Yollar ve aptallar
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Yollar ve aptallar
Yollar ve aptallar bizim ebedi sorunumuzdur ve yollar her yıl daha iyiye gidiyorsa ne yazık ki aptalların sayısı azalmıyor.
Bu konu kadınların araba kullanması hakkındaki konunun devamı değil. Burada cinsiyet konusunu tartışmayacağız.
Bu başlıkta insanların cinsiyet ayrımı yapmadan sorunlar, daha doğrusu sorun yaratan etkenler hakkında yazmalarını istiyorum. Belirli olanlarla ilgili değil, her ne kadar hayattan örnekler memnuniyetle karşılansa da, tehlikeli, rahatsız edici ve öfkelendiren eylemler, davranışlar, trafik ihlalleri hakkında.
Dün Hooligan, üç D kuralı hakkında yazdı. Aptal. Yollarda araba sürmenin karşılıklı saygı, anlayış ve yardım duygusuna dayalı olmasını istiyorum.
Devasa bir kamyonun sürücüsü size karşıdan gelen hiçbir arabanın olmadığını ve sollayabileceğinizi bildirecek şekilde sağa dönüş sinyalinizi birkaç kez yakıp söndürdüğünde, avludan caddeye çıktığınızda ve sürücü yavaşladığında içeri girmenize izin veriyorlar - yan şeritten girmenize izin verdiklerinde dışarı çıkmanıza izin veriyorlar... Ve bunu kişisel çıkarları için yapmıyorlar. Ve acil durum ışıklarınızı yaktıklarında ruh haliniz anında iyileşir.
Ancak herkes diğer katılımcılara saygı duymaz. Tartışmayı önerdiğim şey bu. Belki birileri kendini tanır ve düşünür
Bence en tehlikeli olanlar, sollamak için dışarı çıkan, karşıdan gelen bir arabayı gören, ancak karşıdan gelen trafiğe izin vermek için yerine geri dönmeyenlerdir. geçin ve manevraya devam edin, ancak çarpmaya dönün. Belki de cehenneme koşuyorlar. Ama sıklıkla başkalarını öldürürler. Yolcuları, karşıdan gelen bir arabada seyahat edenler ama kendileri hayatta kalıyor.
Bu konu kadınların araba kullanması hakkındaki konunun devamı değil. Burada cinsiyet konusunu tartışmayacağız.
Bu başlıkta insanların cinsiyet ayrımı yapmadan sorunlar, daha doğrusu sorun yaratan etkenler hakkında yazmalarını istiyorum. Belirli olanlarla ilgili değil, her ne kadar hayattan örnekler memnuniyetle karşılansa da, tehlikeli, rahatsız edici ve öfkelendiren eylemler, davranışlar, trafik ihlalleri hakkında.
Dün Hooligan, üç D kuralı hakkında yazdı. Aptal. Yollarda araba sürmenin karşılıklı saygı, anlayış ve yardım duygusuna dayalı olmasını istiyorum.
Devasa bir kamyonun sürücüsü size karşıdan gelen hiçbir arabanın olmadığını ve sollayabileceğinizi bildirecek şekilde sağa dönüş sinyalinizi birkaç kez yakıp söndürdüğünde, avludan caddeye çıktığınızda ve sürücü yavaşladığında içeri girmenize izin veriyorlar - yan şeritten girmenize izin verdiklerinde dışarı çıkmanıza izin veriyorlar... Ve bunu kişisel çıkarları için yapmıyorlar. Ve acil durum ışıklarınızı yaktıklarında ruh haliniz anında iyileşir.
