Yollar ve aptallar

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Yollar ve aptallar

Unread post by Geçit »

Yollar ve aptallar bizim ebedi sorunumuzdur ve yollar her yıl daha iyiye gidiyorsa ne yazık ki aptalların sayısı azalmıyor.
Bu konu kadınların araba kullanması hakkındaki konunun devamı değil. Burada cinsiyet konusunu tartışmayacağız.
Bu başlıkta insanların cinsiyet ayrımı yapmadan sorunlar, daha doğrusu sorun yaratan etkenler hakkında yazmalarını istiyorum. Belirli olanlarla ilgili değil, her ne kadar hayattan örnekler memnuniyetle karşılansa da, tehlikeli, rahatsız edici ve öfkelendiren eylemler, davranışlar, trafik ihlalleri hakkında.
Dün Hooligan, üç D kuralı hakkında yazdı. Aptal. Yollarda araba sürmenin karşılıklı saygı, anlayış ve yardım duygusuna dayalı olmasını istiyorum.
Devasa bir kamyonun sürücüsü size karşıdan gelen hiçbir arabanın olmadığını ve sollayabileceğinizi bildirecek şekilde sağa dönüş sinyalinizi birkaç kez yakıp söndürdüğünde, avludan caddeye çıktığınızda ve sürücü yavaşladığında içeri girmenize izin veriyorlar - yan şeritten girmenize izin verdiklerinde dışarı çıkmanıza izin veriyorlar... Ve bunu kişisel çıkarları için yapmıyorlar. Ve acil durum ışıklarınızı yaktıklarında ruh haliniz anında iyileşir.
Ancak herkes diğer katılımcılara saygı duymaz. Tartışmayı önerdiğim şey bu. Belki birileri kendini tanır ve düşünür
Bence en tehlikeli olanlar, sollamak için dışarı çıkan, karşıdan gelen bir arabayı gören, ancak karşıdan gelen trafiğe izin vermek için yerine geri dönmeyenlerdir. geçin ve manevraya devam edin, ancak çarpmaya dönün. Belki de cehenneme koşuyorlar. Ama sıklıkla başkalarını öldürürler. Yolcuları, karşıdan gelen bir arabada seyahat edenler ama kendileri hayatta kalıyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Murena0314, Serg_A, Güzel, Aion2012Ölü
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yollar ve aptallar

Unread post by SeRg !$! »

en tehlikeli olanlar sağ şeritten sola hareket edip sağdakiyle aynı hızda gidenlerdir...
bunlar sürekli aynaya bakanlardır...
or telefonda sohbet edin..
düşünce gücüyle değil, mevcut bir geçiş anahtarının yardımıyla açılan, dönüş göstergesi olarak arabadaki mevcut işlevi unutanlar.
ve yol kuralının görgü kuralı olmadığını unutanlar.
Last edited by SeRg !$! on 15 Sep 2023, 11:40, edited 1 time in total.
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Hafta sonu
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Alexsss »

SeRg !$!: 15 Sep 2023, 11:33 en tehlikeli olanlar, sağ şeritten sola doğru giden ve sağ şeritle aynı hızda gidenlerdir...
bunlar sürekli olarak aynaya bakın..
veya telefonda sohbet edin...
arabanın gücüyle açılmayan dönüş göstergesi olarak mevcut işlevi unutanlar. diye düşündüm, ancak mevcut bir geçiş anahtarını kullanıyorum.
ve yol kurallarının görgü kuralları olmadığını unutanlar.
Tamamen sana katılıyorum..Pazar günü yine Minsk’e uzun bir yolculuğa çıkıyorum..ve hava kötü, araba kullanmıyordum.. Biraz tuhaftı)

54’ten sonra gönderildi saniye: Altı aydır araba kullanmıyorum)))
gerz13
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by gerz13 »

3D kuralına her zaman uyulması gerektiğine inanıyorum!!! Ve yollarda daha az saygı var çünkü çok fazla gösteriş var ve sürücü okullarındaki eğitim seviyesi minimuma düştü!
These users thanked the author gerz13 for the post:
Alexsss
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

