En iyi aşıkları hatırlıyor musun? Tekrarlamak ister misin?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
puma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 En iyi aşıkları hatırlıyor musun? Tekrarlamak ister misin?

Unread post by puma »

Erkekler, bir ilişki içindeyken harika seks yaptığınız kişileri hatırlıyor musunuz? Tekrar deneyecek misiniz?

Evli. İki yıldır benden 13 yaş küçük bir sevgilim vardı. Yatakta birbirlerine hayrandılar ve sadece sıcak bir iletişim vardı. İlk defa benimle çok denedi, pes ettim ve yürekten emdim. Geçenlerde bir kızla çıkmaya başladığını ve birbirimizi görmeye devam edemeyeceğimizi söyledi. Sana her şey için teşekkür ettim, bunun ömür boyu sürecek bir anı olduğunu, seni özleyeceğini söyledim.

Ve şimdi düşünüyorum: Onun bunu yapacağına güvenebilir miyim? seni özledin mi ve seks için geri mi geldin? Çok üzgünüm, tadını çıkaracak zamanım olmadı. Başkalarını umursama. Kocamla seks düzenli ve kaliteli, ama 16 yıldır birlikteyiz ve hiçbir coşku ve tatlılık yok...
These users thanked the author puma for the post:
Tolkala
Автор темы
puma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
 Re: En iyi aşıkları hatırlıyor musun? Tekrarlamak ister misin?

Unread post by puma »

Cyrus Tabor: 07 Jun 2023, 12:50 Ben böyle bir çocuğun yerindeydim. Seksten sonra kendimi harika hissettim, ekşi krema içmiş bir kedi gibi.
evet, bende de aynısı vardı, bana şefkatle davrandı - özenle, ama kocamla yaşadığım için hiçbir şekilde acı çekmedim)
These users thanked the author puma for the post:
Cyrus Tabor
Profixx11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Profixx11 »

puma: 07 Jun 2023, 09:49ого
Да, есть такое.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

Bazen ilk ve eski eşimi hatırlıyorum. Birkaç kez sevişmek mümkün olabilir. Ama ciddi bir şey - hayır, gerçek hayat bana çok yakışıyor
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

Vlad6969,
Dürüst yanıtları takdir ediyorum . Ben de 50 yaşının üzerindeyim. Harika seks yaptığım ama çok iyi bir hayat yaşamadığım veya tam tersi harika bir hayat yaşadığım ama seks daha iyi olabilen kadınlar olduğunu biliyorum. İki kötülükten daha azını seçmeliyiz. Ama her birimizin kendi kötülük anlayışımız var. Benim gibi siz de muhtemelen birlikte iyi bir yaşam seçmişsinizdir.
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
Himi, Vladtsst
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Didudo »

İlginç vakalardan biri. Bir keresinde ben gençken bir arkadaşım kız arkadaşıyla birlikte ziyarete gelmek istedi. İlk dairemi yeni almıştım ve ilişkim bitmişti, dolayısıyla partiler verecek bir yer vardı.
Tek şartı kız arkadaşının arkadaşını almasıydı. Genelde akşam oldu, kapı çaldı ve... Bana bir kız arkadaş getirdiler, yüzünün hafif deyimiyle hoşuma gitmedi ama figürü iyiydi. Yapacak bir şey yok, alkol alındı, akşam oldu, daha da kaydoldum. Eh, oturup konuşuyoruz, geceye kadar zaman çabuk geçiyor. Odalarımıza gittik, misafirle hemen anlaştım)).
Genel olarak böyle bir ifade beklemiyordum; şikayetlerimi hemen unuttum. Sabaha kadar seks yaptık, duş ve sohbet molaları da verdik. Sanki son kez seks yapıyormuş gibi hissediyordu. Yani bu sefer en iyilerden biriydi. Hala hatırlıyorum)
These users thanked the author Didudo for the post:
Fargal94
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Şalun70 »