Ancak herkes diğer katılımcılara saygı duymaz. Tartışmayı önerdiğim şey bu. Belki birileri kendini tanır ve düşünür
Bence en tehlikeli olanlar, sollamak için dışarı çıkan, karşıdan gelen bir arabayı gören, ancak karşıdan gelen trafiğe izin vermek için yerine geri dönmeyenlerdir. geçin ve manevraya devam edin, ancak çarpmaya dönün. Belki de cehenneme koşuyorlar. Ama sıklıkla başkalarını öldürürler. Yolcuları, karşıdan gelen bir arabada seyahat edenler ama kendileri hayatta kalıyor.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Murena0314, Serg_A, Güzel, Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yollar ve aptallar
en tehlikeli olanlar sağ şeritten sola hareket edip sağdakiyle aynı hızda gidenlerdir...
bunlar sürekli aynaya bakanlardır...
or telefonda sohbet edin..
düşünce gücüyle değil, mevcut bir geçiş anahtarının yardımıyla açılan, dönüş göstergesi olarak arabadaki mevcut işlevi unutanlar.
ve yol kuralının görgü kuralı olmadığını unutanlar.
bunlar sürekli aynaya bakanlardır...
or telefonda sohbet edin..
düşünce gücüyle değil, mevcut bir geçiş anahtarının yardımıyla açılan, dönüş göstergesi olarak arabadaki mevcut işlevi unutanlar.
ve yol kuralının görgü kuralı olmadığını unutanlar.
Last edited by SeRg !$! on 15 Sep 2023, 11:40, edited 1 time in total.
- These users thanked the author SeRg !$! for the post:
- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 10 months
54’ten sonra gönderildi saniye: Altı aydır araba kullanmıyorum)))
Tamamen sana katılıyorum..Pazar günü yine Minsk’e uzun bir yolculuğa çıkıyorum..ve hava kötü, araba kullanmıyordum.. Biraz tuhaftı)SeRg !$!: ↑15 Sep 2023, 11:33 en tehlikeli olanlar, sağ şeritten sola doğru giden ve sağ şeritle aynı hızda gidenlerdir...
bunlar sürekli olarak aynaya bakın..
veya telefonda sohbet edin...
arabanın gücüyle açılmayan dönüş göstergesi olarak mevcut işlevi unutanlar. diye düşündüm, ancak mevcut bir geçiş anahtarını kullanıyorum.
ve yol kurallarının görgü kuralları olmadığını unutanlar.
54’ten sonra gönderildi saniye: Altı aydır araba kullanmıyorum)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 9 months
3D kuralına her zaman uyulması gerektiğine inanıyorum!!! Ve yollarda daha az saygı var çünkü çok fazla gösteriş var ve sürücü okullarındaki eğitim seviyesi minimuma düştü!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
46 saniye sonra gönderildi:
Evet, dönüş sinyalleri hakkında. Bunları hiç dahil etmeyenler de var. Görünüşe göre hareketteki diğer katılımcıların tahmin etmesi gerektiğini düşünüyorlar, ancak doğrudan manevrayı yapmaya başladıklarında onları açanlar da tehlikeli.
Özellikle kurallara göre araç kullanıyorsanız, o zaman bahçeden yalnızca saat 14:00’te çıkmak zorunda kalacaksınız gece. Yanlış şeritte gidiyorsanız ve kurallara göre girmenize izin vermiyorlarsa, bu şekilde kilometrelerce yol kat edebilirsiniz.ve bunu unutanlar yolun kuralı bir kural görgü kuralları değildir.
46 saniye sonra gönderildi:
Kardelenler en tehlikeli sürücülerdir.
-
- En güçlü orgazm!
Marinka,
geçişiyle ilgili olarak arabalar satranç düzeni kuralına uyuyorum: biri geçti, biri kaçırıldı... Nerede olduğunu bilmiyorum ama burada (St. Petersburg ve Leningrad bölgesinde) sürücülerin benimsediği bu trendden memnunum bunu hesaba katarak... trafik sıkışıklığında bile şeridi serenatlı arabalara serbest bırakmak.