SeRg !$!: 15 Sep 2023, 11:33 Düşünce gücüyle değil, mevcut açma/kapama anahtarı kullanılarak açılan dönüş göstergesi olarak arabadaki mevcut işlevi unutanlar
Evet, dönüş sinyalleri hakkında. Bunları hiç dahil etmeyenler de var. Görünüşe göre hareketteki diğer katılımcıların tahmin etmesi gerektiğini düşünüyorlar, ancak doğrudan manevrayı yapmaya başladıklarında onları açanlar da tehlikeli.
ve bunu unutanlar yolun kuralı bir kural görgü kuralları değildir.
Özellikle kurallara göre araç kullanıyorsanız, o zaman bahçeden yalnızca saat 14:00’te çıkmak zorunda kalacaksınız gece. Yanlış şeritte gidiyorsanız ve kurallara göre girmenize izin vermiyorlarsa, bu şekilde kilometrelerce yol kat edebilirsiniz.

46 saniye sonra gönderildi:
Alexssss: 15 Sep 2023, 11:38 Altı aydır araba kullanmıyorum
Kardelenler en tehlikeli sürücülerdir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Bir miyav
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,
geçişiyle ilgili olarak arabalar satranç düzeni kuralına uyuyorum: biri geçti, biri kaçırıldı... Nerede olduğunu bilmiyorum ama burada (St. Petersburg ve Leningrad bölgesinde) sürücülerin benimsediği bu trendden memnunum bunu hesaba katarak... trafik sıkışıklığında bile şeridi serenatlı arabalara serbest bırakmak.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

SeRg !$!: 15 Sep 2023, 11:52 Marinka ,
Arabaların geçmesine izin verme konusuna gelince, satranç düzeninin kuralına uyuyorum: biri geçti, biri kaçırdı... Nerede olduğunu bilmiyorum ama burada (St. Petersburg’da) ve Leningrad bölgesi) Sürücülerin bu aracı hizmete almasına sevindim... tıpkı trafik sıkışıklığında bile şeridi serenatlı araçlara açmaları gibi.
Almanya’da böyle bir kural var. Maalesef trafik kurallarımızda bu yok. Bu zaten karşılıklı saygıdır.
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,
bu yüzden ihtiyacın var daha iyiyi, daha mantıklıyı benimsemek...
Düzen kendisiyle başlar, sonra insanlar onu takip eder...
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Hafta sonu
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Alice »

Gece yarısı tekerleği kamyondan fırladı, yoldan aşağı yuvarlandı ve bir binek araca çarptı. Araç sürücüsünün tepki verecek zamanı olmadı, hava yastıkları açıldı, araç hasar gördü. .yolcular şoktaydı...ne olduğunu hiç anlamadılar.
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Marinka: 15 Sep 2023, 11:48
SeRg !$!: 15 Sep 2023, 11:33 Düşünce gücüyle değil, mevcut açma/kapama düğmesini kullanarak dönüşlerin göstergesi olarak arabada mevcut işlevi unutanlar
Evet, dönüş sinyalleri hakkında. Bunları hiç dahil etmeyenler de var. Görünüşe göre hareketteki diğer katılımcıların tahmin etmesi gerektiğini düşünüyorlar, ancak doğrudan manevrayı yapmaya başladıklarında onları açanlar da tehlikeli.
ve bunu unutanlar yolun kuralı bir kural görgü kuralları değildir.
Özellikle kurallara göre araç kullanıyorsanız, o zaman bahçeden yalnızca saat 14:00’te çıkmak zorunda kalacaksınız gece. Yanlış şeritte gidiyorsanız ve kurallara göre girmenize izin vermiyorlarsa, bu şekilde kilometrelerce yol kat edebilirsiniz.