Didudo,
“ “ diyen kadınlar pek güzel olmayan"lar seks konusunda her zaman "güzel" olanlardan daha gayretli olacaktır. :)
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Didudo
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Himi »

puma, 10 yıldır evli ve ondan önce de 5-6 yaşlarındadır. Pek çok ihanet vakası yaşandı ama metreslerle ilgili hiç vaka olmadı. Daha fazla tek seferlik seks. Aralarında şöyle olanlar da vardı ama özellikle bir bayanla geçirdiğim geceyi hatırlıyorum.
Ona göre yakın zamanda boşandı ve [url=viewtopic.php?t=12476]’ye yerel bir sohbette buluşmayı teklif edin. Bir daire kiraladım, restorandan akşam yemeği sipariş ettim ve o geldi. Birkaç saat bunun hakkında konuşarak vakit geçirdik, bir şişe konyak boşalttık ve bir tane daha içmeye gittik. Benden biraz büyük olmasına rağmen (muhtemelen 36-38 yaşlarında) bakımlı, hoş bir kadına benziyor. Mavi gecenin yarısında film izler gibi salona gittik. O kanepeye oturdu, ben de başımı bacaklarının üzerine koydum. Beni itmedi ve bu ilk aramaydı, sonra başımı okşadı ve bu artık bir arama değil gerçek bir aramaydı))). Bacağını öptüm ve ellerimi bacaklarının arasına götürdüm. Külotundan ıslandığını hissettim, onu alıp yatak odasına götürdü. Birkaç saat süren harika bir seks yaşadık. Sadece sevişmedik, her dakikasından keyif aldık. Onu her yerde öptü ve okşadı, onunla farklı şekillerde oynadı. Ayrıca meyveler kullandılar, ısırılmış bir üzümü çıkıntılı meme uçlarının ve klitorisin üzerine sürdüler, pubisin üzerine dondurma sürdüler, vb. Bütün bunları ilk kez yaptım ve onun için bu bir keşifti, her şeyden etkilenmişti. İçtiğim alkol miktarından dolayı (ama çok sarhoş değildik) uzun süre bitiremedim. Çeşitli pozisyonlarda seks yaptık, inledi, birkaç kez geldi ve hatta bir noktada kendine işedi. Bu beni çılgınca heyecanlandırdı. En hoş ve beklenmedik şey, lastik bant olmadan onun içine boşalabileceğimi fark etmesiydi. Neredeyse sabah üzerime atladı ve beni orgazma getirdi. Hala gözlerimin önünde ayağa kalktı, dantelli siyah külotunu giydi ve işe hazırlanmak zorunda olduğu için maalesef eve gitme zamanının geldiğini söyledi.
Bundan sonra onunla bir süre görüştük, ancak daha sonra eşi şüphelenmeye başlayınca durum güvensiz hale geldi ve görüşmeyi bırakmak zorunda kaldı.

21 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
puma, 10 yıldır evli ve ondan önce de onunla 5-6 yıl boyunca çıkıyordum. Pek çok ihanet vakası yaşandı ama gerçek metreslerle hiç yaşanmadı. Daha fazla tek seferlik seks. Aralarında şöyle olanlar da vardı ama özellikle bir bayanla geçirdiğim geceyi hatırlıyorum.
Ona göre yakın zamanda boşandı ve [url=viewtopic.php?t=12476]’ye yerel bir sohbette buluşmayı teklif edin. Bir daire kiraladım, restorandan akşam yemeği sipariş ettim ve o geldi. Birkaç saat bunun hakkında konuşarak vakit geçirdik, bir şişe konyak boşalttık ve bir tane daha içmeye gittik. Benden biraz büyük olmasına rağmen (muhtemelen 36-38 yaşlarında) bakımlı, hoş bir kadına benziyor. Mavi gecenin yarısında film izler gibi salona gittik. O kanepeye oturdu, ben de başımı bacaklarının üzerine koydum. Beni itmedi ve bu ilk aramaydı, sonra başımı okşadı ve bu artık bir arama değil gerçek bir aramaydı))). Bacağını öptüm ve ellerimi bacaklarının arasına götürdüm. Külotundan ıslandığını hissettim, onu alıp yatak odasına götürdü. Birkaç saat süren harika bir seks yaşadık. Sadece sevişmedik, her dakikasından keyif aldık. Onu her yerde öptü ve okşadı, onunla farklı şekillerde oynadı. Ayrıca meyveler kullandılar, ısırılmış bir üzümü çıkıntılı meme uçlarının ve klitorisin üzerine sürdüler, pubisin üzerine dondurma sürdüler, vb. Bütün bunları ilk kez yaptım ve onun için bu bir keşifti, her şeyden etkilenmişti. İçtiğim alkol miktarından dolayı (ama çok sarhoş değildik) uzun süre bitiremedim. Çeşitli pozisyonlarda seks yaptık, inledi, birkaç kez geldi ve hatta bir noktada kendine işedi. Bu beni çılgınca heyecanlandırdı. En hoş ve beklenmedik şey, lastik bant olmadan onun içine boşalabileceğimi fark etmesiydi. Neredeyse sabah üzerime atladı ve beni orgazma getirdi. Hala gözlerimin önünde ayağa kalktı, dantelli siyah külotunu giydi ve işe hazırlanmak zorunda olduğu için maalesef eve gitme zamanının geldiğini söyledi.
Daha sonra onunla bir süre görüştük, ancak daha sonra eşi şüphelenmeye başlayınca ve görüşmeyi bırakmak zorunda kaldığı için durum güvensiz hale geldi.
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by tesisatçı »

