Önceki oyuncu hakkında birkaç söz

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Önceki oyuncu hakkında birkaç kelime

Unread post by Fargal94 »

Alexssss: 14 Sep 2023, 17:54 saç gömleği ve ne kadar da başarılı kişiye özel ve tamamen konu dışı. Küfür etmek istiyorsanız ona kişisel mesajla yazın
ve Vlasyanitsa teşekkür etti, fikrini ifade etti)
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Bu konunun şartlarına göre önceki yorumcuyu inceledim (yani, yorumlarını görüntüledikten yaklaşık 30 saniye sonra)
Ve o normal bir insan.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Alexsss
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 14 Sep 2023, 18:14 Bu konunun şartlarına göre önceki yorumcuyu inceledim (yani, yorumlarını görüntüledikten yaklaşık 30 saniye sonra)
Ve o normal bir insan.
aklı başında bir insan ama pedofili konusundaki tutumu kafasını karıştırıyor, belki bunların hepsi kız kardeşiyle ilgili gerçekleşmemiş fantezilerdir?
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Zorba Carrie
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Fargal94,
Doğru.
Onlar, yerine getirilmemiş arzular, yaşlandıkça başka konulara dönüştü.
Her şeyin benim için zevk olduğu bir çağda sıkışıp kaldığım gerçeğini hiçbir zaman saklamadım ve gizlemiyorum. kız kardeşim. O zamanlar 11-13 yaşlarındaydı.
Ama yaşlandıkça tüm geçmişi inkar etmeye ve “her şey yanlış!” demeye başladı. Biz kardeşiz, bu hoşuma gitmiyor!!! Çok güçlü konuştu!
Kısacası - EVET!
Ben ensestçiyim!
Eh, muhtemelen kısmen pedofilim, kız kardeşimin yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum. onunla iyi bir ilişkim var.
Eh, zamanla benim için bu yaş bir fetiş haline geldi, bu yaşta bir kız gördüğümde onu hemen erkek kardeşi, babası veya amcasıyla ilişkisi içinde hayal ediyorum. Kendimle hiçbir ilişkim yok, sadece onun ailesinden biriyle olumlu bir ilişki içinde olması için ensest için çılgın bir arzum var!
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Dead: 14 Sep 2023, 18:32 Fargal94,
nBu doğru.
Onlar, yerine getirilmemiş arzular, yaşlandıkça başka konulara dönüştü.
Her şeyin benim için zevk olduğu bir çağda sıkışıp kaldığım gerçeğini hiçbir zaman saklamadım ve gizlemiyorum. kız kardeşim. O zamanlar 11-13 yaşlarındaydı.
Ama yaşlandıkça tüm geçmişi inkar etmeye ve “her şey yanlış!” demeye başladı. Biz kardeşiz, bu hoşuma gitmiyor!!! Çok güçlü konuştu!
Kısacası - EVET!
Ben ensestçiyim!
Eh, muhtemelen kısmen pedofilim, kız kardeşimin yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum. onunla iyi bir ilişkim var.
Eh, zamanla benim için bu yaş bir fetiş haline geldi, bu yaşta bir kız gördüğümde onu hemen erkek kardeşi, babası veya amcasıyla ilişkisi içinde hayal ediyorum. Kendimle hiçbir çağrışımım yok, sadece onun ailesinden biriyle pozitif bir ilişki içinde olmasını isteyen çılgın bir ensest arzum var!
Dürüstçe yazdım, iyi Tamamlandı! Umarım hayatınızda hiçbir zaman çocuklara karşı kötü bir şey yapmazsınız.
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Alexsss, Zorba Carrie
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Fargal94,
Onlara sahibim ve olmaz.
Ayrıca kız kardeşim de amcası onu baştan çıkarmasın diye kızını benden uzakta tutuyor.
Bu elbette asla saldırgan değildir ve her şeyi anlıyorum. ..
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Saç gömlek »

Alexssss: 14 Sep 2023, 17:54 Kayak gömleği, bir insana nasıl bir saldırıdır ve tamamen konu dışıdır. Küfür etmek istiyorsanız ona kişisel mesajla yazın
Siz bu kaynağın moderatörü müsünüz yoksa sahibi misiniz? Kendinizden sorumlu olun ve kimin nerede duracağını ve ne yapacağını dikte etmenize gerek yok.