geçişiyle ilgili olarak arabalar satranç düzeni kuralına uyuyorum: biri geçti, biri kaçırıldı... Nerede olduğunu bilmiyorum ama burada (St. Petersburg ve Leningrad bölgesinde) sürücülerin benimsediği bu trendden memnunum bunu hesaba katarak... trafik sıkışıklığında bile şeridi serenatlı arabalara serbest bırakmak.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Almanya’da böyle bir kural var. Maalesef trafik kurallarımızda bu yok. Bu zaten karşılıklı saygıdır.SeRg !$!: ↑15 Sep 2023, 11:52 Marinka ,
Arabaların geçmesine izin verme konusuna gelince, satranç düzeninin kuralına uyuyorum: biri geçti, biri kaçırdı... Nerede olduğunu bilmiyorum ama burada (St. Petersburg’da) ve Leningrad bölgesi) Sürücülerin bu aracı hizmete almasına sevindim... tıpkı trafik sıkışıklığında bile şeridi serenatlı araçlara açmaları gibi.
-
- En güçlü orgazm!
Marinka,
bu yüzden ihtiyacın var daha iyiyi, daha mantıklıyı benimsemek...
Düzen kendisiyle başlar, sonra insanlar onu takip eder...
bu yüzden ihtiyacın var daha iyiyi, daha mantıklıyı benimsemek...
Düzen kendisiyle başlar, sonra insanlar onu takip eder...
- These users thanked the author SeRg !$! for the post:
- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 1 year 11 months
Gece yarısı tekerleği kamyondan fırladı, yoldan aşağı yuvarlandı ve bir binek araca çarptı. Araç sürücüsünün tepki verecek zamanı olmadı, hava yastıkları açıldı, araç hasar gördü. .yolcular şoktaydı...ne olduğunu hiç anlamadılar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Önce şehirde bir tur atacağım..Marinka: ↑15 Sep 2023, 11:48Evet, dönüş sinyalleri hakkında. Bunları hiç dahil etmeyenler de var. Görünüşe göre hareketteki diğer katılımcıların tahmin etmesi gerektiğini düşünüyorlar, ancak doğrudan manevrayı yapmaya başladıklarında onları açanlar da tehlikeli.Özellikle kurallara göre araç kullanıyorsanız, o zaman bahçeden yalnızca saat 14:00’te çıkmak zorunda kalacaksınız gece. Yanlış şeritte gidiyorsanız ve kurallara göre girmenize izin vermiyorlarsa, bu şekilde kilometrelerce yol kat edebilirsiniz.ve bunu unutanlar yolun kuralı bir kural görgü kuralları değildir.
46 saniye sonra gönderildi:Kardelenler en tehlikeli sürücülerdir.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ama bunun konuyla alakası yok elbette.
Ayrıca arkadan gelen bir sürücünün sollama yapması ve en yakın kavşakta fren yapması da hoşuma gitmiyor. sola dönüp karşıdan gelen trafiğin geçmesine izin verin ve onunla birlikte fren yapın, dönmesini beklersiniz ve onun gerçek bir pislik olduğunu düşünürsünüz. Ya da düzensiz bir kavşakta sola dönmek isteyenler en kenara kadar sürüp tüm görüşü kapatıyor. sanki bu yarım metreler ona rol oynayabilir ama sağa dönmesine engel oluyorlar.
Peki arabayı istedikleri yerde durduranları veya arka arkaya iki kişinin olduğu yere park edenleri hatırlamadan edemiyorum. arabalar kolaylıkla park edebilir, bir değerindedir.
Hayır ve asla da olmayacak. St. Petersburg’un iklimi iğrenç.
Ama bunun konuyla alakası yok elbette.
Ayrıca arkadan gelen bir sürücünün sollama yapması ve en yakın kavşakta fren yapması da hoşuma gitmiyor. sola dönüp karşıdan gelen trafiğin geçmesine izin verin ve onunla birlikte fren yapın, dönmesini beklersiniz ve onun gerçek bir pislik olduğunu düşünürsünüz. Ya da düzensiz bir kavşakta sola dönmek isteyenler en kenara kadar sürüp tüm görüşü kapatıyor. sanki bu yarım metreler ona rol oynayabilir ama sağa dönmesine engel oluyorlar.
