Veya başarılı ve formda bir aile babası, BI olduğu için kendini tüketmeyi nasıl bırakabilir?

Unread post by sik servisi »

Bunu okuyan herkese merhaba. Aslında bu sadece yüksek sesle düşünmek anlaşılması açısından çok az güvenilirliğe sahiptir ve belki uygulamaya yardımcı olur. 36 yaşındayım, boyum 180, kilom 85, atletik, penisim 17 cm, kıllıyım ve genel olarak doğal saçlar benim fetişimdir, erkek vücudundaki saçlar havalı, seksi ve erkeksidir. İlginç yerler de dahil olmak üzere dövmeler var. Meme uçları deliklidir ve kalın halkalar vardır.
16 yıldır evliyim, kızım 15 yaşında. Eşim konusunda inanılmaz şanslıydım. Harika bir partner ve arkadaş olmanın yanı sıra o da benim gibi cinselliğe düşkün bir hayvan. Yıllar geçtikçe, en basitinden en cüretkarına kadar arzularımızdan oluşan bir denizin farkına vardık. Grup seks, seyirci önünde, halka açık yerlerde seks, altın duşlar, sofistike senaryolarla rol yapma oyunları vardı. Hiçbir şeyi imkansız görmüyorlardı ve birbirlerinin isteklerine saygı duyuyorlardı. Örneğin yaklaşık on yıl önce eşim beni askıdan çıkarmak istediğini söyledi. Kabul ettim. Sonuç olarak, yaklaşık 2 yıl boyunca geleneksel seksi bıraktık, eşim kıçımla yaptıklarına, kas hafızasının nasıl oluştuğuna o kadar şaşırdı ki, onun oyuncaklarını veya yumruğunu her kabul ettiğimde daha esnek ve hatta heyecanla, Dürüst olmak gerekirse. Ve sonra içimde gerçek bir adama hizmet etmek için aynı vahşi hayvan duygusu ortaya çıktı. Bu konuyu eşimle konuştum ama o sert bir şekilde bir erkeğin beni becerme seçeneğini kabul etmeyeceğini açıkça belirtti. Bir gün kaldı ve bir gün bu problemle karşılaştım. Su dökmeyeceğim. Doğal olarak böyle bir aday buldum. Aynı zamanda büyük sikli, ahlaksız ve başı omuzlarında olan bir aile babası. Birkaç yıldır onu düzenli olarak görmeye başladık. Daha sonra benim isteğim üzerine çift anal vb. konulardaki fantezilerimi gerçekleştirmek için başka birini getirdi. Ve SVO’nun başlamasından önce şirketimizde üçüncü bir aile babası ortaya çıktı ve toplantılarımız 3-4 ay boyunca bu kompozisyonda (bire üç) gerçekleşti. Aynı zamanda eşim ve ben tüm bu süre boyunca mükemmel ve canlı bir seks yaşadık. Kadın bedenine olan ilgimi bir an olsun kaybetmedim, bu gerçek dışı. Uzun süre düşündüm ve mantık yürüttüm, o halde sonuçta erkekler için ne hissediyorum? Erkeklerle seks yaparken, beni tamamen psikolojik olarak çılgınca tahrik eden şeyin, kendime verdiğim rol olduğunu fark ettim; ne kadar cesur olursa olsun, onların herhangi bir hayvani arzusunu tatmin edecek bir araç rolü. Seks sırasında bir an bile bunun hakkında endişelenmeyin, nasıl hissediyorum, yorgun muyum vb. , ama aptalca uçtular ve karılarının onlara kesinlikle vermeyeceği şeyleri aldılar ve ben de yıllar geçtikçe dayanıklı, becerikli, itaatkar, verimli olmayı ve bazen karımdan istediklerimi verebilmeyi öğrendim (sanırım) Herkes, uzun yıllar boyunca normal sekste, eşin yüzüne hafif bir tokatla mutlu olmasının veya bir saat veya daha uzun süre boğazını emmesinin, örneğin kendisine hitap edilen küfürleri duymasının vb. pek mümkün olmadığını anlıyor. ) Ve onunla seks yapmadan önce muhtemelen en azından penisinizi durulamak için duşa girersiniz. Ama benim durumumda, tam tersine, erkeklerin kabalıkları ve yeterince oynayana kadar sizi sonuna kadar kullanacakları duygusu beni çılgınca tahrik ediyor ve benim işim onlara itaatkar bir şekilde hizmet etmek. Sorun şu ki, Kuzey Savaşı’nın başlamasıyla birlikte hepsi ülkeyi terk etti ve hayatım boyunca onlar gibi insanları nasıl ve nerede bulabileceğimi anlayamıyorum. Çok sayıda eşcinsel var ama bu tamamen psikolojik açıdan tamamen farklı bir hikaye. Zaman zaman biraz stres atmaktan ve aynı adamı bir fahişe gibi sonuna kadar sikmekten çekinmeyen doğal erkeklerle dolu olarak hizmet etmek istiyorum. Samimiyetle paylaşıldı. Hepimizin hamamböcekleri var. Kesinlikle yargılamayın. Fikrinizi okumak ilginç olacak. Ve kim bilir, belki heteroseksüellerden ya da aile adamlarından biri beni anlar ve bir gün benim becerikli ve çalışkan ağzımdan ve kıçımdan faydalanmaya gelir, bunun için sevgili eşime teşekkür ederim.
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: RUHUN ÇIĞLIĞI. Veya başarılı ve formda bir aile babası, BI olduğu için kendini tüketmeyi nasıl bırakabilir?