3 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Fargal94: 14 Sep 2023, 18:05 ve Vlayanitsa teşekkür ederim, fikrini belirtti)
Çok yerinde bir tepki, Bunu beklemiyordum. :-)
Saygı.
Gerçekten saygı. :-)
Peki ya avatar: bu doğru aile bayrağında veya avatarında ne olduğu herkesi ilgilendirir.
Kendinizin beğenip beğenmemesi kimin umurunda. .
:-)

33 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Aion2012Dead: 14 Sep 2023, 18:32 Eh, muhtemelen kısmen pedofilim, kız kardeşimin yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum,
Bu konuda fazla kafanıza takmayın. Lolita Nabokov’un bu çalışmasının neden herkes üzerinde bu kadar etki bıraktığını hiç merak ettiniz mi? Genel olarak Nabokov, Lolita’dan önce bile bilinen, yayınlanan ve övgüyle karşılanan birçok eser yazmıştır. Ancak Lolita’dan sonra şöhret ona geldi. Ondan önce kimse onu tanımıyordu ve belki de kimse onu tanıyamazdı.

Nabokov’un biriyle yazışmasını okudum ve o da birine bunun çok saçma olduğunu söylediğinden şikayet etti; sadece beni fark ettiler Lolita’dan sonra ve daha önce yazdıklarım kimsenin ilgisini çekmedi ve tüm bunlara ancak Lolita’dan sonra dikkat ettiler.
Peki, pedofili hakkında sonuçlar çıkaralım. Bu ne kadar yaygın, ne kadar ve kimler tarafından kınanıyor? Buranın tam bir sınır bölgesi olduğunu düşünüyorum. Tekrar ediyorum, hangi yaştan bahsediyoruz? On beş yaşında 25 yaşında gibi görünen kızlar var.

Ama erkekleri çeken şey yaş değil, kendiliğindenlik ve duygu ve duyguların samimiyetidir. Yetişkin kadınların da genç yaştaki genç erkeklerden daha az etkilenmediğini düşünüyorum. Yaklaşık 15-16 yaşında.

3 dakika 19 saniye sonra gönderildi: n
Vasyanitsa, kısalığın yeteneğin kızkardeşi olmadığına inanıyor)
Düşüncelerimi tuhaflıklar ve sıçramalarla nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Fargal94
Sunsh1ne
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Sunsh1ne »

saç gömlek, uzun metinler...araları okur çizgiler... basit
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Saç gömleği,
The saç gömlek: 14 Sep 2023, 19:31 Yapma Bu konuda fazla kafa yormayın
Tüm yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim!!
Kendim için uzun süredir sonuçlar çıkardım. ve dışarıdan sonuç çıkarmamaya çalışıyorum. Gerçek her zaman işe yaramıyor.
Benim gibi biri hakkında hata yapmamanız için kriterlerim 15-16 değil 11-12.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Vsyanitsa, kullanıcının ava’sını eleştirdi ama o bunu yapmıyor hiç avatarım yok

44 saniye sonra gönderildi: Aion2012Ölü, çok içiyor ama boşuna
These users thanked the author Geçit for the post:
Zorba Carrie
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Alexsss »