İlk seks en kaygısız olanıdır! Yine de, çocuk başarılı oldu ve ben bir beyefendi olarak piliçleri koridordan aşağı götürmek zorunda kaldım (kızım bana iki damla su gibi benziyor)... Her şeyde asil dürtülerden bunalmıştı ve ilk gecenin kanunlarına kutsal bir şekilde bağlı kaldı (onu daha önce ikna ettim!.. .) .
Temel olarak, figürlü bir hatun ve kumar oynayan bir hatun... gençlik aptallığı yüzünden kaçtı - "Patron kim?"! ;-)
Şimdi özlemle hatırlıyorum - sekste deneyebileceğim o kadar çok şey vardı ki... ve hepsi boşa gitti! Sadece bir poz - zirvedeyim, melankolik!! Bildiğim kadarıyla henüz evlenmedi ve makinedeki rastgele toplantılara soğuklukla tepki veriyor - çok uzun sürecek! ;-) ....tamamen insani bir bakış açısıyla, onun için çok üzülüyorum!

Eh, diğer kızlar gerçek helva! Özellikle küçük bir Ukraynalı! Şimdi Ukrayna’da bir karışıklık var...
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vladtsst »

Shalun70: 30 Jul 2023, 15:59 Vlad6969,
Dürüst cevapları takdir ediyorum. Ben de 50 yaşının üzerindeyim. Harika seks yaptığım ama çok iyi bir hayat yaşamadığım veya tam tersi harika bir hayat yaşadığım ama seks daha iyi olabilen kadınlar olduğunu biliyorum. İki kötülükten daha azını seçmeliyiz. Ama her birimizin kendi kötülük anlayışımız var. Benim gibi siz de muhtemelen birlikte güzel bir yaşam seçmişsinizdir.
Evet, hayattan şikayet edemezsiniz.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Şalun70
mrmraaaa
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by mrmraaaa »

Ruhumdaki sıcaklıkla hatırlıyorum, her şeyin kaybolduğuna üzülüyorum. 10 yıl sonra iletişimi yeniden kurmaya çalıştım - boşuna (((üzücü)
Göğüsler beni heyecanlandırıyor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Göğüsler beni heyecanlandırıyor »

Bir iş arkadaşımdı ve şimdi başka bir ülkede yaşıyor
Her hafta akşamları birkaç kez beni nasıl boşalttığını ancak hatırlayabiliyorum))
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

Hatırlıyorum ama... ama burası açık sözlü olabileceğim bir forum değil, zamanı geldiğinde herkesi doğru yere çağıracağım!
Bekliyoruz!!! :şampuan:
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425

Unread post by Alice »

uran: 18 Sep 2023, 20:55 Hatırlıyorum ama.. ama açık konuşacağım forum burası değil, zamanı geldiğinde herkesi doğru yere çağıracağım!
Bekliyoruz!!! :shamp:
Ne büyük değişiklik!
These users thanked the author Alice for the post:
Fargal94
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Alexsss »

Hatırlamaya çalışıyorum... Hepsi sahip olduğum en iyi şeylerdi. Her biri kendi tarzında. Her biriyle daha fazla zaman geçirmek isterdim... eğer evli olmasaydım)
These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
Fargal94, Zorba Carrie
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Diğerleri_p »

Neden giden trene atlıyor? Bazı eski maceralarımı sıcaklıkla hatırlıyorum, nasıl, nerede ve kiminle olduğunu hatırlıyorum. Eski kız arkadaşlarımla harikaydı; neredeyse herkesin hatırlayacak hoş bir şeyi vardır. 18 yıldır eşimle aynı yerdeyiz ve onunla da hatırlanacak bir şey var) Ama muhtemelen eski sevgililerimle bir tekrarı istemezdim. Eski sevgilinizle tanışırsanız 20 yıl sonra nasıl bir seks yaşayacağımızı bilemezsiniz. Cinsiyetten hoşlanmıyorsanız, eski yüksek kaliteli seks zamanla unutulacak ve yalnızca son cinsiyetin olumsuzları kalacaktır. Bu yüzden hoş anıları değiştirmenin bir manasını göremiyorum, ne için olduğunu bilmiyorum...
These users thanked the author Diğerleri_p for the post:
Alexsss
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”