Bunun için kim suçlanacak? gerçekten anlamıyorum
-
Автор темыVasyaPiter
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 9 months
Bunun için kim suçlanacak? gerçekten anlamıyorum
Ben 19 yaşındayım, kız arkadaşım da 19. 5 aydır birlikte yaşıyoruz, iyi yaşıyoruz ama bazen neyin ne olduğunu anlamadığım durumlar oluyor. Ya sinirlenir, sonra küfür eder ya da başka bir şey yapar.
1. Anal fisting yapmaya karar verdik. Her şey yolunda gitti, çok eğlendik. Ancak birkaç gün sonra iş için üniversiteye gitti. Arabaya bindiğimde sinirlendim. Dudağıyla konuştu. Evde eteğini koklamama izin vermedi ve duşa girdi. Daha sonra sözlerinden anladığım kadarıyla (belirsiz ve kaçamak), ofiste diğer insanlarla birlikte otururken kendini tutamadı ve sıçtı. Bundan sonra çok sinirlendim (en azından arabada öfkelendim, sonra da). Eğer durum böyleyse o zaman kime kızmıştı? Bunun sorumlusu kim?
2. Ormanda yürüyüşe çıkmıştık, fermuarlı bir ceket giyiyordu, ceketin altında hiçbir şey yoktu. Kelimesi kelimesine onu oral seks yapmaya ikna ettim. Göğsüne boşalma dedi ve aletimi eline aldı. Ve başladı.... Ve bitirme anında penisini göğsüne doğrulttu ve ben de tam onun göğsüne geldim. Küfür etmeye başladı, "Sana söyledim, göğsüne boşalma!" Ceketinin düğmelerini ilikledi ve yola devam ettik. Ama kaltak yine sinirlendi. Kime kızmıştı? Peki kimi azarladı? Sonuçta silahı kendisi göğsüne doğrulttu.
3. İç çamaşırının kokusunu alıyorum ve o bundan ya hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor. Bazen kendimi onun göğsüne bastırıyorum. Ya seviyor ya da sevmiyor. Neden?
Sevdiğiniz kişinin fotoğrafı
https://i.postimg.cc/yx1qZJqn/fs.webp
1. Anal fisting yapmaya karar verdik. Her şey yolunda gitti, çok eğlendik. Ancak birkaç gün sonra iş için üniversiteye gitti. Arabaya bindiğimde sinirlendim. Dudağıyla konuştu. Evde eteğini koklamama izin vermedi ve duşa girdi. Daha sonra sözlerinden anladığım kadarıyla (belirsiz ve kaçamak), ofiste diğer insanlarla birlikte otururken kendini tutamadı ve sıçtı. Bundan sonra çok sinirlendim (en azından arabada öfkelendim, sonra da). Eğer durum böyleyse o zaman kime kızmıştı? Bunun sorumlusu kim?
2. Ormanda yürüyüşe çıkmıştık, fermuarlı bir ceket giyiyordu, ceketin altında hiçbir şey yoktu. Kelimesi kelimesine onu oral seks yapmaya ikna ettim. Göğsüne boşalma dedi ve aletimi eline aldı. Ve başladı.... Ve bitirme anında penisini göğsüne doğrulttu ve ben de tam onun göğsüne geldim. Küfür etmeye başladı, "Sana söyledim, göğsüne boşalma!" Ceketinin düğmelerini ilikledi ve yola devam ettik. Ama kaltak yine sinirlendi. Kime kızmıştı? Peki kimi azarladı? Sonuçta silahı kendisi göğsüne doğrulttu.
3. İç çamaşırının kokusunu alıyorum ve o bundan ya hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor. Bazen kendimi onun göğsüne bastırıyorum. Ya seviyor ya da sevmiyor. Neden?
Sevdiğiniz kişinin fotoğrafı
https://i.postimg.cc/yx1qZJqn/fs.webp
-
- ön sevişme
- Total posts: 125
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bunun sorumlusu kim? gerçekten anlamıyorum
Evet, her gün bir etkinliğiniz var!!!
Eğlenceli bir hayat dilerim!
Ve kız harika! Ona iyi bak!
Eğlenceli bir hayat dilerim!
Ve kız harika! Ona iyi bak!
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
VasyaPiter, o tamamen çuvalladı! Onu hemen bırak, yoksa bu senin için kötü sonuçlanacak!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
- Fargal94, Juravl
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Bu kızlar öyledir, her türlü saçmalığı skandala çevirebilirler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 10 months
Hayalperestin elinde bir meyve dükkanının soyunma odası dışında kızın bir fotoğrafı yoktu.
Burada bir arkadaş incelemelerden alınan fotoğrafları içeren bir konu oluşturdu, artık hayalperestler için özgürlük var. Artık oradan fotoğraf çekecekler.
Burada bir arkadaş incelemelerden alınan fotoğrafları içeren bir konu oluşturdu, artık hayalperestler için özgürlük var. Artık oradan fotoğraf çekecekler.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
Ah, bu, annesi osuran ya da kız arkadaşı osuran ya da başkası osuran ve mutlaka sinirlenen adamla aynı adam. Köleler bir şekilde fantezileri değiştirecek. Ve konudan konuya aynı şey oluyor. Artık okumak bile eğlenceli değil. Okumaya başladım ve hikayenin nasıl biteceğini zaten biliyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
[/quote]
Bu sevgilide köylü elleri olan bir şey var. Ve yarı yandan vuruldu...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 2 months
Her şey çok tuhaf...VasyaPiter: ↑16 Sep 2023, 12:18 Anal fisting yapmaya karar verdik. Her şey yolunda gitti, çok eğlendik.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
VasyaPiter, kıza anal fisting yaptıktan sonra bu şaşırtıcı değil istemsizce kaka yaptı.
Anüs yeterince genişliyor ama aynı zamanda daha da sert bir şekilde kasılıyor. Üstelik eski durumuna da dönemeyebilir. Yani kız onu bir fişle takmak zorunda kalacak...
Anüs yeterince genişliyor ama aynı zamanda daha da sert bir şekilde kasılıyor. Üstelik eski durumuna da dönemeyebilir. Yani kız onu bir fişle takmak zorunda kalacak...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 736 Views
-
Last post by Nikk
-
- 6 Replies