Aion2012Dead: 14 Sep 2023, 18:40 Fargal94,
nOnları kabul etmeyeceğim.
Ayrıca kız kardeşim de amcası onu baştan çıkarmasın diye kızını benden uzakta tutuyor.
Bu elbette asla saldırgan değil ve Her şeyi anlıyorum, her şeyi ...
Her şey yolunda dostum.) iyi akşamlar
These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
Serg_A, Fargal94
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,
Marinka: 14 Sep 2023, 19:41 44 saniye sonra gönderildi:
Aion2012Öldü, çok içti ama boşuna
Kabul ediyorum.
Öte yandan, sonraki dünyaya daha hızlı gideceğim; bu da bir artı!
Dünya başka bir sapıktan, potansiyel bir suçlu ve tehditten kurtulacak, çünkü kendimi başkalarının gözünde bu şekilde konumlandırıyorum.
En hızlı ve en kolay yol kendimi içmek olsa da ... Ama zaten denedim, çok korkutucu oldu, çok korkutucu bir hal aldı, çok güçlü bir motivasyon gerektiriyor ve korkutucu bir etki değil.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Aion2012Dead, eğer durum iyiyse iletişime geçmeniz gerekir psikiyatrist. ne kadar erken olursa o kadar iyi. Bunu yapmazsan en azından içmeyi bırak. hiç. Dikkatinizi dağıtacak bir şeyler bulun.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Alexsss, Zorba Carrie, Serg_A, Yeşil
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alexsss »

Marinka: 14 Sep 2023, 19:53 Aion2012Dead, eğer iyiyse, o zaman bir psikiyatriste başvurmanız gerekir. ne kadar erken olursa o kadar iyi. Bunu yapmazsan en azından içmeyi bırak. hiç. dikkatini dağıtacak bir şeyler bul.
Her zamanki gibi dostum, sana katılıyorum)
These users thanked the author Alexsss for the post:
Fargal94
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Alexssss: 14 Sep 2023, 19:56 Her zamanki gibi dostum, sana katılıyorum)
Her zamanki gibi bana katılıyorum)))
Alexsss
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,
Sana katılıyorum .
Motivasyon açısından bunun amacını göremiyorum.
Tamamen sağlığınızı mahvetmemek için.
Ve bunun için teşekkür ederim. nazik sözler, bunu duymak güzel.
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 14 Sep 2023, 19:41 Vasyanitsa, kullanıcının avatarını eleştirdi ama kendisinin hiç avatarı yok
Neden?
Marinka bu durumdan memnun birisinin kaydolduğu gerçeği. Onu endişelendiren şey birisinin avatarının olmaması.
Bu çok tuhaf. Marinka’nın bu forumun moderatörü olmaması ihtimali var mı?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 14 Sep 2023, 20:56şans eseri
kazalara inanır mısın?
Serg_A
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alexsss »

Marinka: 14 Sep 2023, 21:00
şans eseri
kazalara inanır mısın?
kazalara, bu benim fikrim güçlü nokta))))
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Aion2012Dead: 14 Sep 2023, 19:49 Katılıyorum.
Öte yandan, sonraki dünyaya daha hızlı gideceğim - bu da bir artı!
Dünya başka bir sapıktan, potansiyel bir suçlu ve tehditten kurtulacak , çünkü başkalarının gözünde kendimi bu şekilde konumlandırıyorum.
En hızlı ve en kolay yol onu kendin içmek olsa da... Ama zaten denedim, çok korkutucu oldu, korku çok güçlüydü, çok güçlü bir motivasyon gerektirir ve korkutucu bir etki gerektirmez.
Bir yandan, toplum içinde yaşanan bu acıya şüpheyle yaklaşıyorum, ellerimi ovuşturuyorum - ". ..yüzü değişen kontes gölete doğru koşuyor..." :-)
Fakat öte yandan, bazen insanlar hâlâ bir döngünün içine giriyor. Ama söylentilerden bu konuda daha fazlasını biliyorum.
Ve bence bunu yapan biri varsa bunun nedeni büyük olasılıkla yalnızlıktır. Daha doğrusu kendisinden değil, tüm bunları konuşacak kimsenin olmamasından. Ve bence bir psikolog burada yardımcı olmaz; gerçekten umurunda değil.