46 saniye sonra gönderildi:
Alexssss: 15 Sep 2023, 11:38 Altı aydır araba kullanmıyorum
Kardelenler en tehlikeli sürücülerdir.
Önce şehirde bir tur atacağım..
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

SeRg !$!: 15 Sep 2023, 11:56 Marinka ,
bu yüzden daha iyi ve mantıklı olanı benimsememiz gerekiyor...
Düzen kendisiyle başlar, sonra insanlar onu takip eder...
Burada hiç böyle bir şey görmemiştim.
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,
peki sen St. Petersburg’da değil)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

SeRg !$!: 15 Sep 2023, 12:07 Marinka ,
peki, St. Petersburg’da değilsiniz)
Hayır ve asla da olmayacak. St. Petersburg’un iklimi iğrenç.
Ama bunun konuyla alakası yok elbette.
Ayrıca arkadan gelen bir sürücünün sollama yapması ve en yakın kavşakta fren yapması da hoşuma gitmiyor. sola dönüp karşıdan gelen trafiğin geçmesine izin verin ve onunla birlikte fren yapın, dönmesini beklersiniz ve onun gerçek bir pislik olduğunu düşünürsünüz. Ya da düzensiz bir kavşakta sola dönmek isteyenler en kenara kadar sürüp tüm görüşü kapatıyor. sanki bu yarım metreler ona rol oynayabilir ama sağa dönmesine engel oluyorlar.
Peki arabayı istedikleri yerde durduranları veya arka arkaya iki kişinin olduğu yere park edenleri hatırlamadan edemiyorum. arabalar kolaylıkla park edebilir, bir değerindedir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Ksenofon
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years

Unread post by Rasaroam »

Marinka: 15 Sep 2023, 11:48
Да, насчет поворотников.
;) ;) ;)

elisia
Total posts: 0
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by elisia »

Marinka: 15 Sep 2023, 11:25 Ancak herkes diğer katılımcılara saygı duymaz. Tartışmayı önerdiğim şey bu. Belki birisi kendini tanıyacak ve bunun hakkında düşünecektir
Ancak internette çıplak fotoğraf yayınlamanın aptallardan ve kabalıklardan daha büyük bir kötülük olduğu sürtüklerin aklına hiç gelmemişti. yollar mı?
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241

Unread post by kariyer »