Peki arabayı istedikleri yerde durduranları veya arka arkaya iki kişinin olduğu yere park edenleri hatırlamadan edemiyorum. arabalar kolaylıkla park edebilir, bir değerindedir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
-
- Total posts: 0
- Registered for: 1 year 8 months
Ancak internette çıplak fotoğraf yayınlamanın aptallardan ve kabalıklardan daha büyük bir kötülük olduğu sürtüklerin aklına hiç gelmemişti. yollar mı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Trafik kurallarını bulun ve okuyun. Sadece bunu çeviride aramayın. Orijinali indirin.
-
- En güçlü orgazm!
Böyle bir hükmün bulunduğunu belirten kişi olarak bunu yapacağınızı düşündüm.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Covid’den önce birkaç kez Almanya’ya araba ile gittim, bu yüzden hiçbir şey aramayacağımı biliyorum. Eğer ilgileniyorsanız, kendiniz arayın.
-
- En güçlü orgazm!
Peki bu nasıl olabilir? Alman trafik kurallarını bildiğini söyledim ama bana söylemek istemiyorsun, en azından kurallar kısmını söyle?
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Eğer ilgileniyorsanız içlerinde, sonra tamamını okuyun. Bizim trafik kurallarımız ile ilgilendiğiniz ülkenin trafik kuralları arasındaki farkların karşılaştırmalı açıklamasını size verecek özel şirketler bulunmaktadır. Hizmet ücretsiz değil. Onlarla iletişime geçebilirsiniz. Veya ücretsiz olarak okuyun ve kendiniz çözün.
-
- En güçlü orgazm!
Tamam, hadi gidelim, trafik kuralları konusunda uzman olduğunuzu umuyordumMarinka: ↑15 Sep 2023, 19:13Eğer ilgileniyorsanız içlerinde, sonra tamamını okuyun. Bizim trafik kurallarımız ile ilgilendiğiniz ülkenin trafik kuralları arasındaki farkların karşılaştırmalı açıklamasını size verecek özel şirketler bulunmaktadır. Hizmet ücretsiz değil. Onlarla iletişime geçebilirsiniz. Veya ücretsiz olarak okuyun ve kendiniz çözün.Peki bu nasıl olabilir? Alman trafik kurallarını bildiğinizi söylediniz ama bana söylemek istemiyorsunuz, en azından kurallar bölümünü anlatın?
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Yollar mükemmel ve sürücüler disiplinli. Bir pislik görürseniz, %99 ihtimalle o bizim yurttaşımızdır.
Hayır. Almanya’da yaşamak için taşınmayı düşünüyordum. Daha sonra Kanada’ya taşınmanın heyecanına kapıldım. Ama zamanım yoktu.uran: ↑15 Sep 2023, 19:17Tamam, hadi gidelim, trafik kuralları konusunda uzman olduğunuzu umuyordumMarinka: ↑15 Sep 2023, 19:13Eğer ilgileniyorsanız içlerinde, sonra tamamını okuyun. Bizim trafik kurallarımız ile ilgilendiğiniz ülkenin trafik kuralları arasındaki farkların karşılaştırmalı açıklamasını size verecek özel şirketler bulunmaktadır. Hizmet ücretsiz değil. Onlarla iletişime geçebilirsiniz. Veya ücretsiz olarak okuyun ve kendiniz çözün.
Yollar mükemmel ve sürücüler disiplinli. Bir pislik görürseniz, %99 ihtimalle o bizim yurttaşımızdır.
-
- En güçlü orgazm!
Rusya Federasyonu’nun trafik kurallarını çok iyi bildiğime ve anladığıma inanıyorum, bu yüzden Alman trafik kurallarının özellikleri hakkında ufkumu genişletmeyi umuyordum.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
İyi biliyorsanız o zaman bu noktayı da aynı yerde arayın kavşaklardan geçerken düzeni düzenlediğimiz yer.
-
- En güçlü orgazm!
Orada nelerin farklı olabileceğini merak ediyorum (Rusya Trafik Düzenlemelerindeki gibi değil), öncelikler farklı mı belirlenmiş? ?