Ona ödediğiniz parayla daha çok ilgileniyor ve zihinsel sorunlarınız ne kadar uzun sürerse, o kadar iyi olur. daha iyi çünkü yürüyemiyor ve yürüyemiyor. Ve ona göre ödeme yapın ve ödeyin. Ve size bir şekilde yardım etmesi onun için karlı değil - kim düzenli bir müşteriyi kaybetmek ister ki.
Ve bence herkesin senin sorunlarını umursamayan bir arkadaşa ihtiyacı var. Ve buradaki mesele sende bir sorun olması bile değil. Ve bence ruhsal sorunlardan şikayet eden vakaların yüzde doksanında aslında bu sorunların olmadığını düşünüyorum. Ve bunların hepsi uydurma problemler.

Konuşacak kimseniz yok. Çünkü ya seninle dalga geçecekler. Ya da sana hasta muamelesi yapacaklar ve arkandan senin tamamen çuvalladığını, haplarla tedavi olman gerektiğini ve saçmalıklarını dinlememen gerektiğini söyleyecekler. Veya arkadaşınızın ve arkadaşınızın umrunda değil ve sorunlarınızı araştırmaktan sıkılıyorlar. Ve gerçekte, sadece sizi seven ve içtenlikle size yardım etmek isteyen ve sizi endişelendiren ve endişelendiren şeylere tamamen içtenlikle alışacak ve sonuç olarak sizinle birlikte bir yol arayacak birine ihtiyacınız olduğu ortaya çıktı. mevcut durumdan kurtulun.

Ve neredeyse tüm insanlar kendilerini benzer durumlarda buluyor. Ve bunu anlamayanların gerçekten o kadar kötü bir hayatları var ki, bunu umursamıyorlar. Mesela askerdeyken, askerliğimin ilk yılında orada herhangi bir sorun olduğunu, orada birisinin beni anlamadığını veya başka bir şeyi düşünemiyordum bile. En üst düzeyde sikiliyorsun, tek istediğin yemek yemek ve uyumak. Her şeyden ve herkesten korkuyorsunuz, sebepsiz yere, sebepsiz yere sürekli zorbalığa uğruyorsunuz. Ve burada psikiyatristin kesinlikle hiçbir faaliyet alanı yoktur.

Ya da büyük bir şehirde bir vardiya için ailesinden ayrılan bir göçmen işçiyi ele alalım. Bir şekilde birkaç haftalığına deniz kenarında tatile gitmeye karar verdik. Ve kediyi bırakacak kimse yoktu. Ve onu yanınızda taşımak her bakımdan çok zordur; uçak, otel, tepsi ve yemek. Ve bir kediyi birkaç haftalığına yiyecekle bırakabileceğiniz bir kedi oteli buldular.

Ve o otel bir tür termik santralin kapalı alanındaydı. Ve bu bölgede bazı tesisler vardı ve bu tesislerde bir şeyin üretimi için bazı atölyeler vardı. Ve etrafta farklı milletlerden çok sayıda göçmen işçi var ve bunların mutlaka güneyli olması gerekmiyor. Daha sonra kontrol noktasındaki gardiyanlardan orada çalıştıklarını ve yaşadıklarını ve neredeyse hiç şehre girmediklerini öğrendim. Çalışıyorlar, yemek yiyorlar ve uyuyorlar. Çalışıyorlar, yemek yiyorlar ve uyuyorlar. Ve böylece bir ay, iki, üç, altı ay boyunca. Ve psikiyatristlere ya da kafanı karıştırmaya zaman yok. Keşke yeterince uyuyabilseydim ve işimi berbat etmeseydim de ceza yemeseydim.