Marinka: 15 Sep 2023, 11:54 Almanya’da böyle bir kural var. Maalesef trafik kurallarımızda bu yok.
Alman trafik kurallarında böyle bir madde var mı? Ben şüpheliyim
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 15 Sep 2023, 16:59
Marinka: 15 Sep 2023, 11:54 Almanya’da böyle bir kural var. Maalesef trafik kurallarımızda bu yok.
Alman trafik kurallarında böyle bir madde var mı? Bundan şüpheliyim
Evet var.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 15 Sep 2023, 18:53
Alman trafik kurallarında böyle bir madde var mı? Şüpheliyim
Evet var.
bağlantı alabilir miyim bu metne?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 15 Sep 2023, 18:55
uran: 15 Sep 2023, 16:59 Almanya trafik düzenlemelerinde böyle bir madde var mı? Şüpheliyim
Evet var.
bağlantı alabilir miyim bu metne?
Trafik kurallarını bulun ve okuyun. Sadece bunu çeviride aramayın. Orijinali indirin.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 15 Sep 2023, 18:57
Marinka: 15 Sep 2023, 18:53 Evet, var.
Bu metnin bağlantısını alabilir miyim?
Trafik kurallarını bulun ve okuyun. Sadece bunu çeviride aramayın. Orijinali indirin.
Böyle bir hükmün bulunduğunu belirten kişi olarak bunu yapacağınızı düşündüm.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 15 Sep 2023, 18:59
Trafik kurallarını bulun ve onları okuyun. Sadece bunu çeviride aramayın. Orijinali indirin.
Böyle bir öğenin var olduğunu belirten kişi olarak bunu yapacağınızı düşündüm
Covid’den önce birkaç kez Almanya’ya araba ile gittim, bu yüzden hiçbir şey aramayacağımı biliyorum. Eğer ilgileniyorsanız, kendiniz arayın.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 15 Sep 2023, 19:03 Covid’den önce birkaç kez Almanya’ya araba ile gittim, bu yüzden hiçbir şey aramayacağımı biliyorum. İlgileniyorsanız kendiniz arayın.
Peki bu nasıl olabilir? Alman trafik kurallarını bildiğini söyledim ama bana söylemek istemiyorsun, en azından kurallar kısmını söyle?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 15 Sep 2023, 19:05
Marinka: 15 Sep 2023, 19:03 Covid’den önce Almanya’ya arabayla birkaç kez gittim, bu yüzden hiçbir şey aramayacağımı biliyorum. İlgileniyorsanız kendiniz arayın.
Peki bu nasıl olabilir? Alman trafik kurallarını bildiğinizi söylediniz ama bana söylemek istemiyorsunuz, en azından kurallar bölümünü anlatın?
Eğer ilgileniyorsanız içlerinde, sonra tamamını okuyun. Bizim trafik kurallarımız ile ilgilendiğiniz ülkenin trafik kuralları arasındaki farkların karşılaştırmalı açıklamasını size verecek özel şirketler bulunmaktadır. Hizmet ücretsiz değil. Onlarla iletişime geçebilirsiniz. Veya ücretsiz olarak okuyun ve kendiniz çözün.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 15 Sep 2023, 19:13
Marinka: 15 Sep 2023, 19:03 Covid’den önce Almanya’ya arabayla birkaç kez gittim, bu yüzden hiçbir şey aramayacağımı biliyorum. İlgileniyorsanız kendiniz arayın.
Peki bu nasıl olabilir? Alman trafik kurallarını bildiğinizi söylediniz ama bana söylemek istemiyorsunuz, en azından kurallar bölümünü anlatın?
Eğer ilgileniyorsanız içlerinde, sonra tamamını okuyun. Bizim trafik kurallarımız ile ilgilendiğiniz ülkenin trafik kuralları arasındaki farkların karşılaştırmalı açıklamasını size verecek özel şirketler bulunmaktadır. Hizmet ücretsiz değil. Onlarla iletişime geçebilirsiniz. Veya ücretsiz olarak okuyun ve kendiniz çözün.
Tamam, hadi gidelim, trafik kuralları konusunda uzman olduğunuzu umuyordum
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 15 Sep 2023, 19:17
Marinka: 15 Sep 2023, 19:13
uran: 15 Sep 2023, 19:05
bu nasıl olabilir? Alman trafik kurallarını bildiğinizi söylediniz ama bana söylemek istemiyorsunuz, en azından kurallar bölümünü anlatın?
Tamam, hadi gidelim, trafik kuralları konusunda uzman olduğunuzu umuyordum
Hayır. Almanya’da yaşamak için taşınmayı düşünüyordum. Daha sonra Kanada’ya taşınmanın heyecanına kapıldım. Ama zamanım yoktu.
Yollar mükemmel ve sürücüler disiplinli. Bir pislik görürseniz, %99 ihtimalle o bizim yurttaşımızdır.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Rusya Federasyonu’nun trafik kurallarını çok iyi bildiğime ve anladığıma inanıyorum, bu yüzden Alman trafik kurallarının özellikleri hakkında ufkumu genişletmeyi umuyordum.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 15 Sep 2023, 19:25 Trafik kurallarını çok iyi bildiğimi ve anladığımı düşünüyorum
İyi biliyorsanız o zaman bu noktayı da aynı yerde arayın kavşaklardan geçerken düzeni düzenlediğimiz yer.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 15 Sep 2023, 19:28
Trafik kurallarını çok iyi bildiğimi ve anladığımı düşünüyorum
İyi biliyorsanız, o zaman bu noktayı arayın aynı yer Kavşaklardan geçiş sırasını düzenliyoruz.
Orada nelerin farklı olabileceğini merak ediyorum (Rusya Trafik Düzenlemelerindeki gibi değil), öncelikler farklı mı belirlenmiş? ?
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Bir miyav »