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 1 year 9 months
İşe giderken 2 kilometrelik bir bölümüm var, sabahları tam olarak trafik sıkışıklığı olmuyor ama hız 5-10 km/saat, o yüzden fazla akıllılar, bu parçayı yolun kenarından sür yola çıkın ve ardından şeride sıkışmayı deneyin (omuz uçları). Hiç böyle bir şeyi kaçırmadım ama onlara izin veren bazı iyiler var. Ama eğer kimse bu tür insanların geçişine izin vermezse, belki de küstahlar bu konuda bir kez daha düşünürler!
- These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
- Geçit, Murena0314, Manfred
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Tahmin etmeyin. Kuralları açın ve okuyun.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
En tehlikeli şey aseksüel birinin hakları satın alması ve ek erişim için baskı yapmasıdır. Pedalları karıştırıyor, hiçbir şey anlamıyor ve bunun için yazılmış bir trafik yönetmeliği de yok.
Nasıl park edileceğini bil, fi.
Geriye doğru sürün, fi.
Aynalar da var
Nasıl park edileceğini bil, fi.
Geriye doğru sürün, fi.
Aynalar da var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Genel olarak bölgemizdeki yollarda daha az kabalık var. Cesaret verici olmayan tek bir şey var: 90’lı ve 2000’li yıllarda, eşcinsel bir pusuya karşı uyarı vermek için uzaktaki ışıkları yakıp söndürmek yaygın bir uygulamaydı. Artık bu gelenek ne yazık ki yavaş yavaş yok oluyor. Tam tersine pusu uygulaması yeniden canlandırılıyor. Ama şunu hatırlıyorum; bugün uyardım, yarın beni uyaracaklar.
7 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
7 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Bununla ilgili bir şaka bile vardı: BMW Concern, özellikle Rusya için,
Artık geçerli değil. Almanya, Rus plakalı araçların girişini yasakladı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
Gerçekten bugün bir kaza gördüm, bir araba bir scooter’a çarptı. Kimin haklı, kimin haksız olduğunu henüz bilmiyorum. Hepsi sağlam. Spor salonundaki arkadaşlarımdan biri scooterdaydı. Gördüğüm anda ne olduğunu ve nasıl olduğunu bulmaya çalışacağım, şimdi zamanım olmadı ve polis orada bir rapor yazıyordu, bu sakıncalı...Marinka: ↑15 Sep 2023, 11:25 Yollar ve aptallar bizim ebedi sorunumuzdur ve yollar her yıl daha iyiye gidiyorsa ne yazık ki aptalların sayısı azalmıyor.
Bence en tehlikeli olanlar, sollamak için dışarı çıkan, karşıdan gelen bir arabayı gören, ancak karşıdan gelen trafiğe izin vermek için yerine geri dönmeyenlerdir. geçin ve manevraya devam edin, ancak çarpmaya dönün. Belki de cehenneme koşuyorlar. Ama sıklıkla başkalarını öldürürler. Yolcuları, karşıdan gelen bir arabada seyahat eden ama kendileri hayatta kalanlar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Genel olarak, daha bu yıl gözlerimin önünde iki aptalca kaza oldu: Bir binek otomobil, yol kenarında duran bir kamyonun altına uçtu. Her iki durumda da araba tahrip edildi ve dört kişi de öldürüldü.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Bu bir kural değil, daha çok bir gelenek. Böyle bir hareketi düzenlemek mümkün değildir. Her ikinci arabadan önce öncelik mi? Peki bir kaza olursa önceliği nasıl kanıtlayabilirsiniz?
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Ve trafik ışığı sinyalinin ne olduğunu nasıl kanıtlarsınız? Tanıkların ifadelerine güvendiklerini varsayıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Yani bir araba hareket ediyor ana yol ve her tali yolun önünde yavaşlamanın, sırasını öğrenmek için?
Tali yol ana yola eşit mi?
Yani bir araba hareket ediyor ana yol ve her tali yolun önünde yavaşlamanın, sırasını öğrenmek için?
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Aslında insanlık uzun süredir video kayıt cihazlarını icat etti ve trafik ışıkları da video kayıt sistemiyle donatıldı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post