Bu arada, bu göçmen işçilerin neredeyse tamamı erkek. Bir erkeğin üç şey yapması gerektiğini söyleyerek kandırıldığın ortaya çıktı: bir ağaç dikmek, bir ev inşa etmek ve bir erkek çocuk doğurmak. Böylece evlendi, bütün bunları yaptı ve sonra köle olarak çalışmak üzere büyük şehre kadırgalara gitti...
Last edited by Saç gömlek on 14 Sep 2023, 21:36, edited 1 time in total.
Aion2012Ölü
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 14 Sep 2023, 21:19 a psikiyatrist burada yardımcı olamaz
Yalnızca bir psikiyatrist yardımcı olabilir ve psikoloğa gitse bile psikolog onu hemen gönderecektir bir psikiyatriste. Eğer şarlatan değilse.
Ona ödediğiniz parayla daha çok ilgileniyor
Psikiyatrist sizinle ücretsiz olarak görüşecek.
Etek kıllı gömlek: 14 Sep 2023, 21:19 Daha iyi çünkü sen gidip ona gideceksin
Bunu yapmak zorunda kalmayacaksın ona git. Derhal hastaneye kaldırılacaktır.
Zorba Carrie
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 14 Sep 2023, 17:50 Vasyanitsa, çok büyük yazılar yazıyor. görünüşe göre tembellik değil.
Tembelliğin bununla hiçbir ilgisi yok. Çok az zamanımı alıyor ve bunu yapmak benim için zor değil. Peki, yaklaşık olarak nasılsınız telefonu alıp birisiyle birkaç dakika konuşun. Birkaç dakika içinde burada en uzun metnimde yazacaklarımdan çok daha fazlasını söyleyeceksiniz.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 14 Sep 2023, 21:27
Marinka: 14 Sep 2023, 17:50 Vasyanitsa, çok uzun yazılar yazıyor. görünüşe göre tembellik değil.
Tembelliğin bununla hiçbir ilgisi yok. Çok az zamanımı alıyor ve bunu yapmak benim için zor değil. Peki, yaklaşık olarak nasılsınız telefonu alıp birisiyle birkaç dakika konuşun. Birkaç dakika içinde buraya en uzun metnimde yazacaklarımdan çok daha fazlasını söyleyeceksiniz.
Bir saat konuşabilirim. ve yalnız bile değil. Kesintisiz. Çok fazla yazmayı sevmiyorum ve neredeyse hiç kimse uzun yazıları okumuyor. Sadece ben ve sen. Ve belki birkaç kullanıcı daha. Gerisi onları görmezden geliyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Fargal94, Serg_A
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

Marinka: 14 Sep 2023, 21:30 Geri kalanlar onları görmezden geliyor.
Evet, burası Bilimler Akademisi’nin kütüphanesi değil, böylece tozlu ciltleri karıştırabilirler :muza:
These users thanked the author Beluga for the post:
Zorba Carrie
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 14 Sep 2023, 21:27 Yalnızca bir psikiyatrist yardımcı olabilir ve psikoloğa gitse bile psikolog onu hemen psikiyatriste gönderecektir. Eğer şarlatan değilse.
Doksan vakada asıl şarlatan psikologdur.
Ve psikiyatrist öncelikle hastayı yönetecektir. uyuşturucu veritabanları, alkol bağımlılığı, polis raporları, zehirlenmeler, intihar eğilimleri aracılığıyla. Ve eğer bir şey bulursa, daha fazla araştırmayacaktır - hasta için her şey açıktır.
Ve eğer bulamazsa, dizine çekiçle vuracak, öğrencilerin tepkisine bakacak, kartın üzerine bir şeyler yazacak ve ona koridora gitmesini söyleyecektir - bir sonrakine!