İşe giderken 2 kilometrelik bir bölümüm var, sabahları tam olarak trafik sıkışıklığı olmuyor ama hız 5-10 km/saat, o yüzden fazla akıllılar, bu parçayı yolun kenarından sür yola çıkın ve ardından şeride sıkışmayı deneyin (omuz uçları). Hiç böyle bir şeyi kaçırmadım ama onlara izin veren bazı iyiler var. Ama eğer kimse bu tür insanların geçişine izin vermezse, belki de küstahlar bu konuda bir kez daha düşünürler!
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
Geçit, Murena0314, Manfred
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 15 Sep 2023, 19:35
Marinka: 15 Sep 2023, 19:28
uran: 15 Sep 2023, 19:25 Trafik kurallarını çok iyi bildiğimi ve anladığımı düşünüyorum
İyi biliyorsanız şuraya bakın: Bu nokta, kavşakların geçiş sırasını düzenlediğimiz yerde.
Hatta orada neyin farklı olabileceğini merak ediyorum (Rus Trafiğindeki gibi değil) Düzenlemeler), öncelikler farklı şekilde atanmıştır ?
Tahmin etmeyin. Kuralları açın ve okuyun.
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Mitry »

En tehlikeli şey aseksüel birinin hakları satın alması ve ek erişim için baskı yapmasıdır. Pedalları karıştırıyor, hiçbir şey anlamıyor ve bunun için yazılmış bir trafik yönetmeliği de yok.
Nasıl park edileceğini bil, fi.
Geriye doğru sürün, fi.
Aynalar da var 😁
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Genel olarak bölgemizdeki yollarda daha az kabalık var. Cesaret verici olmayan tek bir şey var: 90’lı ve 2000’li yıllarda, eşcinsel bir pusuya karşı uyarı vermek için uzaktaki ışıkları yakıp söndürmek yaygın bir uygulamaydı. Artık bu gelenek ne yazık ki yavaş yavaş yok oluyor. Tam tersine pusu uygulaması yeniden canlandırılıyor. Ama şunu hatırlıyorum; bugün uyardım, yarın beni uyaracaklar.

7 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 15 Sep 2023, 11:48 Evet, dönüş sinyalleri hakkında. Bunları hiç dahil etmeyenler de var. Görünüşe göre trafik katılımcılarının geri kalanının tahmin etmesi gerektiğini düşünüyorlar
Bununla ilgili bir şaka bile vardı: BMW Concern, özellikle Rusya için,