Unread post by Yağmurcu »

Peki, cehennem biliyor. Kıçımla oynanan oyunlara gerçekten saygı duymama rağmen, erkeklere karşı hiçbir şey hissetmiyorum, AMA şunu kesin olarak biliyorum ki eğer biseksüel olsaydım ve iki kat daha fazla cinsel oyun ve nesneye sahip olsaydım, kesinlikle erkekleri gösterirdim. dünyanın iki orta parmağı ve her yere giderdi)
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: RUHUN ÇIĞLIĞI. Veya başarılı ve formda bir aile babası, BI olduğu için kendini tüketmeyi nasıl bırakabilir?

Unread post by ilovebiboys »

dickservice, seni rahatsız eden tam olarak nedir? tüm bunları karınızdan saklamak zorunda olduğunuzu ya da prensip olarak hangi erkeklerden hoşlandığınızı?
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
Fargal94, Alexsss
Автор темы
sik servisi
İlgi gösteriliyor

Aksine, kadınlarla uzun süre, ateşli ve çok sevişmeyi gerçekten seven bir adamın, artık tam olarak aynı, hatta bazen kontrol edilemez bir şekilde erkeklere konuşmadan hizmet etme arzusunu yaşadığını tam olarak anlayamıyorum. tartışıyor. Artık sormadan sonuna kadar sikildiğim ve bana tekrar ihtiyaç duyulana kadar unutulduğum hissini sürekli özlüyorum. Açıklaması zor. Bir şeyi biliyorum, kenarda birini arayıp duygularınızı bir kenara atmanız gerekiyor. Ve aynı heteroseksüelleri veya biseksüelleri nerede arayacağınızı cehennem bilir.
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Henson »

Bu düşünce bile klişe ama belki de bu kadar canlı duygulara neden olan sadece rol değişimidir? İşyerinde korkutucu, tehditkar bir patron ve evde etekli bir orospu. Üstüne üstlük, sakin, huzurlu bir yerli bataklık değil, bir duygu çeşmesi gerektiren mizacınızı da ekleyin.
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

dickservice, çocuklardan hoşlanmadığına sevindim veya hayvanlar 😄
eğer eğilimleriniz gerçekten hayatınızı etkiliyorsa, bu gibi durumlarda muhtemelen yalnızca psikoterapi yardımcı olacaktır. ve eğer güçlü değilse, kendini olduğun gibi kabul et. benim fikrim: tüm insanlar doğal olarak biseksüelliğe eğilimlidir, sadece birisi bu arzuları bastırır ve birileri onlar için bir çıkış yolu bulur, evet, çoğu zaman çok sapkın bir yol :wink: ama kimse bağışık değildir bundan
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Henson
Автор темы
sik servisi
İlgi gösteriliyor

Rolleri değiştirirken gerçekten böyle hissediyorum. Yine de aile bataklığını kesinlikle hissetmiyorum. Eşim ve ben hala böyle şeyler icat edebiliyoruz veya uzun yıllardır birlikte olduğumuz evli bir çifti MFM formatında davet edebiliyoruz, bu yüzden hiç sıkılmıyoruz. Ancak bu durumda, bu kadar takıntılı düşüncelerim yoktu, sadece çok kaliteli seks yapacağımız anı biliyorum ve bekliyorum. Ama erkeklerde durum farklı - son birkaç aydır onu isteyen birini bulmak için yaptığım boş arama bende sadece aptalca hızlı bir şekilde sikin önünde dizlerimin üzerine çökmek ve onu yavaş yavaş ağzım ve boğazımla getirmeye başlamak için sürekli bir arzuyu güçlendirdi. kanalizasyona, nasıl hissettiğini izliyorum
These users thanked the author sik servisi for the post:
seksforumu_
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

dickservice: 19 Sep 2023, 16:54 Fakat erkeklerde durum farklı - son birkaç aydır onu isteyen birini bulmak için yaptığım boş arama bende sadece aptalca hızla sikin önünde diz çökme ve yavaş yavaş onu boşa çıkarmaya başlama isteğini pekiştirdi. ağzı ve boğazı, nasıl hissettiğini izliyor
bu, seks yapmadığın anlamına mı geliyor, yoksa erkekler buna ne diyor? spermotoksikoz?) Ne kadar fazlasını elde edemezseniz, o kadar fazlasını istersiniz. onu bulacaksınız - ve belki daha sonra ona da "sıradan" şakalara nasıl davranıyorsanız aynı şekilde davranacaksınız. artı bunu eşinizden saklamak zorunda olmanız "yasak meyve" hissini daha da artırıyor ve her zaman yasak meyveden daha fazlasını istiyorsunuz
ayine - bence :)
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Fargal94
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Pierro »

evet hepsi ibne!! (İle)
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Bir korsan »

O yüzden deneyin, kim engel olursa olsun.. Bunu eşimle yapmak isterim.. mzhm varsa.. ve mm deneyin :det2:
These users thanked the author Bir korsan for the post:
sik servisi
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Henson »

dickservice: 19 Sep 2023, 16:54 Gerçi aile bataklığını kesinlikle hissetmiyorum. Eşim ve ben hala böyle şeyler icat edebiliyoruz
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Siz ve karınızın zaten aktif bir cinsel yaşamı var, ancak görünen o ki zaman zaman aktif bir rolden pasif bir role elbette radikal bir değişime ihtiyacınız var. Bu, (olumlu anlamda) çok aktif bir insan olduğunuz anlamına gelir ve yukarıda yazdıkları gibi bu an hayatınızı etkilemiyorsa, o zaman kişiliğinizin bu kısmını kabul edin ve pişmanlık duymadan ve kendi kendini yemeden eğlenin. Hoşuma gidiyor ama bir şekilde sevmiyorum "bunların hepsi doğru"
These users thanked the author Henson for the post (total 2):
ilovebiboys, sik servisi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”