1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Geri kalanı onları görmezden gelin
Bir anket başlatabilir miyiz? Öyleyse öğreneceğiz. :-)

1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Psikiyatrist onu ücretsiz görüyor
Aslında psikolog demek istedim. Metinde hata yaptım. Hemen düzeltiyorum.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

Vasyanitsa: 14 Sep 2023, 21:34 Ve psikiyatrist öncelikle hastayı uyuşturucu, alkol bağımlılığı, polis raporları, zehirlenme, intihar eğilimleri açısından veri tabanından geçirecektir. Ve eğer bir şey bulursa, daha fazla araştırmayacaktır; hasta için her şey açıktır.
Ve eğer bulamazsa, çekiçle dizine vuracak, bakacak öğrencilerin tepkisine göre, karta bir şeyler yazın ve koridora söyleyin - sonraki !
Bu, yarı klinikte ve randevuda
Ve bir anket başlatabilirsiniz. Bunu öğreneceğiz.
nasıl istersen
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 14 Sep 2023, 21:32 Ve psikiyatrist önce hastayı uyuşturucu, alkol bağımlılığı açısından kontrol edecek
Bu işlemi bir narkolog yapacak
n
intihar eğilimi.
Tedavisinin nedeni bu
Ve eğer o bulamazsa çekiçle dizine vuracak, gözbebeklerinin tepkisine bakacak
Bunu bir kişi yapıyor nörolog.
Her şeyi bir araya topladınız.
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Önceki yazarın avatarı pin-up stili olarak sınıflandırılabilir mi?
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vasyanitsa: 14 Sep 2023, 22:10 Önceki yazarın avatarı pin-up stili olarak sınıflandırılabilir mi?
neden olmasın?)

17 dakika sonra gönderildi 6 saniye:
saç gömlek: 14 Sep 2023, 19:34
Alexssss: Saç gömleği, ne tür bir saldırı bir kişi hakkında ve tamamen konu dışı. Küfür etmek istiyorsanız ona kişisel mesajla yazın
Siz bu kaynağın moderatörü müsünüz yoksa sahibi misiniz? Kendinizden sorumlu olun ve kimin nerede duracağını ve ne yapacağını dikte etmenize gerek yok.

3 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Fargal94: 14 Sep 2023, 18:05 ve Vlayanitsa teşekkür ederim, fikrini belirtti)
Çok yerinde bir tepki, Bunu beklemiyordum. :-)
Saygı.
Gerçekten saygı. :-)
Peki ya avatar: bu doğru aile bayrağında veya avatarında ne olduğu herkesi ilgilendirir.
Kendinizin beğenip beğenmemesi kimin umurunda. .

33 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Aion2012Dead: 14 Sep 2023, 18:32 Eh, muhtemelen kısmen pedofilim, kız kardeşimin yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum,
Bu konuda fazla kafanıza takmayın. Lolita Nabokov’un bu çalışmasının neden herkes üzerinde bu kadar etki bıraktığını hiç merak ettiniz mi? Genel olarak Nabokov, Lolita’dan önce bile bilinen, yayınlanan ve övgüyle karşılanan birçok eser yazmıştır. Ancak Lolita’dan sonra şöhret ona geldi. Ondan önce kimse onu tanımıyordu ve belki de kimse onu tanıyamazdı.

Nabokov’un biriyle yazışmasını okudum ve o da birine bunun çok saçma olduğunu söylediğinden şikayet etti; sadece beni fark ettiler Lolita’dan sonra ve daha önce yazdıklarım kimsenin ilgisini çekmedi ve tüm bunlara ancak Lolita’dan sonra dikkat ettiler.
Peki, pedofili hakkında sonuçlar çıkaralım. Bu ne kadar yaygın, ne kadar ve kimler tarafından kınanıyor? Buranın tam bir sınır bölgesi olduğunu düşünüyorum. Tekrar ediyorum, hangi yaştan bahsediyoruz? On beş yaşında 25 yaşında gibi görünen kızlar var.

Ama erkekleri çeken şey yaş değil, kendiliğindenlik ve duygu ve duyguların samimiyetidir. Yetişkin kadınların da genç yaştaki genç erkeklerden daha az etkilenmediğini düşünüyorum. Yaklaşık 15-16 yaşında.