Evet, var.
Artık geçerli değil. Almanya, Rus plakalı araçların girişini yasakladı.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Marinka: 15 Sep 2023, 11:25 Yollar ve aptallar bizim ebedi sorunumuzdur ve yollar her yıl daha iyiye gidiyorsa ne yazık ki aptalların sayısı azalmıyor.
Bu konu kadınların araba kullanması hakkındaki konunun devamı değil. Burada cinsiyet konusunu tartışmayacağız.
Bu başlıkta insanların cinsiyet ayrımı yapmadan sorunlar, daha doğrusu sorun yaratan etkenler hakkında yazmalarını istiyorum. Belirli olanlarla ilgili değil, her ne kadar hayattan örnekler memnuniyetle karşılansa da, tehlikeli, rahatsız edici ve öfkelendiren eylemler, davranışlar, trafik ihlalleri hakkında.
Dün Hooligan, üç D kuralı hakkında yazdı. Aptal. Yollarda araba sürmenin karşılıklı saygı, anlayış ve yardım duygusuna dayalı olmasını istiyorum.
Devasa bir kamyonun sürücüsü size karşıdan gelen hiçbir arabanın olmadığını ve sollayabileceğinizi bildirecek şekilde sağa dönüş sinyalinizi birkaç kez yakıp söndürdüğünde, avludan caddeye çıktığınızda ve sürücü yavaşladığında içeri girmenize izin veriyorlar - yan şeritten girmenize izin verdiklerinde dışarı çıkmanıza izin veriyorlar... Ve bunu kişisel çıkarları için yapmıyorlar. Ve acil durum ışıklarınızı yaktıklarında ruh haliniz anında iyileşir.
Ancak herkes diğer katılımcılara saygı duymaz. Tartışmayı önerdiğim şey bu. Belki birileri kendini tanır ve düşünür
Bence en tehlikeli olanlar, sollamak için dışarı çıkan, karşıdan gelen bir arabayı gören, ancak karşıdan gelen trafiğe izin vermek için yerine geri dönmeyenlerdir. geçin ve manevraya devam edin, ancak çarpmaya dönün. Belki de cehenneme koşuyorlar. Ama sıklıkla başkalarını öldürürler. Yolcuları, karşıdan gelen bir arabada seyahat eden ama kendileri hayatta kalanlar.
Gerçekten bugün bir kaza gördüm, bir araba bir scooter’a çarptı. Kimin haklı, kimin haksız olduğunu henüz bilmiyorum. Hepsi sağlam. Spor salonundaki arkadaşlarımdan biri scooterdaydı. Gördüğüm anda ne olduğunu ve nasıl olduğunu bulmaya çalışacağım, şimdi zamanım olmadı ve polis orada bir rapor yazıyordu, bu sakıncalı...
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Genel olarak, daha bu yıl gözlerimin önünde iki aptalca kaza oldu: Bir binek otomobil, yol kenarında duran bir kamyonun altına uçtu. Her iki durumda da araba tahrip edildi ve dört kişi de öldürüldü.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

Marinka: 15 Sep 2023, 11:25 Yollar ve aptallıklar
Bu ebedi soruların cevabıdır Ne yapmalı? ve Kim suçlanacak? :zeki:
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Marinka: 15 Sep 2023, 11:54 Almanya’da böyle bir kural var. Maalesef trafik kurallarımızda bu yok
Bu bir kural değil, daha çok bir gelenek. Böyle bir hareketi düzenlemek mümkün değildir. Her ikinci arabadan önce öncelik mi? Peki bir kaza olursa önceliği nasıl kanıtlayabilirsiniz?
These users thanked the author vesaire for the post:
kariyer
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

vvm: 16 Sep 2023, 17:54 Ve eğer bir kaza olursa, sırayı nasıl kanıtlarsınız?
Ve trafik ışığı sinyalinin ne olduğunu nasıl kanıtlarsınız? Tanıkların ifadelerine güvendiklerini varsayıyorum.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Marinka: 16 Sep 2023, 18:18 Peki trafik ışığı sinyalinin ne olduğunu nasıl kanıtlayacaklar? Tanıkların ifadelerine dayandıklarını varsayıyorum
Tali yol ana yola eşit mi?
Yani bir araba hareket ediyor ana yol ve her tali yolun önünde yavaşlamanın, sırasını öğrenmek için?
These users thanked the author vesaire for the post:
kariyer
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

vvm: 16 Sep 2023, 19:39
Marinka: 16 Sep 2023, 18:18 Peki trafik ışığı sinyalinin ne olduğunu nasıl kanıtlayacaklar? Tanıkların ifadelerine dayandıklarını varsayıyorum
Tali yol ana yola eşit mi?
Yani bir araba hareket ediyor ana yol ve her tali yolun önünde yavaşlıyor, sırasını öğrenmek için mi?
Tabii ki hayır
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

Marinka: 16 Sep 2023, 18:18
vvm: 16 Sep 2023, 17:54 Ve eğer bir kaza olursa, sırayı nasıl kanıtlarsınız?
Ve trafik ışıklarının sinyalini nasıl kanıtlarsınız? öyle miydi? Tanıkların ifadelerine dayandıklarını varsayıyorum.
Aslında insanlık uzun süredir video kayıt cihazlarını icat etti ve trafik ışıkları da video kayıt sistemiyle donatıldı.
These users thanked the author Amatör123 for the post:
Alice
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”