3 dakika 19 saniye sonra gönderildi: n
Vasyanitsa, kısalığın yeteneğin kızkardeşi olmadığına inanıyor)
Düşüncelerimi tuhaflıklar ve sıçramalarla nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. n
peki, eğer yazılarımı okursanız veya hatta bakarsanız benim hakkımda bir fikir edinebilirsiniz.) Sitede bunu yapmayan oldukça fazla yeterli insan var. kabalıktan muzdarip.
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Alexsss
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 14 Sep 2023, 21:30 Evet ve neredeyse hiç kimse uzun yazıları okumuyor. Sadece ben ve sen
Okumak benim görevim değil mi?
Fargal94
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 00:37
Marinka: 14 Sep 2023, 21:30 ve neredeyse hiç kimse uzun gönderileri okumuyor. Sadece ben ve sen
Okumak benim görevim değil mi?
))) Elbette hayır. Seni her zaman meraktan ve ilgiyle okudum)))
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

İtiraf etmekten utanıyorum ama Vlayanitsa’nın gönderilerini seçici ve üstünkörü okudum. Benim için - çok fazla su
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Fargal94: 15 Sep 2023, 00:45 İtiraf etmekten utanıyorum
Neden utanç verici?
Bu arada, her zaman belirli bir kişiye yanıt olarak yazıyorum. Ama bunu kendisinden başka birinin de okuyacağını her zaman dipnot olarak belirtiyorum.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vasyanitsa: 15 Sep 2023, 00:59
Neden utanç verici?
Bu arada, her zaman yanıt olarak yazıyorum belirli bir kişi. Ama bunu kendisinden başka birisinin de okuyacağı gerçeğini her zaman dipnot olarak belirtiyorum.
Sadece sonuç çıkarmak için dikkatlice çalışmanız gerekiyor)
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

Fargal94: 15 Sep 2023, 01:01
Neden utanç verici?
Bu arada, ben her zaman Belirli bir kişiye yanıt olarak yazın. Ama bunu kendisinden başka birisinin de okuyacağı gerçeğini her zaman dipnot olarak belirtiyorum.
Son mesaja bakılırsa filozof))))))))))
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tamerlan: 15 Sep 2023, 01:13
Fargal94: 15 Sep 2023, 01:01
Bu neden utanç verici?
Bu arada, her zaman belirli bir kişiye yanıt olarak yazarım. Ama bunu kendisinden başka birisinin de okuyacağı gerçeğini her zaman dipnot olarak belirtiyorum.
Son mesaja bakılırsa filozof))))))))
özellikle maviye göre)))) ama uzun zamandır kullanmıyorum)
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!

Fargal94: 15 Sep 2023, 01:15
Fargal94: 15 Sep 2023, 01:01 Sadece sonuca varmak için dikkatlice çalışmanız gerekir)
Son mesaja bakılırsa, filozof)) ))))))))
özellikle mavi için)))) ama uzun zamandır kullanmıyorum)
Bunda iyi bir şey yok
ama pipo içip düşün. Bu harika
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tamerlan: 15 Sep 2023, 01:16
Tamerlan: 15 Sep 2023, 01:13 Filozofun son mesajına bakılırsa))))))))))
özellikle mavi )))) ama uzun zamandır kullanmıyorum)
İçinde iyi bir şey yok
ama pipo içmek ve düşün. bu harika
Evet, bir pipet var)
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!

Fargal94: 15 Sep 2023, 01:23
Fargal94: 15 Sep 2023, 01:15 özellikle mavi için)))) ama uzun zamandır kullanmıyorum)
Orada bunda iyi bir şey yok
ama bir pipo içip düşün. bu harika
Evet, bir tüp var)
ne tür bir tüp tütünü tercih edersin?
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tamerlan: 15 Sep 2023, 01:29
Tamerlan: 15 Sep 2023, 01:16 Bunda iyi bir şey yok
ancak pipo içip düşünün. bu harika
Evet, bir tüp var)
ne tür bir tüp tütünü tercih eder misin?
kaptan siyah mavi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”